QUOTE(a bullet for your head @ Aug 5 2008, 02:03 )
Αν μεινει υγιης τα χει.Τα 2 εκ. ευρω το χρονο ειναι παρα πολλα,για 10'-15'.Συν οτι υπαρχει κ' το ιστορικο του Μασιγιαουσκας.Επισης για τα 1,7 του Τσακαλιδη...ουδεν σχολιον.Καλη αυτη η '' Παλιγγενεσια'',με την καθοριστικη συμμετοχη των κυριων Αγγελοπουλων,πιστεω ομως οτι το μοντελο που θα επρεπε να εχει ακολουθηθει να ειναι αλλο κ' για να μην επαναλαμβανομαι,εχω τοποθετηθει σε παλαιοτερο post.Ο ενθουσιασμος ειναι ενα ευχαριστο συναισθημα,τα πρωταθληματα ομως,καθως κ' η κραση κ' η καρδια του πρωταθλητη,δημιουργουνται με συγκεγριμενο πλανο ετων,καταλληλες επιλογες προσωπων,υπομονη,δακρυ κ' αιμα κ' διαρκεια!
Όλα είναι σωστά μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου, αγαπητέ μου!
Πάντως, αν σταθώ στα απαιτούμενα που ορίζεις, θα έλεγα πως ο Ολυμπιακός τα έχει.
Αναλυτικά και σε σχέση με τον εγγυητή του κάθε απαιτούμενου, θα έλεγα:
Συγκεκριμένο πλάνο ετών: Γιαννάκης
Κατάλληλες επιλογές προσώπων: Γιαννάκης
Υπομονή: Ε! Γιαννάκης!
Δάκρυ: ... Γιαννάκης...
Αίμα:.. Ελπίζω να μην χρειαστεί
Διάρκεια: Γιαννάκης
Με λίγα λόγια, θεωρώ τον Γιαννάκη το Α και το Ω της προσπάθειας που γίνεται.
Ούτε τα λεφτά των Αγγελόπουλων, ούτε τον "πύρινο λαό του θρύλου", ούτε την αφάνα του Τσίλντρες.. Τον Γιαννάκη! (Γιατί, πολύτιμα συστατικά είναι όλα, αλλά θέλουν και τον κατάλληλο μάγειρα για να τα ανακατέψει σωστά)
Καταλαβαίνω βέβαια την διαφωνία των περισσοτέρων φίλων του παο, αλλά πλέον, με όλο αυτό το πράσινο μίσος που έχει αναπτυχθεί για τον δράκο, αμφιβάλω για το αν τελικά εγώ τον κρίνω με υπερβολική συμπάθεια, ή οι άλλοι με υπερβολική αντιπάθεια.. το αποτέλεσμα θα δείξει..
Προσωπικά πάντως και ως άνθρωπος που ήθελε τον Γιαννάκη στην ομάδα του, από την στιγμή που έφυγε ο Καζλάουσκας, επιμένω στα προηγούμενα και θεωρώ πως εγγυητής για το μέλλον του Ολυμπιακού είναι ο Γιαννάκης και με αυτόν στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός έχει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει στην κορυφή.