QUOTE(RidersOnTheStorm @ May 12 2018, 16:23 )
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τον Σφαιροπουλο και τον καταλαβαινω ακομα κ οταν κολλαει και συμφωνω απολυτα οτι θα ειχε κανει παραπανω πραγματα με υγιεις παιχτες.ΟΜΩΣ αυτο που δεν μου αρεσει,ειναι αυτο το ρημαδι το ροτεισον με το ρολοι,λες και χτυπαει καρτα ο Πριντεζης και ο Σπανουλης και αμα δεν παιξουν 20-25 λεπτα με τα Τρικαλα,θα χασουν ρυθμο και δεν θα μπορουν να παιξουν Ευρωλιγκα.Αν βγαινει το παιχνιδι στον Γουιλτζερ,αστον μεσα.Δεν θα γινει παλαιμαχος ο Πριντεζης αμα παιξει 15 λεπτα.Ας παιξει ο Τολιοπουλος και ο Αρσενοπουλος.Λες και αμα χασουμε θα γινει τιποτα.Αυτο ειναι που πρεπει να αλλαξει πρωτα,πιστευω.Να αποδομηθει ο κορμος του ρολογιου και να δομηθει μια ΟΜΑΔΑ ξανα.Γιατι με τα πολλα,τουλαχιστον φετος,αυτος ο ορος καπως εχει χαθει.Αλλα ας το αφησω εδω γιατι παω να βγω οφ τοπικ.
*Ισως φανηκε απο το πρωτο σχολιο οτι τα εχω βαλει με τον Σφαιροπουλο,αλλα το ειπα απλα αστειευομενος το γεγονος οτι πολλοι θελουν το κεφαλι του.
*Δεν με βρισκει αρνητικο το να μεινει ο Σφαιροπουλος,αλλα το καλυτερο για τον ιδιο θα ηταν νεες συνθηκες να δουλεψει,που δεν θα εχει το αγχος για κανεναν.Ειτε αυτο ειναι σε νεα ομαδα,η στον Ολυμπιακο.
Με παραξενεύει όταν βλέπω πολλούς Ολυμπιακούς να παρακαλάνε να χάσουμε μπας και φύγει. Λες και στην Ελλάδα αφήνουν τόσο εύκολα τον Ολυμπιακό να παλέψει για τίτλους. Για να δωρίζουμε κιόλας. Όπως και ο πανικός για καταστροφικούς σχεδιασμούς. Που κάνουν τις λέξεις να χάνουν την σημασία τους. Γιατί πραγματικά κακός σχεδιασμός, ήταν αυτός του 15-16 από τον Σφαιρόπουλο. Αυτό όμως που ίσως με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο είναι το ας πούμε bullying στον Μακλίν. Γιατί Παραδέχομαι ότι δεν είμαι εντελώς αντικειμενικός. Όταν σε ερυθρόλευκο φόρουμ. Σχεδίαζα το καλοκαίρι του 2014. Να μοσχοπουληθεί ο Χάντερ μετά από 2 χρονιά. Και να έρθει ο Μακλίν αμέσως μετά*
Αλλά δεν είναι ψέμμα να πεις ότι έγινε ακριβώς ότι έπρεπε για να εκτεθεί ,με επιλογή Γουίλτζερ αντί για κάποιον πιο βαρβάτο σωματικά ψηλό. Τον τραυματισμό τριών ικανών στην άμυνα στις θέσεις 4 και 5. Παραμέληση ψηλών σχημάτων με πολλά φόργουορντ. Και επιλογή της πιο αδύναμης αμυντικά περιφερειακής γραμμής των τελευταίων χρόνων. Η όποια αποδυναμώθηκε περαιτέρω με τα προβλήματα υγείας του Παπανικολάου. Που μας έδωσαν ουσιαστικά το χαριστικό χτύπημα.
*δεν είχε φορέσει ακόμα την φανέλα της Άλμπα.
QUOTE(RipCity @ May 13 2018, 11:42 )
ω Θεοί. Η μόνη περίπτωση που δε θα ήθελα να φύγει ο Σφαιρόπουλος είναι κάτι τέτοια με τους αφούς να πάνε να βγάλουν λαγό από το καπέλο πάλι.
Εδω πριν καλά καλά φύγει ο Σφαιρόπουλος έβγαλα σενάρια επιστροφής του μετά από μερικά χρόνια. Το όποιο είναι εφιαλτικό για τους περισσότερους, στον Πρίφτη κολλάς;
QUOTE(Joda @ May 13 2018, 03:45 )
Και εγω δεν πιστευω οτι θα το παρουμε αλλα αν το παρουμε πιστευω οτι η αξια του αντιπαλου και μονο δηλαδη του Παο κανει σημαντικο τον τιτλο. Και για ενα ποντο να κερδισουμε,παλι πρωταθλημα θα μετρηθει.
