Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
DORIAN
Οποιος περνοθσε εξω απο το γηπεδο της ΠΕΝΤΕΛΗΣ πριν απο μιση ωρα ισως ακομη και αθτη τη στιγμη θα δει τον ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ Να προπονειται στο ανοικτο που ειναι ακριβως διπλα.
MISTA81
ΑΟΜ-ΑΜΙΛΛΑ 83-81 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
exeteplaka
μαραβιτσ επι του πιεστηριου......
φιλικο παννεληνιος(εφηβικο) - νεοπεντελικος διεκοπη μετα απο απαραδεκτη συμπεριφορα
προπονητη κ παιχτων του νεοπεντελικου προς το διαιτητη κ τον επι σειρα ετων σεβαστο παραγοντα
του πανελληνιου κ κατσανο.
θα κληθουν σε απολογια,απο την εσκα το σωματειο, ο γκανας , κ ενας αθλητης που φορουσε το 14...
η ερωτηση που κανει ο μαραβιτσ ειναι.
το ημερολογιο με τη φωτογραφια της α ομαδος υπαρχει στην εσκα?αν ναι τοτε ......
ποιος δηλωνεται αρχηγος μηπως ο 14?αν ναι τοτε....
εχω κ τριτη ερωτηση αλλα δε τη κανω σημερα


Ετσι απο περιεργεια ρε μαραβιτς απο ποιο πιεστηριο αντλεις πληροφοριες απο την Λαμπιρη? Ναι το ματς ειχε διακοπη στο 75-75, με τη ληξη δηλαδη αφου δεν σουταρε παιχτης του Νεοπεντελικου 2 βολες αρα παλι μεσα επεσες δημοσιογραφε/κριτη του νεοπεντελικου. Το παιχνιδι εγινε κανονικα μεχρι τελους, χωρις κανενα προβλημα με τον κ. Κατσανο (που το βρηκες αυτο ηθελα να ξερα, μακαρι να ειχα την φαντασια σου ρε ανθρωπε) και μια μονο μικροπαρεξηγηση για ενα φαουλ παιχτη του νεοπεντελικου που εληξε αμεσως. Πλεον μαραβιτς εχεις προσωπικο προβλημα και εμπαθεια και με νεοπεντελικο αλλα ακομα πιο περιεργα και με προπονητη νεοπεντελικου που δεν ασχοληθηκε παρα μονο του ειπε να συνεχισει το παιχνιδι να παμε και σπιτια μας γιατι ηταν παρασκευη και κοντευε 11 το βραδυ. Απλα οπως εχεις δηλωσει εισαι και κριτης και καλο θα ηταν να ξερουμε ποιος εισαι γιατι πλεον σε εχω ικανο να ερχεσαι στα παιχνιδια με σκοπο αν σου δοθει η ευκαιρια να κανεις και το κομματι σου.

