QUOTE(amboulas @ Apr 9 2008, 14:21 )
Ο ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
το ξαναλεω...το αποτελεσμα ειναι αυτο που κρινει τελικα αν ενας προπονητης ειχε πετυχημενη συνεργασια με μια ομαδα η οχι.
εγω δεν εκρινα τις μεθοδους η τις προπονητικες ικανοτητες κανενος.προτιμω τον χειροτερο προπονητη που θα πετυχει τους στοχους της ομαδας,εστω και με τον δικο του "λαθος" τροπο,απο εναν αψογο προπονητη που δεν θα τους καταφερει.ο πρωτος ειναι αυτοματως πετυχημενος,ενω ο αλλος αποτυχημενος.αυτο μενει επι της ουσιας.
οσο για τις εμμονες...εμμονες εχουν ολοι οι προπονητες οπως και οι ανθρωποι γενικα,αυτο ειναι δεδομενο.το θεμα ειναι ομως αυτες οι εμμονες να μην φτανουν να χαλανε την ψυχολογια των παιχτων και τις ισορροπιες μεσα σε μια ομαδα, γιατι ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα την κακη της λειτουργια της και κατ'επεκταση την κακη αποδοση των παιχτων,αρα και τη μη επιτευξη των στοχων...ποσο μαλλον αν οι εμμονες αυτες δεν εξαντλουνται σε επιπεδο προσωπων,αλλα εχουν να κανουν και με το προπονητικο προγραμμα και το couchαρισμα μεσα στο παιχνιδι.
και δεν αναφερομαι στο Μπιλαλη...μιλαω γενικα:χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ο Ghersson,ενας απο τους πιο πετυχημενους προπονητες στην Ευρωπη,ο οποιος ομως ακριβως επειδη ειχε καποιες τρανταχτες εμμονες στην φιλοσοφια του,η θητεια του στον Ολυμπιακο κρινεται ως αποτυχημενη!
ελπιζω να μην συνεχιστει η κουβεντα αναφορικα στο Μπιλαλη συγκεκριμιενα, καθως εχω δωσει ηδη αρκετες φορες τις οποιες εξηγησεις χρειαζοταν για να μην παρεξηγηθω...
με την ευκαιρια,επειδη σε προηγουμενο post μου ξεχασα να το αναφερω, θα ηθελα να πω οτι οι παιχτες των ομαδων που εχουν εδρα γηπεδα με πλαστικο,η ακομα και με τσιμεντο,οτι ειναι ολοι τους ηρωες οι οποιοι εν γνωση τους υποβαλλουν τα κορμια τους σε τοση καταπονηση καθημερινα....μακαρι καποια στιγμη ολα τα γηπεδα που αγωνιζομαστε να ηταν μονο με παρκε!