Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
mimos8
QUOTE(MISTA81 @ Jan 11 2008, 19:58 ) *
Μήπως γιατι τα λεφτά και η ιστορία δεν παίζουν μπάσκετ αλλα η σημερινή κατάσταση των αθλητών.

σεβαστή η ιστορία και οτι εχει κάνει ο καθένας αλλα την ώρα του αγώνα τιποτα απο ολα αυτα δεν μετράει.

οχι μονο αυτο φιλε μιστα81.πλεον δεν παιζουν οι μοναδες μπασκετ αλλα τα συνολα.οσο καλος παιχτης και να ειναι καποιος στο συγχρονο μπασκετ δεν μπορει να κερδιζει μονος του.αν αυριο το πρωι ερθει να παιξει στα ανω λιοσια ενας παιχτης απο την α2 πχ ο χομπσον που ειναι απο τους πρωτους σκορερ,το μονο που ισως καταφερουν φετος τα λιοσια ειναι να σωθουν και δεν ειναι και σιγουρο.(τα ονοματα που ανεφερα ειναι συμπτωματικα.)
mimos8
QUOTE(tsintzas @ Jan 12 2008, 12:38 ) *
αγαπητοι φίλοι καλημερα,

δεν μπαινω συχνα εδω ,αλλα παρακολουθω με ενδιαφερον την συζητηση των παιδιων για το θεμα επιπεδου των κατηγοριων στο μπασκετ και κυριως των καλφοπουλου-μενουδακου με τους οποιους εχω βρεθει αντιπαλος στο παρελθον γ-β εθνικη αλλα με τον καλφοπουλο και α2.ειμαι ο ηλιας τσιντζας και εχω αγωνιστει για οσους δεν γνωριζουν σε αμυντα,κολοσσο ροδου,ιαλυσο,ηλιουπολη,αριωνα,ελευσινα και φετος για 4 δυστυχως μονο μηνες στον αθηναικο που απο οτι εχω καταλαβει ολοι γνωριζετε τα προβληματα του...

κατ αρχας η αποψη μου ειναι οτι οι παραπανω 2 αθλητες ειναι αξιολογοι οχι μονο παικτικα αλλα και σαν προσωπικοτητες.για να μην βγαλετε λαθος συμπερασματα με τα παιδια δεν γνωριζομαστε και δεν μιλαμε εκτος γηπεδου.δεν θελω να περιαυτολογησω ,απλα επιτρεψτε μου μετα απο 14 χρονια σε εθνικες κατηγοριες να καταβαλω την δικια μου γνωμη.
τον αν αγωνιζεται καποιος χαμηλα η ψηλα λεει πολλα και δεν λεει τιποτα!!το μπασκετ πλεον εχει ρολους και κυριως στην β εθνικη και την α2.οποτε δεν χρειαζεται απαραιτητα να βαζεις 30αρες για να παιζεις ψηλα.αλλα πραγματα μετρανε.
απλα δυστυχως πλεον το αθλημα οικονομικα βρισκεται σε τελμα και το 80% των παικτων το βαζει σε δευτερη μοιρα και πολυ καλα κανει!!
εχω αγωνιστει α2 -βκαι γ εθνικη,ευτυχως ποτε δεν παραμυθιαστηκα με το αθλημα!!τελειωσα το οικονομικο πανεπιστημιο(α.σ.ο.ε.ε) εκανα δυο γλωσσες και αυτη την στιγμη εργαζομαι σε πολυεθνικη και αμοιβομαι αρκετα καλα.γιατι να αφιερωσω τον χρονο μου σε μια ομαδα οπου σε καθε απουσια θα με απειλει με προστιμο και να πρεπει να κανω συνεχως ταξιδια και προετοιμασιες οταν πλεον το 70 %των διοικησεων στην αθηνα ειναι ασυνεπεις προς τους αθλητες?
στην α2 πλεον αγωνιζονται οσοι ειναι πιτσιρικαδες οι οσοι εχουνε λυμενο το οικονομικο,αλλιως παιδια οι αθλητες χανουνε τον καιρο τους .πανε καποια στιγμη 30 και χτυπανε πορτες για δουλειες και ειναι ολες κλειστες αφου προσοντα δεν εχουν.ολοι σχεδον λοιπον οι μεγαλοι σε ηλικα παικτες κατεβαινουνε πιο χαμηλα και παραλληλα κανουνε καποια αλλη δουλεια.
εαν περιμεναμε παιδια να ζουμε απο αυτο ,εγω αυτη την στιγμη θα κοιμομουνα στα παγκακια!!χε πλακα κανω απλα εγω συγκεκριμενα φετος ειμαι απληρωτος απο τον αθηναικο απο τις 16 αυγουστου!!
απλα να σας αναφερω οτι ο γιαννης μανος που καθε χρονο ειναι πρωτος σκορερ σε οποια κατηγορια αγωνιζεται ανετα θα επαιζε φετος στην α2!!διαφωνειτε?απλα ο παικτης πηγε αρκαδικο γιατι εχει πολυ καλο και εξασφαλισμενο συμβολαιο.αυτο ητανε απλα ενα παραδειγμα.το ιδιο και ο συμπαικτης μου περυσι στην ελευσινα ο μπαλτας.
αυτα παιδια, οσο αφορα τα παιδια του αθηναικου ευχομαι καλη τυχη και καλο κουραγιο και ως προς το τι εφταιξε προσωπικη αποψη, ο κακιστος σχεδιασμος στο μπατζετ το καλοκαιρι και την πληρωσαμε εμεις.
αγαπητε καυστικε ειπες καποιες αληθειες αλλα και καποιες υπερβολες.εγω αυτο που κραταω ειναι οτι τελικα οι αθλητες του αθηναικου ειναι απληρωτοι και οτι παει χαμενη μια πραγματικα πολυ καλη προσπαθεια και ενα πολυ καλο υλικο το οποιο με την συμβολη του κοουτς κτηστακη θα μπορουσε του χρονου αν υπηρχε οικονομικη σταθεροτητα ,να κανει το κατι παραπανω!!

απλα καποιοι δεν το θελουνε....
καλη χρονια σε ολους τους φιλους του μπασκετ
Ηλιας Τσιντζας

αψογος!!!συμφωνω 101%!τα σεβη μου 77.gif
MISTA81
QUOTE(mimos8 @ Jan 12 2008, 11:46 ) *
οχι μονο αυτο φιλε μιστα81.πλεον δεν παιζουν οι μοναδες μπασκετ αλλα τα συνολα.οσο καλος παιχτης και να ειναι καποιος στο συγχρονο μπασκετ δεν μπορει να κερδιζει μονος του.αν αυριο το πρωι ερθει να παιξει στα ανω λιοσια ενας παιχτης απο την α2 πχ ο χομπσον που ειναι απο τους πρωτους σκορερ,το μονο που ισως καταφερουν φετος τα λιοσια ειναι να σωθουν και δεν ειναι και σιγουρο.(τα ονοματα που ανεφερα ειναι συμπτωματικα.)



