Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
okso
Για να βοηθησω λιγο tsitouridis = τζεμης.
ΕΣΚΑΜΑΝΙΑ
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω είναι γιατι η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ εχει προκαλέσει τόση δυσαρέσκεια με την πορεια της σαν ομάδα?
Μήπως χαλασε καταστασεις(για την άνοδο)?
Μήπως επειδή δεν παπαρδέλιασε όπως αρκετες ομάδες ότι είναι ετοιμη για Γ εθνικη?
Μηπως η σιωπή και η σοβαρότητα λογίζονται σαν αδυναμία?
Νομίζω ότι είναι καιρός όλοι να συνηδητοποιησουμε ότι η κακεντρέχεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος, και ότι αυτοί που κραυγάζουν ότι είναι ομαδάρες,και τα πρώτα φαβορι,συνήθως αυτοί είναι που την πατάνε ή διαλύουν μέσα στην χρονιά γιατι απλά κατι δεν τους πηγαίνει καλά μεσα.
Παραδεχτείτε το όλοι ότι η πορεία της ένωσης, με σωτηρία την τελευταία αγωνιστική πέρυσι, και φέτος φαβορί για ανοδο χωρίς μεγάλες αποκλείσεις μπάτζετ,είναι άξια συγχαρητηρίων 41.gif
Θα ήθελα να γίνω κατανοητός ότι δεν είμαι υπερασπιστής καμίας ομάδας, απλά τα καλά πρέπει να επικροτούνται.Δεν πρέπει για παραδειγμα να επικροτήσουμε την αλλαγη της ΑΜΜΙΛΑΣ ΠΕΡ.που με κεφαλα προπονητή έγινε άλλη ομάδα και αξιόμαχο σύνολο?Δεν πρέπει να επικροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών του ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που παλευουν παρόλο τίς καταστάσεις που δημιουργηθήκαν στην ομάδα τους?
Ωραια είναι να είσαι ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ αλλα όποιος είναι έξω απο τον χορό πολλα τραγούδια ξέρει.Η αφάνεια και η κερκίδα δεν μπορει να κρίνει προσπ'αθεια απλήρωτων παιχτών.(Εχει ΄γίνει της μόδας) το φιλότιμο δεν είναι κουσούρι αλλα προτέρημα σταματήστε να το επικρίνεται.
Βαρέθηκα πια η προσπάθεια και η δουλειά καποιων παιχτων-προπονητών να υποβαθμίζονται απλα έτσι γιατί δεν κραυγάζονται, Η να θέλουμε να τα υποβαθμίσουμε γιατί έτσι πιστεύουμε δεν φαίνεται η δικιά μας γύμνια.
Οι πορείες των ομάδων δεν στηρίζονται στην τύχη,αλλα στην σκληρή δουλειά.Οσο λιγότερο μιλάς τόσο περισότερο συγκεντρωμένος παραμένεις στην προσπαθεια σου.
ilovebasketball
QUOTE(Jabar @ Jan 8 2008, 20:52 ) *
Aς ξεκινήσουμε πρώτα με την περιγραφή ορισμένων προβλημάτων που ακουμπάνε το ένα το άλλο και όλα μαζί μεγαλώνουν το πρόβλημα.
1.Οικονομικό πρόβλημα .Η επιχορήγηση από το κράτος και από τους περισσότερους δήμους είναι ανύπαρκτη.Επαγγελματικές ομάδες όπως ΠΑΕ ΚΑΕ με προσφορά κυρίως στο οπαδικό συναίσθημα χρηματοδοτούνται ποικιλοτρόπως και οι ερασιτεχνικές ομάδες συντηρούνται από το αίμα των ενασχολουμένων.
2.Χορηγίες σοβαρές την εποχή που τα πάντα μπορούν να μετρηθούν για το τι φέρνουν πίσω στις εταιρίες που τις δίνουν είναι ανέκδοτο.Το συναίσθημα στις ΑΕ δεν περισσεύει.
3.Λόγω φιλοδοξιών που είναι θεμιτές λόγω της ανθρώπινης φύσης οι παίκτες δεν αποτελούν αθλητικά προϊόντα των ομάδων οπότε δεν υπάρχει σύνδεση με την τοπική κοινωνία.Ετσι περιορισμένοι θεατές και χορηγίες έρχονται και απομακρίνονται πρόορα απο το χώρο πολλά παιδιά με πικρία .Χάνουμε λοιπόν φιλάθλους και μελοντικούς παράγοντες.
4.Κακοπληρωμένοι κριτές και διαιτητές (οι μόνοι που κρατούν το επίπεδο του πληθορισμού χαμηλό) που πρέπει να βάζουν και από τη τσέπη τους για να τους βρίζουν


Θα κανω καποιες προσπαθειες στα θεματα που πολυ σωστα βαζεις.

1. H EOK και η ΕΣΚΑ θα πρεπει να διεκδικησουν πολυ μεγαλυτερα ποσα απο τον Κρατικο προυπολογισμο για τα σωματεια.
Οι παραγοντες θα πρεπει να ειναι ανθρωποι με κυρος,προσωπικοτητα και βαρυτητα στις τοπικες κοινωνιες ωστε να εχουν τη δυνατοτητα να διεκδικουν περισσοτερα απο τους Δημους που παντως οι πιο πολλοι δεν βρισκονται και στην καλυτερη οικονομικη κατασταση.
2.Oi χορηγιες στις περισσοτερες περιπτωσεις προερχονται απο ενεργειες των παραγοντων και απο προσωπικες τους γνωριμιες.
Στην προσπαθεια τους αυτη οι παραγοντες μπορει να βοηθηθουν σημαντικα απο την ΕΣΚΑ αν αυτη αποφασισει να δωσει μεγαλυτερη δημοσιοτητα και προβολη μεσω του τυπου τουλαχιστον στο πρωταθλημα Α ΕΣΚΑ.
Ακομη μια σημαντικη βοηθεια και οχι ανεφικτη θα ηταν η μαγνητοσκοπημενη μεταδοση ενος αγωνα καθε εβδομαδα απο ενα μικρης εμβελειας τηλεοπτικο σταθμο.
3.Θα συμφωνησω απολυτα οτι υπαρχει μεγαλη αναγκη συνδεσης των ομαδων με τις τοπικες κοινωνιες κατι που μπορει να γινει με την χρηση γηγενων παικτων και παικτων απο μεταγραφη που μπορουν νααφομοιωθουν στο συνολο και να γινουν δημοφιλεις στους οπαδους.(να τους αισθανωνται δικους τους)
4. Σχετικα με την πληρωμη διαιτητων και κριτων με ποσα αξια λογου που σιγουρα αμεσα αλλα και μεσομακροπροθεσμα θα βελτιωσουν την ποιοτητα του πρωταθληματος και κυριως θα εξασφαλισουν αξιοκρατια
νομιζω οτι με δεδομενη την δυσκολη οικονομικη κατασταση της ΕΣΚΑ θα πρεπει να την αναλαβουν τα σωματεια τουλάχιστον για το πρωταθλημα ανδρων. Μεσα στα τοσα βαρη, ενα ποσο 1500-2000€ δε θα δημιουργουσε ιδιαιτερο προβλημα στο budget και θα ελυνε πολλα προβληματα.
ADEKASTOS
QUOTE(Lebron08 @ Jan 9 2008, 01:29 ) *
Θα συμφωνησω με τον Green Lantern!Ο κυριος tsitouridis πρεπει να ξερει πολυ μπασκετ!Μαλλον ομως δεν ξερει οτι για να θεωρεισαι σχετικος με το μπασκετ δεν αρκει να ξερεις Μ Ο Ν Ο το χρωμα και το σχημα της μπαλας ( bball.gif )...Οταν μαθει κ τα υπολοιπα βασικα πραγματα (π.χ. με ποσους παιχτες παιζεται το αθλημα με την πορτοκαλι μπαλα κλπ κλπ) ισως αρχισει πραγματικα να καταλαβαινει λιγο απο μπασκετ.Για την ωρα ομως καλο θα ηταν να δει τη μεχρι τωρα πορεια της Ενωσης Ιλιου (γιατι αμφιβαλλω αν εχει δει εστω κ ενα ματς της ομαδας φετος),να δει κ που βρισκεται βαθμολογικα η ομαδα(καπου ψηλα να κοιταξει,αν δεν ξερει) κ μετα ας ξαναμιλησουμε για το ποιος εχει μαυρα μεσανυχτα...

Φιλε tsitouridis, περαστικα σου.

Υ.Γ. : This is a ball: bball.gif
This is a basket: wos_sport3.gif
This game is called: Basketball!

Θα παρακαλούσα τον κον Τσιτουρίδη να ειναι πιο προσεκτικός και να μήν δείχνει την εμπάθειά του προς την Ενωση Ιλίου γιατί τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θεση που εχουν δείχνουν οτι εχουν μια ομοιογενή αγωνιστική ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.Αυτό δεν σημαίνει οτι εχουν την ομάδα που μπορεί να ανέβει κατηγορία πιστευω οτι υπάρχουν καλλίτερες ομάδες και οργανωτικά και με πιο ποιοτικούς παικτες.
Προσωπικά μου αρέσει το Ιλιον σαν ομάδα αλλά διοικητικά οι ανθρωποι της Διοίκησης ειναι για κλάμματα ειδικά ο διαπλεκόμενος πατήρ .Πιστευω οτι απο τις 4 ομαδες πιο πολλές πιθανότητες εχει το Ψυχικό και η Πεντέλη και σε τρίτη μοιρα βάζω το Ιλιον για κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης για ανοδο. Φυσικά η 1η ειναι καπαρωμένη απο την Κηφισιά.
ilovebasketball
Αν καταλαβαινει κανεις κατι απο αυτα που γραφει ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ας μου τα εξηγησει και εμενα.
Παρακαλω παρα πολυ.

dizzy_fingers:όχι χαρακτηρισμοί παρακαλώ
JASON
QUOTE(tool @ Jan 8 2008, 19:11 ) *
Και καλά η συγκριση ψωμαδέρη - μπέλλα και ντεφούδη - παπαλουκά, η σύγκριση μενουδάκου - σκαλωμένου???? blink.gif πως γίνεται ρε φίλε LATRELL 17??
;Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται...
Συγκρίνεται ρε παιδιά ο μενουδάκος με τον σκαλωμένο, καμία επαφή, δύο επίπεδα πιο πάνω ο μενουδάκος!

