Όχι nikefallin, αυτό το τόπικ δεν ισχύει πια. Θα το σβήσω καθώς συνιστά παράβαση του κανονισμού 6.
Η ευκαιρία δώθηκε για όσους ήθελαν να κάνουν παράπονα, εμείς δεχθήκαμε να κάνουμε διάλογο αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε.
Αντ'αυτού, όπως περίμενα δυστυχώς, ορισμένοι προτιμούν άλλου είδους διάλογο...
QUOTE(Bruce Wayne @ Jan 15 2008, 12:24 )
Pios ine aftos pou krini ti ine enoxlitiko ke ti oxi ke me pio kritirio.
giati ego de dexome na me diaolostelni kanenas karagiozis.
Εγώ και οι συντονιστές είμαστε που το κρίνουμε.
Ακόμα κι αν είναι λάθος τα κριτήριά μας, κανείς δε σας υποχρεώνει να γράφετε. Έχουμε θεσπίσει κάποιους κανονισμούς, κάποια στάνταρ, κάποιους κανόνες συμπεριφοράς τους οποίους:
1) Δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε
2) Από την πορεία του basketforum βλέπετε πως η τακτική αυτή έχει πετύχει, οπότε γυρίζουμε στο 1).
Με αυτό το ποστ σου, πέραν του ότι έγινε παραβίαση του κανονισμού 6, παίρνεις warn για τον χαρακτηρισμό που έκανες.
Βλέποντας εκείνο το περίφημο ποστ, μη γνωρίζοντας καταστάσεις-πρόσωπα-ομάδες, διακρίνω ότι αυτός που το έγραψε έκανε χιούμορ, τα πολλά smilies στο κάτω μέρος του ποστ αυτό μου έδειχναν.
Αν ωστόσο πίστευες ή πιστεύεις πως δεν ισχύει αυτό, καλό θα ήταν να έστελνες ένα πμ είτε σε εμένα είτε σε έναν από τους συντονιστές του φόρουμ, όπου θα μας ανέφερες το λόγο με κόσμιο τρόπο (και σε ελληνικά αντί για greeklish αν αυτό είναι δυνατόν). Απαιτήσεις και προειδοποιήσεις, λυπάμαι αλλά προσωπικά θα τις προσπερνάω και δε θα τις λαμβάνω υπόψιν.
Όσον αφορά το ποστ του ilovebasketball, έχετε υπ'όψιν πως έχει ένα βεβαρημένο ιστορικό.
Αν ωστόσο, πάλι πιστεύετε πως αδικήθηκε, στείλτε πμ και θα το συζητήσουμε-σκεφτούμε-άρουμε την ποινή (αν δούμε ότι κάναμε λάθος).
Όσο, όμως, στήνετε λαϊκά δικαστήρια και κάνετε δημόσιες απαιτήσεις, το μόνο που κάνετε είναι να δυσχαιραίνετε τη θέση του.
Οπότε, από εδώ και πέρα όποιο ποστ είναι εκτός θέματος θα σβήνεται. Αν είναι εκτός θέματος και συνιστά παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας, θα δίνεται και warn.
ΥΓ: Μία προσωπική παράκληση. Μη βγάζετε ανόητα συμπεράσματα του τύπου "μη φέρεστε καλά στους φίλους σας και ρίχνετε τους άλλους"...
Πέραν του ότι με κάνουν να βγάζω σπυράκια νομίζοντας ότι βρίσκομαι σε νηπιαγωγείο, εκθέτετε τους ίδιους τους εαυτούς σας σε όσους είναι λίγο περισσότερο καιρό στο φόρουμ και γνωρίζουν καλύτερα.