QUOTE (yorgos @ Jul 4 2014, 01:12 )
Noμίζω ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο στην ομάδα από το Ντιλέινι, ο οποίος θα ήταν ταμάμ για τον Παναθηναϊκό, για τη στελέχωση του οποίου θα πρέπει να περιμένουμε πολύ ακόμη απ' ό,τι φαίνεται. Ο Λαφαγέτ είχε πολύ γεμάτη χρονιά, είναι ώριμος, κρατάει μπάλα, πασάρει, εμένα μου αρέσει πολύ στην άμυνα, έχει και τους περιορισμούς του, αλλά ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο χρειαζόταν, ίσως στο πιο ψηλό. Δύσκολα θα γίνει Λο, αλλά είναι στο ίδιο στιλ και φαίνεται πολύ λογική η απόκτησή του. Μου θυμίζει ακριβώς την απόκτηση του Ντάνστον πέρυσι, λέγαμε ότι ΟΚ θα καλύψει το Χάινς, στο ίδιο στιλ, λογική απόκτηση αλλά Χάινς δεν είναι. Και δεν ήταν γιατί αποδείχθηκε χρησιμότερος και σταθερότερος από τους λίγους που έδειξαν καλαμπαλίκια στα σκούρα και σε σειρές αγώνων παρότι τη γέμιζε τη θέση μόνος του (η περίπτωση Μπέγκιτς είναι μοναδική στα χρονικά, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο κάζο, δεν περίμενα ποτέ ότι θα έδειχνε τέτοια χάλια).
Χαμός βλέπω να γίνεται για το Ντετμον, από τους ελάχιστους δοκιμασμένους της περσινής σαιζόν που στέκεται σε ομάδα 8δας Ευρωλίγκας, οι άλλοι σχεδόν όλοι έκλεισαν νωρίς.
Θέλω να πω και δυο λόγια για τα μπάτζετ. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ότι το μπάτζετ δεν παίζει και πολύ ρόλο, ορίστε ο Ολυμπιακός το πήρε δις με μικρό σχετικά μπάτζετ, η Μακάμπι τα ίδια κλπ.
Για τον Λαφαγιετ σε ρωτησα γιατι ξερω οτι παρακολουθεις acb.Συμφωνω σε ολα απολυτως.Αυτο που μου αρεσει πολυ στον Λαφαγιετ ειναι οτι εκανε πολυ μεγαλα ματς στα δυσκολα και με Ρεαλ και με Μπαρτσα και στους τελικους με την Ουνιξ ειχε συνολικα μια παρα πολυ καλη εικονα.Επισης θεωρω οτι ταιριαζει απολυτα στην χημεια του Ολυμπιακου(μας εχει σκοτωσει btw 2 φορες στο παρελθον με Εφες και Ζαλγκιρις) και θελω να δω συνολικα την 5 δα των γκαρντ ολοκληρωμενη να εκφρασω αποψη.Αν αποκτηθει ο Μπραουν θεωρω οτι θα εχει απο τις καλυτερες περιφερειακες γραμμες στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος.Και επειδη μιλησαμε για Ουνιξ του εδωσε του Λαφαγιετ περιπου 800 κατοσταρικα αλλα τον προλαβαμε εμεις και εδειξε οτι ο παιχτης εχει και κινητρο.Πολυ σημαντικο αυτο.Για τον Λαφαγιετ παραθετω το εξης αρθρο και αν θες κανε τον κοπο και διαβασε το γιατι αξιζει(το εχει παραθεσει και ενα παλικαρι παλιοτερα).
http://redbasketzone.blogspot.gr/2014/06/b...ost_25.html?m=1Για το δε μπατζετ.Ξερεις ποιο ειναι το παραδοξο?Οτι μαζεψε πολυ κοσμο η Ρωσια ειδικα αλλα οι 2 που κανανε πολυ καλες κινησεις θα παιζουν στο Γιουροκαπ.Οποτε τις βγαζουμε εξω.Η Ουνιξ οκ με Λανγκφορντ-Τζερελς κυριως επιθετικα δεν θα εχει θεμα(αμυντικα θα εχει τεραστιο) αλλα η στελεχωση του ροστερ της ειναι τελειως ανομοιογενης.Στην ουσια ξαναλεω φετος με το πρωτοφανης πλιατσικο που εγινε στην Ρωσια κυριως ομαδες οπως η Μπαρτσελονα και η Μακαμπι δεν εχουν πλεον να επιλεξουν γκαρντ.Σκεψου η Μακαμπι εχασε ολα τα κλασσατα γκαρντ της+Τζειμς και τον Σμιθ.Μιλαμε για ομαδα που πηρε Ευρωλιγκα πριν κανα μηνα.
