Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
basket
V-SPAN ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
dolly12
15/10 ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 65-67
Δεκάλεπτα: 15-15, 34-35, 47-45, 65-67.
Διαιτητές: Πηλοϊδης - Καλδίρης.
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Κακαλιάς): Κουγιανός 17 (3), Μπαλαμπάνης 9 (3), Μανιάτης 9, Μάγειρας, Στράγκας 10, Μάντζιος 2, Βόσικας, Χαρτοματσίδης, Αττίκος 15 (2), Τζέμης 3.
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Διαμαντόπουλος 6, Ψωμαδέρης 8, Μενουδάκος 4, Καρακώστας 2, Φώτος 2, Μπάρτζος 12 (2), Φράτας 9 (2), Καρατζάς 2, Ντεφούδης 18, Λαγοπόδης 4.

apo to site tou neopentelikou
v-span
Κατ αρχάς basket μπορείς να μου πεις γιατί τέτοια εμπάθεια με τον Ψωμαδέρη? Εγώ μια εικόνα ζήτησα να έχω για το ματς βάσει στατιστικής μια και χθες πρόλαβα μόνο την τελευταία φάση. Εσύ ποιος είσαι που μιλάς για το συγκεκριμένο παίχτη και λες ότι ήταν και χεσμένος κιόλας?
basket
ΣΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ 41.gif
v-span
Ρε αγόρι μου τι κόλλημα έχεις φάει με τον άνθρωπο και τον κράζεις? πάρε κανα αντικαταθληπτικό να δεις τον κόσμο πιο όμρφο
basket
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΙΜΟΜΠΙΛ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ 68.gif 68.gif 68.gif
abasketos
Καλησπέρα. Επειδή πέρα απο αμπάσκετος είμαι κ λίγο βλακάκος, τι εννοείς φίλε pistol pit για ειδικές συμφωνίες κ ρήτρες? Σε ελεύθερη μετάφραση, πήγα ως ελεύθερος και θα φύγω ως ελεύθερος? Αν αυτό μέσω Λαμίας εννοείς, τότε ναι έχεις δίκιο...Κ αυτό πάλι για να ανεβάσω την αξία της οικογένειας, να το πάρω κυριολεκτικά ή έχει και 2ο επίπεδο σκέψης κ νοήματος?...Για καν΄τα λίγο πιο λιανά, για να καταλαβαίνουμε κ μεις ο λαουτζίκος.. Δεν ειρωνεύομαι,απλά θα ήθελα να καταλάβω τι εννοείς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρεπιπτόντως, συνέχισε να γράφεις παρασκήνιο γιατί πράγματι δίνει άλλη νότα στο forum, αν βέβαια αυτά ισχύουν...


Τέλος, στο πιο σημαντικό της υπόθεσης: τι κλυδωνισμοί ρε παιδιά, μαζευτήκαμε -κυριολεκτικά- 16 παίχτες κ παλεύουμε για ό,τι καλύτερο. Εγώ σε κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο δεν άκουσα ποτέ "πάμε για το triple crown"...Μου είπε ο άνθρωπος, πάμε για κάτι καλύτερο και ποιοτικότερο από πέρσι, οπότε no stress, κεφαλάκια κάτω κ όπου μας πάει...Δεν είμαστε μόνο 4 παίχτες, είμαστε τουλάχιστον 12 που πραγματικά είναι έτοιμοι κ με καλό ρολάρισμα κ rotation μπορούν να πάρουν το παιχνιδάκι...Εύχομαι να το δείτε κ μόνοι σας. Το καλό είναι πως κερδίζουμε κ ξενερώνουμε γιατί δεν παίζουμε καλό basket.

Αυτά...Καλή συνέχεια...

p.s. 1 Τσουμ, που εισαι ρεεεεεεεεε???? call me

p.s. 2 Peritri, το καλός σουτέρ μάλλον οφείλεται σε τυπογραφικό λάθος, δεν είμαι ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει να με
πιστέψεις!!!!! biggrin.gif

p.s. 3 Pistol pit, i m waiting 4 an answer
ilovebasketball
Φιλε maravitc γιατι τετοια εμπαθεια με την Πεντελη,οι ανθρωποι κανουν την δουλεια τους μια χαρα εσυ τι
προβλημα εχεις?
"τα παιδια" που αναφερεις ειναι αμπαλα?
τα εχεις παρακολουθησει?
Μηπως μπορεις να μου πεις σε ποσες ομαδες της Α ΕΣΚΑ θα πρωταγωνιστουσαν''τα παιδια"
Οσο για τους προπονητες που αναφερεις δεν εφυγαν απο την Πεντελη για "τα παιδια" αλλα για αλλους
λογους που μπορουμε να τους συζητησουμε αν θελεις.
Σε οτι αφορα τον Κακαλια και τις σχεσεις του με Πεντελη δεν μπορω να σου δοσω πληροφορια αφου εδω και
καιρο απεχω απο τα τεκτενωμενα στην ομαδα.
Ωστοσο γνωριζω παρα πολλα για την ομαδα αυτη κυριως για το παρελθον αλλα ελπιζω να μην αναγκασθω να μιλησω.
ilovebasketball
QUOTE(Delinquent @ Oct 16 2007, 00:48 ) *
Τα κρατς κρουτς διέρρευσαν απο την πλευρά της ομάδας σου....Πάντως δεν πήγα εγώ πριν δέκα μέρες σε αγώνα μπάσκετ σταλμένος απ την διοίκηση της Πεντέλης να μιλήσω με γνωστό προπονητή για να αναλάβει την ομαδα....Είσαι έξυπνος και καταλαβαίνεις....

Δεν μπορεις να το ξεπερασεις ακομη DELINQUENT? Zητα βοηθεια απο τον ΚΑΛΦΟ. icon_wave.gif
barkley
Καλημερα,απο ενα νεο μελος στο φορουμ.
Μετα απο πολυ καιρο, παρακολουθησα ματς και συγκεκριμενα το ντερμπυ ΝΑΟ-ΑΕΝΚ και μεσω του φορουμ και τα παραλειπομενα πριν και μετα το παιχνιδι.
θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να κανω καποιες παρατηρησεις σχετικα με τα θεματα που συζητωνται και μαλιστα εντονοτερα μετα την ληξη του αγωνα.
Στο θεμα που προεκυψε με την πιθανη βολιδοσκοπηση προπονητη απο τον ναο θελω να πω στον Μπιλυ14 να μην ειναι τοσο απολυτος στις αποψεις του στο οτι δεν εγινε η βολιδοσκοπηση γιατι κανενας πλην των απολυτα ενδιαφερομενων δεν παρευρισκονταν στην συναντηση αρα η αξιοπιστια της διαψευσης εχει την ιδια αξια με την αξιοπιστια της πληροφοριας.
το οτι καποιος ειναι στην διοικηση μιας ομαδας ,εταιρειας, συλλογου δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει ολη την πληροφορηση για καποιες κινησεις που μπορει να κανει παρασκηνιακα καποιο μελος της διοικησης.
Και αυτο ειναι απολυτα λογικο για παρα πολλους λογους (να μην διαρρει δηλαδη μια κινηση τετοια)που νομιζω ειναι αυτονοητοι σε ολους χωρις περαιτερω εξηγησεις.
Για να γινω πιο σαφης δινω ενα παραδειγμα
οταν ο κοκκαλης η ο βαρδινογιαννης σκεφτονται αλλαγη προπονητη πιστευεις οτι ειναι ενημερο ολο το Δ.Σ.?
Ενα ακομα επιβαρυντικο στοιχειο για τον ΝΑΟ ειναι οτι δεν εχει προτερο εντιμο βιο στο θεμα αλλαγη προπονητων με αποτελεσμα και ο ψιθυρος να γινεται μεγαλη φασαρια.
Και τελος να σου θυμισω την παροιμια που νομιζω εχει θεση στην ιστορια αυτη πως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.
Βεβαια απο την αλλη θα ηθελα να πω στον Delinquent οτι να αναφερει παραμονες σημαντικου αγωνα φημες χωρις να τις συγκεκριμενοποιει ειναι αθεμιτο.αν ξερεις κατι πες το με το ονομα του,αν δεν μπορεις ακομα να το πεις για να προστατεψεις την πηγη σου κρατησε το και ριχτο οταν μπορεις με στοιχεια.

