Για πολλούς λόγους, ο κυριότερος από τους οποίους έχει να κάνει με το ότι θεωρούν εκπληρωμένες τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και θα αρκεστούν "να σκοτωθούν" μεταξύ τους για το γόητρο. Ο ΔΔ του χρόνου λογικά τελειώνει το ίδιο και ο Σπανούλης μετά από μια 2ετία. Θα πέσει πολλή "ξέρα" στη συνέχεια. Θα βλέπουμε Παπαδομαντζάρηδες και θα βαυκαλιζόμαστε ότι πρόκειται για τα τα next big things
Αυτή είναι η αίσθησή μου
Αυτή είναι η αίσθησή μου
Καλά τώρα, φτιάξε μας την διάθεση πρωινιάτικα ! Χριστοδούλου ρε, να δεις πως θα παίρνει τα διπλά στο ΟΑΚΑ !
Στην τελικη και να μην περασουμε θα μας κανει τεραστιο καλο στο οτι θα ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα στο ροστερ.
Ξερουμε που εχει αδυναμιες η ομαδα.Θελει ενα κλασσατο Αμερικανο γκαρντ διπλα στον Σπανουλη που θα τραβαει κουπι στο σκοραρισμα,θελουμε ενα 4ρι δυναμικο με καλα ποσοστα με εφεση στο ριμπαουντ και φυσικα θελουμε ενα ΤΟΠ επιπεδου ψηλο να πλαισιωσει τον παιχταρα Ντανστον και τον Σερμα που εχει βελτιωθει παρα πολυ φετος(και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου οποιον πει για Δρακουμελ και ιστοριες).Ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για τριτος ψηλος και εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.
Ξερουμε που εχει αδυναμιες η ομαδα.Θελει ενα κλασσατο Αμερικανο γκαρντ διπλα στον Σπανουλη που θα τραβαει κουπι στο σκοραρισμα,θελουμε ενα 4ρι δυναμικο με καλα ποσοστα με εφεση στο ριμπαουντ και φυσικα θελουμε ενα ΤΟΠ επιπεδου ψηλο να πλαισιωσει τον παιχταρα Ντανστον και τον Σερμα που εχει βελτιωθει παρα πολυ φετος(και γραφω στα παλιοτερα των υποδηματων μου οποιον πει για Δρακουμελ και ιστοριες).Ειναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ για τριτος ψηλος και εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης.
Φίλε μου η ουσία είναι ότι στο μπάσκετ αν θες να έχεις συνέχεια πρέπει να διαθέσεις χρήμα. Απλά, καθαρά και ξάστερα.
Η ταλαντούχα γενιά (βλ. Παπ) μεγάλωσε και θέλει χρήμα, αν δεν τους δώσεις θα βρουν αλλού οπότε εσύ εφόσον δεν θες να δώσεις χρήμα παίρνεις εκ νέου ταλέντα (βλ. Παπαπέτρου, Χριστοδούλου κλπ) που όμως μετά από μια διετία θα αποδώσουν δυνατά και τα οποία στην συνέχεια πάλι θα φύγουν γιατί δεν θα θες να τα πληρώσεις.
Επίσης το σενάριο φτηνοί ξένοι-λαχεία, παραμένει στις πιθανότητες ...λαχείου! Κάποια στιγμή νομοτελειακά θα πληρώσεις και υπεραξία, αλλιώς μην περιμένεις προκοπή όταν εσύ έχεις Μαρντικόλη και ο άλλος έχει Χάκετ.
ΥΓ. Το μόνο θετικό η επιστροφή του Σέρμα. Σε ένα αγώνα έπαιξε καλύτερα απ΄ όσο έπαιξε όλη την χρονιά ο Μπέγκιτς.