Και επειδη ο κυριος μαραβιτς κανει τις πονηρες ερωτησεις κανω και εγω μια δεν ειναι διαπλεκομενος και δεν υπαρχει το ασυμβιβαστο αν καποιος εκτος απο δημοδιογραφος, ειναι και κριτης, καθως και συγγραφεας?
Αλλα ακομα πιο σημαντικο η πολυδιαστατη προσωπικοτητα αυτη που κοσμει με την παρουσια του το χωρο αυτο δεν ειναι κριμα να μην παρει την αναγνωριση που της αξιζει με το να φανερωθει. Στο τελος ρε φιλε (αφου μου προσφερεις απλοχερα το γελιο και για αυτο σε θεωρω φιλο πλεον) μαθαμε και την ταυτοτητα του batman και του superman και ολων των ηρωων της marvel ε ας μαθουμε και τη δικη σου. Καλη συνεχεια σε ολους καλα παιχνιδια και καλα μυαλα σε μερικους.
Thunder
Μεγαλο ντερμπι αποψε στο Μαρκοπουλο οπου ο ΑΟΜ επικρατησε με 83-81 στην παραταση,υστερα απο ενα καλο ματς.Η Αμιλλα ηταν σταθερα μπροστα σε ολο το ματς με μικρες διαφορες.Ο ΑΟΜ κρατιοταν σε αποσταση αναπνοης.Στο δευτερο ημιχρονο το ματς μετα απο το 25' αρχισε να πηγαινει ποντο ποντο..Στο τελος οι 2 ομαδες περναγαν η μια την αλλη στο σκορ για να καταληξουν ισοπαλες κ να παιξουν παραταση.Εκει παλι πηγαιναν χερι χερι στο σκορ,ωσπου στα 3'' πριν τη ληξη,ευστοχησε σε επιθεση του ΑΟΜ ο Μισιακος σε τριποντο κ εκανε το 83-80.Μια βολη απο την Αμιλλα,κ το σκορ διαμορφωθηκε στο 83-81.Κορυφαιοι για τους νικητες οι Μισιακος,Αναγνωστου,Μπεκιος και Καραβασιλης,ενω απο την Αμιλλα καλυτεροι ηταν οι Καβουρης,Κουμπουρας και Φιλντισης...
DORIAN
Προς EHETEPLAKA
Mαθετε γρηγορα ποιος ειναι ο MARAVIC γιατι αν σας παιξει σε κανενα παιχνιδι πρεπει να προσεχετε απο χρονο μεχρι σκορ.
Αυτον και τον OKSO να τους κανετε επιτιμα μελη σας
okso
Φίλε εκεί πρόκειται για οικογενειακή κατάσταση. Δε χωράει κανείς άλλος...Για να δούμε αυτό το ποστ θα επιβιώσει?
ilion_player
Μεγάλο ντέρμπυ σήμερα και εγώ είμαι ταξίδι. Όπως και να έχει πάντως καλή επιτυχία Ένωση και μπορεί το σώμα μου να λείπει, το μυαλό μου όμως (και ίσως και κάποιοι αντιπρόσωποί μου) θα είναι μαζί σου.
billy_14
Θέλω απλώς να πω εδώ ότι η πολύπαθη 19η αγωνιστική ΔΕΝ ολοκληρώνεται σήμερα (χτες η ΑΕΝΚ νίκησε άνετα στα Λιόσια), γιατί εκτός από το δικό μας παιχνίδι δεν έχει οριστεί ακόμα ΟΥΤΕ ο αγώνας των Σπάτων με το Γαλάτσι (τουλάχιστον έτσι δείχνει το επίσημο site της ΕΣΚΑ). Φυσικά γι' αυτό δεν έχει γραφτεί τίποτα... Απλώς το επισημαίνω χωρίς μομφή για κανέναν φυσικά. Όλες τις μομφές για κυνοδρομίες κλπ. τις δεχόμαστε εμείς. Χτες είδα την ομάδα μου να προπονείται στο ανοιχτό όπως τις παλιές καλές (;;;) δικές μου μέρες.
Αχ βρε okso... Γιατί τόση πίκρα, αναρωτιέμαι... Για να το λες με τόση βεβαιότητα μάλλον προσπάθησες... Έτσι;
gabriel1981
QUOTE(billy_14 @ Feb 29 2008, 11:21 ) *
Χτες είδα την ομάδα μου να προπονείται στο ανοιχτό όπως τις παλιές καλές (;;;) δικές μου μέρες.



Μπίλυ τι ακριβως εχει το γηπεδο κ ουτε προπονηση δε κανατε χθες μεσα; Εχουν τα φωτα καποιο προβλημα;
mimos8
ευκολη νικη για την ομαδα μου χθες στα λιοσια με 51-76 σε μια δυσκολη εδρα με χαμηλα φωτα και περιεργες μπασκετες.ευτυχως μπηκαμε δυνατα ανοιγοντας τη διαφορα απο το πρωτο κιολας δεκαλεπτο σε διψηφιο νουμερο και εμεινε εκει μεχρι τελους.ο δασαλ εχει πολυ αξιομαχο συνολο και παιζει ενα αναρχο μπασκετ που δυσκολα αντιμετωπιζεται,γι αυτο και στα τελευταια παιχνιδια σημειωνουν σταθερα πανω απο 80 ποντους.περιοριζοντας τους αντιπαλους μας στους 51 ποντους συνολικα το εργο μας εγινε ευκολο.
μεγαλο παιχνιδι αποψε στην πετρουπολη και προβλεπω νικητες τους γηπεδουχους(sorry ilion player!) που βρισκονται σε καλη κατασταση τελευταια.
sonic
το παιχνιδι σπατα γαλατσι ηταν να γινει σημερα παρασκευη....αλλα το γαλατσι για σοβαρο λογο, (ατυχημα παιχτων απο οτι ειπαν) θα γινει την αλλη παρασκευη
thodoris
ΑΡΗΣ - ΕΝΩΣΗ 2 στα τελευταία 5 δεύτερα.
thodoris
Κρίμα για τον Άρη που στο πρώτο ημίχρονο είχε αποσυντονίσει την Ένωση και πήγε στα αποδυτήρια με 11π μπροστά.

Κακή και προκλητική συμπεριφορά για ακόμα μια φορά απο τον Παπαλουκά, που σήμερα παρέσυρε και τους περισότερους παίχτες της ομάδας του.

Πολλά ήταν και τα κακά σφυρίγματα απόψε.

Δεν ξέρω το όνομα του πολύ κοντού διαιτητή, ο οποίος αδίκησε κατάφορα τον Άρη και απορώ εαν είναι Λιοσώτης γιατί με τα ίδια μου τα μάτια τον είδα έξω απο το γήπεδο στα σκοτάδια με παράγοντα της Ένωσης.


