Μπράβο για την τοποθέτησή σου.Δεν είναι καλό να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας,αλλά να ξέρεις ότι στα δύσκολα
σε χρειάζεται η ομάδα.Και όπως στις νίκες όλοι έχουν μερίδιο, έτσι και στις ήττες όλοι, ακόμα και η διοίκηση.Εγώ έχω μία άποψη αλλά είναι νωρίς ακόμα, μετά τον Ιανουάριο φαίνονται τα τρένα σε μία τόσο ανταγωνιστική κατηγορία.Τώρα υπάρχουν μόνο ενδείξεις.
σε χρειάζεται η ομάδα.Και όπως στις νίκες όλοι έχουν μερίδιο, έτσι και στις ήττες όλοι, ακόμα και η διοίκηση.Εγώ έχω μία άποψη αλλά είναι νωρίς ακόμα, μετά τον Ιανουάριο φαίνονται τα τρένα σε μία τόσο ανταγωνιστική κατηγορία.Τώρα υπάρχουν μόνο ενδείξεις.
Συμφωνω απολυτα οτι απο τον Ιανουαριο και μετα φαινονται τα τρενα, αλλα για εμας δεν προβλεπω γιατρεια. Εχει δημιουργηθει τελειως λαθος η ομαδα τελικα. Αποδεικνυεται πλεον σε καθε ματς. Εχουμε γεμισει 4αρια και δεν εχουμε 2ο ασσο. Παιζει ο Γιαννακοπουλος 2 και ο Ψηλεας βγαινει εντελως εκτος παιχνιδιου. Ειναι αυτο που ελεγα για τους ρολους στην ομαδα. Επιπλεον πηραμε το Σιννη για καλυτερα και μεσα στο γηπεδο κανει μπαμ οτι ο Κουσουλας ειναι μακραν καλυτερος του. Για τους ψηλους δεν θελω να μιλησω. Ο νοων νοειτω...
Υ.Γ. Εμεις θα τη στηριξουμε την ομαδα ακομα και στα τοπικα, γιατι ειμαστε Λαυριωτες και μας αρεσει και το μπασκετακι, αλλα υπαρχει στεναχωρια...