QUOTE (basket72 @ May 19 2018, 01:40 )
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Ζοτς είναι μια κατηγορία μόνος του. Ακολουθεί ο Μπλατ επίσης μόνος του στο άτυπο νούμερο 2 και απο και πέρα είναι 2-3 νομίζω.
Ιτούδης- Μπαρτζώκας και Σάρας.
Ο Σάρας δείχνει να έχει το απαραίτητο πακέτο για να φτάσει τουλάχιστον τον Μπλατ και ποιος ξέρει ίσως και τον κορυφαίο όλων, Ζοτς: ξέρει πολύ μπάσκετ κι είναι εύστροφος, μεθοδικός κι διαθέτει εκτόπισμα και λάμψη που τον ανεβάζουν αυτόματα κάνα 2 σκαλιά παραπάνω από κει που βρίσκεται βάσει δυνατοτήτων. Σπουδαία υπόθεση αυτό. Είναι σαν να αγοράζει χρόνο και ευκαιρίες. Δεν του το χάρισε κανείς ωστόσο, αλλά το έχει κατακτήσει με τα σπάνια κατορθώματά του ως παίκτης.
Είναι και τυχερός στην πρώτη του χρονιά που αφενός την έβγαλε χωρίς τραυματίες σε ένα μικρό ρόστερ που όποιος κι να έλειπε θα ήταν μεγάλη απώλεια, αλλά κι επειδή το φέρανε έτσι τα τελευταία αποτελέσματα ώστε να συναντήσει την πιο αδύνατη ομάδα των "8" στο διάβα για το F4.
Σχετικά με τα αποτελέσματα να ξαναθέσω και έναν ακόμη παράγοντα για το αν ένας προπονητής είναι καλός ή όχι, που δεν είναι άλλος από το μπάσκετ που παίζει η χ,ψ ομάδα. Και η ΤΣΣΚΑ παίζει ένα πολύ ωραίο και δουλεμένο μπάσκετ με πολύ Κουρμπάνοφ, Κουλάγκιν, Αντόνοφ τα τελευταία 2 χρόνια.
Συνήθως συμφωνούμε αλλά εδώ θα διαφωνήσω με ενστάσεις και για τους 3
Ο Σάρας δεν είναι ακόμα ''εκεί''.Έχει όλα τα φόντα αλλά για εμένα θα μπει σε αυτό το κλαμπ αν καταφέρει να κάνει αντίστοιχη πορεία με μια ομάδα που θα έχει πίεση και δεν θα είναι αυτός ο απόλυτος σταρ
Ο Μπαρτζώκας έχει και αυτός τα θέματα του με την πίεση ωστόσο νομίζω το δουλεύει.Πάντως και αυτόν για να τον βάλω ως ένα σκαλί κάτω από Μπλάτ θέλω να τον δω να πετυχαίνει κάπου με μεγαλύτερη πίεση από την Χίμκι
Για τον Ιτούδη το αντίστροφο.Να τον δω να παίζει το ίδιο μπάσκετ και να φτάνει με την ίδια ευκολία φάιναλ 4 με ομάδα ένα σκαλί κάτω από την ΤΣΣΚΑ.
Ναι παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ.Κι ο Τρινκιέρι παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ όμως
Δεν πιστεύω ότι αν του έδινες το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα έπαιζε χειρότερα.Δεν λέω ότι αν έχει λεφτά αυτόματα παίζεις και καλά αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να παίξεις θεαματικό μπάσκετ όταν μπορείς να αγοράσεις όποιον παίκτη θες ώστε να σου βγαίνουν τα κουκιά ακριβώς όπως το έχεις στο μυαλό σου
Ο Ιτούδης δεν πήγε στην ΤΣΣΚΑ εξαιτίας της μιας χρονιάς στην Μπάνβιτ που δεν ήταν κακός όμως δεν έκανε και κάτι εντυπωσιακό.Πήγε στην ΤΣΣΚΑ εν πολλοίς εξαργυρώνοντας το όνομα του ως επί 12 χρόνια βοηθός του Ζοτς.
Για εμένα αυτή την στιγμή και οι 3 αυτοί βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αρκετούς ακόμα με τον Μπαρτζώκα να είναι ένα βηματάκι πιο μπροστά
Το λέω γιατί πέρα από το ότι είναι Έλληνας δεν καταλαβαίνω την τρέλα για τον Ιτούδη ούτε στο δικό μας τόπικ
Η διαίσθησή μου λέει ότι η νέα σεζόν δεν θα βρει τον Ιτούδη σε Ευρωπαϊκό πάγκο
Πιστεύω ότι θα πάει βοηθός κάπου στο nba ίσως με μια χρονιά εκτός προπονητικής ώστε σε 3-4-5 χρονάκια να προσπαθήσει για πρώτος εκεί
Είναι καλός στην τακτική,παίζει ωραίο μπάσκετ,το στυλ του πουλάει
Νομίζω θα μπορούσε να κάνει καριέρα απέναντι
QUOTE (Sence Of Defence @ May 19 2018, 10:59 )
Μεγάλο λάθος!!!!! Η ομάδα θέλει φρεσκάδα με προπονητή με νέες ιδέες και να παίζουμε απρόβλεπτο μπάσκετ, εάν φέρουν προπονητή για να κάνει "κουμάντο" ο Σπανούλης τότε ας βάλουν τον Σπανούλη τον ίδιο σαν προπονητή !!!!! Η ομάδα έπαιζε αρκετά απρόβλεπτο μπάσκετ όσο ήταν τραυματίας. Και ήταν και αρχή ακόμη όπου δεν είχαν βρει ρόλο οι ξένοι παίκτες. Φτάνει πια με το σπανουλοκεντρικό σύστημα, καλός χρυσός, παικταράς, αδιαμφισβήτητη μονάδα αλλά μέχρι εκεί!!!!! Μεγάλωσε και πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει ότι πρέπει να περάσει σιγά σιγά στην secont unit να δίνει ποιοτικά λεπτά μπάσκετ. Η ομάδα χρειάζεται σοβαρό πλάνο με σοβαρό προπονητή. Ας ψάξουν να βρουν τι φταίει.
Ένα δίκιο το έχεις...ο Σπανούλης εννοείται θα έχει σημαντικό ρόλο και του χρόνου αλλά δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα που έπεσε η Μπάρτσα με τον Ναβάρο
Βέβαια στην θεωρία όλα εύκολα είναι.Στην πράξη πρέπει να το καταλάβει μόνος του γιατί είναι η σημαία δεν μπορείς να τον διώξεις