QUOTE (yorgos @ Apr 27 2016, 01:40 )
Νομίζω ότι το χει ρίξει στο σορολόπ αυτός, καμία σοβαρότητα πια... Τη μια "πετάγεται" στο Μπουένος Άιρες να κάνει διαφημιστικά, την άλλη ξενυχτάει, την τρίτη απατάει τη γυναίκα του και γίνεται σούργελο, την άλλη παίζει φάπες με όποιον πειράξει τον Καμπάτσο... Νομίζω κομμάτι της κακής του εικόνας είναι και τα εξωαγωνιστικά, σωματικά δε φάνηκε σε καλή κατάσταση. Προφανώς το αλλοπρόσαλο κοουτσάρισμα του λατρεμένου Πάμπλο δε βοηθάει κανέναν να πιάσει πικ, αλλά νομίζω ως παίκτης δε θα μας ξαναπασχολήσει ο Νοτσιόνι.
Συμφωνώ κι εγώ για τον Chapu Νοτσιόνι, αδυναμία ο συγκεκριμένος χρόνια τώρα, αλλά φέτος έπεσε πολύ, κάτι τα χρόνια, κάτι και η περυσινή κούπα μετά των ατομικών διακρίσεων.
Έπειτα θέλουμε 4αρι που να "πενταρίζει", θαρρώ, είτε στο λευκό και δυναμικό (Χαραγκόντι-Μόερμαν άντε και Σίκμα) είτε στο μαύρο και αθλητικό (Γκάμπριελ, Όκαρο). Και βέβαια να σουτάρει, οπότε ο Ουόρικ, δεν...
Βέβαια, αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε αυτόν και το πρότζεκτ Μιλουτίνοβ, θα έπαιρνα το Χακίμ δε Ντριμ
. Μιλώντας για Γιούγκο και ...πρότζεκτ δεν κοιτάμε το
Λούκα Μίτροβιτς που προέρχεται από τραυματισμό και δεν θα είναι και τόσο αλμυρός όσο θα πρεπε;;;
Επίσης αναρωτιέμαι, τι καλά θα ήταν ένα "πακέτο' από Καρσίγιακα: Γκάμπριελ, Κόλτον Αίβερσον.
Ή Χαραγκόντι, Σλότερ από Νταρουσάφακα.
Από κοντούς, έχει γυρίσει δυναμικά και ο παλιός γνώριμος των ερυθρόλευκων, φόρουμ, Μπόμπυ Μπράουν.
Εγώ πάντως, επιμένω σταθερά σε Ρότσεστι/ Κόπονεν, να βλέπω και δημιουργία και προσωπική φάση αλλά κυρίως 3,4 τρίποντα per game και να τσιμπιέμαι μπας και βλέπω λάθος ομάδα.
Υ.Γ Ο Χάντερ, προφανώς και δεν προορίζεται για αντικαταστάτης του Αγιόν, παρά σαν δεύτερος ψηλός και καμιά φορά και τρίτος όταν ο Ρέγιες κατεβαίνει στο 5. Η Ρεάλ ήδη αναζητά βασικό 4αρι και βασικό 5αρι. (Κλαβέρ, Ράντολφ οι πρώτοι, αλλά όχι οι μόνοι υποψήφιοι)
Ο δε Τόμπκινς είναι μέγα ρίσκο για τα λεφτά του, στην επίθεση υπερ ταλαντούχος αλλά και εξαιρετικά ασταθής ενώ στην άμυνα θύμιζε Ραντούλιτσα- από πλευράς διάθεσης εννοώ- και στη Ρεάλ τις πήρε τις ευκαιρίες του, μη τα ρίχνουμε όλα στο Λάσο. Εν κατακλείδι, δεν είναι παίκτης ομάδας, χαρακτηριστικό που νομίζω ότι είναι το κύριο συστατικό στις επιτυχίες του Ολυμπιακού, τα τελευταία χρόνια.