Φίλε και η Νίκη είχε ανέβει πριν τα Χριστούγεννα οπότε αυτό που λες απορρίπτεται.
Εκτός των 3 πρώτων που μόνο σύμπτωση δεν είναι οτι κέρδισαν όλες, ομάδες όπως ο Ωρωπος, το Ηράκλειο, οι Κούκου, η Αναγέννηση, η Ολυμπιάδα χτύπαγαν με αξιώσεις 2η θέση στον όμιλο σας.
Εκτός των 3 πρώτων που μόνο σύμπτωση δεν είναι οτι κέρδισαν όλες, ομάδες όπως ο Ωρωπος, το Ηράκλειο, οι Κούκου, η Αναγέννηση, η Ολυμπιάδα χτύπαγαν με αξιώσεις 2η θέση στον όμιλο σας.
δεν νομίζω ότι διαφώνησα ιδιαίτερα.απλώς είπα ότι αμα εχαναν, δεν θα άλλαζε τιποτα
η νικη ήταν σίγουρα μακράν η καλύτερη ομάδα,από την άλλη η κερατέα νομίζω ότι θα ανέβαινε και στον άλλο όμιλο.
η ΕΦΟΑ είναι μια ειδική περίπτωση( παίκτες καλούς - μηδεν προπόνηση, που υπό άλλες συνθήκες θα ανέβαινε περίπατο)
οπότε όλες οι ομάδες που αναφέρεις θα χτύπαγαν με αξιώσεις τη 2η θέση ( το κουκάκι πχ μου φαίνεται το ίδιο ανταγωνιστικό με την Περα με ένα μειονέκτημα την έλλειψη επιλογών)
απλώς είπα ότι από ενα παιχνίδι δεν μπορείς να κρίνεις,ούτε όμως και από τα φιλικά που ενίοτε γινόντουσαν
σαφώς πιο ανταγωνιστικός ο όμιλός σας αλλά μιλάμε υποθετικά
συγχαρητήρια για την άνοδο και μιας και του χρόνου θα παραμείνεις στην κατηγορία ελπίζω να σε βρω ως αντίπαλο να σου ρίξω και μια ταπούλα και να με φορτώσεις μερικά τριποντάκια (να κερδίσω όμως)