Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
billy_14
QUOTE(okso @ Feb 13 2008, 09:06 ) *
3)Ο κύριος με το πορτοκαλί μπλουζάκι μαύρη φόρμα μωβ μπλούζα γρι παπούτσι που έστελνε φιλάκια ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση. Billy14 όσο πας και εκτίθεσαι ολοένα και περισσότερο. Ειρωνεία, φιλάκια στην εξέδρα, έχεις αλλάξει και φόρουμ τελευταία και ψευδόνυμο...Bluewolf μάλλον πρέπει να πας να δεις την ταινία που βγήκε πριν λίγο καιρό. το BEOWOLF...

ΥΓ: Το γαμπρό και τα μάτια σας...ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ


Πίσω από μια ανωνυμία μπορούμε όλοι να βρίζουμε... Εγώ τουλάχιστον ξέρουν όλοι ποιος είμαι. Εσύ μια φορά μου έστειλες pm και σου απάντησα, από τότε χάθηκες για να ξαναεμφανιστείς τώρα.
Δεν ξέρω ακόμα γιατί εκτέθηκα, μήπως μπορείς να μου πεις εσύ;
Μήπως τα φιλάκια μου ήταν απαντήσεις στο συνεχές βρισίδι που μου έριχνε άνευ λόγου και αιτίας ο γνωστός "καλός φίλαθλος" της ΑΕΝΚ; Λέω, γιατί αφού ήσουν μέσα κάτι πρέπει να είδες... Τι έπρεπε να κάνω για να σου αρέσει; Να πάω να τον αρπάξω από το λαιμό; Όχι φίλε, ψάξε αλλού... Ρε συ, τώρα μου ήρθε... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ"; Πλάκα θα ΄χε...
Μήπως στο άλλο φόρουμ που γράφω έγραψα τίποτα προσβλητικό για κανέναν; Για πες μου... Μήπως δυναμίτισα το κλίμα με δηλώσεις τύπου θα σας κάνουμε, θα σας δείξουμε; Εσύ αλήθεια τι έγραψες εκεί...; Για πες μας με ποιο ψευδώνυμο μπαίνεις... Αν φυσικά έχεις την ευθύνη των πράξεών σου γιατί όπως ξέρεις υπάρχει και το ακαταλόγιστο...
Υποθέτω αγαπητοί moderators ότι η έκφραση ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ έχει πλάκα και δεν επισύρει warning... Έτσι δεν είναι;
mimos8
QUOTE(ADEKASTOS @ Feb 13 2008, 09:45 ) *
Επειδή αναγνωρίζω και την μπασκετική παιδία σου αλλα και την ευθυκρισία σου και επειδή και κατα το παρελθόν εχεις δώσει δείγματα αμεροληψίας θα ηθελα το σχόλιο σου για την διαιτησία που δεν αναφέρθηκες καθόλου.Οπως ειχα πεί και σε προυγούμενο ποστ μου αρεσε πάρα πολύ η απόδοση σου μαζί με τον Φράτα και γενικά ολη η ομάδα ηταν καλλίτερη απο την Πεντέλη,και δίκαια βρίσκεσθε προ των πυλών της Γ'εθνικής αλλά βρε φίλε ειναι κρίμα αυτό που ειδα με την διαιτησία γιατί σας εκθέτει και εσας σαν ομάδα.Σε οτι αφορά τον Μανιάτη εχεις απόλυτα δίκαιο το ειδα και εγώ και ο Μανιάτης καλα θα κάνει να δείχνει τις μπασκετικές του αρετές μεσα στο παρκέ (ηταν ανύπαρκτος ) και οχι σε μαγκιές χτυπόντας τον τραυματισμένο αντίπαλο εκτός φάσης και που πιστευω ηταν σκόπιμο .Θα δεχθώ μεσα στον αγώνα μια αγκωνιά η μια γονατιά γιατί αυτά γίνονται και ισως και εσύ να το εχεις κάνει γιατί ολοι μας το κάνουμε μεσα στην θολούρα μας ,αλλα οχι και ετσι εν ψυχρώ.Ελπίζω ο Μανιάτης να καταλάβει το λάθος του και ο καθε Μανιάτης και να μήν το επαναλάβουν γιατί το μπάσκετ ειναι παιχνίδι ας το διασκεδάσουμε.

φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα να σχολιασω οτιδηποτε οπως εχω κανει παντα μεχρι τωρα και παντα επωνυμα χωρις να κρυβομαι πισω απο ψευδωνυμα.για τη διαιτησια προχθες δεν αναφερθηκα για εναν και μοναδικο λογο.απο τη μικρη εμπειρια που εχω στο μπασκετ και επειδη πιστευω οτι σαν παιχτης καταλαβαινω καλα πλεον τη ψυχολογια μιας ομαδας και ενος παιχτη ,θελω να σου πω πως η διαιτησια δεν διαμορφωσε σε καμια περιπτωση αποτελεσμα.και αυτο γιατι η πεντελη δεν ειχε ερθει με τον απαιτουμενο τσαμπουκα για να κερδισει μεσα στην κηφισια.φανηκε στα ματια πολλων παιχτων της και φανηκε ακομα και απο τον τροπο που εσκαγαν τη μπαλα στο παρκε καποιοι παιχτες.μπορει να ακουγεται αστειο αλλα αν εισαι μεσα στο παρκε το καταλαβαινεις και καταλαβαινεις και τη ψυχολογια του αντιπαλου σου.συμφωνω η ομαδα της πεντελης μπορει να αδικηθηκε σε καποιες φασεις αλλα ηταν τετοια η διαφορα των ομαδων προχθες σε ολα τα επιπεδα που οποιος στεκεται σε διαιτησια μαλλον εθελοτυφλει!θεωρω ακραια τα σεναρια περι χειρουργιων κτλ.και στο φιναλε η πρωτοπορος ομαδα μεσα στην εδρα της θα παρει και 2 σφυριγματα παραπανω.
dizzy_fingers
QUOTE(billy_14 @ Feb 13 2008, 15:49 ) *
Υποθέτω αγαπητοί moderators ότι η έκφραση ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ έχει πλάκα και δεν επισύρει warning... Έτσι δεν είναι;

Πώς γνωρίζεις ότι δε δώθηκε ήδη, αγαπητέ billy_14?
Δε μπορώ να καταλάβω, ώρες ώρες κάνετε χειρότερα κι από το ανηψάκι μου.... "αυτός γιατί έφαγε περισσότερο? αυτός γιατί δεν τιμωρήθηκε?".
Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ, όχι απαραίτητα στο θέμα των παραπόνων, αλλά σε αυτό της επικοινωνίας.

Μεγάλοι άνθρωποι ρε γαμώτο και τσακώνεστε σαν να σας πήραν το φαΐ.
Στην πραγματική ζωή έτσι θα μιλάγατε στον άλλον face 2 face???

Κι αν θέλετε, χ$στηκα για την εικόνα του basketforum, κλείνω την κατηγορία "Ανδρικό μπάσκετ(Υπόλοιπες Κατηγορίες" και πάτε να γράψετε στα "άλλα φόρουμ"... και πλέον δεν ανησυχώ καθόλου αν ο Χ θα κράξει τον Υ, αν ο Υ θα ανταπαντήσει, αν ο τάδε θα γράψει με greeklish, αν άλλος θα έχει γραφτεί με δεύτερο λογαριασμό, αν ξεκίνησε αυτός το θέμα ή ο άλλος και ποιόν να τιμωρήσω πιο πολύ και ποιόν όχι...

