Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνικη 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66
zelico
QUOTE(kavatzas4 @ Mar 30 2009, 16:21 ) *
ναι αλλά από το παιχνίδι με την καλλιθέα έχουν περάσει 2 βδομάδες δεν θα πρέπε να εκδικαστεί πιο γρήγορα?και 4 αγωνιστηκές να τρώγαμε θα το καταλάβαινα απλά μου φαίνεται πολύ ο χρόνος αναμονής της εκδίκασης!!Αν και οφείλω να πω οτί αυτό που μου είπες δεν το ήξερα!!

ετσι ειναι αυτα φιλε μου! τι να κανουμε αφου τοτε οριστηκε η εκδικαση της υποθεσης!!!
χαμενο ταλεντο
QUOTE(zelico @ Mar 30 2009, 15:42 ) *
ετσι ειναι αυτα φιλε μου! τι να κανουμε αφου τοτε οριστηκε η εκδικαση της υποθεσης!!!




με 3 αγωνιστικες τιμωρηθηκε ο οφη πριν λιγο εβγαλε ανακοινωση η εοκ
Χ.Π
QUOTE(kavatzas4 @ Mar 30 2009, 13:21 ) *
ναι αλλά από το παιχνίδι με την καλλιθέα έχουν περάσει 2 βδομάδες δεν θα πρέπε να εκδικαστεί πιο γρήγορα?και 4 αγωνιστηκές να τρώγαμε θα το καταλάβαινα απλά μου φαίνεται πολύ ο χρόνος αναμονής της εκδίκασης!!Αν και οφείλω να πω οτί αυτό που μου είπες δεν το ήξερα!!


για να ειμαστε δικαιοι (οσο τελος παντων γινετε αυτο ) θα ηθελα εγω (αλλα και αλλοι απο το φορουμ απ οσο ξερω) αφου διαβασεις το ποινολογιο της εοκ που σου παραθετω και εφοσον εχεις παρακολουθησει το ματς οφη-ικαρος καλλιθεας να μας πεις ποια θα επρεπε να ειναι η τιμωρια
θα ηθελα την ιδια απαντηση και απο τον φιλο rover6

2. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ
A. ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ
Όταν το αθλητικό παράπτωμα που βαρύνει σωματείο, δεν χαρακτηρίζεται σαν ιδιαίτερης βαρύτητας, είναι ελαφρό και σε καμιά περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα, τιμωρείται δε με τις παρακάτω ποινές.
α. Με έγγραφη σύσταση
β. Με έγγραφη επίπληξη και παράλληλη ανακοίνωσή της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της Ε.Ο.Κ.
Β. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Στις παρακάτω περιπτώσεις, που χαρακτηρίζονται ειδικές, οι ασκούντες τη πειθαρχική εξουσία επιβάλλουν, σε βάρος των υπαίτιων σωματείων, τις ακόλουθες ποινές:
α. Της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες έγιναν τελεσίδικα δεκτές ενστάσεις, για χρησιμοποίηση αθλητών διαφορετικών από αυτών που δικαιούνται συμμετοχής (περίπτωση πλαστοπροσωπίας ή πλαστογραφίας στοιχείων αθλητικού δελτίου).
β. Της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το υπαίτιο σωματείο, είτε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ανεξάρτητα από την αιτία της, είτε για ανεπίτρεπτη βαθμολογική διευκόλυνση άλλων σωματείων δεν συμμετέχει σε αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλου, ή αποχωρεί πριν από την λήξη του ή αποσύρει την βασική του ομάδα από αγώνα και αγωνίζεται με αναπληρωματική, εφηβική ή παιδική ομάδα.
• Σε περίπτωση υποτροπής στην παράβαση της παραγράφου αυτής, το υπαίτιο σωματείο διαγράφεται, για ένα χρόνο, από τη δύναμη της Ε.Ο.Κ. με όλες τις από εδώ και στο εξής συνέπειες (όπως πχ. νέα εγγραφή στα μητρώα, κατάταξη στη κατώτερη Κατηγορία κ.λ.π.).
Γ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΡΙΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ Κ.Λ.Π.
1. Στις περιπτώσεις δημιουργίας επεισοδίων (π.χ. συμπλοκές ομαδικές μεταξύ θεατών - οπαδών, ρίψεις διαφόρων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) από τα προαναφερόμενα πρόσωπα, που στρέφονται εναντίον φιλάθλων, θεατών, διαιτητών , κριτών, αθλητών και κάθε, γενικά, προσώπου, που με οποιαδήποτε ιδιότητα, έχει σχέση με το άθλημα και τους διεξαγόμενους αγώνες και συνεπεία των οποίων είναι η δυσφήμηση του αθλήματος και η προσβολή του φίλαθλου πνεύματος, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. ή των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών, ή του Αθλητικού Δικαστή, στις περιπτώσεις θεμάτων αρμοδιότητάς τους, επιβάλλονται οι παρακάτω ποινές:
α. Ποινή διεξαγωγής μιας (1) αγωνιστικής ημέρας, κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, στην περίπτωση που τα επεισόδια (ρίψεις αντικειμένων κ. ά. άδικες πράξεις) δημιουργηθούν στον άμεσα περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του αγώνα και έχουν σχέση με τα διαγωνιζόμενα σωματεία, σύμφωνα, με την ανέλεγκτη κρίση του ασκούντος την πειθαρχική εξουσία.
β. Ποινή δύο (2) αγωνιστικών ημερών, κεκλεισμένων των θυρών, στην περίπτωση που τα επεισόδια κ.λ.π. δημιουργηθούν ή λάβουν χώρα μέσα στο γήπεδο ( κερκίδες, αποδυτήρια), αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο.
γ. Ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών, κεκλεισμένων των θυρών, στην περίπτωση που τα επεισόδια κ.λ.π. δημιουργηθούν ή λάβουν χώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο αγώνας δεν διακόπηκε, οριστικά, συνεπεία των επεισοδίων αυτών.
δ. Ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών, κεκλεισμένων των θυρών, στην περίπτωση που ο αγώνας διακόπηκε, οριστικά, συνεπεία των, εντός του αγωνιστικού χώρου, παραπάνω άδικων πράξεων.
YΠOTPOΠH
Σε περιπτώσεις υποτροπής σωματείων κατά την αυτή αγωνιστική περίοδο, επιβάλλεται ποινή σύμφωνα με τα παραπάνω, που επαυξάνεται κατά μία αγωνιστική, κεκλεισμένων των θυρών, (ανά περίπτωση).

