QUOTE(ADMIRAL14 @ Mar 28 2008, 10:52 )
Αετός-Ηράκλειο 69-59
με σερί 27-5 το τελευταίο 8λεπτο διά χειρός(και πονηριάς) Δρακόπουλου και βέβαια του Μέγα Ράδη!
Με το παιχνίδι δεν θ' ασχοληθώ άλλο, θα μιλήσω λίγο για το "χάος" πίσω απ΄το Ράδη για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι: ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ άνοδος Γ' 2004 και πρωτάθλημα Β' 2005 πάντα με Κυπριάδου, και μακράν καλύτερος παίκτης της ομάδας, το 'χε κόψει τα 2 τελευταία χρόνια. Ο μονάδικός άσσος της ΕΣΚΑ που βγάζει παιχνίδια με triple-double-figure (πόντοι, ασσίστ,
κλεψίματα) και
αρ-φρ-ίδια και καρδιά που δεν έχω ξαναδεί σε συμπαίκτη τα 14 χρόνια που παίζω αντρικά!
Ααα και για να μην ξεχάσω: παρακαλούνται Χριστόπουλος και λοιποί περιφεριακοί του Ηρακλείου να περάσουν από τη γραμματεία της γκράβας να παραλάβουν πορτοφόλια και ταυτότητες, καθώς και το δίπλωμα του coach, που βρήκε η μπασκετική αστυνομία στο τσεπάκι του Δρακόπουλου.
ευχαριστω φιλε παπ που με διορθωσες για το σερι...27-5 ηταν λοιπον!!!γιατι 8 λεπτα πριν ληξει το παιχνιδι ησουν στην τεταρτη θεση και με το σερι αυτο τελειωσες στην δευτερη και με 3 νικες πλεονεκτημα απο μενα τελικα.....πως εγινε τελικα αυτο και απο εκει που εχεις πετυχει 42 ποντους σε 32 λεπτα μετα πετυχαινεις 27π. σε 8 λεπτα,ειλικρινα δεν ειναι λιγο περιεργο??εσυ τι λες?αλλες ομαδες κατεβηκαν,η μηπως ειχες δωρακι τοσες βολες και τις διπλασιες κατοχες μπαλας??
και το ξαναλεω,συγχαρητηρια στον δρακοπουλο,μεγαλη εμφανιση,ειδικα στην επιθεση στο τελος.
την ταυτοτητα μου παντως Παπαγιαννοπουλε δεν την εχασα ποτε για να περασω να την παρω...αν εχει voltaren παντως,ευχαριστως να περασω να παρω,για να βαλω στο αιματωμα μου στον τετρακεφαλο απο μια γονατια που εφαγα και για για τον γοφο μου μετα την τρικλοποδια....
το διπλωμα του coach ασ το κρατησουν...καλυτερα θα ειναι...
ελπιζω να σε καλυψα,το ξερεις και το ξερω οτι καταλαβαινομαστε απολυτα....
τους χαιρετισμους μου!!