Το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό και οι περισσότεροι το γνωρίζουν!
Δεν έχω λόγο να γκρινιάζω, δεν είχαμε κάποιο όφελος απ' όλο αυτό το " πανηγύρι " το μόνο που θέλαμε ήταν να μη χάσουμε δεύτερο αγώνα μέσα στην έδρα μας! Επίσης θα ήταν απόλαυση να νικούσαμε μια ομάδα που παίζει στην κορυφή του ομίλου!
Τώρα, τι να πρωτοπεί κανείς?! Υπήρξαν κορυφαίες δηλώσεις διαιτητών, υπήρξε τρελό γλείψιμο του ΑΕΤΟΥ σε παίχτες μας πριν το παιχνίδι....και διάφορα άλλα!
Τέτοια άνοδο να τη βράσω! Εγώ δεν θα μπορούσα να τη χαρώ στη θέση σας! Δεν μειώνω την προσπάθεια των παιδιών, αλλά το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" δεν νομίζω ότι αρμόζει στον αθλητισμό και ειδικά σε μια κατηγορία σαν τη δική μας!
Είναι αλήθεια ότι η Πέρα έδειξε κάποια υπεροψία και αυτό μας ξενέρωσε, αλλά για μένα τώρα πια,1000 φορές καλύτερη ομάδα η Πέρα! Τουλάχιστον, από όσο μπορώ να γνωρίζω, δεν παίζει βρώμικα και το βασικό....ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ!!!
Ωρωπός και Αετός, στεγνά οι πιο "βρώμικες" ομάδες, λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι!
Για το μπουκάλι τώρα, όντως ήταν λάθος και εμείς πατήσαμε γκάζια στην εξέδρα και ελπίζω να μη ξαναγίνει!
Λίγα με τον Λαδικό (15) γιατί δεν σηκώνω πολλά για τον κολλητό μου
!!!
Μπράβο στον Παπαδόπουλο!! (το 'χα υποσχεθεί
) Όταν λέμε Παπαδόπουλος, στον Σπύρο αναφέρομαι, γιατί έχει κι άλλον η ομάδα!
Το μπράβο πάει για το παιχνίδι και όχι για το ότι με έκανες ντίρλα μετά!!!
Και για το τέλος: "Assistant φτιάξε γρήγορα το internet!!! Σε περιμένει ο λαός σου!!!!
"
Υ.Γ. Ωραία η αδελφοποίηση παιδιά!! Μια χαρά τα κανονίσατε!!