Μπορεί μέσα στο forum να έχουμε ξεκαθαρίσει μέσες άκρες το τι χρειάζεται και πρέπει να αγοράσει ο ΟΣΦΠ, σε θέσεις εννοώ όχι σε ονόματα, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Ίβκοβιτς θα κάνει αυτό που θέλει αυτός και είμαι επίσης σίγουρος πως δεν θα ικανοποιήσει παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι από εμάς
Καταρχάς από το περσινό ρόστερ έχει φύγει μόνο ο Χαλπερίν, και το γεγονός πως έφυγε τόσο εύκολα σημαίνει πως παρόλο που τελείωσε τη χρονιά καλά και βοήθησε ο Ντούντα δεν τον υπολόγιζε για τη χρονιά που έρχεται. Επίσης και ο Παπαλουκάς δεν θα ανανεώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Άρα στα γκαρντ μένεις με Σπανούλη, Τεοντόσιτς, Γκόρντον (που ακούγεται πως τον θέλει ο Ντούντα) και Σλούκα (που όμως δεν έχουμε ενημέρωση παρά μόνο πως ο δανεισμός τελείωσε και πως ακόμα ανήκει στον ΟΣΦΠ, τον θέλει ο Ντούντα? Μόνο αυτός ξέρει).
Άρα θες από 1 έως 3 παίκτες (για να έχεις 5 παίκτες στις θέσεις αυτές και πάντα υπάρχει και η πιθανότητα ο Γκόρντον να μην ανανεώσει).
Στο 3 έχεις 3 παίκτες, Παπανικολάου, Κέσελ και Βασιλόπουλο. Ο Παπ είναι ο μόνος σίγουρος. Από κει και πέρα εμείς μπορεί να θέλουμε να φύγει ο περσινός Κέσελ αλλά ποιος δεν θα ήθελε τον Κέσελ του Παγκοσμίου? Ο Ντούντα θέλει να τον διώξει ή θα επιμείνει σε αυτόν? Επίσης ο Βασιλόπουλος είναι ερωτηματικό, τεράστιο συμβόλαιο, δυσανάλογο της προσφοράς του, μένει με λιγότερα? Φεύγει με αποζημίωση? Να μείνει με το υπάρχον συμβόλαιο το αποκλείω, θεωρώ πως θα γίνει μια φιλική κουβέντα και ότι και να γίνει θα είναι στο φιλικό, μείνει ή φύγει. Άρα καταρχάς χρειαζόμαστε παίκτη βασικό, με τα γνωστά χαρακτηριστικά που έχουμε πολλάκις αναλύσει και από πίσω θα έρχεται ο Παπ και ενδεχομένως ο Κέσελ ή κάποιος παίκτης τύπου Πατ Καλάθη αν φύγει ο Κέσελ, θεωρώ πως ο Βασιλόπουλος θα αποχωρήσει φέτος, ο Κέσελ θα μείνει και θα πάρουμε και άλλον έναν παίκτη.Τελειώσαμε και από το 3.
Στο 4 τώρα και στη μεγάλη μας πίκρα (α ρε Λίνας, α ρε Λίνας). Εγώ πιστεύω πως θα μείνουμε ως έχουμε, δηλ. με Μαυροκεφαλίδη, Έρτσεγκ και Πρίντ, βέβαια ελπίζω να μην γίνει αυτό που πιστεύω και να ξεφορτωθούμε τον Έρτσεγκ και να πάρουμε κάποιο καλό 4άρι, αθλητικό, δυνατό κτλ κτλ. έτσι ώστε να έχουμε Μαυροκεφαλίδη, Πρίντεζη και τον ξένο.
Στο 5 τώρα ο Μπουρούσης δεσπόζει, είναι ο καλύτερος Έλληνας ψηλός αυτή τη στιγμή, μας ανήκει, έχει συμβόλαιο, δεν έχουμε λόγο να τον δώσουμε. Αν φύγει ο Ράσο θέλουμε ένα 5άρι να τον αντικαταστήσει, επάξια όμως, δύσκολο φυσικά να βρεις παίκτη με το μπασκετικό IQ του Ράσο σε καλή ηλικία κτλ κτλ αλλά θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό εκεί και σαν τρίτος ψηλός ο τίμιος Σφακιανός γίγαντας μας κάνει. Στην περίπτωση που ο Μπουρούσης φύγει (που δεν το βλέπω) θα θέλουμε και 5άρι βασικό.
Δηλαδή η σούμα μου λέει πως θέλουμε 1-2 γκαρντ, εγώ πιστεύω πως με Σλούκα και Ζήση θα κλείσουμε αυτές τις θέσεις και τα συμπεράσματα δικά σας. Ένα τριάρι στυλ Έιντσον (αν όχι τον ίδιο), ένα 4αρι καλό για βασικό και ένα 5άρι να έρχεται πίσω από τον Μπουρούση.
Το χρήμα θεωρώ θα πέσει στο να έρθει καλό 3άρι και 4άρι, και δεν εννοώ πολλά λεφτά αλλά εννοώ πως το μεγαλύτερο ποσοστό του όποιου φετινού μεταγραφικού μπάτζετ θα πάει εκεί. Ο Ζήσης θα έρθει και με κλειστά μάτια, αυτή την εντύπωση έχω και για το 5αρι θα δοθεί ένα ποσό 700.000 με 800.000 χιλιάδες, όχι παραπάνω, άντε 1εκ εάν και εφόσον βρεθεί πολύ καλή περίπτωση.