Αλλά ρε σεις, το μπάσκετ που παίζετε και τάχα αγαπάτε. Οι ομάδες σας. Οι ερασιτεχνικές κατηγορίες όπου κάνετε το χόμπι σας...σας αρέσει αυτά να έχουν την εικόνα ενός τσούρμου από αγανακτισμένους 30ρηδες που ακόμα και σε αυτήν την ηλικία δεν έμαθαν να διαφωνούν και να δέχονται την άποψη του άλλου, ενός μάτσου unfair αθλητών που ακόμα και στο ερασιτεχνικό μπάσκετ τσακώνονται σαν να κρίνεται το παγκόσμιο κύπελλο από τη διαιτησία των παιχνιδιών τους???

Σκεφτείτε τους εαυτούς σας, έστω μέσω από αυτά τα nickname, τί εικόνα βγάζετε προς τα έξω κι αν όντως αυτή αντανακλά το πρόσωπο πίσω από την οθόνη του υπολογιστή.

Πρέπει δηλαδή κάθε φορά να βγάζουμε τα μαχαίρια οι...terminators για να μπαίνετε σε μία τάξη?
leonkalf
Παιδιά,

επειδή και στο παρελθόν έχουν συμβεί "παρατράγουδα" με λεκτικές επιθέσεις μέσω του forum και έχει αρχίσει από χθες να 'βαραίνει' το κλίμα, κάνω μια προειδοποίηση σε όσους "ανάβουν τα αίματα" να μην το συνεχίσουν.

Δε νομίζω να θέλει κανείς να αρχίσουμε τις τιμωρίες!!

Και στο κάτω κάτω δεν αρέσει σε κανέναν ο ρόλος του μπαμπούλα!!! Αλλά πρέπει οι κανόνες να εφαρμόζονται (όχι επειδή είναι κανόνες, αλλά για λόγους σεβασμού στους εαυτούς μας, στα υπόλοιπα μέλη και στο άθλημα που αγαπάμε!!!!)

Καλή συνέχεια σε όλους..
ilion_player
QUOTE(basket4ever13 @ Feb 13 2008, 10:51 ) *
Eχω αποφασίσει να ζητήσω συγγνώμη από το φόρουμ για το φότο ολίσθημα και θα το κάνω και αυτή τη βδομάδα.Οσοι διάβασαμε και το άλλο φόρουμ καταλάβαμε πόσο σωστή είναι η πολιτική των εδώ εποπτευόντων.Για τον ilion player που έχει ευαισθησίες απορώ πως γράφει σε ένα φόρουμ όπου βρίζονται μανάδες και ανθρωποι με σεξουαλικά υπονοούμενα.


Κανονικά θα είχα σταματήσει αλλά κατάλαβαν οι moderator τι σημαίνει ελεύθερος λόγος και ασύδοτος λόγος και διέγραψαν τα post με τις βωμολοχίες, βάζοντας ορισμένους κανόνες πλέον στο ποστάρισμα. Πάντως θα έπρεπε να πω κάτι παραπάνω από ένα απλό καλαμπούρι για τις βρισιές που έβλεπα.
ilion_player
QUOTE(barkley @ Feb 13 2008, 14:39 ) *
μηπως μπορεις να το γραψεις το λινκ για το αλλο φορουμ?


www.eskaforum.com
maniatis8
Καλησπέρα σε όλους.

Κατ'αρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από το Μενουδάκο για την απαράδεκτη
κίνηση μου. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικιολόγητα αλλά ήμουν θολωμένος.
Δεν μου έφταιγες σε τίποτα εσύ και είναι αλήθεια οτι δεν προκάλεσες καθόλου.

Παλιέ μου συμπαίκτη Alexas10 και μεγάλε μπασκετογνώστη και προπονητή
τώρα γίνεσαι πιο εριστικός από τους άλλους που βρίζουνε στα ίσια.
Χαλάρωσε λίγο, έκανες ένα καλό παιχνίδι, έπαιξες 20 λεπτά...δεν σημαίνει οτι έγινες
και παιχταράς. Ούτε εγώ....εμείς ή όποιος τέλοσπάντων εννοείς γίναμε παιχτάκια με ένα κακό
παιχνιδί. Και όσο για το οτι αυτή η ομάδα δεν υπάρχει πουθενά
φάνηκε από τους πανηγυρισμούς σου και από το πόση ώρα τραγουδούσες στα αποδυτήρια.

Τέλος, θα χαρώ αν μου πει ο Okso ποιος είναι ώστε να συζητήσουμε από κοντά
τα πολυ ενδιαφέροντα πράγματα που λέει.
ADEKASTOS
QUOTE(maniatis8 @ Feb 13 2008, 17:51 ) *
Καλησπέρα σε όλους.

Κατ'αρχήν θέλω να ζητήσω συγνώμη από το Μενουδάκο για την απαράδεκτη
κίνηση μου. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικιολόγητα αλλά ήμουν θολωμένος.
Δεν μου έφταιγες σε τίποτα εσύ και είναι αλήθεια οτι δεν προκάλεσες καθόλου.

Παλιέ μου συμπαίκτη Alexas10 και μεγάλε μπασκετογνώστη και προπονητή
τώρα γίνεσαι πιο εριστικός από τους άλλους που βρίζουνε στα ίσια.
Χαλάρωσε λίγο, έκανες ένα καλό παιχνίδι, έπαιξες 20 λεπτά...δεν σημαίνει οτι έγινες
και παιχταράς. Ούτε εγώ....εμείς ή όποιος τέλοσπάντων εννοείς γίναμε παιχτάκια με ένα κακό
παιχνιδί. Και όσο για το οτι αυτή η ομάδα δεν υπάρχει πουθενά
φάνηκε από τους πανηγυρισμούς σου και από το πόση ώρα τραγουδούσες στα αποδυτήρια.

Τέλος, θα χαρώ αν μου πει ο Okso ποιος είναι ώστε να συζητήσουμε από κοντά
τα πολυ ενδιαφέροντα πράγματα που λέει.

Φίλε Μανιάτη χαίρομαι πραγματικά που σαν αντρας βγήκες και ζήτησες συγνώμη απο τον Μενουδάκο και ευχομαι ολοι μας να αναγνωρίζουμε πότε κανουμε λάθος και να εχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε την ευθύνη .Συγχαρητήρια και ελπίζω ο Μενουδάκος να εκτιμήση την ειλικρίνεια σαυ και να μην σου κρατήσει κακία.Οσο για τα σχόλια του καρατζα μήν δίνεις σημασία ο κάθε ενας γράφει την δική του μπασκετική και οχι μονον ιστορία και κρίνεται εκ του αποτελέσματος.Φίλε θα προσπαθήσω να ελθω να σε δώ με το ψυχικό αν και η ομάδα μου παίζει εντός εδρας αλλα ειναι σχετικά ευκολο το παιχνίδι και ισως εχω την ευκαιρία να τα πούμε απο κοντά και να γνωριστούμε θα χαρώ πολύ γιατί μου αρέσεις πολύ σαν παίκτης.
kasabas
Καλησπέρα σε όλους!Παρακολουθώ αρκετούς μήνες το φόρουμ,αλλά είναι η πρώτη φορά που εκφράζω την άποψή μου.Θεωρώ άδικη την κριτική για τον Μπαλαμπάνη και το Μανιάτη.Και οι δύο παίκτες έχουν στηρίξει το Νεοπεντελικό σε δύσκολους αγώνες και στιγμές.Κυρίως ο Μπαλαμπάνης έχει εξαιρετικές επιδόσεις φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές,γεγονός που αποδεικνύεται από τους πόντους του μέχρι τώρα.Δεν μπορεί λόγω μιας άτυχης βραδιάς ένας παίκτης με 43 πόντους σε αγώνα (ατομικό ρεκόρ),να γίνεται εν μια νυκτί από παικταράς παικτάκι!Δεν παρακολούθησα τον αγώνα με την Κηφισιά,εντούτοις ενημερώθηκα για ένα άσχημο περιστατικό με πρωταγωνιστή το Μανιάτη.Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του,αλλά είδα ότι ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του και ζήτησε συγνώμη.Είναι άδικο μια κακή εμφάνιση σε έναν αγώνα να ακυρώνει τη συνολικά καλή εμφάνιση δύο τόσο καλών παικτών.
Nikos_Xartomatsidis
Καλησπέρα.

