QUOTE(Reggie Miller #31 @ Aug 30 2010, 19:15 )
Μια ομάδα μόνος του!Όργια έκανε!Ασταμάτητος!
Ο Πρωταθλητής πρέπει να αφιερώσει το αυριανό πρωτοσέλιδα για χάρη του! και όμως το κανε!! Όχι ολόκληρο το πρωτοσέλιδο, αλλά ένα σχόλιο υπήρχε!!!
Πέρα από τα αστεία και τον χαβαλέ, όντως το έχουμε κάψει το θέμα με τη γκρίνια και τη μουρμούρα..
Και δεν είναι η πρώτη φορά!!! Αυτό το πράγμα γίνεται χρόνια σε αυτή την ομάδα. Πάντα κάποιος μας φταίει και τελικά ενότητα δεν υπάρχει ποτέ
Φέτος μας φταίει η τσιγκουνιά του προέδρου και ο Ντούντα που διαλέγει παίχτες με βάση τον μανατζερ τους
Νομίζω πως το πράγμα πρέπει να έρθει στην πραγματική του διάσταση και να cool-αρουμε!
Εγω με χαρά περιμένω να δω την ομάδα και φέτος, και αν τυχών δεν βλέπεται, τότε όντως θα κράξω και εγώ
Σαφώς και όλοι ονειρευόμασταν τον Ρούντι στα ερυθρόλευκα, και τον Άντερσεν στους ψηλούς. Και μια επιστροφή Γουντς στο 3 δεν θα μας χάλαγε.. Να χε μείνει και ο Κλέιζα επίσης... Τρελή ομαδάρα. Δε λέω! Όμως, δεν έγιναν αυτά και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει ..
Σίγουρα, δεν είναι ομάδα για "μεγάλα λόγια", αλλά δεν έγινε και τίποτα. Σκοπός είναι να αποδειχτεί ομάδα για "μεγάλα πράγματα".. Μέχρι να δούμε τι σόι ομάδα θα είναι αυτή λοιπόν, ας μην γκρινιάζουμε και ας περιμένουμε να δουμε τα αποτελέσματα στο παρκέ
Άλλωστε, δεν νομίζω ότι κερδίζουμε τίποτα με τη γκρίνια αυτή τη στιγμή, εκτός και αν διαβάζουν Basketforum οι Αγγελόπουλοι και θυμώσουν απο τα σχόλια μας, και φέρουν τον Χάουαρντ για σεντερ....
*Οι πληροφορίες μου μιλάνε ότι ίσως να παίξει ένας ακόμα ψηλός ...