Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει η κουβέντα μας: (και φυσικά δεν ημουν ο πρώτος που μιλουσε για τουρκοιταλίες)
QUOTE(rankin @ Dec 14 2016, 14:50 )
Οπως σωστά γράφτηκε, ας ανοίξουμε τα κιτάπια να δουμε τι κρύβεται στις μικρομεσσαίες της Τουρκίας και της Ιταλίας.
Κατα 99,99% απο εκει θα ψωνίσουμε
και μετά:
QUOTE(rankin @ Dec 14 2016, 15:48 )
Με βάση τη πρότερη ιστορία, έχω την αίσθηση οτι θα πάμε για κατι τυπου Οντομ. Κάποιον άγνωστο στο κοινό, χαμηλού μπατζετ, απο Τουρκοιταλίες, με την ελπίδα να αποδειχτεί τιμιότερος της φήμης του.
Εδω πέρα, και καλοκαίρι να ήταν, πάλι θα δυσκολευόμασταν να βρουμε παίχτη. Θυμάστε που συζητούσαμε μέχρι και για τον Ει Τζει Σλοτερ και τον Ντουαιτ Χαρντι κάπου μέσα στον Ιούλιο;
Εδώ έπεσα έξω, γιατι μιλούσα για κάποιον άγνωστο στο κοινό... Τελικά πάμε για γνωστό.
QUOTE(spysta @ Dec 26 2016, 22:30 )
λοιπον το downgrade συνεχιζεται ..
θα ερθει η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ομως γιατι ο αλλος παιρνει ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ και ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και θα στρωσουν τα πραγματα.
ΑΠΛΑ θα πρεπει να ερθει η σφαλιαρα πρωτα ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ακου Ουοτερς ρε μλκα μου ... να σου παιρνει η Μπαμπεργκ τον Μακνιλ κι εσυ να παιρνεις Ουοτερς.
λευκη πετσετα.
Καταρχάς εγώ έχω να δηλώσω προβληματισμένος απο την κίνηση της διοίκησης
και του προπονητικού τιμ!
Παίρνουν εναν παίχτη ο οποίος - ξεκάθαρα και ας μην κοροϊδεύομαστε - ειναι για να παίζει τίποτα 10λεπτα ευρωλίγκας, το πολύ!
Παίχτη δηλαδή για να δίνει ανάσες.
Αν μου πει κάποιος απο την ομάδα, οτι είδαν το χ -ψ χαρακτηριστικό και τον επέλεξαν, θα του πετάξω γιαούρτι!
Έχει αποδειχτεί εδώ και χρόνια, οτι αυτές οι κινήσεις γίνονται για να γίνουν και για να υπάρχει ένας παίχτης ακόμα διαθέσιμος.
Δεν γίνονται με γνώμονα την ποιότητα. Γίνονται καθαρά για ποσοτικούς λόγους.
Το γιατί, μερικές μέρες μετά τον διασυρμό απο την Μπαμπεργκ, καταλήγεις στο συμπέρασμα οτι δεν έχεις ποιοτικό πρόβλημα, αλλά μόνο ποσοτικό, θα είχε ενδιαφέρον να μας το απαντήσει κάποιος απο την ομάδα.
Για να μην κουράζεστε να διαβάζετε άρθρα, θα σας παρουσιάσω στα γρήγορα, τα 2 ειδη άρθρων που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες στον τύπο.
α) Τα ονόματα που χτυπήσαμε αλλά δεν μας κάτσανε (εκεί θα μπουν πρωτοκλασσάτοι παιχτες που έχουν ομως συμβόλαιο και δεν τους άφηναν οι ομάδες τους)
β) Οι αρετές του Ουότερς τις οποίες είδε ο Σφαιρόπουλος... (ήδη διαβάζω κάτι ξεκαρδιστικά για τον καλό του χαρακτήρα... Παίρνουμε δηλαδή παίχτες, με βάση το αν ειναι "καλά παιδιά")
Κρατήστε αυτό το (β), γιατι σε μερικούς μήνες, οταν ολο το ΣΕΦ θα κράζει τον παίχτη που δεν κατάφερε να μεταμορφωθεί σε Τζον Στοκτον, οι ίδιοι δημοσιογράφοι θα ειναι αυτοι που θα σταυρώσουν πρώτοι τον παίχτη...
Γενικά, το έχει δοκιμάσει και ο Παναθηναϊκός, το έχουμε δοκιμάσει και εμείς: οταν παίρνεις παίχτης, συμπαθητικούληδες, καλά παιδιά, έτσι για να μπαλώσουν τρύπες βρε αδερφέ, 9/10 φορές καταλήγεις με κάποιους που δεν κάνουν για αυτο το αγωνιστικό επίπεδο.
Λυπάμαι που ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια δεν έχει μάθει απο τα λάθη του, και ακόμα περισσότερο, δεν δείχνει διάθεση βελτίωσης σε μια φάση της ευρωλίγκας οπου έχει παρουσιάσει αστάθεια και σε κάποια παιχνίδια έχει προβληματίσει με την εικόνα του.
Προσωπικά, θα ηθελα να έβλεπα μια πιο αποφασιστική κίνηση
Αυτο που βλέπουμε (αν ολοκληρωθεί έτσι οπως δείχνουν τα πράγματα) δε θα το λεγα, λευκή πετσέτα, θα το λεγα όμως μια κίνηση τόσο συντηρητική, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και δειλή.
QUOTE(salonikatasos @ Dec 26 2016, 22:55 )
με την επιλογή waters απλά φαίνεται ότι ο μάντζαρης συνεχίζει να είναι το βασικό και αναντικατάστατο point guard του οσφπ με στάνταρ χρόνο μεταξύ 25 και 30 λεπτών
Ισως ΚΑΙ για αυτό να πήγαμε σε μια τέτοια επιλογή