Νομιζω οτι ο tool εχει δικιο φιλε latrell17. Oι παίκτες της Ενωσης που ανέφερες δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση ποιοτικα με αυτούς τους παίκτες της ΑΕΝΚ. Πολυ καλοι παίκτες οι Μπέλλας,Σκαλωμένος και Παπαλουκας(για την κατηγορία) αλλά περιορίζονται σε συγκεκριμένα πράγματα. Οι Ψωμαδερης, Μενουδάκος και Ντεφούδης είναι πολυδιάστατοι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σε πολυ παραπάνω επίπεδο. Πάντως συμφωνω πως η μονομαχια αυτων των ζευγαριών θα κρίνει κατα πολύ το ματς.
president
Αγαπητοι φιλοι διαβασα πολυ προσεκτικα τις ενδιαφερουσες πραγματι αποψεις για το τι πρεπει να γινει για την αναβαθμιση η την επιλυση δεδομενων προβληματων στο χωρο του basket της Αθηνας.Κατ αρχας στην οποια προσπαθεια πρεπει αρωγος να ειναι η Ε.Σ.Κ.Α. σε δευτερη φαση πρεπει ολοι οι παραγοντες τουλαχιστον της Α κατηγοριας αρχικα να μαζευτουν και να εκλεξουν μια 4μελη επιτροπη η οποια θα επεξεργατη και θα αξιολογηση τα προβληματα των ομαδων και στην συνεχεια θα τα μεταφερει στην Ε.Σ.Κ.Α. και στην Ε.Ο.Κ.Παραλληλα το ιδιο θα πρεπει να κανουν και οι παικτες δημιουργοντας και αυτοι με την σειρα τους εναν φορεα που θα τους εκπροσωπει.Κακα τα ψεμματα ειναι μια δυσκολη προσπαθεια που ομως ειναι επιβεβλημενη .Μεσα απο την ενασχολιση μου με το Αθλημα που αγαπω τα τελευταια 15 χρονια εχω διαπιστωσει οτι ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και οσο αυτο το προβλημα μενει αλυτο να ειστε σιγουροι οτι καποια στιγμη θα χτυπησει ολων την πορτα.Για μενα λοιπον την πρωτη που θα επρεπε να ενδιαφερει η αρωστη αυτη κατασταση ειναι η διοργανωτρια η οποια οταν καποια στιγμη ξυπνησει θα καταλαβει οτι δεν εχει ποια τιποτα να διοργανωσει.Ολα αυτα που λεω οτι πρεπει να γινουν δεν εχουν σχεση μονον με το οικονομικο αλλα και με την γενικοτερη λειτουργια των πρωταθληματων.Μια ιδεα ειναι απο την στιγμη που κακα τα ψεμματα η Α Ε.Σ..Κ.Α ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειναι ημιεπαγγελματικη κατηγορια να οριστει κατοπιν συμφωνιας ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ αποδεκτος απο ολες τις ομαδες στα πλαισια της σημερινης πραγματικοτητας.Θα παραδιδονται στην επιτροπη δικαιολογητικα τα οποια θα βεβαιωνουν την εισροη των χρηματων και αν υπαρξει κατα την διαρκεια του πρωταθληματος προβλημα με καποια ομαδα θα μηδενιζεται σε ολους του αγωνες της και οι παικτες θα μενουν ελευθεροι αφ ενος και θα μπορουν αφ εταιρου να μετεγγραφονται σε αλλη ομαδα κατα την διαρκεια του πρωταθληματος.Αυτες ειναι καποιες ιδεες που μεσα απο συζητηση μπορουν να βελτιωθουν η και να τροποποιηθουν.Το θεμα ομως ειναι να υπαρχει διαθεση και θεληση για αλλαγες και τομες .
Bruce Wayne
QUOTE(okso @ Jan 9 2008, 15:02 ) *
Για να βοηθησω λιγο tsitouridis = τζεμης.



exis ali mia efkeria smile.gif))))
LATRELL 17
Καλησπέρα σε όλους. . .
Θα συμφωνήσω με τον ΕΣΚΑΜΑΝΙΑ ότι είναι άδικο να υποβαθμίζεται η προσπάθεια που κάνει μια υγιής ομάδα όπως το Ίλιον.. Μακάρι και στο Κορωπί να γινότανε ανάλογη προσπάθεια. . .
Φίλε tool όσον αφορά τον Σκαλωμένο, επειδή έχω παρακολουθήσει φέτος αρκετά και το Ίλιον, είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας του Ιλίου και είναι μέσα στους παίκτες της κατηγορίας που ξεχωρίζουν (με προεξάρχοντα φυσικά τον σούπερ Κουντουμάδη), και θεωρώ λάθος σου να τον υποτιμάς. . .


ΦΟΡΤΣΑ ΚΟΡΩΠΑΡΑ !!! 41.gif
Lebron08
QUOTE
Θα παρακαλούσα τον κον Τσιτουρίδη να ειναι πιο προσεκτικός και να μήν δείχνει την εμπάθειά του προς την Ενωση Ιλίου γιατί τα αποτελέσματα και η βαθμολογική θεση που εχουν δείχνουν οτι εχουν μια ομοιογενή αγωνιστική ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.Αυτό δεν σημαίνει οτι εχουν την ομάδα που μπορεί να ανέβει κατηγορία πιστευω οτι υπάρχουν καλλίτερες ομάδες και οργανωτικά και με πιο ποιοτικούς παικτες.
Προσωπικά μου αρέσει το Ιλιον σαν ομάδα αλλά διοικητικά οι ανθρωποι της Διοίκησης ειναι για κλάμματα ειδικά ο διαπλεκόμενος πατήρ .Πιστευω οτι απο τις 4 ομαδες πιο πολλές πιθανότητες εχει το Ψυχικό και η Πεντέλη και σε τρίτη μοιρα βάζω το Ιλιον για κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης για ανοδο. Φυσικά η 1η ειναι καπαρωμένη απο την Κηφισιά.


Φιλε ADEKASTE, πιστευω πως τα μεχρι τωρα αποτελεσματα και η βαθμολογικη θεση της ενωσης φετος,περα απ'αυτα που λες οτι δειχνουν( 41.gif ),δειχνουν οτι προφανως ειναι μια ομαδα η οποια μπορει να ανεβει κατηγορια, οπως λες.Περα απ'αυτα ομως, δε νομιζω να εχει πει κανεις απ'την ομαδα της Ενωσης οτι η ομαδα παει φουλ για ανοδο.Η ομαδα κοιταει καθε παιχνιδι ξεχωριστα επιδιωκοντας το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Και στο τελος θα κανει το ταμειο της...
Οσον αφορα τα της διοικησης,αφηστε τους ανθρωπους της ομαδας (και ειδικα τους παιχτες της) να ξερουν καλυτερα απ'τον καθενα το ποσο καλη ειναι η οργανωση της ομαδας κ ποσο αξιολογοι ειναι οι ανθρωποι της διοικησης.Ολα τ'αλλα, οπως οι αναφορες κ οι χαρακτηρισμοι ( 68.gif )σε προσωπα της διοικησης,κ μαλιστα χωρις να μπορειτε να τεκμηριωσετε αυτα που λετε,απλα περιττευουν...
aionio talento
QUOTE(JASON @ Jan 9 2008, 14:01 ) *
Νομιζω οτι ο tool εχει δικιο φιλε latrell17. Oι παίκτες της Ενωσης που ανέφερες δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση ποιοτικα με αυτούς τους παίκτες της ΑΕΝΚ. Πολυ καλοι παίκτες οι Μπέλλας,Σκαλωμένος και Παπαλουκας(για την κατηγορία) αλλά περιορίζονται σε συγκεκριμένα πράγματα. Οι Ψωμαδερης, Μενουδάκος και Ντεφούδης είναι πολυδιάστατοι παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σε πολυ παραπάνω επίπεδο. Πάντως συμφωνω πως η μονομαχια αυτων των ζευγαριών θα κρίνει κατα πολύ το ματς.



οταν λες : ''θα μπορουσαν να παιζουν σε πολυ παραπανω επιπεδο'' μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο

συγκεκριμένος ?
ADEKASTOS
[quote name='ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ' date='Jan 9 2008, 00:10 ' post='147366']
καλησπερα,

στο κορωπι τους διωχνουν εναν -εναν.
στο ψυχικο υπαρχουν προβληματα.
ηλιουπολη προσπαθει με τεχνητες ανπνοες να μεινουνε ζωντανοι!!
το ιλιον με πολυ καλη ισορροπια σε ολες τις γραμμες και ηρεμια στον παγκο ,ειναι η ηρεμη δυναμη και η αποδειξη οτι ,ενα μετριο απο ονοματα συνολο μπορει με καλο κλιμα και δουλεια να κανει θαυματα.
πεντελη, προσπαθει να κρατηθει στο κολπο, αλλα κατι τις λειπει.
πετρουπολη εμπειρο υλικο,αλλα εχει μεινει πισω,θα προλαβει?
ταυρος ,πολυ σταθερη και καλη ομαδα.
αμμιλα δειχνει να το πιστευει.
λιοσια η νεκρανασταση.
μαρκοπουλο , το φιλι της ζωης με διπλο προχθες.
ραφηνα , γιουρια στον ταβλα με τα κουλουρια,ομαδα ασανσερ!.
αθηναικος, θελει πολυ αλλα με τοσα προβληματα μαλλον δεν προλαβαινει.
γαλατσι μαλλον δεν την σωνει την παρτιδα.

κηφισσια , 2 κλασεις πανω απο ολους, με αφθονες λυσεις για την κατηγορια.