Στο θεμα των επεισοδιων θα ηθελα να τονισω την υποδειγματικη συμπεριφορα του κοσμου της Πεντελης που παροτι προκληθηκαν πολυ απο καποιους οπαδους της ΑΕΝΚ δεν αντεδρασαν και διαφυλαξαν το κλιμα του αγωνα.Ομως νομιζω οτι οι ομαδες πρεπει να αποβαλλουν τετοια στοιχεια απο τους κυκλους τους γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι παντα και παντου θα δινεται τοπος στην οργη.
Οσο για την συμπεριφορα του παικτη του ΝΑΟ που ανεβηκε στην εξεδρα ισως καποια στιγμη να πρεπει να δουμε τα πραγματα απο μια αλλη σκοπια και αντι να τα βαζουμε με τον παικτη πρεπει να τα βαλουμε με τον ανεγκεφαλο που σου βριζει θεια,οικογενεια,σπιτια?
Γιατι μια αξιοποινη πραξη σε ολους τους τομεις της κοινωνιας οπως η εξυβριση,στο γηπεδο να θεωρειται φυσιολογικο και αφυσικο να ζητας τον λογο απο αυτον που σε βριζει?
Στο δρομο ,στο γραφειο,στην οικογενεια ανεχεται κανεις στωικα να τον βριζουν και να μην αντιδρα?
Γιατι στο γηπεδο και ειδικα σε ερασιτεχνικο επιπεδο ειναι παραλογο να ζητας τον λογο απο αυτους που σε βριζουν?

ισως να κουρασα λιγο με το μεγεθος του ποστ μου ζητω συγνωμη προκαταβολικα και υποσχομαι τα επομενα να ειναι μικροτερα.
Delinquent
QUOTE(ilovebasketball @ Oct 16 2007, 13:38 ) *
Δεν μπορεις να το ξεπερασεις ακομη DELINQUENT? Zητα βοηθεια απο τον ΚΑΛΦΟ. icon_wave.gif


Εχει πλάκα τελικά το φόρουμ.... 69.gif
Να ξεπεράσω τι δεν κατάλαβα.....?
5 άτομα μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν αυτά που λέω...οπότε....
Καλημέρα σε όλους....
Α και κάτι ακόμα...δε δημιούργησα κανένα κλίμα...το ποστ μου έγινε αρκετές μέρες πριν...όσο για τα στοιχεία δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι....δεν κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή.....
Και επειδή μίλησες για τον ΚΑΛΦΟ....να σου θυμήσω πως εξαιτίας του γράφεις στο τόπικ της Α ΕΣΚΑ...και οχι στης Β.....
ilovebasketball
QUOTE(Delinquent @ Oct 16 2007, 13:50 ) *
Εχει πλάκα τελικά το φόρουμ.... 69.gif
Να ξεπεράσω τι δεν κατάλαβα.....?
5 άτομα μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν αυτά που λέω...οπότε....
Καλημέρα σε όλους....
Α και κάτι ακόμα...δε δημιούργησα κανένα κλίμα...το ποστ μου έγινε αρκετές μέρες πριν...όσο για τα στοιχεία δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι....δεν κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή.....


Πλακα εχει και που να δεις ακομη.
Ειπαμε μη προκαλεις γιατι η μπαλα θα παρει πολλους και καποιοι απο αυτους βγαζουν ψωμακι απο την ιστορια αυτη και δεν ειναι σωστο να τους χαλασουμε το image.
tongue.gif
barkley
και μια απορια
αν την 3η αγωνιστικη κερδιζεις εναν εκτος εδρας αγωνα μηπως ειναι υπερβολη να το πανηγυριζεις τοσο?
τοσο πανηγυρι 3η αγωνιστικη?
καταλαβαινω οτι ηταν σημαντικο παιχνιδι αλλα μηπως ειναι λιγο νωρις?
αν ανεβει δηλαδη η ΑΕΝΚ στο τελευταιο παιχνιδι, συγκριτικα με το χθεσινο γλεντι ,θα πρεπει να γκρεμιστει η μιση Κηφισια και να καει η αλλη μιση!
christina n10
καλησπερα και απο εμενα,καταρχας να ευχηθω καλη αγωνιστικη σεζον σε ολους σας,χωρις τραυματισμους ,πανω απ ολα...απο οτι βλεπω η α εσκα ξεκινησε πολυ δυναμικα την αγωνιστικη περιοδο και φαινεται να εχει πολυ ενδιαφερον εντος κ "εκτος" παρκε.δυστυχως δεν εχω προλαβει να παρακολουθησω παιχνιδι της κατηγοριας για αυτο δεν μπορω να εκφερω αποψη,καποια στιγμη ευχομαι να γινει και αυτο..
καλο μεσημερι σε ολους και ανυπομονωνα σας δω εν δρασει ...προς το παρον συνιστω ηρεμια,και να πεσουν οι τονοι....

φιλακια icon_wave.gif
batman
pedia kserete kapion VLAKOPODI apo tin aenk.



na mou ton ftisete na min to matiasoun. TI PEXTARA!!!!!!!!
billy_14
Πολύ ωραία λοιπόν...
Επειδή όλοι εσείς ξέρετε τι κινήσεις κάνει η ομάδα μου και εγώ που είμαι στη διοίκηση δεν ξέρω, μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε ό,τι θέλετε... Να θυμίσω ότι μέσα σ' αυτή και μόνο τη βδομάδα έχω κάνει ΤΡΕΙΣ διαψεύσεις που αναφέρονται σε γεγονότα στα οποία ήμουν μπροστά ή άμεσα ενδιαφερόμενος. Συνεχίστε λοιπόν να παίζετε το σπασμένο τηλέφωνο αφού δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλύτερο... Μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας εκτίθεστε κι εμείς δουλεύουμε και προχωράμε...
Maravitc, παρεμπιπτόντως το σωστό είναι Maravic και Pistol Pete, κι αν οι πληροφορίες σου είναι τόσο αξιόπιστες όσο η ορθογραφία σου υπάρχει πρόβλημα... Κρατάω την υπόσχεσή σου να "αποκαλύψεις" πότε, πού και με ποιον έγινε αυτή η περιβόητη συνάντηση με τον "γνωστό προπονητή" για να "αναλάβει την Πεντέλη". Μέχρι τότε είμαι βέβαιος ότι ο Κακαλιάς θα οδηγεί την ομάδα από νίκη σε νίκη και θα είναι καβάλα στο άλογο, όπως ακριβώς είναι και τώρα, οπότε μάλλον θα προτιμήσεις να την κάνεις γαργάρα...
Συνεχίστε να κάνετε το φόρουμ παρασκηνιακό, κανένα πρόβλημα! Ειλικρινά! Φτάνει να ξέρουμε ποιοι είστε, κι όχι να πετάτε κουτσομπολίστικες κουβέντες καφενείων και... κομμωτηρίων για να λένε οι μικρότεροι της παρέας "Ρε συ, πού τα ξέρει αυτός όλα αυτά; Ποιος είναι;" και ν' ανοίγουν το στόμα. Δόξα τω Θεώ, όλοι σχεδόν στο φόρουμ ξέρουν ποιος είμαι και τι θέσεις έχω σχετικά με την κατηγορία και το άθλημα. Αυτά για σένα φίλε Maravitc και κάτι άλλους "αλεξιπτωτιστές" του χώρου του στυλ ilovebasketball, basket κλπ. (Για να μη με πείτε κακεντρεχή, οι δύο τελευταίοι δείχνουν να πρόσκεινται φιλικά προς την ομάδα μου).
Καταλαβαίνω την απορία σου barkley... Ο παίκτης φυσικά και οφείλει να μην αντιδράσει στις κουβέντες του κάθε ηλίθιου, μιλάμε όμως για νέα παιδιά που το αίμα τους βράζει και επιπλέον δουλεύουν εκείνη την ώρα με 200 σφυγμούς το λεπτό, οπότε η ευθύνη πέφτει μάλλον στον οχετό, συγγνώμη, το "φίλαθλο" της εξέδρας εννοώ...
Επίσης barkley σε ευχαριστώ που διαφωτίζεις και τον mimo ότι για να προκληθούν επεισόδια δεν χρειάζονται πάντα δύο... Οι φίλοι μας είναι υποδειγματικοί όπου κι αν πάνε σε αντίθεση με τον "κύριο" που έχει αποστολή να κάνει μπ... όλα τα γήπεδα όπου παίζει η ΑΕΝΚ... Τέρμα λοιπόν αυτή η καραμέλα. Όσο για το τι θα κάναμε αν κερδίζαμε μέσα στην Κηφισιά, σίγουρα δεν θα σπάγαμε την πινακίδα των αποδυτηρίων! Δεν έχουμε κάνει πουθενά άλλωστε τέτοια πράγματα και όλος ο κόσμος το ξέρει...
Larry33 αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι ο Αττίκος είναι τραυματίας εδώ και δύο εβδομάδες και το Σάββατο από τους πόνους εγκατέλειψε την προπόνηση... Εξ' ου και τα μπες-βγες... Αλλά ο Ανδρέας έχει ψυχή και το απέδειξε τόσο στο Χολαργό, όσο και χτες...
Delinquent τι να πω... Η ιστορία θα μας κρίνει όλους... Απλά να αναφέρω ότι τη χρονιά που αλλάξαμε τέσσερις προπονητές: 1) Ο πρώτος έφυγε μόνος του αφήνοντας την ομάδα στα κρύα του λουτρού επειδή βρήκε δουλειά σε μεγαλύτερη κατηγορία (φοβερό έτσι?) και σε επαρχιακή πόλη (!) και προτείνοντας να κοοουτσάρει περίπου όπως ο Καζλάουσκας τον Ολυμπιακό από την Κίνα! 2) Η ομάδα πήρε προπονητή, το έργο του οποίου όλοι ξέρουμε ποιοι υπέσκαψαν από την πρώτη στιγμή και ο άνθρωπος δήλωσε παραίτηση μετά από τρεις αγώνες. Η μόνη αλλαγή που έκανε η διοίκηση στην ουσία ήταν του Ποδαρά, η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ και δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος, καθώς από τη στιγμή που έφυγε και μετά η ομάδα έκανε ένα αήττητο σερί και πανηγύρισε την άνοδο.
Εν πολλοίς έχω ξενερώσει με τα όσα διαβάζω... Λένε πως όταν ασχολείσαι με το σπίτι του γείτονα θέλεις να κρύψεις κάτι που συμβαίνει στο δικό σου... Ελπίζω να μην είναι έτσι. Ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τότε, εγώ δεν πρόκειται να πάψω να πρεσβεύω το ήθος σ' αυτό το φόρουμ.
dolly12
παιδια το παρατραβατε ολοι μου φαινεται....

