rankin
Jun 29 2018, 15:49
Εγω νομιζω οτι θα παμε και για Ουιλιαμ - Γκος, που επίσης δεν θα έχει κανένα παλαβό κασέ.
Πρακτικά μπορεί πολλά χρήματα να μην πέσουν πουθενά, αλλά να πέσουν σωστά χρήματα εκει που πρέπει
irving
Jun 29 2018, 15:49
QUOTE(G-arenas @ Jun 29 2018, 16:45 )
το τελειο φιτ λεσορτ-ραντολφ το εγραψα και πανω ακριβως. ειπαμε μια λογικη να εχεις στις μεταγραφες σου, ομαδες σαν τον οσφπ και εμας ακομα και με μικροτερο μπατζετ φτιαχνουν ομαδαρες!
ροστεραρα τρελη θα φτιαξετε το πιστευω ακραδαντα αυτο! εχει ματι ο μπλατ. λογικα εχει εισηγηθει για λεσορτ και γκος, αν παρει ραντολφ ηρθε αμεσα ο λεσορτ, αλλιως θα παρει μαπ απο το πανω ραφι και 4αρι με μικροτερο κασε.
ψαξτε και κανα μπουκαδωρο 2αρι με δυνατο σωμα για να παιζει σε χαμηλα σχηματα 3αρι και το εχετε το ροστερ.
δεν νομιζω να φυγει πλεον ο παπι. ο παπ νομιζω εχει ηδη μεινει.
και γω πιστευω θα φτιαξουν πολυ καλο ροστερ. απλα δεν θα πανε σε ραντολφ. βασικα απο που προκειπτει ο ραντολφ? εναν σουτερ στο 4 με καλη αμυνα θελουν.
συμφωνω οτι θελει λογικη και σωστες επιλογες για να φτιαξεις ομαδαρα γι αυτο με τους δικους μας απογοητευομαι
rankin
Jun 29 2018, 15:56
Εχω πει οτι του Μπλατ θα του βγάλω το καπέλο αν καταφέρει και φτιάξει ομάδα στην οποια ο Βασίλης και ο Πρίντεζης θα έρχονται απο το πάγκο
Για να γίνει αυτο, σημαίνει οτι η βασική σου πεντάδα θα παίζει κάτι (πάρα) πολύ περισσότερο απο το decency που αναζητούσες απο την δευτερη πεντάδα τα τελευταία χρόνια.
Αρα, ο Ναιτζελ Γκος μου κάνει για τον άσσο.
Θέλω ενα σκυλι ατάιστο για το 2
Θέλω ενα τεσσάρι ανθρωποφάγο
Και ενα σεντερ Μάο-Μάο
Γενικά, θέλω να δω 5 ζουλου στη βασική πεντάδα
Να τρέχουν, να σουτάρουν, να βάζουν κίνηση, να βάζουν μουσκουλα και αθλητικότητα, να δαγκώνουν στην άμυνα
και οταν θελω κάτι πιο παραδοσιακό μπαίζει ο Βασιλης να παίξει PnR και ο Πριντεζης να ποστάρει.
Ανάλογα με την πορεία του αγώνα θα επιλέγεις πως θα παίξεις στο τέλος, οπου λογικά, με εναν ξεκουραστο Βασίλη, θα έχεις πλεονέκτημα.
Αυτο σαν φαντασίωση
Στη πραγματικότητα δεν θα γίνει ετσι ακριβώς, αλλά έτσι θα το θελα
Ιδανικο φιτ με Γκος θα ηταν ο Τζειμς Αντερσον της Χιμκι
TAKIS7
Jun 29 2018, 16:15
Transfer Rumors EU
@trrumorseu
Following Following @trrumorseu
More
#OlympiacosBC in talks with Lessort, Wilbekin and Vezenkov #euroleague
Στο τέλος δεν θα ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε όλο αυτό...Σαν Άγιος Βασίλης κατακαλόκαιρο
reignman
Jun 29 2018, 16:18
το ιδανικό θα ήταν να φύγει ένας π.χ Μάντζαρης ή Παπαπέτρου.