Τέλος μπράβο στην Ένωση που πήρε το παιχνίδι με οποίον τρόπο μπορούσε.
Lebron08
Φιλε thodori μαλλον τα ματακια σου την ωρα του αγωνα ηταν σε αλλο γηπεδο...Και αφου καταφερες να διακρινεις μεσα στα σκοταδια τον ''Λιοσωτη'' διαιτητη με παραγοντα της ενωσης απορω 39.gif πως δεν καταφερες να δεις ποιος στ'αληθεια αδικηθηκε στο ματς.....Λογικα στο τελευταιο λεπτο ησουν εξω απο το γηπεδο...οπου η ενωση ηταν σε ενα σημειο μπροστα με 4 ή 5 ποντους αν θυμαμαι καλα κ ο προπονητης της εφαγε τεχνικη ποινη επειδη φωναξε ''ΒΗΜΑΤΑ!!!!'' πανω στην ενταση του παιχνιδιου,λες και ειπε κατι το τραγικο!!!!!! Ή που στην επομενη επιθεση το Νο7 του Αρη (δεν ξερω τ'ονομα του αλλα ειναι πραγματικα πολυ καλος παιχτης) εκβιασε το φαουλ σε προσπαθεια τριων ποντων με τον αμυντικο ΑΚΙΝΗΤΟ μπροστα του και ο ''Λιοσωτης'' διαιτητης του το εδωσε!!!!Και ολα αυτα 30'' πριν τη ληξη!!!Αυτο ειναι καταφορη αδικια για τον Αρη?Ή μηπως ειναι για την Ενωση που γυρισε το ματς στο δευτερο ημιχρονο με εκπληκτικη αμυνα και πηγε να χασει στο τελος το ματς απο αυτα τα σφυριγματα???? Μετα απο αυτα τα ''τρελα'' σφυριγματα και το σκορ στο 60-62 πλεον εχει επιθεση ο Αρης κ πετυχαινει τριποντο στα 5,4''! 63-62... Γινεται η επαναφορα κ ο Σκαλωμενος με απιστευτο τριποντο απο τα 8(ισως παραπανω!) μετρα εκανε το 63-65!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Ενωση για την παλικαρισια νικη της!!!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif
maravitc
κορωπι-χολαργος 2 με 10 ποντους
ταυρος-ραφηνα 1 επισης γυρω στους 10 ποντους
Jabar
Κορωπί - ΚΟ Χολαργού
31-44 ημ. 72-81 τελ. με διαφορές που έφτασαν και τους 17 και συνήθη διακύμανση από 7 έως 15 4 λεπτά
πριν το τέλος για πρώτη φορά είχαμε 62-62 αλλά τελικό 72 -81. Ο Χολαργός κάλυψε και τη διαφορά του πρώτου γύρου .Οι γηπεδούχοι χωρίς Κουντουμάδη έχουν μπεί για τα καλά σε περιπέτειες αν σύντομα δεν αλλάξει κάτι .
thodoris
Φίλε Lebron8,

Είναι που είμαι γάτα και βλέπω πολύ καλά στο σκοτάδι… Να δω η διοίκηση του Άρη πότε θα αποκτήσει «γάτες»για να παίρνει παλικαρίσια τα ντέρμπυ.

Μήπως θυμάσαι ότι ο κοντός με τα ανύπαρκτα σφυρίγματα του σας κρατούσε επί 3 ολόκληρα λεπτά κάτω από το καλάθι του Άρη, μέχρι να βάλετε καλάθι?

Ότι ο Άρης στο 3ο δεκάλεπτο έβαλε μόλις 6 πόντους σου λέει τίποτα???? και δεν ήταν απο την απίστευτη άμυνα που παίξατε, γιατί τα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα τι κάνατε?
Και για να τοποθετηθώ πιο καλά πολύ καλύτερες ομάδες απο εσάς δεν έχουν καταφερει να κρατήσουν τον Άρη με 6π σε ενα δεκάλεπτο, τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια που παρακολουθώ.

Γάτα ο κοντός, να σωθεί πήγε στο τέλος.

Και ας μην γελιόμαστε εχθές η Ένωση δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, με εξαίρεση ίσως τον Μακρή, απλά ήθελε το ματς τόσο πολύ που όλα συντέλεσαν να το πάρει. Ρεαλιστής να είσαι…. ακόμα και εσείς δεν το πιστεύατε, βούλιαξε το παρκέ από τις βουτιές σας.