οκ τα παιδια της αενκ ηθελαν πολυ να κερδισουν κ ας ειναι 3η αγωνιστικη. Τιποτα δεν εχει κριθει αλλα οταν 8ες κατι πολυ ο πανηγυρισμος ειναι πιο εντονος...

πχ εμεις οταν κερδισαμε στην 3η αγωνιστικη το παγκρατι ξεσπασαμε σε κλαματα και πανηγυρια... τιπτοα δεν εχει κριθει ακομα εχουμε 22 αγωνιστικες!!! αλλα το θελαμε τοσο πολυ, ειχαμε ακουσει και πολλα και ετσι μας βγηεκ η ενταση του αγωνα... οποτε μη τους κατηγορειται τσαμπα... νομιζω οτι αυτο το καταλαβαινουμε παντα

απο εκει και περα σχολια τουσ τυλ βλακοποδη κτλ κτλ ας λειπουν... δε χρειαζεται να δημιουργειται κλιμα για το β γυρο απο τωρα.... στη τελικη τα παιδια μεταξυ τους ειναι γνωστοι και φιλοι.. δεν εχουνε να χωρισουνε τιποτα

επισης το φορουμ δεν ειναι για να κραζεις αλλα για να παραθετεις αποψεις και γεγονοτα γηπεδικα... οποτε μη το συνεχιζετε δεν υπαρχει λογος και οι μεν... και οι δε....
BASKETFUN
γεια και καλη χρονια σε ολους.
Θα ηθελα να πω οτι αυτη τη στιγμη το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να κανει η Πεντελη
θα ηταν να αφησει το Κακαλια να φυγει.Θα τους στοιχισει περισσοτερο και απο την ηττα που εκαναν
με τη Κηφισια.Αν βεβαια προκυπτει τετοιο θεμα που πιστευω οτι δεν ισχυει και οτι απλα εινα φημες.
Μιλαμε για εναν πολυ καλο προπονητη που γνωριζει οσο λιγοι τη κατηγορια αυτη και μιλαω γιατι εχω συνεργαστει στο παρελθον και εχω προσωπικη γνωμη.Το μονο που χρειαζεται ειναι να τον αφησουν να
κανει οπως εκεινος ξερει τη δουλεια του και σας πληροφορω τη ξερει και πολυ καλα.

οσο για οσους λενε διαφορα πιστευω δεν τους αφορα τι γινεται μεσα στη Πεντελη ή σε οποιαδηποτε Πεντελη.

γι αυτο ας χαλαρωσουμε λιγο ολοι μας.
digital
QUOTE(Delinquent @ Oct 16 2007, 13:50 ) *
Εχει πλάκα τελικά το φόρουμ.... 69.gif
Να ξεπεράσω τι δεν κατάλαβα.....?
5 άτομα μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν αυτά που λέω...οπότε....
Καλημέρα σε όλους....
Α και κάτι ακόμα...δε δημιούργησα κανένα κλίμα...το ποστ μου έγινε αρκετές μέρες πριν...όσο για τα στοιχεία δε νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι....δεν κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή.....
Και επειδή μίλησες για τον ΚΑΛΦΟ....να σου θυμήσω πως εξαιτίας του γράφεις στο τόπικ της Α ΕΣΚΑ...και οχι στης Β.....

Παρακολουθω με πολύ προσοχη τα post σου delinguent και παρατηρώ οτι εχεις μια πρεμούρα για τον προπονητή της Πεντέλης γιατί απ'οτι ειδα εσύ εβαλες θέμα αλλαγης προπονητή και προειδοποίησες τον Κακαλια μέσω του forum ....θα πρέπει να γνωρίζεις παρα πολλά και πιθανόν να εχεις και προσωπικό ενδειαφέρον ,μήπως εχεις να προτείνεις κάποιον προπονητή με τον οποίο θα ειχες την πιθανότητα
να ξαναπαίξεις στην Πεντέλη.Ειναι γνωστό οτι οι προπονητές των ομάδων ειναι αναλώσιμοι ενώ οι παίκτες εινα στο απειρόβλητο στη διαρκεια της αγωνιστικής περιόδου,επόμενο ειναι κάποιοι να αλλάζουν και τις περισσότερες φορές τις αλλαγές να τις προκαλούν οι παίκτες,εσύ αλλωστε εχεις εμπειρία απο αυτά που μαζί με συμπαίκτη σου πρωτοστατήσατε σε τέτοιες αλλαγές (ο κακόμοιρος ο Παπαδάκης εχει ακόμη να λέει το ιδιο και ο Ποδαρας).Καλόν ειναι να σταματήσουν οι παίκτες να ασχολούνται με την προπονητολογία και να δημιουργούν εντυπώσεις που βλάπτουν πρώτα τους ιδιους και μετά την ομάδα .Αυτά πρός το παρόν.
dolly12
Και για να χαλαρωσετε ολοι οριστε η χθεσινη αγωνιστικη





Α' Ανδρών - 3η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
16/0/2007 (14:15)

Σπάτα-Ηλιούπολη 83-77 (40-39)
Διαιτητές: Αντωνόπουλος-Κανακάρης
Σπάτα (Καρακώστας): Κοντόπουλος 2, Λίτσος, Γραμματόπουλος 15 (3), Ρούσσος 10 (2), Παπαδημητρίου, Μάκος 6 (2), Ντάσης 26 (4), Φίλιππας, Βασιλόπουλος, Περγαντής 17, Αργυρόπουλος 2
Ηλιούπολη (Καλατζής): Σπανός 6 (2), Παπαβλασσόπουλος 22, Μπαζιώτης 19 (2), Παπαδάκης 9, Γεωργακαράκος 4, Μπόγρης 9, Σαμαράς 8 (1), Δάβρης