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
1. Σε περιπτώσεις που οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονται, εκτραπούν σε ομαδικές ύβρεις ή ομαδικά υβριστικά ή αντεθνικά συνθήματα, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα, προειδοποιώντας, παράλληλα, τους υπεύθυνους των ομάδων, των οποίων οι θεατές - οπαδοί ασχημονούν, ότι σε περίπτωση επανάληψής τους, θα επιβληθεί η ποινή της χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) διεξαγωγής του αμέσως επομένου εντός έδρας αγώνα τους, ενώ θα διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, σε βάρος της ή σε βάρος των υπαίτιων ομάδων, εφόσον η ίδια κατάσταση εξακολουθήσει και καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση του.
2. Στις περιπτώσεις, όμως, που συντρέχουν λόγοι οριστικής διακοπής του αγώνα, επειδή, οι θεατές - οπαδοί δεν συμμορφώνονται με την προειδοποίηση και συνεχίζουν τις ομαδικές ύβρεις και συνθήματα, οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να διακόψουν οριστικά τον αγώνα, σε βάρος της ή των υπαίτιων ομάδων.
3. Η ποινή, που επιβάλλεται στις περιπτώσεις αυτές της οριστικής διακοπής, είναι ο μηδενισμός της υπαίτιας ομάδας, εφόσον, αποδεδειγμένα, αυτοί που διοικούν το σωματείο, οι αθλητές, οι προπονητές και γενικά, όσοι έχουν σχέση, με το σωματείο, κατέβαλαν προσπάθειες για την πρόληψη, αποσόβηση και καταστολή των αναφερόμενων άδικων πράξεων (ελαφρυντικές περιπτώσεις).
4. Στην περίπτωση, όμως, κατά την οποία τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο άτομα συνετέλεσαν στη δημιουργία των άδικων πράξεων (π.χ. με δημοσιεύματα στο Τύπο, πριν από τον αγώνα, με ρίψεις προκηρύξεων εμπρηστικού περιεχομένου, με επίδειξη αντιαθλητικής συμπεριφοράς κατά τους αγώνες κ.λ.π.), αφαιρείται από το βαθμολογικό πίνακα ένας (1) βαθμός (επιβαρυντικές περιπτώσεις).
5. Πέρα από τις παραπάνω κυρώσεις των παρ. 3 και 4, το Δ.Σ. το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο δικαιούται, επί πλέον, να αποφασίσει τη διεξαγωγή ενός, μερικών ή και όλων των υπόλοιπων αγώνων των σωματείων, που βρίσκονται σε τιμωρία, "κεκλεισμένων των θυρών", προκειμένου να διασφαλισθεί η διεξαγωγή τους με ομαλές συνθήκες.
6. Στη περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν, συνολικά, 30 άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.
7. Διευκρινίζεται ότι οι αναφερόμενες παραπάνω ποινές, εκτός της αυτεπάγγελτης ποινής επιβάλλονται μόνο εφόσον από τα στοιχεία του φακέλου που σχηματίζεται, καταστεί δυνατός, έστω και κατά πιθανολόγηση, ο σχηματισμός γνώμης για τη σωματειακή τοποθέτηση εκείνων που προκάλεσαν τα επεισόδια και τις λοιπές προαναφερόμενες άδικες πράξεις.
ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ.Λ.Π. - ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
1. Στις περιπτώσεις εκείνες, που λάβουν χώρα σοβαρότατα επεισόδια, άκρως δυσφημιστικά για το άθλημα, που λόγω της έκτασης και σοβαρότητάς τους καθιστούν αδύνατη, κατά τη κρίση των διαιτητών του αγώνα, την ομαλή και ακίνδυνη διεξαγωγή του, ή όταν, συνεπεία των αντιαθλητικών άδικων πράξεων, προξενήθηκε τραυματισμός διαιτητών, κριτών, αθλητών κ.λ.π προσώπων, συνεπεία του οποίου καθίσταται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, αδύνατη η συνέχισή του, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
2. Στις περιπτώσεις αυτές, εκτός από τον μηδενισμό της υπαίτιας ομάδας ή ομάδων, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος, που αγωνίζεται η υπαίτια ομάδα, έστω και αν η οριστική διακοπή συντελέσθηκε σε αγώνα Κυπέλλου.
3. Στη περίπτωση κατά τη οποία, από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν, προκλήθηκαν σωματικές βλάβες, που αποδεικνύονται με κάθε πρόσφορο, προς τούτο, τρόπο, σε βάρος των διαιτητών, κριτών, γυμνασιαρχών, παρατηρητών ή μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. ή των Επιτροπών της, κατ΄ αντιπάλων αθλητών, θεατών και παραγόντων, το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο έχει το δικαίωμα να διαγράψει το υπαίτιο σωματείο από τη δύναμή τους, μέχρι τρία (3) χρόνια και σε περίπτωση υποτροπής του, μετά την επανεγγραφή του, οριστικά.
4. Στην περίπτωση, που, συνεπεία της επιβολής ποινών για αφαίρεση βαθμών, κατά τη λήξη του Πρωταθλήματος, η τιμωρημένη ομάδα παρουσιάζει αρνητική βαθμολογία, αυτή θα λαμβάνεται σαν βάση για τη βαθμολογία της ομάδας αυτής, κατά την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος.
5. Οι ποινές που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους, επιβάλλονται μετά από προηγούμενη έγγραφη απολογία των σωματείων, που θεωρούνται υπαίτια των άδικων πράξεων ή αποδεδειγμένη άρνησή τους να απολογηθούν.
6. Ποινές που επιβλήθηκαν από το Δ.Σ. και έχουν σαν συνέπεια τη διαγραφή του σωματείου - μέλους από τη δύναμη της Ε.Ο.Κ., πρέπει, απαραίτητα, να επικυρωθούν από τη πρώτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που πρόκειται να συνέλθει μετά την επιβολή της ποινής αυτής.
7. Σε σωματείο που χρησιμοποιεί κώουτς που έχει τιμωρηθεί, σύμφωνα, με τα άρθρα 93 - 94, ή τιμωρημένο αθλητή σαν κώουτς, επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από το Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει.
ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σε περιπτώσεις που θα προκληθούν ζημιές σε αθλητικές εγκαταστάσεις από αθλητές, παράγοντες ή οπαδούς των ομάδων που αγωνίζονται, εξακριβωθεί δε, με κάθε αποδεικτικό μέσο, η ταυτότητα ή η σωματειακή τους τοποθέτηση, γίνεται λεπτομερής και ακριβής καταγραφή τους, από Επιτροπή, που αποτελείται από ένα μέλος της Διοίκησης του γηπέδου που υπέστη τις ζημιές (κρατικού, δημοτικού ή σωματειακού), ένα μέλος που ορίζεται από τη Γ.Γ.Α. και προέρχεται από τις τεχνικές υπηρεσίες της, ένα μέλος της Ε.Ο.Κ. ή των Ενώσεων, κατά περίπτωση, και ένα μέλος του υπαίτιου σωματείου, ακολουθούμενης της διαδικασίας που προβλέπεται στο άρθρο 57 παρ. 1 του Ν. 2725/1999, σύμφωνα με την οποία τα ποσά των ζημιών που καταλογίζονται σε βάρος των Κ.Α.Ε. των Τ.Α.Κ. και των αθλητικών σωματείων, σε περίπτωση άρνησης καταβολής των, παρακρατούνται από τον Ο.Π.Α.Π. ή την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αποδίδονται στους ζημιωθέντες με βάση τα προσκομισθέντα τιμολόγια, αφού προηγηθεί έκθεση πιστοποίησης των από το Ελεγκτικό Συμβούλιο του άρθρου 52 του Ν. 2725/1999.

rover6
ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ.Λ.Π. - ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
1. Στις περιπτώσεις εκείνες, που λάβουν χώρα σοβαρότατα επεισόδια, άκρως δυσφημιστικά για το άθλημα, που λόγω της έκτασης και σοβαρότητάς τους καθιστούν αδύνατη, κατά τη κρίση των διαιτητών του αγώνα, την ομαλή και ακίνδυνη διεξαγωγή του, ή όταν, συνεπεία των αντιαθλητικών άδικων πράξεων, προξενήθηκε τραυματισμός διαιτητών, κριτών, αθλητών κ.λ.π προσώπων, συνεπεία του οποίου καθίσταται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, αδύνατη η συνέχισή του, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
2. Στις περιπτώσεις αυτές, εκτός από τον μηδενισμό της υπαίτιας ομάδας ή ομάδων, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος, που αγωνίζεται η υπαίτια ομάδα, έστω και αν η οριστική διακοπή συντελέσθηκε σε αγώνα Κυπέλλου.
3. Στη περίπτωση κατά τη οποία, από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν, προκλήθηκαν σωματικές βλάβες, που αποδεικνύονται με κάθε πρόσφορο, προς τούτο, τρόπο, σε βάρος των διαιτητών, κριτών, γυμνασιαρχών, παρατηρητών ή μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. ή των Επιτροπών της, κατ΄ αντιπάλων αθλητών, θεατών και παραγόντων, το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο έχει το δικαίωμα να διαγράψει το υπαίτιο σωματείο από τη δύναμή τους, μέχρι τρία (3) χρόνια και σε περίπτωση υποτροπής του, μετά την επανεγγραφή του, οριστικά.

αυτα που εγιναν στο βακ υποκεινται σε αυτες τις διαταξεις.
ο δικαστης αν και δεν ειμαι ειδικος ο χ.π θα μας πει τους καλεσε βαση των πρωτων παραγραφων, για τιμωρια γηπεδου και μονο.
αν δεν βγαιναμε να συνεχισουμε τα 0,3 του αγωνα και ο αγωνας θα θεωριοταν διακοπης δεν ξερω τι θα γινοταν βαση κανονισμων.
CrossoverOnE
1. Σε περιπτώσεις που οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονται, εκτραπούν σε ομαδικές ύβρεις ή ομαδικά υβριστικά ή αντεθνικά συνθήματα, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα, προειδοποιώντας, παράλληλα, τους υπεύθυνους των ομάδων, των οποίων οι θεατές - οπαδοί ασχημονούν, ότι σε περίπτωση επανάληψής τους, θα επιβληθεί η ποινή της χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) διεξαγωγής του αμέσως επομένου εντός έδρας αγώνα τους, ενώ θα διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, σε βάρος της ή σε βάρος των υπαίτιων ομάδων, εφόσον η ίδια κατάσταση εξακολουθήσει και καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση του.