φυσικά μετράει πανω απο ολα το σύνολο φιλε μιμο. δεν το συζητάμε.πάντως επειδή αρχισε μια κουβέντα για το αν μερικοί παικτες αξίζουν να παιξουν παραπανω η οχι θα ηθελα να πω οτι πέρα απο το οικονομικο μετράει και ο ανταγωνισμός ο αγωνιστικός. ειδικά η Γ εθνική δεν υπερτέρει σε τίποτα απο το πρωτάθλημα της Α εσκα. πολλοι λοιπόν προτιμούν την Α εσκα σιγουρα και για λόγους ανταγωνισμού. αν ειναι καποιος να φυγει και να πάει απο Α εσκα στη Β εθνική σιγουρα κανει ενα αλμα και αξίζει. Να φύγεις όμως απο ομάδα καλή της Α εσκα για να πας στη Γ εθνική δεν το βρίσκω και τοσο σπουδαιό.

απο προσωπική εμπειρία σας λεω οτι Γ εθνική πολλες φορές σε ενα ομιλο να αξίζουν 2-3 παιχνίδια ολη τη χρονια σε αντίθεση με την Α εσκα.

εχω παίξει Γ εθνική με τον Παναιτωλικό φουλ σεζόν...τη χρονιά μαλιστα που ανεβηκε ο υλησιακός με καυκή περπερογλου γεωργαρος κλπ...την επομενη επαιξα για πρωτη φορά Α εσκα με τον Αστερα πολυγώνου. αν εξαιρέσεις τον ηλυσιακό η επόμενη καλύτερη ομάδα της Γ εθνικής να τερμάτιζε με το ζορι στην πρώτη 5αδα της Αεσκα.

φέτος για παραδειγμα πρωταγωνιστεί ο κρονος ιωαννινων στη Γ εθνική.τον εχω δει να παίζει και εχω αποψη για την ομαδα. εαν για παραδειγμα επαιζε με την κηφισιά που την αντιμετώπισα προσφατα τα λεφτά μου θα τα εβαζα ασυζητητι στην κηφισιά.

σιγουρα παιζουν ρολο τα λεφτά οι δουλειές του καθενός αλλα εγο βάζω και την παραμετρο της αγωνιστικής πιεσης και για καποιον που γουστάρει η Αεσκα ειναι σιγουρα το καταλληλο μερος...
leonkalf
Καλώς ήρθες Ηλία Τσίντζα στο forum και αναμένουμε από δω και μπρος και τη δική σου συμμετοχή με παρόμοια σε ποιότητα posts.
Xαιρόμαστε να έχουμε τέτοιες εισόδους!!

Ας ακολουθήσουμε το πνεύμα των τελευταίων posts και ας ξεφύγουμε από παλαιότερες "κακοτοπιές"..

Καλή συνέχεια.
tool
Προγνωστικά


ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 1
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 1
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 2
maravitc
Προγνωστικά κ απο μαραβιτς
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 2(ανεβασμενα τα λιωσια αλλα εχουν αδυναμιες
συν οτι δε προπονουνται επαρκως λογω ελειψεως δυναμικου)
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (θα κερδισει το κορωπι)
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 (αν δεν ειχε τα προβληματα ο αθηναικος
εχει κ κοντα γκαρντ που πιεζουν κ δε πιεζονται ευκολα κ υπερτερει εμφανως της πεντελης
στο 1-2 αλλα ειπαμε αν......
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1 (ανεβασμενο το μαρκοπουλο παρα το αντιμπασκετ λιγη η
ηλιουπολη ειδικα εκτος
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 1(δυνατος εντος ο ταυρος ενω υπο διαλυση τελει
το γαλατσι,εφυγε εκ νεου ο προπονητης διεκοπησαν τα οδοιπορικα μεχρι να σωθει η ομαδα,ανελαβε
ο προπονητης του εφηβικου.
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1(μονη ενσταση η παρουσια κακαλια που ακουει ενωση κ φτιαχνεται
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2 (με τριπλ νταμπλ μενουδακου,ετσι για να παρω θεση στα προηγουμενα ποστ)
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 2(αν κ η αμιλλα ειναι ανεβασμενη το ψυχικο δεν εχασε στη πετρουπολη
κ μετα απο διακοπη,δε νομιζω....
ADEKASTOS
QUOTE(dolly12 @ Jan 11 2008, 12:49 ) *
Και προς συμπληρωση v-span

ξερεις αδεκαστε δεν ασχολουνται ολοι οι ανθρωποι μονο με το μπασκετ, εχουνε και ζωη, και δουλεια κανονικη ή σχολη... συνεπως δε μπορεις να λες οτι δεν παιζουν σε πιο πανω κατηγορια γιατι δε μπορουνε γιατι αν θες εχω γνωστους / φιλους που παιζουνε στη Β και στη Α2 εθνικη που ειναι πολυ χειροτεροι απο αυτους που προαναφερθηκες...

πχ... το δρακακη περσι ποιος τον εκανε ηρωα και πηρε μεταγραφη στη β εθνικη? ποιος του εδινε καλαθια παρε βαλε για θυμισου λιγο ( και δε το λεω μειωτικα για το γιωργο αυτο, ισα ισα που για παιδι που παιζει τοσα λιγα χρονια μπασκετ ηταν κυριαρχος στα ρεμπαουντ και εκανε πολυ καλο πρωταθλημα επιθετικα και αμυντικα) αλλα μη λεμε κ οτι θελουμε...

υπαρχουνε λογοι και λογοι για τους οποιους αποφασιζεις να μην παιξεις πιο ψηλα
απο το οικονομικο και την ωρα που θα χανεις, το επαγγελματικο καθως επισης ακομα και αυτο που λες οτι προτιμαω να παιζω περισσοτερο και να βελτιωνομαι σε μια ομαδα πιο χαμηλης κατηγοριας παρα να σκουπιζω παγκο για 3 χρονια (βλεπε ξανθοπουλο, μαγλο, μικρο παγωνη κτλ)

οποτε αστο καλυτερα....

Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ολα τα προαναφερόμενα αλλά δεν πιστευω οτι παίκτες μικρής ηλικίας δεν θα ηθελαν να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία εστω και με λιγότερα χρήματα οταν μάλιστα δεν εχουν και οικονομικό πρόβλημα ,και θέλω να επισημάνω οτι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παιζουν στην ΕΣΚΑ και ειναι καλλίτεροι απο αρκετούς που παίζουν Εθνικές κατηγορίες.Σε οτι αφορά τον Δρακάκη εφυγε σαν αποτυχημένος απο τον Πανερυθραικό εκανε ενα καταπληκτικό πρωτάθλημα με την ΑΕΝΚ και πολύ καλα εκανε που δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε μεγαλύτερη κατηγορία και πραγματικά του ευχομαι να πετύχει τους στόχους του.Εγώ πάντως πιστευω οτι παίκτες ειδικά μικρής ηλικίας εαν εχουν το ταλέντο θα πρέπει να δοκιμάζουν τις δυνάμεις του σε μεγαλίτερες κατηγορίες μόνο κέρδος μπορει να εχουν εστω και εαν δεν εχουν χρόνο συμμετοχης σας το λέω γιατί το εχω βιώσει.
ADEKASTOS
QUOTE(mimos8 @ Jan 11 2008, 16:16 ) *
οσον αφορα την τελευταια σου φραση φιλε αδεκαστε θελω να μου απαντησεις σε 1 ερωτηση μονο:η αμιλλα φετος εχει τον πρωτο σκορερ της κατηγοριας(καβουρης) και τον λεωνιδα τον θαλασσινο,ο οποιος τα τελευταια 2 χρονια επαιζε βασικος στην α2(ηλυσιακο) εχοντας ΔΙΨΗΦΙΟ μεσο ορο ποντων συμβαλλοντας σημαντικα στη σωτηρια της ομαδας του!γιατι ομως η αμμιλα χαροπαλευει να σωθει στη α εσκα και δεν ανεβαινει τρενο????

Φίλε Μιμο στην Αμμιλλα εκτός του Καβούρη παιζει και ενας πρώην συμπαίκτης σου ο Κουμπούρας με πάρα πολύ καλή παρουσία και επιδώσεις, και ειμαι σύγουρος οτι η Αμμιλλα δεν θα χάςει την κατηγορία και σήμερα το ψυχικό θα χάσει και βάζω στοίχημα,οσον αφορά τον Θαλλασινό ενσωματώθηκε στην ομάδα κάπως αργα και η μέχρι τώρα προσφορά του δεν ειναι η αναμενόμενη πιστεύω οτι με την πάροδο του χρόνου θα ειναι ακόμη καλλίτερος εκτός και αν θυμηθεί τις κακές εποχές με Γκυζιακό.Θα σου απαντήσω λοιπόν με ερώτηση εαν στην ΑΕΝΚ επαιζες εσύ και ο Ψωμαδέρης εχοντας συμπαίκτες σας μέτριους εως κακούς θα ειχατε την πορεία που εχετε. Το μπάσκετ ειναι ομαδικό αθλημα και οι αντιρήσεις μου ειναι οτι εσείς οι δύο μονοπωλείτε την πορεία της πολύ καλής ομάδας που εχετε, οχι οτι δεν εισαστε καλοί παίκτες ,για να μην παραξηγηθώ,αλλά μην παραγνωρίζεται η μεγάλη και σημαντική προσφορά των υπολοίπων συμπαικτών σας .
ADEKASTOS
Προγνωστικά


ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 1
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
τις εκπλήξεις θα τις κάνουν Αθηναικός και Χολαργός.
v-span
Αν μου επιτρέπεις επειδή το μιμο τον ξέρω χρόνια, ο τρόπος που σκέφτεται και αντιμετωπίζει τα πράγματα στο μπάσκετ είναι πάντα σε ομαδικό πνεύμα. Δε θα τον ακούσεις ποτέ να υπερηφανευτεί για τον εαυτό του παρά μόνο για την ομάδα και τους συμπαίκτες του, τους οποίους και θέλει να κάνει καλύτερους...
ADEKASTOS
Εάν γνωρίζει κανείς αποτελέσματα απο κύπελο ΕΣΚΑ ας τα ποστάρει.
Ολυμπιακός
Εχει κανεις να προτινει κανα καλο ματσακι να δουμε σημερα?
Jabar
Δύο συνδιασμούς ματς προτείνω για σήμερα ανάλογα με το που μένεις.Ταύρος-Γαλάτσι 20.30 μετάβαση στο ημίχρονο στο Αμιλλα-Ψυχικό.
ΔΑΣΑΛ-Σπάτα στις 20.30 μετάβαση στο καλό ματς Ιλιον -Χολαργός μετά τα πρώτα 15 λεπτά
ilovebasketball
QUOTE(ADEKASTOS @ Jan 14 2008, 12:34 ) *
Εάν γνωρίζει κανείς αποτελέσματα απο κύπελο ΕΣΚΑ ας τα ποστάρει.


ΝΑΟ-ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΥΦΩΝΑ 1
ilovebasketball
QUOTE(ADEKASTOS @ Jan 14 2008, 12:24 ) *
Φίλε Μιμο στην Αμμιλλα εκτός του Καβούρη παιζει και ενας πρώην συμπαίκτης σου ο Κουμπούρας με πάρα πολύ καλή παρουσία και επιδώσεις, και ειμαι σύγουρος οτι η Αμμιλλα δεν θα χάςει την κατηγορία και σήμερα το ψυχικό θα χάσει και βάζω στοίχημα,οσον αφορά τον Θαλλασινό ενσωματώθηκε στην ομάδα κάπως αργα και η μέχρι τώρα προσφορά του δεν ειναι η αναμενόμενη πιστεύω οτι με την πάροδο του χρόνου θα ειναι ακόμη καλλίτερος εκτός και αν θυμηθεί τις κακές εποχές με Γκυζιακό.Θα σου απαντήσω λοιπόν με ερώτηση εαν στην ΑΕΝΚ επαιζες εσύ και ο Ψωμαδέρης εχοντας συμπαίκτες σας μέτριους εως κακούς θα ειχατε την πορεία που εχετε. Το μπάσκετ ειναι ομαδικό αθλημα και οι αντιρήσεις μου ειναι οτι εσείς οι δύο μονοπωλείτε την πορεία της πολύ καλής ομάδας που εχετε, οχι οτι δεν εισαστε καλοί παίκτες ,για να μην παραξηγηθώ,αλλά μην παραγνωρίζεται η μεγάλη και σημαντική προσφορά των υπολοίπων συμπαικτών σας .


Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον Κουμπουρα που πραγματικα αδικηθηκε καταφορα απο την λανθασμενη νοοτροπια της ΑΕΝΚ η οποια τον πεταξε σε μια ομαδα με προβληματα δηθεν για να αποκτησει εμπειριες.
Το παιδι αυτο εχει προσοντα και εδειξε οτι την εχει την κατηγορια.
Του ευχομαι καλη πορεια.
pitbull
σημερα η κατηγορια θα αποκτησει νεο ενδιαφερον.
assistant
QUOTE(alexas10 @ Jan 11 2008, 23:22 ) *
69.gif εγω παντως το καλοκαιρι θα ζητησω το μενουδακο και οχι τον αποσκιτη στον ατταλο.... 69.gif

Κι εγω ρε Αλεξη το καλοκαιρι θα ζητησω εσενα....................αλλα μαλλον δεν εχει σημασια ποιον θα ζητησω αλλα ποιον μπορω να παρω.
MISTA81
QUOTE(ilovebasketball @ Jan 14 2008, 12:56 ) *
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον Κουμπουρα που πραγματικα αδικηθηκε καταφορα απο την λανθασμενη νοοτροπια της ΑΕΝΚ η οποια τον πεταξε σε μια ομαδα με προβληματα δηθεν για να αποκτησει εμπειριες.
Το παιδι αυτο εχει προσοντα και εδειξε οτι την εχει την κατηγορια.
Του ευχομαι καλη πορεια.