let me fix that for you
το ιδανικό θα ήταν να φύγει ένας π.χ Μάντζαρης ή Μάντζαρης.
back2back
Jun 29 2018, 16:21
Οι Λεσόρ και Γκος πάντως φιγούραραν ψηλά και στη λίστα του Σφαιρόπουλου, μαζί με Χάκετ, Ράιτ της Μπάμπεργκ και Βεζένκοφ
Zephyr
Jun 29 2018, 16:24
QUOTE(TAKIS7 @ Jun 29 2018, 17:15 )
Transfer Rumors EU
@trrumorseu
More
Στο τέλος δεν θα ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε όλο αυτό...Σαν Άγιος Βασίλης κατακαλόκαιρο
Με ρέγουλα γιατί από εκεί που κάναμε 12αδες με δεύτερο pg τον Γκίκα, τώρα για κάποιο λόγο πνέει αέρας 2010-11 σε φάση "ας πάρω 2ο 4αρι με 800-900".
Είπαμε, ήρθε ο Μπλατ και δεν αγχωνόμαστε.
Παρόλαυτά και οι τρεις αυτοί καλοδεχούμενοι και μάλιστα μπορούμε να τους κλείσουμε ασχέτως των ελληνικών ανανεώσεων.
QUOTE(reignman @ Jun 29 2018, 17:18 )
let me fix that for you
το ιδανικό θα ήταν να φύγει ένας π.χ Μάντζαρης ή Μάντζαρης.
Kostis96
Jun 29 2018, 16:26
QUOTE (TAKIS7 @ Jun 29 2018, 17:15 )
Transfer Rumors EU
@trrumorseu
More
Βεζενκοφ με παραμονή Παπ-Παπι δεν πάει πολύ;
Μεχρι χτες λεγανε ορισμενοι δημοσιογραφοι οτι οτι ακουγεται ειναι απλα και μονο φημες και μεσα σε μιση μερα βγαινουν ποσα ονοματα.
Αμφιβαλλω επισης αν δεν ενδιαφερονται και αλλες ομαδες για τους παιχτες που αναφερονται για αυτο ας κραταμε μικρο καλαθι γιατι ειναι νωρις ακομα.
QUOTE (Kostis96 @ Jun 29 2018, 17:26 )
Βεζενκοφ με παραμονή Παπ-Παπι δεν πάει πολύ;
Συμφωνω.Η μονη περιπτωση που θα ερχοταν ο Βεζενκοφ θα ηταν αν εφευγε καποιος απο τους 2 και ειδικα ο Παπαπετρου.
Coach Periklis
Jun 29 2018, 16:33
Το πιθανό σενάριο είναι ότι Μπλατ & διοίκηση δεν έχουν ασχοληθεί καν εκτενώς με τον σχεδιασμό . Πιο λογικό είναι να λιώνει στα βιντεο ο κοουτς αυτή τη στιγμή ( όχι ότι δεν ξέρει τους παίκτες αλλά είχε και μια καθημερινή ενασχόληση με άλλη ομάδα )
και η διοίκηση πρώτα θα ασχοληθεί με ανανεώσεις
Σίγουρα θα έχει κάνει διερευνητικές προσφορές, αλλά υπομονή
Conan1982
Jun 29 2018, 16:37
Βλέπω έναν ενθουσιασμό με τον Λεσόρτ, είναι βέβαια μόνο 23 χρονών και έχουμε παράδοση να βγάζουμε σέντερ αλλά είμαι ο μόνος που απ' όσο τον έχω δει δεν μου φαίνεται κάτι τρομερό;
rankin
Jun 29 2018, 16:39
QUOTE(Conan1982 @ Jun 29 2018, 17:37 )
Βλέπω έναν ενθουσιασμό με τον Λεσόρτ, είναι βέβαια μόνο 23 χρονών και έχουμε παράδοση να βγάζουμε σέντερ αλλά είμαι ο μόνος που απ' όσο τον έχω δει δεν μου φαίνεται κάτι τρομερό;
Περάσαμε μια τόσο σκοτεινή σεζόν, που ενθουσιαζόμαστε με τα πάντα
Ειμαστε σαν παιδάκι που πήρε μπαλόνι στο λουνα παρκ
QUOTE (Conan1982 @ Jun 29 2018, 17:37 )
Απο οτι ειχα διαβασει,επειδη δεν παρακολουθησα τον Ερυθρο φετος για να εχω αποψη,ο Λεσορτ απο την στιγμη που πηγε ο Ομιτς στην ομαδα δεν επαιζε τοσο πολυ. Πιστευω οτι οι πιο πολλοι ενθουσιαζονται βλεποντας μερικα βιντεακια και καρφωματα αλλα η ουσια ειναι οτι αλλο να εισαι εντυπωσιακος και αλλο ουσιαστικος.
