παρακολουθω την "διαμαχη" που εχει ξεσπασει εδω και καποιες μερες μεσα στο forum και απο μια αποψη χαιρομαι που εγω ειμαι πλεον εκτος διεκδικησης της ανοδου και μπορω να τα διαβαζω ηρεμος και αμετοχος.οταν ομως η μπαλα παιρνει και την ομαδα μου κατα καποιο τροπο,ή οταν διαβαζω κατι που δεν ευσταθει καθολου,δε μπορω να μην απαντησω:
στον αγωνα μεταξυ της ομαδας μου και του Αετου(εκει που ουσιαστικα κρινοταν το αν η ανοδος περναει στα χερια μου,η αν μενω εκτος κολπου)εχασα,οχι μονο τον αγωνα,αλλα και την μεταξυ μας διαφορα.και αυτο συνεβει γιατι 1.η ομαδα μου(παιχτες-προπονητης)δεν διαχειριστηκαν καθολου σωστα το προβαδισμα των 10 περιπου ποντων μεχρι και 8 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι,2.γιατι οι παιχτες του Αετου δεν παρατησαν το παιχνιδι,αντιθετως το πιστεψαν οτι μπορουσαν να το γυρισουν και τα καταφεραν αφου ηταν ακρως αποτελεσματικοι σε αμυνα και επιθεση στα τελ αυτα 8 λεπτα, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3. με την αμεριστη συμπαρασταση της διαιτησιας η οποια σε αυτο το χρονικο διαστημα εδωσε αυτα τα "2-3 σφυριγματα" ,τα οποια ειχα αναλυσει και τοτε οτι ηταν περιπου μια διαφορα +/- 12 ποντων καθως μιλαμε για Τ.Π. και αντιαθλητικο φαουλ σε φασεις που η ομαδα μου ηταν στην επιθεση αντι για οφθαλμοφανες αμυντικο φαουλ που ειχε προηγηθει.ΤΟΝΙΖΩ οτι δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο περι παρασκηνιου στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αρα μπορει αυτη η σταση των διαιτητων να οφειλοταν σε ανικανοτητα,ή λαθος αποφασεις της στιγμης πανω στην εκβαση του παιχνιδιου.το γεγονος ειναι ομως οτι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ μου τα σφυριγματα αυτα ηταν καθοριστικα για την διαμορφωση του αποτελεσματος και οτι ηταν αρκετα ξεκαθαρες φασεις ωστε να μπορει να της σφυριξει σωστα ακομα και ενας διαιτητης μετριας εμπειριας και ικανοτητας.αυτα, σε οτι αφορα το συγκεκριμενο παιχνιδι,για να τελειωνουμε και να ξεκαθαρισει το θεμα.
οσο για την εναλλακτικη που προτεινει ο φιλος με τις 2 κουρτινες εχω να πω το εξης:
στο πρωτο ενδεχομενο που αναφερει ο φιλος,δλδ να πληρωνε τα πετραλωνα,θα μου επιτρεψει να το χαρακτηρισω ως αβασιμο και χαζο.γιατι πολυ απλα αυτο ηταν ενα παιχνιδι που στα χαρτια και στο μυαλο ολων ηταν προφανως υπολογισμενο σαν νικη και το ενδεχομενο της ηττας μαλλον δεν υπηρχε σαν σκεψη.αρα με την λογικη του οτι θα μπορουσε να πληρωσει την οποιαδηποτε ομαδα αντιμετωπιζει για να μην υπαρξει το ενδεχομενο να χαθει κανενα παιχνιδι μεχρι το τελος,μιλαμε για ενα σκανδαλο που πολυ δυσκολα θα μπορουσε να μεινει κρυφο καθως θα βρισκοντουσαν μπλεγμενες πανω απο τις μισες ομαδες του πρωταθληματος.και εκτος του οτι αν ηταν να δαπανηθουν τοσα λεφτα για κατι τετοιο,θα ηταν πιο απλο και προτιμοτερο απλα να αγοραστει μια θεση ομαδας απο υψηλοτερη κατηγορια το καλοκαιρι, σε καποια απο τις συνηθισμενες πλεον τετοιοες περιπτωσεις που εχουμε καθε χρονο.
οποτε φιλε abale στο διλλημα που μονος σου εθεσες η απαντηση ειναι φυσικα η κουρτινα 2,αλλα με καποιες τροποποιησεις.απλα προσεγγιζεις της ομαδες που εχουν και τη μπασκετικη ικανοτητα να κανουν μια ζημια μεσα στο γηπεδο επι του συνδιεκδικητη σου.
και μην ξεχναμε οτι τοτε που δεν επελεξες εσυ την κουρτινα 1 ησουν πιο πανω βαθμολογικα,ενω τωρα εισαι απο κατω.
γενικοτερα παντως,επειδη ολο το θεμα ξεκινησε απο παιχτη της Περα,θα ηθελα να πω οτι η προκαταβολικη μουρμουρα και δημιουργια εντυπωσεων,ενω εισαι καβαλα στο αλογο, ειναι εξισου χαζη συμπεριφορα.θα συστηνα σε ολους να σταματησουν αυτη την κοντρα απο εδω μεσα και ο καλυτερος να αποδειξει μεσα στο γηπεδο οτι αξιζει την ανοδο.αν συμβουν τα οποιαδηποτε παρατραγουδα,εδω ειμαστε να τα συζητησουμε με αποδειξεις,κουβεντες πανω σε γεγονοτα.το να πσαχνεις δικαιολογιες για ενδεχομενη μελλοντικη αποτυχια ειναι ενδειξη ελλειψης εμπιστοσυνης.
ζητω συγνωμη για το μακροσκελες του post μου,αλλα οταν λεω κατι θελω να το αναλυω και να το τεκμηριωνω για να μην αφηνω κανενα περιθωριο παρερμηνευσης της θεσης μου....
φιλε μου τη συζητηση με το μεταξυ μας παιχνιδι την εχουμε ξανακανει και ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστο.οσον αφορα τις κουρτινες και εδω θα διαφωνησω μαζι σου και αυτο γιατι στη μια περιπτωση δινεις και καθαριζεις ενω στην αλλη δεν υπαρχει καμια σιγουρια και τρεχεις μπας και κανεις κατι.η μονη διαφορα ειναι πως η δευτερη περιπτωση ειναι πιο σωστη.εγω προσωπικα δεν θα διαλεγα καμια κουρτινα και θα εμπαινα σε καθε ματσακι να παιξω για παρτη μου και μετα για ολα τα υπολοιπα.γι'αυτο αλλωστε ειμαστε και σε αυτες τις κατηγοριες ωστε να κανουμε το κομματι μας.σε ολα τα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου και μακαρι να μην ειχατε βγει εκτος στοχου γιατι εχετε πολυ καλη ομαδα.