Εδώ και πολύ καιρό διαβάζω τις απόψεις σας αλλά λόγω ηλικίας δεν θέλησα
και δεν θέλω να χαλάσω την όμορφη νεανική παρέα σας.
Μπήκα σήμερα μόνο για να απαντήσω στον okso, ο οποίος βέβαια
εμφανίζεται μόνο μετά από κάθε ήττα του ΝΑΟ για να βρίσει.
Ευτυχώς που οι ήττες είναι μετρημένες.

Για όσους δεν το καταλάβατε είμαι ο μεγαλοπαράγοντας(!), πατέρας, πεθερός, θείος
κουμπάρος, συμπέθερος κλπ κλπ.
Αγαπητέ κύριε Okso δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα
με το Νεοπεντελικό και πολύ μεγάλο κόμπλεξ με κάποιους παίκτες του.
Σίγουρα το κόμπλεξ αυτό δεν έχει σχέση μόνο με το μπάσκετ.
Αν έχεις το θάρρος να φανερώσεις την ταυτότητα σου έστω και με PM
θα μπορέσω να το εξηγήσω.

Με την ευκαιρία συγχαρητήρια στην ΑΕΝΚ για τη νίκη της, την εμφάνισή της
και την πανάξια άνοδό της. της εύχομαι καλή πορεία στη Γ'Εθνική.

Γεια σας!
maniatis8
QUOTE(ADEKASTOS @ Feb 13 2008, 16:27 ) *
Φίλε Μανιάτη χαίρομαι πραγματικά που σαν αντρας βγήκες και ζήτησες συγνώμη απο τον Μενουδάκο και ευχομαι ολοι μας να αναγνωρίζουμε πότε κανουμε λάθος και να εχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε την ευθύνη .Συγχαρητήρια και ελπίζω ο Μενουδάκος να εκτιμήση την ειλικρίνεια σαυ και να μην σου κρατήσει κακία.Οσο για τα σχόλια του καρατζα μήν δίνεις σημασία ο κάθε ενας γράφει την δική του μπασκετική και οχι μονον ιστορία και κρίνεται εκ του αποτελέσματος.Φίλε θα προσπαθήσω να ελθω να σε δώ με το ψυχικό αν και η ομάδα μου παίζει εντός εδρας αλλα ειναι σχετικά ευκολο το παιχνίδι και ισως εχω την ευκαιρία να τα πούμε απο κοντά και να γνωριστούμε θα χαρώ πολύ γιατί μου αρέσεις πολύ σαν παίκτης.



Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγώ θα χαρώ να τα πούμε από κοντα.
sonic
ντιν νταν - ντιν νταν - ντιν νταν

Γεωργικοπουλος τελος απο τα Σπατα ...... παει Π Φαληρο,το γραψανε και οι εφημεριδες αλλωστε σημερα,δεν ειναι πολυ νεο.

Απο αυριο νεος προπονητης στην ομαδα, ακους Μεσογεια!!! περιμενω κριτικες.

Μεγαλο ονομα σαν παιχτης ο νεος coach .... αυριο η συνεχεια.
mimos8
QUOTE(sonic @ Feb 13 2008, 23:07 ) *
ντιν νταν - ντιν νταν - ντιν νταν

Γεωργικοπουλος τελος απο τα Σπατα ...... παει Π Φαληρο,το γραψανε και οι εφημεριδες αλλωστε σημερα,δεν ειναι πολυ νεο.

Απο αυριο νεος προπονητης στην ομαδα, ακους Μεσογεια!!! περιμενω κριτικες.

Μεγαλο ονομα σαν παιχτης ο νεος coach .... αυριο η συνεχεια.

παντρεμενος-χωρισμενος με παιδι ο νεος κοουτς...
gate 13
QUOTE(mimos8 @ Feb 13 2008, 22:46 ) *
παντρεμενος-χωρισμενος με παιδι ο νεος κοουτς...


Με θητεια στους 2 Αιωνιους και πρωταθλητης Ευρωπης το 96??????...
sonic
μαγος εισαι;;;;;
BILL79
θα μας πειτε και εμας;;;;;;
sonic
Νικος Οικονομου.....
v-span
Πες μας ότι άρχισε προπονητική καριέρα ο Νίκος Οικονόμου...
BILL79
QUOTE(sonic @ Feb 14 2008, 01:05 ) *
Νικος Οικονομου.....