fotisv
Jun 29 2018, 16:49
QUOTE (Coach Periklis @ Jun 29 2018, 14:40 )
αδικαιολόγητος απ όλες τις απόψεις
τόσα χρόνια δεν πήρε παράδειγμα ( κανείς τους μάλλον ) από Πρίντεζη που αντι να τρέχει σε Μύκονο κλπ , πάει στον τόπο του και συνεχίζει να δουλεύει κάποια πράγματα . Ούτε από Σπανούλη που πάει ό,τι ώρα να 'ναι μόνος του στο ΣΕΦ για έξτρα προπόνηση
Και έχει και τον Μπανε
αυτό με τον Ραντολφ καλό είναι να μην το αναπαράγουμε γιατί κάνω όνειρα
κοιτα για τον πριντεζη επειδη ζω στη Συρο και τον πετυχαινω συχνα , το καλοκαιρι που ειχε μεινει εκτος εθνικης μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειχε σκυλιασει. πηγαινε πρωι προπονηση γυμναστηριο μεσημερι θαλασσα για χαλαρωση και απογευμα παλι προπονηση. ειχαμε παθει πλακα ολοι με το κορμι που ειχε χτισει σε μερικους μηνες μεσα , και αν παρατηρησεις καθε χρονο προσθετει κατι καινουριο στις κινησεις και το παιχνιδι του μακαρι να παραδειγματιζονται και οι πιο μικροι .
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους τρεις Έλληνες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν. Ο νέος τεχνικός της ομάδας εξέφρασε την σφοδρή επιθυμία να συνεχίσουν και οι Σπανούλης, Παπανικολάου και Παπαπέτρου να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Με τον αρχηγό μίλησε αρκετή ώρα για όλα όσα έχει στο μυαλό του για τον ρόλο του και τον τρόπο που θα τον αξιοποιήσει. παρόμοια συζήτηση έγινε και με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.
Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από αυτά που άκουσαν και πλέον από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τη διοίκηση ώστε να υπάρξει και οικονομική συμφωνία.
Οι πιθανότητες και των τριών περιπτώσεων γέρνουν προς παραμονή στον Ολυμπιακό για τουλάχιστον μία διετία ακόμη.
d4m13n
Jun 29 2018, 16:52
PG - Ξένος, Μάντζαρης
PG/SG - Στρέλνιεξ
SG - Σπανούλης - Ξένος
SF - Παπανικολάου - Παπαπέτρου
SF/PF - Βεζένκοφ
PF - Πρίντεζης - Ξένος PF/C
C - Ξένος - Μιλουτίνοφ - Αγραβάνης
Μιια χαρά χωράνε όλοι
fotisv
Jun 29 2018, 16:54
QUOTE (RipCity @ Jun 29 2018, 15:18 )
Δεν πιστεύω πως υπάρχει θέμα Randolph από τη μια, δεν πιστεύω ότι ταιριάζει από την άλλη. 5άρι δεν πολυείναι, αφού του αρέσει να παίζει πιο μακριά. Για 4άρι έχει ασταθές σουτ. Επίσης έδειξε έλλειψη προσπάθειας φέτος, πολύ αδιάφορος. Καμία σχέση με πέρυσι. Εγώ θέλω ο αθλητικός ψηλός να τρώει παιδιά και το 4άρι να σουτάρει με >35%.