Κορωπί-Γαλάτσι Κυπριάδου 86-76 (47-42)
Διαιτητές: Καραβίτης-Νανούρης
Κορωπί (Καράμπελας): Μωραϊτης, Σακελαρόπουλος, Δημητριάδης 2, Κουκουζέλης 17 (2), Ψαράκης 2, Μπίτσικας 9 (1), Χαλκίδης 10, Δημητρόπουλος 15 (1), Μπούρας 6 (1), Κουντουμάδης 25
Γαλάτσι Κυπριάδου (Μποσγανάς): Γιέβτιτς 14 (4), Λαούδης 8 (1), Σπηλιόπουλος 5 (1), Αθανασιάδης, Τσιρόπουλος 9 (1), Κορρές 14 (3), Φρίμας 6, Καψούρης, Λοΐζος 14, Ανδρουλάκης 6

ΔΑΣΑΛ-Χολαργός 55-80 (35-45)
Διαιτητές: Κουνελές-Καλαϊτζάκης
ΔΑΣΑΛ (Ρεκουνιώτης): Μπάτος 22 (2), Κασνέστης 4, Αντωνίου 13 (2), Παπαγιαννακόπουλος 16 (1), Βάνας, Χατζηθάνος
Χολαργός (Γεωργικόπουλος): Δημητρακούλης 10 (2), Βελιζιώτης 12, Μήτρου 22 (6), Μάντζιος 10, Μπαλτάς 4, Κιαπέκος 20, Πολύζος 2

Νεοπεντελικός-Κηφισιά 65-67 (34-35)
Διαιτητές: Πηλοϊδης-Καλδίρης
Νεοπεντελικός (Κακαλιάς-Μάμαλης): Κουγιανός 17 (3), Μάντζιος 2, Βόσικας, Μπαλαμπάνης 9 (3), Μανιάτης 9, Μάγειρας, Χαρτωματσίδης, Αττίκος 15 (2), Στράγκας 10, Τζέμης 3
Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Μπάρτζος 12 (2), Φράτας 9 (2), Διαμαντόπουλος 6, Ψωμαδέρης 8, Καρατζάς 2, Μενουδάκος 4, Καρακώστας 2, Ντεφούδης 18, Λαγοπόδης 4, Φώτος 2

Αίολος Ταύρος 2006-Άμιλλα 89-61 (35-22)
Διαιτητές: Μάνος-Γρίβα
Αίολος Ταύρος 2006 (Παπαδάκης): Καραμαδούκης 23, Μουχίμογλου 8, Πλατής 13, Τσαμπής 6, Γκριτζέλης 4, Χριστοφάκης, Μπουζιάνης, Λακάσας, Νατσίδης 10, Σολωμονίδης 8, Κρητικός 7, Κοκλώνης 9
Αμιλλα (Γλυκός): Κουμπούρας 8, Σελλίνης 2, Φίλντισης 6, Καβούρης 13, Τσατσάνης Δ. 3, Κονδύλης 6, Θαλασσινός 8, Τσατσάνης Π. 4, Σταμουλάκης 6, Λίτσιος 5

Εν. Ιλίου-Αργοναύτης Τρ. 80-69 (38-34)
Διαιτητές: Αφεντουλίδης-Κουνάνης
Εν. Ιλίου (Αποστολάκης): Μπαλαούρας, Μπέλλας Ι. 16 (4), Μακρής 4, Σκαλωμένος 16 (1), Κοντοές 1, Παναγάτος 4, Παξιμαδάς, Μπέλλας Ο. 19 (4), Παπαλουκάς 19, Φούτσης, Ζαφειράκης, Μπασέας 1
Αργοναύτης Τρ. (Κουμαράς): Παπαευσταθίου, Μαραμένος 8, Λιούτας, Λιοσάτος, Γιαννακόπουλος 8 (2), Μπούσουλας 11, Κοταρίδης, Κελαδής, Χαρακτηνός 23 (3), Κοντός 5 (1), Κόρβινγκτον 14

Αρης Πετρούπολης-Αθηναϊκός 80-53 (37-29)
Διαιτητές: Τσώνος-Κατωμέρης
Αρης Πετρούπολης (Γρυλιωνάκης): Παναγιωτόπουλος 7 (1), Βενιτουράκης, Λιαπούρης, Γεωργαλάς 6 (2), Χρονόπουλος 13 (1), Μιχαλόπουλος 24 (4), Μαχαίρας 4, Ρήγος 10, Βασιλείου 16, Ντανάς, Νικολόπουλος, Μπούκουρας
Αθηναϊκός (Κτιστάκης): Προκόπης 8 (2), Τάμπας, Τσίντζας 2, Ζαμπάρας 4, Κορκοσούρας 5, Δήμας, Τριγάζης, Κιούσης 9 (2), Βασσάλος 6, Σκουλάς 6 (2), Ζωϊτσάκος 1, Καλφαγιώργης 12

Μαρκόπουλο-Ψυχικό 86-87π., 78-78κ.α.
barkley
Νομιζω οτι δεν ειναι τοσο κακο το φορουμ να εχει παρασκηνιο κους-κους και αποκαλυψεις.
Αρκει να κινουνται σε ορια που δεν θιγουν τιμες και υποληψεις και ουτε να εχουν ιδιοτελεις σκοπους να βλαψουν παικτες ή ομαδες.
Αλλιως θα ειναι πολυ στεγνο και απροσωπο και με πληροφοριες που θα μπορουν να αντληθουν απο ενα φυλλο αγωνα.
Τωρα οσον αφορα τις αλλαγες προπονητων που ανεφερε ο μπιλυ14 αυτες για οποιο λογο και αν εγιναν το βαρος παλι στην διοικηση πεφτει.
εαν ο πρωτος εφυγε επειδη πηγε σε μεγαλυτερη κατηγορια ή εκανε μεγαλυτερο συμβολαιο στη μεση της χρονιας μηπως δεν επρεπε να εχει δεχθει η διοικηση την υπαρξη τετοιου ορου στο συμβολαιο που οπως ακουγεται υπηρχε?
Οταν βαζει καποιος απο την αρχη αυτον τον ορο δεν πρεπει να μας υποψιαζει το λιγοτερο οτι ψαχνεται και καποια στιγμη θα μας αφησει στα κρυα του λουτρου?
Το εργο του δευτερου δεν επρεπε να το προταστεψει η διοικηση απο αυτους που το υπεσκαπταν?
Τον Ποδαρα ποιος τον επελεξε?αν δεν ηταν σωστη επιλογη ποιος φταιει?
Καταληγοντας νομιζω οτι η ευθυνη επιλογης συνεργατων βαραινει αυτους που επιλεγουν, ειτε θετικα ειτε αρνητικα
v-span
QUOTE(basket @ Oct 16 2007, 09:51 ) *
ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΙΜΟΜΠΙΛ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ 68.gif 68.gif 68.gif

Λοιπόν επειδή φαίνεται ότι σε πείραξε πάρα πολύ η χθεσινή ήττα (θα έλεγα μάλιστα ότι σε έτσουξε) έχεις μπει σε λογική πρόκλησης εντάσεων και όξυνσης τόνων. Παρόλα αυτά όμως δε μπορώ να μην υπερασπιστώ τον Ευθυμιόπουλο και να σου πω ότι μπασκετικά τουλάχιστον για να μην πω και γενικά έχει πολλά να σου πει και να σου δείξει για αυτό την επόμενη φορά φρόντισε να τον ακούσεις...Οκ?
Delinquent
QUOTE(billy_14 @ Oct 16 2007, 14:41 ) *
Ο χρόνος θα δείξει.

Σ'αυτό συμφωνώ....Και γι'αυτο θα αφήσω τα γεγονότα να μας κρίνουν....
Δεν ξαναποστάρω γιατί έχω και αληθινή ζωή και βαριέμαι να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα....
Απλά να πω πως προσωπικά δεν έχω με κανέναν και δεν έθιξα ποτέ κανέναν σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα...
Και φίλε digital....δεν πρόκειται να παίξω ποτέ σε ομάδες που δε σέβονται τους ίδιους τους ,τους παίκτες...
Και αν νομίζεις οτι εγώ προκάλεσα αλλαγές προπονητών στην Πεντέλη μάλλον δεν τα ξέρεις καλά...
Αυτά...καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα σε όλους!