Aν εφαρμοζοταν ο νομος δηλαδη θα πρεπε να χουμε τουλαχιστον 2-3 παιχνιδια κεκλεισμενων καθε βδομαδα :Ρ
Χ.Π
QUOTE(CrossoverOnE @ Mar 30 2009, 14:37 ) *
1. Σε περιπτώσεις που οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονται, εκτραπούν σε ομαδικές ύβρεις ή ομαδικά υβριστικά ή αντεθνικά συνθήματα, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα, προειδοποιώντας, παράλληλα, τους υπεύθυνους των ομάδων, των οποίων οι θεατές - οπαδοί ασχημονούν, ότι σε περίπτωση επανάληψής τους, θα επιβληθεί η ποινή της χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) διεξαγωγής του αμέσως επομένου εντός έδρας αγώνα τους, ενώ θα διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, σε βάρος της ή σε βάρος των υπαίτιων ομάδων, εφόσον η ίδια κατάσταση εξακολουθήσει και καταστήσει αδύνατη τη συνέχιση του.

Aν εφαρμοζοταν ο νομος δηλαδη θα πρεπε να χουμε τουλαχιστον 2-3 παιχνιδια κεκλεισμενων καθε βδομαδα :Ρ


δεν ξερω εαν σε καποιους δεν αρεσει(βολευει) αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπει μια ταξη στον χωρο
CrossoverOnE
QUOTE(Χ.Π @ Mar 30 2009, 17:43 ) *
δεν ξερω εαν σε καποιους δεν αρεσει(βολευει) αλλα καποια στιγμη πρεπει να μπει μια ταξη στον χωρο

To μονο σιγουρο ειναι οτι αν εφαρμοζοταν ολο αυτο το κατεβατο που διαβασαμε σε ενα μηνα θα ειχαμε καταφερει αυτο που δεν γινεται να κανουμε 20 χρονια τωρα...
assistant
QUOTE(rover6 @ Mar 30 2009, 17:08 ) *
ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κ.Λ.Π. - ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
1. Στις περιπτώσεις εκείνες, που λάβουν χώρα σοβαρότατα επεισόδια, άκρως δυσφημιστικά για το άθλημα, που λόγω της έκτασης και σοβαρότητάς τους καθιστούν αδύνατη, κατά τη κρίση των διαιτητών του αγώνα, την ομαλή και ακίνδυνη διεξαγωγή του, ή όταν, συνεπεία των αντιαθλητικών άδικων πράξεων, προξενήθηκε τραυματισμός διαιτητών, κριτών, αθλητών κ.λ.π προσώπων, συνεπεία του οποίου καθίσταται, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, αδύνατη η συνέχισή του, οι διαιτητές υποχρεούνται να διακόψουν, οριστικά, τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
2. Στις περιπτώσεις αυτές, εκτός από τον μηδενισμό της υπαίτιας ομάδας ή ομάδων, επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος, που αγωνίζεται η υπαίτια ομάδα, έστω και αν η οριστική διακοπή συντελέσθηκε σε αγώνα Κυπέλλου.
3. Στη περίπτωση κατά τη οποία, από τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν, προκλήθηκαν σωματικές βλάβες, που αποδεικνύονται με κάθε πρόσφορο, προς τούτο, τρόπο, σε βάρος των διαιτητών, κριτών, γυμνασιαρχών, παρατηρητών ή μελών του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. ή των Επιτροπών της, κατ΄ αντιπάλων αθλητών, θεατών και παραγόντων, το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο έχει το δικαίωμα να διαγράψει το υπαίτιο σωματείο από τη δύναμή τους, μέχρι τρία (3) χρόνια και σε περίπτωση υποτροπής του, μετά την επανεγγραφή του, οριστικά.

αυτα που εγιναν στο βακ υποκεινται σε αυτες τις διαταξεις.
ο δικαστης αν και δεν ειμαι ειδικος ο χ.π θα μας πει τους καλεσε βαση των πρωτων παραγραφων, για τιμωρια γηπεδου και μονο.
αν δεν βγαιναμε να συνεχισουμε τα 0,3 του αγωνα και ο αγωνας θα θεωριοταν διακοπης δεν ξερω τι θα γινοταν βαση κανονισμων.

Απ τη στιγμη που ο αγωνας δε διακοπηκε οριστικα-εστω και με την ανοχη και βοηθεια των διαιτητων και των φιλοξενουμενων-εχω τη γνωμη οτι βασει της κειμενης νομοθεσιας η ποινη που επιβληθηκε στον ΟΦΗ ειναι σωστη αν και ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα.
Goumenissa
QUOTE(vspangeorge @ Mar 30 2009, 15:00 ) *
Ας ρωτήσουν και όλες τις ομάδες που χάσανε στο ΒΑΚ όπως και η Γουμένιτσα!! Όποιος χάσει δεν έχει πρόβλημα διαφυγής. Το πρόβλημα ξεκινά όταν χάσει το ματς ο ΟΦΗ. Αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου στην έδρα σας.
Τόλμησαν οι Σέρρες και σας κέρδισαν; Πάρτε Σέρρες τις σφαλιάρες σας!!
Τόλμησε ο Ίκαρος και σας κέρδισε; πάρε rover τις σφαλιάρες σου!!
Φαντάσου να έκανε και καμιά χειρονομία ο rover!!! ακόμα ξύλο θα έτρωγε.


Φιλοι μου καλησπερα.ημουν χτες στο ΒΑΚ και παρακολουθησα τον αγωνα ΟΦΗ-Γουμενισσα.θελω να πω δυο λογια για το παιχνιδι.απο τη μια μερια ο ΟΦΗ με παιχτες πολυ καλους στην περιφερεια αλλα χωρις ομαδικοτητα στο παιχνιδι του.απο την αλλη η Γουμενισσα χωρις καποιον παιχτη προσωπικοτητα αλλα δουλεμενη ομαδα με πολυ ομαδικοτητα και με 9 παιχτες μονο.και το παιχνιδι παραλιγο να το κερδισει αλλα ας οψονται καποιες αστοχες βολες και καποια σφυριγματακια των διαιτητων.ο ΟΦΗ οπως τον ειδα δεν εχει τυχη στις Σερρες αλλα και ουτε θα τερματισει στην πενταδα.τωρα για την φιλοξενια δεν αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα γιατι ηταν σιγουροι οτι θα μας κερδιζαν, αλλα δεν ξερω αν κερδιζαμε τι θα γινοταν και πως θα φευγαμε... αυτα!!!!!!!!
assistant
Συμφωνα με το basketblog εκτος μαχης μεχρι τελους της χρονιας τεθηκε για τον Αρκαδικο και ο Μιχαλογλου που εβγαλε τον ωμο του χθες.Τον ματιασαμε τον Αρκαδικο..................
Hayate
QUOTE(assistant @ Mar 30 2009, 19:22 ) *
Απ τη στιγμη που ο αγωνας δε διακοπηκε οριστικα-εστω και με την ανοχη και βοηθεια των διαιτητων και των φιλοξενουμενων-εχω τη γνωμη οτι βασει της κειμενης νομοθεσιας η ποινη που επιβληθηκε στον ΟΦΗ ειναι σωστη αν και ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα.


Η ποινή έτσι όπως επιβλήθηκε φαντάζομαι είναι σωστή σύμφωνα με τον κανονισμό, για το οτι διαφωνείς, εγώ το είπα και ακριβώς μετά τον αγώνα: Αν ήμουν στην θέση της Καλλιθέας θα είχα πάει από την πρώτη φασαρία στα αποδυτήρια δεν θα ξανάβγαινα και σίγουρα το ματς θα ήταν Καλλιθέα: 2 βαθμοί ΟΦΗ: 0 και δεν θα χρειαζόταν καν να κοιτάει ο ΟΦΗ αν μπει στο παιχνίδι κερδίζοντας τις Σέρρες.