Φίλε ΚΑΥΣΤΙΚΕ θα συμφωνήσω σε μερικά αλλά θα διαφωνήσω σε ορισμένα ετσι για να γίνεται καλοπροαίρετος διάλογος.
1.Το κορωπί εχει πρόβλημα διοίκησης και και οι παίκτες αναγκάζονται να αποχωρήσουν μη αντεχοντας τον εμπαιγμό,και εάν δεν συνέλθουν σύντομα ειναι υποψήφιοι για υποβιβασμό.
2.Το Ψυχικό μιά ομάδα με εμπειρους παίκτες εχει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει εκτός και αν ο Καλφόπουλος τα εδωσε ολα στον 1ο γύρο. Επίσης εαν εμφανίστηκαν προβλήματα οικονομικά λογω των οικονομικών ανισοτήτων μεταξύ των παικτών αυτό το σεναριο εχει αναφερθεί στην αρχή του πρωταθλήματος.Επίσης ενα πρόβλημα στο Ψυχικό ειναι και η μη χρησιμοποίηση του Ροίδη απο τον προπονητή του που φαίνεται δεν τον πιστευει.
3.Η Ηλιούπολη πιστευω οτι θα σώσουν την παρτίδα εχει νέα παιδιά με ορεξη για μπάσκετ το μόνο που τους λείπει ειναι η εμπειρία.
4.Το Ιλιον θα συμφωνήσω μαζί σου ,μου αρέσει σαν ομάδα συνόλου αλλα οχι για ανοδο οπως ειπα και σε προυγούμενο post μου.Δεν μου αρέσει ο προεδρος τους.
5.Περίεργη ομάδα η Πεντέλη ,κατά την γνώμημου εχει τους πιο ποιοτικούς παίκτες μαζί με την κηφησιά και λογικά θα επρεπε να πρωταγωνιστεί ,παρ'ολα αυτά δείχνει ικανή για το καλλίτερο και για το χειρότερο.Η αλλαγή προπονητή φαίνεται οτι επιρέασε θετικά και αρχισε να ρολάρη η ομάδα τους και να παίρνει κάποια καλά αποτελέσματα.Να τονίσω οτι ο Κακαλιάς ειναι πολύ καλός προπονητής και απότι γνωρίζω εφυγε απο την πεντέλη εξάιτίας της οικογενειοκρατείας που επικρατεί .Εάν ο Κακαλιάς εκανε καλή χρήση των παικτών θα ηταν ακόμη στήν Πεντέλη .
6.Ο Αρης στηρίζεται σε 3 πολύ καλους παίκτες δεν εχει ομως βοήθεια απο τον πάγκο.Ο Χρονόπουλος μπορεί στη μέρα του να σκοτώσει οποιον βρεί μπροστά του ,ο Γεωργαλάς μπορεί να αντέξει ενα ημίχρονο (πολύ μπάσκετ αυτό το παιδί)αλλά υπάρχουν οι τραυματισμοί η κούραση και το ντεφορμάρισμα,δεν νομίζω οτι εχει τύχη και αυτό αποδείχθηκε με το Ψυχικό.
6.Ταυρος Αμιλλα Λιόσια θα συμφωνήσω μαζί σου.
7, Ραφήνα θα μπορούσε να εχει πολύ καλή ομάδα αλλά οι επιλογές παικτών ειναι παράδειγμα προς αποφυγή ,Πολύ κακό μπάσκετ ,παίκτες υπερήληκες και υπέρβαροι πολύ ξύλο ε,ε,ε αυτό δεν ειναι μπάσκετ.
8.Κρίμα για τον Αθηναικό γιατί αν δεν ειχαν τα προβλήματά τους θα μπορούσε να κάνει μια καλή παρουσία στην κατηγορία Τριγάζης Καλφαγιώργης Δήμας Βασάλος Κακοσούρας ειναι παίκτες με προσωπικότητα .Αλήθεια τόσο δύσκολο ειναι να μαζευτούν οι παράγοντες και βάλουν κάποια χρήματα για να σωθεί αυτή η ομάδα.
9.Μαρκόπουλο θα την σώσει την παρτίδα εχει εμπειρους παίκτες που αρχίζουν να βρίσκονται μεταξύ τους περιμένω περισσότερα απο τον Μπέκιο τον Χασιώτη και τον Μαργώνη.
10.Σπάτα ειναι ομάδα που ηρθε με κεκτημένη ταχύτητα και της κάθησαν κάποια αποτελέσματα αλλά οχι τίποτε περισσότερο ,πόσο θα αντέξει ο κακόμοιρος ο Ντ΄ασης και ο Περγαντής,ηταν θέμα χρόνου να φανούν οι αδυναμίες τους πάντως η πορεία τους θα ειναι αξιοπρεπής εχοντας μάλιστα προπονητή ενα καταπληκτικό ανθρωπο και δουλευτρα τον Γεωργικόπουλο οχι οτι ο προυγούμενος ηταν κακός .
11.Χολαργός ειναι μιά ομάδα που αν δεν ειχε προβλήματα τραυματισμών Τσαγκαράκης Μπουτραχάνης θα εκανε πρωταθλητισμό .
12.Γαλάτσι ομάδα με νέα παιδιά αλλα κατι βρωμάει εκει ,εφυγε ο Μποσγανάς που πιστευω οτι τα πήγαινε πολύ καλά,δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
13. 13 αγώνες 13 νίκες αυτό τα λέει ολα .
Αυτά για σήμερα δεν κάνω καμία εκτίμηση για το ποιός θα ανεβεί και το ποιός θα πέσει ουτε για την Κηφισιά ακόμη γιατί εχουν δει πολλά τα ματάκια μου .
mesogeia
λοιπον φιλοι ειχα υποσχεθει οτι θα σχολιασω προπονητες και ξεκιναω:
Παπαθεοδωρου:καλα αποτελεσματα και μπασκετ ΜΟΝΟ ομως με γεματα ροστερ
Αποστολακης:καλη δουλεια σε ομαδα με καλο κλιμα και καλα παιδια
Ρεμεντελας:για καποιο λογο δεν με πειθει με τιποτα αν και ανεβασε την ομαδα και παει καλα
Γκανας:παιρνει αποτελεσματα χωρις να παιζει κατι ιδιαιτερο???
Κακαλιας:ως προπονητης της πεντελης ειχε μια ομαδα που επαιζε αρκετα καλα αλλα ειχε την ατυχια να χασει 2 ματς στο ποντο και εφυγε.Οσο για το χολαργο θα δουμε στην πορεια
Γρυλιωνακης:παντα οι ομαδες του παρουσιαζουν ασταθεια ενω δεν εχουν κατι χαρακτηριστικο ιδιαιτερο
Κετσελιδης:μεταμορφωσε τον ταυρο προς το καλυτερο αλλα η ενασχοληση του με τον πανελληνιο θα του φαει ενεργεια και χρονο και η πορεια του ταυρου θα φθεινει παλι
Γεωργικοπουλος:καλη και μακροχρονη δουλεια στο χολαργο με πιεστικες αμυνες,βρεθηκε στα σπατα και μεγαλο ερωτηματικο η πορεια τους στο εξης
Καρακωστας:παρα πολυ καλη δουλεια με αποτελεσματα,σωστη οργανωση ομαδος με σοβαροτητα,πειθαρχεια αγω νιστικη και κατευθυνση
Κουμαρας:αναχρονιστικος και λιγο μα πολυ λιγο μπασκετικος
Κωστοπουλος:μανατζερ
Αποστολοπουλος:στο λιγο καιρο που ειναι εδωσε μια φρεσκαδα στην ομαδα,αλλα τις βασεις σαφως ειχε βαλει ο Κοντομηνας
Κεφαλας:με μαγικο ραβδι αλλαξε την αμιλλα που της αξιζει να ειναι πιο ψηλα
Κτιστακης:δουλευει καλα και παρουσιαζει εργο παρα τις αντιξοες συνθηκες
Μποσγανας:μετα την περσινη φοβερη χρονια με το γαλατσι φετος ξεκινησε ασχημα,φαινεται ομως οτι κατι παει να φτιξει με την ηλιουπολη
Καραμπελας:λιγα πραγματα γενικα εχει καταφερει ξεκινησε ομως καλουτσικα με το κορωπι και το γαλατσι δε βλεπεται με τιποτα
Κατσανος:δεν εχω γνωμη για τον ανθρωπο γιατι πρωτη φορα τον ακουω-βλεπω αλλα μπραβο για την προσπαθεια και υπομονη του.Νομιζω οτι δουλευε Γ εσκα αλλα δεν ξερω κατι παραπανω
Αν πρεπει να βγει ενα συμπερασμα νομιζω οτι οΑποστολακης παιρνει χρυσο μεταλιο,οΚαρακωστας αργυρο και το χαλκινο μαλλον ο Κτιστακης
Αντε καλο δευτερο γυρο οσονουπω...!!!
nikefalin
QUOTE(president @ Jan 9 2008, 16:27 ) *
την διαρκεια του πρωταθληματος.Αυτες ειναι καποιες ιδεες που μεσα απο συζητηση μπορουν να βελτιωθουν η και να τροποποιηθουν.Το θεμα ομως ειναι να υπαρχει διαθεση και θεληση για αλλαγες και τομες .

Σωστά αλλά στην περίπτωση αυτή χρειάζονται νομοθετικές ρυθμίσεις. Θα σας το πω λίγο διαφορετικά.
Κατώτατοι προυπολογισμοί κλπ, απαιτούν εταιρίες και όχι αθλητικά σωματεία. Δηλαδή και υπουργείο εμπορίου και εφορίες και όλα τα συναφή.
Αυτά δεν συμβαίνουν σχεδόν ούτε στην Α2, πως να γίνουν στην Α ΕΣΚΑ ? η ομοσπονδία συζητά πως θα κάνει ερασιτεχνικό το μπάσκετ πλην Α1 (για να το ελέγχει καλύτερα κιόλας), εικάζω πως το έχετε δει αυτό.
Δεν διαφωνώ με τις ιδέες , αντίθετα κάποιες με βρίσκουν σύμφωνο, αν καταθέσετε μια ιδέα βιώσιμη με πραγματικά στοιχεία να την συζητήσουμε.
Από την άλλη, το να μείνει η κατάσταση ως έχει δεν πάει. Τα λιμνάζοντα νερά πρέπει να ταραχθούν, συμφωνώ.

Κάπου η "ημιεπαγγελματική" κατάσταση δεν κολλά. Συμφωνώ περισσότερο με τον jabar στον πληρή διαχωρισμό όπου τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν θα έχουν άνοδο. Αλλά αυτή τη στγμή με το ζόρι συντηρείται 1 επαγγελματική κατηγορία (Α1), this is not america , που λέει και ο bowie.
DORIAN
Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι κι εγώ ένας ακόμη fan της κατηγορίας, αν και δεν είμαι οπαδός
καμιάς συγκεκριμένης ομάδας οπότε μπορώ να είμαι αντικειμενικός
και αμερόληπτος.
Έμαθα πρόσφατα την ύπαρξη του site και ομολογώ οτί μου αρέσει
πολύ το γεγονός οτί μου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάσω απόψεις
με άλλους φίλους του αθηναϊκού μπάσκετ.

Έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής τους φίλους Jabar και Ilovebasketball,
όχι απαραίτητα γιατί συμφωνώ με όλα όσα γράφουν αλλά
γιατί γράφουν ολοκληρωμένα και έχουν ενδιαφέοντα πράγματα
να πουν. Συνεχιστε έτσι!

Προς το παρόν γεια σας..Ελπίζω να τα λέμε συχνά.
ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ
καλησπέρα σας,
δε θα μακρυγορήσω απλά έχω να κάνω δύο ερωτήσεις:
1) κύριε Δέδε, παρ'όλο που γράφετε επώνυμα και σας συγχαίρω για αυτό, εξακολουθείτε να λέτε ότι δεν έχουν ειρμό τα λεγόμενά μου. Η ερώτησή μου είναι ξεκάθαρη: ποιός θα αποζημιώσει χρηματικά και κυρίως αγωνιστικά τα παιδιά που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την ομάδα?? Ξεκάθαρο το ερώτημα? Μήπως θέλει επεξήγηση?
2) φίλε Administrator, είμαι μόνο εγώ που κάνω κριτική εδώ μέσα? γιατί καμία παρατήρηση στους υπόλοιπους? με κάνεις να πιστεύω ότι για κάποιους λόγους ενοχλείσαι και θίγεσαι προσωπικά για όσα είπα και τα οποία είναι πέρα για πέρα αληθινά. Απλά δεν μιλώ επώνυμα διότι αν συμβεί κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος ότι η ομάδα θα διαλυθεί και δεν είναι αυτό το ζητήμενό μου. Επίσης μήπως είμαι ο μόνος που γράφω ανώνυμα? Και στην τελική εγώ εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει site μεταξύ φίλων και γνωστών για να αυτοεκθειαζόμαστε και να χαριεντιζόμαστε!

Μήπως κάτι από αυτά που έγραψα δεν είναι κατανοητά και θεωρείτε ότι δεν έχουν ειρμό??

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε τα παραπάνω.
Καλό βράδυ σε όλους,
ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ για πάντα!
dizzy_fingers
QUOTE(ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ @ Jan 9 2008, 20:57 ) *
με κάνεις να πιστεύω ότι για κάποιους λόγους ενοχλείσαι και θίγεσαι προσωπικά για όσα είπα και τα οποία είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Παραθέτω τονισμένο το σημείο του ποστ μου που μάλλον δε διάβασες καλά...
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 9 2008, 12:42 ) *
Ούτε, επίσης, μπορούν οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις στυλ κατηγορητηρίου που καταλήγουν σε "...μήπως είστε εσείς ο τάδε φταίχτης του τάδε προβλήματος?" μπορούν να θεωρηθούν ως παράθεση γεγονότων.
Κάθε άλλο, ως φτηνή δημοσιογραφική τακτική για απόσπαση πληροφοριών, μπορεί να θεωρηθεί και είναι σίγουρο πως δεν έχει άλλο αποτέλεσμα από τη μείωση του σεβασμού των τρίτων προς το πρόσωπό σου.

Τί άλλο να σου πώ...εσύ εκτίθεσαι. rolleyes.gif
Την "τεκμηρίωση" των αλήθειών σου, πάλι, την αφήνω ασχολίαστη.


QUOTE(ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ @ Jan 9 2008, 20:57 ) *
είμαι μόνο εγώ που κάνω κριτική εδώ μέσα? γιατί καμία παρατήρηση στους υπόλοιπους?

