ενταξει ρε μαγκες....μην ερθει κανεις γηπεδο. Καλομαθε η γρια στα συκα μου φαινεται....
Δεν πειραζει, μπουχτισατε απο τους τιτλους που σας εφερε ο Πριντεζης, ο Κλειζα, ο μπεβερλι, ο πεν, ο χαλπεριν, ο Βουισιτς, ο Σοφο (μην με παρεξηγειτε, τους λατρευω ολους αυτους), ο γουντς, ο ακερ, ο ντομερκαντ, ο Τσιλι που παρακαλαγατε σχεδον ολοι να φυγει και τωρα σε λειπει (κλαψ, κλαψ) και τωρα δεν μπορειτε μωρε να πατε γηπεδο...που να τρεχω τωρα....και ποιον να δω μωρε....
Τον Θοδωρη-και-εγω-δεν-ξερω-ποσες-φορες-MVP-Παπαλουκα ?
Tον Βασιλη-καλυτερο-και-ακριβοτερο-παικτη-της-επισημης-αγαπημένης-εθνικης-Σπανούλη?
Τον Μιλος-εισαι-στο-μυαλο-κατι-μαγικο-και μεγαλυτερο-ανερχομενο αστερι-του-Ευρωπαϊκου μπασκετ-Τεονοτσιτς??
Τον Γιανναρο-θα-τα-σπασω-ολα-Μπουρουση?
Τον Ρασο-12χρονια NBA-νεστεροβιτς
Τον Ντουσαν-εχω παρει ολους τους τιτλους που υπαρχουν-Ιβκοβιτς?
ενταξει , καθιστε σπιτι αφου πλεον δεν σας καλυπτει το θεμα, τηλεορασουλα, ποπ κορν, ευκολη κριτικη από τον καναπε, κανα μπινελικι στον αμπαλο κοουτς και γκρινια σε κανενα φορουμ....
Και εμενα η ομαδα σιγουρα δεν με ενθουσιαζει αλλα προφανως υπαρχει καποιο σχεδιο, δεν θα πεσω να τους φαω κιολας...τοσα χρονια γκρινιαζαμε για σχεδιο και τωρα που υπαρχει ενα , ντου να τους φαμε!!
Προσωπικα χεστηκα ποιοι θα παιζουν , εμενα αυτο με νοιαζει
εκτος αν καποιοι εχετε ξεχασει τι σημαινει και τι αντιπροσωπευει....
Δεν πειραζει, μπουχτισατε απο τους τιτλους που σας εφερε ο Πριντεζης, ο Κλειζα, ο μπεβερλι, ο πεν, ο χαλπεριν, ο Βουισιτς, ο Σοφο (μην με παρεξηγειτε, τους λατρευω ολους αυτους), ο γουντς, ο ακερ, ο ντομερκαντ, ο Τσιλι που παρακαλαγατε σχεδον ολοι να φυγει και τωρα σε λειπει (κλαψ, κλαψ) και τωρα δεν μπορειτε μωρε να πατε γηπεδο...που να τρεχω τωρα....και ποιον να δω μωρε....
Τον Θοδωρη-και-εγω-δεν-ξερω-ποσες-φορες-MVP-Παπαλουκα ?
Tον Βασιλη-καλυτερο-και-ακριβοτερο-παικτη-της-επισημης-αγαπημένης-εθνικης-Σπανούλη?
Τον Μιλος-εισαι-στο-μυαλο-κατι-μαγικο-και μεγαλυτερο-ανερχομενο αστερι-του-Ευρωπαϊκου μπασκετ-Τεονοτσιτς??
Τον Γιανναρο-θα-τα-σπασω-ολα-Μπουρουση?
Τον Ρασο-12χρονια NBA-νεστεροβιτς
Τον Ντουσαν-εχω παρει ολους τους τιτλους που υπαρχουν-Ιβκοβιτς?
ενταξει , καθιστε σπιτι αφου πλεον δεν σας καλυπτει το θεμα, τηλεορασουλα, ποπ κορν, ευκολη κριτικη από τον καναπε, κανα μπινελικι στον αμπαλο κοουτς και γκρινια σε κανενα φορουμ....
Και εμενα η ομαδα σιγουρα δεν με ενθουσιαζει αλλα προφανως υπαρχει καποιο σχεδιο, δεν θα πεσω να τους φαω κιολας...τοσα χρονια γκρινιαζαμε για σχεδιο και τωρα που υπαρχει ενα , ντου να τους φαμε!!
Προσωπικα χεστηκα ποιοι θα παιζουν , εμενα αυτο με νοιαζει
εκτος αν καποιοι εχετε ξεχασει τι σημαινει και τι αντιπροσωπευει....
LFO πρέπει να καταλάβεις ότι όταν είσαι τόσα χρόνια στη φάπα είναι αδύνατον να υπάρχει η ίδια ανοχή...Και δεν νομίζω να έκραξε κανείς τους παραπάνω παίχτες που ανέφερες.Και κριτική στον Ντούντα γίνεται και θα γίνεται μέχρι να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.
Αυτό με το γήπεδο δεν το κατάλαβα πάντως.Δηλαδή μόνο αυτός που πάει στο γήπεδο πρέπει να κάνει κριτική?