QUOTE(nickagian @ Jul 30 2009, 15:03 )

Από τη μια αυτό είναι θετικό, διότι έτσι δημιουργείται ομάδα καθαρά σύμφωνα με τα "θέλω" του προπονητή, σύμφωνα με το πώς θέλει να παίζει και τι παίχτες θέλει να υπάρχουν στην ομάδα του.
Από την άλλη όμως, αν θες να ακολουθήσεις αυτό το σκεπτικό τότε παίρνεις ΟΠΟΙΟΝ σου πει ο προπονητής. Δηλαδή, σου λέει το Χόλντεν? Πάρτον... σου λέει το Ζήση? πάρτον... δεν καταλαβαίνω γιατί -αν όντως αυτές ήταν οι εισηγήσεις του Γιαννάκη- δεν τους πήραμε τους συγκεκριμένους. Ή πιο μετά το Χάνσεν.
Ναι μεν η λογική ίσως είναι σωστή (στήριξη προπονητή, κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο ίδιος κλπ κλπ) αλλά νομίζω ότι κάπου χωλαίνει ταυτόχρονα το θέμα.
ίσως εχει να κανει με το οτι φετος δεν βγαζεις κουβέντα από κανενα....οπως εσκασε το κελατι μια ωραια πρωια , ισως ετσι δουμε παλι καμια εκπληξη...
Αυτή η ησυχια στα μεταγραφικά είναι λιγο περίεργη.....Όντως ποντάρουμε πάνω στην περσινη ομαδα, στην περσινη δουλειά ή μήπως ετοιμάζουμε κατι ? Κάπου στην μέση , θελω να πιστευω, ειναι η αλήθεια....
Τωρα , κουβεντες που εχω διαβασει στο φορουμ οτι και καλα δεν υπαρχουν λεφτά, εχουν οικονομικο προβλημα στην ΚΑΕ και λοιπα, ευχαριστώ αλλα δεν θα παρω.....
Λεφτά υπάρχουν , μην αραδιαζουμε παλι το υψος των υποχρεωσεων /μπατζετ της ΚΑΕ και για φέτος. Υπάρχει μια διαφορετικη προσεγγιση φετος. 2-3 χρονια προσπαθουμε να "αγορασουμε" τιτλους, να "αγορασουμε" ομάδα. Τωρα λεμε να χτισουμε πανω στην περσινη δουλειά, να εμπιστευτουμε παικτες και προπονητες και να μην κανουμε καθε χρονο 10 μεταγραφες....Από την μια ειναι καλο γιατι δειχνει πλανο και προσηλωση σε βαθος χρονου, δειχνει στους παικτες και τους μανατζερ οτι ο μηνας που θρεφει τους.....120 δεν υπάρχει πια και βεβαια ποντάρει στους πληγωμένους (υπάρχουν άραγε???) εγωισμούς παικτων και προπονητών να παρουν ρεβανς για την περσινη χρονιά και βεβαια να τα τσεπωσουν....Δεν ειναι πάραλογο το σκεπτικό , χωρις να σημαινει οτι θα τους δικαιωσει κιολας....
Από την αλλη χρειαζεσαι αποδεδειγμενα 1-2 παικτες πενταδάτους...
Αν αληθεύει μάλιστα και η φήμη οτι τελικά δώσανε και 10 χαρτια στον κοκκαλη για το πλειοψηφικο πακετο....τοτε οχι μονο παραλογο δεν ειναι αλλά απολύτως λογικό.