Όταν οι υπόλοιποι υποστηρίξουν ότι έχουν μπει εδώ για να λύσουν ως σωσίες-κατηγορητές των πάντων τα προβλήματα της κατηγορίας....τότε θα ασχοληθώ μαζί τους.
Προς το παρόν, όμως, δεν πρόκειται να το κάνω (εφόσον δεν παραβιάζουν κάποιον κανονισμό) καθώς εκφράζουν τις απόψεις τους οι οποίες απέχουν παρασάγκας από αυτό που εσύ υποστήριξες πως θα κάνεις όταν πρωτογράφτηκες.
Γι'αυτό το λόγο εγώ σου έκανα μία ερώτηση στο προηγούμενό μου ποστ, την οποία όμως είτε δεν πρόσεξες είτε επέλεξες να μην απαντήσεις (αυτή μεταξύ πολλών άλλων....).

Απαιτώ, λοιπόν, ως administrator που επιθυμεί το καλύτερο για τον διαδικτυακό του τόπο να μου απαντήσεις είτε στο επόμενό σου ποστ είτε με πμ, ποιά τακτική θα επιλέξεις στα επόμενά σου μηνύματα, να ξέρω κι εγώ τί στάση θα κρατήσω απέναντί σου.



ΥΓ:
QUOTE(ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ @ Jan 9 2008, 20:57 ) *
Και στην τελική εγώ εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει site μεταξύ φίλων και γνωστών για να αυτοεκθειαζόμαστε και να χαριεντιζόμαστε!

Θα ήθελες μήπως να μου πεις εσύ τον λόγο για τον οποίο έφτιαξα εγώ το basketforum? Σε πμ από εδώ και πέρα, όμως, σε παρακαλώ για να μη βγούμε off topic.
tool
QUOTE(LATRELL 17 @ Jan 9 2008, 14:34 ) *
Καλησπέρα σε όλους. . .
Θα συμφωνήσω με τον ΕΣΚΑΜΑΝΙΑ ότι είναι άδικο να υποβαθμίζεται η προσπάθεια που κάνει μια υγιής ομάδα όπως το Ίλιον.. Μακάρι και στο Κορωπί να γινότανε ανάλογη προσπάθεια. . .
Φίλε tool όσον αφορά τον Σκαλωμένο, επειδή έχω παρακολουθήσει φέτος αρκετά και το Ίλιον, είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας του Ιλίου και είναι μέσα στους παίκτες της κατηγορίας που ξεχωρίζουν (με προεξάρχοντα φυσικά τον σούπερ Κουντουμάδη), και θεωρώ λάθος σου να τον υποτιμάς. . .
ΦΟΡΤΣΑ ΚΟΡΩΠΑΡΑ !!! 41.gif



Δεν υποτιμάω κανέναν παίχτη φίλε LATRELL 17 αλλά φρονώ ότι παίχτες σαν τον σκαλωμένο υπάρχουν αρκετοί στη κατηγορία.
president
Φιλε KΑΥΣΤΙΚΕ το προβλημα ειναι οτι δεν απαντας η απαντας επιλεκτικα.Οσον αφορα το οικονομικο υπαρχουν ανθρωποι στην ομαδα που μπορουν να δωσουν απαντησεις στους θιγεντες παικτες και ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ τονιζω το προπονητες γιατι μεταξυ αλλων πηρες σβαρνα και τον προπονητη χωρις να εχεις ιδεα του τι γινεται και τα προσωπικα προβληματα του καθενος.Απ την αλλη το υφος σου περισσοτερο σε ανακριση παραπεμπει παρα σε προσπαθεια βοηθειας .Κλεινοντας μην μου πεις οτι αυτο που συμβαινει ΕΦΕΤΟΣ στον Αθηναικο γινεται πρωτη φορα.Συμφωνω οτι ειναι ενα γεγονος απαραδεκτο και καταδικαστεο αλλα απ την αλλη συμβαινει σε παμπολες ομαδες καθε χρονο απο Α1 εως Δ ΕΣΚΑ.Απλα αν και υπευθυνος ειμαι ο πρωτος που δημοσιοποιει ενα τετοιο θεμα με προθεση ολοι να ειναι προσεκτικοτεροι στο μελλον αλλα και για να ακουστουν αποψεις οι οποιες θα αποτρεψουν μελλοντικα τετοια φαινομενα. Υ.Γ.Θα σε παρακαλεσω αλλη φορα να μην ασχοληθεις με τον Προπονητη γιατι αν οι παικτες ειναι μια φορα αξιοι επαινων ο Προπονητης ειναι πεντε.
Jabar
Συμφωνούμε λοιπόν
1. Κατ'αρχάς όσο φιλόξενο και αν είναι ένα site γραπτός λόγος είναι πιό αργός από τον προφορικό και λιγώτερο ζωντανός όσα emoticons και να βάλεις.
2.Η ΕΣΚΑ και οι δομές του μπάσκετ ίσως έχουν ξεπεραστεί χωρίς να θέλω να μειώσω ανθρώπους.Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι μία συζήτηση από τη βάση με ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και που ζουν τα προβλήματα καθημερινά
3.Οταν πρότεινα αμερικάνικη δομή το έκανα γιατί τα προβλήματα τα αντιμετώπισαν νωρίτερα και οι αμερικάνοι μπορεί να έχουν χίλια κακά είναι όμως πρακτικοί άνθρωποι.Νομίζω ότι marketing κάνεις παράγοντας ιδέες αλλά κυρίως αντιγράφοντας πετυχημένα μοντέλα.Ιδέες όπως μετάδοση αγώνων κεντρική συγκέντρωση διαφημίσεων κλπ είναι πολύ καλές.Αλλά αυτά είναι το δεύτερο βήμα δεν κολλάμε πουθενά όπως έλεγαν οι αρχαίοι εν οίδα οτι ουδέν οίδα.Πρώτα πρέπει να αρχίσει μία συζήτηση καταγραφή και κάποιοι να επεξεργαστούν κάποιες προτάσεις.Αφού βέβαια καταλήξουμε και σε μία άποψη τι μπάσκετ θέλουμε στην ΕΣΚΑ
Επαγγελματικό ,ερασιτεχνικό, ερμαφρόδητο.
4.Οπως λέει και ο Nikefalin έχουν μείνει 68 διαιτητές σ' όλες τις κατηγορίες .Ποιότητα σ'αυτό τον τομέα έρχεται μόνο μέσα και από την ποσότητα και τη θέσπιση σωστών κριτηρίων.
5.Συμφωνώ λοιπόν να μαζευτούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ της ΕΣΚΑ παράγοντες, παίκτες, διαιτητές, κριτές ,φίλαθλοι ,σε μία συνεδριακή αίθουσα να συζητήσουμε και να ορίσουμε άτομα που θα επεξεργαστούν προτάσεις.
Υ.Γ1 Οι άνθρωποι φαίνονται περίεργοι όταν είσαι ξένος και τα πρόσωπα ξένα εχθρικά όταν είσαι μόνος DOORS
Υ.Γ2 Οταν κάτι το θέλεις πολύ όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνομοτούν να το πετύχεις. Paulo Coelho.
Υ.Γ3 Αν σου αρέσει o David Bowie να σου δώσω 2 dvd που έχω φέρει από έξω να τον δείς .
digital
Πρώτον θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Jabar και στον Ilovebasketball για το θέμα που εχουν βάλει και για τις απόψεις τους για τα δρώμενα στην ΕΣΚΑ .Και η ανταλαγή απόψεων μέσω του site ειναι το πρώτο βήμα
αλλά πιστευω οτι η προσπάθεια αυτή δεν θα πρέπει να μείνει στα ευχολόγια αλλά να γίνει πράξη .Συμφωνώ με την ιδέα της καταγραφής των προβλημάτων και την υπαρξη συντονιστικής ομάδας η οποία οταν νομίζει οτι εχει ολοκληρώσει τις προτάσεις να κληθούν οσοι ενδιαφέρονται σε ανοικτή συζήτηση.Εγώ αναλαμβάνω να οργανώσω την συνάντηση με ολα τα απαραίτητα .
JASON
QUOTE(aionio talento @ Jan 9 2008, 15:45 ) *
οταν λες : ''θα μπορουσαν να παιζουν σε πολυ παραπανω επιπεδο'' μηπως θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο

συγκεκριμένος ?

Ντεφούδης ισως μεχρι Β εθνικη(πλυ καλη τεχνικη), Ψωμαδερης και Μενουδακος(ειδικα αν βελτιωσει λιγο το σουτ) σίγουρα μεχρι Α2(Μια κατηγορια στην οποιοα οι παικτες εχουν ρολους και δεν αναλωνονται σε περιττα πραγματα)
ilovebasketball
QUOTE(okso @ Jan 9 2008, 15:02 ) *
Για να βοηθησω λιγο tsitouridis = τζεμης.


Πρεπει να εισαι απο το περιβαλλον του ΝΑΟ.
Ωστοσο δεν ακουμπας ουτε ξυστα.
Πρεπει να μαθεις μερικα μυστικα ακομη.
aionio talento
QUOTE(JASON @ Jan 10 2008, 10:59 ) *
Ντεφούδης ισως μεχρι Β εθνικη(πλυ καλη τεχνικη), Ψωμαδερης και Μενουδακος(ειδικα αν βελτιωσει λιγο το σουτ) σίγουρα μεχρι Α2(Μια κατηγορια στην οποιοα οι παικτες εχουν ρολους και δεν αναλωνονται σε περιττα πραγματα)



απο Α'ΕΣΚΑ - Α2 - Β ΕΘΝΙΚΗ και μαλιστα σιγουρα ( οπως γραφεις ) ! ! ! με αυτα που γραφεις φιλε ( αν και

σεβαστη η γνωμη σου ) θα ''περπατησουν τα αγαλματα'' ηηηηημαρτοονν !
JASON
QUOTE(aionio talento @ Jan 10 2008, 13:17 ) *
απο Α'ΕΣΚΑ - Α2 - Β ΕΘΝΙΚΗ και μαλιστα σιγουρα ( οπως γραφεις ) ! ! ! με αυτα που γραφεις φιλε ( αν και

σεβαστη η γνωμη σου ) θα ''περπατησουν τα αγαλματα'' ηηηηημαρτοονν !

Εκτος απο Παπαγου και Γ εθνικη παρακολουθησε και λιγο Α2 και Β εθνικη να δεις ποιοι παίκτες παίζουν και μετα κανε τις συγκρίσεις. Σου αναφερω απλα μερικες ομαδες ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΦΑΛΗΡΟ, ΔΟΥΚΑΣ,ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΜΙΛΩΝΑΣ, ΑΛΙΜΟΣ κ.α. Το επιπεδο των ομαδων των κατηγοριων αυτων ειναι πολυ πεσμενο. Στις ομαδες που σου ανεφερα οι παικτες αυτοι θα επαιζαν πρωταγωνιστες(ας μην αναφερθω στις επαρχιακες ομαδες). Στις ομαδες με τα μεγαλα ονοματα πιστευω οτι θα ειχαν απλα ρόλους. Μην κοιτας τις κατηγοριες φιλε, κοιτα τους παίκτες και το επιπεδο τους.!!!
aionio talento
επειδη βλεπω το επιπεδο των παικτων μιλαω ! επισης το τι κατηγοριες - ποιους αγωνες παρακολουθω ασε με

να ξερω καλυτερα για τον εαυτο μου ! επισης σε συμβουλευω να συνεχισεις βεβαια να γραφεις τις αποψεις

σου αλλα μην γινεσαι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ κανενος wink.gif και ξερεις πολυ καλα τι εννοω ! εκτος αν εσυ με το nick

name jason εισαι καποιος απο τα 3 παιδια που ανεφερες πιο πανω οποτε . . . δικαιολογεισαι ! !
v-span
QUOTE(aionio talento @ Jan 10 2008, 13:55 ) *
επειδη βλεπω το επιπεδο των παικτων μιλαω ! επισης το τι κατηγοριες - ποιους αγωνες παρακολουθω ασε με

να ξερω καλυτερα για τον εαυτο μου ! επισης σε συμβουλευω να συνεχισεις βεβαια να γραφεις τις αποψεις

σου αλλα μην γινεσαι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ κανενος wink.gif και ξερεις πολυ καλα τι εννοω ! εκτος αν εσυ με το nick

name jason εισαι καποιος απο τα 3 παιδια που ανεφερες πιο πανω οποτε . . . δικαιολογεισαι ! !

