QUOTE (RipCity @ Jun 22 2018, 00:33 )
Ξέρεις που είναι το θέμα μου? Αν εισαι winner θες τίτλους. Να επιβάλεις τον Μάντζαρη δεν εγγυάται τίτλους. Εδώ στο ΝΒΑ μιλάνε όλοι οι superstarts μεταξύ τους να κάνουν υπερομάδες και να πιστέψω εγώ ότι ο Σπανούλης λέει όχι μη μου φέρετε τον Delaney εγώ θέλω δίπλα μου τον Βαγγέλη? Και τον ίδιο εκθέτει ο Μάντζαρης και ο κάθε Μάντζαρης, αφού τον αναγκάζει να κάνει παραπάνω απ' όσα πρέπει. Το τελευταίο σουτ θα μπορούσε να το πάρει με οποιονδήποτε υπάρχει στην Ευρώπη δίπλα του, να ναι η τρέλα του να παίζει πικ εν ρολ 30 λεπτά? Τι μαζοχισμός είναι αυτός?
Και στο χειρότερο εχθρό μου δε θα το ευχόμουν, να το κάνει ο Σπανούλης?
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ο Σπανούλης όμως αποδεδειγμένα θέλει τον πρώτο λόγο χρόνια τώρα και το φωνάζει μέχρι και τώρα. Δεν τον κακίζω ούτε τον θεωρώ προβληματικό χαρακτήρα- απόδειξη γι΄αυτό είναι τα καλά λόγια που μαζεύει από πρώην και νυν συμπαίκτες. Απλώς με τον Σφαιρό, κακόμαθε βρε συ. Είχε που είχε τον καλώς εννοούμενο "αθλητικό' εγωισμό (όπως είπε κι ένας συμφορουμίτης)που είναι βασικό συστατικό των πρωταθλητών, ήρθε κι αυτή η κατάσταση με τα ελληνικά αποδυτήρια επί Σφαιρό, και με σωρεία αδικιών προς τους ξένους μας..ε. δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.
Αν έρθει ο Μπλατ, πιστεύω ότι θα είμαστε οκ. Δεν υπολείπεται μυαλού ο αρχηγός, ξέρει ποιον θα έχει από πάνω του με τι παικταράδες έχει συνεργαστεί ο Μπλατ και θα αποδεχτεί τον ρόλο του. Αν έρθει κάποιος άλλος προπονητής όμως, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος... για αυτό το σημαντικό τούτη την ώρα είναι ο Μπλατ.
Ξεφεύγουν που ξεφεύγουν οι τοπ ομάδες σε στελέχωση, πάνε να μας ξεφύγουν και μικρότερα μεγέθη μέχρι φέτος, τύπου Έφες, Χίμκι και Μπασκόνια (τριγύριζε τον Λαρκιν τις περασμένες μέρες..). Με τέτοια ¨αρρώστεια¨ που βγάζει η ομάδα από τον κερδισμένο ημιτελικό κόντρα στην αρκούδα, πέρσι στην Πόλη, (με ελάχιστες εκλάμψεις έκτοτε που οφείλονται στο DNA της) μόνο τέτοιου βεληνεκούς προπονητής μας δίνει ελπίδες.
Μπράβο στους Αφούς που το παλεύουν (σοβαρά ΜΜΕ στην Ισπανία το επιβεβαίωνουν) αν το πετύχουν θα το δούμε. Δύσκολο το δίχως άλλο. Σημαντικό που αλλάξανε και την ιατρική ομάδα και σίγουρα το γηπεδικό. Βρε μπας κι όλα αυτά είναι too good to be true