PS:mimos8 περιμένω να τα πούμε κι απο κοντά!να δούμε και τον pointguard σε κανένα παιχνίδι να κάνει τα μαγικά του όπως στην ομάδα του Ναυτικού!Χαιρετισμούς σε Ευθυμιόπουλο!
digital
QUOTE(BASKETFUN @ Oct 16 2007, 14:58 ) *
γεια και καλη χρονια σε ολους.
Θα ηθελα να πω οτι αυτη τη στιγμη το μεγαλυτερο λαθος που θα μπορουσε να κανει η Πεντελη
θα ηταν να αφησει το Κακαλια να φυγει.Θα τους στοιχισει περισσοτερο και απο την ηττα που εκαναν
με τη Κηφισια.Αν βεβαια προκυπτει τετοιο θεμα που πιστευω οτι δεν ισχυει και οτι απλα εινα φημες.
Μιλαμε για εναν πολυ καλο προπονητη που γνωριζει οσο λιγοι τη κατηγορια αυτη και μιλαω γιατι εχω συνεργαστει στο παρελθον και εχω προσωπικη γνωμη.Το μονο που χρειαζεται ειναι να τον αφησουν να
κανει οπως εκεινος ξερει τη δουλεια του και σας πληροφορω τη ξερει και πολυ καλα.

οσο για οσους λενε διαφορα πιστευω δεν τους αφορα τι γινεται μεσα στη Πεντελη ή σε οποιαδηποτε Πεντελη.

γι αυτο ας χαλαρωσουμε λιγο ολοι μας.

Οι πληροφορίες μου λένε οτι ο Κακαλιάς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της Διοίκησης αλλά και ολων των παικτών και εχοντας δίπλα του πέρα απο τον βοηθό του και δύο ανιδιοτελείς μπασκετάνθρωπους με τεράστια πείρα τον Ανδριόπουλο και τον Πουλάκο η ομάδα της Πεντέλης θα πηγαίνει απο το καλό στο καλλίτερο.Από τηναλλη πλευρά γνωρίζω οτι Ο Κακαλιάς ειναι ενθουσιασμένος με τηνδιοίκηση την οργάνωση και τις υποδομές που θα ζήλευαν και ομάδες εθνικών κατηγοριών,και δεν βλέπω να υπάρχει θέμα προπονητή και οτι ολα τα αλλα ειναι στην σφαίρα της φαντασίας του καθένός η εκτός και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλημα το οποίο προφανώς θα πέσει στο κενό.
BASKETFUN
QUOTE(digital @ Oct 16 2007, 12:38 ) *
Οι πληροφορίες μου λένε οτι ο Κακαλιάς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της Διοίκησης αλλά και ολων των παικτών και εχοντας δίπλα του πέρα απο τον βοηθό του και δύο ανιδιοτελείς μπασκετάνθρωπους με τεράστια πείρα τον Ανδριόπουλο και τον Πουλάκο η ομάδα της Πεντέλης θα πηγαίνει απο το καλό στο καλλίτερο.Από τηναλλη πλευρά γνωρίζω οτι Ο Κακαλιάς ειναι ενθουσιασμένος με τηνδιοίκηση την οργάνωση και τις υποδομές που θα ζήλευαν και ομάδες εθνικών κατηγοριών,και δεν βλέπω να υπάρχει θέμα προπονητή και οτι ολα τα αλλα ειναι στην σφαίρα της φαντασίας του καθένός η εκτός και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλημα το οποίο προφανώς θα πέσει στο κενό.



οποτε το θεμα πρεπει να τελειωσει εδω για ολους και η καθε ομαδα να κοιταζει την επομενη αγωνιστικη.
maravitc
δεν ηθελα να πω κατι κακο για αμπασκετο απλα κυριολεκτουσα με την εννοια οτι
ειναι πραγματικα καλος παιχτης, οτι δεν εχει τον σεβασμο που του αξιζει απο το
περιγυρο της ομαδας,παιζοντας το μπασκετακι του κανει μαγκες καποιους που
ηδη παιζουν για την επομενη χρονια τους(εδω κολανε οι ρητρες για να μεινουν
ελευθερα τα αδερφια που εχει βαλει ο πατερας στο συμβουλιο
,κ ας ρωτησει τον ολοριν αν εφυγε τελικα
πληρωμενος απο την ομαδα η μαλλον απο το προεδρο που το ειχε αναλαβει πηρε
καπου λιγο παραπανω απο τα μισα αφου οι
υπολοιποι πληρωνονται απο το σωματειο ενω κ ο φιλιος εφυγε απο την ομαδα
παραπονεμενος απο ασχημη συμπεριφορα απεναντι του
tool
Βαθμολογία (3 αγωνιστηκές)

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 6
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 6
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 6
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 5
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ 5
ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 5
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 5
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 5
ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 5
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 4
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 4
ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ 4
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 3
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 3
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 3
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 3



Η επόμενη αγωνιστική:

Γαλάτσι - Σπάτα
Χολαργός - Κορωπί
ΑΕΝΚ - ΔΑΣΑΛ
Ψυχικό - Νεοπεντελικός
Άμιλλα - Μαρκόπουλο
Αργοναύτης - Αίολος/Ταύρος
Ηλιούπολη - Αθηναϊκός
Ένωση Ιλίου - Άρης Πετρούπολης
v-span
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά και να γίνω εμπαθής θα ήθελα να προτρέψω τους ανθρώπους της Πεντέλης να προσπαθούν απλά να ακούν και να αξιολογούν τα όποια σχόλια γίνονται που δεν είναι εγκωμιαστικά προς την ομάδα τους. Δε λέω να μην την υπερασπίζονται, πολύ καλά κάνουν και μακάρι κι άλλες ομάδες να είχαν κόσμο πιστό που έχει η Πεντέλη. Θεωρώ όμως ατόπημα να λέγεται ότι για τα χθεσινά επισόδεια φταίνε μόνο οι αντίπαλοι, για προπονητές ότι υπονομεύτηκαν από τους "κακούς" μισθοφόρους (οι οποίοι όμως ανέβασαν την ομάδα), ότι προπονητές σαν τον Ποδαρά (ο οποίος κι αν έχει ιστορία στο μπάσκετ) έπρεπε να φύγουν αλλά δε λέτε τι έγινε στην τελευταία του συνάντηση με τον πρόεδρο και γενικά όλοι γύρω γύρω φταίνε γιατί σας κατηγορούν και θέλουν να σας υποβαθμίσουν. Θα πρότεινα λοιπόν ψυχραιμία εκατέροθεν και ακόμα και αν πρόκειται για κακεντρεχή σχόλια εκτός από το χλευασμό τους ας τα αξιολογήσετε έντιμα έστω σε κάποιο βαθμό.

ΥΓ> Φίλε billy14 δεν είδα πουθενά να καταδικάζεις τις επιθέσεις με..σάλιο στους Κηφισσιώτες χθες από ανθρώπους πουπρόσκεινται στην ομάδα σου...
batman
den ida omos na katadikazis ke ta salia pros tous dietites apo ti meria tis kifisia file V-span.
oso gia to salio, mathe oti iparhoun ke saliares.
JASON
QUOTE(basket @ Oct 16 2007, 08:39 ) *
V-SPAN ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

Μαλλον φιλε δεν ξερεις για ποιον παικτη μιλας. Πηγε να αναιβασει τον ΑΟΜ περσι μονος του και εσυ λες οτι ειναι χεστης!!! Είναι εδω και χρονια απο τους κορυφαιους σκορερ και εσυ τον λες χεστη!!! ΑΝ ηξερες λιγο μπασκετ θα εβλεπες οτι το χθεσινο παιχνιδι ηταν πολυ κλειστο και σε τετια ματς δεν μετραει μονο το σκοραρισμα αλλα η γενικοτερη παρουσια ολων των παικτων.Μαλλον εισαι λιγο ασχετος με το αθλημα ή εχεις προσωπικα με τον παικτη. Τον Ευθυμιοπουλο δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα εισαι φιλος ή παικτης του ΝΑΟ και σε πειραξε η χθεσινη ηττα.
JASON
V-SPAN ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!