Προβλήματα? unsure.gif
gabriel1981
Νικη αποψε για το Ψυχικο μεσα στο Περιστερι

Απο την αρχη το ματς πηγε στους 15 ποντους και η Αμιλλα συνεχως προσπαθουσε αλλα δε μπορουσε,

Εληξε γυρω στους 10 ποντους αν θυμαμαι καλα.

Στεργακης και Αχης καθαρισαν , ενω κανα 4λεπτο πριν τελειωσει οι 30 "φιλαθλοι" της Αμμιλας δημιουργησαν μια εκρηκτικη ατμοσφαιρα... για ακομη μια φορα... φωνάζοντας βρίζοντας κλπ κλπ
Olorin
Κορωπί - Άρης Π. 2 (καμιά 10αριά πόντους, νομίζω...)
tool
Ταύρος - Γαλάτσι 1 (καμιά 15αριά πόντους)
Thunder
Mαρκοπουλο - Ηλιουπολη 1

Νικη για τον ΑΟΜ,παρα τις πολλες απουσιες.

Επισης ακουσα οτι ο Χολαργος εκανε διπλο στο Ιλιον...
ilovebasketball
Νεοπεντελικός-Αθηναϊκός 90-59.

Αν όμως έπαιζαν Τσίντζας,Μίντζας και.... Χλιμίντζουρας τότε δύσκολα οι περιφερειακοί του ναο θα
μπορούσαν να ξεφύγουν απ'την ασφυκτική πίεση και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.
69.gif 69.gif 69.gif

Και επίσης αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι....


Αυτά για την ώρα αγαπητέ Maravic. shot.gif

Συγχαρητήρια στον coach Κακκαλιά για τη σημαντική νίκη του! icon_wave.gif

Ilionplayer καλό ταξίδι στην Νέα Κηφισιά.
Jabar
Ιλιον-Χολαργός 59-62 Σε ένα δυνατό ματς όπου κυριάρχησαν οι ζώνες και που πήγε καλάθι καλάθι με εξαίρεση κάποια τρίλεπτα που δύο φορές πήγε να ξεφύγει το Ιλιο και μία ο Χολαργός .Το Ιλιο κόλλησε στη ζώνη με πολύ κακή κυκλοφορία βγάζοντας μόλις 3-4 ελεύθερα σουτ και αυτά κυρίως άστοχα.Πήρε όμως αρκετά επιθετικά Από την άλλη ο Χολαργός παρά την απουσία του Μήτρου ανταπεξήλθε στη ζώνη πότε με αιφνιδιασμό πότε με συνεργασίες των ψηλών και όταν ήρθαν και τρία τρίποντα δεν είχε παρά να παραμείνει εύστοχος στις βολές.Με την επιστροφή Τσιώμου ,Τζαγκαράκη,η ομάδα γέμισε στις θέσεις 3-4 και με την επιστροφή του Μήτρου και την προσθήκη 8-10 πόντων στο Μ.Ο. Θα γίνει αρκετά ελκυστική για όσους θέλουν
να βλέπουν μπάσκετ από παιδιά με καλές ηλικίες χωρίς αντιτουριστικά σώματα.Ενδιάμεσα στη βδομάδα στο κύπελο Αγία Παρασκευή - Χολαργός 62-54 με καλή εμφάνιση από το Χολαργό και χωρίς κανένα πρόβλημα από τα παιδιά της Αγίας γιατί κατά καιρούς γράφονται διάφορα.
Jabar
QUOTE(pitbull @ Jan 14 2008, 14:59 ) *
σημερα η κατηγορια θα αποκτησει νεο ενδιαφερον.

Ετσι και αλλιώς η κατηγορία για την δεύτερη θέση είναι ανοικτή .Βέβαια σ' αυτό που υπονοούσες δικαιώθηκες.
Πάντως από τους διεκδικητές της δεύτερης προνομιούχας θέσης σαν ρόστερ πληρέστερος είναι ο ΝΑΟ.Τον βόηθησε και το χθεσινό διπλό του Χολαργού ίσως ήρθε η ώρα για τον κόουτς Γκανά να ανεβάσει μια ομάδα και να μείνει και την επόμενη χρονιά.
Jabar
Με ποδοσφαιρικούς όρους τρίτο γκολ του ΔΑΣΑΛ στα Μεσόγεια.Προλαβαίνει ο ΔΑΣΑΛ να μπει στο παιχνίδι της
σωτηρίας ? Απαιτήται συνέχεια προς το παρόν ανασαίνει ο ασθενής στην εντατική.Παραπάνω από τη μισή δουλειά γίνεται το καλοκαίρι με τη διαμόρφωση του ρόστερ και τα Σπάτα παρόλα τα λεφτά που δόθηκαν έχουν κάποιους έμπειρους ποιοτικούς παίκτες αλλά λίγους
nikefalin
QUOTE(ilovebasketball @ Jan 15 2008, 01:30 ) *
Νεοπεντελικός-Αθηναϊκός 90-59.

Αν όμως έπαιζαν Τσίντζας,Μίντζας και.... Χλιμίντζουρας τότε δύσκολα οι περιφερειακοί του ναο θα
μπορούσαν να ξεφύγουν απ'την ασφυκτική πίεση και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.
69.gif 69.gif 69.gif

Και επίσης αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι....
Αυτά για την ώρα αγαπητέ Maravic. shot.gif

Συγχαρητήρια στον coach Κακκαλιά για τη σημαντική νίκη του! icon_wave.gif

Ilionplayer καλό ταξίδι στην Νέα Κηφισιά.


