Mε τόσα παιχνίδια τη νέα σεζόν (μιλάμε για κοντά 70-ΝΒΑ γίναμε!) και τον Πρίντεζη να βγάζει προβλήματα και να θέλει ξεκούραση χρόνος θα υπάρχει. Πέρυσι ελήφθη μια απόφαση που απέτυχε ολοκληρωτικά αφού Παπ και Αγραβάνης δεν έκαναν το step up. Oυσιαστικά φέτος θα γίνει διόρθωση του λάθος.
O δε Wood έχει υπογράψει στους Hornets.
O δε Wood έχει υπογράψει στους Hornets.
Στην προσπάθεια του να διορθώσεις ένα λάθος όπως λες, ίσως δημιούργησεις ένα αλλο, κατ'εμε σοβαρότερο.
Η πρόοδος-εξέλιξη και η σταθεροποιηση νεαρών παικτών, δεν γινεται κατα παραγγελία.
Δηλαδή, αποφάσισα πως την σεζόν 2015-16 οι Αγραβανης-Παπαπετρου, θα κάνουν το step up , και αυτό θα γίνει αυτομάτως.
Για μενα καλώς τους υποστήριξε ο Ολυμπιακός και ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.
Θέλει περισσότερη υπομονή με αυτά τα θέματα.
Δηλαδή, αυτό ήταν το μεγκα και κρίσιμο λάθος της περσινής χρονιάς?
Δεν νομίζω.
Αλλού υπήρξαν κακοτεχνιες και αστοχίες κινήσεων, που μπέρδεψαν τον Ολυμπιακό.
Για μένα θα ήταν λάθος, η περσινή έμπρακτη υποστήριξη στους Αγραβανη-Παπαπετρου, να γίνει ένα περίεργο πισωγύρισμα.
Με την απόκτηση του Green, μπήκε μια σωστή πινελιά που απο πέρσι έπρεπε να μπει και το τονιζα επανειλλημενως.
Εκεί που κατά την γνώμη μου δεν μπήκε η καλύτερη πινελιά, ήταν με τον Birch.
Όχι γιατι ο Καναδός δεν έχει ενδιαφέρον αγωνιστικό προφίλ
Αλλά γιατί ομοιαζει πάρα πολύ με τον Young.
Ενώ ο Σφαιροπουλος έλεγε όταν τελείωσε το πρωτάθλημα, πως θέλει εναν C με διαφορετικά χαρακτηριστικα απο τον Young, παει και παίρνει τον Birch...
Εκεί που έλεγε πως η παρακαταθήκη του θέλει να είναι ένας έτοιμος, δυνατός Ελληνικός κορμός Ελλήνων παικτών, με την απόκτηση ενός έτοιμου-έμπειρου PF, θα υποθαλψει αυτό που πέρσι υποστήριξε
Δεν ξέρω βασικά τι είναι λάθος και τι δεν είναι.
Ή τι είναι λάθος και τι είναι μεγαλύτερο λάθος.
Εμένα η αρχική μου πρόταση σε αυτό το τοπικ, δεν προέβλεπε προσθήκη PF.
Ακριβώς για να συνεχιστεί η περσινή προσπάθεια.
Αντιθέτως, υποστηριζα και πρότεινα, με αυτή την θέση Αμερικανού, να αποκτηθεί ένα φθηνό λαβράκι PG.
Και να υποβαθμιστει ο ρόλος του Μαντζαρη.
Δηλαδή, με μια συνειδητή επιλογή, θα εκαιγα εναν παικτη που το ταβάνι του το έπιασε και βρίσκεται σε παρατεταμένη πτώση, και όχι δύο νεαρούς παικτες, που το ταβάνι τους, ούτε καν το ξέρουμε.
Τέλος, όσον αφορά τον Wood , όταν οι όροι της συμφωνίας δεν γνωστοποιουνται, είναι ξεκάθαρα, μη εγγυημενο συμβολαιο.
Δηλαδή, αν στα preseason games ο Wood , ή ο Okaro, ή ο Stefan Jankovic ή όποιος άλλος τέλος πάντων, πείσει, θα παρει ενα μίνιμουμ και πιθανώς και μερικώς εγγυημενο συμβολαιο.
Αν δεν πείσει, τότε θα μείνει ελεύθερος.