QUOTE(koutsou10 @ Aug 22 2009, 11:44 )
συγνωμη φιλε μου αλλα τι ειχε η εμφανιση του μιλος?
καταρχην ειδες στο 3 δεκαλεπτο που δεν επαιζε τι καναμε στην σερβια?ηταν τελειως ανοργανωτη...
ειδες μετα στο 4 δεκαλεπτο(στα πρωτα 8 λεπτα που επαιζε)πως οργανωσε την ομαδα?τι πασες εβγαλε?
στην αμυνα κωνος?που εκλεψε 2 φορες την μπαλα σε κρισιμα σημεια το ειδες?
στο τελος βγηκε γιατι εκανε ενα χαζο φαουλ κ για κανεναν αλλο λογο...
ενας απο τους βασικους παραγοντες που κερδισανε οι σερβοι ηταν ο μιλος!!!
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩς ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑς ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩ!!!
Υ.Γ1 σε ταχυτητα κ σε εκρηξη ας ειναι κ 100 σκαλες πιο κατω,να οργανωνει καλα οπως εκανε χτες θελω εγω,να δημιουργει κ να βαζει κ κανα σουτακι...απλα τα πραγματα,ειτε σου αρεσει ειτε οχι μπορει να τα κανει παρα πολυ καλα κ τα 3!!!
Υ.Γ2 δεν χρειαζομαστε αλλον ασο(ειδικα αυτοι που ακουγονται κ ολας-κρυπτονιτης-αιβερσον) γιατι μετα δεν θα παιζουμε μπασκετ αλλα ροντεο...κ το πλανο ειναι απλο,παπαλουκας-μιλος κ χαλπεριν καμια φορα...
Στην 3η περίοδο που δεν έπαιζε ο Μίλος φάγανε 7 ή 8-0 και μετά με το που μπήκε κάνανε 11 ή 12-3...Αυτό λέει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Άν μπορούσαμε να βρούμε το επιμέρους σκόρ του αγώνα με Μίλος στο παρκέ πρέπει να έχασε η εθνική κατά 10-15 πόντους. Στα 8 λεπτά που έπαιξε στην 4η περίοδο οι σέρβοι σκοράρανε 21 πόντους!
Τα κλεψίματα του "κώνου" ήτανε και τα 2 πάνω στον Καλάθη την ώρα που κατέβαζε μάλιστα την μπάλα! Όσο για την ταχύτητα και την έκρηξη έχω ξαναρωτήσει...Έγινε ο Σάρας τεράστιος απο την ΤΑΧΥΤΗΤΑ και την ΕΚΡΗΞΗ?Γιατί αν κοντράρει ΣΕ ΑΥΤΑ τον Καλάθη ο Σάρας πάει έχασε.
υ.γ. κρυπτονίτης και AI είναι εκτός συναγωνισμού.
Όποιος μπορεί να βρεί το μάτς το χθεσινό σε torrent site θα ήθελα ΠΟΛΥ το link.Eυχαριστώ.
QUOTE(Sokos @ Aug 22 2009, 12:06 )
Είναι μόνο δικός μου φόβος ή και άλλοι πιστεύουν ότι θα μας ξεφτιλίσει η Real φέτος? Παίρνουν παίκτες που θα θελαμε (με εξαίρεση τον πρώην παίκτη Γκαρμπαχόσα) και πήραν και προπόνητη γύρω στα 6398786 σκαλιά πιο πάνω από τον δικό μας...
η 5άδα αυτήν την στιγμή είναι πριτσιόνι-καουκένας-χάνσεν-ρέγιες-λαβρίνοβιτς αν δεν κάνω λάθος...Αυτή η ομάδα θα μας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ?Είναι καλύτερη αυτή η 5άδα απο την πριτσιόνι,ρακόσεβιτς,μάικλ,τελέτοβιτς,σπλί
ττερ που ξεφτιλίσαμε ΕΜΕΙΣ πέρσυ? Παιδιά ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Aug 22 2009, 13:15 )
Σπανουλης και Καλαθης τους οποιους μαρκαρε εβαλαν συνολικα 32 ποντους.
Είναι ψέμα και τα 2 φίλε μου...Με τον καλάθη βρέθηκε στο παρκέ 3 με 5 λεπτά και δεν έφαγε ΠΟΝΤΟ ίσα ίσα που 3 απο τις 5 ασσίστ του τις έκανε τότε όπως και 2 κλεψίματα στον Καλάθη. Επίσης δεν έπιανε τον Σπανούλη. Τον Ζήση έπιανε όταν έπαιζε.
QUOTE(Consultant @ Aug 22 2009, 14:38 )
Tι εγινε ρε παιδια,ενταξει ο Μιλος?Θα κατσουμε με αυτον για βασικο πλει μεικερ ε?
Φίλε αν είδες τον ΧΘΕΣΙΝΟ αγώνα και έκανες αυτό το post τότε houston we have a problem.
υ.γ. όσο για τον Παπαλουκά φίλε μου είχε 6 χρονιές να πάρει ΑΝΑΣΑ. Αν ξέρεις απο αποθεραπείες, ανάρρωση μυικού συστήματος, επαναφορά φυσικής κατάστασης θα ήξερες πως ΜΟΝΟ καλύτερος μπορεί να γυρίσει.
Ειδικά όμως αυτό το "θα του λείπουν αγώνες" επειδή δεν έπαιξε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ μπάσκετ είναι θεικό. Άν έπαιζε θα έλεγες "πωωω θα έρθει πάλι ξεζουμισμένος, κουρασμένος, πάλι χαμένη σεζόν, πάλι δεν θα έχει ανάσες" και τώρα μας λές "δεν θα έχει αγώνες στα πόδια του"...ΘΕΙΚΟ.