QUOTE (Joda @ Jan 30 2018, 00:11 )
Στο 2ο ημιχρονο για αλλη μια φορα του πηρε την ταυτοτητα ο Πασκουαλ του Σφαιροπουλου. Δεν ειναι τυχαιο το 5-0 νικες συνεχομενες του Πασκουαλ (βαζω και τις 2 τελευταιες ηττες του περσινου πρωταθληματος)..Κατι συμβαινει...
Το θεμα ειναι οτι ολη η ομαδα ειναι σε κακη κατασταση εδω και καιρο...και οταν συμαινει αυτο ειναι ευθυνη του προπονητη.
Απ οτι φαινεται αν δεν αλλαξει κατι αυτες τις μερες στο θεμα προπονητη η κατρακυλα θα συνεχιστει..
Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι λάθος απάντηση.
Καμιά ταυτότητα δεν πήρε ο Πασκουάλ. Αν έχουμε παράπονο εμείς από τον Ολυμπιακό, τότε τι να πει ο Παναθηναϊκός, που έπαιξε ένα μετριότατο μπάσκετ, χωρίς ποτέ να φτάσει τον πήχυ που έβαλε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο.
QUOTE (value basket @ Jan 29 2018, 23:53 )
Δυστυχως ο σφαιρο , συνεχιζει κ ειναι θολωμενος,ενω δειχνει να μην εχει τα κοτσια ν'αλλαξει το παιγνιδι του μπιλ αλλα κ να μειωσει το χρονο συμμετοχης του. Η αλλαγη προπονητη ,στη μεση της σεζον πολυ δυσκολα θα βελτιωσει τη κατασταση, γιατι το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο. Αυτο που χρειαζεται η ομαδα, οπως εχουν τωρα τα πραγματα, ειναι δυο καλοι ξενοι παιχτες, γιατι το ροστερ ειναι πολυ μικρο κ αδειο. Κατι τετοιο ομως κοστιζει ακριβα. Αν σκεφτουμε οτι στη δωδεκαδα εχουμε τολιοπουλο κ μπογρη που δεν υπαρχουν,τομσον μηδεν, ρομπερτς πολυ μετριο, γουιλτζερ απειρο(τι θα κανει στους τελικους η το φαιναλ φορ
μπιλ στα 36, πρι στα 33, μιλουτινοφ σχεδον μηδεν κλπ κλπ. Τοτε ποιοι μενουν κ ποσοι νεοι παιχτες χρειαζονται; Και αν τα φτυσει ο παπανικολαου( ο καλυτερος μας εως τωρα) ; μαντζαρης, παπαπετρου μετριοτατοι/ασταθεις. Αρα μενει ο σφαιρο( αν κ εγινε λουζερ ) και παιρνουμε 2 τουλαχιστον αστερια, μηπως αλλαξει η κατασταση ,διαφορετικα καληνυχτα για φετος, οσο πικρο κ αν ειναι.
Δεν νομίζω να είχε κάτι κακό σήμερα το παιχνίδι του μπιλ, ούτε και έπρεπε να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του.
Οι υπόλοιποι που αναφέρεις μια χαρά παίκτες είναι και καλά αποτελέσματα έχουν φέρει. Μόνο με τον Ρόμπερτς (κατά τη γνώμη μου) υπάρχει κάποιο θέμα, αλλά και πάλι, εμένα προσωπικά ο παίκτης αυτός μου αρέσει. Έχω δει στο παιχνίδι του πολύ καλά στοιχεία, που τώρα, όμως, δεν τα βλέπω. Αλλά δεν μπορείς να τον πεις κακό παίκτη.
QUOTE (basket72 @ Jan 30 2018, 00:13 )
Λοιπόν εσύ ή ο Γιάννης ο Σφαιρόπουλος είσαι ή συγγενής του!
Πλάκα κάνω... γενικά το πάμε χαλαρά σε τούτο εδώ το φόρουμ οι περισσότεροι..υπάρχουν και οι φανατισμένοι εώς και μισαλλόδοξοι, υπάρχουν και οι εμπαθείς, υπάρχουν και οι ξερόλες αλλά γενικά επικρατεί μια ατμόσφαιρα μέσω και κάποιων κανόνων (απαραίτητων δυστυχώς για μας τους Έλληνες...) που θα ήθελα να την έβλεπα και παραέξω.
Κατά τα αλλά ενώ έχεις κάποιο δίκαιο σχετικά με όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο(όντως είδαμε και κάποια θετικά σημάδια από πλευράς κόουτς) το χάνεις εντελώς στο δια ταύτα γιατί απλούστατα στο μπάσκετ είναι δύο τα ημιχρόνια τα ρημάδια.
Από τη στιγμή που έστω και σημερα με την απενενοημένη
αλά Ελ Σιντ εμφάνιση των δυο παλιοσειρών μας, δεν μπορέσαμε να νικήσουμε για 5η συνεχή φορά τον Παναθηναϊκό, το αποτέλεσμα γράφει μηδέν εις το πηλίκο - προσθετικά πάντα με τις εμφανίσεις μας στην Ευρωλίγκα που αυτές για μένα είναι το κυριάρχο.
Κατά τα άλλα, μακάρι να έχεις δίκιο και εμείς μην ανησυχείς θα τις κάνουμε τις κωλοτούμπες μας μέχρι και φορμάκια ενόργανης για να μην πω και ρυθμικής θα φορέσουμε μέχρι και με κορίνες θα παίξουμε
Προς το παρόν δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Αν αλλάξει (και στα δύο ημίχρονα όμως εε;
) εδώ είμαστε.
Κατά πρώτο, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με πληροφόρησες κάτι που αγνοούσα τόσο καιρό: ότι στο μπάσκετ είναι δύο τα ημίχρονα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
Δεύτερον, δεν έχω καμιά όρεξη να βλέπω κωλοτούμπες. Το βρήκαμε τώρα: λέμε ό,τι μας κατέβει, βρίζουμε και χλευάζουμε ανθρώπους της ομάδας που πονάνε την ομάδα και κάνουν ό,τι μπορούν, τους βγάζουμε όλους άχρηστους και για πέταμα, κι αν τα πράγματα έλθουν αλλιώς, τότε χαζογελάμε και το ρίχνουμε στις κωλοτούμπες. Να τις βράσω εγώ τις κωλοτούμπες. Σεβασμό σε μια ομάδα που τον αξίζει, μπορείτε να δείξετε;