Μαλλον φιλε BASKET δεν ξερεις για ποιον παικτη μιλας. Πηγε να αναιβασει τον ΑΟΜ περσι μονος του και εσυ λες οτι ειναι χεστης!!! Είναι εδω και χρονια απο τους κορυφαιους σκορερ και εσυ τον λες χεστη!!! ΑΝ ηξερες λιγο μπασκετ θα εβλεπες οτι το χθεσινο παιχνιδι ηταν πολυ κλειστο και σε τετια ματς δεν μετραει μονο το σκοραρισμα αλλα η γενικοτερη παρουσια ολων των παικτων.Μαλλον εισαι λιγο ασχετος με το αθλημα ή εχεις προσωπικα με τον παικτη. Τον Ευθυμιοπουλο δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα εισαι φιλος ή παικτης του ΝΑΟ και σε πειραξε η χθεσινη ηττα.
duke10
Φιλε Jason προφανως ο Basket ειναι ασχετος με το αθλημα... Δε το μυριζει που λεμε... Οταν μιλαει ετσι για εναν παιχτη σα τον Ψωμαδερη εκθετει τον εαυτο του. Αντε μετα να τον παρεις στα σοβαρα... Μερικοι απλα δε ξερουν να χανουν.
barkley
Ο κοσμος της Πεντελης ηταν αψογος.Αν καποιοι απαντησαν μετα απο τετοιες προκλησεις και τοση ωρα με μερικα φτυσιματα ειναι οσο και αν ακουγεται οξυμωρο προς τιμην τους.
Σε αλλη εδρα με τετοιες συμπεριφορες νομιζω οτι τα φτυσιματα θα τα θυμουνται με μεγαλη νοσταλγια.
Παντως καλου κακου ας ειδοποιουν και το εκαβ γιατι σιγουρα θα χρειαστει.
Και βεβαια μιλαω για μια μικρη μειοψηφια γιατι τα παιδια που καθοντουσαν ακομα και διπλα στον κοσμο του ΝΑΟ δεν δημιουργησαν κανενα προβλημα πανηγυριζαν φωναζαν αλλα με κοσμιο τροπο και οχι προκοπειο τροπο.
digital
QUOTE(v-span @ Oct 16 2007, 16:06 ) *
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά και να γίνω εμπαθής θα ήθελα να προτρέψω τους ανθρώπους της Πεντέλης να προσπαθούν απλά να ακούν και να αξιολογούν τα όποια σχόλια γίνονται που δεν είναι εγκωμιαστικά προς την ομάδα τους. Δε λέω να μην την υπερασπίζονται, πολύ καλά κάνουν και μακάρι κι άλλες ομάδες να είχαν κόσμο πιστό που έχει η Πεντέλη. Θεωρώ όμως ατόπημα να λέγεται ότι για τα χθεσινά επισόδεια φταίνε μόνο οι αντίπαλοι, για προπονητές ότι υπονομεύτηκαν από τους "κακούς" μισθοφόρους (οι οποίοι όμως ανέβασαν την ομάδα), ότι προπονητές σαν τον Ποδαρά (ο οποίος κι αν έχει ιστορία στο μπάσκετ) έπρεπε να φύγουν αλλά δε λέτε τι έγινε στην τελευταία του συνάντηση με τον πρόεδρο και γενικά όλοι γύρω γύρω φταίνε γιατί σας κατηγορούν και θέλουν να σας υποβαθμίσουν. Θα πρότεινα λοιπόν ψυχραιμία εκατέροθεν και ακόμα και αν πρόκειται για κακεντρεχή σχόλια εκτός από το χλευασμό τους ας τα αξιολογήσετε έντιμα έστω σε κάποιο βαθμό.

ΥΓ> Φίλε billy14 δεν είδα πουθενά να καταδικάζεις τις επιθέσεις με..σάλιο στους Κηφισσιώτες χθες από ανθρώπους πουπρόσκεινται στην ομάδα σου...

Φίλε V-Span δέν αποκάλεσα ουτε ΄κακούς΄ουτε μισθοφόρους κανένα παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα και εαν παίζουν και δέν γνωρίζω την συνάντηση του προέδρου με τον Ποδαρα τι ελέγχθει και τι εγινε εκείνο ομως που γνωρίζω ειναι οτι ο Ποδαράς εφυγε απο την ομάδα και οποιος ειναι λίγο εξυπνος θα καταλάβει τι εγινε λαμβάνοντας υπ'οψιν ποιός ανέλαβε την ομάδα μετά τον Ποδαρα.
Σε φιλικό μου σπίτι στη Νέα Πεντέλη επεσε στα χέρια μου μία επιστολή της διοίκησης προς τους γονείς και ειδα οτι για τον εξοπλισμό των υποδομών εχουν διατεθεί πάνω απο 85000 ευρώ καλόν θα ειναι να σεβόμαστε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και μακάρι να υπήρχαν και πολοί αλλοι σαν αυτούς γιατί τότε το ερασιτεχνικό μπάσκετ θα ηταν πολύ καλλίτερο,αν και πιστεύω οτι του χρόνου θα φύγουν απο τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και θα βρίσκονται σε Εθνική κατηγορία.
Φίλε Billy 14 πιστευω οτι οσυντάκτης αυτής της επιστολής εισαι εσύ και θα σε παρακαλούσα να μας πείς τι αλλαξε στό γήπεδο ειναι καλο να γνωρίζουμε τι προσπάθειες γίνονται απο τις διοικήσεις για καλλίτερες υποδομές και συνθήκες αθλησης, αυτό πιστευω ειναι το ποιό σημαντικό απ'όλα.
v-span
QUOTE(digital @ Oct 16 2007, 14:15 ) *
Σε φιλικό μου σπίτι στη Νέα Πεντέλη επεσε στα χέρια μου μία επιστολή της διοίκησης προς τους γονείς και ειδα οτι για τον εξοπλισμό των υποδομών εχουν διατεθεί πάνω απο 85000 ευρώ καλόν θα ειναι να σεβόμαστε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων και μακάρι να υπήρχαν και πολοί αλλοι σαν αυτούς γιατί τότε το ερασιτεχνικό μπάσκετ θα ηταν πολύ καλλίτερο,αν και πιστεύω οτι του χρόνου θα φύγουν απο τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και θα βρίσκονται σε Εθνική κατηγορία.

Συμφωνώ μαζί σου 100% και όπως είδες κι εγώ από την πλευρά μου επαινώ τέτοιου είδους σωματεία.