QUOTE(Goumenissa @ Mar 30 2009, 19:48 ) *
Φιλοι μου καλησπερα.ημουν χτες στο ΒΑΚ και παρακολουθησα τον αγωνα ΟΦΗ-Γουμενισσα.θελω να πω δυο λογια για το παιχνιδι.απο τη μια μερια ο ΟΦΗ με παιχτες πολυ καλους στην περιφερεια αλλα χωρις ομαδικοτητα στο παιχνιδι του.απο την αλλη η Γουμενισσα χωρις καποιον παιχτη προσωπικοτητα αλλα δουλεμενη ομαδα με πολυ ομαδικοτητα και με 9 παιχτες μονο.και το παιχνιδι παραλιγο να το κερδισει αλλα ας οψονται καποιες αστοχες βολες και καποια σφυριγματακια των διαιτητων.ο ΟΦΗ οπως τον ειδα δεν εχει τυχη στις Σερρες αλλα και ουτε θα τερματισει στην πενταδα.τωρα για την φιλοξενια δεν αντιμετωπισαμε καποιο προβλημα γιατι ηταν σιγουροι οτι θα μας κερδιζαν, αλλα δεν ξερω αν κερδιζαμε τι θα γινοταν και πως θα φευγαμε... αυτα!!!!!!!!


Πολύ κακό παιχνίδι για εμάς.. Τραγικό θα έλεγα.. Μπράβο στην ομάδα σου.. Περίμενα οτι ο αγώνας θα ήταν πιο εύκολος όμως πολλές φορές κρατηθήκατε στο παιχνίδι με εξωπραγματικά τρίποντα ( έτσι σουτάρετε πάνταwink.gif.. Σφυριγματάκια δεν νομίζω ότι πήραμε γιατί αν είχαμε πάρει τότε πως καταφέρατε και τελειώσατε το παιχνίδι χωρίς καμία αποβολή με φάουλ και όλοι ήταν στο όριο;; και είδα πολλά φάουλ που δεν δόθηκαν.. Γενικά μέτρια διαιτησία που δεν διαμόρφωσε όμως τπτ..
Και για το τελευταίο που λες και να κερδίζατε τι θα γινότανε; Είδες κανένα οργανωμένο στον γήπεδο;
gal
QUOTE(Hayate @ Mar 30 2009, 20:55 ) *
Η ποινή έτσι όπως επιβλήθηκε φαντάζομαι είναι σωστή σύμφωνα με τον κανονισμό, για το οτι διαφωνείς, εγώ το είπα και ακριβώς μετά τον αγώνα: Αν ήμουν στην θέση της Καλλιθέας θα είχα πάει από την πρώτη φασαρία στα αποδυτήρια δεν θα ξανάβγαινα και σίγουρα το ματς θα ήταν Καλλιθέα: 2 βαθμοί ΟΦΗ: 0 και δεν θα χρειαζόταν καν να κοιτάει ο ΟΦΗ αν μπει στο παιχνίδι κερδίζοντας τις Σέρρες.




Πολύ κακό παιχνίδι για εμάς.. Τραγικό θα έλεγα.. Μπράβο στην ομάδα σου.. Περίμενα οτι ο αγώνας θα ήταν πιο εύκολος όμως πολλές φορές κρατηθήκατε στο παιχνίδι με εξωπραγματικά τρίποντα ( έτσι σουτάρετε πάνταwink.gif.. Σφυριγματάκια δεν νομίζω ότι πήραμε γιατί αν είχαμε πάρει τότε πως καταφέρατε και τελειώσατε το παιχνίδι χωρίς καμία αποβολή με φάουλ και όλοι ήταν στο όριο;; και είδα πολλά φάουλ που δεν δόθηκαν.. Γενικά μέτρια διαιτησία που δεν διαμόρφωσε όμως τπτ..
Και για το τελευταίο που λες και να κερδίζατε τι θα γινότανε; Είδες κανένα οργανωμένο στον γήπεδο;


05.04.09 17:00 ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 1 η Καλαμαριά έτσι που παίζει δύσκολα θα κάνει νίκη _ : _
05.04.09 12:00 ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ _ 1 απόρθητο κάστρο η έδρα της Κομοτηνής: _
05.04.09 13:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ _1 τα παίρνει αυτούς τους αγώνες ο Πιερικός : _
05.04.09 17:00 ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ _2 χωρις σχόλια : _
05.04.09 17:00 ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1,2 αν μπούν τα σουτ της Γουμένισσας 1 αν όχι 2_ : _
05.04.09 17:00 ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑ _ 1 και οι δυο είναι σε πολύ κακή κατάσταση: _
05.04.09 12:00 ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ _1 ο Οφη δυστυχως πληρώνει παλιές αμαρτίες : _
05.04.09 17:00 ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ _ 1 για να σιγουρέψει την άνοδο : _

akel1953
Με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΟΚ επιβάλλεται:
- στο σωματείο Ο.Φ. Ηρακλείου, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, συνολική πειθαρχική ποινή τριών (3) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδό του.

Χ.Π
QUOTE(assistant @ Mar 30 2009, 17:52 ) *
Συμφωνα με το basketblog εκτος μαχης μεχρι τελους της χρονιας τεθηκε για τον Αρκαδικο και ο Μιχαλογλου που εβγαλε τον ωμο του χθες.Τον ματιασαμε τον Αρκαδικο..................


ο νεαρος μιχαλογλου ηταν τραυματιας πριν ερθει στον δουκα (ηταν με φορμες στο γηπεδο) - λογικα τραυματιστηκε την προηγουμενη αγωνιστικη

περαστικα και ας ειναι ο τελευταιος τραυματισμος μεχρι τελους της χρονιας για ολες τις ομαδεσ
xarison
QUOTE(assistant @ Mar 30 2009, 19:52 ) *
Συμφωνα με το basketblog εκτος μαχης μεχρι τελους της χρονιας τεθηκε για τον Αρκαδικο και ο Μιχαλογλου που εβγαλε τον ωμο του χθες.Τον ματιασαμε τον Αρκαδικο..................

παντως παιδια ετσι και ανεβουμε θα ειναι κατι παραπανω απο αθλος.και μετα απο ολα αυτα βγαινουν μετα απο ηττα του αρκαδικου ολοι οι παντωγνωσιδηδες και λενε οτι τους βολευει.ποια αλλη ομαδα φετος απο τα φαβορι εχει τοσους σοβαρους τραυματισμους?αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο μαγκες.βγαλτε οση χολη θελετε γεροι να μαστε μονο να τα λεμε εδω.αυτο δεν αφορα ολα τα παιδια του φορουμ ετσι μην παρεξηγηθω.ξερουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι.

QUOTE(Χ.Π @ Mar 30 2009, 22:51 ) *
ο νεαρος μιχαλογλου ηταν τραυματιας πριν ερθει στον δουκα (ηταν με φορμες στο γηπεδο) - λογικα τραυματιστηκε την προηγουμενη αγωνιστικη

περαστικα και ας ειναι ο τελευταιος τραυματισμος μεχρι τελους της χρονιας για ολες τις ομαδεσ

ευχαριστουμε πολυ ρε φιλαρακι.να εισαι καλα!!
Goumenissa
QUOTE(Hayate @ Mar 30 2009, 18:55 ) *
Η ποινή έτσι όπως επιβλήθηκε φαντάζομαι είναι σωστή σύμφωνα με τον κανονισμό, για το οτι διαφωνείς, εγώ το είπα και ακριβώς μετά τον αγώνα: Αν ήμουν στην θέση της Καλλιθέας θα είχα πάει από την πρώτη φασαρία στα αποδυτήρια δεν θα ξανάβγαινα και σίγουρα το ματς θα ήταν Καλλιθέα: 2 βαθμοί ΟΦΗ: 0 και δεν θα χρειαζόταν καν να κοιτάει ο ΟΦΗ αν μπει στο παιχνίδι κερδίζοντας τις Σέρρες.




