Το θέμα πλέον στην ομάδα είναι ο προπονητής ο οποίος δεν μπορεί να "στήσει" άλλα συστήματα και είμαστε προβλεπέ.
Ο Σπανούλης φυσικά και πρέπει να μείνει. Αν τεθεί θέμα Σπαν vs Μπαρτζω ε νομίζω ότι ο προπονητής σε αυτή την περίπτωση είναι ο αναλώσιμος και δεν χρειάζεται εξηγήσεις τα έχουμε πει 1000 φορές. Τώρα τι γίνετε σε περίπτωση που επιστρέψει υγιής ο Λο ή βρεις τον αντί-Λο? Κρατάς το Μπαρτζώκα επειδή με Λο ή αντι-Λο μέσα έχεις άλλο επίπεδο? Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται και πάμε σε συζητήσεις στο κατά πόσο οι ίδιοι οι παίκτες γουστάρουν τον μπαρτζώκα. Νομίζω ότι σε αυτό το
κομβικό σημείο ο Μπαρτζώκας χάνει, παίκτες vs μπαρτζώκας σημειώσατε 1-0. Πράγμα που απορρέει από διάφορες διάχυτες δηλώσεις πολλών παικτών, Σπανούλης, λοτζέσκι, άντιτς, επιλογή χάινς να πάειι στην Ρωσία, στασιμότητα του κατσίβελη
ανυπαρξία εναλλακτικών συστημάτων και πολλά άλλα. Μιλάμε πάντα για Ευρώπη διότι Ελλάδα τα πράγματα περιπλέκονται, πρέπει να έχεις 2 φορές καλύτερη κλάση για να κερδίσεις τον παναθηναϊκό για λόγους που δεν είναι επί του παρόντος.
Η άποψη μου καθώς και οι κινήσεις των Αδερφών στο παρασκήνιο είναι ότι αν δεν βρεθεί καλύτερος προπονητής θα συνεχίσουμε με τον Μπαρτζώκα με ότι αυτό συνεπάγετε (κίνηση απόκτησης πρωτοκλασάτου άσσου).
QUOTE (redleg7 @ Jun 6 2014, 12:07 )
Με τον Χαινς και τον Ντανστον στο 5 πιθανολογω οτι θα μοιραζονται τα δεκαλεπτα εναλλαξ.
Δηλ 1-3 ο ενας και 2-4 ο αλλος και καπου σφηνα θα παιζει ενα 4-5 λεπτο και ο τριτος ψηλος.
Ο Καββαδας θα εχει οπως λες μεγαλο χρονο συμμετοχης στην Α1 οπως και ο ετερος ψηλος που θα συμπληρωνει το καρε.
Οπως συμφωνω και με το οτι με Ντανστον-Χαινς-Καιμακ η ομαδα αποκτα αλλη σκληραδα.
Το πρόβλημα της ομάδας φέτος δεν ήταν τόσο η φροντ λάιν μας, όσο η αδυναμία δημιουργίας του in-side game από τους
γκαρντ και οι διεισδύσεις από τους περιφερειακούς για τις επαφές, πράγμα που ο παναθηναϊκός στον 5ο τελικό το έκανε κατά κόρον.
Με πιο απλά λόγια με τους υπάρχων άσσο-δύο αδυνατούμε απέναντι σε σκληρή και αφοσιωμένη άμυνα να δημιουργήσουμε
και αναλώνουμε τις επιθέσεις σε τρίποντα ( αν μας κάτσουν έχει καλός, αν όχι χαιρετίσματα). Ανύπαρκτες περιστροφές στην
επίθεση και μονοδιάστατο σύστημα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ένα Σπανούλη να προσπαθεί να μπουμπουνίσει τρίποντο ενώ οι
4 παίκτες είναι στις άκρες ή να προσπαθεί να πάρει τα βάμματα για ένα καλό μπάσιμο.
Αυτά παιδιά τα έκανε ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ David Rivers σε άλλες εποχές. Ο Σπανούλης δεν μπορεί να το κάνει συνέχεια αυτό
με διπλές και σύνθετες άμυνες πάνω του, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο και όλοι οι συμπαίκτες του τον κοιτάνε
μες τα μάτια με ένα ύφος ( η μπάλα στον αρχηγό και ο θεός βοηθός ).
αυτά προς το παρόν...