Όποιος θέλησει να απαντήσει στον ilovebasketball ας το κάνει με pm , o ίδιος παραβίασε την κανονισμό λειτουργίας και είχε τις επιπτώσεις που προβλέπονται. Το ίδιο θα συμβεί και για οποιονδήποτε άλλον κάνει το ίδιο

Τα προσωπικά ζητήματα και οι διαμάχες σας στο στυλ Καρβέλα - Λαζόπουλου και μεσημεριανών κατινιάσματων της TV δεν θα συμβαίνουν δημόσια. Ο γραπτός λόγος διαφέρει από τον προφορικό και θέλω να πιστεύω πως όλοι σας είστε παλικάρια με μόρφωση και επίπεδο (έτσι είναι συνήθως όσοι ασχολούνται με το άθλημα αυτό), δώστε λίγη προσοχή στα αγωνιστικά σας σχόλια. Ο χαβαλές καλό είναι να γίνεται, αλλά να σκέφτεστε πως αυτό που γράφετε αν το βλέπατε γραμμένο για εσάς θα σας πείραζε ενδεχομένως.
Αυτό το τόπικ έγινε για να ενημερώνονται όλοι για την κατηγορία και τα αγωνιστικά νέα, κρατήστε το εκεί
Jabar
Χθες γνώρισα και τον ilion player με τη γυναίκα και το παιδί του.Αγνός φίλαθλος από αυτούς που έχει ανάγκη το μπάσκετ με την γυναίκα του εξίσου ένθερμη οπαδό. Του εύχομαι να δει το παιδί του μπασκετμπολίστα και όλοι να το χειροκροτήσουμε
kalpakidis
[quote name='maravitc' date='Jan 13 2008, 23:53 ' post='149516']

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 1 (αν δεν ειχε τα προβληματα ο αθηναικος
εχει κ κοντα γκαρντ που πιεζουν κ δε πιεζονται ευκολα κ υπερτερει εμφανως της πεντελης
στο 1-2 αλλα ειπαμε αν......

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif 77.gif 77.gif 77.gif
41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif smiley.gif smiley.gif 69.gif 69.gif 77.gif 41.gif 41.gif
digital
QUOTE(ADEKASTOS @ Jan 14 2008, 12:32 ) *
Προγνωστικά
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 2
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2
ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 1
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΚΥΠΡΙΑΔΟΥ 1
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
τις εκπλήξεις θα τις κάνουν Αθηναικός και Χολαργός.

Βρέ ΑDEKASTE εαν παίζαμε στοίχημα θα πηγαίναμε στον κουβά ολοι με τα προγνωστικά σου αλλη φορά να εισαι πιο προσεκτικός πάντως το διπλό στον Ιλιον το επιασες αλλά τα αλλα τζίφος.
digital
QUOTE(nikefalin @ Jan 15 2008, 09:31 ) *
Όποιος θέλησει να απαντήσει στον ilovebasketball ας το κάνει με pm , o ίδιος παραβίασε την κανονισμό λειτουργίας και είχε τις επιπτώσεις που προβλέπονται. Το ίδιο θα συμβεί και για οποιονδήποτε άλλον κάνει το ίδιο

Τα προσωπικά ζητήματα και οι διαμάχες σας στο στυλ Καρβέλα - Λαζόπουλου και μεσημεριανών κατινιάσματων της TV δεν θα συμβαίνουν δημόσια. Ο γραπτός λόγος διαφέρει από τον προφορικό και θέλω να πιστεύω πως όλοι σας είστε παλικάρια με μόρφωση και επίπεδο (έτσι είναι συνήθως όσοι ασχολούνται με το άθλημα αυτό), δώστε λίγη προσοχή στα αγωνιστικά σας σχόλια. Ο χαβαλές καλό είναι να γίνεται, αλλά να σκέφτεστε πως αυτό που γράφετε αν το βλέπατε γραμμένο για εσάς θα σας πείραζε ενδεχομένως.
Αυτό το τόπικ έγινε για να ενημερώνονται όλοι για την κατηγορία και τα αγωνιστικά νέα, κρατήστε το εκεί

Αλήθεια τι το μεμπτό εχει αυτό το post λίγο χιούμορ δεν βλάπτει δεν νομίζω οτι θίγει κάποιον ,απλώς σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το post του maravits καλον ειναι να ανακληθεί η τιμωρία γιατί ο Ilovebasketball εχει δώσει με τα ποσταρίσματα του νέα διάσταση στο Forum,θέτοντας προβληματισμούς για τα τεκτενόμενα στο μπασκετικό χώρο.Μήν ξεχνάμε οτι το Forum ειχε καταντήσει πέρυσι μέσον επικοινωνίας για φλέρτ, ραντεβού ,και για τις εξωγηπεδικές ασχολιες ορισμένων συνφορουμιστων ενώ σήμερα βρίσκεις και σοβαρά θέματα που ενδιαφέρουν ολους μας.Ελπίζω να ανκληθεί αμεσα η τιμωρία του.Το χιούμορ χρειάζετε στην ζωή μας.
nikefalin
QUOTE(digital @ Jan 15 2008, 11:49 ) *
Αλήθεια τι το μεμπτό εχει αυτό το post λίγο χιούμορ δεν βλάπτει δεν νομίζω οτι θίγει κάποιον ,απλώς σχολιάζει με τον δικό του τρόπο το post του maravits καλον ειναι να ανακληθεί η τιμωρία γιατί ο Ilovebasketball εχει δώσει με τα ποσταρίσματα του νέα διάσταση στο Forum,θέτοντας προβληματισμούς για τα τεκτενόμενα στο μπασκετικό χώρο.Μήν ξεχνάμε οτι το Forum ειχε καταντήσει πέρυσι μέσον επικοινωνίας για φλέρτ, ραντεβού ,και για τις εξωγηπεδικές ασχολιες ορισμένων συνφορουμιστων ενώ σήμερα βρίσκεις και σοβαρά θέματα που ενδιαφέρουν ολους μας.Ελπίζω να ανκληθεί αμεσα η τιμωρία του.Το χιούμορ χρειάζετε στην ζωή μας.


χιούμορ χρειάζεται και είναι απαραίτητο, τέτοια
QUOTE
Αν όμως έπαιζαν Τσίντζας,Μίντζας και.... Χλιμίντζουρας τότε δύσκολα οι περιφερειακοί του ναο θα
μπορούσαν να ξεφύγουν απ'την ασφυκτική πίεση και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό

δεν χρειάζονται.
Αν εσένα digital σου αρέσει να σε λένε Χλιμίντζουρα κάνωντας λογοπαίγνιο με το επώνυμο σου, τότε να πεις και το δικό σου να κάνουμε ένα σωρό αστειάκια.
Οτιδήποτε θέλετε με Pm αυστηρά για αυτό το θέμα
Bruce Wayne
QUOTE(nikefalin @ Jan 15 2008, 12:14 ) *
χιούμορ χρειάζεται και είναι απαραίτητο, τέτοια

δεν χρειάζονται.
Αν εσένα digital σου αρέσει να σε λένε Χλιμίντζουρα κάνωντας λογοπαίγνιο με το επώνυμο σου, τότε να πεις και το δικό σου να κάνουμε ένα σωρό αστειάκια.
Οτιδήποτε θέλετε με Pm αυστηρά για αυτό το θέμα