Πολύ κακό παιχνίδι για εμάς.. Τραγικό θα έλεγα.. Μπράβο στην ομάδα σου.. Περίμενα οτι ο αγώνας θα ήταν πιο εύκολος όμως πολλές φορές κρατηθήκατε στο παιχνίδι με εξωπραγματικά τρίποντα ( έτσι σουτάρετε πάνταwink.gif.. Σφυριγματάκια δεν νομίζω ότι πήραμε γιατί αν είχαμε πάρει τότε πως καταφέρατε και τελειώσατε το παιχνίδι χωρίς καμία αποβολή με φάουλ και όλοι ήταν στο όριο;; και είδα πολλά φάουλ που δεν δόθηκαν.. Γενικά μέτρια διαιτησία που δεν διαμόρφωσε όμως τπτ..
Και για το τελευταίο που λες και να κερδίζατε τι θα γινότανε; Είδες κανένα οργανωμένο στον γήπεδο;


Δεν νομιζω οτι σουταρουμε ετσι απλα ετυχε καποια να μπουν.θα συμφωνησω οτι ηταν μετρια διαιτησια,αλλα στο 3ο δεκαλεπτο οταν καρφωσε ενας δικος σας εδωσε το 4ο φαουλ στο νουμερο 7 το δικο μας που ειναι βασικος πλει μεικερ και ο οποιος ειχε 3 φαουλ απο το 2ο δεκαλεπτο και καπου εκει δεν επαιζε τοσο πιεστικη αμυνα απο τον φοβο μην του χρεωσουν και 5ο φαουλ και αποβληθει.οργανωμενο δεν ειδα ειναι η αληθεια αλλα εξακολουθω να εχω τις επιφυλαξεις μου...!!
zelico
QUOTE(xarison @ Mar 30 2009, 23:17 ) *
παντως παιδια ετσι και ανεβουμε θα ειναι κατι παραπανω απο αθλος.και μετα απο ολα αυτα βγαινουν μετα απο ηττα του αρκαδικου ολοι οι παντωγνωσιδηδες και λενε οτι τους βολευει.ποια αλλη ομαδα φετος απο τα φαβορι εχει τοσους σοβαρους τραυματισμους?αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο μαγκες.βγαλτε οση χολη θελετε γεροι να μαστε μονο να τα λεμε εδω.αυτο δεν αφορα ολα τα παιδια του φορουμ ετσι μην παρεξηγηθω.ξερουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι.


ευχαριστουμε πολυ ρε φιλαρακι.να εισαι καλα!!

ρε χαρισον τι μας λες? ο μιχαλογλου δεν επαιζε και πολυ αλλα σιγουρα χρειαζοταν μετα τους τραυματισμους του σκουζη και του παπανικολαου, κατι θα εκανε κι αυτος! αλλα σου λεω και παλι το μπασκετ που παιζετε δεν υπαρχει! οι υπολοιποι ειναι ευνουχισμενοι (εκτος μανου)!!!
pass
QUOTE(xarison @ Mar 30 2009, 21:17 ) *
παντως παιδια ετσι και ανεβουμε θα ειναι κατι παραπανω απο αθλος.και μετα απο ολα αυτα βγαινουν μετα απο ηττα του αρκαδικου ολοι οι παντωγνωσιδηδες και λενε οτι τους βολευει.ποια αλλη ομαδα φετος απο τα φαβορι εχει τοσους σοβαρους τραυματισμους?αλλα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο μαγκες.βγαλτε οση χολη θελετε γεροι να μαστε μονο να τα λεμε εδω.αυτο δεν αφορα ολα τα παιδια του φορουμ ετσι μην παρεξηγηθω.ξερουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι.


ευχαριστουμε πολυ ρε φιλαρακι.να εισαι καλα!!
Οι Σέρρες είναι που στην αρχη του πρωταθλήματος έχασε το Μουζακίτη που ακόμα να παίξει και το Καδή που ήταν 4 μήνες έξω
zelico
QUOTE(pass @ Mar 30 2009, 23:47 ) *
Οι Σέρρες είναι που στην αρχη του πρωταθλήματος έχασε το Μουζακίτη που ακόμα να παίξει και το Καδή που ήταν 4 μήνες έξω

ρε φιλε ενταξει πια μ'αυτη τη καραμελα! καλυτερα σας βγηκε γιατι στην αρχη με τον μουζακιτη ειχατε 4 ηττες σε 5 παιχνιδια! αστο γιατι ειχατε προβληματα οταν επαιζε ο μουζακιτης! ειχατε συνηθησει αλλιως και ο τραυματισμος του σας βολεψε και κυριως τον προπονητη που κρατησε τις ισορροπιες! ξερω σου λεω καλα υπηρχαν μουρμουρες οταν επαιζε αυτος!!!
xarison
QUOTE(zelico @ Mar 30 2009, 23:47 ) *
ρε χαρισον τι μας λες? ο μιχαλογλου δεν επαιζε και πολυ αλλα σιγουρα χρειαζοταν μετα τους τραυματισμους του σκουζη και του παπανικολαου, κατι θα εκανε κι αυτος! αλλα σου λεω και παλι το μπασκετ που παιζετε δεν υπαρχει! οι υπολοιποι ειναι ευνουχισμενοι (εκτος μανου)!!!

εσυ ρε ζελικο ποια ομαδα υποστηριζεις να ξερω με ποιον μιλαω.η εισαι σαν και αυτους που λενε οτι δεν ειναι ομαδα αλλα εραστες του μπασκετ?και να σου πω.οταν καναμε το 13-1 ρεκορ ολων των εποχων στη β παιζαμε μπασκετ που υπαρχει?η θες να μου πεις οτι ολοι δεν ξερανε τον μανο.καλα κανεις και τα πιστευεις αυτα αλλα επετρεψε μου να μην συμφωνω οχι με πολλα απο αυτα που λες αλλα μην ειμαστε μηδενιστες

Hayate
QUOTE(Goumenissa @ Mar 30 2009, 23:22 ) *
Δεν νομιζω οτι σουταρουμε ετσι απλα ετυχε καποια να μπουν.θα συμφωνησω οτι ηταν μετρια διαιτησια,αλλα στο 3ο δεκαλεπτο οταν καρφωσε ενας δικος σας εδωσε το 4ο φαουλ στο νουμερο 7 το δικο μας που ειναι βασικος πλει μεικερ και ο οποιος ειχε 3 φαουλ απο το 2ο δεκαλεπτο και καπου εκει δεν επαιζε τοσο πιεστικη αμυνα απο τον φοβο μην του χρεωσουν και 5ο φαουλ και αποβληθει.οργανωμενο δεν ειδα ειναι η αληθεια αλλα εξακολουθω να εχω τις επιφυλαξεις μου...!!


Κοίταξε χωρίς το 7 ήσασταν μισή ομάδα.. Είδες και στο 1ο δεκάλεπτο το τέλος που τον έβγαλε να τον προφυλάξει δυο φορές πως έκλεψε ο Χουλιάρας την μπάλα.. Παρ' όλα αυτά στο 1ο ημίχρονο του χαρίστηκαν σε κάτι επιθετικά οι διαιτητές γιατί το είδανε και αυτοί οτι ήσασταν 9 άτομα και κάνανε λίγο κράτη.. Πες το όνομα του να μην μιλάμε με νούμερα και πες μου αν μπορείς και ηλικία για το 13 νομίζω, μου φάνηκε πολύ μικρός και το 10 αν μπορείς...
pass
QUOTE(zelico @ Mar 30 2009, 22:52 ) *
ρε φιλε ενταξει πια μ'αυτη τη καραμελα! καλυτερα σας βγηκε γιατι στην αρχη με τον μουζακιτη ειχατε 4 ηττες σε 5 παιχνιδια! αστο γιατι ειχατε προβληματα οταν επαιζε ο μουζακιτης! ειχατε συνηθησει αλλιως και ο τραυματισμος του σας βολεψε και κυριως τον προπονητη που κρατησε τις ισορροπιες! ξερω σου λεω καλα υπηρχαν μουρμουρες οταν επαιζε αυτος!!!
Φίλοι καλημέρα.Που ξέρεις zelico αν εμεις είχαμε μουρμούρες στην ομάδα μας;Σε πληροφορώ ότι όταν μια ομάδα ξεκινά με τρεις άσσους και μένει με ένα και από 9 παίκτες που έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει ο προπονητης μένει με 7 και κάνει το σταυρό του μη τραυματιστεί και άλλος είναι δυνατό να βολεύεται. Απλως μπόρεσε να προσαρμόσει το παιχνίδι της ομάδας μ αυτους που τον έμειναν και του βγήκε. Στα δύσκολα φαίνεται ο προπονητής και δε ψάχνει δικαιολογίες όπως κάτι άλλοι.
team
QUOTE(zelico @ Mar 30 2009, 22:52 ) *
ρε φιλε ενταξει πια μ'αυτη τη καραμελα! καλυτερα σας βγηκε γιατι στην αρχη με τον μουζακιτη ειχατε 4 ηττες σε 5 παιχνιδια! αστο γιατι ειχατε προβληματα οταν επαιζε ο μουζακιτης! ειχατε συνηθησει αλλιως και ο τραυματισμος του σας βολεψε και κυριως τον προπονητη που κρατησε τις ισορροπιες! ξερω σου λεω καλα υπηρχαν μουρμουρες οταν επαιζε αυτος!!!


