QUOTE(DORIAN @ Apr 9 2008, 11:58 )
Mαλλον συμφωνουμε.
Αν ο ΑΡΗΣ επαιζε μπασκετ ανταξιο των παικτων του θα επρεπε απο τωρα να πανυγηριζε την ανοδο.
εχω την εντυπωση οτι ο αρης εχασε φετος τρομερη ευκαιρια,αν ειχε ενα ακομη πλαγιο
κ τους βορια-μιχαλοπουλο σε καλυτερη κατασταση θα ηταν σιγουρα στη θεση του ψυχικου.
του αξιζει η τριτη θεση πανω απο την γειτονα ενωση ιλιου που επισης εχασε μοναδικη ευκαιρια
να βγει κ πλεον δε τη βλεπω ξανα τοσο ψηλα αφου με τη χρονια που εκανε ο παπαλουκας
θα παει για πολυ χρημα του χρονου που η δε δινει ενω ο σκαλωμενος ηδη ακουγεται αρκετα
κ μαλιστα εγω ξερω για 2 ομαδες μια α εσκα κ μια γ εθνικη που ειναι διατεθιμενες να
αγορασουν το δελτιο του επισης δινοντας του λεφτα που οσο ειναι στην ενωση στην α εσκα
3 χρονια δε τα εχει παρει,ενω με το πρωταθλημα που εκανε ο μακρης κ αυτος μπορει να ζητησει
κατι.για πεντελη τα χω πει,ο χολαργος παντα βρισκει την ακρη,ενω βαζω στοιχημα οτι η ομαδα
που θα πρωταγωνιστισει του χρονου θα ειναι ο παπαγου που εχει καποιους παιχτες-δελτια που
στην α εσκα κανουν μεγαλη διαφορα.για τους υπολοιπους περιμενω να δω τη μαχη της
παραμονης κ οσο για ψυχικο κηφισια θα τα πουμε προς το πασχα που εκ των εσω θα ξερω
περισοτερα.θα βγαλω μια ειδηση ,ο καρατζας θα συμφωνησει με κηφισια τη τελευταια μερα
των μεταγραφων αν μεινει ο παπαθ. για να δει τι πραγματεια θα ερθει ,εκτος αν επιβεβαιωθουν
οι πληροφοριες που εχω οτι οι κολλητοι του ετοιμαζουν στον κοουτς κατι μεγαλο.
κ ενα κουιζ.
αν ανεβει ο μπαρτζωκας στον αρη(α1) ποιος προπονητης α εσκα που τον ειχε κ συμπαιχτη(ηρακλειο) παει
για βοηθος(ηταν φετος σε ομαδα της α αλλα εφυγε νωρις)κ χαιρομαι γι αυτο γιατι το αξιζει.δε θα πω
για να μη χαλασει,οσοι ξερουν καλως.
αυτα τα ολιγα κ επειδη πολλα θα ειπωθουν κ λιγα θα γινουν ευτυχως τα γραπτα μενουν κ εδω
θα ειμαστε να δουμε ποιοι θα εχουν τη πιο αξιοπιστη πληροφορηση.
.