Κωστάκη θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κάνεις λάθος. Για τα δύο από τα τρία παιδιά - Μενουδάκος και Ψωμαδέρης- για τα οποία και έχω άποψη, πιστεύω κι εγώ ότι άνετα είχαν ρόλο στο επίπεδο της Β΄Εθνικής και της Α2.
Συγκεκριμένα ο Μενουδάκος έχει τεσταριστεί πολλές φορές με τέτοιου είδους παίχτες είτε σε εγχώριες και διεθνείς Πανεπιστημιάδες είτε σε αγώνες στο Στρατό, όπου μάλιστα είχε εκθέσει και περιφεριακό του Πανελληνίου...

Ο δε Ψωμαδέρης μόνο και μόνο απότην κλήση του αλλά και τις εμφανίσεις του στην Εθνική Ενόπλων απέδειξε πρώτα ότι δεν του χαρίστηκε τίποτα και δεύτερον ότι έχει θέση σε πολύ υψηλότερο επίπεδο μπασκετικά.
dizzy_fingers
Χαμηλώστε λίγο τους τόνους παιδιά. Δε χρειάζεται να μιλάμε απότομα ο ένας στον άλλον.
Κουβέντα κάνουμε peace.gif.
JASON
QUOTE(aionio talento @ Jan 10 2008, 13:55 ) *
επειδη βλεπω το επιπεδο των παικτων μιλαω ! επισης το τι κατηγοριες - ποιους αγωνες παρακολουθω ασε με

να ξερω καλυτερα για τον εαυτο μου ! επισης σε συμβουλευω να συνεχισεις βεβαια να γραφεις τις αποψεις

σου αλλα μην γινεσαι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ κανενος wink.gif και ξερεις πολυ καλα τι εννοω ! εκτος αν εσυ με το nick

name jason εισαι καποιος απο τα 3 παιδια που ανεφερες πιο πανω οποτε . . . δικαιολογεισαι ! !

Αβανταδορος δεν ειμαι κανενος αλλα απο οτι φαινεται καλο θα ηταν να διευρυνεις τους μπασκετικους σου οριζοντες. Στο κατω κατω δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θιγεσαι εσυ αν οι παικτες αυτοι αξιζουν να παιζουν παραπανω. ο καθενας λεει την αποψη του αλλα μην αφηνεις τυχον προσωπικες μπασκετικες επιτυχιες ή αποτυχιες να σε προκαταλαμβανουν smile.gif Εξαλλου δεν είναι μονο οι παραπανω παικτες αυτοι που θα μπορουσαν να παιξουν σε αλλο επιπεδο εκτος της Α ΕΣΚΑ, υπαρχουν πολλοι αθλητες της κατηγοριας που αξιζουν.
ilovebasketball
QUOTE(aionio talento @ Jan 10 2008, 15:55 ) *
επειδη βλεπω το επιπεδο των παικτων μιλαω ! επισης το τι κατηγοριες - ποιους αγωνες παρακολουθω ασε με

να ξερω καλυτερα για τον εαυτο μου ! επισης σε συμβουλευω να συνεχισεις βεβαια να γραφεις τις αποψεις

σου αλλα μην γινεσαι ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ κανενος wink.gif και ξερεις πολυ καλα τι εννοω ! εκτος αν εσυ με το nick

name jason εισαι καποιος απο τα 3 παιδια που ανεφερες πιο πανω οποτε . . . δικαιολογεισαι ! !


Νομιζω οτι οι συγκεκριμενοι παικτες δεν εχουν αναγκη απο αβανταδορους.
Ειδικα για Μενουδακο τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Το παιδι αυτο ειναι ενας παικτης με πολλα προσοντα πληρης σε ολους σχεδον τους τομεις και κυριως με πολυ μυαλο κατι που ειναι απαραιτητο στο BASKET.
Oπως ειναι γνωστοσε ολους, αν ηθελε θα επαιζε με την ομαδα που ανηκει (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ) στην Α2.
Χωρις να υποτιμω τους συμπαικτες του πιστευω οτι σ" αυτον οφειλει τη μεγαλη διαφορα η ΑΕΝΚ.
Αυτα απο καποιον που δεν εχει σχεση με τον παικτη κα ιτην ΑΕΝΚ.
tool
QUOTE(aionio talento @ Jan 10 2008, 13:17 ) *
απο Α'ΕΣΚΑ - Α2 - Β ΕΘΝΙΚΗ και μαλιστα σιγουρα ( οπως γραφεις ) ! ! ! με αυτα που γραφεις φιλε ( αν και

σεβαστη η γνωμη σου ) θα ''περπατησουν τα αγαλματα'' ηηηηημαρτοονν !


Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη αυτή, ηρεμήστε ρε παιδιά λίγο με τις υπερβολές . . .!

Θα πρέπει μάλλον να παρακολουθήσετε περισσότερο τις κατηγορίες αυτές...
Έλεος!!
ADEKASTOS
QUOTE(ilovebasketball @ Jan 10 2008, 16:23 ) *
Νομιζω οτι οι συγκεκριμενοι παικτες δεν εχουν αναγκη απο αβανταδορους.
Ειδικα για Μενουδακο τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Το παιδι αυτο ειναι ενας παικτης με πολλα προσοντα πληρης σε ολους σχεδον τους τομεις και κυριως με πολυ μυαλο κατι που ειναι απαραιτητο στο BASKET.
Oπως ειναι γνωστοσε ολους, αν ηθελε θα επαιζε με την ομαδα που ανηκει (ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ) στην Α2.
Χωρις να υποτιμω τους συμπαικτες του πιστευω οτι σ" αυτον οφειλει τη μεγαλη διαφορα η ΑΕΝΚ.
Αυτα απο καποιον που δεν εχει σχεση με τον παικτη κα ιτην ΑΕΝΚ.

Μήπως εβλεπες αλλο πρωτάθλημα γιατί αν θυμάμε καλά οταν ο Πανερυθραικός ηταν στην Γ΄κατηγ ο Μενουδάκος επαιζε αλλαγή του Κοντούδη και ποτέ δεν ηταν βασικόςκαι εαν τον ηθελε ο πανερυθραικός δεν θα τον εδινε .Ειπαμε οτι εντάξει ειναι καλός παίκτης αλλά μην τρελαθούμε κι'ολας ελεος γιατί ετσι οπως πάτε θα τον καλέσει ο Γιαννάκης στο προολυμπιακό τουρνουά.Το ιδιο ισχύει και για τον Ψωμαδέρη γιατί και οιδύο παίξανε σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά γιατί προτιμήσανε την Α΄?,μήπως γιατί στην Α΄ειναι πρωταγωνιστές και στις πιο πάνω κατηγορίες δεν αντέχουν τον δευτερο ρόλο, η να ζεσταίνουν τον πάγκο.Εαν καθήσεις και δείς ολους τους παίκτες της Α΄ΕΣΚΑ θα δείς οτι υπάρχουν και αλλοι πολύ καλοι και ισως καλυτεροι παίκτες απο τους προαναφερόμενους .Αλήθεια τι εκανε πέρυσι οΨωμαδέρης με το Μαρκόπουλο και ο Μενουδάκος με την Κηφισιά??? Σκέψου λίγο και μην τρελλενόσαστε.
aionio talento
QUOTE(JASON @ Jan 10 2008, 14:22 ) *
Αβανταδορος δεν ειμαι κανενος αλλα απο οτι φαινεται καλο θα ηταν να διευρυνεις τους μπασκετικους σου οριζοντες. Στο κατω κατω δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θιγεσαι εσυ αν οι παικτες αυτοι αξιζουν να παιζουν παραπανω. ο καθενας λεει την αποψη του αλλα μην αφηνεις τυχον προσωπικες μπασκετικες επιτυχιες ή αποτυχιες να σε προκαταλαμβανουν smile.gif Εξαλλου δεν είναι μονο οι παραπανω παικτες αυτοι που θα μπορουσαν να παιξουν σε αλλο επιπεδο εκτος της Α ΕΣΚΑ, υπαρχουν πολλοι αθλητες της κατηγοριας που αξιζουν.



δεν νομιζω να φαινεται σε κατι απο αυτα που εγραψα οτι θιγομαι ! τελος παντων το οτι αυτα τα παιδια δεν τα

γνωριζω προσωπικα οπως εσυ η ο φιλος μου ο v-span δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εχω αποψη για αυτους

( οσον αφορα το μπασκετ και μονο για να μην παρεξηγηθω ) τους εχω δει σε καποιους αγωνες φετος + ενα

φιλικο που παιξαμε το καλοκαιρι ! αν ειναι να κρινουμε μονο αυτους που ξερουμε και μας ξερουν ( ασε που

δεν εχω καμια απαιτηση να με ξερει καποιος εμενα σαν παικτη . . . ) τοτε χαθηκαμε ! !



τελος θα σας πω να μην παρασυρεστε απο αυτα που βλεπετε η ακουτε απο διαφορους ! οικονομικο ειναι το

θεμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! τι εννοω ? το 70% των ομαδων που αγωνιζονται στις κατηγοριες που αναφερατε

( Β ΕΘΝΙΚΗ Α2 ) αντιμετωπιζουν οικονομικα προβηματα με συνεπεια με το περιορισμενο budjet που διαθετουν

μολις ''κλεινουν'' τον βασικο κορμο της ομαδος τους ( 7-8 παικτες ) αναγκαστικα ''ψωνιζουν'' για τις

συμπληρωματικες τους θεσεις στο ροστερ παικτες οπως αυτους που ακουγονται εδω της ΕΣΚΑ δηλαδη διοτι

δεν εχουν αλλη επιλογη μιας και λειπει το ρευστο ! ειναι μια κατασταση που υπαρχει στο μπασκετ τα τελευταια

4-5 χρονια με ομαδες να διαλυονται η να συγχωνευονται για να γλυτωσουν το ''κανονι'' ! η πραγματικη

η αληθεια σε αυτο που συζητηταμε και εχει τυχει να ξαναγραψω σε παλιοτερο post μου ειναι οτι το μπασκετ

που παιζεται στην Α2 σε σχεση με αυτο που παιζεται στην Α ΕΣΚΑ ειναι απλα . . . ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ !
v-span
Κοίτα γενικά έχεις δίκιο, απλά μπορούμε το ίδιο θέμα να το δούμε και από άλλη οπτική. Δηλαδή στην ερώτηση γιατί ο κάθε Μενουδάκος και Ψωμαδέρης όντως δεν παίζουν, μία απάντηση είναι ότι ενώ στην Κηφησιά πληρώνονται επαρκώς και αξιόπιστα στην Α2 ή στη Β'Εθνική αυτό δεν είναι ο κανόνας.