Ο Μουζακίτης άν θέλεις να ξέρεις φίλε zelico στο πρώτο παιχνίδι με το Φάληρο δεν έπαιξε καθόλου,στο δεύτερο με την Κομοτηνή στίς Σέρρες που χάσαμε έπαιξε 10 λεπτά και όχι βασικός,στην Τρίπολη που πάλι χάσαμε έπαιξε πάλι λίγο και ήταν καλός και μετά τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηλυσιακό στις Σέρρες.Δεν έπαιξε ούτε με Καλαμαριά που χάσαμε στις Σέρρες ούτε με τον Αμύντα που πάλι χάσαμε στην Αθήνα.Τα υπόλοιπα που λές είναι για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις ότι τα ξέρεις όλα.
assistant
QUOTE(team @ Mar 31 2009, 10:20 ) *
Ο Μουζακίτης άν θέλεις να ξέρεις φίλε zelico στο πρώτο παιχνίδι με το Φάληρο δεν έπαιξε καθόλου,στο δεύτερο με την Κομοτηνή στίς Σέρρες που χάσαμε έπαιξε 10 λεπτά και όχι βασικός,στην Τρίπολη που πάλι χάσαμε έπαιξε πάλι λίγο και ήταν καλός και μετά τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηλυσιακό στις Σέρρες.Δεν έπαιξε ούτε με Καλαμαριά που χάσαμε στις Σέρρες ούτε με τον Αμύντα που πάλι χάσαμε στην Αθήνα.Τα υπόλοιπα που λές είναι για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις ότι τα ξέρεις όλα.

Eιναι κι αυτος ο απειρος,ο πιτσιρικας,ο Καμαρακης που δεν ξερει να διαχειριζεται τις καταστασεις............Λες και το Μουζακιτη του τον φορτωσε κανεις,δεν τον ηθελε.
team
QUOTE(assistant @ Mar 31 2009, 10:54 ) *
Eιναι κι αυτος ο απειρος,ο πιτσιρικας,ο Καμαρακης που δεν ξερει να διαχειριζεται τις καταστασεις............Λες και το Μουζακιτη του τον φορτωσε κανεις,δεν τον ηθελε.


Ο Καμαράκης και με τον Μουζακίτη χωρίς τραυματισμό πάλι όπως παίζει τώρα θα έπαιζε.Απλώς με τον Μουζακίτη θα είχε μία επιπλέον λύση στο περιφερειακό σκοράρισμα πράγμα που δεν το έχει τώρα.
zelico
QUOTE(team @ Mar 31 2009, 10:20 ) *
Ο Μουζακίτης άν θέλεις να ξέρεις φίλε zelico στο πρώτο παιχνίδι με το Φάληρο δεν έπαιξε καθόλου,στο δεύτερο με την Κομοτηνή στίς Σέρρες που χάσαμε έπαιξε 10 λεπτά και όχι βασικός,στην Τρίπολη που πάλι χάσαμε έπαιξε πάλι λίγο και ήταν καλός και μετά τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ηλυσιακό στις Σέρρες.Δεν έπαιξε ούτε με Καλαμαριά που χάσαμε στις Σέρρες ούτε με τον Αμύντα που πάλι χάσαμε στην Αθήνα.Τα υπόλοιπα που λές είναι για να λές και να δημιουργείς εντυπώσεις ότι τα ξέρεις όλα.

καλα ρε παιδια απο τις σερρες δεν υποτιμαει κανεις την προσπαθεια της ομαδας σας ουτε ειπε κανενας οτι ο προπονητης σας ειναι κακος! ισα ισα ειναι πολυ καλος και πολυ εμπειρος!!! αλλα οταν λεω κατι δεν το λεω ετσι, κατι θα ξερω! και να σου εξηγησω. ο μουζακιτης δεν επαιζε πολυ ......οταν ηταν καλα γιατι δεν ταιριαζε και πολυ μα πεχλιβανη, ασημακη και τοπουζη και να σου εξηγησω γιατι!!! ηθελε πολυ τη μπαλλα στα χερια του και ηθελε να σκοραρει οπως εκανε στη κομοτινη! καπου εκει αρχισαν οι μουρμουρες!!! γι αυτο λεω οτι καπου βολεψε ο τραυματισμος του! ξαναβρηκαν οι υπολοιποι τις προσπαθειες τους και ηρθε η ηρεμια! σιγουρα ομως ο καμαρακης που ειναι πολυ εμπειρος θα την ευρισκε την ακρη ακομα κι αν επαιζε ο μουζακιτης!!! και σιγουρα δεν του φορτωσε κανενας τον μουζακιτη.μονος του τον πηρε, απλα δεν ταιριαζουν παντα στην ομαδα οι μεταγραφες που γινονται! ασε που πραγματικα πιστευω οτι τις σερρες τις βολευει να παιζει με λιγους παικτες! το προβλημα ειναι πως θα κανεις προπονηση και πως θα βελτιωνεσαι απο αυτην με λιγους παικτες! αυτα ρε παιδια απο τις σερρες και πραγματικα μπραβο για την ομαδα σας και το ηθος σας γενικοτερα!!!
real
QUOTE(zelico @ Mar 31 2009, 11:29 ) *
καλα ρε παιδια απο τις σερρες δεν υποτιμαει κανεις την προσπαθεια της ομαδας σας ουτε ειπε κανενας οτι ο προπονητης σας ειναι κακος! ισα ισα ειναι πολυ καλος και πολυ εμπειρος!!! αλλα οταν λεω κατι δεν το λεω ετσι, κατι θα ξερω! και να σου εξηγησω. ο μουζακιτης δεν επαιζε πολυ ......οταν ηταν καλα γιατι δεν ταιριαζε και πολυ μα πεχλιβανη, ασημακη και τοπουζη και να σου εξηγησω γιατι!!! ηθελε πολυ τη μπαλλα στα χερια του και ηθελε να σκοραρει οπως εκανε στη κομοτινη! καπου εκει αρχισαν οι μουρμουρες!!! γι αυτο λεω οτι καπου βολεψε ο τραυματισμος του! ξαναβρηκαν οι υπολοιποι τις προσπαθειες τους και ηρθε η ηρεμια! σιγουρα ομως ο καμαρακης που ειναι πολυ εμπειρος θα την ευρισκε την ακρη ακομα κι αν επαιζε ο μουζακιτης!!! και σιγουρα δεν του φορτωσε κανενας τον μουζακιτη.μονος του τον πηρε, απλα δεν ταιριαζουν παντα στην ομαδα οι μεταγραφες που γινονται! ασε που πραγματικα πιστευω οτι τις σερρες τις βολευει να παιζει με λιγους παικτες! το προβλημα ειναι πως θα κανεις προπονηση και πως θα βελτιωνεσαι απο αυτην με λιγους παικτες! αυτα ρε παιδια απο τις σερρες και πραγματικα μπραβο για την ομαδα σας και το ηθος σας γενικοτερα!!!



zelico μαρεσει οπως βλεπεις τα πραγματα... συμφωνω απολυτα και για αυτο με το μανο και για τις σερρες!
verseremos
καλα ρε παιδια τι συζητατε τωρα αν σωστα εφαγε ο οφη 4 αγωνηστικες????????με αυτα που εγιναν και λιγες ειναι. τι λεμε τωρα ,ειδα το video και τρελαθηκα βαραγανε τους παιχτες εν ψυχρο.ειναι γελοιο να συζητατε για τον αν ειναι σωστη η αποφαση.πρωσοπικη μου αποψη και λιγες εφαγε.
Goumenissa
[quote name='Hayate' date='Mar 30 2009, 23:47 ' post='287025']
Κοίταξε χωρίς το 7 ήσασταν μισή ομάδα.. Είδες και στο 1ο δεκάλεπτο το τέλος που τον έβγαλε να τον προφυλάξει δυο φορές πως έκλεψε ο Χουλιάρας την μπάλα.. Παρ' όλα αυτά στο 1ο ημίχρονο του χαρίστηκαν σε κάτι επιθετικά οι διαιτητές γιατί το είδανε και αυτοί οτι ήσασταν 9 άτομα και κάνανε λίγο κράτη.. Πες το όνομα του να μην μιλάμε με νούμερα και πες μου αν μπορείς και ηλικία για το 13 νομίζω, μου φάνηκε πολύ μικρός και το 10 αν μπορείς...
[/quot