κι ο μπουρου την τελευταια του χρονια στη Ρεαλ ηταν πολυ πεσμενος και πηγε στη μπασκονια κι εκανε την καλυτρη χρονια του . αν τον ειχε ο λασο στη μπουκα κι ειχε ξενερωσει λογικο ειναι να μην απεδιδε.
Kostis96
Jun 29 2018, 16:54
QUOTE (d4m13n @ Jun 29 2018, 17:52 )
PG - Ξένος, Μάντζαρης
PG/SG - Στρέλνιεξ
SG - Σπανούλης - Ξένος
SF - Παπανικολάου - Παπαπέτρου
SF/PF - Βεζένκοφ
PF - Πρίντεζης - Ξένος PF/C
C - Ξένος - Μιλουτίνοφ - Αγραβάνης
Μιια χαρά χωράνε όλοι
Aγραβανης εξεδρα;
πανοςς
Jun 29 2018, 16:58
αν τους προτεινουν διετια το καλοκαιρι του 20 θα ληγουν τα συμβολαια ΟΛΩΝ των ελληνων μαντζαρη σπανουλη παπανικολαου παπαπετρου αγραβανη πριντεζη και ισως πολλων ξενων ... τι μπορει να σημαινει αυτο??
d4m13n
Jun 29 2018, 16:59
Όποιος είναι τραυματίας ή ξεθεωμένος ή ντεφορμέ εξέδρα.
O αγραβανης θα μπει πριν τα χριστουγεννα?Κατι λεγαν οτι δεν πετυχε το πρωτο χειρουργειο και θα ξαναμπαινε για 2ρο αν θυμαμαι καλα..Για μενα δεν ειναι να βασιζεσαι γενικα πανω του μονο για να σου μπει σε κανα ματς να παιξει ξυλο να παρει ριμπαουντ κτλ ειναι.. 20% τριποντο δεν εχει ουτε ο θανασοκουμπο.
Ο λεσσορ εμενα μου μοιαζει φωτοτυπια του γιανγκ πριν τραυματιστει..Δεν εχει τοσο ταλεντο αλλα με το ταισμα σπανουλη θα γινει και αυτος παιχτης 1εκ μετα
Quincy
Jun 29 2018, 17:20
QUOTE(πανοςς @ Jun 29 2018, 14:58 )
αν τους προτεινουν διετια το καλοκαιρι του 20 θα ληγουν τα συμβολαια ΟΛΩΝ των ελληνων μαντζαρη σπανουλη παπανικολαου παπαπετρου αγραβανη πριντεζη και ισως πολλων ξενων ... τι μπορει να σημαινει αυτο??
Πριν μερικές μέρες είχα διαβάσει για 2+1 τουλάχιστον για τους δυο Παπ.
πανοςς
Jun 29 2018, 17:35
οι αγγελοπουλοι δεν κανουν ποτε +1 στους ελληνες. Αν ισχυει το διετες και με δεδομενο το 1+1 που βαζουν σε ολους τους ξενους το καλοκαιρι του 20 θα ληγουν ολα τα συμβολαια ελληνων και ξενων
qspock
Jun 29 2018, 17:42
1) Wilbekin - Γκος - Τολιοπουλος
2) Σπανουλης - Στρελνιεξ - Αρσενοπουλος
3) Ριβερς - Παπανικολαου - Παπαπετρου
4) Πριντεζης - Ραντολφ - Βεζενκοφ
5) Λεσορτ - Μιλουτινοφ - Αγραβανης - Μπογρης
Too good to be true?