Πλακα κανετε;;;
Προπονητης ο Οικονομου;;; Πολυ καλος παικτης αλλα προπονητης...αντε να δουμε...
undercover1
Καλησπερα και απο εμενα.Περιμενα να δω σχολια σχετικα με το παιχνιδι Ψυχικου-ΑΟΜ και μπορει να φανηκα πολυ εγωιστης οσον αφορα την αδικη κατ'εμε νικη του Ψυχικου με τον τροπο που κυλησε το παιχνιδι.Σιγουρα η ομαδα μου γκρινιαξε για τα σφυριγματα και ηταν υπερβολικη,αλλα αν δεν ηταν και υπερβολικα τα σφυριγματα(δεν διωχνεις προπονητη απο τις αρχες του παιχνιδιου χωρις να βρισει και χωρις προειδοποιηση,λιγους εχουμε δει να παραπονιουνται σε διαιτητες Α1?).Ελπιζω για να μη βγω ψευτης να διαβασατε σημερα εφημεριδες οπως Sportday και Derby στην οποια ειχε ολοκληρη σελιδα αφιερωμενη στον κυριο Μουζακη.
Αποκλειεται το Ψυχικο να φοβηθηκε το παιχνιδι με τον ΑΟΜ?Τα τεσσερα τελευταια χρονια κερδιζει πολυ δυσκολα και αρκετες φορες στην παραταση οποτε ειναι αρκετα υπολογισιμος αντιπαλος.Οσον αφορα τους 15 ποντους διαφορα που δεν υπηρξαν οπως λετε καποιοι(7-16) το σκορ απο 6-16 με τριποντο του Μπεκιου εφτασε 6-19 και στη συνεχεια μειωσε με τριποντο ο Στεργακος σε 9-19!Ενταξει..13 ποντους διαφορα στους 2 ποντους κολλησατε?το θεμα ειναι τι εγινε μετα με 6 βολες του Στεργακου και η μπαλα δικη τους.Αυτα για διαιτησια.Σιγουρα το Ψυχικο ειναι πιο δουλεμενη και προπονημενη ομαδα απο εμας και απλα πιστευω οτι η βαθμολογικη της θεση δεν ειναι αναλογη με την αγωνιστικη της εμφανιση..μπορει να εχει αστρο(δεν ειρωνευομαι),αλλα κατα την αποψη μου υπαρχουν πιο πληρεις ομαδες.Παρ'ολα αυτα ξερω ποσο δυσκολο ειναι για μια ομαδα που ανεβαινει απο τη Β στην Α εσκα και αν ανεβει και στη Γ εθνικη θα τους παραδεχτω.
Τωρα σειρα εχει η Αμιλλα..ευελπιστω σε θετικο αποτελεσμα,γιατι μετα μπαινουμε σε περιπετειες...
Χαιρομαι παντως ου μπορει να εχουμε μεινει λιγοι αλλα τουλαχιστον ξερω πως ειμαστε υπολογισιμοι απο καθε αντιπαλο,ελπιζω ν'αντεξουμε... blink.gif
Jordan d
απλα εχετε ξεφυγει ολοι!!
Jabar
Να ευχηθούμε το καλώς όρισε στο Νίκο Οικονόμου συμπαίκτη του Γιάννη Γεωργικόπουλου στον ΠΑΟ .Μπασκετικές παρουσίες σαν και αυτή τιμούν την κατηγορία λέτε να τον δούμε και στο παρκέ?
Καλή τύχη στο Γιάννη που κόσμησε με την παρουσία του την κατηγορία.Είναι δουλευταράς ,αδαμάντινος
χαρακτήρας και του αξίζουν τα καλλίτερα.Να τον δούμε κάποτε Α1.Βέβαια τον περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά στο Φάληρο που δείχνει να πηγαίνει αφρενάριστο προς τα κάτω.
POKOPIKOS
QUOTE(undercover1 @ Feb 14 2008, 01:34 ) *
Καλησπερα και απο εμενα.Περιμενα να δω σχολια σχετικα με το παιχνιδι Ψυχικου-ΑΟΜ και μπορει να φανηκα πολυ εγωιστης οσον αφορα την αδικη κατ'εμε νικη του Ψυχικου με τον τροπο που κυλησε το παιχνιδι.Σιγουρα η ομαδα μου γκρινιαξε για τα σφυριγματα και ηταν υπερβολικη,αλλα αν δεν ηταν και υπερβολικα τα σφυριγματα(δεν διωχνεις προπονητη απο τις αρχες του παιχνιδιου χωρις να βρισει και χωρις προειδοποιηση,λιγους εχουμε δει να παραπονιουνται σε διαιτητες Α1?).Ελπιζω για να μη βγω ψευτης να διαβασατε σημερα εφημεριδες οπως Sportday και Derby στην οποια ειχε ολοκληρη σελιδα αφιερωμενη στον κυριο Μουζακη.
Αποκλειεται το Ψυχικο να φοβηθηκε το παιχνιδι με τον ΑΟΜ?Τα τεσσερα τελευταια χρονια κερδιζει πολυ δυσκολα και αρκετες φορες στην παραταση οποτε ειναι αρκετα υπολογισιμος αντιπαλος.Οσον αφορα τους 15 ποντους διαφορα που δεν υπηρξαν οπως λετε καποιοι(7-16) το σκορ απο 6-16 με τριποντο του Μπεκιου εφτασε 6-19 και στη συνεχεια μειωσε με τριποντο ο Στεργακος σε 9-19!Ενταξει..13 ποντους διαφορα στους 2 ποντους κολλησατε?το θεμα ειναι τι εγινε μετα με 6 βολες του Στεργακου και η μπαλα δικη τους.Αυτα για διαιτησια.Σιγουρα το Ψυχικο ειναι πιο δουλεμενη και προπονημενη ομαδα απο εμας και απλα πιστευω οτι η βαθμολογικη της θεση δεν ειναι αναλογη με την αγωνιστικη της εμφανιση..μπορει να εχει αστρο(δεν ειρωνευομαι),αλλα κατα την αποψη μου υπαρχουν πιο πληρεις ομαδες.Παρ'ολα αυτα ξερω ποσο δυσκολο ειναι για μια ομαδα που ανεβαινει απο τη Β στην Α εσκα και αν ανεβει και στη Γ εθνικη θα τους παραδεχτω.
Τωρα σειρα εχει η Αμιλλα..ευελπιστω σε θετικο αποτελεσμα,γιατι μετα μπαινουμε σε περιπετειες...
Χαιρομαι παντως ου μπορει να εχουμε μεινει λιγοι αλλα τουλαχιστον ξερω πως ειμαστε υπολογισιμοι απο καθε αντιπαλο,ελπιζω ν'αντεξουμε... blink.gif

Oi εφημερίδες που είχαν ανταποκριτή όλες στο γήπεδο! δηλαδή θέλεις να πεις ότι έγραψαν αυτά που είδαν! Άραγε τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; To Μαρκόπουλο πήρε όσους δημοσιογράφους ήξερε (συμπεριλαμβανομένου της αντεικιμενικής εφημερίδος ΠΡΑΣΙΝΗ) και είπε ότι ήθελε να πει. Και αντί να καθήσει στο σκαμνί τον Απαράδεκτο προπονητή της και μερικούς από τους προκλητικούς της (προς τους διαιτητές πάντα) παίκτες , που αμφότεροι στέρησαν από την ομάδα τους δύο θεωρητικά πάντα απρόσμενους βαθμούς με τη συμπεριφορά τους, τα ρίχνουν στους διαιτητές. Κρίμα και όποιος είναι ψύχραιμος και μπασκετικός καταλαβαίνει. Πετύχατε το Ψυχικό κοιμισμένο και κρίνεις ότι δεν αξίζει εκεί που βρίσκεται. Σαφώς και η εικόνα του από το ματς δε δικαιολογούσε τηνθέση του. Αλλά για θυμήσου, ότι στο 30 το σκορ ήταν ισοπαλία και ξαφνικά σε 2 λεπτά πήγε 13 πόντους το ματς. Σου λέει τίποτα αυτό; Τι, μήπως και τότε σας αδικήσανε; ;Aσε φιλαράκο, κοίτα να κερδίσετε άλλα παιχνίδια κάνοντας παραπάνω προπόνηση και όχι με κραυγές και αλαλαγμούς για την αδικία που στην ουσία εσείς προκαλέσατε. Και μάθε και κάτι γιατί προφανώς είσαι πιτσιρικάς. Τα παιχνίδια τελειώνουν στο 40, όχι στο 7 η στο 8. Καλή συνέχεια.
Υ.Γ. Να παραδεχτείς τη λάθος σκέψη σου, όχι αν θα ανέβει κατηγορία το Ψυχικό, Έτσι, ίσως γίνεις καλύτερος και συ και η ομάδα σου.Το Ψυχικό δεν έχει αυτοσκοπό να ανέβει κατηγορία. Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Και το παλεύει. Σπαθί ,χωρίς αβάντες. Να είσαι σίγουρος γι αυτό. Αλλιώς θα είχε 3 πλέυ-μέυκερ, και 5 ψηλούς στο ρόστερ της. Όχι 1 και 3 αντίστοιχα. Καλόν... ύπνο! Α, και η ομάδα σου να ξέρεις έχει σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ από την ΑΕΨ. Οπότε...κρίνε. icon_wave.gif
POKOPIKOS
QUOTE(Jabar @ Feb 14 2008, 09:27 ) *
Να ευχηθούμε το καλώς όρισε στο Νίκο Οικονόμου συμπαίκτη του Γιάννη Γεωργικόπουλου στον ΠΑΟ .Μπασκετικές παρουσίες σαν και αυτή τιμούν την κατηγορία λέτε να τον δούμε και στο παρκέ?
Καλή τύχη στο Γιάννη που κόσμησε με την παρουσία του την κατηγορία.Είναι δουλευταράς ,αδαμάντινος
χαρακτήρας και του αξίζουν τα καλλίτερα.Να τον δούμε κάποτε Α1.Βέβαια τον περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά στο Φάληρο που δείχνει να πηγαίνει αφρενάριστο προς τα κάτω.

