QUOTE(okso @ Jan 14 2008, 16:09 )
Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες που μου φαίνεται λογικό αφού μόνο να προκαλέσεις προσπαθείς (κι εκεί δεν τα καταφέρνεις) θα το απλά. Δεν ασχολούμαι με την Πέρα, κάθε άλλο αναγνωρίζω την αξία των Κανναβού, Πανουργιά και Βούζα. Μια απλή ερώτηση κάνω: εσύ ποιος είσαι πόσο παίζεις και πού αλλού έχεις παίξει? αλλά όντως να έχεις παίξει , όχι να είσαι τυπικά στους καταλόγους κάποιας ομάδας. Γιατί έχω μια υπόνοια ότι στην Πέρα είσαι της προσκολλήσεως και καρπώνεσαι επιτεύγματα άλλων...Λέω τώρα...
Δεν είχα σκοπό να σε θίξω τόσο αλλά επειδή την έχεις δει πάαααρα πολύ για αυτό που είσαι (μπασκετικά πάντα) ξεκαβάλα λίγο.
επειδη κουραζεις ( τον κοσμο που διαβαζει κι εμενα προσωπικα ) αν ειναι στειλε pm να σου πω ποιος ειμαι
για την παρτη μου δεν μου αρεσει να μιλαω ! το πιασες τωρα ?
οτι προσπαθω να προκαλεσω καλυτερα να το παρεις πισω ( οχι πως μου καιγεται καρφι ) απλα ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ !
η απεραντη ασχετοσυνη σου φιανεται στο το οτι απο τους τοσους καλους παικτες που εχουν παιξει σε αυτην
την κατηγορια ( και μερικοι πιο πανω ) εσυ γνωριζεις και παραδεχεσαι ( λες και χρειαζεται κανεις την δικη
παραδοχη ΗΜΑΡΤΟΝ . . . ) μονο τους 3 που ανεφερες πιο πανω ! ξεχνοντας τους υπολοιπους που εχουν
μοιρασει σακκουλες σε αγωνες που οι 3 φιλοι ετυχε ( για διαφορους λογους ) να απουσιασουν απο καποιους
αγωνες και οι υπολοιποι παικτες του ροστερ 13 τον αριθμο ( που καρπωνονται επιτευγματα αλλων και ειναι
της προσκολλησεως ΟΠΩΣ ΕΓΩ ) κερδισαν πολυ δυσκολα παιχνιδια με καλες ομαδες με αυτα τα παιδια να ειναι
στον παγκο με πολιτικα και να βγαζουν την φωνη τους με τους αντικαταστατες τους να νικανε και να
σκοραρουν χωρις 2-3 παικτες πενταδας 85-90 ποντους ! ! ! αλλα ξεχασα ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΟΥΣ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ! ! ! !
τι να σου πω αγορι μου ? κοριτσι μου ? ( με το okso που γραφεις δεν μας γνωστοποιεις το φυλλο σου )
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !