QUOTE (john wick @ Jun 8 2017, 00:01 )
1. Μαντζαρης , Hackett , Γκικας
2. Σπανουλης , Brandon Paul
3. Παπανικολαου, Παπαπετρου
4. Πριντεζης , Simonovic, Αγραβανης
5.Birch ,Miloutinov, Theis
Τι γνωμη εχετε;
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Σιμονόβιτς -Τάις, απλώς παίζουν και οι 2 (και) στο 4 οπότε μαζεύονται 5 εν δυνάμει 4αρια: Πρίντεζης, Σιμόνοβιτς, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Τάις.
Μου θυμίζει κάτι από το πως ξεκινήσατε εσείς πέρσι στη θέση του PF : Γκιστ, Φώτσης, Χαραλαμπόπουλος, Σίνγκλετον, Νίκολς, Πατ Καλάθης.
Εσείς βέβαια μαζέψατε 6!!! εν δυνάμει 4αρια ενώ κάνατε περίπου το ίδιο και στο SG.
Εμείς θέλουμε έναν παίκτη που είτε να παίζει ανάμεσα στο 3 και το 4 π.χ Σιμόνοβιτς είτε μεταξύ 4και 5 π.χ Τάις. Ακόμα καλύτερα ένα 2-3αρι και ένα 4-5αρι.
Ο Πολ είναι μια κάποια λύση, απλώς θα μπορούσαμε να κοιταξουμε κι προς άλλες μεριές, έπειτα προτιμώ κι εγώ Γκριν, που προσδοκώ ότι θα είναι καλύτερος.
Να δούμε τι θα γίνει στην περιφέρεια, εγώ θα προτιμούσα να πάει όπως φέτος -εννοώ τον αρχικό σχεδιασμό- με Χάκετ, Μάντζαρη, Σπανούλη, Γκριν και αντί- Λοτζέσκι στο 2-3.
Ενδεχομένως ωστόσο να πάνε για κάποιο πιο δημιουργικό και παραγωγικό άσσο αντί του Χάκετ και να προσθέσουν ενέργεια/πόδια και σουτ στο 2-3. Να πάμε δηλαδή με 2 ξένους αντί 3 που είχαμε φέτος στην περιφέρεια.
Ο Γκρέιντζερ, από τη στιγμή που έγινε ο γνωστός μύλος στα διοικητικά της Μπάρτσα κι μέχρι να τον τσιμπήσει καμιά Λαμποράλ, θα μπορούσε να πάρει χρήματα των συμβολαίων του Χάκετ- Λότζο.
Ή να πάμε για παραγωγικό άσσο, χωρίς να δώσουμε έμφαση σε άμυνα και να προσθέσουμε έναν εξολοθρευτή στο 2-3 π.χ ο Τείλορ της Ρεάλ που μένει ελεύθερος. Δεν είναι τόσο κακός επιθετικά όσο έδειξε -κυρίως- φέτος, απλώς στη Ρεάλ περίσσευε το επιθετικό ταλέντο από το 1εώς το 3. Ενώ στην άμυνα είναι πια μέσα στους καλύτερους της λίγκας και αμύνεται από το 1ως το 3.
Όσο για τα 5αρια εκεί όπως είχει ήδη ειπωθεί εδώ μέσα δεν χωράνε 3 καθαροί σέντερ γιατί δεν βγαίνουν οι χρόνοι και οι 2 τουλάχιστον μένουν εκτός ρυθμού. Σχετικά με τον Μπιρτς όντως δείχνει να υπάρχει εξωαγωνιστικό θέμα που ελπίζω να λυθεί γιατί μέχρι την άνοιξη έδειξε σούπερ στοιχεία και δικαίως μας έκανε να ελπίζουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα την επόμενη σαιζόν.