Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
rankin
QUOTE(basketikos13 @ Jun 1 2018, 19:39 ) *
Φιλε μου εχω παρατηρησει κατα το παρελθον οτι γραφεις καλα και σωστα.
Προφανως και τωρα σε εχει τυφλωσει δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση σε αυτο το ποστ σου...

Απο τους 4 διαιτητες της ευρωλιγκα οι δυο σφυριζουν κανονικα, ενω οι αλλοι δυο οχι.

Αυτο θα το κρινει η ανεξαρτητη αρχη της ΚΕΔ. Ναι ετσι γινετια παντου, αυτη η επιτροπη σε ολες τις χωρες αξιολογει τους διαιτητες. Ουτε ο ολυμπιακος ουτε ο αγγελοπουλος ουτε ο βασιλειαδης.

Ο Βασιλακοπουλος ειναι εκλεγμενος, αν λεει κατι αυτο...

Ειναι λιγο ντροπη να θελει μια ομαδα συγκεκριμενους διαιτητες και να το κανει θεμα παραλληλα παραλληλα με την διαμαρτυρια του η την μυνηση τους...

Τα τελευταια χρονια οταν ησουν καλυτερος πηρες τους τιτλους 2015, 2016 με αυτους τους διαιτητες, με την ιδια ΚΕΔ, με τον ιδιο βασιλακοπουλο. Κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε, ολοι εδωσαν συγχαρητηρια.

υγ: Δεν γινεται μονα ζυγα μονοζυγα. Ολοι βλεπουν και κρινουν την διαφορα που υπαρχει στα ροστερ των δυο ομαδω τοσο ποιοτικα, οσο και ποσοτικα, οσο και σε θεμα φορμας.
Η λογικη λεει μια ευκολη κατακτηση του τιτλου απο τον ΠΑΟ και γι αυτο βρεθηκε η ευκαιρια απο το πουθενα να δημιουργηθει θεμα.

υγ2: Το θεμα αυτο θα λυθει προσεχως και με τους παικτες και με τους διαιτητες. Οι διαιτητες και η ευρωλιγκα διακιωθηκαν με την προφαση οτι δεν επηρεαζουν πουθενα το προγραμμα της φιμπα και οτι ενας αθλητης και προπονητης θα μμπορουσε να μετεχει και στις δυο διοργανωσεις.
Πλεον ομως με τα παραθυρα το προγραμμα της ευρωλιγκα επηρεαζει σαφως αυτο της φιμπα, οποτε η φιμπα θα διακαιωθει πανυγηρικα. Οποτε τοτε παικτες και διιτητες αναγκαστικα θα διαλεξουν...


Αν ειχες διαβάσει προσεκτικά τα προηγούμενα σχόλια μου θα ειχες διαπιστώσει πως πολλά απο αυτά που γράφεις τα έχω ηδη απαντήσει, οπως επίσης σημείωσα οτι θα είναι λάθος να χρησιμοποιηθεί στη πορεία ως δικαιολογία η όλη ιστορία

Λάθος για τον ιδιο τον Ολυμπιακό και για κανέναν άλλο.

Τώρα, το κατα πόσον οι συγκεκριμένοι διαιτητές σφυρίζουν φέτος, ψάξτο λιγο καλύτερα.
Ομοίως, μπορείς να ψάξεις καλύτερα και το κατα πόσον η ΚΕΔ ειναι ανεξάρτητη αρχη, οπως και το πως ακριβως ο Βασιλακόπουλος παίρνει ποσοστά Κιμ Γιονκ Ουν
Ολα αυτά έχουν γραφτεί στα διάφορα τοπικ εκατοντάδες φορές, και δοξα τω θεώ, εδω μέσα δε κυκλοφορουν ουτε παπαγαλάκια, ούτε πληρωμένοι δημοσιογράφοι.
Μπορεί να γράφουμε ως φίλαθλοι συγκεκριμένων ομάδων, αλλά προσωπικό συμφέρον δεν έχουμε.