Καλή συνέχεια στην διεκδίκηση...
Lebron08
Φιλε thodoris,

Αν θες να πιστευεις πως ο Αρης ειναι η υπερομαδα που καμια αλλη δε μπορει να την κρατησει στους 6 ποντους σε ενα δεκαλεπτο τοτε δε χρειαζεται να μιλαμε αλλο αφου απ'οτι φαινεται δε μπορεις να μιλησεις αντικειμενικα....
Ναι εχεις δικιο,βουλιαξε το παρκε απο τις βουτιες μας,ειμαστε θεατρινοι,δεν παιξαμε αμυνα στο τριτο δεκαλεπτο και οι 6 ποντοι που φαγαμε ηταν αποτελεσμα της διαιτησιας που αδικησε καταφορα τον Αρη κλπ κλπ..... Ενταξει τωρα?????
Αν ησουν λιγο πιο προσεκτικος ομως και εριχνες και καμια ματια στον πινακα του σκορ μπορει να εβλεπες οτι η Ενωση ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ειχε τα διπλασια φαουλ απο τον Αρη και πολλες φορες οι ''βουτιες'' μας ειχαν σαν αποτελεσμα να σφυριξουν σε βαρος μας ειτε επιθετικα ειτε αμυντικα φαουλ....Μαλλον δεν πεφταμε πειστικα...
Επισης φιλε μου δεν ξερω αν το προσεξες αλλα,αληθεια,ποσα κλεψιματα ειχε η Ενωση στο τριτο δεκαλεπτο κ γενικα στο δευτερο ημιχρονο?Ποσα σουτ του Αρη δε βρηκαν ουτε σιδερο εξαιτιας της πιεστικης αμυνας?
Λες πως καμια ομαδα,ουτε καν ομαδες πολυ καλυτερες απο εμας, δε μπορει να κρατησει τον Αρη στους 6 ποντους σε ενα δεκαλεπτο ΜΟΝΟ με καλη αμυνα...Αφου οπως λες παρακολουθεις τον Αρη 3 χρονια φανταζομαι θυμασαι τον φετινο αγωνα του κυπελου αναμεσα στις δυο ομαδες...Τοτε που η Ενωση εχανε στο ημιχρονο με 26 ποντους αν δεν κανω λαθος και στο τελος εχασε το ματς στην τελευταια επιθεση με το σκορ 57-59 αν θυμαμαι καλα...Μηπως και τοτε ο Αρης σφαχτηκε απο τη διαιτησια?Η μηπως -και- τοτε η ενωση γυρισε το ματς με πολυ καλη αμυνα και σωστες επιλογες στη επιθεση?Δεν ειπε κανεις οτι η Ενωση επαιξε τρομερο μπασκετ αλλα απο ποτε απαγορευεται να κερδιζει μια ομαδα που δεν παιζει καλα?Το θεμα ειναι πως εγινε ενα καλο ματς με πολυ παθος κ πολλες ανατροπες στο σκορ ειδικα στο τελευταιο λεπτο κ στο τελος κερδισαμε εμεις οπως περιεγραψα στο προηγουμενο post μου και ειναι αδικια να επισκιαζουμε την προσπαθεια των παιχτων με γατες και σκυλους...Και παλι συγχαρητηρια στην Ενωση για την ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ (...και οχι ''γατισια''!) νικη της!!!
thodoris
Βράβευση του Χρονόπουλου εχθές από τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Πετρούπολης, για την πολύτιμη προσφορά του στον τοπικό σύλλογο καθώς και την 1η θέση που κατέλαβε σε ψηφοφορία μπασκετικού side για τον πολυτιμότερο παίχτη της κατηγορίας.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
mimos8
QUOTE(thodoris @ Mar 1 2008, 14:18 ) *
Βράβευση του Χρονόπουλου εχθές από τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Πετρούπολης, για την πολύτιμη προσφορά του στον τοπικό σύλλογο καθώς και την 1η θέση που κατέλαβε σε ψηφοφορία μπασκετικού side για τον πολυτιμότερο παίχτη της κατηγορίας.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

συγχαρητηρια εκ μερους μου στον χρονοπουλο για την βραβευση αλλα και για τη συνεισφορα του στον αρη τα τελευταια χρονια.μακαρι η φετινη καταπληκτικη χρονια που κανει να ειχε αποτελεσμα την ανοδο της ομαδα του. 41.gif
drairfood
QUOTE(thodoris @ Mar 1 2008, 12:46 ) *
Φίλε Lebron8,

Είναι που είμαι γάτα και βλέπω πολύ καλά στο σκοτάδι… Να δω η διοίκηση του Άρη πότε θα αποκτήσει «γάτες»για να παίρνει παλικαρίσια τα ντέρμπυ.

Μήπως θυμάσαι ότι ο κοντός με τα ανύπαρκτα σφυρίγματα του σας κρατούσε επί 3 ολόκληρα λεπτά κάτω από το καλάθι του Άρη, μέχρι να βάλετε καλάθι?