back2back
Jun 29 2018, 18:14
Τον Γκος τον γράφουν πλέον όλοι, οπότε είναι τελειωμένη περίπτωση
giorgos14
Jun 29 2018, 18:20
QUOTE(qspock @ Jun 29 2018, 16:42 )
1) Wilbekin - Γκος - Τολιοπουλος
2) Σπανουλης - Στρελνιεξ - Αρσενοπουλος
3) Ριβερς - Παπανικολαου - Παπαπετρου
4) Πριντεζης - Ραντολφ - Βεζενκοφ
5) Λεσορτ - Μιλουτινοφ - Αγραβανης - Μπογρης
Too good to be true?
Τον έφαγες τον Μάντζαρη;
Coach Periklis
Jun 29 2018, 18:23
βρήκαμε και γκαρντ κύριοι
ΚΟΠΟΝΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕοκ δεν παρακολουθώ και τόσο πολύ , ελπίζω να την παλεύει ακόμα ο "φονιάς"
Stavros7
Jun 29 2018, 18:36
Conan1982
Jun 29 2018, 18:40
QUOTE (Coach Periklis @ Jun 29 2018, 19:23 )
βρήκαμε και γκαρντ κύριοι
ΚΟΠΟΝΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕοκ δεν παρακολουθώ και τόσο πολύ , ελπίζω να την παλεύει ακόμα ο "φονιάς"
Δεν νομίζω να μας κάνει ο Κόπονεν, όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά σίγουρα θέλουμε κάποιον που να μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα.
Future7
Jun 29 2018, 18:42
Ποιος Μπιρτς και ποιος Κοπονεν... εχουμε να διαβασουμε ακομα παρα πολλα.
Πρωτα θα γινουν τα ραντεβου με τους ελληνες και μετα τα υπολοιπα
Δηλαδη ο μπιρτς πεταγε αετο την μιση χρονια επειδη θα πηγαινε νβα και τωρα θα τον φερουμε πισω?Καλη λυση ειναι παντως αν δεν κοροιδευει..
Εγω λεω οτι ο Λεσσορ αν αρεσει στον Μπλατ θα κλεισει μπαμ μπαμ αφου ειναι του Ραζνατοβιτς(μαζι με ανανεωση αρχηγου μπορει να ανακοινωθει και αυτος)..Ολα τα καλα του σεντερ μας τα δινει να τους κανει καριερα ο σπανουλης
Καλα για κοπονεν δεν το βλεπω με την καμια..αν δεν κρατουσαμε στρελνιενς μπορει τωρα δεν χωραει!
Ο μανατζερ του παπι ειναι ο ιδιος με του σασα οποτε οταν γινει το ραντεβου θα ξερουμε αν θα παμε και για αυτον
basket72
Jun 29 2018, 19:25
QUOTE (Future7 @ Jun 29 2018, 19:42 )
Ποιος Μπιρτς και ποιος Κοπονεν... εχουμε να διαβασουμε ακομα παρα πολλα.
Μάλλον έτσι είναι, με την έλευση Μπλατ, οι δημοσιογράφοι πρέπει να τρίβουν χέρια. Τον Φινλανδό τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μετά τα 2 χρόνια στη χειρότερη Μπάρσα των τελευταίων δεκαετιών. Και το κάσε πεσμένο κι αυτός πεινασμένος για μπάσκετ.
Σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν βλέπω πως θα μπορούσε να χωρέσει ωστόσο.
back2back
Jun 29 2018, 19:35
QUOTE(basket72 @ Jun 29 2018, 20:25 )
Μάλλον έτσι είναι, με την έλευση Μπλατ, οι δημοσιογράφοι πρέπει να τρίβουν χέρια. Τον Φινλανδό τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μετά τα 2 χρόνια στη χειρότερη Μπάρσα των τελευταίων δεκαετιών. Και το κάσε πεσμένο κι αυτός πεινασμένος για μπάσκετ.
