Δεν αναφερομαι σε σενα εχεις σταθερη αποψη, βεβαια συναισθηματικη με τους παικτες και τον κοουτς αλλα για τον συγκεκριμενο τι γνωμη εχεις;Δεν χρειαζεται στο 4 ενας καλυτερος αμυντικος απο αυτον.
Ουτε εγω αδερφε δεν αναφερομαι σε σενα προς Θεου.
Γενικα αναφερομαι οτι καπως πρεπει να κοντρολαρουμε ολοι ειτε τον ενθουσιασμο μας ειτε την απογοητευση μας.(και φυσικα η αποψη μου δεν ειναι απλα συναισθηματικη αλλα αυτο που βλεπω εδω και χρονια και απο την ομαδα και απο τον κοουτς,αν ηταν καθαρα συναισθηματικη νομιζω δεν θα επεμενα καν για καποια πραγματα)
Προσωπικα θα ηθελα οπως εχω ξαναπει ενα παιχτη επιπεδου Ντ.Μπραουν στο 4.Δεν εννοω τον ιδιο γιατι δεν ξερω και τι ποσα θα δαπανηθουν φετος (μιας και οι Προεδροι γουσταρουν με χιλια να επιστρεψουν στην Μαδριτη μετα τα οσα εγιναν

Ομως με χαροποιει ιδιαιτερα να βλεπω τον Μπρεντ να εχει τετοια αποδοση.Δειχνει οτι στην πρωτη του δυσκολη σεζον σε τετοια στανταρτς οτι με τα οποια συν ή μειον οτι τουλαχιστον ειναι δουλευταρας και εχει δεσει με την ομαδα.
Τον πρωτο και τελευταιο λογο φυσικα τον εχει η ομαδα και οχι εμεις.
Ευχη ολων να πιασει αναλογη αποδοση και στο τελευταιο ματς και να αποτελεσει ενα εξαιρετικο διδυμο στο 4 μαζι με τον εκπληκτικο Πριντ.
*** Μου αρεσε παρα πολυ ο Λοτζ.Οσο παει ωριμαζει το παιχνιδι του και πλεον εχει ειναι μπαρ.σμενος σε τετοιου ειδους ματς.Το χλατσωσε παλι οποτε επρεπε και γενικα μου αρεσε η εικονα του σε ενα τετοιο ματς.