Ότι ο Άρης στο 3ο δεκάλεπτο έβαλε μόλις 6 πόντους σου λέει τίποτα???? και δεν ήταν απο την απίστευτη άμυνα που παίξατε, γιατί τα υπόλοιπα 3 δεκάλεπτα τι κάνατε?
Και για να τοποθετηθώ πιο καλά πολύ καλύτερες ομάδες απο εσάς δεν έχουν καταφερει να κρατήσουν τον Άρη με 6π σε ενα δεκάλεπτο, τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια που παρακολουθώ.

Γάτα ο κοντός, να σωθεί πήγε στο τέλος.

Και ας μην γελιόμαστε εχθές η Ένωση δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, με εξαίρεση ίσως τον Μακρή, απλά ήθελε το ματς τόσο πολύ που όλα συντέλεσαν να το πάρει. Ρεαλιστής να είσαι…. ακόμα και εσείς δεν το πιστεύατε, βούλιαξε το παρκέ από τις βουτιές σας.

Καλή συνέχεια στην διεκδίκηση...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΣ ΤΑ
gabriel1981
Πολυ δυσκολα τα σημερινα ματς, ανοικτα σε καθε προβλεψη. . . Δε πιστευω να διαφωνει κανεις!!


Ολοριν που εχεις εξαφανιστει τον τελευταιο καιρο?? Θα τα πουμε αποψε απο κοντα μεσα στο γηπεδο λογικα!! blove.gif
Jabar
Σπάτα - Κηφισιά δεν χρειάζεται σχόλεια
Κορωπί-Ψυχικό το κακό δεν είναι μόνο ότι το Κορωπί δεν προπονήται είναι ότι όλοι εκεί ακόμη και οι παράγο
ντες πιστεύουν ότι θα πέσουν .Μία ομάδα που ξεκίνησε με γεμάτο ρόστερ και αυτοδιαλύεται μέσα σε έριδες.Οπότε διπλό.
ΔΑΣΑΛ-ΠκΑΟ πάντα επικίνδυνος ο ΔΑΣΑΛ καλή άμυνα απαιτήται από την Αμιλλα που βρίσκεται σε καλό δρόμο
σε σχέση με τους αντιπάλους για σωτηρία.
ΝΑΟ - Αργοναύτης παρόλες τις βασικές απουσίες του ΝΑΟ το αποτέλεσμα στην Αμιλλα ήταν ανεξήγητο και τουλάχιστον κακό σημάδι.Ηττα ναι τόσο εύκολα?Λέτε η Ραφήνα να κάνει την έκπληξη?Και στο πρώτο γύρο
υπήρξε νίκη της Ραφήνας που προκάλεσε και αλλαγή προπονητή.
Μαρκόπουλο - Ιλιον Η νίκη επί της Αμιλλας ήταν θεμέλιο σωτηρίας σήμερα θα το παλαίψουν αλλά και να χάσουν δεν χάνονται.
Αρης - Ταύρος ντέρμπι όλα ανοικτά
Αθηναϊκός - ΚΟΧ χωρίς περιθώρια ο Αθηναϊκός πολύ κακή η ήττα από Ηλιούπολη πιθανό διπλό
Ηλιούπολη - Γαλάτσι ντέρμπι και χωρίς περιθώρια η Ηλιούπολη η οπία ταιριάζει στο Γαλάτσι
Πολλά πιθανά διπλά και δεν κύτταξα και πόσα είναι τα περισσότερα σε μία αγωνιστική
J.W.
ρε παιδια ξερει κανεις για ποτε παει το ΝΑΟ-ΨΥΧΙΚΟ?
thodoris
ΑΡΗΣ - ΤΑΥΡΟΣ 1

