Αυτο που ολοι περιμενατε εγινε.... ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..
Συγνωμη που αργησα αλλα ημουν στο αεροδρομιο και περιμενα την μεγαλυτερη μεταγραφη
μετα τον Ταρπλει, με τα κασκολ στο χερι...
Θα εγραφα πριν 1 λεπτο αλλα.... κρατησα ενος λεπτου σιγη στην μνημη του κολλητου που μας αφησε.
Πηραμε λοιπον στον Μπεβερλι Χιλς.... ποιον απ'ολους δεν ξερω,
αλλα αν πιστεψω τον φιλο Ρανκιν, οτι ειναι αλητηριος, τοτε πηραμε τον Ντιλαν..
Οι ρουφιανοι μου στην ομαδα μου ειπαν οτι η αποκτηση του ηταν πολυ δυσκολη
και η διοικηση εδωσε μεγαλη μαχη με την Τατιανα, την Σβατλανα και την Ρουσλανα.........
για τον Καυκη της Ουκρανιας.
Για την συγκριση του με τον Καλαθη να υπενθυμισω οτι ο Ντιλαν
θα παιζει μονο στην ευρωπη.
Με λιγα λογια η ομαδα εμεινε με εναν αξιοπιστο ασο (Παπαλουκας)
και τον Τεοντοσιτς που τον αφηνει εκτος 12αδας ο Ιβκοβιτς.
Να θυμισω επισης οτι ο ΠΑΟ περσι εκανε 3/3 με τον ΔΔ στην ουσια αποντα.
Φετος που θα ειναι ξεκουραστος, θα ειναι ακομα καλυτερη η περιφερεια του ΠΑΟ
σε συνδυασμο με την αλλαγη Τεπιτς-Κεσμαν.
Και εμεις πηραμε μια σειρα του '90 για να δειχνουμε επαναληψεις.........
QUOTE(DON-basketblog @ Aug 26 2009, 06:29 )

Όσο για τον Μπακατσιά ΤΟΣΟΙ μεγάλοι σε ηλικία υπάρχουν στο φόρουμ. Ρώτα να σου πούνε.
Τώρα φίλε μου πως ξέρεις ΠΟΣΟ έπαιζα και ΑΝ ΜΕ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ δεν ξέρω...Το πόσο μπάσκετ έχω παίξει δεν το ξέρεις. Και επειδή πρέπει να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ η παραμύθα με αυτό το πράγμα ο Φίλ Τζάκσον έχει πει την εξής φράση που στου πάει ΚΟΥΤΙ. Αφιερωμένο και πραγματικά σταματάω γιατί βαρέθηκα.
"Όταν πρωτοξεκίνησα να κοουτσάρω το δυσκολότερο πράγμα ήτανε να πείσω τους παίκτες μου πως το ΝΑ ΣΚΑΣ την μπάλα δεν σημαίνει πως ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. Πως το να ΠΑΙΖΕΙΣ μπάσκετ δεν σημαίνει και πως το ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ. Γιαυτό υπάρχουμε εμείς και ευτυχώς εγώ το κατανοούσα καλά και όχι επειδή έπαιξα μπάσκετ. Γιαυτό και ήμουν μέτριος στο να παίζω αλλά καλός στο να το διδάσκω. Μου πήρε αρκετό χρόνο να το περάσω στο κεφάλι τους και να σταματήσουν να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά τελικά τα κατάφερα."
Όσο για το μενίδι επειδή το ΞΕΡΩ το μενίδι φίλε μου αρκετά καλά και το ξέρω και το 1ο λύκειο και τα πάντα όλα μην ξανοίγεσαι λύκε. Θα σου στείλω και όνομα σε μήνυμα αν θες.
Πρωτα απ'ολα και χωρις πλακα, στεναχωριεμαι πραγματικα που δεν θα εισαι πια μαζι μας.
Σε ειχα συνηθισει μπαγασακο...
Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις τροπο να τα λες.......
αλλα οπως και να το κανουμε αλλο Ζοτς και αλλο Γιαννακης σε θεματα βελτιωσης και εξελιξης οχι μονο νεων (Περπε) αλλα και ετοιμων παιχτων (Νικολας)...Στειλε μου ΡΜ με το ονομα.
QUOTE(rankin @ Aug 26 2009, 08:19 )

Αν έκλεισε ο Παπανικολάου, τότε είναι πολύ σημαντική επιτυχία! Μιλάμε για παίχτη που σε 2 χρονάκια θα είναι έτοιμος για βασικός
Πες μας ότι είσαι και αρβανίτης, σύντροφε!
Εξιζει να δωσεις τοσα λεφτα, για εναν παιχτη 19 χρονων???
Εννοειται οτι ειμαι αρβανιτης.
Τσαμης ειναι το επιθετο μου.....
QUOTE(Anaz @ Aug 26 2009, 13:15 )

Κωτσος πιανεται οποιος παει να σκασει τοσα λεφτα φετος στον Αρη για εναν πιτσιρικα χωρις δειγματα απο αντρικο επιπεδο. Προς τι τετοια βιασυνη, δεν μπορω να καταλαβω..Γι'αλλη μια φορα φαινεται η επιπολαιοτητα και η απειρια αυτης της Διοικησης.
Ελα ντε...
1εκ. για ενα παιχτη που επαιξε 3 καλα ματς σε επιπεδο εφηβων???
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 26 2009, 15:56 )