"A'ι' στον Εοσφορο πανιβλακες, για να μαθαινετε πως παιζεται το μπάσκετ , να βλέπετε την ομάδα του Χολαργου"


afto to post xaraktiristike os xaritomenia. Otan zitisa na svisti pira aftin tin apadisi "Θέλω να πιστεύω ότι ο yomf69 έκανε πλάκα με το post του".
Pios ine aftos pou krini ti ine enoxlitiko ke ti oxi ke me pio kritirio.
giati ego de dexome na me diaolostelni kanenas karagiozis.

valte mou ke pini na goustaroume.
Bruce Wayne
to sigekrimeno post tha to vrite stin PAGE 62 POST 927

efxaristo
kalpakidis
QUOTE(Bruce Wayne @ Jan 15 2008, 12:24 ) *
"A'ι' στον Εοσφορο πανιβλακες, για να μαθαινετε πως παιζεται το μπάσκετ , να βλέπετε την ομάδα του Χολαργου"
afto to post xaraktiristike os xaritomenia. Otan zitisa na svisti pira aftin tin apadisi "Θέλω να πιστεύω ότι ο yomf69 έκανε πλάκα με το post του".
Pios ine aftos pou krini ti ine enoxlitiko ke ti oxi ke me pio kritirio.
giati ego de dexome na me diaolostelni kanenas karagiozis.

valte mou ke pini na goustaroume.


Σωστοσττττττττ!!Ιδια μέτρα και ίδια σταθμά παιδιά!όχι ειδική μεταχείριση στα φιλαράκια σας!!
Γιατί και γω το Post του ilovebasketball χαριτωμενιά το βρήκα αλλα μου το στερείτε.
pitbull
QUOTE(Bruce Wayne @ Jan 15 2008, 12:24 ) *
"A'ι' στον Εοσφορο πανιβλακες, για να μαθαινετε πως παιζεται το μπάσκετ , να βλέπετε την ομάδα του Χολαργου"
afto to post xaraktiristike os xaritomenia. Otan zitisa na svisti pira aftin tin apadisi "Θέλω να πιστεύω ότι ο yomf69 έκανε πλάκα με το post του".
Pios ine aftos pou krini ti ine enoxlitiko ke ti oxi ke me pio kritirio.
giati ego de dexome na me diaolostelni kanenas karagiozis.

valte mou ke pini na goustaroume.

ηταν χαριτομενια γιατι γραφτηκε μετα απο ηττα,την τεταρτη κατα σειρα, και αλλαγη προπονητη. εκτος εαν εισαι χολαργιοτης τοτε εχεις δικιο.
Jabar
QUOTE(pitbull @ Jan 15 2008, 12:58 ) *
ηταν χαριτομενια γιατι γραφτηκε μετα απο ηττα,την τεταρτη κατα σειρα, και αλλαγη προπονητη. εκτος εαν εισαι χολαργιοτης τοτε εχεις δικιο.

To συγκεκριμένο post ήταν αυτοσαρκασμός πήγαινε σε πολύ περιορισμένο κύκλο αλλά δυστυχώς δεν ήταν εύκολο να ερμηνευτεί οπότε όλοι δίκιο έχουνε.Το χιούμορ είναι καλοδεχούμενο αρκεί να είναι κατανοητό.
Προτείνω στους moderators μετά από μία δημόσια παρατήρηση κάτι σαν κίτρινη κάρτα ,κάτι σαν τέταρτο φάουλ
να δίνεται η δυνατότητα για μία δημόσια συγγνώμη.Πράγματι παράφραση ονόματος παίκτη αναφερόμενος σε άσχετο post είναι λίγο χοντροκομμένο άτυχο αστείο οπότε ο συγκεκριμένος που έχει δείξει ευαισθησία σε πολλά θέματα ας έχει την ευκαιρία της επανόρθωσις.
ADEKASTOS
QUOTE(digital @ Jan 15 2008, 11:30 ) *
Βρέ ΑDEKASTE εαν παίζαμε στοίχημα θα πηγαίναμε στον κουβά ολοι με τα προγνωστικά σου αλλη φορά να εισαι πιο προσεκτικός πάντως το διπλό στον Ιλιον το επιασες αλλά τα αλλα τζίφος.

Digital εχεις απόλυτο δίκαιο σας εστειλα στον γκουβά για τον αγώνα Πεντέλη-Αθηναικός επεσα πολύ εξω φαίνεται οτι η Πεντέλη ανεβαίνει αγωνιστικά με τον Γκανά αλλά νομίζω οτι δεν προλαβαίνει το τρένο ανόδου μετά και το 2πλό του ψυχικού αν και ημουν σίγουρος για την νίκη της ΑΜΙΛΛΑΣ αλλά ας οψετε η Διαιτησία και αν συνεχίσει να εχει την διαιτησία με το μέρος του το Ψυχικό δύσκολα θα χάσει την ανοδο .Προσωπικά αφου η ομάδα μου δεν διεκδικεί τίποτα θα ηθελα η Πεντέλη να ανέβει γιατί εχει πιό γεμάτο ρόστερ και πιό ποιοτικούς παίκτες,οψόμεθα.
Bruce Wayne
evilmonkey.gif
digital
QUOTE(nikefalin @ Jan 15 2008, 12:14 ) *
χιούμορ χρειάζεται και είναι απαραίτητο, τέτοια

δεν χρειάζονται.
Αν εσένα digital σου αρέσει να σε λένε Χλιμίντζουρα κάνωντας λογοπαίγνιο με το επώνυμο σου, τότε να πεις και το δικό σου να κάνουμε ένα σωρό αστειάκια.
Οτιδήποτε θέλετε με Pm αυστηρά για αυτό το θέμα

Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά σπάνια ποστάρω και δεν μου αρέσουν τα PM το πόστ του maravits ηταν υποθετικό και η απάντηση που πήρε απο τον ilovebasketball υποθετική ηταν και αυτή και δεν νομίζω οτι θίγει κανένα παίκτη γιατί δεν παραποίησε κανένα ονομα δεν αναφέρθηκε σε κανένα παικτη και για να το δούμε και απο μία αλλη οπτική γωνία αν ελεγε οτι αν επαιζε ο Τσίντζας ο Σπανούλης ο Βασιλόπουλος τι θα λέγατε θα χαρακτηρίζατε το πόστ απαράδεκτο ,απλώς ο ανθρωπος χρησιμοποίησε αστεία ονόματα για να κάνει χιούμορ και δεν νομίζω οτι θίγει κανένα παίκτη του Αθηναικού που μπράβο τους με τόσα προβλήματα που εχει προσπαθεί να σώσει την παρτίδα και το ευχομαι .Αλλά μην ειμαστε τόσο ευαίσθητοι στα ποστ κάποιων και κάνουμε την πάπια σε κάποια αλλα που ειναι χειρότερα .Προσωπικά θα ηθελα αμεσα να ακυρωθεί η ποινή.
nikefalin
QUOTE(digital @ Jan 15 2008, 13:57 ) *
Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά σπάνια ποστάρω και δεν μου αρέσουν τα PM το πόστ του maravits ηταν υποθετικό και η απάντηση που πήρε απο τον ilovebasketball υποθετική ηταν και αυτή και δεν νομίζω οτι θίγει κανένα παίκτη γιατί δεν παραποίησε κανένα ονομα δεν αναφέρθηκε σε κανένα παικτη και για να το δούμε και απο μία αλλη οπτική γωνία αν ελεγε οτι αν επαιζε ο Τσίντζας ο Σπανούλης ο Βασιλόπουλος τι θα λέγατε θα χαρακτηρίζατε το πόστ απαράδεκτο ,απλώς ο ανθρωπος χρησιμοποίησε αστεία ονόματα για να κάνει χιούμορ και δεν νομίζω οτι θίγει κανένα παίκτη του Αθηναικού που μπράβο τους με τόσα προβλήματα που εχει προσπαθεί να σώσει την παρτίδα και το ευχομαι .Αλλά μην ειμαστε τόσο ευαίσθητοι στα ποστ κάποιων και κάνουμε την πάπια σε κάποια αλλα που ειναι χειρότερα .Προσωπικά θα ηθελα αμεσα να ακυρωθεί η ποινή.

