Το ρόστερ (τα ενεργά συμβόλαια καλύτερα) αυτή τη στιγμή είναι αυτό:
- ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ (Δανεικός?)
- ΣΛΟΥΚΑΣ (Δανεικός?)
- ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣΚοινοτικός
- ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ
- ΧΑΛΠΕΡΙΝ Κοινοτικός (?)
- ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
- ΚΕΣΕΛΙ Κοινοτικός
- ΝΙΛΣΕΝ Μη Κοινοτικός
- ΕΡΤΣΕΓΚ Κοινοτικός (Αυτός ξεχάστηκε και μπήκε στο edit, τόση εκτίμηση του έχω. Τον έχω σίγουρο για την πόρτα της εξόδου και δεν αναφέρεται καθόλου στο post μου. )
- ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
- ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ Κοινοτικός
- ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
- ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ
Υποθέτω πως ο Κατσίβελης είτε δοθεί δανεικός είτε όχι απλά για φέτος δεν υπολογίζεται.
Και με την προϋπόθεση πως ο Σλούκας δίνεται δανεικός και ο Χαλπερίν μας αποχαιρετάει διακρίνω πως θα πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον 2 γκαρντ.
Αν ο Σλούκας μείνει και αποφασιστεί να πάρει ευκαιρίες χρειαζόμαστε 1 επιπλέον γκαρντ. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως ο Χαλπερίν φεύγει (εκτός και αν γίνει καμιά μεγάλη έκπληξη) και θα πάμε για 1 γκαρντ σουτέρ, τύπου Head.
Εγώ προσωπικά καλύπτομαι με όποιο και από τα 2 σενάρια για την περιφέρεια.
Στο 3 υποθέτω πως δεν θα πάρουμε άλλον παίκτη και η θέση θα καλυφθεί από Κέσελι, Βασιλόπουλο (ελπίζω να του πάνε όλα καλά και να γυρίσει πιο δυνατός πίσω) και Παπανικολάου. Εκ πρώτης όψεως αυτή η τριάδα παικτών δεν γεμίζει το μάτι, ιδιαίτερα επιθετικά. Αλλά από την άλλη συνθέτουν μια άκρως ενεργητική τριάδα, γρήγορη, αθλητική που μπορεί και να κάνει την έκπληξη. Είναι ρίσκο και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως.
Στο 4 είμαστε άδειοι, υπάρχει μόνο ο Νιλσεν σαν καθαρό PF και ολίγον από Κέσελι και Μαυροκεφαλίδη αν χρειαστεί. Εδώ θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε παίκτη. Από ονόματα δεν μπορώ να προτείνω κάτι, μακάρι να ήταν ο Κλέιζα αλλά δεν ξέρω αν θα ταίριαζε με τα χνώτα του Ίβκοβιτς. Σε κάθε περίπτωση παίκτη εδώ θα πάρουμε. Πάντως με τις μέχρι τώρα κινήσεις μας ένας Μάτσβαν θα ήταν λουκούμι
Στο 5 με την τριάδα Μπουρούση, Νεστέροβιτς, Μαυροκεφαλίδη και guest star τον Γλυνιαδάκη είμαστε από κορμιά πλήρης. Πιστεύω δεν έχουμε ανάγκη να πάρουμε κάποιον άλλον παίκτη εδώ.
Μέσες άκρες δεν με χαλάει στο πως διαμορφώνεται το ρόστερ αρκεί να γίνουν σωστά οι επόμενες 2-3 κινήσεις. Μέχρι τώρα πάμε καλά πιστεύω. Οψόμεθα