Μιλάς για τύφλωση.
Μπορεί
Εγραψα και νωρίτερα:
Εν τέλει, αντε να δεχτώ οτι ο Ολυμπιακός φωνάζει γιατι ειναι πονηρός, ψάχνει δικαιολογίες και βρήκε αφορμή για να το κάνει.
Ο Παναθηναϊκός ειναι ευχαριστημένος απο αυτά που συμβαίνουν; Δε θα έπρεπε να πάρει θέση; Αγωνίζεται για το καλό της ευρωλίγκας, και το καλό του ελληνικού μπασκετ του ειναι αδιάφορο; Τα βρίσκει ολα καλώς καμωμένα; Δεν τον ενοχλεί που υπο σκιώδες περιβάλλον, παραμένει σιωπηλός, αμέτοχος και δίνει πάτημα στον αιώνιο αντίπαλο του να φωνάζει;

Υπενθυμίζω οτι κάποιοι πέρασαν απο το αυτόφωρο προσφάτως και κάποιοι άλλοι την γλίτωσαν στο τσακ.
Ασχετη ισως πληροφορία, αλλά την αφήνω εδώ να υπάρχει
Υπενθυμίζω επίσης οτι είμαστε η μοναδική ομοσπονδία στην ευρώπη, οπου η ανεξάρτητη αρχή διαιτησίας, αδιαφορεί για τις δικαστικές αποφάσεις και έκρινε, ξαφνικά, φέτος, οτι οι κατα τεκμήριο καλύτεροι έλληνες διαιτητές, οι οποίοι μέχρι πέρσι σφύριζαν ολα τα μεγάλα παιχνίδια, ειναι χειρότεροι απο τα φυντάνια που ανέβηκαν απο την Α2, κάποιοι εκ των οποίων ειναι και στενοί συγγενείς με τον κατα τ'αλλα αδιάφθορο πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής διαιτησίας, ο οποίος διατηρεί και επαγγελματικές σχέσεις με πρόεδρο ομάδας της Α1, κάνοντας κάθε ρυθμιστικό κανόνα και κάθε έννοια του "conflict of interest" να μοιάζει με ανέκδοτο.

Όλα αυτά, δεν ακουμπούν κανέναν, δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μονο τυφλωση προκαλούν στον οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι, δεν έχουν δει τα χάλια της ομάδας τους, αλλά περιμένουν να βρουν δικαιολογία για την επερχόμενη σκούπα...

Ολα έχουν καλώς λοιπον
Επιτέλους βρήκαμε τη δικαιολογία που ψάχναμε.
Η νομιμότητα τηρείται στο ακέραιο

Ο Βασιλακόπουλος εκλέγεται με 97% χάρη στα σπάνια ηγετικά προσόντα του
Ο Συμεωνίδης ειναι αδιάφθορος και ανεξάρτητος
Οι Ολυμπιακοί είμαστε χάπατα
Ο ΔΠΓ είδε πολλά στραβά στην ευρωλίγκα και είπε, απο την καλή του τη καρδιά, να παλέψει μόνος του να τα διορθώσει, και ευτυχώς που έχουμε αυτόν, ωστε αν κάτι πάει στραβά και στην ελλάδα κάποια στιγμή, θα μας βοηθήσει να το καταλάβουμε, αφου πάλι θα πρωτοστατήσει υπερ της προστασίας του δικαίου

Μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι
Το λύσαμε το μυστήριο
Weekendman
Τζάμπα συζητάτε λέμε τουλάχιστον για βραχυπρόθεσμο επίπεδο. Μπορεί να ειρωνεύτηκα τον Βασιλειάδη με την πιθανότητα να βάλει υποψηφιότητα στην Πάτρα. Αλλά προφανώς υπάρχουν πιο απτά δείγματα όπως η ρητορική του προς την ΕΟΚ που είναι φιλική. Και η σύγκριση της αντιμεντώπισης ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο που βγάζει μάτια. Και εφόσον εσωτερικά του μπάσκετ γίνονται δύσκολα αλλαγές. Ας συγκεντρωθούμε σιγά-σιγα σε θέματα τύπου πως θα καλύψουμε αμυντικά τον Γουίλτζερ.
Conan1982
QUOTE (basketikos13 @ Jun 1 2018, 19:39 ) *
Οι διαιτητες και η ευρωλιγκα διακιωθηκαν με την προφαση οτι δεν επηρεαζουν πουθενα το προγραμμα της φιμπα και οτι ενας αθλητης και προπονητης θα μμπορουσε να μετεχει και στις δυο διοργανωσεις.
Πλεον ομως με τα παραθυρα το προγραμμα της ευρωλιγκα επηρεαζει σαφως αυτο της φιμπα, οποτε η φιμπα θα διακαιωθει πανυγηρικα. Οποτε τοτε παικτες και διιτητες αναγκαστικα θα διαλεξουν...