H συζήτηση και όποιες ...απαιτήσεις έχετε θα μεταφερθούν εδώ που είναι και το κατάλληλο τόπικ,
πείτε αυτό που έχετε να πείτε εκεί, εδώ βγαίνουμε off topic, είτε χρησιμοποιήστε pm
dizzy_fingers
Όχι nikefallin, αυτό το τόπικ δεν ισχύει πια. Θα το σβήσω καθώς συνιστά παράβαση του κανονισμού 6.
Η ευκαιρία δώθηκε για όσους ήθελαν να κάνουν παράπονα, εμείς δεχθήκαμε να κάνουμε διάλογο αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε.
Αντ'αυτού, όπως περίμενα δυστυχώς, ορισμένοι προτιμούν άλλου είδους διάλογο...



QUOTE(Bruce Wayne @ Jan 15 2008, 12:24 ) *
Pios ine aftos pou krini ti ine enoxlitiko ke ti oxi ke me pio kritirio.
giati ego de dexome na me diaolostelni kanenas karagiozis.

Εγώ και οι συντονιστές είμαστε που το κρίνουμε.
Ακόμα κι αν είναι λάθος τα κριτήριά μας, κανείς δε σας υποχρεώνει να γράφετε. Έχουμε θεσπίσει κάποιους κανονισμούς, κάποια στάνταρ, κάποιους κανόνες συμπεριφοράς τους οποίους:
1) Δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε
2) Από την πορεία του basketforum βλέπετε πως η τακτική αυτή έχει πετύχει, οπότε γυρίζουμε στο 1).

Με αυτό το ποστ σου, πέραν του ότι έγινε παραβίαση του κανονισμού 6, παίρνεις warn για τον χαρακτηρισμό που έκανες.
Βλέποντας εκείνο το περίφημο ποστ, μη γνωρίζοντας καταστάσεις-πρόσωπα-ομάδες, διακρίνω ότι αυτός που το έγραψε έκανε χιούμορ, τα πολλά smilies στο κάτω μέρος του ποστ αυτό μου έδειχναν.

Αν ωστόσο πίστευες ή πιστεύεις πως δεν ισχύει αυτό, καλό θα ήταν να έστελνες ένα πμ είτε σε εμένα είτε σε έναν από τους συντονιστές του φόρουμ, όπου θα μας ανέφερες το λόγο με κόσμιο τρόπο (και σε ελληνικά αντί για greeklish αν αυτό είναι δυνατόν). Απαιτήσεις και προειδοποιήσεις, λυπάμαι αλλά προσωπικά θα τις προσπερνάω και δε θα τις λαμβάνω υπόψιν.




Όσον αφορά το ποστ του ilovebasketball, έχετε υπ'όψιν πως έχει ένα βεβαρημένο ιστορικό.
Αν ωστόσο, πάλι πιστεύετε πως αδικήθηκε, στείλτε πμ και θα το συζητήσουμε-σκεφτούμε-άρουμε την ποινή (αν δούμε ότι κάναμε λάθος).
Όσο, όμως, στήνετε λαϊκά δικαστήρια και κάνετε δημόσιες απαιτήσεις, το μόνο που κάνετε είναι να δυσχαιραίνετε τη θέση του.


Οπότε, από εδώ και πέρα όποιο ποστ είναι εκτός θέματος θα σβήνεται. Αν είναι εκτός θέματος και συνιστά παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας, θα δίνεται και warn.



ΥΓ: Μία προσωπική παράκληση. Μη βγάζετε ανόητα συμπεράσματα του τύπου "μη φέρεστε καλά στους φίλους σας και ρίχνετε τους άλλους"...
Πέραν του ότι με κάνουν να βγάζω σπυράκια νομίζοντας ότι βρίσκομαι σε νηπιαγωγείο, εκθέτετε τους ίδιους τους εαυτούς σας σε όσους είναι λίγο περισσότερο καιρό στο φόρουμ και γνωρίζουν καλύτερα.
tsops
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 15 2008, 14:20 ) *
Πέραν του ότι με κάνουν να βγάζω σπυράκια νομίζοντας ότι βρίσκομαι σε νηπιαγωγείο, εκθέτετε τους ίδιους τους εαυτούς σας σε όσους είναι λίγο περισσότερο καιρό στο φόρουμ και γνωρίζουν καλύτερα.


Εγώ θα μείνω εδώ και θα συμφωνήσω. Παίζετε σε σκληροτράχηλες κατηγορίες με δύσκολες συνθήκες και μεγάλο ανταγωνισμό. Χρησιμοποιήστε το φόρουμ για να αναδείξετε την κατηγορία σας, όχι να την υποβαθμίσετε. Όσο παρακολουθώ τα τοπικά, βλέπω ανθρώπους μπασκετικά εγκεφαλικούς και γνώστες του αθλήματος. Αυτό συνιστά μπασκετική κριτική βασισμένη σε αθλητική άμιλλα, όχι ανώριμη σκέψη. Αυτό θέλουμε όλοι να δούμε νομίζω. Βοηθήστε λοιπόν να το πράξουμε όλοι μαζί wink.gif
mimos8
QUOTE(ilovebasketball @ Jan 14 2008, 14:56 ) *
Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον Κουμπουρα που πραγματικα αδικηθηκε καταφορα απο την λανθασμενη νοοτροπια της ΑΕΝΚ η οποια τον πεταξε σε μια ομαδα με προβληματα δηθεν για να αποκτησει εμπειριες.
Το παιδι αυτο εχει προσοντα και εδειξε οτι την εχει την κατηγορια.
Του ευχομαι καλη πορεια.