Σε αυτόν τον Ολυμπιακό δεν βλέπω πως θα μπορούσε να χωρέσει ωστόσο.
Καλά δεν έγραψε κανείς δημοσιογράφος για Κόπονεν, στο φόρουμ γράφτηκε, Γκος και Λεσόρ είναι μέχρι στιγμής τα 2 ονόματα που έχουν αναφέρει οι ρεπόρτερς του Ολυμπιακού, τον Μπιρτς μόνο ο Μελάγιες τον έχει πει που συνήθως του πασάρουν ληγμένα (βλέπε πέρσι Χίγκινς και Λάρκιν και φέτος Τρινκιέρι και Πλάθα).
basket72
Jun 29 2018, 20:32
QUOTE (back2back @ Jun 29 2018, 20:35 )
Καλά δεν έγραψε κανείς δημοσιογράφος για Κόπονεν, στο φόρουμ γράφτηκε, Γκος και Λεσόρ είναι μέχρι στιγμής τα 2 ονόματα που έχουν αναφέρει οι ρεπόρτερς του Ολυμπιακού, τον Μπιρτς μόνο ο Μελάγιες τον έχει πει που συνήθως του πασάρουν ληγμένα (βλέπε πέρσι Χίγκινς και Λάρκιν και φέτος Τρινκιέρι και Πλάθα).
Έχεις δίκιο. Είδα κάνα 2 ποστς που παραπέμπαν σε λινκς κι φαντάστηκα ότι τον αναφέρουν οι δημοσιογράφοι. Δεν τα άνοιξα να πω την αλήθεια γιατί εμπιστεύομαι ελάχιστα τα ελληνικά ΜΜΕ.
Κάποια από τα ονόματα που παρέλασαν σήμερα, ήταν πάντως στο πνεύμα που προανέφερα. Συνηθισμένα πράγματα, άλλωστε.
τον σεραφεν θα τον κρατησει η μπαρτσελονα?Ωραιος παιχτης αν και ειχε τραυματισμο στο γονατο σε καποια φαση
Coach Periklis
Jun 29 2018, 21:25
Κοπονεν εγώ έγραψα γιατί ήταν η λατρεία μου , από εκείνο το ευρωμπασκετ που μοίραζε 30ρες και τον έχω απωθημένο
να κάνουμε καμιά φάρσα στο twitter να δούμε σε πόσα λεπτά θα το έχει γράψει Έλληνας ρεπορτερ
basketo_vios
Jun 29 2018, 21:47
Μακριά από Βεζένκοφ θα παρακαλάμε να είχαμε κρατήσει Παπαπέτρου
Stefos7
Jun 29 2018, 23:08
Λεσσορτ η μπιρτς;
πανοςς
Jun 29 2018, 23:10
μπιρτς αρκει να εχει κινητρο
basket72
Jun 29 2018, 23:19
QUOTE (πανοςς @ Jun 30 2018, 00:10 )
μπιρτς αρκει να εχει κινητρο
Ως παίκτης ο Μπιρτς είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον Γάλλο.
Από την άλλη, είναι ένα ρίσκο μετά τα περσινά που μάς έκανε ο Καναδός. Υπάρχει προηγούμενο, με δυο λόγια.
Θα πάω με το prospect, Λεσόρ. Να μείνει τουλάχιστον μια διετία και μετά να την κάνει ΝΒΑ- κάτι που θα σημαίνει ότι θα έχει βελτιωθεί και θα έχει παίξει μπασκετάκι.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, διαβάσατε στο NBA Greece πως ο "Khem Birch γνωρίζει το μέλλον του". Σήμερα, ο Καναδός center ενημερώθηκε και επίσημα από τους Magic πως δεν θα "κοπεί", με αποτέλεσμα το συμβόλαιό του για την περίοδο 2018/19 να γίνεται πλήρως εγγυημένο για 1.378.242 δολάρια.