Βασικά οι παίκτες έχουν διαλέξει από πέρυσι. Οι παίκτες δεν τιμωρήθηκαν ενώ οι διαιτητές ναι, και αν αληθεύει το άρθρο του Eurohoops μόνο στην Ελλάδα έχουν τιμωρηθεί διαιτητές.
Να δεχτώ ότι είναι δικαίωμα της ομοσπονδίας να επιλέγει όποιον διαιτητή θέλει. Ποιος όμως ζημιώνεται περισσότερο; Οι διαιτητές της Ευρωλίγκας ή η ίδια η Α1 όπου το επίπεδο των διαιτητών είναι εμφανώς χαμηλότερο;

Στα του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι καλά κάνουν οι Αγγελόπουλοι και φωνάζουν και δεν το κάνουν μόνο τώρα το περίεργο είναι οι άλλες ομάδες που αδιαφορούν με την κατάσταση.
Για τους τελικούς σε κάθε περίπτωση η εικόνα θα μετρήσει, όχι ότι δεν θα γκρινιάζουμε για τους διαιτητές (έτσι χάνεται και η μισή μαγεία στην Ελλάδα smiley.gif ) αλλά ειδικά αν δεν φανούμε ανταγωνιστικοί (που εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε) δεν θα σώσει κανέναν η δικαιολογία της διαιτησίας.
rahxephon13
Ολόκληρη η επιστολή των αγγελοπουλων στον τσιπρα.
Conan1982
QUOTE (rahxephon13 @ Jun 2 2018, 10:01 ) *
Ολόκληρη η επιστολή των αγγελοπουλων στον τσιπρα.


Δεν καταλαβαίνω αφού θεωρούν την σύνθεση της ΚΕΔ παράτυπη γιατί δεν έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη να πάρουν προσωρινή διαταγή ή ασφαλιστικά μέτρα αλλά στέλνουν επιστολή στον Πρωθυπουργό.
Εν τω μεταξύ μ' αρέσει και εκεί που λένε ότι δεν απάντησε κανείς και στα εξώδικα που τους είχαν στείλει. Σιγά μην αιτιολογούσαν τις αποφάσεις τους.
Γεγονός είναι ότι οι Αγγελόπουλοι φωνάζουν καιρό τώρα και τους έχουν βγάλει μέχρι και γραφικούς, ενώ έπρεπε να στείλουν επιστολή στον Πρωθυπουργό για να γίνει όλος αυτός ο ντόρος.
rankin
Έχει παντως ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της πολιτείας, τωρα που μπήκε και αυτή στο παιχνίδι.

Για όποιον δε κατάλαβε, ειναι πλέον πολιτικό το πεδίο της μάχης
Reggie Miller #31
QUOTE(rankin @ Jun 2 2018, 09:33 ) *
Έχει παντως ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της πολιτείας, τωρα που μπήκε και αυτή στο παιχνίδι.

Για όποιον δε κατάλαβε, ειναι πλέον πολιτικό το πεδίο της μάχης


Το παιχνίδι είναι πολιτικό εδώ και πολύ καιρό,τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ας μην το πιάσουμε όμως από τα παλιά,αλλά από αυτό που έγινε προχθές,όταν γίνονται αυτά τα όμορφα και ο υφυπουργός αθλητισμού,που κατά τα άλλα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε άλλες περιπτώσεις,δεν βγαίνει να κάνει μια δήλωση και είναι άφαντος,τότε καταλαβαίνεις πως έχει η κατάσταση.Ασχέτως οπαδικών,όποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί πως όλο αυτό που γίνεται δεν είναι νόμιμο,ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων,τότε υπάρχει θέμα.
Και για να ξεκαθαρίσω τη γνώμη μου,το έχω ξαναπεί,ο ΠΑΟ φέτος είναι καλύτερος από εμάς και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει.Αλλά το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός πληρώνει πως δεν έχει επαφές ούτε με την κυβέρνηση,ούτε με την ομοσπονδία,ούτε με δημοσιογράφους και φυσικά την όλη κόντρα που έχει ανοίξει ο Μαρινάκης με την κυβέρνηση.
Για εμένα από τη στιγμή που η ομάδα έχει πρόβλημα με την ομοσπονδία,με την ΚΕΔ κτλ εδώ και χρόνια και με το τελευταίο επεισόδιο,τότε παίρνεις την ομάδα και φεύγεις.Και επειδή πολλοί θα φανούν να το παίξουν έξυπνοι,δε γίνεται όταν το είχαν κάνει οι Γιαννακόπουλοι να ήταν μαγκιά και τώρα να μην είναι η σωστή λύση,μην κοροιδευόμαστε.
shtarkws
Παρακαλώ αυτή η συζήτηση παρόλο που αφορά και τον Ολυμπιακό, να συνεχιστεί στο νήμα της ομοσπονδίας
jazz thrilos
Είναι αναμφισβήτητο οτι όλοι, μα όλοι βλέπουμε οτι στο ελληνικό μπάσκετ κάτι έχει αρχίσει και δεν πάει καλά τα τελευταία πολλά χρόνια με ευθύνη πρώτα και κύρια του προέδρου της ΕΟΚ που αρνείται να πιστέψει οτι η γη θα συνεχίσει να γυρίζει και μετά την αποχώρηση του. Όπως επίσης νομίζω οτι όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού δικαίως μπορούμε να θεωρούμε οτι η ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ έχει δείξει πολλάκις την "συμπάθεια" της σε συγκεκριμένη ομάδα εις βάρος της δικής μας.