Και γω να ευχηθώ στον κ.Οικονόμου καλή δουλειά και μακάρι ο χώρος να έχει την τύχη να απασχολεί ανθρώπους που με την εμπειρία τους και τις παραστάσεις τους ανεβάζουν το επίπεδο και το πρεστιζ της κατηγορίας.
undercover1
Αρχικα,φιλοι απο το Ψυχικο ηρεμηστε...
Πρωτον,δε γραφτηκα στο forum για να απαντω συνεχεια σε οσους εκνευριζονται με προσωπικες,καθαρα προσωπικες αποψεις για την ομαδα μου αλλα και το υπολοιπο πρωταθλημα.Δεν ειμαι πιτσιρικας αλλα ειμαι 28 χρονων και παιζω 16 χρονια μπασκετ,με τριετη θητεια σε ομαδα Γ εθνικης,με αξιοσεβαστους συμπαικτες και προπονητες που συμμετεχουν σε πρωταθληματα Β εθνικης και Α2...και παιρνω πολυ σοβαρα αυτο που κανω.
Εγω μιλαω πολυ ψυχραιμα και μπασκετικα παντα,το μονο λαθος που ισως να εκανα ειναι πως δε με αφορα η θεση του Ψυχικου ή ο τροπος που βρισκεται εκει,αλλα απλα εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη και τιποτα παραπανω χωρις να προσπαθω να μειωσω ή να κατηγορησω τους παιχτες του Ψυχικου.
Αυτη την αγωνιστικη αστην..εφυγε..κοιταξε κι εσυ να δεις τι θα κανεις με την Πεντελη κι εγω με την Αμιλλα..
Κι οπως προειπα μαθε να ακους ολες τις αποψεις χωρις τοσες πολλες ειρωνειες,γιατι χανεις το δικιο σου...ψυχραιμια πανω απ'ολα!!!! peace.gif
mesogeia
QUOTE(sonic @ Feb 13 2008, 23:07 ) *
ντιν νταν - ντιν νταν - ντιν νταν

Γεωργικοπουλος τελος απο τα Σπατα ...... παει Π Φαληρο,το γραψανε και οι εφημεριδες αλλωστε σημερα,δεν ειναι πολυ νεο.

Απο αυριο νεος προπονητης στην ομαδα, ακους Μεσογεια!!! περιμενω κριτικες.

Μεγαλο ονομα σαν παιχτης ο νεος coach .... αυριο η συνεχεια.


μονο λυπη μου προκαλουν οι συχνες αλλαγες προπονητων.Ημουν θερμος υποστηρικτης του Καρακωστα και πιστευω οτι ηταν μεγα λαθος η αλλαγη του,που οπως βλεπετε περα απο δικιο σε αυτο το θεμα εχω και στο αλλο κομματι που εχει να κανει με τις σπασμωδικες κινησεις.Ειχα επισης πει εξαρχης οτι ο Γεωργικοπουλος εχει αφησει καλα δειγματα στον χολαργο αλλα ειναι δυσκολο να πανε τα σπατα καλυτερα γιατι ηδη παιζανε για 8 οταν οι ικανοτητες τους ηταν για 5.Τωρα λοιπον συνεχιζονται οι μα...... με τον ερχομο του Οικονομου!
Καλος παικτης και κεφαλαιο για το ελληνικο μπασκετ(εκτος αυτων που ειχε κανει στον τελικο του τελ-αβιβ γιουχαροντας τον ολυμπιακο και υποστηριζωντας με παθος την μπανταλονα),αλλα προπονητης δεν ειναι...Μπορει να θελει να γινει αλλα μηπως πρεπει πρωτα να μαθει τη δουλεια ως βοηθος καπου?
τι ξερει ο ανθρωπος απο μπασκετ Α' εσκα και που εμαθε την προπονητικη γενικοτερα?Θα προσπαθησει να μαθει στου κασιδη το κεφαλι?Η τελικα θελει να ειναι χορηγος στην ομαδα με τοσα χρηματα που εχει και σαν ορο εθεσε να κανει και τον προπονητη?
μου φαινεται οτι θα ασχοληθω με αλλες κατηγοριες γιατι εδω υπαρχει προβλημα αλλα τι να κανω που εχω λοξα με την περιοχη μου.


υ.γ.κυριοι παραγοντες παρτε καλους προπονητες και αφηστε τους να δουλεψουν
φιλοι συμforumιστες...συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελα
καλη συνεχεια και ΥΓΕΙΑ σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!
mesogeia
[quote name='mesogeia' date='Jan 22 2008, 14:56 ' post='153193']
φοβερα πραγματα γινονται στις ομαδες της περιοχης μου:η ραφηνα ειναι η λιγοτερο κακη γιατι τουλαχιστον κραταει μια γραμμη απο την αρχη ασχετα αν με κουμαρα δεν παει πουθενα.
στο μαρκοπουλο διωξανε κοντομηνα και πηρανε αυτον που χθες 24 sec πριν τη ληξη εχανε 1 ποντο και ειπε στην ομαδα να παιξει μια αμυνα!!!!!!!!!!χωρις φαουλ-δεν το ειδα με τα ματια μου αλλα αυτος που μου το μετεφερε ειναι σοβαροτατος-
στο κορωπι εχουν τον μεγα κωστοπουλο και κοντευουν να διαλυθουν τελειως διωχνωντας παικτες και παιζοντας αντιμπασκετ ενω στα σπατα ειχαν ομαδα μοντελο και την κανανε ομαδα μπ******* διωχνωντας και εκει τον καρακωστα για να πανε που?και να κανουν τι?στο χθεσινο ματς παιχτηκε κακο μπασκετ με τα σπατα να ειναι χειροτερα απο ποτε -πρωτη φορα τα ειδα μετα την αλλαγη προπονητη-ειχα ευχηθει τοτε ,αν και ημουν καθετα αντιθετος,μακαρι να συνεχισουμε να βλεπουμε καλο μπασκετ αλλα φευ.....
Κυριοι και φιλοι τα λαθη πληρωνονται και ελπιζω οι κακιστες επιλογες των διοικησεων των μεσογειων να μην κοστισουν υποβιβασμο σε καμια απο τις 4 ομαδες μας
Υ.Γ.μαλλον το κανουν επιτηδες για να εχει ενδιαφερον η μαχη παραμονης γιατι αυτη της ανοδου θα εχει σιγουρα μετα και τη χθεσινη νικη του ιλιου
post#1
mesogeia
[quote name='ΕΣΚΑΜΑΝΙΑ' date='Jan 22 2008, 15:27 ' post='153238']
Συμφωνώ και εγω με τις παρατηρησεις των υπολοιπων οσο αναφορα την αλλαγη προπονητή στα σπάτα,τελείως αψυχολόγητη,η ομάδα απο πέρυσι ιδιαίτερα μετα τα χριστούγενα πήγαινε σφαίρα,ήρθε λογικά η άνοδος και το καλό ξεκίνημα στην Α εσκα, μήπως η διοίκηση ήθελε και Γεθνική? ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ότι και να συμβεί στην ομάδα των σπατών αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η διοίκηση,δεν χαλάς μία συνταγή που αποδίδει ούτε μετα απο μία ούτε μετα απο 13 ήττες, στηρίζεις μία προσπάθεια με όλα τα μειονεκτήματα της,ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Εκτός εάν συνέβαινε κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε(Ας ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ),με τα λεγόμενα δεν θέλω να θίξω τον καινούργιο προπονητή αλλα την διοίκηση που ψηλώσαν απότομα τα αυτάκια.Κουρνιάξτε τώρα, και αφου σωθείτε αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεων σας.

και ομως δεν ειμαι ρομαντικος το βλεπουν και αλλοι
mesogeia
το κακο ειναι οτι τα σπατα ειναι η μια ομαδα απο τις τεσσερις που γινονται τα ιδια και χειροτερα.
Αν ασχοληθω με το κορωπι θα χασω ωρες γι αυτο αλλη φορα.Σας κουρασα το ξερω.
καλο απογευμα οριστικα...........
tessari
QUOTE(Jabar @ Feb 14 2008, 09:27 ) *
Να ευχηθούμε το καλώς όρισε στο Νίκο Οικονόμου συμπαίκτη του Γιάννη Γεωργικόπουλου στον ΠΑΟ .Μπασκετικές παρουσίες σαν και αυτή τιμούν την κατηγορία λέτε να τον δούμε και στο παρκέ?
Καλή τύχη στο Γιάννη που κόσμησε με την παρουσία του την κατηγορία.Είναι δουλευταράς ,αδαμάντινος
χαρακτήρας και του αξίζουν τα καλλίτερα.Να τον δούμε κάποτε Α1.Βέβαια τον περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά στο Φάληρο που δείχνει να πηγαίνει αφρενάριστο προς τα κάτω.



