QUOTE(mimos8 @ Nov 20 2007, 00:07 )
νικη για την κηφισια επι της ηλιουπολης με διαφορα περιπου 30 ποντους.με απουσιες κατεβηκε η ηλιουπολη με συνεπεια να μην μας απειλησει σε κανενα σημειο του αγωνα παρα μονο να μας μπεδεψει καποια στιγμη με τα χαμηλα σχηματα που επελεγε ο κοουτς μποσγανας λογω απουσιας του μπογρη.απο οτι ειδα στο φορουμ η αγωνιστικη εγινε ανω κατω με εκπληξεις οπως νικες αμιλλας , μαρκοπουλου και ραφηνας.κατα τη γνωμη μου η νικη της ημερας εγινε απο την πεντελη μεσα στον ταυρο.ο ναο πηρε 2 συνεχομενα ματς στον ποντο και κρατηθηκε για τα καλα στο κολπο της ανοδου.αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα σιγα σιγα
μαραβιτς περιμενω παρασκηνια και αποκαλυψεις οπως παντα!
φιλε μιμο 8 πραγματικα οπως τα γραφεις ειναι τα πραγματα εγω πιστευω οτιγια την ανοδο
πλην κηφισιας οποιος πει κατι πριν το πασχα ισως εκτεθει.
οσον αφορα τα παρασκηνια οι πληροφοριες που εχω ειναι καταιγιστικες.
1. τελειωνει γρυλιωνακης απο πετρουπολη κ μαλλον αναλαμβανει κακαλιας(φαβορι)
η μουζακης,αναλογα ποσο υγιης ειναι ο γεωργαλας(να μη τρεχουμε στα γεραματα)
2. τελειωνει καρακωστας απο σπατα γενικα ψαχνουν αλλα φοβουνται να πανε σε
αλλαγη αμεσα γιατι η ομαδα δεν ειναι για πολλα κ εχει παει κ καλα μεχρι τωρα κ σιγουρα
θα πεσει κραξιμο
3. το πειραμα με τους περιεργους στο παγκο του γαλατσιου δε βγαινει κ πριν χασουν το τρενο
θα πανε κ αυτοι σε αλλαγη(το ματσ με κηφισια δε θα γινει λογω ψωμαδερη)
δε κρυβω οτι γενικα εχω χαλαστει με τις τοσες αλλαγες(10) κ πιστευω οτι ενω το επιπεδο
παιχτων κ προπονητων δεν ειναι τοσο χαλια,(α)το φαινομενο των παραγοντων μπαμπαδων
(β)παραγοντων βλαχοφερμενων απο το ποδοσφαιρο,(γ)παραγοντων που αν πεταξουν τη
μπαλα στο καλαθι κινδινευουν να σκοτωσουν κανενα(δ)παραγοντων εξυπνων που παιρνουν
λεφτα απο παιδακια(ακαδημιες) η βλακες απο μαγαζια(χορηγιες που νομιζουν οτι προβαλονται)
κ κανουν κουμαντο με ξενες τσεπες κ το παιζουν καποιοι,
παραγοντων που αν πεις πους νομιζουν οτι τους εβρισες γενικα νομιζω οτι οι εποχες εχουν
αλλαξει κ οπως σε ολα τα επιπεδα της ζωης ετσι κ στον αθλητισμο εχουν μπει ασχετοι
που τα εχουν κανει σκατα(σορυ) κ παιζουν με τις υποληψεις κ το μερακι εργαζομενων
κ παιδιων που αν ολοι αυτοι ειχαν μια κοινη γραμμη οι παραπανω συμπαθεις ταξη θα ηταν οπως
στο σπιτι που τρωνε παντοφλα....
κι αλλα πολλα
εχω ενα φιλο που παιζει ισπανια κ πηγα κ ειδα αγωνα τοπικο εκει...καμια σχεση
οσοι ξερουν ασ με διαψευσουν
παρολα αυτα δευτερα στο κορωπι - ιλιον(ασσος ξερος το κορωπι με χολεβα κ ισως κ μια εκπληξη
ακομα δυσκολα πλεον θα χανει)θα ειμαι παρων