Λαϊκή απαίτηση να αρθεί τώρα το ημερήσιο μπαν στον Λύκο, ώστε να μπορέσει να σχολιάσει

Ευχαριστω πολυ συντροφε στρατηγε..
κι εγω σε εκτιμω.
QUOTE(Consultant @ Aug 26 2009, 18:17 )

Τσιλντρες~Καμμια υπερκοστολογηση..Αυτο ηταν το τιμημα για να γινει μια τετοιου ειδους μεταγγραφη για πρωτη φορα απο το Nba.25 χρονων παιχτης,ενας απο τους καλυτερους εκτους παιχτες της λιγκας.Αν εννοεις οτι βασει της αγωνιστικης του αποδοσης,ναι ειναι υπερβολικα τα χρηματα.Αλλα ετερον εκατερον,καμμια υπερκοστολογηση εκ των προτερων.
Παπαλουκας~3 εκατ,οχι 3,5 δηλαδη οσα επαιρνε στην ΤΣΣΚΑ..Δυο υπερκοστολογουν,οχι μονο ο Ολυμπιακος..Ε;Εγω θα σου πω κατι πιο ενδιαφερον..Ετοιμαστειται να δωσετε >3 εκατ στον Διαμαντιδη αλλιως το καλοκαιρι θα ειναι στον Ολυμπιακο.
Βουισιτς~2,3 ,Εδω πρεπει να εξετασουμε τις συνθηκες που υπηρχαν οταν εγινε η μεταγγραφη..Ενα χρονο ηταν που δεν επαιζε καλα,λογω τραυματισμου..Δεν φαινοτανε οτι εχει παρει την κατρακυλα η καριερα του..Βασει των τοτε δεδομενων καμμια υπερκοστολογηση,βασει των τωρινων τρελη υπερκοστολογηση..
υ.γ. Αυτο με τον Σαρας τωρα τι το εβαλες;8,4 εκατ πηρε για 2 χρονια!!!Η εννοια της υπερκοστολογησης...+1 εκατ δολλαρια που δωσανε τοτε στους Ουοριορς για να γινει ευκολα η αποδεσμευση..Μαλλον ξεχασες τα πραγματα και λες οτι σε βολευει.
Τσιλντρες....... με τα ιδια λεφτα παιρναμε τον Σισκα απο την ΤΣΣΚΑ
Παπαλουκας....... ΔΔ 1,8
Βουισιτς...... τα ιδια λεφτα παιρνουν οι Πεκοβιτς-Μπατιστ μαζι περιπου
Βασιλοπουλος......
Σαρας...... οσα και να δωσεις για τον καλυτερο γκαρντ της δεκαετιας δεν εχει σημασια
QUOTE(parthenon @ Aug 26 2009, 19:20 )

Παπαλουκας-Τεοντοσιτς-Μπεβερλι απεναντι στον γερασμενο Σαρας ,στον Διαμαντιδη και στον απειρο Καλαθη(που ειναι πολυ χαμηλοτερα στα ντραφτς απο τον Μπεβερλι)
Χαλπεριν-Γουιφερ απεναντι σε Σπανουλη(mistake machine)-Νικολας
Tσιλι-Βασιλοπουλος απεναντι σε Περπερογλου-Σακοτα
Κλειζα-Μαυροκεφαλιδης απεναντι σε Τσαρτσαρη-Φωτση
Ο Παπαλουκας ο προσκοπος, το παιδαρελι απεναντι στον γερο-Σαρας????
Τεοντοσις-ΔΔ............... ουδεν σχολιον
Μπεβερλι με τις φοβερες εμπειριες στην Α2 Ουκρανιας.... απεναντι στον απειρο Καλαθη.....
βεβαια ξεχασες οτι ο ενας θα παιζει μονο στην ευρωπη και ο αλλος παντου
οποτε μαλλον πιο γρηγορα θα αποκτησει εμπειριες ο καλαθης.
ξεχασες και το Μιλοσεβιτς- Τεπιτς..... εκει???
Πραγματικα τωρα τα πιστευεις ολα οσα γραφεις???
Αν και εχω μια υποψια........ οτι η μεγαλη επιστροφη εγινε ατιμουτσικο.....
Ελπιζω ο τονος στο νεο ονομα να ειναι στο ο και οχι στο ε.......
QUOTE(koutsou10 @ Aug 26 2009, 19:51 )

φιλε μου συγνωμη αλλα ο σπανουλης μπορει να ειναι οπως λες κ εσυ στα 3 καλυτερα sg στην ευρωπη,αλλα στο nba περασε κ δεν ακουμπησε καν,ενω ο ουαφερ ηταν κρισιμοτατος παιχτης για την ιδια ομαδα!!!οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης τουλαχιστον εκει(nba),τωρα για την ευρωπη θα περιμενουμε μεχρι τον μαιο οπως λες κ εσυ...οφειλεις να το παραδεχτεις αυτο...
Συμφωνω μαζι σου οτι ο Σπανουλης στην πρωτη (και μοναδικη) χρονια του
ηταν για το πανηγυρι της πρωτομαγιας στην Ν.Φιλαδελφεια.
ομως.....
....Τι εκανε στις 2 πρωτες χρονιες του ο Γουφερ στο ΝΒΑ??? για το ιδιο πανηγυρι...