QUOTE (erwi grey @ Jul 9 2014, 18:13 )
Oταν πρωτος σου στοχος ειναι ο Ντιλεινι και μετα καταληγεις, αν οντως ισχυει, στον Μιτσοβ τοτε κατι πινεις.
Απ οτι εχω καταλαβει οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν τι τους γινεται.Οι πληροφοριες που δινουνε στον κοσμο δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.Διαβασε εδω τι λεει ο Καβαλιερατος.Ο τυπος δεν εχει καμια σχεση με μπασκετ.Λεει οτι ο μιτσοβ παιζει και στο 4..
Απο καβαλιερατο: Μετά το ναυάγιο με τον Μπράουν ο Ολυμπιακός αλλάζει πλάνο. Δεν πρόκειται να κυνηγήσει γκαρντ, αλλά ο επόμενος στόχος είναι ο Μίτσοφ. Παίζει από το 2 ως το 4 και από τη στιγμή που προτάθηκε και είναι εφικτή η απόκτησή του, ο Μπαρτζώκας τον θέλει στην ομάδα του.Εγω πιστευω οτι για καθε θεση που εφυγε παιχτης θα ερθει ενας καινουριος.
QUOTE (redleg7 @ Jul 9 2014, 18:43 )
Αν δεν παρουμε αλλο τεσσαρι και δεν μεινει ως εβδομος ξενος ο Πετγουει τοτε ο Μπρεντ γινεται αυτοματα το πρωτο φαβορι για αντικατασταση κατα την χειμερινη σαιζον.Και σιγουρα θα σκασει μυτη αλλος ενας ξενος ψηλος να πλαισιωσει Ντανστον και Χαντερ.Και κλασικα τον χειμωνα θα πρεπει ειτε να σκασουμε μπαι αουτ ειτε να προσεγγισουμε παιχτες απο τα κοψιματα στο nba.Αν αντικαταστησουμε τον Μπρεντ με ενα καλο αθλητη(ο Βεσελι ακουγεται για Ρεαλ οποτε ο Νοτσιονι ισως αποτελεσει plan b γι αυτους οποτε γιατι να μην τον χτυπησουμε??)τοτε το μπατζετ θα ειναι ιδιο ή ελαφρως μεγαλυτερο σε σχεση με περσι παραλληλα με τις επεκτασεις που θα κανει η ομαδα στην πορεια και του γκαρντ ( η fw) που θα αποκτηθει.
Δυστυχως οπως ειπα χτες δεν υπηρχαν πολλα διαθεσιμα 5ρια στην αγορα.Λαβαλ,Χαντερ,Τζειμς,Ποπς,Εμπακουε και περιπου ολοι στο ιδιο κασε.
Τα δε γκαρντ κλεισανε σε dt δυστυχως φετος οπως ειπαμε και πιο πανω.Δεν λες παλι καλα που προτιμησε τα λιγοτερα ο Λαφαγιετ που του εδινε περισσοτερα η Ουνιξ και δεν τον χασαμε και αυτον.
Για το τι υπαρχει στην Ευρωπαικη αγορα πλεον......
Αν θελουμε γκαρντ παντως πλεον οι μονοι διαθεσιμοι ειναι (απο σκορερς) ο Φισερ της Enisey,ο Ντετμον της Ζαλγκιρις και κατι ενδιαμεσο οπως ο Μακ Καλεμπ.
Στο 3 με εμπειρια απο Ευρωλιγκα οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι Νταρντεν και Μιτσοφ(που παιζει και 2).
Στο 4 αν δεν υπογραψει ο Νοτσιονι στην Ρεαλ γινεται αυτοματα μια ακριβη μεν αλλα επιλογη δε και πιο φτηνες ποιοτικες λυσεις οπως οι Γκριν και Σμιθ της Βενετσια.
Εκτος αν θελουμε να χασουμε χρονο και να το ρισκαρουμε και να δουμε κανα λαβρακι απο το Σαμερ Λιγκ.
Ο λαφαγιετ εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν μεταγραφη.Και τον χαντερ καλη μεταγραφη τον θεωρω αλλα σχηματιζω διδυμα ψηλων στο μυαλο μου και ο πετγουει θεωρω οτι ειναι αυτος που χαλαει την συνταγη.θα ηθελα εναν πιο δυνατο απο πετγουει και ας ειναι φθηνος παιχτης οπως σμιθ,κ. γκριν κτλ
Μηπως η πιο ορθολογικη κινηση ειναι ο μακκολουμ για τα γκαρντ?Φθηνος παιχτης,με ανοδικη πορεια,νεος,σκορερ και παιζει και στο 1 και στο 2 ,αν και στον πανιωνιο πιο πολυ στο 2 επαιζε.Αν το καλοσκεφτουμε σε σχεση με τις περιπτωσεις μπραουν,γουαναμακερ κτλ ειναι πιο σιγουρη επιλογη για 5ο γκαρντ μιας και ηταν 1ος σκορερ του ελληνικου πρωταθληματος αλλα και απο τους πρωτους σκορερ του eurocup.