Επίσης στη συζήτηση που έχει να κάνει με το αν κάποιος παίχτης Α'ΕΣΚΑ για να μπορεί να παίξει αρκετά παραπάνω θα πρέπει να έχει απίστευτα νούμερα στην Α'ΕΣΚΑ διαφωνώ, επειδή το μπάσκετ έχει αλλάξει πια και οι πραγματικά χρήσιμοι παίχτες δεν είναι τόσο οι σκόρερ αλλά αυτοί που μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές στο γήπεδο και επιθετικά όχι τόσο να σκοράρουν όσο πρωτίστως να δημιουργούν. Και τα δύο παιδιά λοιπόν πέραν του ότι έχουν βαθιά γνώση του αθλήματος είναι πολυ καλοί αμυντικοί και γενικότερα έχουν την ικανότητα να είναι χρήσιμοι σε μια ομάδα ακόμα και όταν σκοράρουν και λίγους πόντους.
dolly12
Και προς συμπληρωση v-span

ξερεις αδεκαστε δεν ασχολουνται ολοι οι ανθρωποι μονο με το μπασκετ, εχουνε και ζωη, και δουλεια κανονικη ή σχολη... συνεπως δε μπορεις να λες οτι δεν παιζουν σε πιο πανω κατηγορια γιατι δε μπορουνε γιατι αν θες εχω γνωστους / φιλους που παιζουνε στη Β και στη Α2 εθνικη που ειναι πολυ χειροτεροι απο αυτους που προαναφερθηκες...

πχ... το δρακακη περσι ποιος τον εκανε ηρωα και πηρε μεταγραφη στη β εθνικη? ποιος του εδινε καλαθια παρε βαλε για θυμισου λιγο ( και δε το λεω μειωτικα για το γιωργο αυτο, ισα ισα που για παιδι που παιζει τοσα λιγα χρονια μπασκετ ηταν κυριαρχος στα ρεμπαουντ και εκανε πολυ καλο πρωταθλημα επιθετικα και αμυντικα) αλλα μη λεμε κ οτι θελουμε...

υπαρχουνε λογοι και λογοι για τους οποιους αποφασιζεις να μην παιξεις πιο ψηλα
απο το οικονομικο και την ωρα που θα χανεις, το επαγγελματικο καθως επισης ακομα και αυτο που λες οτι προτιμαω να παιζω περισσοτερο και να βελτιωνομαι σε μια ομαδα πιο χαμηλης κατηγοριας παρα να σκουπιζω παγκο για 3 χρονια (βλεπε ξανθοπουλο, μαγλο, μικρο παγωνη κτλ)

οποτε αστο καλυτερα....
soouza
41.gif
QUOTE(dolly12 @ Jan 11 2008, 12:49 ) *
Και προς συμπληρωση v-span

ξερεις αδεκαστε δεν ασχολουνται ολοι οι ανθρωποι μονο με το μπασκετ, εχουνε και ζωη, και δουλεια κανονικη ή σχολη... συνεπως δε μπορεις να λες οτι δεν παιζουν σε πιο πανω κατηγορια γιατι δε μπορουνε γιατι αν θες εχω γνωστους / φιλους που παιζουνε στη Β και στη Α2 εθνικη που ειναι πολυ χειροτεροι απο αυτους που προαναφερθηκες...

πχ... το δρακακη περσι ποιος τον εκανε ηρωα και πηρε μεταγραφη στη β εθνικη? ποιος του εδινε καλαθια παρε βαλε για θυμισου λιγο ( και δε το λεω μειωτικα για το γιωργο αυτο, ισα ισα που για παιδι που παιζει τοσα λιγα χρονια μπασκετ ηταν κυριαρχος στα ρεμπαουντ και εκανε πολυ καλο πρωταθλημα επιθετικα και αμυντικα) αλλα μη λεμε κ οτι θελουμε...

υπαρχουνε λογοι και λογοι για τους οποιους αποφασιζεις να μην παιξεις πιο ψηλα
απο το οικονομικο και την ωρα που θα χανεις, το επαγγελματικο καθως επισης ακομα και αυτο που λες οτι προτιμαω να παιζω περισσοτερο και να βελτιωνομαι σε μια ομαδα πιο χαμηλης κατηγοριας παρα να σκουπιζω παγκο για 3 χρονια (βλεπε ξανθοπουλο, μαγλο, μικρο παγωνη κτλ)

οποτε αστο καλυτερα....

Σωστές οι απόψεις σου dolly! 41.gif
JASON
Οπως και να εχει εμεις που γραφουμε στο forum δεν γνωριζουμε λεπτομερειες, προσωπα και πραγματα γι'αυτο ας περιοριστουμε σε αυτα που ξερουμε(εκτος εαν καποιος ξερει κατι παραπανω). Ο καθενας κανει τις επιλογες του με βαση το συμφερον του, ειτε αυτο ειναι οικονομικο είτε αγωνιστικο. Το μονο σιγουρο που γνωριζουμε ολοι ειναι πως οι παικτες αυτοι ειναι πρωταγωνιστες της κατηγοριας και της ομαδας τους που εχει 13 στα 13. Επισης δεν ειναι δυνατον να κρινουμε παικτες βλεποντας τους μονο σε εναν ή δυο αγώνες.!!
loufer
Φίλε αιώνιο ταλέντο???
Θυμάσαι για την πρόβλεψη που είχα κάνει πριν κανένα δίμηνο, ότι του χρόνου θα παίζεις με τη νυν ομάδα σου εναντίον της ομάδας της καρδιάς σου?

Όσον αφορά το Πέρα, δείχνεται στοιχεία πολύ σοβαρής ομάδας,έχετε βέβαια και καλό υλικό, και πραγματικά χαίρομαι την προσπάθεια που κάνετε, εύχομαι στο τέλος να ανταμειφθείτε με την Άνοδο.

Όσον αφορά τον Παπάγο, πιστεύω πολύ στην προσπάθεια των παιδιών και εύχομαι πραγματικά να την σώσουν την παρτίδα, θα είναι κρίμα για αυτό το μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.

Υ.Γ. : Ελπίζω να τα πούμε σε κάποιο φιλικό πάλι biggrin.gif
aionio talento
QUOTE(loufer @ Jan 11 2008, 13:21 ) *
Φίλε αιώνιο ταλέντο???
Θυμάσαι για την πρόβλεψη που είχα κάνει πριν κανένα δίμηνο, ότι του χρόνου θα παίζεις με τη νυν ομάδα σου εναντίον της ομάδας της καρδιάς σου?

Όσον αφορά το Πέρα, δείχνεται στοιχεία πολύ σοβαρής ομάδας,έχετε βέβαια και καλό υλικό, και πραγματικά χαίρομαι την προσπάθεια που κάνετε, εύχομαι στο τέλος να ανταμειφθείτε με την Άνοδο.

Όσον αφορά τον Παπάγο, πιστεύω πολύ στην προσπάθεια των παιδιών και εύχομαι πραγματικά να την σώσουν την παρτίδα, θα είναι κρίμα για αυτό το μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.

Υ.Γ. : Ελπίζω να τα πούμε σε κάποιο φιλικό πάλι biggrin.gif



κοιτα κατα 70% οι δυο ομαδες θα αγωνιζονται στις κατηγοριες που ειναι και φετος !

για περα μπορει να φαινομαστε φαβορι για ανοδο αλλα εκτος απο το γεγονος οτι και οι 16 απο εμας τους

παλαβους + coach ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ τις δηλωσεις του στυλ : θα ανεβουμε σιγουρα - τραινο κλπ ( κατι που οι

βασικοι ανταγωνιστες το κανουν εδω μεσα καθε μερα ) οι 17 αγωνες που μενουν μεχρι το τελος του

πρωταθληματος ειναι . . . ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ! ! !


για παπαγο πιστευω οτι για αντικειμενικους λογους που ανεφερες και εσυ πιο πανω και για συναισθηματικους

tongue.gif θα τα καταφερει στο τελος να μεινει στην Γ'ΕΘΝΙΚΗ


τα υπολοιπα θα τα πουμε σε καποιο απο τα προσεχη φιλικα !

( σορι για το of topic )
mimos8
καλημεριζω κι εγω το φορουμ.ειναι γνωστο σε ολους οτι ειμαι ο μενουδακος της αενκ.θελω να πω οτι αδικα γινεται τοση κουβεντα για μενα και τον ψωμαδερη και δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει γιατι ο καθενας εχει τις αποψεις του.και οι δυο ειμαστε παιχτες που παιζουμε πολυ και μιλαμε ελαχιστα.οσον αφορα εμενα και τον πανερυθραικο οι περισσοτεροι γνωριζουν γιατι εφυγα.θα θυμισω μονο οτι την χρονια που εφυγα ,σε ηλικια 22 χρονων ,επαιζα βασικος στη γ εθνικη και ειχα μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης απο παιχτες οπως ο μακρυδημας και ο ευαγγελιτσης.οποιος θελει περισσοτερες λεπτομερειες ας παρει ενα τηλεφωνο τον προπονητη της ερυθραιας,δ. χουχουλη,να του γνωστοποιησει τους λογους που αποχωρησα αλλα και τις προθεσεις του για την επομενη χρονια...
ας τελειωσει εδω το θεμα!τα υπολοιπα στο γηπεδο...
σχετικα με την κατασταση στις εθνικες κατηγοριες:
υγ1:μπορω να αναφερω τουλαχιστον 10 περιφερειακους στη β εθνικη και την α2 που δεν ειναι καλυτεροι απο τον ψωμαδερη.υπαρχουν ομαδες οπως ο λαγκαδας ,η κομοτηνη στη β εθνικη και το φαληρο και ο απολλωνας στην α2 με παιχτες που σε καλη ομαδα της α εσκα δε θα παιζαν βασικοι!
υγ2:αυτη τη στιγμη οι παιχτες της κηφισιας εχουν παρει περισσοτερα χρηματα απο τους περισσοτερους παιχτες της α2 που ειναι απληρωτοι και δεν ξερουν αν θα πληρωθουν και ποτε!οσο κι αν ακουγεται αστειο εχω φιλο μου στην α2 και μαλιστα με πολυ καλο ονομα που απο το καλοκαιρι εχει παρει λιγοτερα χρηματα απο μενα,και οχι επειδη εγω παιρνω πολλα!
υγ3:ειναι βλακωδες πλεον να αφιερωνεις ολη σου την ενεργεια στο μπασκετ αν εχεις κατι αλλο να ασχοληθεις επαγγελματικα.εκτος αν εισαι παιχτης επιπεδου εθνικης ελλαδος.απο εκει και κατω τα χρηματα ειναι αστεια και φυσικα αβεβαια!φετος στην α1 υπαρχουν συμβολαια της ταξης των 15-20000 ευρω ετησιως ενω καποτε η α1 ειχε αλλο πρεστιζ και οποιος επαιζε εκει ηταν εξασφαλισμενος οικονομικα.
mimos8
QUOTE(ADEKASTOS @ Jan 10 2008, 17:11 ) *
Μήπως εβλεπες αλλο πρωτάθλημα γιατί αν θυμάμε καλά οταν ο Πανερυθραικός ηταν στην Γ΄κατηγ ο Μενουδάκος επαιζε αλλαγή του Κοντούδη και ποτέ δεν ηταν βασικόςκαι εαν τον ηθελε ο πανερυθραικός δεν θα τον εδινε .Ειπαμε οτι εντάξει ειναι καλός παίκτης αλλά μην τρελαθούμε κι'ολας ελεος γιατί ετσι οπως πάτε θα τον καλέσει ο Γιαννάκης στο προολυμπιακό τουρνουά.Το ιδιο ισχύει και για τον Ψωμαδέρη γιατί και οιδύο παίξανε σε μεγαλύτερη κατηγορία αλλά γιατί προτιμήσανε την Α΄?,μήπως γιατί στην Α΄ειναι πρωταγωνιστές και στις πιο πάνω κατηγορίες δεν αντέχουν τον δευτερο ρόλο, η να ζεσταίνουν τον πάγκο.Εαν καθήσεις και δείς ολους τους παίκτες της Α΄ΕΣΚΑ θα δείς οτι υπάρχουν και αλλοι πολύ καλοι και ισως καλυτεροι παίκτες απο τους προαναφερόμενους .Αλήθεια τι εκανε πέρυσι οΨωμαδέρης με το Μαρκόπουλο και ο Μενουδάκος με την Κηφισιά??? Σκέψου λίγο και μην τρελλενόσαστε.