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΕΝΩΣΗ 1
trigazis-10
Ηττα για την ομαδα μου τον αθηναικο σημερα 64-72 απο το χολαργο...το παιχνιδι ηταν ντερμπυ αλλα 1 λεπτο πριν το τελος εφυγε ο χολαργος 10 ποντους..παλεψαμε αλλα δε τα καταφεραμε.Καλη εμφανιση απο εμας συγκριτικα με τα δυο τελευταια παιχνιδια που κατα τη γνωμη μου αυτοκτονησαμε χανοντας τις 2 νικες που χρειαζομασταν εξαιτιας του κακου εαυτου μας.
billy_14
ΝΑΟ-Αργοναύτης 70-68 πολύ δύκολα, και πάλι με δύο απουσίες εμείς, 7 τρίποντα ο Χαρακτινός, τέλος πάντων γλιτώσαμε. Για το φίλο που ρωτάει παίζουμε τον αγώνα με το Ψυχικό μάλλον την Παρασκευή (θα ενημερώσει η ΕΣΚΑ αύριο νομίζω). gabriel τα λέμε τότε.
MISTA81
ΔΑΣΑΛ-ΑΜΙΛΛΑ 61-73
ilion_player
Καλησπέρα σε όλους
Δυστυχώς το καταραμένο πρόβλημα του internet δεν με αφήνει να παρακολουθήσω το forum. Όμως όποτε μπαίνω όλο στεναχώριες παίρνω. Αρχικά θέλω κάποιος να μου πει τι έγινε στο Μαρκόπουλο και αν όντως χάσαμε. Μετά θέλω να πω κάποια πράγματα στο συνονόματο thodoris. Φίλε μου εγώ έφτασα στο γήπεδο 4' και 10'' πριν το τέλος και σε αυτό το χρονικό διάστημα εκτός από όλα τα παραπάνω (τεχνική ποινή κ.λ.π.) που αναφέρθηκαν είδα τον "κύριο" Παυλόπουλο να απειλεί ότι θα πάρει τα δελτία των παικτών αν πανηγυρίσουν προς την κερκίδα και προκαλέσουν λες και δεν υπήρχαν οπαδοί της Ένωσης και δεν ήταν συγκεντρωμένοι σε ένα σημείο, απειλούσε ότι θα καταγγείλει τον κύριο Μπέλλα σαν παράγοντα της Ένωσης ότι τον απείλησε προς στο τέλος του αγώνα ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ μια και εγώ ήμουν συνέχεια δίπλα του και μάλιστα είδα με τα μάτια μου ποιος του μίλησε από την κερκίδα. Ήταν μάλιστα τόσο προκλητικός που έλεγε ότι ήταν σίγουρος ότι ο κύριος Μπέλλας τον απείλησε και πιστεύω ότι έκανε το θέμα ενώ ήξερε ότι αυτός που του φώναξε δεν έχει καμία σχέση με την διοίκηση και είναι απλά άλλος ένας αγανακτησμένος φίλαθλος. Τέλος κάτι θα πρέπει να γίνει με αυτές τις διαιτησίες γιατί είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένοι οι κόποι των παιδιών αλλά και να δημιουργούνται προβλήματα στις κερκίδες. Η Ένωση έχει γυρίσει πολλά παιχνίδια αλλά έχει χάσει και κάποια οπότε εκπλήξεις δεν υπάρχουν. Και φίλε mimo8 ευτυχώς που έπεσες έξω στα προγνωστικά σου αλλά δυστυχώς αν αληθεύουν τα νέα μάλλον χάσαμε στο Μαρκόπουλο.
J.W.
κατηγορηθηκε ο κυριος Μπελλας οτι εβρισε διαιτητη?αυτο ειναι πρωτακουστο....απιστευτο θα το χαρακτηριζα......


ΨΥΧΙΚΟ ακαθεκτο.....2 σημερα με 13 ποντους και καλη εμφανηση στο δευτερο μερος.........
J.W.
εμφανιση*
mimos8
καταπληκτικη εμφανιση για την ομαδα μου αποψε στα σπατα και νικη με 52-73.για αλλη μια φορα ημασταν παρα πολυ καλοι στην αμυνα(στα τελευταια 5 ματς ισως και περισσοτερα δεχομαστε κατω απο 55 ποντους) ενω στην επιθεση παιξαμε ενα απο τα πλεον ορθολογικα παιχνιδια μας φετος,με σωστες επιλογες και καποιες συνεργασιες στην περιστροφη της μπαλας που τις χειροκροτησε ολο το γηπεδο.απιστευτη εμφανιση απο ντεφουδη που εκτος απο 5 κοψιματα,σημειωσε μεχρι και τριποντο!all star εμφανιση απο τον αθορυβο παιχταρα που λεγεται σπυρος διαμαντοπουλος!
υγ:μου φαινεται οτι φετος δουλευουν ολοι για το ψυχικο!απορω πως εχασε η ενωση στο μαρκοπουλο!
J.W.
οντως ολοι για το ψυχικο δουλευουν εκτος απο την ΑΕΝΚ κι εγω απορω πως εχασε απο την Ενωση.............
Jordan d
επανερχομαι με αφιερωση στον ενα και μοναδικο ΑΡΤΕΜΑΚΗ! ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif shot.gif shot.gif shot.gif wos_sport5.gif
Jabar
QUOTE(mimos8 @ Mar 4 2008, 02:02 ) *
καταπληκτικη εμφανιση για την ομαδα μου αποψε στα σπατα και νικη με 52-73.για αλλη μια φορα ημασταν παρα πολυ καλοι στην αμυνα(στα τελευταια 5 ματς ισως και περισσοτερα δεχομαστε κατω απο 55 ποντους) ενω στην επιθεση παιξαμε ενα απο τα πλεον ορθολογικα παιχνιδια μας φετος,με σωστες επιλογες και καποιες συνεργασιες στην περιστροφη της μπαλας που τις χειροκροτησε ολο το γηπεδο.απιστευτη εμφανιση απο ντεφουδη που εκτος απο 5 κοψιματα,σημειωσε μεχρι και τριποντο!all star εμφανιση απο τον αθορυβο παιχταρα που λεγεται σπυρος διαμαντοπουλος!
υγ:μου φαινεται οτι φετος δουλευουν ολοι για το ψυχικο!απορω πως εχασε η ενωση στο μαρκοπουλο!

