QUOTE(menelaos @ May 11 2009, 16:07 )
Ωραιος ειναι ο Τοπουζης και μας λεει και ασχετους και αμπασκετους φοβερος ορος , αλλα το ποσο ασχετος ειναι αυτος που λεει οτι ο Γιανακοπουλος και ο ψΗΛΕΑς ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ δε λεει.Αντε παρε λιγο μυρωδια απο το αθλημα και ελα να μιλησουμε. Και μην αρχισουμε παλι κυριοι moderator τις ποινες γιατι μας προκαλουν και δε λετε τιποτα αβαβα.Και εγω επωνυμος ειμαι και δε με νοιαζει αν καποιος λεγεται Τοπουζης ή οτι αλλο θελει να λεγεται.
Δεν μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα στο φόρουμ,έχουμε και δουλειές.Αν προκαλείσαι πρέπει να το αγνοείς.Οταν λοιπόν τα δούμε θα πέσουν τα φάουλ χωρίς να δούμε ποιός άρχισε.Φιλικά λοιπόν, για να είναι το φόρουμ φιλικό προς τους χρήστες μια συμβουλή γράψτε τα επιχειρήματα σας χωρίς χαρακτηρισμούς.Δεν κερδίζεις τίποτα λέγοντας τον άλλο άσχετο,απαντώντας ο άλλος μυρωδιά και καταλήγοντας στο βλάκα και άμπαλε.Είναι αντιαισθητικό και καθόλου ευγενικό.
Από δω και στο εξής οι συνηθισμένοι κανόνες και τα φάουλ ισχύουν έπεσε η προειδοποίηση από τον διαιτητή.Μενέλαε δεν βλέπεις τον Greer τι καλό παιδί έγινε?
QUOTE(niktop @ May 11 2009, 06:20 )
Είπαμε μάγκες να σας πειράξει που ανέβηκαν οι Ικαροι αλλά πώς κάνετε έτσι... Μιλήσατε για εξωγηπεδικά, μιλήσατε για έλλειψη ταλέντου από πλευράς παικτών, αλλά δεν αναφέρατε το πιο σημαντικό, την άμυνα!!! Κράζετε την ομάδα με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος λες και δεν έχετε ακούσει ποτέ το ρητό ότι οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα...
Και μία ερώτηση. Πέραν των Σερρών που είχαν προσανατολισμό στο παιχνίδι τους (post game με τρεις φοβερούς σουτερ) και του Αμύντα (και της Καλιθέας μετά την έλευση Λυκογιαννη) δεν είδα άλλη ομάδα που πραγματικά να παίζει κάτι!!! Εννοώ να ξέρει τί θέλει μέσα στο παιχνίδι. Πραγματικά τυχαίο μπάσκετ και αν δεν με πιστεύετε βάλτε κάτω τα συστήματα των ομάδων σας, όλα στη τύχη, ΟΛΑ.
όσον αφορά την τάχα συννενόηση των ομάδων του βορρά... άλλο ένα αστείο.χχεχεχε. Οι μοναδικές ήττες των Σερρών στην έδρα ήταν από Καλαμαριά και από Κομοτηνή. από πού είναι αυτές οι ομάδες, από την Κρήτη μήπως?? χεχε
Για διαιτησία να μην μιλήσω... έχω να πώ πάρα πολλά αφού ξέρω τα πράγματα από μέσα, όντας παίκτης. απλά μην βλέπετε φαντάσματα παλλικάρια...
Επίσης ας μην υποτιμούμε το κόσμο με το αν ξέρει το post game,θα μπορούσα να σου πω ,ποστ γκέιμ με σφύριγμα η χωρίς προτιμας.
Αστειεύομαι.Μην φτάνεις να λες ότι όλες οι ομάδες παίζουν τυχαία δεν είναι δίκαιο να απαξιώνουμε τα πάντα.