Σωστός!!!
pepe
φίλε mesogeia επείδη για τα Σπάτα ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω,δυστυχώς δεν ψήλωσαν απότομα τ'αυτάκια τους,γιατί μαζί με την παραίτηση του προπονητή έγινε και παραίτηση αντιπροέδρου και εφόρου....κάτι άλλο υπάρχει από πίσω που είναι πολύ χειρότερο..και δυστυχώς γι' αυτόν τον άνθρωπο που θέλει να διαλύσει μια ομάδα...τα υπόλοιπα στο τέλος της χρονιάς...
POKOPIKOS
QUOTE(undercover1 @ Feb 14 2008, 15:17 ) *
Αρχικα,φιλοι απο το Ψυχικο ηρεμηστε...
Πρωτον,δε γραφτηκα στο forum για να απαντω συνεχεια σε οσους εκνευριζονται με προσωπικες,καθαρα προσωπικες αποψεις για την ομαδα μου αλλα και το υπολοιπο πρωταθλημα.Δεν ειμαι πιτσιρικας αλλα ειμαι 28 χρονων και παιζω 16 χρονια μπασκετ,με τριετη θητεια σε ομαδα Γ εθνικης,με αξιοσεβαστους συμπαικτες και προπονητες που συμμετεχουν σε πρωταθληματα Β εθνικης και Α2...και παιρνω πολυ σοβαρα αυτο που κανω.
Εγω μιλαω πολυ ψυχραιμα και μπασκετικα παντα,το μονο λαθος που ισως να εκανα ειναι πως δε με αφορα η θεση του Ψυχικου ή ο τροπος που βρισκεται εκει,αλλα απλα εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη και τιποτα παραπανω χωρις να προσπαθω να μειωσω ή να κατηγορησω τους παιχτες του Ψυχικου.
Αυτη την αγωνιστικη αστην..εφυγε..κοιταξε κι εσυ να δεις τι θα κανεις με την Πεντελη κι εγω με την Αμιλλα..
Κι οπως προειπα μαθε να ακους ολες τις αποψεις χωρις τοσες πολλες ειρωνειες,γιατι χανεις το δικιο σου...ψυχραιμια πανω απ'ολα!!!! peace.gif

αν δε θες να απαντας μην κατηγορεις. Και γω απαντω γιατι πρωτος εσυ εξαπέλυσες επιθεσεις και ειρωνιες του τυπου:''το Ψυχικο δεν αξιζει εκει που ειναι''. Αλλιως τι νοημα θα ειχε να μιλησω. Και το τι θα κανει η ομαδα με την Πεντελη δε σε αφορα γιατι ειναι οι ομαδες μας σε διαφορετικη θεση. Οπως. και δεν αφορα το Ψυχικο τι θα κανετε με την Αμιλλα. Παντως σας ευχομαι καλη τυχη. Τελος εσυ πρεπει να διαβαζεις ολες τις αποψεις και να μετριαζεις το απολυτο της σκεψης σου γιατι απλα εσυ ξεκινησες την ιστορια με την ομαδα μου. Κουλαρε και παραδεξου μερικα πραγματα φιλαρακο γιατι δεν χανεις το δικιο σου απλα. ΔΕΝ εχεις δικιο και διαβαζεις αυτα που θελεις μονο. wink.gif
The Grey
Μιας και πιάσαμε θέματα που αφορούν τα Μεσόγεια θα πρέπει να πούμε μερικά πράγματα.
Το πρόβλημα που έχουν οι ομάδες, αν και δίπλα στην Αθήνα πάσχουν από το σύνδρομο του χωριού. Δεν μπορούν να ξεφύγουν από το τοπικό επίπεδο. Αποκλείουν από την ομάδα κάθε άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει για να μη χάσουν τα κεκτημένα τους σε σημείο που οι αντιμαχόμενες πλευρές να αλληλοϋποστηρίζονται όταν κάτι νέο εμφανίζεται και νιώθούν ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους.
Έχουν δημιουργήσει ομάδες μαγαζάκια, καταργούν τα διοικητικά συμβούλια, τους προπονητές, τους εκάστοτε εφόρους, γενικούς αρχηγούς, ταμίες κλπ. Οι επιχορηγίες, τα έσοδα καταλήγουν σε μια τσέπη. Διαλύουν ομάδες, πουλάνε παίκτες και ενδιαφέρονται για τις ακαδημίες μόνο για να μαζεύουν το παραδάκι κάθε μήνα. Ο εκάστοτε προπονητής είναι αυτός που σιγοντάρει τον πρόεδρο, οι παίκτες είναι οι κολλητοί και οι ευλογημένοι από την εκάστοτε πλατεία του κάθε χωριού. Έχουν πελατειακές σχέσεις με όλους. Ανάλογα με τους στόχους της ομάδας και εάν έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή, άνοδο κλπ αρχίζουν και πουλάνε με ταρίφες από τρία ως δέκα χιλαρικακια το παιχνίδι. Τα λεφτά βέβαια πάνε στην ίδια τσέπη μιας και δεν υπάρχει κανείς να κάνει έλεγχο.
Να πούμε κι άλλα;
Κατά τις μεταγραφές κάνουν βόλτες και ψήνουν τους ανθρώπους του χωριού να βάλουν κανένα φράγκο, και ότι μαζέψανε τελικά δεν φαίνετε πουθενά γιατί δεν έχουν κόψει καμία απόδειξη, από τους διαφημιζόμενους το ίδιο, παίρνουν τα λεφτά και μετά κάνουν πως ξέχασαν την απόδειξη και στο τέλος λένε πως ως πρόεδροι χώσανε τόσα φράγκα στην ομάδα.
Ερχόμενοι στην ομάδα ξεκινάνε με ένα γενικό ξεπούλημα και μετά αγοράζουν παίκτες με τη δικαιολογία πως έχουν μεγάλους στόχους. Στη συνέχεια όταν φεύγουν πουλάνε αυτούς που αυτοί έφεραν, και με τη δικαιολογία να ρεφάρουν με αποτέλεσμα αφήνουν πίσω τους καμένη γη.
Εάν πέσει στα χέρια σας κανένα κινητό τους θα νομίζετε ότι είναι ο κατάλογος της γραμματείας της ΕΟΚ. Θα βρείτε όλα τα τηλέφωνα. Διαιτητές, μέλη επιτροπών, γραμματείες, πρόεδροι σωματείων κλπ.
Όλοι εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ πρέπει να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε. Όλοι θέλουν να κονομήσουν, παίκτες, προπονητές παράγοντες και τελικά ποιός θα πληρώσει το βαρκάρη;

Αυτά είχα να πω και ας με συγχωρέσει Θεός.

Καλά να περνάτε
sonic
QUOTE(mesogeia @ Feb 14 2008, 11:34 ) *
μονο λυπη μου προκαλουν οι συχνες αλλαγες προπονητων.Ημουν θερμος υποστηρικτης του Καρακωστα και πιστευω οτι ηταν μεγα λαθος η αλλαγη του,που οπως βλεπετε περα απο δικιο σε αυτο το θεμα εχω και στο αλλο κομματι που εχει να κανει με τις σπασμωδικες κινησεις.Ειχα επισης πει εξαρχης οτι ο Γεωργικοπουλος εχει αφησει καλα δειγματα στον χολαργο αλλα ειναι δυσκολο να πανε τα σπατα καλυτερα γιατι ηδη παιζανε για 8 οταν οι ικανοτητες τους ηταν για 5.