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Κηφισιάς από την αρχή φέτος.Το έχω γράψει πολλές φορές φέτος. Οποτε σε βγάλει ο δρόμος δες Δάφνη για τον παρόμοιο τρόπο άμυνας που την έχει κάνει ένα από τα φαβορί στην Α2.
Οσο για τον Διαμαντόπουλο είμαι από τους fan του all around παιχνιδιού του το έγραψα όταν δεν υπήρχαν αναφορές σ'αυτόν.Η Κηφισιά είναι η ποιοτικότερη ομάδα των τελευταίων χρόνων της Α ΕΣΚΑ με χαρακτηριστικά παιχνιδιού που παίζεται μόνο από μπασκετικά παιδιά.Ο περυσινός Φιλαθλητικός βασιζόταν στα αθλητικά παιδιά με τρέξιμο πίεση αλλά θα προτιμούσα λίγο καλλίτερα βασικά και μπασκετικό μυαλό.Χίλια μπράβο και στο κόουτς που έστησε την ομάδα από το καλοκαίρι με το σωστό υλικό για το μπάσκετ που είχε στο μυαλό του και για τη δουλειά του είμαι οπαδός του θα τους βλέπω και στη Γ.Μπράβο και στη διοίκηση
να μην το ξεχνάμε.Στο εντός έδρας παιχνίδι ας προγραμματίσουν να μείνουν γγια να τους κεράσουμε.
Jabar
Σταθερότατο το Ψυχικό με παίκτες με προσωπικότητα απλοποίησαν κάτι που στην αρχή φαινότανε μάχη για αρκετούς .Αξια βρίσκονται εκεί το κέρδος της φετινής χρονιάς για την ομάδα τους είναι ο Αχής και μπράβο και στο κόουτς .Η Αμιλλα αλλο ένα διπλό αναμενόμενο βέβαια στη πορεία για τη σωτηρία.ΝΑΟ -Αργοναύτης
έγινε παιχνίδι ντέρμπι από τις απουσίες και τη ψυχολογία και παραλίγο να έρθει το διπλό που δεν θα ήταν και τόσο έκπληξη.Το Μαρκόπουλο στην έδρα του άλλη μια φορά έδειξε τα δόντια του απέναντι σε μια καλή ομάδα
που κάτι της λείπει για το βήμα παραπάνω.Αρης πιό εύκολα από το αναμενόμενο κέρδισε το Ταύρο που έχει τους παίκτες για κάτι παραπάνω αλλά είναι ασταθείς και συνήθως κινήται σε ρηχά νερά.Αθηναϊκός άλλη μια
καταδικαστική και αναμενόμενη ήττα εντός έδρας και κρίμα για τα παιδιά που παλεύουν κάτω από δύσκολες
συνθήκες ίσως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι σαν μπασκετική κοινότητα και κύρια οι παίκτες.
Jabar
Για τον Χολαργό των πολλών τραυματισμών και των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν από αυτούς θα γράψω αναλυτικά στο τέλος του πρωταθλήματος.Εχθές παρά τη συνεχιζόμενη απουσία του Μήτρου που προσθέτει στατιστικά στο μ.ο περίπου 10 π. πήρε άλλη μία απαραίτητη νίκη για μια άνετη παραμονή.Στην αρχή
έλειπαν Τζαγκαράκης που όλοι ξέρουν την ποιότητα του παίκτη Τσιώμος ο οποίος δυστυχώς όταν γύρισε ξανατραυματίστηκε(μεγάλη ψυχή) τώρα ο Μήτρου.Παρόλα αυτά τα παιδιά βγάζουν το καλλίτερο εαυτό τους
και το παραδοσιακό καλό κλίμα διατηρείται.Μία καλή βάση για μια καλλίτερη ομάδα του χρόνου.
Ευτύχησε βέβαια επί σειρά ετών να έχει ένα προπονητή δουλευταρά και καλό άνθρωπο τον Γεωργικόπουλο
που ακόμα με την αποχώρηση έδειξε πόσο αγαπά την ομάδα .Εύχομαι και στην Α1 77.gif
και ξαναευτύχησε με τον Κακκαλιά καλός άνθρωπος και προπονητής 77.gif
Scales.4
QUOTE(J.W. @ Mar 4 2008, 00:39 ) *
οντως ολοι για το ψυχικο δουλευουν εκτος απο την ΑΕΝΚ κι εγω απορω πως εχασε απο την Ενωση.............