Στο υποθετικο σεναριο του να κατεβει μιση η ομαδα αυτο θα σημαινει οτι ο Πακουαλ δεν δουλεψε σωστα την ομαδα ολη την χρονια αλλα και οτι δεν πηρε τους σωστους παιχτες σε σωματικα προσοντα που θα ειναι ετοιμοι στους τελικους.Αρα ο Σφαιροπουλος που θα την εχει πληρη την ομαδα θα σημαινει οτι εκανε καλυτερη οργανωση-διαχειριση. Αυτη μπορει να ειναι μια δικαιολογια γαι το αποτελεσμα.
Αλλα καλυτερα να μην αρχισουμε τις δικαιολογιες σε τετοια πραγματα γιατι δικαιολογιες μπορουμε να βρουμε για τα παντα.
Το πιο εγκυρο και αναφισβητητο απο ολα ειναι η κατακτηση η μη του πρωταθληματος.
Οι επιλογες που εκανε ηταν πολυ κακες και αν χασει και το πρωταθλημα θα φυγει την επομενη μερα.
Θα έχω μεγάλη στεναχώρια αν συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά θα το αντέξω όταν ο ΠΑΟΚ έκανε την δουλειά για τον Παναθηναικό στα 2 από τα τρία πρώτα πρωταθλήματα του. Και ο Παναθηναικός έπαιζε με την ΑΕΚ στα ημιτελικά με 2000 με τραυματία τον μοναδικό σοβαρό πλέι-μεικερ του αντιπάλου Κορωνιό*. Το 2002 έχασε και τους 2 εγχώριους τίτλους. Το 2003 περνούσε με το ζόρι το Περιστέρι στα ημιτελικά. Και έπαιζε μόνος του μέχρι την περίοδο 2005-2006. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Πιθανότερο είναι να βρει ο Καλάθης το μαγικό φίλτρο και να σαρώσει με πυρετο. Κρίμα πάντως που δεν το ήξερε ο Διαμαντίδης στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του 2010-2011 να γλιτώναμε από το πρίξιμο της ΕΡΤ για την ίώση του. Η ο Μπουρούσης στον ημιτελικό του 2009. Για να μην κατέφευγε στον κύριο Μάκη…
*με όλο τον σεβασμό στον Χάνσελ.
QUOTE(papp7 @ May 12 2018, 15:54 )
Περσι ο σλουκας υπεγραψε νεο τριετες (2+1) οποτε για φετος τον ξεχναμε τελειως. Επισης δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσει ο σλουκας να μπει στα παπουτσια του μπιλι. Δεν εχω μεγαλο δειγμα για να μιλησω με ασφαλεια αλλα στο ματς της εθνικης με την ρωσσια ο καλαθης βγηκε μπροστα ηγετικα, ο σλουκας ομως φανηκε παραλιγος. Σιγουρα προκειται για εναν παρα πολυ καλο γκαρντ σε δημιουργια και εκτελεση. Και εγω θα τον ηθελα στην ομαδα. Ομως ακομη και στην φενερ βλεπουμε να κανει τον game changer οπως στον ολυμπιακο απλα πιο βελτιωμενο. Σιγουρα σημαντικο γραναζι αλλα σαν ηγετης θα μπορει?Ρισκο που αξιζει να παρεις.
Κατά βάση ο Σλούκας βελτιώνεται αλλά παραμένει το ερώτημα όπως λες για το αν είναι απόλυτος ηγέτης. Απλά όσο αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι .Οι Ρώσοι τον περιόρισαν επειδή σε αντίθεση με Λιθουανούς και άλλους εφάρμοσαν την απλή λογική δεν του έδωσαν το σουτ με απλό σκριν πάνω στην μπάλα, αλλά έδωσαν προσοχή πάνω του με αλλαγές στα σκριν και δυναμικές άμυνες. Που ήταν αποδοτικό Σε συνδυασμό ότι οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής δεν ήταν φονικοί σουτέρ. Και ο Σλούκας δεν είναι τόσο εκρηκτικός παίκτης στα πόδια η για να το θέσω καλύτερα. Οι διεισδύσεις δεν είναι τόσο βασικό κομμάτι του παιχνιδιού του
Αν πάντως επιστρέψει ποτέ στον Ολυμπιακό. Ακόμα και αν δεν γίνει Σπανούλης ακριβώς. Οι λύσεις είναι απλές. Παίρνεις αμυντική λύση πολυτελείας όπως ο Γουαναμέικερ. Η καταφεύγεις σε πιο Μαντζαρική λύση. Και παίρνεις ένα δυνατό 2αρο-τριάρι. Αλλα προς το παρόν δεν βλέπω λόγο να έρθει στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν δεν είχε αυτό το συμβόλαιο.
QUOTE(RipCity @ May 13 2018, 11:39 )
αυτό με τις τελείες που κόβεις τις προτάσεις σε τόσα κομμάτια πως ακριβώς το κάνεις? Auto-correct στις πετάει?
Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για τις όποιες δυσκολίες προκαλεί η ανάγνωση των κειμένων μου. Απλά με τόσο μεγάλο σεντόνι. Είναι δύσκολο να προσέξω την παραμικρή λεπτομέρεια!