Στην ουσια μενουν Φενερ/Τσσκα/Ουνιξ(αυτη ομως εχει ταβανι το πολυ 8δα) και μετα Εφες που οσο περιεργο και να σου ακουγεται δεν εχει μπατζετ πανω απο 18 εκατομυρια ευρω φετος.Το διαβασα και γι αυτο το αναφερω.Εκλεισε σχεδον τις μεταγραφες της.
Απο εκει και περα η Ρεαλ παραμενει η ιδια αλλα με την αποχωρηση Μιροτιτς και ερωτηματικο τον Γιουλ.Δεν δειχνει διαθεση για πολλες αλλαγες(ανανεωσε την μετρια για μενα 3 δα στα σεντερ).Η Μιλανο μειωνει μπατζετ καθως αποχωρησε η μιση ομαδα(Λανγκφορντ.Τζερελς,Λαβαλ,Τζεντιλε που φευγει κλπ).
Στην ουσια εχουμε 5 ομαδες πανω απο τα 20 εκατομυρια(Φενερ,Ρεαλ,Μπαρτσελονα και Ουνιξ που δεν μπορει να φτασει περαν απο την 8δα) και απο εκει και περα Ολυμπιακος(που θα δωσει πολυ ρευστο φετος σε επεκτασεις για να μην βρεθει του χρονου εκτεθειμενος),Αρμανι,Μακαμπι,Παο(δεν ξερω τι μπαζτετ θα εχει φετος),Γαλατα.
Αυτες ειναι ολες (αντε να ξεχναω και καποια αλλη).
Μαλαγα .Λαμποραλ κλπ ριχνουν και αυτες τα μπατζετ.
Για μενα κλειδι για το Φαιναλ 4 ειναι τα γεματα ροστερ και να εισαι φορμαρισμενος στο Τοπ 16 για να παρεις το πλεονεκτημα εδρας.Με πλεονεκτημα πχ θεωρω οτι περσι θα ημασταν ξανα φαιναλ 4.
Δεν ειναι η διοργανωση τοσο ανταγωνιστικη η αληθεια ειναι.Αν εχεις ενα εξαιρετικο κορμο απο γηγενεις και πολυ καλες προσθηκες ξενων (οχι απαραιτητα υπεραξιες αλλα περιπτωσεις Ντανστον,Λαφαγιετ κλπ)μπορεις με ενα καλο πλασαρισμα και πλεονεκτημα εδρας να φτασεις φαιναλ 4.
Απο εκει και περα οπως λες ειναι 25% σε καθε ομαδα.
Απλα αυτο που μου εκανε φετος εντυπωση ειναι το οτι κλεισανε ολοι οι πρωτοκλασατοι παιχτες σε χρονο dt.Μοιρασαν Σαριτς/Μπογκντανοβιτς οι 2 Σερβοι και απο εκει και περα Κιμκι που ηταν υπο διαλυση ανανεωσε τους παντες και εκανε πολυ καλες προσθηκες και η Λοκομοτιβ που και αυτη θα παιζει Γιουροκαπ και φαινεται οτι θα εχει ανταγωνιστικο ροστερακι (γεματο υπεραξιες βλ Ντιλεινι).
Κλεισανε ολοι οι Αμερικανοι (Κυριως γκαρντ) σε χρονο ρεκορ φετος και οι υπολοιπες Ευρωπαικες ομαδες απλα παρακολουθουν στο τι θα περισεψει.Και γι αυτο αναφερω το παραδειγμα της Μπαρτσελονα που θα πρεπει του χρονου να κανει αναδομηση στα γκαρντ και δεν υπαρχει γκαρντ να αποκτησει περαν του Ντετμον που και αυτος δεν ταιριαζει τοσο λογω Ναβαρο.Αν ισχυει του Σατορανσκι τοτε θα εχει προλαβει μονο αυτον και αυτο γιατι ξεμεινε απο τους αλλους.
Η Ρεαλ ειναι τυχερη που εχει την 3δα που ειχε και περσι αλλιως θα ειχε τρομερο θεμα.
QUOTE (Zephyr @ Jul 4 2014, 09:04 )
Περίπτωση Ποπς. ΑΝ ήταν υγιής δεν θα τον κρατούσε η προηγούμενη ομάδα του?
Του δωσε γυρω στα 400 κατοσταρικα και δεν δεχτηκε.Καλα η Μακαμπι εχασε την μιση της ομαδα.Τωρα φυσικα δεν παιζουμε μονοι μας γιατι μπηκε και η Μιλανο.Αν ισχυει το δημοσιευμα.