QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Aug 10 2009, 02:56 )
Το τσιρκο-Μεντρανο-ΝΒΑ δεν το παρακολουθω χρονια τωρα, γιατι ειναι βαρετο.
Εσυ ομως που το παρακολουθεις ειμαι 100% σιγουρος οτι απλα το βλεπεις
χωρις να καταλαβαινεις τι βλεπεις.
Εισαι με λιγα λογια ΜΥΡΩΔΙΑΣ.
Δεν το μυριζεις το αθλημα πως να το κανουμε.
Απο το ΝΒΑ-Live που παιζεις ολη μερα δεν το μαθαινεις το αθλημα δυστυχως.
Θα ερθει και αυτος οπως ηρθε και ο Τσιλι και γελασανε και οι πετρες.
Τετοιοι παιχτες υπαρχουν αρκετοι στην Ευρωπη.
Τον Τεοντοσιτς τον ειχες και περσι και προπερσι, αλλα δεν......... μηδεν ις το πηλικον.
Εκτος αν ξαφνικα μαθει να μην ντριμπλαρει κωλο-κωλο, αποκτησει ταχυτητα και εκρηξη
και παιξει αμυνα. Αλλα μαλλον δεν προκειται.......
Ο Μαυροκεφαλιδης ετσι κι αλλιως 5 λεπτα το πολυ να παιζει.
Κακο για τον ιδιο ειναι που γυρισε παρα για την ομαδα.
Αν εμενε στο Μαρουσι θα επαιζε βασικος και θα ειχε μια εξελιξη.
Ρωτησες πριν ποια 4αρια στην Ευρωπη ειναι πιο δυνατα απο τον Κλειζα.
1. Σμοντις
2. Αντερσεν
3. Ρεγιες
4. Λαβρινοβιτς
5. Τσαρτσαρης (στα καλα του)
6. Μπατιστ
7. Μακ-Ντοναλτ
φτανουν αυτοι???
Σιγουρα ο Κλειζα ειναι πολυ καλος παιχτης και μπορει να παιξει και στο 3,
αλλα δεν ειναι και ο Ταρπλει.
KAΘΕ φορά βάζεις ένα χαρακτηρισμό με όποιον δεν συμφωνείς...Άσχετος, μυρωδιάς, πιτσιρικάς κτλ κτλ κτλ...Ευτυχώς που έχουμε εσένα που έχεις μπασκετικό μυαλό λύκε και θεωρείς το ΝΒΑ τσίρκο μεντράνο!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΟΥ!Είναι ΒΑΡΕΤΟ το ΝΒΑ. Εντάξει έχω ακούσει ΠΟΛΛΑ. Ντοπέ, Τσίρκο, Άναρχο, Χωρίς συστήματα, στημένο...Αλλά
ΒΑΡΕΤΟ ΤΟ ΝΒΑ είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ που το είπε...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
Επίσης φίλε είσαι και ο ΠΡΩΤΟΣ που έκρινε παίκτη ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!
ο Γουέιφερ λοιπόν κατα Λύκο (πως λέμε κατά μάρκον ευαγγέλιο) θα έρθει εδώ και θα γελάμε και σαν αυτόν υπάρχουν δεκάδες στην ευρώπη...ΟΛΑ ΑΥΤΑ για παίκτη που
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ και πάλι!
Επίσης βρήκες το συστατικό της επιτυχίας για ένα καλό playmaker όπως ας πούμε ο Σάρας, ο Πριτσιόνι, ο Παπαλουκάς...
Τρίπλα διαβολεμένη, έκρηξη, ταχύτητα και άμυνα...
Φαντάζομαι λοιπόν πως επειδή οι τρείς καλύτεροι των τελευταίων 10 χρόνων στην ευρώπη (σάρας, παπαλουκάς, πριτσιόνι)
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (φαντεζί τρίπλες, ταχύτητα, έκρηξη, άμυνα) μάλλον ΑΔΙΚΩΣ θεωρούνται οι καλύτεροι...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ και παααλι!
Μετά απο τοοοση μαγκιά έκλεισες με GRAND FINALE.
Είναι δυνατότερα 4άρια του 2.03, 115 κιλά Κλέιζα οι,
-Σμόντις που πλέον θέλει πατερίτσες.
-Άντερσεν που είναι ίσως το ίδιο δυνατός με τον Φώτση και πλέον παίζει στο ΝΒΑ.
