QUOTE(TakeshyKurosawa @ May 18 2015, 08:38 )
Η ομάδα πονάει στο 1. Βασικά για να μιλήσω συγκεκριμένα πρέπει να φύγουν Ντάρντεν, Λαφαγιέτ, Πέτγουει και ίσως ένας από Ντάνστον-Χάντερ!
Καλά, για τον +Ντάρντεν+ τα έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό..
Ο άνθρωπος έχει κάνει όλα και όλα δυο καλά παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τα οποία για καλή του τύχη, ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Λαφαγιέτ, έτσι και αλλιώς ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι, αλλά στο F4, και ιδίως στον τελικό, ήταν αποκαρδιωτικός.
Ο άνθρωπος δεν μπορούσε ουτε βολές να πετύχει. Τέτοιο ανθρώπινο ναυάγιο δεν έχω ξαναδεί. Και το γράφω αυτό, γιατί απο τον +Νταρντεν+ δεν περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά απο τον Λαφαγιέτ μια ελπίδα την είχα... Κακώς
Για τους Νταρντεν-Χαντερ, προσωπικά θα τους κρατούσα και τους 2. Δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο απο την παρουσία τους, άσε που για να βρεις top ψηλούς, δεν είναι εύκολο, οπότε κρατάς αυτούς τους 2 που ουσιαστικά εναλλάσσονται στην 5αδα και κανείς δεν καταλαβαίνει οτι έχει γίνει αλλαγή.
Έχει κανείς όρεξη για ρίσκα στυλ Μπεγκιτς και Πάουελ;;;;
Κράτησα τη συζήτηση για τον Πετγουει για το τέλος.
Όλοι τον έχουμε κράξει, όλοι έχουμε ζητήσει τον αποκεφαλισμό του, αλλά... Σε αυτό το Final 4, έδειξε πιο ώριμος από ποτέ. Φυσικά έκανε τις κλασσικές χαζομαρούλες του και φυσικά δεν ειναι δα και κανένας τοπ παίχτης, όμως, πραγματικά εκτίμησα τη προσπάθεια του να πειθαρχήσει και απο Χαρλεμ Γκλομπτρότερ να γίνει κανονικός παίχτης.
Το versatility του επίσης, ειναι πολύτιμο για τη στρατηγική της ομάδας, αφου προσφέρει τη δυνατότητα για εναλλακτικά σχήματα. Προσωπική μου άποψη ειναι ότι αν η ομάδα πιστεύει στον Αγραβάνη, τοτε μπορεί να κρατήσει τον Πετγουει και να τον έχει να μοιράζεται χρόνο με τον μικρό.
Απο 10 λεπτά ο καθένας και άλλα 20 ο Πρίντεζης και είμαστε μια χαρά.
Νομίζω οτι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκεφτεί πως θα επανδρώσει τις θέσεις 1+2 για του χρόνου... Στο 3 και στο 4 έχει 2 μεγάλα projects να τρέχουν και καλώς ή κακώς, δεν μπορεί να τους φορέσει έναν αμερικάνο που να τους τρώει όλο το χρόνο. Αν μάλιστα ο Πετγουει είχε την ικανότητα (την τεχνική για την ακρίβεια) να κατεβαίνει και στο 3 για μερικά λεπτά, θα ηταν ο τέλειος παίχτης για να συμπληρώσει το project, αλλά αυτό δεν γίνεται...
Ισως να χρειάζεται λοιπόν κάτι πιο σταθερό του Λαφαγιέτ στον άσσο, και απο εκεί και πέρα ενα δυαροτριάρι, στη θέση του +Νταρντεν+ με σταθερότερο σουτ όμως απο τον Τρεμέλ, και γενικότερα οχι με εικόνα παλαίμαχου
QUOTE(lightday @ May 18 2015, 09:32 )
To 2009 o Σάρας είναι ο πραγματικός mvp, το ματς που κάνει ενάντια στον οσφπ είναι μυθικό
Συμφωνώ μαζί σου.
Αυτό το έλεγα από τότε (πιθανώς να ειναι και κάπου γραμμένο στο φορουμ).
Ο παίχτης που πήρε το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό εκείνο το βράδυ ήταν ο Γιασικεβίτσιους (στα τελευταία λεπτά, οι εκτελέσεις που έκανε στα PnR με τον Πέκοβιτς ήταν μαεστρικές).
Απο την άλλη, σαν Ολυμπιακός, το μεγάλο μας διαχρονικά άλυτο πρόβλημα ήταν ο Σπανούλης, που αλώνιζε μέσα στη ρακέτα μας και έκανε την άμυνα άνω-κάτω (επίσης κάπου θα είναι και αυτό γραμμένο στο φορουμ).
Το πρόβλημα αυτό το λύσαμε μόνο όταν αποκτήσαμε εμείς το Σπανούλη...