Όσο για σένα batman και τα υπονοούμενά σου περί σαλιάρας, έχω να σου πω τα εξής:
1)Φαίνεται ότι ανήκεις στην κατηγορία αυτών που υποστηρίζουν πως για ο,τιδήποτε μεμπτό ευθύνονται πάντα οι άλλοι και στη συγκεκριμένοι περίπτωση οι αντίπαλοι (ΑΕΝΚ)
2)Όσο και να προσπαθήσεις να με κάνεις να σου απαντήσω σε ύφος που υπερβαίνει τα όρια δε θα τα καταφέρεις. Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το...(το μπάσκετ εννοώ)
Kalfopoulos11
Όπως βλέπετε από το username δεν κρύβω το όνομα μου.
Παρακολουθώ το forum περίπου 2 χρόνια αλλά ποτέ δεν μπήκα να απαντήσω σε κανένα είτε έλεγε καλά είτε άσχημα λόγια για μένα.
Επειδή όμως κάποιοι εδώ μέσα το έχουνε παρατραβήξει θα δώσω μερικές απαντήσεις και δεν θα ξαναγράψω.
Καταρχήν λυπάμαι γιατί κάποιοι που με κράζουν είναι πρώην συμπαίχτες μου για τους οποίους δεν έχω πει κακό λόγο και θα ήθελα να τους βλέπω και να μιλάμε όσα χρόνια κι αν περάσουν.Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά.
Αυτοί που με κατηγορούν για προπονητές θα ήθελα να πάνε να ψάξουν αυτά τα 17 χρόνια που έπαιξα σε Α2 και Β Εθνική αν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα.
Σίγουρα κάποιες στιγμές είχα κάποια νεύρα αλλά το έκανα γιατί ήθελα να ανέβουμε και είχα απαιτήσεις από την ομάδα και από τον εαυτό μου αλλά δεν έφαγα προπονητή.Αλλοι κινούσαν τα νήματα αλλά είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε ένα παίχτη που έφυγε από την ομάδα και να προσπαθούμε να καλύψουμε τους δικούς μας φίλους και τα δικά μας λάθη.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.!
Αφού ήμουν τέτοιος τύπος γιατί δεν με έδιωξαν και με κράτησαν και 2η χρονιά λέγοντας μου μάλιστα ότι "Πρέπει να μας πεις γρήγορα το ναι γιατί πάνω σου θα στηθεί η ομάδα"?
Αν δεν υπήρχε ο προπονητής που ήταν τότε δεν νομίζω ότι θα κατέβαινα να παίξω Β Εσκα για τα λεφτά που έδιναν γιατί μπορεί να ήταν αρκετά για την κατηγορία αλλά τα έβρισκα όπου και να πήγαινα.
Δεν ήθελα να πω για λεφτά αλλά επειδή ξέρουν μόνο να με κατηγορούν ήθελα να ρωτήσω τον bill14 που είναι τα 3000ευρώ που είχα πριμ ανόδου ? Επειδή δεν ήθελα να είμαι μισθοφόρος πρότεινα από μόνος μου να μου βάλουν πριμ την διαφορά που είχαμε σε σχέση με αυτά που ζήταγα και αυτοί έδιναν.
Στο τέλος μου είπαν ότι δεν έχουν και είναι τρομερά σφιγμένοι και θα μου τα δώσουν αργότερα αλλά επειδή τη γούσταρα την ομάδα τους πίστεψα και έμεινα ενώ είχα προτάσεις από πιο ψηλα΄.Δυστυχώς έκανα λάθος! Έμεινα για να βοηθήσω την ομάδα και να πάρω και τα λεφτά μου αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσω το πριμ και να φάω και ένα μισθό πρόστιμο και μια αγωνιστική από την διοίκηση λόγω μίας παρεξήγησης που είχα με τον προπονητή μου στη διάρκεια μιας προπόνησης (κάτι που γίνεται κάθε μέρα στις περισσότερες ομάδες αλλά δεν το κάνουν θέμα).
Όταν λοιπόν χάσαμε το στόχο της ανόδου από κάπου έπρεπε να φαγωθούν λεφτά.
Η διοίκηση δεν είχε λεφτά για μένα αλλά για να κάνει τόσες μεταγραφές και ανακαίνιση στο γήπεδο είχε.
Εγώ όμως ξέρω ότι αν θες να λες ότι έχω super διοίκηση κ.λ.π που λες Bill τότε πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και μετά διώχνεις το παίχτη και είσαι και μάγκας και όχι ψάχνεις να φας λεφτά από όποιον είναι να φύγει όπως είχε και συμβεί παλιότερα με άλλους.
Δέχομαι ότι η Πεντέλη έχει οργάνωση σαν ομάδα αλλά δεν δέχομαι ότι όλοι εκεί είναι καλοί και όλοι οι άλλοι είμαστε "κακοί" και εναντίον της.

Λυπάμαι αν στεναχώρησα μερικούς αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.
Σημειώνω για άλλη μια φορά ότι δεν έχω τίποτα με τους πρώην συμπαίχτες μου και τους εύχομαι να ανέβουν αν το αξίζουν.

Υ.Γ Ζητάω συγνώμη από κάποιον παίκτη της Κηφισιάς που πέρυσι ανέφερε στο forum ότι τον έβρισα.Παρεξήγησα κάποιο φουλ που μου έκανε.

Να'στε όλοι καλά και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα
Das Kapital
Εγω παντως σε εχω δει πολλες φορες να παιζεις γιατι ειμαι λιοσιωτης και οταν ησασταν Α2 δεν εχανα αγωνα αλλα δυστυχως νομιζω κερδισατε εναν μονο αγωνα τοτε και οπως λογικα ξερεις η ομαδα παει απο το κακο στο χειροτερο!

Απο οσο θυμαμαι ησουν απο τους καλυτερους παιχτες στην ομαδα αλλα την αμαρτια μου θα στη πω!

Ενα πραγμα που μου εχει μεινει πολυ ειναι μια φορα που εφυγες στον αιφνιδιασμο,ο Σακης ο γυμναστης φωναζε σα τρελος οπως παντα βεβαια να καρφωσεις και δυστυχως το εχασες ως προς απογοητευση ολων μας

Αυτα απο εμενα με εκτιμηση!
mimos8
τι πανικος ειναι αυτος ρε παιδια?πικρανατε και το φιλο μου τον billy14 που πρεπει να απαντησει σε τοσα σχολια για την πεντελη και ειναι προφανες οτι δινει κι αυτος μαχη για να κρατηθει σε πολιτισμενα πλαισια,εν αντιθεσει με barkley,basket οι οποιοι ξεκινησαν απροκλητες επιθεσεις μεσω του φορουμ εναντιον λαγοποδη ευθυμιοπουλου και ψωμαδερη.ο,τι κι αν ειπωθηκε μεσα στο παρκε, που πιστεψτε με ειπωθηκαν πολλα και χοντρα εκατερωθεν, επρεπε να μεινει μεσα στο παρκε και μεταξυ των παιχτων!και βεβαια η εμπαθεια στα συγκεκριμενα ατομα "φωτογραφιζουν" τον παιχτη της πεντελης που τα γραφει...
οσον αφορα τα πανηγυρια μας μετα το ματς πρεπει να ξερετε οτι η ΠΑΡΕΑ που λεγεται αενκ παντα ετσι πανηγυριζει καθε νικη και ειδικα εκτος εδρας.στα αποδυτηρια μας μετα τις νικες επικρατει πανικος απο φωνες συνθηματα με πρωτους και καλυτερους αυτους με τη μικροτερη συμμετοχη!και αν καποιος δει το προγραμμα μας στον πρωτο γυρο θα καταλαβει τη σημασια του χθεσινου διπλου μεσα στην πεντελη...
barkley
Μιμο8 μπορεις να μου δειξεις ενα ποστ που επιτεθηκα σε καποιον παικτη της ΑΕΝΚ?
Ουτε καν ονομα παικτη δεν εχω αναφερει.
Δεν αναφερθηκα σε κανενα ποστ επισης σε τιποτα που εγινε στον αγωνιστικο χωρο.
Αν και θα μπορουσα αλλα επειδη εχω παιξει πολλα χρονια ξερω οτι πολλα λεγονται κατα την διαρκεια του ματς που ομως τελειωνουν σχεδον παντα με το σφυριγμα της ληξης.

Νομιζω οτι ημουν σαφης στα ποστ μου και ελπιζω να ανακαλεσεις το σχολιο οσο αφορα το ατομο μου.
leonkalf
Παιδιά,

θα σας παρακαλέσω από δω και στο εξής να ηρεμήσετε και όταν ποστάρετε να μην θίγετε άλλα πρόσωπα και να μην κάνετε προσωπικές επιθέσεις.

Εδώ είμαστε για να μιλήσουμε για μπάσκετ και να περνάμε καλά.

ΜΗΝ το χαλάσουμε αυτό.

Όλοι χαιρόμαστε για την κίνηση και το πλήθος των posts που υπάρχουν στα topic της ΕΣΚΑ (και κυρίως στην Α'), ας ΜΗΝ επιτρέψουμε να χαλάσει αυτή η ωραία εικόνα.

Όλοι -πιστεύω- αγαπάμε αυτό που κάνουμε (είτε σαν αθλητές, προπονητές ή παράγοντες) και θα πρέπει να είμαστε μια ωραία παρέα.
Δε λέω, θα υπάρχουν και αντεγκλήσεις και κόντρες (καλά και τα παρασκήνια) αλλά ΩΣ ένα σημείο ρε παιδιά.

ΔΕΝ μου αρέσει να δίνω προειδοποιήσεις (warnings) και στέρηση κάποιων δικαιωμάτων για κάποιο διάστημα στα μέλη.
ΜΗΝ με αναγκάσετε να το κάνω!!!

Ας το διασκεδάζουμε!!! Μακριά τα μίση και τα κακοπροαίρετα posts!
Σεβαστείτε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας έχει μια προσωπικότητα.