Συμφωνω πως χωρις το 7 (Γυμνοπουλος) ειμασταν μιση ομαδα,αλλωστε φανηκε μολις τον εβγαλε που λες και μετα ο Χουλιαρας εκλεψε δυο φορες συνεχομενες την μπαλα.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τη σχεση εχει το οτι δεν εδωσαν οι διαιτητες τα φαουλ και καναν κρατη με το γεγονος οτι ειμασταν 9 ατομα; το 13 ειναι ο Νταλής και οντος ειναι μικρος περιπου 20-21 χρονων.το 10 ειναι ο Πάντσιος που ειναι περιπου 24-25.παντως οι περισσοτεροι στην ομαδα με εξαιρεση το 4 (Μπάγκι) και το 7 (Γυμνόπουλος) ειναι απο 20-26χρονων
Hayate
QUOTE(Goumenissa @ Mar 31 2009, 19:22 ) *
Συμφωνω πως χωρις το 7 (Γυμνοπουλος) ειμασταν μιση ομαδα,αλλωστε φανηκε μολις τον εβγαλε που λες και μετα ο Χουλιαρας εκλεψε δυο φορες συνεχομενες την μπαλα.Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τη σχεση εχει το οτι δεν εδωσαν οι διαιτητες τα φαουλ και καναν κρατη με το γεγονος οτι ειμασταν 9 ατομα; το 13 ειναι ο Νταλής και οντος ειναι μικρος περιπου 20-21 χρονων.το 10 ειναι ο Πάντσιος που ειναι περιπου 24-25.παντως οι περισσοτεροι στην ομαδα με εξαιρεση το 4 (Μπάγκι) και το 7 (Γυμνόπουλος) ειναι απο 20-26χρονων


Το γεγονός ότι αν βγαίνανε και κάποιοι με φάουλ μετα περιορίζεσαι πολύ και δεν μπορείς να παίξεις σωστά..
Έχω άδικο; δεν το λέω ειρωνικά ούτε υποννοώ κάτι.. Νομίζω είμαι ξεκάθαρος..
Goumenissa
QUOTE(Hayate @ Mar 31 2009, 20:12 ) *
Το γεγονός ότι αν βγαίνανε και κάποιοι με φάουλ μετα περιορίζεσαι πολύ και δεν μπορείς να παίξεις σωστά..
Έχω άδικο; δεν το λέω ειρωνικά ούτε υποννοώ κάτι.. Νομίζω είμαι ξεκάθαρος..


Αν βγαινανε καποιοι περιοριζεσαι σιγουρα,αλλα δεν νομιζω οτι αυτο επηρεασε τοσο πολυ τους διαιτητες.αντιθετα νομιζω οτι ηταν μια μετρια διαιτησια και απαντες ηταν εκνευρισμενοι απο την μεγαλη καθυστερηση στην εναρξη του αγωνα...!!!
pass
QUOTE(Goumenissa @ Mar 31 2009, 21:39 ) *
Αν βγαινανε καποιοι περιοριζεσαι σιγουρα,αλλα δεν νομιζω οτι αυτο επηρεασε τοσο πολυ τους διαιτητες.αντιθετα νομιζω οτι ηταν μια μετρια διαιτησια και απαντες ηταν εκνευρισμενοι απο την μεγαλη καθυστερηση στην εναρξη του αγωνα...!!!
Φίλε απο τη Γουμένισσα συγχαρητήρια για την ομαδας σας. Εύχομαι ολόψυχα να σωθείτε. Περιμένω νίκη την Κυριακή με την Καλιθέα.Αν κερδίσουμε τον Οφη ίσως έρθω στον αγώνα να δω και το φίλο rover6 από κοντά και να τα πούμε
rover6
QUOTE(pass @ Mar 31 2009, 23:56 ) *
Φίλε απο τη Γουμένισσα συγχαρητήρια για την ομαδας σας. Εύχομαι ολόψυχα να σωθείτε. Περιμένω νίκη την Κυριακή με την Καλιθέα.Αν κερδίσουμε τον Οφη ίσως έρθω στον αγώνα να δω και το φίλο rover6 από κοντά και να τα πούμε

να γραψει ο φιλος απο γουμενισσα που παμε το σαββατο το βραδυ στην πολη.
αξιοθεατα "πολιτιστικα κεντρα " κλπ αμεσσα για προγραμματισμο smiley.gif
hidalgo
QUOTE(rover6 @ Apr 1 2009, 00:02 ) *
να γραψει ο φιλος απο γουμενισσα που παμε το σαββατο το βραδυ στην πολη.
αξιοθεατα "πολιτιστικα κεντρα " κλπ αμεσσα για προγραμματισμο smiley.gif

δεν εχεις τυχη να ακουμπησεις,περνανε τα τρανζιτ φορτηγα κ κανουν σταση στα
καλα μαγαζια στη περιοχη κ τα κοριτσια εχουν συνεχεια δουλεια smiley.gif smiley.gif smiley.gif
rover6
QUOTE(hidalgo @ Apr 1 2009, 01:15 ) *
δεν εχεις τυχη να ακουμπησεις,περνανε τα τρανζιτ φορτηγα κ κανουν σταση στα
καλα μαγαζια στη περιοχη κ τα κοριτσια εχουν συνεχεια δουλεια smiley.gif smiley.gif smiley.gif

kamia? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Hayate
QUOTE(Goumenissa @ Mar 31 2009, 23:39 ) *
Αν βγαινανε καποιοι περιοριζεσαι σιγουρα,αλλα δεν νομιζω οτι αυτο επηρεασε τοσο πολυ τους διαιτητες.αντιθετα νομιζω οτι ηταν μια μετρια διαιτησια και απαντες ηταν εκνευρισμενοι απο την μεγαλη καθυστερηση στην εναρξη του αγωνα...!!!


Εμένα μου λές... Άστα... Τέσπα.. Καλή συνέχεια..
tasosofi
QUOTE(ikaroi @ Mar 30 2009, 14:52 ) *
να ξερετε ολα τα αρχισαν ο τσακιριδης κ ο τερτζογλου καπως ετσι λεγετε.οι αλλοι ηταν κυριοι κ σερρες δεν θα τουσ πειραξει κανεις

Καλα οτι και να λέτε τίποτα δεν θα γίνει.Γιατί πολύ απλά φοβάστε.Με την Κρήτη δεν θα τα βάλετε.Ο Τσακιρίδης έχει ανθρώπους δίπλα του και θα έρθει προετοιμασμένος αρα οτι και να λέτε...
menelaos
Ο διαγωνισμος του ποσο τσαμπουκαδες ειναι στην κρητη δεν εχει οριο. Τι να πω λυπαμαι. Δεν πειραζει εσεις αδικησατε την ομαδα σας και η διοικηση σας ανεχεται.
Φιλε rover απο οτι εμαθα θα μεινετε στο ιδιο ξενοδοχειο με εμας,που ειναι αψογο και εχει και πολυ καλη φιλοξενεια. Προσεχτε ομως να μην την πατησετε σαν και εμας. Απο νυχτερινη ζωη λιγα πραγματα, μην ξεχνας οτι οπως και το Λαυριο ετσι και η Γουμενισσα ειναι μια μικρη επαρχιακη πολη.
Παντως απο αποψη κερκιδας τα πραγματα ειναι ησυχα!!!!!!!!!!!!!
rover6
QUOTE(menelaos @ Apr 1 2009, 12:57 ) *
Ο διαγωνισμος του ποσο τσαμπουκαδες ειναι στην κρητη δεν εχει οριο. Τι να πω λυπαμαι. Δεν πειραζει εσεις αδικησατε την ομαδα σας και η διοικηση σας ανεχεται.
Φιλε rover απο οτι εμαθα θα μεινετε στο ιδιο ξενοδοχειο με εμας,που ειναι αψογο και εχει και πολυ καλη φιλοξενεια. Προσεχτε ομως να μην την πατησετε σαν και εμας. Απο νυχτερινη ζωη λιγα πραγματα, μην ξεχνας οτι οπως και το Λαυριο ετσι και η Γουμενισσα ειναι μια μικρη επαρχιακη πολη.
Παντως απο αποψη κερκιδας τα πραγματα ειναι ησυχα!!!!!!!!!!!!!

