QUOTE (Joda @ Dec 28 2018, 20:12 )
Στους παιχτες που ανεφερα που εκανα λαθος? Πες μου διαφωνω πχ οτι ο Γκος ειναι απειρος..
Επισης δεν ξερω με τι εισαι ικανοποιημενος. Δηλαδη αν θες απλα μια αξιοπρεπη παρουσια η να πας για τιτλους?
Γιατι αν θες απλα μια αξιοπρεπη παρουσια μια χαρα ειναι η ομαδα οπως εχει τωρα..
Διαφωνώ για τον Σπανούλη. Μπορεί να παίζει με την εμπειρία του, όμως το σώμα του ανταποκρίνεται μια χαρά. Πιστεύω ότι έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με τη σωματική του κατάσταση, και δείχνει και είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από πολλούς 25άρηδες. Απλώς, έχει χάσει στην εκρηκτικότητα και στο πρώτο βήμα.
Διαφωνώ για τον Πρίντεζη. Φέτος μέχρι στιγμής είναι μέσα στην πρώτη εικοσάδα σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες στατιστικής. Δεν υπάρχει καμιά καθοδική πορεία. Μάλλον μια σταθερότητα.
Διαφωνώ για τους αμερικανούς. Μάλλον, συμφωνώ ότι ήταν άπειροι, αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτε αρνητικό. Ίσα-ίσα που βλέπω ότι συνεχώς προσαρμόζονται και βελτιώνονται. Νομίζω πως και ο Γκος και ο Λεντέι θα έχουν αλματώδη εξέλιξη στην ευρωλίγκα. Το θέμα είναι αν θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε, όταν λήξει το συμβόλαιό τους.
Διαφωνώ για τον Βεζένκοφ. Θεωρώ ότι είναι αρκούντως δυνατός για τη θέση. Άλλο είναι το πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου. Είναι σχετικά στατικός παίκτης, και δεν μπορεί εύκολα να ακολουθήσει το συνεχώς κινούμενο μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Μπλατ.
Όσο για τον Τίμα, τι να πει κανείς; Με την εθνική Λετονίας έκανε σούπερ εμφανίσεις, άρα ξέρει και μπορεί να παίξει σπουδαίο μπάσκετ. Μέχρι στιγμής δείχνει κάπως σαν τον περυσινό Χόλις Τόμσον. Θα δούμε.
Με δυό λόγια: Η ομάδα έτσι όπως έχει παίξει μέχρι στιγμής, δικαιούται να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με το σπαθί της, και εκεί θα μείνει. Θα παλέψει με την Εφές για την είσοδο στην τετράδα, και επίσης θα παλέψει με την Εφές για την είσοδο στο F4. Καλό θα είναι να έχουμε το πλεονέκτημα.