Ας μιλήσουμε για μπάσκετ bball.gif bball.gif bball.gif
billy_14
Εσύ Λεωνίδα καλά κάνεις, αλλά για μένα τουλάχιστον τέλος...
Βαρέθηκα να "πρέπει" να απαντήσω στον οποιονδήποτε... Ιδιαίτερα σε άτομα που παίρνουν αμπάριζα και λένε, είτε χωρίς στοιχεία, είτε παρουσιάζοντας πράγματα μόνο από τη δική τους πλευρά... Για μένα το φόρουμ τελείωσε. Δεν ξαναποστάρω - και κακώς το έκανα μέχρι στιγμής λόγω της θέσης που έχω. Καλή συνέχεια...
mimos8
sorry barkley εχεις δικιο!απλα τα διαβασα ολα μαζι το απογευμα και ειχα μεινει με αυτην την εντυπωση,και πηρε και σενα η μπαλα.σου ζητω και παλι συγνωμη.
ΚΑΛΩ ΤΟΝ BILLY14 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΡΩς ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ps.:ξεχασα να αναφερθω σε ενα παιχτη της πεντελης που χθες οχι μονο επαιξε καταπληκτικα αλλα και συμπεριφερθηκε καταπληκτικα,τον κουγιανο.το παιδι δεν το ξερω αλλα η σταση του στο παρκε ηταν αψογη ακομα και στις συμπλοκες,ενω η αποδοση του ηταν σουπερ.νομιζω billy14 οτι ο συγκεκριμενος παιχτης δινει λυσεις στην ομαδα σου σε μια θεση που "πονουσε",αυτην του πλει μεικερ.
alexas10
Να αρχισω απο το τελος. Συνφωνω απολυτα με το μιμο για τον ΚΟΥΓΙΑΝΟ. Αψογος και παικτικα και εξωγηπεδικα. Αποκορυφωμα μια φαση που μου κανει φαουλ πεφτω κατω και μου κανει παρατηρηση οτι θα με αποβαλλει ο πολυ "ψηλωμενος" πηλοιδης χωρις να μου πει γιατι. Τον ρωταω και μου απαντα με υφος¨"οταν τα εκανα εγω αυτα εσυ ησουν παιδακι" !!! 41.gif τοτε παρεμβαινει ο ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ που ακουγε τον διαλογο και του λεει "αν μιλας για το φαουλ. του εβαλα οντως τρικλοποδια"... εκει σταματησαν οι απειλες... 68.gif τελοσπαντων. Εγω θα προτεινα απλα για τα ονοματα των συμπαικτων μου που αναφερθηκαν να μην ασχοληθει κανεις απο την ΑΕΝΚ καθως ολοι εμεις μου εκτιθομεθα καθε δευτερα και τοσα χρονια στα γηπεδα δεν περιμενουμε ενα ματς η μια στιγμη για να "μαθουμε " τι παικτες η τι ανθρωποι ειμαστε απο καποιους τυχαιους τυπους... εχουμε πιστευω ηδη διαγραψει τη πορεια μας και αυτοι που ασχολουνται την ξερουν...


Υ.Γ BILLY 14 ηθελα να σε ρωτησω πως κρινεις τη συμπεριφορα συγγενων και φιλων των παικτων του ΝΑΟ στο τελος του αγωνα στα αποδυτηρια μας(Βρισιες,ροχαλες,απειλες) αλλα μετα την "απειλη" σου οτι δεν ξαναγραφεις δεν ρωταω τιποτα αλλο μονο σου φωναζω peace.gif δεν ειναι κακο να εισαι 2ος.... και εσυ ανεβαινεις... 69.gif


Υ.Γ 2 Οσον αφορα τον καλφοπουλο, δεκτη η συγνωμη εστω και ετεροχρονισμενη(εμενα ειχες βρισει,οχι ακριβως εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο 1ου βαθμου ...)απλα περιμενα μια συμπεριφορα τοτε αναλογη της μεγαλης σου αξιας... δεν πειραζει περασμενα ξεχασμενα...


Υ.Γ 3 Μετα την "αχιλλειον πτερνα" εχουμε και την "προκοπειον συμπεριφορα" Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ο ΠΡΟΚΟΠ
larry33
Για να θυμηθούμε τα περσινά θα βάλω ένα quiz για δυνατούς λύτες: Πόσα λεπτά θα παίξει ο Καρατζάς της ΑΕΝΚ στο επόμενο ματς.... οέο?
Αναμένω εναγωνίως απάντηση...από το Θεό ίσως!

Φίλε Leonkalf άρχισε να κόβεις κόσμο γιατί το πράγμα δεν προχωράει!
larry33
QUOTE(billy_14 @ Oct 16 2007, 20:43 ) *
Εσύ Λεωνίδα καλά κάνεις, αλλά για μένα τουλάχιστον τέλος...
Βαρέθηκα να "πρέπει" να απαντήσω στον οποιονδήποτε... Ιδιαίτερα σε άτομα που παίρνουν αμπάριζα και λένε, είτε χωρίς στοιχεία, είτε παρουσιάζοντας πράγματα μόνο από τη δική τους πλευρά... Για μένα το φόρουμ τελείωσε. Δεν ξαναποστάρω - και κακώς το έκανα μέχρι στιγμής λόγω της θέσης που έχω. Καλή συνέχεια...


Φίλε Billy14 αποχωρείς χωρίς απάντηση στον Καλφόπουλο.....θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε την άποψή σου γιατι αναφέρει σοβαρά πράγματα!
ilovebasketball
QUOTE(Delinquent @ Oct 16 2007, 15:27 ) *
Σ'αυτό συμφωνώ....Και γι'αυτο θα αφήσω τα γεγονότα να μας κρίνουν....
Δεν ξαναποστάρω γιατί έχω και αληθινή ζωή και βαριέμαι να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα....
Απλά να πω πως προσωπικά δεν έχω με κανέναν και δεν έθιξα ποτέ κανέναν σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα...
Και φίλε digital....δεν πρόκειται να παίξω ποτέ σε ομάδες που δε σέβονται τους ίδιους τους ,τους παίκτες...
Και αν νομίζεις οτι εγώ προκάλεσα αλλαγές προπονητών στην Πεντέλη μάλλον δεν τα ξέρεις καλά...
Αυτά...καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα σε όλους!

PS:mimos8 περιμένω να τα πούμε κι απο κοντά!να δούμε και τον pointguard σε κανένα παιχνίδι να κάνει τα μαγικά του όπως στην ομάδα του Ναυτικού!Χαιρετισμούς σε Ευθυμιόπουλο!



Εσυ Deluquent εισαι παρα πολυ μικρος για να προκαλεσεις αλλαγη προποητου απο μονος σου.
Ωστοσο μαζι με τον ακριβοπληρωμενο εκμεταλλευομενοι καποιες συγκυριες τα καταφερατε.
41.gif
Σχετικα με αυτο που ανεφερες περι σεβασμου, σε πληροφορω οτι στην Πεντελη εχουν αποφασισει
να ειναι ΠΛΕΟΝ πολυ πολυ επιλεκτικοι στους παικτες τους οποτε δευτερη φορα
δε νομιζω να εχεις την ευκαιρια.

κατα τ'αλλα συμφωνω με το digital και επαναλαμβανω:
Μην προκαλειτε γιατι θα παρετε απαντησεις που θα σας στενοχωρησουν. smiley.gif
maniatis8
Καλησπέρα σε όλους.

Επειδή βλέπω οτι έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αυτές τις 2 μέρες,
θέλω κι εγώ να πάρω θέση και να πω τη γνώμη μου.

Αυτό που δε μου άρεσε εμένα ήταν οι βανδαλισμοί στα αποδυτήρια (σπασίματα και υβριστικά συνθήματα)
και μάλιστα σε φιλοξενούμενο γήπεδο!!

Συμφωνω οτι ο κουγιανος ειναι πολυ κολος παικτης αλλα η ΠΕΝΤΕΛΗ ποτε δεν ειχε προβλημα σε αυτήν τη θέση

ΤΕΛΟΣ να σταματησουν επιτέλους να γραφουν για τον Κακαλιά και να ασχοληθούν με τισ ομάδες τους.

Θέλω να ζητήσω σηγνώμη στον ΜΠΑΡΤΣΟ
basket
EΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΙΧΙΕΣ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ
girl7
kalimera se olous!Ayto pou exw na pw egw einai oti polis ntoros gia ena paixnidi!Exoyn na erthoun k alla paixnidia pou mporei na ginoun poly xeirotera pragmata akoma kai poly kalitera pote den ksereis!Ti prepei loipon na brizei o enas ton allon?Etsi einai ta paixnidia exoyn ta kala tous kai ta asxima tous!As afisoume tis kontres metaksi mas kai exoume kalitera pragmata na poume kai na analysoume gyrw apo to basket!Einai krima giati kapoioi parolo pou paizoun se antipales omades einai kai filoi kai einai asximo!
girl7
v-span den mou apantises exthes perimenw simera!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.