φιλε παμε μαζεμενοι γιατι ειναι πολυ επικυνδινη ομαδα ειδικα εκει μεσα, με πολυ καλο προπονητη και το σημαντηκοτερο παιζει για την ζωη της.
βλεπω με ιντερνετ να την βγαζω smiley.gif
menelaos
Σωστος ,εκτος αν τραβηξεις για Κιλκις by night. Το μονο κακο ειναι ο γυρισμος.Σουρομενος και κουρασμενος πως γυρνας πισω ?????????? ΧΑΧΑΧΑ
hidalgo
QUOTE(menelaos @ Apr 1 2009, 14:59 ) *
Σωστος ,εκτος αν τραβηξεις για Κιλκις by night. Το μονο κακο ειναι ο γυρισμος.Σουρομενος και κουρασμενος πως γυρνας πισω ?????????? ΧΑΧΑΧΑ

με ταξι icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ,εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος
να μη γυρισεις.το μονο προβλημα ειναι η γλωσα που θα συνενοηθει καποιος
αφου τα σπαστα σερβοαγγλικα η βουλγαροαγγλικα ειναι ακαταλαβιστικα.
ισως μιλησει η γλωσα του σωματος,παντως ο ροβερ απο σωμα θα εχει
ενα αβανταζ.θα ειναι σιγουρα απο κατω και θα βλεπει καλα smiley.gif smiley.gif smiley.gif
GREER
QUOTE(ikaroi @ Mar 30 2009, 14:02 ) *
αδερφε δεν λεμε κ κρινουμε το λαυριο.καλη ομαδα εχετε αλλα η βαθμολογια οπως ειναι δειχνει την αληθεια.στις 3 πρωτες θεσεις ειναι οι καλυτερες ομαδες τις κατηγοριας.ο greer ξαφνικα λεει οτι οι σερρες κ αρκαδικος δεν επρεπε ν εχουν αυτουσ τουσ βαθμουσ κ εσεις πιο πουλλους.αυτο οταν το ακουσα επαθα σοκ.τι ειναι αυτα ρεεεεεε.δηλαδη επρεπε να μν παρουμε τουσ βαθμουσ τισ νικησ κ να σασ τους δωσουμε σε εσασ?ναι κερδισαμε,φτυσαμε αιμα σε πολλουσ αγωνεσ,δεν υποτιμισαμε κανεναν και δικαια ειμαστε πρωτη μαζι με αρκαδικο κ αμυντα

Αυτη ειναι η γνωμη μου και την υποστηριζω μεχρι κεραιας. Δεν με ενδιαφερει ουτε εαν συμφωνεις, ουτε εαν τρελαινεσαι!!!

QUOTE(xarison @ Mar 30 2009, 13:17 ) *
καταρχας μενελαε εγω δεν την ειπα σε κανεναν.ο greerειρωνευτηκε την ομαδα μου και αυτο με εκανε να απαντησω με αυτο τον τροπο.δεν εχω κανενα προβλημα με το λαυριο και εξαλλου με πολλα παιδια που παιζουν ειμαι και φιλος.του ειπα οτι οποιος και να ανεβει θα ανεβει δικαια γιατι ιδρωσε μεσα στο γηπεδο ολη την χρονια.δευτερο μεσα στην τριπολη μιλησα μονο για αγωνιστικο παθος και να εισαι σιγουρος οτι κανεις δεν προκειτε να κανει τιποτα εξωαγωνιστικα οπως δεν εχει κανει ποτε φασαριες και τραμπουκισμους.αλλα δεν δεχομαι την ειρωνια και την απαξιωση του greer.αυτα φιλαρακο για να μην παρεξηγιομαστε.

Οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται καλε μου φιλε Χαρισον.
pass
QUOTE(tasosofi @ Apr 1 2009, 11:50 ) *
Καλα οτι και να λέτε τίποτα δεν θα γίνει.Γιατί πολύ απλά φοβάστε.Με την Κρήτη δεν θα τα βάλετε.Ο Τσακιρίδης έχει ανθρώπους δίπλα του και θα έρθει προετοιμασμένος αρα οτι και να λέτε...
Βλέπω ότι μερικοί απο την Κρήτη είναι αμετανόητοι.Τίποτε δε θα γίνει στις Σέρρες γιατί αυτοί που πηγαίνουν και βλέπουν μπάσκετ τους ενδιαφέρει το παιχνίδι και δεν το παίζουν ψευτοτσαμπουκάδες.Τώρα για το παιχνίδι επειδή χτες παρακολούθησα την προπονησή της ομάδας είμαι σίγουρος για τη νίκη διότι στη κυριολεξία έπεφταν κορμιά.Βλέπω την Κυριακή να παίζουμε την πιο δυνατή άμυνα απ όλα τα παιχνίδια μας.Υπάρχει για πρώτη φορά στη πόλη ένας ξεσηκωμός για το μπάσκετ.Ακούω ανθρώπους να λένε ότι την Κυριακή θα ρθούμε στο κλειστό για το παιχνίδι αν και έχουν να πατήσουν απο την εποχή που ήταν η ΑΕΣ στην Α2
Goumenissa
QUOTE(rover6 @ Mar 31 2009, 23:02 ) *
να γραψει ο φιλος απο γουμενισσα που παμε το σαββατο το βραδυ στην πολη.
αξιοθεατα "πολιτιστικα κεντρα " κλπ αμεσσα για προγραμματισμο smiley.gif


Σε ποιο ξενοδοχειο μενετε φιλε rover6 αν επιτρεπετε;κοιτα απο αποψη νυχτερινης ζωης η Γουμενισσα ειναι μικρη επαρχιακη κωμοπολη οποτε μην περιμενεις και πολλα.αν θελεις κατι παραπανω ισως Πολύκαστρο και Κιλκίς,αλλα το Κιλκίς ειναι περιπου 30 λεπτα και ο δρομος ειναι χαλια,οποτε παιζει και το πως θα γυρισεις μετα.αυτα!!
Jabar
QUOTE(Goumenissa @ Apr 1 2009, 18:30 ) *
Σε ποιο ξενοδοχειο μενετε φιλε rover6 αν επιτρεπετε;κοιτα απο αποψη νυχτερινης ζωης η Γουμενισσα ειναι μικρη επαρχιακη κωμοπολη οποτε μην περιμενεις και πολλα.αν θελεις κατι παραπανω ισως Πολύκαστρο και Κιλκίς,αλλα το Κιλκίς ειναι περιπου 30 λεπτα και ο δρομος ειναι χαλια,οποτε παιζει και το πως θα γυρισεις μετα.αυτα!!

Η ευρύτερη περιοχή είναι ενδιαφέρουσα και το Κιλκίς ακόμα περισσότερο.
Goumenissa
QUOTE(Jabar @ Apr 1 2009, 17:02 ) *
Η ευρύτερη περιοχή είναι ενδιαφέρουσα και το Κιλκίς ακόμα περισσότερο.


απο ποια αποψη φιλε jabar;εχει ερθει στην περιοχη μας;απο που εισαι αν επιτρεπετε;
Jabar
QUOTE(Goumenissa @ Apr 1 2009, 19:15 ) *
απο ποια αποψη φιλε jabar;εχει ερθει στην περιοχη μας;απο που εισαι αν επιτρεπετε;

Δόκιμος 12 μήνες έμεινα Κιλκίς.Και σαν δόκιμος έμενα σε σπίτι.Με τα φορτηγά πήγαινα δρομολόγια στη Σκύδρα και πολλές φορές την κάναμε από Γουμένισσα.Ωραία μάτια είχαν οι κοπελιές στη περιοχή.
rover6
QUOTE(Goumenissa @ Apr 1 2009, 18:30 ) *
Σε ποιο ξενοδοχειο μενετε φιλε rover6 αν επιτρεπετε;κοιτα απο αποψη νυχτερινης ζωης η Γουμενισσα ειναι μικρη επαρχιακη κωμοπολη οποτε μην περιμενεις και πολλα.αν θελεις κατι παραπανω ισως Πολύκαστρο και Κιλκίς,αλλα το Κιλκίς ειναι περιπου 30 λεπτα και ο δρομος ειναι χαλια,οποτε παιζει και το πως θα γυρισεις μετα.αυτα!!

δεν εχω μαθει φιλαρακι ακομη αλλα θα ενημερωσω .
menelaos
Θα σου πω εγω που θα μεινετε γιατι μιλησα με την κυρια ξενοδοχο εννοματι Μαρια. Θα μεινετε στο Δημοσθενη
assistant
QUOTE(Jabar @ Apr 1 2009, 19:22 ) *
Δόκιμος 12 μήνες έμεινα Κιλκίς.Και σαν δόκιμος έμενα σε σπίτι.Με τα φορτηγά πήγαινα δρομολόγια στη Σκύδρα και πολλές φορές την κάναμε από Γουμένισσα.Ωραία μάτια είχαν οι κοπελιές στη περιοχή.

Ερωτιαρη Jabar.εχεις αφησει παντου το στιγμα σου.....................
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.