Θετικο ψηφο στον coach Καρακωστα 41.gif . φετος ομως καπου εχασε το παιχνιδι. Δε στηρηχτηκε, δε ειχε σωστη βοηθεια και δεν εγιναν και οι καλυτερες επιλογες το καλοκαιρι. Ξεκινησε πολυ καλα. αλλα τα προβληματα ομως ηταν πολυ σημαντικα, η δουλεια στραβωσε και αυτο φανηκε. Ομως οταν αρχησαν να στρωνουν και παλι τα πραγματα, η συνεργασια τελειωσε. (αυτα περι Καρακωστα,πολυ πολυ γενικα)

Με Γεωργικοπουλο τα προβληματα ξεσπασαν και ισως βρηκαν το δρομο τους.....αλλα τα αποτελεσματα και η αποδωση δε το δειξαν.

Πιστευω η ομαδα δεν ηταν και δεν ειναι για 5.εχει ικανοτητες, και ελπιζω με λιγο ψυχολογια, που δεν υπαρχει, γρηγορα να βρει το δρομο της, πριν ειναι αργα. Νομιζω με Οικονομου ολα πλεον θα πανε καλα, να κανει αυτος μια καλη αρχη και η ομαδα ενα νεο ξεκινημα ωστε να σωθει η ομαδα..... κατι που ζητησαν απο τους παιχτες ο αντιπροεδρος, εφορος και Γεωργικοπουλος οταν τους δηλωναν την διακοπη της συνεργασιας τους με την ομαδα.
mimos8
QUOTE(sonic @ Feb 15 2008, 17:52 ) *
Θετικο ψηφο στον coach Καρακωστα 41.gif . φετος ομως καπου εχασε το παιχνιδι. Δε στηρηχτηκε, δε ειχε σωστη βοηθεια και δεν εγιναν και οι καλυτερες επιλογες το καλοκαιρι. Ξεκινησε πολυ καλα. αλλα τα προβληματα ομως ηταν πολυ σημαντικα, η δουλεια στραβωσε και αυτο φανηκε. Ομως οταν αρχησαν να στρωνουν και παλι τα πραγματα, η συνεργασια τελειωσε. (αυτα περι Καρακωστα,πολυ πολυ γενικα)

Με Γεωργικοπουλο τα προβληματα ξεσπασαν και ισως βρηκαν το δρομο τους.....αλλα τα αποτελεσματα και η αποδωση δε το δειξαν.

Πιστευω η ομαδα δεν ηταν και δεν ειναι για 5.εχει ικανοτητες, και ελπιζω με λιγο ψυχολογια, που δεν υπαρχει, γρηγορα να βρει το δρομο της, πριν ειναι αργα. Νομιζω με Οικονομου ολα πλεον θα πανε καλα, να κανει αυτος μια καλη αρχη και η ομαδα ενα νεο ξεκινημα ωστε να σωθει η ομαδα..... κατι που ζητησαν απο τους παιχτες ο αντιπροεδρος, εφορος και Γεωργικοπουλος οταν τους δηλωναν την διακοπη της συνεργασιας τους με την ομαδα.

ευχομαι ο οικονομου να τα παει καλα στα σπατα γιατα ειναι τεραστια προσωπικοτητα ειδικα για την α εσκα αλλα εχω καποιες ενστασεις για την επιλογη αυτη.αμφιβαλλω αν ο οικονομου γνωριζει εστω και εναν παιχτη των σπατων και της κατηγοριας γενικα!πως θα προετοιμασει την ομαδα του για τα παιχνιδια οταν δε γνωριζει προσωπα και πραγματα ,δεν εχει ακουστα ουτε εναν παιχτη των αντιπαλων?και οταν φτασει η μεταγραφικη περιοδος το καλοκαιρι ποιους παιχτες θα ζητησει απο τη διοικηση να του φερουν αφου σιγουρα δεν ξερει κανεναν σε αυτα τα επιπεδα?εκτος κι αν φερει παιδια απο την α1 και α2 που τους ξερει προσωπικα,πραγμα δυσκολο εως απιθανο.καταληγω λεγοντας οτι αναμφιβολα ο οικονομου εχει τεραστια εμπειρια στο μπασκετ αλλα δε νομιζω οτι οι γνωσεις του θα βρουν εφαρμογη στο επιπεδο της εσκα.
dm_7
QUOTE(pepe @ Feb 15 2008, 08:18 ) *
φίλε mesogeia επείδη για τα Σπάτα ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω,δυστυχώς δεν ψήλωσαν απότομα τ'αυτάκια τους,γιατί μαζί με την παραίτηση του προπονητή έγινε και παραίτηση αντιπροέδρου και εφόρου....κάτι άλλο υπάρχει από πίσω που είναι πολύ χειρότερο..και δυστυχώς γι' αυτόν τον άνθρωπο που θέλει να διαλύσει μια ομάδα...τα υπόλοιπα στο τέλος της χρονιάς...



Den ksero sigkekrimena pragmata giat to zitima! Ta spata einai mia aksiologi omada, omos otan perisi paiksame sti B ESKA sto gipedo ton Spaton, kakisti entiposi mu ekane o proedros tus! Poli proklitikos k xoris ousiastikes vaseis san anthropos! Tin omada genikos tin ektimo alla to profile aftou tou anthropou... ti na po...! Isos na mai ektos, aplos leo ti entiposi mu edose!
dm_7
sorry για τα greeklish.... ξεχάστηκα!
papagos13
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΩΠΟ , ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ.............
undercover1
Φιλε, POKOPIKO ηρεμησε επιτελους ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
jaske
QUOTE(papagos13 @ Feb 15 2008, 19:35 ) *
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΩΠΟ , ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ.............

