ρε παιδια σορυ κιολλας, καποιοι κυριως φιλοι του παο, πλην του pan24 , o οποιος παντα κανει σωστες τοποθετησεις, αλλα ΚΑΙ καποιοι ολυμπιακοι, βλεπω απο χτες οτι κανετε ολοι συγκριση του ροστερ που ξεκινησε περυσι με το ροστερ το φετινο, χωρις ακομα να εχει διαμορφωθει εντελως...εγω εχω να πω τα εξης..
1. γτ κανετε συγκριση το ροστερ που ξεκινησε?? μαλιστα καποιοι επιχειρηματολογητε και λετε οτι στα χαρτια τουλαχιστον ηταν καλυτερο...μα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ την δινετε μονοι σας....λετε στα ΧΑΡΤΙΑ!!!
χρειαζεται και αλλη αναλυση?? στα χαρτια και εγω εχω διπλωμα πιλοτου αλλα δεν εχω πεταξει ουτε ωρα......ομως ο καθρεπτης των παντων ειναι το γηπεδο!! ποιοι τελειωσαν την σεζον??? με αυτους θα κανω συγκριση...ο ρομπερτς ουσιαστικα περνει την θεση του γουωτερς και ο γιαννιξ του γκριν...δεν ειναι καλυτεροι? και πολυ μαλιστα θα συμπληρωσω εγω....οσο για τον χακετ κακως τον αναφερετε, γτ δεν ηταν στο ροτεισον πολυ απλα...
2. ο μπογρης δεν θα ειναι καλυτερος σε προσφορα απο τον γιανγκ??? τι προσφερε ο γιανγκ που του δωθηκε τοση μεγαλη πιστωση χρονου οσο σε κανενα αλλο αμερικανο?....αυτο ειναι και απαντηση σε καποιους που λενε οτι τους ξενους τους εχουμε σαν αποπαιδια...
3. ο τιγι δεν θα ειναι ακομα μια λυση ωστε να ξεκουραζεται ο πριντ?? τι συζηταμε δηλαδη...να ειμαστε δικαιοι...
4. ο μαντζα, που καποιοι ακομα και ολυμπιακοι, τον κατηγορειτε....τι να πουμε για αυτο το παιδι??
μονος(θυμυθειτε το ματς με τσσκα) του σχεδον μας πηγε στον τελικο...ημαρτον ,δεν ειπε ποτε κανεις οτι ειναι ο υπερπαικτης αλλα ειναι ουσιαστικος και βασικος θεμελιος λιθος σε ολους τους μεγαλους αγωνες τα τελευταια χρονια.
5. ναι βεβαιως μια ομαδα που εχει ελληνικο κορμο , οι ξενοι της πρεπει να ειναι ρολιστες...δεν γινεται αλλιως..και πρεπει να ξερουμε και τι θελουμε τελικα...ελληνικο κορμο που σε εχει οδηγησει στις επιτυχιες η ξενους μισθοφορους που θα επιλεγουν τα ματς που θα παιζουν....
6. ο μαντζαρης και ο μιλου και ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ, (που καποιοι λετε να παει δανεικος) ηταν οι καλυτεροι μας παικτες απο πλευρας διαρκειας, απο τον απριλη και μετα, μεχρι τους τελικους με παο....αυτο λεει πολλα..
7. οταν ερθει και το τριοδυο, που πιστευω οτι τετοιους παικτες βρισκεις , ωστε να δουμε πως θα καλυφθει η θεση του λοντζο και κατ' επεκταση το περιφερειακο μας σουτ, τοτε θα κανουμε μια καλυτερη αναλυση.
ομως η αναλυση θα πρεπει να γινει με βαση τους παικτες που επαιξαν περυσι και οχι με βαση τα ΧΑΡΤΙΑ...
για ολους ο καθρεπτης ειναι το γηπεδο, ας περιμενουμε λιγακι να δουμε...
QUOTE (Guardian @ Jul 24 2017, 16:09 )
Είναι εντελώς απαράδεκτο να απειλεί κάποιος έναν νέο παίκτη και να εκβιάζει την υπογραφή του για νέο συμβόλαιο.
Το γράφω,για την απευκταία περίπτωση που ισχύει αυτό που ανέφερες.
Εάν τυχόν ισχύει κάτι τέτοιο,αυτό σημαίνει 1) ότι δεν έχεις με τι άλλο να "ψήσεις" τον παίκτη και τον απειλείς γιατί
φοβάσαι ότι θα σου φύγει και 2) ότι ο παίκτης πρέπει να μην υπογράψει τίποτα μέχρι να δει αν πράγματι τον θεωρείς
σημαντικό κομμάτι της ομάδας.
Από πού και ως πού είναι ανεκτό να εκβιάζεται η υπογραφή ενός νέου ανθρώπου;
εκβιασμο εσυ καταλαβες απο αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω??? τι να πω...