Αν ξερει κανεις (spysta αγορινα μηπως?) ακριβως τα συμβολαια και τη διαρκεια τους ας τα βαλει να τα εχουμε προχειρα..
QUOTE(benchwarmer @ Apr 29 2009, 09:53 )
5γκαρντ: Παπαλουκας, Τεοντοσιτς, Ζησης, Χαλπεριν, ξενο/κοινοτικο 2αρι
2 3αρια: Ξενος/κοινοτικος, Βασιλοπουλος
5 ψηλοι: Μπουρουσης, Βουισιτς, Πριντεζης, Γλυνιαδακης/Σοφο, ξενο/κοινοτικο 4αρι
Εξτρα: Σλουκας, Γιαννοπουλος, Καραθανασης, Σαρικοπουλος(?? τι γινεται αυτη η ψυχη εκει στα ξενα?)
Και επανερχομαι εδω για αναλυτικοτερα:
Γκαρντ:
1) Παπαλουκας: Προφανως
2) Χαλπεριν: Επισης
3) Ζησης: Τα εχουμε ξαναπει. Νεος, μελος της Εθνικης, δεν ανηκει στον ΠΑΟ, αρα πρεπει να αποκτηθει
Αντι του Πελεκανου, οπου και "καλυτερος" παιχτης ειναι, και χρειαζεται ενας γκαρντ ακομα.
4) Τεοντοσιτς: Εγω τον πιστευω. Συν το γεγονος οτι αλλος PG παγκοσμιας κλασης διπλα στον Παπαλουκα δεν χωραει.
5) 2αρι εκτελεστης: Προς το παρον τον λεμε Γκριρ. Αν εμφανιστει καποια βελτιωμενη εκδοση του, καλως. Παντως, θα πρεπει να δημιουργει τις φασεις μονος του και οχι σαν τον Χαλπεριν. Να τραβαει το σκοραρισμα κλπ κλπ, και να κανει και καμια ταρζανια αμα χρειαστει.. Αν ειναι και καλυτερος αμυντικος απο τον Γκριρ (η εστω πιο ψηλος) ακομη καλυτερα.
Οι συγκεκριμενοι 5 γκαρντ νομιζω πως μπορουν να παιξουν ανα 2, σε οποιοδηποτε ζευγαρι (συνολο 10 δυνατες επιλογες για τα γουστα του κοουτς
)
3αρια:
1) Εδω ειναι το μεγαλο ζητημα, και δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα ειναι καλυτερο.. Εχουμε καιρο. Παντως δεν θα ηθελα να αλλαξει ΚΑΙ ο Γκριρ, ΚΑΙ ο Τζος..
2) Βασιλοπουλος: Προφανως
Ψηλοι:
1) Μπουρουσης: Προφανως
2) Βουισιτς: Το ιδιο
3) Πριντεζης: Το ιδιο
4) Γλυνιαδακης: μαλλον γερνω προς τα εκει. Ο Σοφο (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου), δεν θα δεχτει να παιζει 8λεπτα, και κακα τα ψεματα με τον Μπουρουση και τον (καλο) Βουισιτς δεν γινεται να παιξει παραπανω. Ο Γλυνιαδακης ειναι φιλοτιμος, παικτης προπονητη (και μαλιστα του συγκεκριμενου), και δεν ειναι και τοσο αμπαλος οσο φαινεται. Καλυτερος του Βαν Ντεν Σπιγκελ πχ κατα τη γνωμη μου. Και φυσικα χρειαζεται καποιος να παιξει ξυλο απο κατω, γιατι ο Βουισιτς δεν μπορει, και ο Μπουρουσης δεν θα πρεπει να χαραμιζεται σε αυτο. Ο Σοφο παιζει ξυλο πιο πολυ με τους συμπαικτες του παρα με τους αντιπαλους...
5) Ξενο/κοινοτικο 4αρι: Και εδω δεν εχω καταληξει στο στυλ.. Θα προτιμουσα καποιον με τριποντο, και οχι εναν "καλυτερο" Πριντεζη, ωστε να συμπληρωνονται. Θα δουμε... Παντως οχι ο Ερτσεγκ.
Εδω οι συνδυασμοι δεν ειναι τοσο πολλοι οπως στους γκαρντ, αλλα και παλι νομιζω πως αυτοι οι 5 συμπληρωνονται αρμονικα μεταξυ τους..
Και εξτρα οι Σλουκας (και οχι και ο Μιλοσεβιτς), και ενας ψηλος σιγουρα. Ο Βουγιουκας ειναι μια χαρα, αλλα θα προτιμουσα τον Σαρικοπουλο (που πολυ κακως αμα δεν δεσμευεται πλεον με συμβολαιο). Συν αλλος ενας μικρος.
Συνολο 4 μεταγραφες λοιπον, απο τις οποιες οι 2 Ελληνες (Ζησης, Γλυνιαδακης) δεν προκειται να επηρεασουν ιδιαιτερα την χημεια της ομαδας. Νομιζω ειμαστε μια χαρα.
*Ειναι εντελως ακαιρο το ταιμινγκ, αλλα προτιμω να βγαλω την μπασκετικη μου φορτιση εδω, παρα να σκεφτομαι το Βερολινο.