-Ρέγιες που πλέον παίζει 5άρι και σίγουρα δεν είναι δυνατότερος απο τον Κλέιζα την ώρα που έπαιζε τον Πρίντεζη και δεν τον πήγαινε μέχρι κάτω.
-Τσαρτσαρής στα καλά του...Μάλιστα...Και ο Φάνης Χριστοδούλου!
-Μπατίστ...Καταρχάς είναι 5άρι εδώ και 2-3 χρόνια και επίσης ο Κλέιζα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πιο αδύναμος του.
-Μακ Ντόναλντ...ΝΟ COMMENT.
EΓΡΑΨΕΣ μάγκα μου.ΜΑΓΚΑΣ!
υ.γ. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο σε ένα πράγμα...ο Κλέιζα δεν είναι Τάρπλει. Είναι ακριβώς ότι θα έγραφα και στο blog μου όταν και αν τον πάρουμε. "Το καλύτερο τεσσάρι του Ολυμπιακού όσα χρόνια ζώ και βλέπω μετά τον ΜΕΓΑ Ρόι Τάρπλευ".
QUOTE(apkat @ Aug 10 2009, 03:00 )
Ρε συ Ντον ασχετο αλλα θεωρεις τυχαιο οτι οπου και να γραφεις(διαφορα μπλογκς και στο φορουμ) με την πλειοψηφεια των χρηστων τσακωνεσαι η τελος παντων εχεις πολυ εντονη αντιπαραθεση;;
Φίλε μου το έχω πει 100 φορές το συγκεκριμένο αλλά θα στο πω και εσένα.
Δεν γράφω την άποψη μου για να γίνω αρεστός ή για να γίνω διάσημος. Άν επεδίωκα κάτι τέτοιο θα πήγαινα με το ρέυμα φίλε και όχι ΚΟΝΤΡΑ. Γράφω στο blog μου γιατί έχω ΜΕΡΑΚΙ με το μπάσκετ και κυρίως με τον ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ. Δεν με νοιάζει αν θα διαφωνήσω ή αν θα γίνω εριστικός ή μισητός σε αρκετούς μην σου πω και σε όλους. ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ χωρίς να φοβάμαι ΤΙΠΟΤΑ και το υποστηρίζω ΠΑΝΤΑ με επιχειρήματα που έχουν βάση και όχι κρίνοντας στον αέρα άσχετα αν τα επιχειρήματα μου δεν αρέσουν σε κάποιους. Το έντονο της αντιπαράθεσης είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είμαι παθιασμένος στις κουβέντες μου και στα πιστεύω μου γενικά και αυτό βγαίνει ΚΑΙ ΕΔΩ. Τώρα το να τσαντίζεται επειδή κάποιος λέει ένα παίκτη αστείο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ εγώ δεν το μετανιώνω...Γενικά ακόμα και στα "φάουλ" που χρεώθηκα στο φόρουμ αυτό δεν μετανιώνω. Απλά κατανοώ και ζητάω συγνώμη. ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και την λέω...Ο τρόπος μου είναι ΠΑΝΤΑ έντονος και αυτό ενοχλεί και το ξέρω. Προσπαθώ όσο μπορώ να το αλλάξω. Αυτά απο μένα.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Aug 10 2009, 03:13 )
Για τον Τσιλι ειπα οτι γελασανε και οι πετρες.
Ο Ουειφερ ειναι απλα ενας καλος παιχτης, στο επιπεδο του Κελατι, του Ντομερκαντ
του Νικολας, οχι κατι ιδιαιτερο.
Και ειναι κοροιδια να δωσεις τοσα λεφτα για εναν τετοιο παιχτη,
οταν με τα ιδια μπορεις να παρεις καποιον καλυτερο.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
Ο Βον Γουέιφερ που
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ βρήκες και σε ποιόν παίκτη μοιάζει και τι επίπεδο έχει και ότι δεν αξίζει και τα λεφτά του...ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩ!
υ.γ.ΚΟΥΙΖ
Γιατί ο Γουέιφερ παίζει ήδη 4 χρόνια στο ΝΒΑ και μάλιστα φέτος 20 λεπτά Μ.Ο. στην θέση του Τ-ΜΑΚ και μάλιστα σε ομάδα δυτικής περιφέρειας που πήγε και playoffs???Γιατί οι αμερικανοί είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΘΥΜΑΤΑ και δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει τον Ντρού Νίκολας, τον Τόμας Κελάτι και τον Χένρι Ντόμερκαντ...ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ!