QUOTE(GREER @ Feb 15 2009, 21:22 )
Τι εγινε ρε rover??? Γιατι παραιτηθηκε ο δικο σας????
Μετά τον αγώνα με το Λαύριο, η διοικούσα επιτροπή του Ικάρου προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:
"Το φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο πάνω στον Γιαννακόπουλο, όντως θα μπορούσε να δοθεί, αν και θα μπορούσε να μην είχε χρεωθεί, όπως έχουμε δει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις.
Εντούτοις οι διαιτητές Θεωνάς-Ελευθεριάδης και κυρίως ο δεύτερος είχαν φροντίσει σε όλο το προηγούμενο διάστημα να δώσουν τη χείρα βοήθειας που χρειαζόταν το Λαύριο για να διατηρήσει ένα μικρό προβάδισμα κι εν τέλει να φθάσει στη νίκη. Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα δικαιολογήσουμε, γιατί αποτελούν ένα φαινόμενο που το έχουμε δει πολλές φορές στη σύντομη ιστορία μας.
Το πιο εξοργιστικό, όμως, είναι πως οι δύο διαιτητές σε ένα γήπεδο «εκκλησία», οπού όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και την περσινή δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, είχαν την… ευαισθησία να γράψουν στο φύλλο αγώνα τη ρίψη στο τελευταίο δευτερολέπτου ενός άδειου μπουκαλιού στο παρκέ.
Ναι ήταν λάθος, αλλά πως είναι δυνατόν σε έδρες που γίνονται έκτροπα όλων των ειδών να μη γράφεται τίποτα και στο δικό μας οπού δεν συμβαίνει το παραμικρό, την πρώτη φορά που έγινε ένα λάθος (πολύ μικρής έκτασης) να παρουσιάζεται εκ μέρους των διαιτητών τόσο μεγάλη ευαισθησία; Θυμίζουμε δε πως ο διαιτητής Ελευθεριάδης είχε… χάσει το στιλό του στον αγώνα ανάμεσα στον ΌΦΗ και τις Σέρρες. Επίσης πέρσι στον αγώνα του Λαυρίου με την ομάδα μας, ξεκάθαρα και δυνατά μέλος του αντιπάλου τον είχε κατηγορήσει στην έναρξη του αγώνα ότι το παιχνίδι ήταν στημένο υπέρ του Ικάρου. Τότε είχε… κουφαθεί και δεν… άκουσε τίποτε. Ούτε τεχνική ποινή είχε δώσει, ούτε είχε σημειώσει κάτι στο φύλλο αγώνα. Εντούτοις το άδειο μπουκάλι που δεν πείραξε ούτε κουνούπι, έσπευσε σήμερα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης να το σημειώσει.
Την ίδια στιγμή η ομάδα μας σε αρκετά παιχνίδια έχει δεχθεί δεκάδες μπουκάλια, αλλά ουδέποτε γράφτηκε (από άλλα ζευγάρια διαιτητών) το παραμικρό. Και φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις αγώνων, όπως για παράδειγμα αυτός ανάμεσα στο Λαύριο και τον ΟΦΗ, οπού τα φύλλα αγώνα έμειναν λευκά, παρά τα όσα είχαν συμβεί. Η έλλειψη ισονομίας είναι ξεκάθαρη και μας έχει εξοργίσει".
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής υπέβαλλε την παραίτηση του από την ομάδα ανδρών του Ικάρου αναφέροντας τα εξής:
«Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να σηκωθεί και να φύγει, βλέποντας την υποκρισία ορισμένων ανθρώπων που υπάρχουν στο μπάσκετ. Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω οικονομικά την ομάδα, όπως έχω κάνει τόσα χρόνια.
Άλλωστε ο Ίκαρος έφθασε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα σωματεία του χώρου, καθώς τόσο εγώ όσο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ήμασταν πάντα συνεπείς στις εξαγγελίες μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό. Στη παρούσα φάση, ωστόσο, νιώθω ότι έχω κουραστεί και είναι καλύτερο να αποχωρήσω για να ηρεμήσω. Θα ασχολούμαι με τα τμήματα υποδομής και μόνο σαν… Ρομπέν των Δασών (όπως με είχε χαρακτηρίσει κάποιος ειρωνικά στο παρελθόν) θα ασχοληθώ πάλι με το επαγγελματικό μπάσκετ.
Επαναλαμβάνω, πάντως, πως ο Ίκαρος θα συνεχίσει κανονικά να λειτουργεί, με στόχο την άνοδο του. Αν για την ΕΟΚ απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξει μια ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες είναι να γίνω «νονός» της νύχτας, θα τους απογοητεύσω και θα προτιμήσω την υγιή αποχώρηση μου από τα δρώμενα του επαγγελματικού μπάσκετ».
kiprianos
Feb 15 2009, 23:00
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του αγώνα με το Λαύριο εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας. Μάλιστα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Αγγελόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο πάνω στον Γιαννακόπουλο, όντως θα μπορούσε να δοθεί, αν και θα μπορούσε να μην είχε χρεωθεί, όπως έχουμε δει σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις.
Εντούτοις οι διαιτητές Θεωνάς - Ελευθεριάδης και κυρίως ο δεύτερος είχαν φροντίσει σε όλο το προηγούμενο διάστημα να δώσουν τη χείρα βοήθειας που χρειαζόταν το Λαύριο για να διατηρήσει ένα μικρό προβάδισμα κι εν τέλει να φθάσει στη νίκη. Όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα δικαιολογήσουμε, γιατί αποτελούν ένα φαινόμενο που το έχουμε δει πολλές φορές στη σύντομη ιστορία μας.
Το πιο εξοργιστικό, όμως, είναι πως οι δύο διαιτητές σε ένα γήπεδο "εκκλησία", όπου όχι μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά και την περσινή δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, είχαν την… ευαισθησία να γράψουν στο φύλλο αγώνα τη ρίψη στο τελευταίο δευτερολέπτου ενός άδειου μπουκαλιού στο παρκέ.
Ναι ήταν λάθος, αλλά πως είναι δυνατόν σε έδρες που γίνονται έκτροπα όλων των ειδών να μη γράφεται τίποτα και στο δικό μας οπού δεν συμβαίνει το παραμικρό, την πρώτη φορά που έγινε ένα λάθος (πολύ μικρής έκτασης) να παρουσιάζεται εκ μέρους των διαιτητών τόσο μεγάλη ευαισθησία; Θυμίζουμε δε πως ο διαιτητής Ελευθεριάδης είχε… χάσει το στιλό του στον αγώνα ανάμεσα στον ΌΦΗ και τις Σέρρες.
Επίσης πέρυσι στον αγώνα του Λαυρίου με την ομάδα μας, ξεκάθαρα και δυνατά, μέλος του αντιπάλου τον είχε κατηγορήσει στην έναρξη του αγώνα ότι το παιχνίδι ήταν στημένο υπέρ του Ικάρου. Τότε είχε… κουφαθεί και δεν… άκουσε τίποτε. Ούτε τεχνική ποινή είχε δώσει, ούτε είχε σημειώσει κάτι στο φύλλο αγώνα. Εντούτοις το άδειο μπουκάλι που δεν πείραξε ούτε κουνούπι, έσπευσε σήμερα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης να το σημειώσει.
Την ίδια στιγμή η ομάδα μας σε αρκετά παιχνίδια έχει δεχθεί δεκάδες μπουκάλια, αλλά ουδέποτε γράφτηκε (από άλλα ζευγάρια διαιτητών) το παραμικρό. Και φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες περιπτώσεις αγώνων, όπως για παράδειγμα αυτός ανάμεσα στο Λαύριο και τον ΟΦΗ, οπού τα φύλλα αγώνα έμειναν λευκά, παρά τα όσα είχαν συμβεί. Η έλλειψη ισονομίας είναι ξεκάθαρη και μας έχει εξοργίσει".
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής υπέβαλλε την παραίτηση του από την ομάδα ανδρών του Ικάρου αναφέροντας τα εξής: "Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να σηκωθεί και να φύγει, βλέποντας την υποκρισία ορισμένων ανθρώπων που υπάρχουν στο μπάσκετ. Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω οικονομικά την ομάδα, όπως έχω κάνει τόσα χρόνια.
Άλλωστε ο Ίκαρος έφθασε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα σωματεία του χώρου, καθώς τόσο εγώ όσο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ήμασταν πάντα συνεπείς στις εξαγγελίες μας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο οικονομικό. Στη παρούσα φάση, ωστόσο, νιώθω ότι έχω κουραστεί και είναι καλύτερο να αποχωρήσω για να ηρεμήσω. Θα ασχολούμαι με τα τμήματα υποδομής και μόνο σαν… Ρομπέν των Δασών (όπως με είχε χαρακτηρίσει κάποιος ειρωνικά στο παρελθόν) θα ασχοληθώ πάλι με το επαγγελματικό μπάσκετ.
Επαναλαμβάνω, πάντως, πως ο Ίκαρος θα συνεχίσει κανονικά να λειτουργεί, με στόχο την άνοδο του. Αν για την ΕΟΚ απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξει μια ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες είναι να γίνω "νονός" της νύχτας, θα τους απογοητεύσω και θα προτιμήσω την υγιή αποχώρηση μου από τα δρώμενα του επαγγελματικού μπάσκετ".
themis7
Feb 16 2009, 01:00
Ρεπορτάζ:
Γιάννης Ρήγας (rigas@superbasket.gr)
Συγκλονιστικό το παιχνίδι στη Καλλιθέα με τον Ίκαρο Καλλιθέας να χάνει το παιχνίδι στο τέλος με μια εύστοχη βολή του Γιαννακόπουλου, ενώ το σκορ ήταν 73-73 με χρόνο 0,7". Έντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων για την διαιτησία καθώς και παραίτηση του προέδρου του Ίκαρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελόπουλου. Φωτιά με την βαθμολογία καθώς στο παιχνίδι της ανόδου μπήκε και το Λαύριο που κέρδισε τον Ίκαρο Καλλιθέας, και οι Ίκαροι Σερρών που κέρδισαν τον πρωτοπόρο Αρκαδικό.
Τα αποτελέσματα:
ΟΦΗ - Αναγέννηση/Φλόγα 90-71
Ίκαροι Σερρών - Αρκαδικός 82-79
Πιερικός/Αρχέλαος - Αμύντας 72-85
Ίκαρος Καλ. - Λαύριο 73-74
Γουμένισσα - Απόλλων Καλ. 71-62
Αίας Ευόσμου - Κομοτηνή 58-51
Σπόρτιγκ - Π. Φάληρο 93-46
Χαλκίδα - Δούκας 67-77
Πιερικός/ Αρχέλαος - Αμύντας 72-85
Διαιτητές: Αργυρού - Ζαγορίδης.
Τα δεκάλεπτα: 26-20, 42-45, 58-64, 72-85.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ /ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Χρυσανθόπουλος 14 (3), Τσαϊτουρίδης 6 (2), Χατζηϊωάννου, Γερογιάννης Κουρκούτας, Χρυσόπουλος 10, Ράπτης 10, Χρυσίδης 2, Κοθράς 16, Κουνούπης, Τσουκ 14.
ΑΜΥΝΤΑΣ (Βλάχος): Ζούπας, Μπάρμπας 3 (1), Σαμοθράκης 14 (3), Μπούτρος, Παγώνης 13 (6/7δ.), Δορκοφίκης 5 (1), Βογιατζής 6, Λαραρίδης 20 (4), Μουμούρης 5 (1), Γιανναλέτσος 19 (7/10δ.).
Ίκαροι Σερ. - Αρκαδικός 82-79
Διαιτητές: Τάτσικας - Μήτσιου.
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 35-37, 66-57, 82-79.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ. (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 26 (2), Σίσκος, Ιωσηφίδης 2, Γεωργαντζάς 5, Παππούδας 9, Καδής, Ασημάκης 19 (2), Βοϊβατόπουλος 6 (1), Τοπούζης Θ. 15.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Σμυρνιώτης): Σκουζής, Μιχάλογλου 2, Μάνος 30 (5), Κοψαύτης 7 (1), Τσολάκης 2, Ντιμπ 6 (2), Παπανικολάου, Μαναβόπουλος 23, Σημαιόπουλος 2, Κουτσογιάννης 3, Μουτράν 4.
ΟΦΗ - Αναγέννηση/Φλόγα 90-71
Διαιτητές: Τραγάκης - Διμπινούδης.
Τα δεκάλεπτα: 25-15, 48-24, 74-49, 90-71.
ΟΦΗ (Δέδας): Τσερκιτζόγλου, Μπαρλάς 11 (3), Δελατόλας 16 (2), Τσέλιος 2, Τσακιρίδης 27 (6), Βαγενάς 18 (2), Παναγάκης, Χουλιάρας 6, Αποστολίδης, Λαγουδάκης, Φαρμάκης, Σαμουρέλης 10.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΦΛΟΓΑ (Τουλούμης): Μπουρδάνος, Μωϋσιάδης 18 (1), Κλέπκος 4, Γαλανίδης 4, Πιττάκας 5, Τσακαλέρης 18, Τσιμπλιαρίδης 5 (1), Ζαρογιάννης 2, Σπυρόπουλος 7 (1), Τουλούμης 8 (2).
Χαλκίδα - Δούκας 67-77
Διαιτητές: Ξάνθος - Μάλαμας.
Τα δεκάλεπτα: 27-18, 45-46, 57-60, 67-77.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Ποδαράς): Παππάς 2, Πανταζής, Κατσίμπας 7 (1), Γέρεμιτς 12, Ψαρόπουλος 2, Πλουτέτσκι 11, Πασαλίδης11 (1), Τραϊανός 15 (2), Φρουσκλιάς 7.
ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Γεωργούτσος, Ροζολής 10 (1), Σακελλαράκης 12, Ζακυνθινός 10, Παπαργυρόπουλος 10, Γκαβανόπουλος 11 (1τρ. 10ρ.), Γαλιώτος Γ. 24 (17ρ.).
Αίας Ευόσμου - Κομοτηνή 58-51
Διαιτητές: Ταρενίδης Σ. - Μήτσιου.
Τα δεκάλεπτα: 12-22, 24-33, 46-38, 58-51.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Χατζούλης-Μηχαϊλίδης): Μουράτογλου 3, Χατζηχρήστος 9 (1), Τριανταφυλλίδης 6, Παπαπέτρου 3 (1), Δάλπας 10, Φιλιούσης 15 (2), Χατζηβρέττας, Παπουλίδης Δ, Χαντζίδης, Σουφλιάς 11, Μπέλλος.
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Γιαουρτόγλου, Στεφανίδης 3 (1), Τσακωνίτης 6, Φουτσιτζής, Λεχούδης 18 (1), Ντίνας 12 (2), Κουτσοβασίλης, Κτίστου 3 (1), Βελή, Χαλίλ 9.
Γουμένισσα - Απόλλων Καλ. 71-62
Διαιτητές: Θωμόπουλος Β. - Τατούδης.
Τα δεκάλεπτα: 27-16, 46-34, 57-52, 71-62.
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ (Νίτσης): Μούμογλου, Γυμνόπουλος 18 (1), Δημητρίου 16 (2), Καρυπίδης 14 (4), Πάντσιος 7 (1), Κόγιας 6, Νταλής 8 (2), Δελημπαλτίδης, Τάτσης 2.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. (Κόρφας): Παπαδόπουλος 6, Τρούλιαλης 5 (1), Δήμου Σκουφής 4, Νάνης 17, Αντωνιάδης 9, Θυμνιός 2, Χατζατούροβ 2, Τεβετζίδης, Πατρίκης 4, Περράκης 13 (2), Χρυσόπουλος.
Ίκαρος Καλ. - Λαύριο 73-74
Διαιτητές: Θεονάς - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 39-40, 54-57, 73-74.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Χαριτάτος): Γκριτζέλης, Δημάκος, Παπαδάκης, Φαλέκας 12 (1), Εμμανουηλίδης 25 (2), Μελάς 3 (1), Πολυτάρχου 2, Καρασταμάτης 9 (1), Κατούφας 7, Κούκουρας 6 (2), Τσότσος 9.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Τρικαλιώτης 1, Σπηλιόπουλος, Τσολάτος 3 (1), Κασσάνος 2, Σίννης 2, Γιαννακόπουλος 24 (1), Κασαμπαλής 11, Λυκογιάννης 9, Ψυλέας 22 (2).
Σπόρτιγκ – Π.Φάληρο 93-46
Διαιτητές: Νανούρης - Κουνελές
Τα δεκάλεπτα: 28-15, 47-23, 67-33, 93-46
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Λυκογιάννης): Παπάνογλου 4, Καϋμενάκης, Σταμόπουλος 14, Βεκρής 1, Καττής 10, Χούμας 22 (3), Τσόπης 7 (1), Θυμνιός 14 (1), Μαστροκωστόπουλος 6, Ευθυμίου 8, Κρίτσαλος 6.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γκιουλέας): Τζορμπατζίογλου 2, Ντεροχονεσιάν 15 (3), Κυριάκου 10, Μονεμβασίτης 9 (1), Κονόμη 9, Σχορτσιανίτης 7, Ανυφαντής.
Βαθμολογία (σε 18 αγων.): Αρκαδικός 32, Αμύντας 31, ΟΦΗ 31, Ίκαροι Σερ. 31, Λαύριο 31, Ίκαρος Καλ. 30, Κομοτηνή 28, Δούκας 28, Απόλλων Καλ. 27, Αίας Ευόσμου 27, Πιερικός/Αρχέλαος 25, Αναγέννηση/Φλόγα 25, Γουμένισσα 24, Σπόρτιγκ 23, Χαλκίδα 22, Π. Φάληρο 18.
Επόμενη αγωνιστική (22/02) : Ίκαροι Σερ – Αναγέννηση/Φλόγα, Αίας Ευόσμου –Λάυριο, Σπόρτιγκ – Αμύντας, Π.Φάληρο – Απόλλων Καλ., Κομοτηνή – Αρκαδικός, Ίκαρος Καλ – Δούκας, Γουμένισσα – Χαλκίδα, Πιερικός /Αρχέλαος ΟΦΗ.
themis7
Feb 16 2009, 01:01
Ρεπορτάζ:
Γιάννης Ρήγας (rigas@superbasket.gr)
Μετά τη λήξη του συγκλονιστικού παιχνιδιού Ίκαρου Καλλιθέας με το Λαύριο, ο πρόεδρος του Ίκαρου Καλλιθέας Δημήτρης Αγγελόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του από την ομάδα ανδρών αναφέροντας τα εξής:
«Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να σηκωθεί και να φύγει, βλέποντας την υποκρισία ορισμένων ανθρώπων που υπάρχουν στο μπάσκετ. Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω οικονομικά την ομάδα, όπως έχω κάνει τόσα χρόνια.
Επαναλαμβάνω, πάντως, πως ο Ίκαρος θα συνεχίσει κανονικά να λειτουργεί, με στόχο την άνοδο του. Αν για την ΕΟΚ απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξει μια ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες είναι να γίνω «νονός» της νύχτας, θα τους απογοητεύσω και θα προτιμήσω την υγιή αποχώρηση μου από τα δρώμενα του επαγγελματικού μπάσκετ».
rover6
Feb 16 2009, 11:15
QUOTE(GREER @ Feb 16 2009, 01:25 )
Οπως βλεπεις φιλε μου βιονικε ολοι λενε για τη δικαιη νικη του Λαυριου και το οτι δεν κερδισε λογω διαιτησιας.
δεν μπηκα χθες το βραδυ γιατι στεναχωρηθηκα και πηγα σπιτι αργα.
οσα παραπονα και αν εχουμε απο την διαιτησια θα πω ενα πραγμα γιατι εχω αποδειξει οτι ειμαι μπασκετικος και οχι οπαδος της ομαδος μου.
χασαμε ΔΙΚΑΙΑ απο μια ομαδα που πραγματικα ηξερε τι ηθελε στο γηπεδο ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
αν ηταν πιο προσεκτικη ισως κερδιζε και πιο πολυ.
ειχαμε δυο σοβαρες απουσιες του υφαντη και του μαρτζου που ισως στοιχισαν,αλλα αυτο δεν μειωνει καθολου την μεγαλη νικη του λαυριου.
χαρηκα επισης που γνωρισα και τα υπολοιπα παιδια του forum.
οσο αφορα τις δηλωσεις του προεδρου θα μαθω περισσοτερα σημερα ,σιγουρα στεναχωρηθηκε και δεν θελω να πω αλλα για αυτο.
τωρα πρεπει να δειξουμε χαρακτηρα.
τελος το μονο που θελω να πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο στον αθλητη βασιλη εμμανουηλιδη γιατι ολη την εβδομαδα τραβηξε ενα μεγαλο λουκι με τον τραυματισμο του που ηταν σοβαρος αλλα απεδειξε οτι δεν ειναι τυχαιο οτι οι μεγαλοι αθλητες παιζουν και με τη ψυχη τους.
wade13
Feb 16 2009, 12:09
ας αρχισουμε λοιπον για την αλλη αγωνιστικη προγνωστικα κ σχολια.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛ - ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-2(δυσκολο ματς νομιζω καλλιθεα μετα απο την ηττα θα επανελθει)
ΛΑΥΡΙΟΥ ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1(ευκολα,ποιος τους πιανει πλεον)
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 1(μεγαλη η διαφορα δυναμικοτητας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜ - ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 2(το θελει πιο πολυ,αδιαφορη η καλαμαρια,με διπλο τεραστιο αλμα ανοδου)
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1(δεν τον παιρνει για ηττα,αδιαφορος ο ευοσμος)
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1-2(αυτη τη στιγμη η κομοτηνη παιζει το χειροτερο μπασκετ,αδιαφοροι,αλλα μεσα στην εδρα τους δυνατοι,ενω ο σπορτιγκ καιγεται)
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1
ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ2(ευκολα η δυσκολα ο οφη θα περασει)