οσον αφορα την τελευταια σου φραση φιλε αδεκαστε θελω να μου απαντησεις σε 1 ερωτηση μονο:η αμιλλα φετος εχει τον πρωτο σκορερ της κατηγοριας(καβουρης) και τον λεωνιδα τον θαλασσινο,ο οποιος τα τελευταια 2 χρονια επαιζε βασικος στην α2(ηλυσιακο) εχοντας ΔΙΨΗΦΙΟ μεσο ορο ποντων συμβαλλοντας σημαντικα στη σωτηρια της ομαδας του!γιατι ομως η αμμιλα χαροπαλευει να σωθει στη α εσκα και δεν ανεβαινει τρενο????
mkos10
QUOTE(mimos8 @ Jan 11 2008, 14:16 ) *
οσον αφορα την τελευταια σου φραση φιλε αδεκαστε θελω να μου απαντησεις σε 1 ερωτηση μονο:η αμιλλα φετος εχει τον πρωτο σκορερ της κατηγοριας(καβουρης) και τον λεωνιδα τον θαλασσινο,ο οποιος τα τελευταια 2 χρονια επαιζε βασικος στην α2(ηλυσιακο) εχοντας ΔΙΨΗΦΙΟ μεσο ορο ποντων συμβαλλοντας σημαντικα στη σωτηρια της ομαδας του!γιατι ομως η αμμιλα χαροπαλευει να σωθει στη α εσκα και δεν ανεβαινει τρενο????



Οπως παντα σωστος ο φιλος mimos8 και με τεκμηριωμενη αποψη...
aionio talento
QUOTE(mimos8 @ Jan 11 2008, 14:08 ) *
καλημεριζω κι εγω το φορουμ.ειναι γνωστο σε ολους οτι ειμαι ο μενουδακος της αενκ.θελω να πω οτι αδικα γινεται τοση κουβεντα για μενα και τον ψωμαδερη και δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει γιατι ο καθενας εχει τις αποψεις του.και οι δυο ειμαστε παιχτες που παιζουμε πολυ και μιλαμε ελαχιστα.οσον αφορα εμενα και τον πανερυθραικο οι περισσοτεροι γνωριζουν γιατι εφυγα.θα θυμισω μονο οτι την χρονια που εφυγα ,σε ηλικια 22 χρονων ,επαιζα βασικος στη γ εθνικη και ειχα μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης απο παιχτες οπως ο μακρυδημας και ο ευαγγελιτσης.οποιος θελει περισσοτερες λεπτομερειες ας παρει ενα τηλεφωνο τον προπονητη της ερυθραιας,δ. χουχουλη,να του γνωστοποιησει τους λογους που αποχωρησα αλλα και τις προθεσεις του για την επομενη χρονια...
ας τελειωσει εδω το θεμα!τα υπολοιπα στο γηπεδο...
σχετικα με την κατασταση στις εθνικες κατηγοριες:
υγ1:μπορω να αναφερω τουλαχιστον 10 περιφερειακους στη β εθνικη και την α2 που δεν ειναι καλυτεροι απο τον ψωμαδερη.υπαρχουν ομαδες οπως ο λαγκαδας ,η κομοτηνη στη β εθνικη και το φαληρο και ο απολλωνας στην α2 με παιχτες που σε καλη ομαδα της α εσκα δε θα παιζαν βασικοι!
υγ2:αυτη τη στιγμη οι παιχτες της κηφισιας εχουν παρει περισσοτερα χρηματα απο τους περισσοτερους παιχτες της α2 που ειναι απληρωτοι και δεν ξερουν αν θα πληρωθουν και ποτε!οσο κι αν ακουγεται αστειο εχω φιλο μου στην α2 και μαλιστα με πολυ καλο ονομα που απο το καλοκαιρι εχει παρει λιγοτερα χρηματα απο μενα,και οχι επειδη εγω παιρνω πολλα!
υγ3:ειναι βλακωδες πλεον να αφιερωνεις ολη σου την ενεργεια στο μπασκετ αν εχεις κατι αλλο να ασχοληθεις επαγγελματικα.εκτος αν εισαι παιχτης επιπεδου εθνικης ελλαδος.απο εκει και κατω τα χρηματα ειναι αστεια και φυσικα αβεβαια!φετος στην α1 υπαρχουν συμβολαια της ταξης των 15-20000 ευρω ετησιως ενω καποτε η α1 ειχε αλλο πρεστιζ και οποιος επαιζε εκει ηταν εξασφαλισμενος οικονομικα.



ελπιζω στο σημειο που λες : ας παρει καποιος τον χουχουλη να τον ρωτησει ποσο επαιζα στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ να

κανεις πλακα και να μην το εννοεις γιατι τοτε επειδη εδω μεσα πολλοι ''πιανονται'' απο μια κουβεντα και

μονο τοτε θα πεσει πολυ ''καζουρα'' εδω μεσα και δεν θα μπορουν να σε υποστηριζουν εδω ουτε οι φιλοι σου

ουτε και αυτοι που δεν σε ξερουν προσωπικα οπως εγω για παραδειγμα ασχετα αν σε θεωρω πολυ καλο παικτη

η οχι - που σε θεωρω ! για αυτο σου λεω κι αν θες το ακους ( χωρις να εισαι υποχρεωμενος βεβαια )

προσγειωσου και μην λες τετοια πραγματα εδω μεσα !


και επειδη εκανες το λαθος ( παλι κατα την γνωμη μου ) να αναφερθεις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σε ομαδες της Α2 και

της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ λεγοντας : οτι καποιοι απο τους παικτες των ομαδων αυτων ειναι χειροτεροι απο εσας και στην

κατηγορια που παιζεις ( Α ΕΣΚΑ ) δεν θα επαιζαν βασικοι θα σου πω ενα πραγμα ! στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για

παραδειγμα αγωνιζεται ενας παικτης ονοματι ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ δεν θα σου πω για αυτα που εχει κανει

μπροστα στα ματια μου στα νιατα του οταν και επαιζε 5αδα Α1 ( Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ) με 20αρες και 25αρες και

man to man πανω στον γκαλη σε ηλικια 19-20 χρονων ! ας μιλησουμε για την σημερινη του κατασταση

ετσι οπως ειναι σημερα ( 35 πατημενα ) σου βαζει 30 ποντους - καρφωνει απο πανω σου ( κυριολεκτικα ) και

στην συνεχεια ψαχνεις το dvd του αγωνα για να καταλαβεις τι εγινε !


καλη συνεχεια και στην καλη σου ομαδα και σε σενα προσωπικα !
aionio talento
ΑΑΑ και επειδη θελω να ειμαι 100% δικαιος κατι στο οποιο εχεις απολυτο δικιο και ξεχασα να το πω ειναι αυτο

που λες στην αρχη ! οτι δηλαδη γινεται τοση κουβεντα για σενα και για τα αλλα παιδια χωρις να εχετε καμια

ευθυνη για αυτο ! συμφωνω απολυτα !
Kalfopoulos11
Καλησπέρα σε όλους.
Νομίζω ότι θα μπορούσα να πω τη γνώμη μου για το θέμα που αναφέρεστε μιας και έχω παίξει πολλά χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

1.Δεν έχει σημασία που έπαιζες πριν για να παίξεις είτε στην Α2 είτε στην Α & Β Εσκα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες από πιο ψηλά που δεν μπορούν να παίξουν Εσκα λόγω ότι δεν ήταν πρωταγωνιστές στις μεγαλύτερες ομάδες και γινόντουσαν μάγκες από τους συμπαίκτες τους ,με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν το ρόλο του πρώτου Βιολιού όταν τους ζητήθηκε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αντίστοιχα πολλοί από την Εσκα σκόρερ δεν κατάφεραν να παίξουν πιο πάνω γιατί δεν ήξεραν να συνεργαστούν και να κάνουν και άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο εκτός από να την πετάνε, το πρόβλημα όμως ήταν ότι πλέον οι αντίπαλοι πιο ψηλοί και πιο γυμνασμένοι και δεν τους έβγαιναν οι φάσεις.

2. Τα λεφτά των πιο πάνω κατηγοριών σε πολλές ομάδες δεν είναι εξωπραγματικά. Υπάρχουν παίκτες στην Α2 που παίζουν με 580 ευρώ περίπου το μήνα ,που είναι το ελάχιστο που λέει ο νόμος, και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρουν αλλά το κάνουν είτε γιατί δεν θέλουν να πάνε πιο κάτω είτε είναι τα πρώτα χρόνια τους σε αυτές τις κατηγορίες και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους και αν μπορούν να πάνε για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Οι λόγοι λοιπόν που κάποιος πάει στην Εσκα δεν είναι πάντα μπασκετικοί. Μπορεί κάποιος να θέλει να δώσει βάρος στη σχολή του ή στη δουλειά του και μιας και δεν τα κονομάει και χοντρά και το άθλημα έχει ημερομηνία λήξης αποφασίζει ότι είναι καλύτερα να κοιτάξει το μέλλον παρά να διαθέτει όλο του το χρόνο στο μπάσκετ.
Μη ξεχνάτε ότι οι μεγάλες κατηγορίες έχουν λιγότερες διακοπές στα κενά του πρωταθλήματος καθώς και το καλοκαίρι, έχει ταξίδια και τις περισσότερες φορές πρωινές προπονήσεις που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Η απουσία από την προπόνηση είτε λόγω δουλειάς είτε για κάποιο άλλο λόγο δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη, υπάρχει πρόστιμο τσουχτερό.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους πολλοί παίκτες έρχονται στις πιο κάτω κατηγορίες και όχι γιατί δεν μπορούν απαραίτητα να παίξουν πιο πάνω.
Τα χρήματα πολλές φορές δεν έχουν τρομερή απόκλιση με τις μεγαλύτερες ομάδες και σημαντικό αβαντάζ είναι ο χρόνος που έχεις ελεύθερο για να κάνεις και άλλα πράγματα.
Υπάρχουν πολλές ομάδες στην κατηγορία που κάνουν σοβαρή δουλειά στην Α Εσκα και είναι εντάξει στα οικονομικά τους που είναι προτιμότερο να παίζεις σε αυτές παρά να έχεις τον κάθε περίεργο πρόεδρο και να τον κυνηγάς γύρω γύρω και να παρακαλάς για τα δικά σου χρήματα.

Για να κλείσω λοιπόν γιατί σας κούρασα, λέω, όσοι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να κυνηγήσουν το όνειρο τους πρέπει να το κάνουν άσχετα από χρήματα.
Να ξέρουν όμως ότι δεν φτάνει μόνο να βάζουν 20 πόντους στην Εσκα, πρέπει να έχουν ταλέντο, διάθεση για δουλειά ( και καμιά γνωριμία δε βλάπτει) και να κάνουν πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο . Σκόρερ υπάρχουν πολλοί αλλά οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν 1-2 σκόρερ και 10 που θα βοηθούν αυτούς και θα κάνουν όλα τα υπόλοιπα.