Xασαμε γιατι η ενωση εβαλε περισσοτερους ποντουσ απο εμας κ μπράβο στα παιδιά. αλλά εσυ μήπως είσαι κάποιος που δεν έφτασε ούτε τους 55 πόντους κ είσαι πικραμένος. κηδεία με ξένα κολυβα;
mimos8
QUOTE(J.W. @ Mar 4 2008, 02:39 ) *
οντως ολοι για το ψυχικο δουλευουν εκτος απο την ΑΕΝΚ κι εγω απορω πως εχασε απο την Ενωση.............

ο παναθηναικος πως εχασε απο το μαρουσι?μαλλον πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.
undercover1
Mήπως ξέρετε πως μπορώ να μάθω τους διαιτητες των αγώνων εκτος απο τις εφημερίδες?Υπάρχει κάποιο site?
tool
Νέα αλλαγή προπονητή στον Αίολο - Ταύρο αφου τον Κετσελίδη (που σύμφωνα με πληροφορίες αποχώρησε λόγο αυξημένων υποχρεώσεων με τον Πανελλήνιο), διαδέχτηκε ο Θάνος (πρώην Άτταλου και Κρόνου).
mimos8
καλη αρχη και καλη επιτυχια στον κοουτς θανο!ηταν καιρος να επανελθει στο προσκηνιο μετα απο πολυ καιρο αποχης.ο ταυρος διαθετει πολυ καλο υλικο και ο κοουτς θα μπορεσει να βελτιωσει αρκετα πραγματα!δυστυχως εχουμε παιξει και τα δυο παιχνιδια μας με τον ταυρο για φετος και δε θα συναντηθουμε
dm_7
Αύριο το παιχνίδι Νεοπεντελικος - Ψυχικό, στις 21:00

Είδατε ρε μάγκες μ' αυτά και μ' αυτά αύριο θα μαζέψετε κόσμο και από άλλες κατηγορίες!
Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι!
Και επειδή εκτιμώ πολύ το Ψυχικό.... να ευχηθώ καλή επιτυχία 41.gif
ADEKASTOS
Αυριο θα παρακολουθήσω τον Αγώνα Πεντέλης Ψυχικό ειχα σκοπό να φύγω για τριήμερο αλλά θα το καθιστερήσω, γνωρίζει κανείς αν η Πεντέλη ειναι πλήρης η εξακολουθεί να εχει τραυματισμούς,και αν ο Μπαλαμπάνης ειναι τραυματίας και δεν παίζει ,γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια στο ενα ειναι αποντος και στο αλλο 4 πόντους .
sonic
σπατα - γαλατσι 2
πεντελη - ψυχικο 2
Kalfopoulos11
μια και ο Jordan d δεν μπορεί να γράψει τον καλύπτω εγώ.

ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif shot.gif shot.gif shot.gif
melayess
Πότε πρόλαβες ρε και έγραψες??? Δε μου λες τώρα σοβαρά.....οι σκίουροι μπαίνουν σε αεροπλάνα,,,πετάνε τα σκιουράκια????

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κυρίως της Πεντέλης που έπαιξαν με προβλήματα απουσιών και έδειξαν καλό πρόσςπο και σπουδαίο χαρακτήρα εντός και εκτός παρκέ. Η υγεία πάνω από όλα και δυστυχώς είναι σημαντικός αρ'αγοντας για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει..
billy_14
Μόλις γύρισα σπίτι, επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να είμαι στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στο Ψυχικό και για τη νίκη και για την άνοδο.
Kalfopoulos11
Η υπόθεση άνοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τελειώνει μόνο μαθηματικά.
Μπράβο στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές για την μεγάλη νίκη σήμερα μέσα στη πεντέλη.
Αυτή τη στιγμή σίγουρα έχουμε προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος και θα πανηγυρίσουμε τότε.
Καλή ξεκούραση σε όλους το τριήμερο.
Jabar
Παρελθόν από το Κορωπί ο Κωστόπουλος.Παίκτης προπονητής ο Κουκουζέλης Επιστροφή Σακελλαρόπουλου και του εφόρου Λάμπρου .Προσπάθεια να σωθεί η ομάδα που μέ τα εως τώρα δεδομένα πολύ δύσκολα θα έκανε νίκη.Το ματς Αμιλλα - Κορωπίου είναι ζωής θανάτου και για τις δύο ομάδες πλέον.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.