Οι παράγοντες της ομάδας του Orlando δεν είχαν ούτε... μισό λόγο να αφήσουν τον Birch να βγει στην αγορά ως free agent, καθώς ο ετήσιος μισθός του είναι υπερβολικά μικρός σε αντίθεση με εκείνους του Nikola Vucevic (12.750.000 δολάρια) και του Bismack Biyombo (17.000.000 δολάρια) που γνωρίζουν πως ένας από τους δύο θα παραχωρηθεί σύντομα με ανταλλαγή για να αποκτηθεί ένας point guard.
Με το που τον ειπε ο μελαγιες εκλεισε!!!!βουλωμενο γραμμα διαβαζει!
μικρο εγκεφαλικο με αρθρο Τολη Κοτζια στο ΣΔΝΑ...τι μπατζετ 7 εκ παμε καλα;
κοντα στα 7 πρεπει να ειμαστε ηδη χωρις τους 4 που περιμενουμε....Ευτυχως το ειπε ο κοντζιας που και αυτος ειναι επιπεδου μελαγιες !δεν πετυχαινει ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο
Stefos7
Jun 29 2018, 23:30
Παιδια αν καταφέρουμε και παρουμε μπιρτς θα ειμαστε σουπερ. Ποσο λετε να κοστίσει 800;
QUOTE (shaq7 @ Jun 30 2018, 00:29 )
κοντα στα 7 πρεπει να ειμαστε ηδη χωρις τους 4 που περιμενουμε....Ευτυχως το ειπε ο κοντζιας που και αυτος ειναι επιπεδου μελαγιες !δεν πετυχαινει ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο
μακαρι γιατι αλλιως λευκη πετσετα
πανοςς
Jun 29 2018, 23:32
εδω ο Γεωργιου ελεγε για 6,5 εκ. που παιρνουν μονο οι ελληνες...
QUOTE (Stefos7 @ Jun 30 2018, 00:30 )
Παιδια αν καταφέρουμε και παρουμε μπιρτς θα ειμαστε σουπερ. Ποσο λετε να κοστίσει 800;
απο πανω το γραφω..Εκλεισε στους Ματζικ με 1.3 εκ
Για πειτε μου αν κατι δεν μετραω καλα
Σπανουλης 1εκ (με 500 μειωση)
Μαντζαρης 800
Στρελνιεκς 800
Παπ 1
Παπ 700
Πριντεζης 1.3
Μιλου 700
Αγρα 300
Μπογρης 300
Αρα με βαση τον Κοντζια ετσι θα μεινουμε..Εκτος και αν ολοι οι ελληνες παρουν πολυ λιγοτερα
RipCity
Jun 29 2018, 23:50
Εν τω μεταξύ αυτές τις απλές πράξεις να έκανε ο Κοτζιάς θα καταλάβαινε πως αυτό που λέει δε στέκει.
QUOTE (shaq7 @ Jun 30 2018, 00:43 )
απο πανω το γραφω..Εκλεισε στους Ματζικ με 1.3 εκ
Για πειτε μου αν κατι δεν μετραω καλα
Σπανουλης 1εκ (με 500 μειωση)
Μαντζαρης 800
Στρελνιεκς 800
Παπ 1
Παπ 700
Πριντεζης 1.3
Μιλου 700
Αγρα 300
Μπογρης 300
Αρα με βαση τον Κοντζια ετσι θα μεινουμε..Εκτος και αν ολοι οι ελληνες παρουν πολυ λιγοτερα
Αυτα τα ποσα εχουν συνολο 7 εκατομμυρια. Αρα παμε για 3 παιχτες με ενα ποσο γυρω στα 2 εκατομμυρια λογικα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.