Καλό σας απόγευμα.
mimos8
QUOTE(aionio talento @ Jan 11 2008, 17:09 ) *
ελπιζω στο σημειο που λες : ας παρει καποιος τον χουχουλη να τον ρωτησει ποσο επαιζα στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ να

κανεις πλακα και να μην το εννοεις γιατι τοτε επειδη εδω μεσα πολλοι ''πιανονται'' απο μια κουβεντα και

μονο τοτε θα πεσει πολυ ''καζουρα'' εδω μεσα και δεν θα μπορουν να σε υποστηριζουν εδω ουτε οι φιλοι σου

ουτε και αυτοι που δεν σε ξερουν προσωπικα οπως εγω για παραδειγμα ασχετα αν σε θεωρω πολυ καλο παικτη

η οχι - που σε θεωρω ! για αυτο σου λεω κι αν θες το ακους ( χωρις να εισαι υποχρεωμενος βεβαια )

προσγειωσου και μην λες τετοια πραγματα εδω μεσα !
και επειδη εκανες το λαθος ( παλι κατα την γνωμη μου ) να αναφερθεις ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ σε ομαδες της Α2 και

της Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ λεγοντας : οτι καποιοι απο τους παικτες των ομαδων αυτων ειναι χειροτεροι απο εσας και στην

κατηγορια που παιζεις ( Α ΕΣΚΑ ) δεν θα επαιζαν βασικοι θα σου πω ενα πραγμα ! στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για

παραδειγμα αγωνιζεται ενας παικτης ονοματι ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ δεν θα σου πω για αυτα που εχει κανει

μπροστα στα ματια μου στα νιατα του οταν και επαιζε 5αδα Α1 ( Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ) με 20αρες και 25αρες και

man to man πανω στον γκαλη σε ηλικια 19-20 χρονων ! ας μιλησουμε για την σημερινη του κατασταση

ετσι οπως ειναι σημερα ( 35 πατημενα ) σου βαζει 30 ποντους - καρφωνει απο πανω σου ( κυριολεκτικα ) και

στην συνεχεια ψαχνεις το dvd του αγωνα για να καταλαβεις τι εγινε !
καλη συνεχεια και στην καλη σου ομαδα και σε σενα προσωπικα !

φιλε μου ειπα να παρει καποιος τον χουχουλη για να μαθει τους λογους που αποχωρησα γιατι εγω δε θελω να αναφερθω ακριβως για τους λογους που ανεφερες.οσο για το ποσο επαιζα το γνωριζουν οσοι παρακολουθουσαν ερυθραια.την καζουρα που ανεφερες τη δεχομαι και καλω οποιον θελει να την κανει γιατι το μπασκετ χωρις καζουρα δεν εχει νοημα για μενα.χιουμορ να υπαρχει και δεν εχω κανενα προβλημα!επισης δεχομαι και καζουρα οχι μονο στο φορουμ αλλα και εντος των γραμμων του γηπεδου απο οποιον θελει και μπορει.οσον αφορα τα περι προσγειωσης που γραφεις σου λεω με σιγουρια οτι ειμαι ισως περισσοτερο προσγειωμενος απο οσο θα επρεπε,συμφωνα με οσους με γνωριζουν, γιατι για μενα το μπασκετ ειναι απλα ενα απο τα χομπι μου. φιλε μου aionio talento δεν ξερω ποιος εισαι και που παιζεις αλλα δεχομαι και pm για να λυθουν οι οποιες αποριες και για να μην κουραζουμε και τους υπολοιπους.
υγ:δεν ειπα ποτε οτι δεν παιζουν παιχταραδες στην α2 οπως ο αποσκιτης ,ο κακιουζης,ο γεωργαρος,ο γιαννουζακος,ο σπανουλης κ.α. ,ειπα απλα οτι παιζουν και καποια παιδια πολυ μετριων δυνατοτητων.το σαββατο ειδα το ματς ερυθραια-απολλων πατρας και ,δυστυχως για τον ενδοξο απολλωνα ,τους περισσοτερους παιχτες του δεν τους γνωριζα οπως επισης δεν τους γνωριζαν και οι περισσοτεροι στο γηπεδο!
Kalfopoulos11
Μιας και αναφέρθηκε το όνομα του Αποσκίτη θέλω να πώ ότι τον είχα συμπαίκτη θέλω να πώ ότι είναι από τους πιο γυμνασμένους και επαγγελματίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αφιερώνει τον περισσότερο του χρόνο στο μπάσκετ και για αυτό είναι σε αυτή την κατάσταση.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι επειδή έβγαλε κάποια λεφτά από το μπάσκετ ή γιατί ήταν εύπορη η οικογένεια του και μπορούσε να δίνει τόσο χρόνο στο άθλημα, ο μενουδάκος ( το χρησιμοποιώ το όνομα γιατί αναφέρθηκε πιο πάνω)
είναι πολύ χειρότερος και επειδή για τους δικούς λόγους διάλεξε την Κηφισιά σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει πιο πάνω. Εγώ έχω στο μυαλό μου κάποιες ομάδες που θα τον ήθελαν πολύ στην ομάδα τους.
Πολλά πράγματα δεν είναι μόνο δυνατότητες αλλά και τύχη.
Για να μην παρεξηγηθώ όμως,λέω ότι φυσικά ο Αποσκίτης είναι ένας πάρε πολύ καλός παίκτης και πιθανόν αρκετά καλύτερος από το mimo και σίγουρα με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία αλλά δεν μπορούμε πούμε ότι ο ένας είναι θεός και ο άλλος ένα τίποτα.
Κάθε παίκτης έχει την ιστορία του όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή και οφείλουμε να την σεβαστούμε!
MISTA81
QUOTE(mimos8 @ Jan 11 2008, 14:16 ) *
οσον αφορα την τελευταια σου φραση φιλε αδεκαστε θελω να μου απαντησεις σε 1 ερωτηση μονο:η αμιλλα φετος εχει τον πρωτο σκορερ της κατηγοριας(καβουρης) και τον λεωνιδα τον θαλασσινο,ο οποιος τα τελευταια 2 χρονια επαιζε βασικος στην α2(ηλυσιακο) εχοντας ΔΙΨΗΦΙΟ μεσο ορο ποντων συμβαλλοντας σημαντικα στη σωτηρια της ομαδας του!γιατι ομως η αμμιλα χαροπαλευει να σωθει στη α εσκα και δεν ανεβαινει τρενο????



Μήπως γιατι τα λεφτά και η ιστορία δεν παίζουν μπάσκετ αλλα η σημερινή κατάσταση των αθλητών.

σεβαστή η ιστορία και οτι εχει κάνει ο καθένας αλλα την ώρα του αγώνα τιποτα απο ολα αυτα δεν μετράει.
alexas10
69.gif εγω παντως το καλοκαιρι θα ζητησω το μενουδακο και οχι τον αποσκιτη στον ατταλο.... 69.gif
tsintzas
αγαπητοι φίλοι καλημερα,

δεν μπαινω συχνα εδω ,αλλα παρακολουθω με ενδιαφερον την συζητηση των παιδιων για το θεμα επιπεδου των κατηγοριων στο μπασκετ και κυριως των καλφοπουλου-μενουδακου με τους οποιους εχω βρεθει αντιπαλος στο παρελθον γ-β εθνικη αλλα με τον καλφοπουλο και α2.ειμαι ο ηλιας τσιντζας και εχω αγωνιστει για οσους δεν γνωριζουν σε αμυντα,κολοσσο ροδου,ιαλυσο,ηλιουπολη,αριωνα,ελευσινα και φετος για 4 δυστυχως μονο μηνες στον αθηναικο που απο οτι εχω καταλαβει ολοι γνωριζετε τα προβληματα του...

κατ αρχας η αποψη μου ειναι οτι οι παραπανω 2 αθλητες ειναι αξιολογοι οχι μονο παικτικα αλλα και σαν προσωπικοτητες.για να μην βγαλετε λαθος συμπερασματα με τα παιδια δεν γνωριζομαστε και δεν μιλαμε εκτος γηπεδου.δεν θελω να περιαυτολογησω ,απλα επιτρεψτε μου μετα απο 14 χρονια σε εθνικες κατηγοριες να καταβαλω την δικια μου γνωμη.
τον αν αγωνιζεται καποιος χαμηλα η ψηλα λεει πολλα και δεν λεει τιποτα!!το μπασκετ πλεον εχει ρολους και κυριως στην β εθνικη και την α2.οποτε δεν χρειαζεται απαραιτητα να βαζεις 30αρες για να παιζεις ψηλα.αλλα πραγματα μετρανε.
απλα δυστυχως πλεον το αθλημα οικονομικα βρισκεται σε τελμα και το 80% των παικτων το βαζει σε δευτερη μοιρα και πολυ καλα κανει!!
εχω αγωνιστει α2 -βκαι γ εθνικη,ευτυχως ποτε δεν παραμυθιαστηκα με το αθλημα!!τελειωσα το οικονομικο πανεπιστημιο(α.σ.ο.ε.ε) εκανα δυο γλωσσες και αυτη την στιγμη εργαζομαι σε πολυεθνικη και αμοιβομαι αρκετα καλα.γιατι να αφιερωσω τον χρονο μου σε μια ομαδα οπου σε καθε απουσια θα με απειλει με προστιμο και να πρεπει να κανω συνεχως ταξιδια και προετοιμασιες οταν πλεον το 70 %των διοικησεων στην αθηνα ειναι ασυνεπεις προς τους αθλητες?
στην α2 πλεον αγωνιζονται οσοι ειναι πιτσιρικαδες οι οσοι εχουνε λυμενο το οικονομικο,αλλιως παιδια οι αθλητες χανουνε τον καιρο τους .πανε καποια στιγμη 30 και χτυπανε πορτες για δουλειες και ειναι ολες κλειστες αφου προσοντα δεν εχουν.ολοι σχεδον λοιπον οι μεγαλοι σε ηλικα παικτες κατεβαινουνε πιο χαμηλα και παραλληλα κανουνε καποια αλλη δουλεια.
εαν περιμεναμε παιδια να ζουμε απο αυτο ,εγω αυτη την στιγμη θα κοιμομουνα στα παγκακια!!χε πλακα κανω απλα εγω συγκεκριμενα φετος ειμαι απληρωτος απο τον αθηναικο απο τις 16 αυγουστου!!
απλα να σας αναφερω οτι ο γιαννης μανος που καθε χρονο ειναι πρωτος σκορερ σε οποια κατηγορια αγωνιζεται ανετα θα επαιζε φετος στην α2!!διαφωνειτε?απλα ο παικτης πηγε αρκαδικο γιατι εχει πολυ καλο και εξασφαλισμενο συμβολαιο.αυτο ητανε απλα ενα παραδειγμα.το ιδιο και ο συμπαικτης μου περυσι στην ελευσινα ο μπαλτας.
αυτα παιδια, οσο αφορα τα παιδια του αθηναικου ευχομαι καλη τυχη και καλο κουραγιο και ως προς το τι εφταιξε προσωπικη αποψη, ο κακιστος σχεδιασμος στο μπατζετ το καλοκαιρι και την πληρωσαμε εμεις.
αγαπητε καυστικε ειπες καποιες αληθειες αλλα και καποιες υπερβολες.εγω αυτο που κραταω ειναι οτι τελικα οι αθλητες του αθηναικου ειναι απληρωτοι και οτι παει χαμενη μια πραγματικα πολυ καλη προσπαθεια και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο με την συμβολη του κοουτς κτηστακη θα μπορουσε του χρονου αν υπηρχε οικονομικη σταθεροτητα ,να κανει το κατι παραπανω!!

απλα καποιοι δεν το θελουνε....
καλη χρονια σε ολους τους φιλους του μπασκετ
Ηλιας Τσιντζας
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.