Κωσταρα περαστικα φιλε..ελπιζω να μην ειναι τιποτα πολυ σοβαρο!!!
Jabar
Σπάτα - Γαλάτσι Ενα από τα δύο ματς που πρέπει να πάρουν τα Σπάτα οπωσδήποτε αν θέλουν να μείνουν.Για
το Γαλάτσι δεν οριακό αν το πάρουν τότε δεν πέφτουν με τίποτα.
Κορωπί δημιουργείται μία μίνι παράδοση το Κορωπί κερδίζει στο Χολαργό και αντίστροφα.Θα διατηρηθεί?
ΔΑΣΑΛ - Κηφισιά διαδικαστικό ματς η χαλάρωση του πολεμιστή.Πόσους θα βάλει ο Μπάτος απέναντι σε καλούς αμυντικούς?
ΝΑΟ--Ψυχικό .Ματς χωρίς αύριο για τον Νεοπεντελικό αν νικήσει πρέπει να πάρει και Ιλιον Αρη εκτός και ψυχικό να γκελάρει κάπου ας πούμε Κορωπί.Ρόλο παίζει και η διαφορά του πρώτου αγώνα 23 αν θυμάμαι.Αν κερδίσει το Ψυχικό από αύριο θα ξέρουμε τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Κηφισιά.
Μαρκόπουλο-ΠΚΑΟ Ματς κλειδί για την Αμιλλα χρειάζεται αυτό και άλλο ένα εκτός για να κάνει την υπέρβαση.Το Μαρκόπουλο το χρειάζεται για να μη μπλέκει σε ισοβαθμίες.
Ταύρος -- Αργοναύτης Καλλίτερος ο Ταύρος απέναντι σε μία Ραφήνα που κάποιες φορές αιφνιδιάζει. Αναμένεται να παρακολουθήσουν το ματς αιθέριες υπάρξεις.
Αρης -- Ιλιον τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες φέτος το Ιλιο θα τερματίσει πάνω από τον Αρη αλλά μια νίκη
γοήτρου με πάνω από 6 μετράει.
Αθηναϊκός - Ηλιούπολη όποιος κερδίσει τερματίζει πάνω από τον άλλο και τον στέλνει στα τάρταρα.
sonic
θα εχουμε πρωταθλημα αυριο; αν μαθει κανεις να μας πει οκ;
tool
QUOTE(Jabar @ Feb 17 2008, 19:22 ) *
Σπάτα - Γαλάτσι Ενα από τα δύο ματς που πρέπει να πάρουν τα Σπάτα οπωσδήποτε αν θέλουν να μείνουν.Για
το Γαλάτσι δεν οριακό αν το πάρουν τότε δεν πέφτουν με τίποτα.
Κορωπί δημιουργείται μία μίνι παράδοση το Κορωπί κερδίζει στο Χολαργό και αντίστροφα.Θα διατηρηθεί?
ΔΑΣΑΛ - Κηφισιά διαδικαστικό ματς η χαλάρωση του πολεμιστή.Πόσους θα βάλει ο Μπάτος απέναντι σε καλούς αμυντικούς?
ΝΑΟ--Ψυχικό .Ματς χωρίς αύριο για τον Νεοπεντελικό αν νικήσει πρέπει να πάρει και Ιλιον Αρη εκτός και ψυχικό να γκελάρει κάπου ας πούμε Κορωπί.Ρόλο παίζει και η διαφορά του πρώτου αγώνα 23 αν θυμάμαι.Αν κερδίσει το Ψυχικό από αύριο θα ξέρουμε τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Κηφισιά.
Μαρκόπουλο-ΠΚΑΟ Ματς κλειδί για την Αμιλλα χρειάζεται αυτό και άλλο ένα εκτός για να κάνει την υπέρβαση.Το Μαρκόπουλο το χρειάζεται για να μη μπλέκει σε ισοβαθμίες.
Ταύρος -- Αργοναύτης Καλλίτερος ο Ταύρος απέναντι σε μία Ραφήνα που κάποιες φορές αιφνιδιάζει. Αναμένεται να παρακολουθήσουν το ματς αιθέριες υπάρξεις.
Αρης -- Ιλιον τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες φέτος το Ιλιο θα τερματίσει πάνω από τον Αρη αλλά μια νίκη
γοήτρου με πάνω από 6 μετράει.
Αθηναϊκός - Ηλιούπολη όποιος κερδίσει τερματίζει πάνω από τον άλλο και τον στέλνει στα τάρταρα.


Σπάτα - Γαλάτσι 1
ΔΑΣΑΛ - Κηφισιά 2
ΝΑΟ--Ψυχικό 2
Μαρκόπουλο-ΠΚΑΟ
Ταύρος -- Αργοναύτης 1 (τι αιθέριες υπάρξεις εννοείς αν είναι να το προτιμήσουμε και εμείς..?)
Αρης -- Ιλιον 2
Αθηναϊκός - Ηλιούπολη 1
Jabar
Ολα τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ αναβάλλονται.
The Grey
Ωραία, να μας δει και το σπίτι μας λίγο. Γιατι Σάββατο Α1-Α2, Κυριακή Γ' Εθνική και δευτέρες Α'ΕΣΚΑ. Παει το weekend.

Ας κανουμε cocooning που λένε και στα Εγγλέζικα.

Καλη ξεκούραση
jaske
Παιδια ξερει κανεις μηπως ποτε θα γινει η αγωνιστικη τωρα???
Jabar
Θα συνεδριάσει η ΕΣΚΑ τις επόμενες μέρες και θα πάρει απόφαση
tropical
QUOTE(Jabar @ Feb 17 2008, 21:22 ) *
Σπάτα - Γαλάτσι Ενα από τα δύο ματς που πρέπει να πάρουν τα Σπάτα οπωσδήποτε αν θέλουν να μείνουν.Για
το Γαλάτσι δεν οριακό αν το πάρουν τότε δεν πέφτουν με τίποτα.
Κορωπί δημιουργείται μία μίνι παράδοση το Κορωπί κερδίζει στο Χολαργό και αντίστροφα.Θα διατηρηθεί?
ΔΑΣΑΛ - Κηφισιά διαδικαστικό ματς η χαλάρωση του πολεμιστή.Πόσους θα βάλει ο Μπάτος απέναντι σε καλούς αμυντικούς?
ΝΑΟ--Ψυχικό .Ματς χωρίς αύριο για τον Νεοπεντελικό αν νικήσει πρέπει να πάρει και Ιλιον Αρη εκτός και ψυχικό να γκελάρει κάπου ας πούμε Κορωπί.Ρόλο παίζει και η διαφορά του πρώτου αγώνα 23 αν θυμάμαι.Αν κερδίσει το Ψυχικό από αύριο θα ξέρουμε τη δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει την Κηφισιά.
Μαρκόπουλο-ΠΚΑΟ Ματς κλειδί για την Αμιλλα χρειάζεται αυτό και άλλο ένα εκτός για να κάνει την υπέρβαση.Το Μαρκόπουλο το χρειάζεται για να μη μπλέκει σε ισοβαθμίες.
Ταύρος -- Αργοναύτης Καλλίτερος ο Ταύρος απέναντι σε μία Ραφήνα που κάποιες φορές αιφνιδιάζει. Αναμένεται να παρακολουθήσουν το ματς αιθέριες υπάρξεις.
Αρης -- Ιλιον τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες φέτος το Ιλιο θα τερματίσει πάνω από τον Αρη αλλά μια νίκη
γοήτρου με πάνω από 6 μετράει.
Αθηναϊκός - Ηλιούπολη όποιος κερδίσει τερματίζει πάνω από τον άλλο και τον στέλνει στα τάρταρα.

Σπατα - Γαλατσι... Τα Σπάτα έχουν κάψει τις βενζινες του Καρακώστα και είναι σε ελεύθερη πτώση. Ο Οικονόμου είναι εκτός πραγματικότητας πρωταθλήματος και ήταν η χειρότερη δυνατή επιλογή για τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο υπερπαίκτης Ντάσης είναι ικανός να πάρει το ματσάκι μόνος του, ιδίως αν τον παίξουν push στα pick 'n roll.
Πεντέλη - Ψυχικό... Με τους Γκυζιώτες Βιδαλέιρος ούτε νερό δε θα πιεί το Ψυχικό. Για τη διαφορά δε ξέρω.
Μαρκόπουλο - Αμιλλα... Αχρωμο,άοσμο και άγευστο με το Μαρκόπουλο να έχει το πρώτο λόγο.
Ταύρος - Ραφήνα... Ο Ταύρος έχει καλό υλικό,αλλα ατύχησε φέτος με τις επιλογές που έγιναν στο πάγκο του
Η Ραφήνα δεν έχει τύχη.
Πετρούπολη - Ιλιον... Το Ιλιο έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση φέτος καί παρόλο που περνάει ένα ντεφορμάρισμα έχει δυο παίκτες με προσωπικότητα που θα το καθαρίσουν το παιχνιδάκι.
Αθηναικός - Ηλιούπολη... Το μάτς θα παιχτεί με τετράγωνη μπάλλα biggrin.gif και ο Αθηναικός θα κερδίσει.
billy_14
Υπενθυμίζω σε όλους όσους δίνουν προγνωστικά πως οι αγώνες αναβλήθηκαν συλλήβδην...
Κρατήστε λοιπόν τις expert προβλέψεις σας για όταν θα γίνουν... Ποιος ξέρει τότε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες και τι ανάγκη βαθμών θα έχουν...
Αυτά από τη χιονισμένη Πεντέλη... Καμιά σχέση με Γκύζη peace.gif
jaske
QUOTE(Jabar @ Feb 18 2008, 21:03 ) *
Θα συνεδριάσει η ΕΣΚΑ τις επόμενες μέρες και θα πάρει απόφαση

Ευχαριστω πολυ φιλε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.