επειδη το γνωριζω το θεμα ,απο τη στιγμη που ο κουμπουρας δεν ηταν στα πλανα παπαθεοδωρου , ο ιδιος επεμεινε να παει στην αμιλλα που τον ηθελε πολυ ο γλυκος και ειναι κοντα στο σπιτι του.η κηφισια απλα του εδωσε το ελευθερο να παει οπου θελει.
Jordan d
καλφοπουλε φτιαξε μου το ιντερνετ help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tool
Παιδιά βλέπω το Ίλιον να έχει 3 στις 3 σερί ήττες αφού ακολουθούν παιχνίδια με Κηφισιά και Ψυχικό έξω..Πολύ δυσκολο να πεί κάποιος από τώρα για τη 2η θέση ακόμα και μετά από 4-5 αγωνιστικές πιστευω ότι δεν θα έχει ξεκαθαρίσει τίποτα! Έχει πολύ ψωμί...
ADEKASTOS
QUOTE(tool @ Jan 15 2008, 16:58 ) *
Παιδιά βλέπω το Ίλιον να έχει 3 στις 3 σερί ήττες αφού ακολουθούν παιχνίδια με Κηφισιά και Ψυχικό έξω..Πολύ δυσκολο να πεί κάποιος από τώρα για τη 2η θέση ακόμα και μετά από 4-5 αγωνιστικές πιστευω ότι δεν θα έχει ξεκαθαρίσει τίποτα! Έχει πολύ ψωμί...

Εχεις απόλυτο δίκαιο σε οτι αφορά την ανοδο ,υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμη ,αλλα αν θέλουμε να κάνουμε μία εκτίμηση κατα την δική μου αποψη τον πρώτο λόγο τον εχει το Ψυχικό γιατί εχει πιο ευνοικό πρόγραμμα απο τους αλλους δύο διεκδικητές και φαίνετε οτι βοηθάει πολύ και η σφυριχτρα , ισως η Πεντέλη να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση αλλά οπως ειπα και σε παλαιότερο ποστ ειναι ικανή να κερδίσει την Κηφισιά εκτος και να χάσει απο το Ψυχικό στην εδρα του.Το δε Ιλιον η χθεσινή ηττα τους εβγαλε απο το κόλπο εκτός και αν κερδίσουν μέσα στο Ψυχικό την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.Πάντως πρέπει να παραδεχθούμε οτι γίνετε ενα πολύ καλό πρωτάθλημα και θα εχουμε πολλά σασπένς.
MISTA81
QUOTE(mimos8 @ Jan 15 2008, 13:37 ) *
επειδη το γνωριζω το θεμα ,απο τη στιγμη που ο κουμπουρας δεν ηταν στα πλανα παπαθεοδωρου , ο ιδιος επεμεινε να παει στην αμιλλα που τον ηθελε πολυ ο γλυκος και ειναι κοντα στο σπιτι του.η κηφισια απλα του εδωσε το ελευθερο να παει οπου θελει.



αλήθεια ειναι αυτο...και μένα ο θόδωρας αυτο μου εχει πει τον βολευε η μικρή διαδρομή απο το σπίτι του και το οτι ο γλύκος τον ηθελε πολύ.
ilion_player
Καλησπέρα σε όλους. Κάποιες υποχρεώσεις μου με κράτησαν μακριά από το forum και μου έλλειψε. Συνοπτικά για τα δύο παιχνίδια της ομάδας μου θέλω να πω ότι με ξάφνιασαν τόσο η ευκολία που κερδίσαμε στο Γαλάτσι (δυστυχώς δεν είδα το παιχνίδι) όσο και η ήττα από το Χολαργό (το είδα το παιχνίδι αλλά δεν το βιντεοσκόπησα δυστυχώς). Για το παιχνίδι με το Χολαργό υπάρχουν κάποια δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία αλλά για πρώτη φορά μίλησα με διαιτητή μετά από αγώνα (δεν θυμάμαι το όνομά του δυστυχώς) και ο άνθρωπος μου μίλησε με επιχειρήματα υποστηρίζοντας το έργο του και σέβομαι την άποψη και την στάση του. Όμως η ήττα ήρθε καθαρά από την απόδοση της Ένωσης και όχι από την διαιτησία οπότε οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Χολαργού. Για την Ένωση όσο υπάρχουν παιχνίδια τίποτα δεν χάθηκε και θα πρέπει να δούμε μπροστά. Παρεπιπτόντως να ευχαριστήσω τον φίλο που μου ευχήθηκε καλό ταξίδι στην Κηφισιά (εγώ το παίρνω θετικά) και ελπίζω να τον δω στο γήπεδο όπου πιστεύω ότι θα βιντεοσκοπήσω τον καλύτερο αγώνα της σεζόν. Φίλε Jabar χάρηκα πολύ για την γνωριμία και εγώ και η οικογένειά μου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος κάθε παιχνιδιού θα χειροκροτώ πάντα νικητές και ηττημένους ιδιαίτερα μετά από παιχνίδια σαν αυτό της Δευτέρας. Τέλος μια επισήμανση προς τους ελέγχοντες το forum σχετικά με τα κακώς γραφόμενα και τις ποινές. Υπάρχουν και κάποια λίγα πράγματα που σας ξεφεύγουν όπως το post κάποιου φίλου για διαπλεκόμενο πατέρα στο Ίλιον χωρίς όνομα και επιχειρήματα που να το στηρίζουν. Αυτό δεν εμπίπτει σε κάποιο κανονισμό; Το θεωρείτε σωστό έτσι όπως γράφτηκε; Επειδή δεν πρόσεξα κάποια αντίδραση (μπορεί βέβαια να έχει γινει κάποια νύξη και να μην την πρόσεξα εγώ οπότε σε αυτή την περίπτωση ζητώ συγνώμη). Αλήθεια μια και είδα κάτι για warn που θεωρείται ποινή, νομίζω ότι έχω και εγώ κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω το λόγο. Δεν θυμάμαι να έγραψα κάτι προσβλητικό. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε για να μην το επαναλάβω; Ευχαριστώ και συγνώμη για άλλη μια φορά για το μεγάλο post.
mantelos
Ακομα μια ηττα για μας,συνεχομενη κιολας.(Σπατα) ας ελπισουμε οτι θα ξεσπασουμε πανω στο Κορωπι. Παντως γεγονος ειναι οτι ολα τα παιχνιδια μπορεις να τα κερδισεις αλλα και να τα χασεις. (εκτος της Κηφησιας smile.gif )

η ηττα της Ενωσης, δε νομιζω πως θα την κανει να βγει απο το παιχνιδι...εχοντας δει ολες τις ομαδες πλεον εκτος μιας, ειναι οι πιο σταθερη μεσα στο γηπεδο. Το Ψυχικο εχει πολυ καλους παιχτες αλλα δε νομιζω να μη κανει απροσμενες ηττες. Πεντελη καλη ομαδα,σιγουρα, αλλα ως εκει,νομιζω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.