QUOTE(coachara @ Dec 2 2008, 13:53 )
Μου αρεσει παρα πολυ αυτο που με ρωτησες γιατι μου αρεσει να συζηταω για το μπασκετ...εχω δει ολες τις ομαδες αλλα πολλες απο αυτες μονο 1 φορα οποτε τα συμπερασματα δεν ειναι σαφη...
ΛΑΥΡΙΟ|τα ειπα για εσας και παραπανω και στο τοπικ σας....
ΟΦΗ|σοβαροος,κερδιζει ολους οσους πρεπει να κερδισει καποιος εκτος εδρας για να ανεβει...μπασκετικα μετρια πραγματα,πολλα τριποντα κατι που δεν ειναι αξιοπιστο για να σου δωσει νικες,αυτοι ομως το κανουν και το κανουν καλα αρα κανουμε μοκο και τους λεμε μπραβο προς το παρων...
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ|οποιος σταματησει τον γεροΜανο κερδισε...απλα πραγματα...
ΚΟΜΟΤΗΝΗ|Νομιζω ζουν ονειρο με την θεση που εχουν προς το παρων..μια καλη ζημιαρα για τους μεγαλους ομαδα που δεν ανεβαινει ομως μην τρελαθουμε...
ΑΜΥΝΤΑΣ|κακο ξεκινημα αλλα συνερχεται σιγα σιγα...νομιζω εχει τον καλυτερο ασσο στην κατηγορια μαζι με τον δικο σας(τρικαλιωτης),ειναι ο ζουπας....παιζει γρηγορο μπασκετ πολυ και προσπαθει να επιβαλει το δικο της παιχνιδι οπου και αν παιζει...και εχει μακραν τον καλυτερο προπονητη στην κατηγορια(βλαχος)...
ΔΟΥΚΑΣ|περιεργει ομαδα,δεν εχει κατι τρομερο,καλους παιχτες εχει 2,5(γκαβανοπουλο,παπαργυροπουλο κ μισο βαζω τον ζακυνθινο που ειναι καλος αλλα θελει και αλλα πραγματα για να παιξει ψηλοτερα αλλα ακομα ειναι μικρουλης..για την ηλικια του ειναι καλος)παλευουν τα ματς κ μαλλον θα σωθουν πιστευω...
ΧΑΛΚΙΔΑ|τιποτα,νομιζω δεν το σωνει..
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ|τα ειπαμε και πιο πανω και στο τοπικ τους...
ΦΑΛΗΡΟ|τιποτα,εχει πεσει ειδη...
ΚΑΛΛΙΘΕΑ|τα ειπα...πολλα λεφτα λαθος χειρισμοι ομως νομιζω...παντως μπορει και να ανεβει,εχει παιχτες,εχει τα φωντα να ανεβει αλλα...αλλα...
ΣΕΡΡΕΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΛΟΓΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΕΥΟΣΜΟΣ|ισχυουν τα ιδια ομαδες χωρις πολλες δυνατοτητες αλλα οποιος τις υπτιμησει θα χασει...και πρεπει να εχουν και δυνατες εδρες...
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ|νομιζω ισχυει οτι για την χαλκιδα...
ωραιες προσεγγισεις.ας προσπαθησω κι εγω με βαση οσα εχω δει μεχρι τωρα
ΛΑΥΡΙΟ.μακραν η ομαδα με τους πιο μπασκετικους παικτες.αμαρτια αν δεν ανεβει...
ΟΦΗ.εχει τους καταλληλους παικτες για να παιζει το πιο απλοικο μπασκετ του κοσμου και της σχολης ΚΟΥΦΟΥ.γυρω-γυρω ολοι αλλα αν δεν βαλουμε τα τριποντα χασαμε.μεχρι τωρα τα βαζουν και μπραβο τους.σιγουρη ανοδος για παραπανω απο ενα λογους.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.θα παλεψει μεχρι τελους για ανοδο.ο ΜΑΝΟΣ δεν παλευεται!
ΚΟΜΟΤΗΝΗ.δεν εχω αποψη
ΑΜΥΝΤΑΣ."και εχει μακραν τον καλυτερο προπονητη στην κατηγορια(βλαχος)..."συμφωνω απολυτως.σιγουρα στο γκρουπ που θα παιζει για ανοδο.
ΔΟΥΚΑΣ.αρκετους καλους παικτες,νεους,πολυ ταλεντο,αν καταφερουν να γινουν ομαδα θα σωθουν ανετα.
ΧΑΛΚΙΔΑ.τελειωμενη ιστορια και θα επρεπε να ειχε τελειωσει χρονια πριν.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.δυστυχως,δυσκολα τα πραγματα...
ΦΑΛΗΡΟ.τιτλοι τελους
ΚΑΛΛΙΘΕΑ.τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια εξ'ορισμου.παντως στο γκρουπ διεκδικητων σιγουρα.
ΣΕΡΡΕΣ.μου αρεσει πολυ η βασικη πενταδα με πρωτο τον πρωτο σκορερ Πεχλιβανη.ουτε ανοδος,ουτε πτωση
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΛΟΓΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΕΥΟΣΜΟΣ.δεν εχω ακομη σχηματισει σιγουρη αποψη.αργοτερα ισως αν προλαβω να δω κανενα παιχνιδι τους
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.χωρις αποψη αλλα ακουω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα.
(coachara,αντεγραψα τη σειρα σου,πειραζει?)