Όμως επιμένω να θεωρώ ρεζιλίκια αυτά που έβγαιναν ή και βγάινουν ακόμα προς τα έξω για σκέψεις μη συμμετοχής της ομάδας μας στους τελικούς με αφορμή όχι γενικά τις παρατυπίες-παρανομίες της ΕΟΚ, αλλά συγκεκριμένα για το θέμα των διαιτητών.

Τελειώνουν οι τελικοί ήσυχα και ωραία, η καλύτερη ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα, βλέπουμε λίγο μπάσκετ και βγάζουμε τα αγωνιστικά μας συμπεράσματα για την επόμενη σεζόν. Αμέσως μετά, οι πρόεδροι μπορούν να ξεκινήσουν ανένδοτο, να τους πλακώσουν στις μηνύσεις, να αρνηθούν να αγωνιστεί η ομάδα μας του χρόνου στο νέο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει τίποτα, να στείλουν όσες επιστολές θέλουν στον Τσίπρα (νομίζω οτι η φοράδα στο αλώνι πρέπει να υποφέρει απο διάρροια πια...) και γενικά να χαλάσουν τον κόσμο.

Όμως επειδή πέρασαν ένα απόγευμα στο αυτόφωρο δυο-τρεις διαιτητές και παράγοντες της ΕΟΚ πέντε μέρες πριν τους τελικούς δεν δικαιολογεί την έκρηξη απο μεριάς Αγγελόπουλων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Χίλια δίκια να έχουν, που έχουν, έπρεπε να καταλάβουν οτι το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κάποιους να αισθανθούν πιο ήσυχοι μπορστά στο ενδεχόμενο μιας ακόμα απώλειας τίτλου. Και μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, το τελευταίο που θέλουμε ως ομάδα είναι να πάμε στους τελικούς καθησυχασμένοι.
RipCity
Αλήθεια γενικά τι πιστεύετε πως πρέπει να γίνει?

Δε θα μου άρεσε φυσικά να μην κατέβει η ομάδα, ως φίλαθλος του αθλήματος δε το θεωρώ σωστό, αλλά από την άλλη αν πραγματικά μιλάς και σε γράφουν τι πρέπει να κάνεις? Τόσο γράψιμο που χει φάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν πρέπει να χει ξαναυπάρξει. Κι εννοώ το να μη παίρνει ουσιαστικά θέση ποτέ κανείς γι' αυτά που θίγονται κι απλά να πετούν την μπάλα στην εξέδρα. Ο άλλος ασχολείται μόνο με ποδόσφαιρο τάχα υφυπουργός Αθλητισμού. Του στέλνεις γράμμα και το κάνει forward λες κι ήταν σπαμ.
Όταν βάζεις τόσα χρήματα κάθε χρόνο και εκπροσωπείς και το ελληνικό μπάσκετ επάξια στην Ευρώπη ε όσο να ναι θες να παίρνεις και καμιά απάντηση στα ερωτήματα που θέτεις. Εδώ και πόσα χρόνια υπάρχει η ίδια ιστορία. Ρωτάει κάτι ο Ολυμπιακός, μπάλα εξέδρα ΕΟΚ,ΕΣΑΚΕ κτλ. Προσωπικά αν ήμουν Αγγελόπουλος θα είχα εκνευριστεί άπειρα γιατί κανείς δε δείχνει να τους σέβεται αρκετά για να ασχοληθεί ουσιαστικά. Ακόμη και τρελός με χαρτί να ήσουν μια απάντηση θα έπρεπε να την πάρεις και μια ουσιαστικά κουβέντα θα έπρεπε να χει γίνει. Πρέπει να χουν πολύ busy schedule δεν εξηγείται αλλιώς. Από τη μία δε θέλουμε ποδοσφαιροποίηση του μπάσκετ, αλλά από την άλλη έτσι δεν έφτασε εκεί που έφτασε το ποδόσφαιρο? Επειδή η κυβέρνηση δεν ασχολιόταν ποτέ?
Δε γίνεται ρε φίλε να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Βγήκε ο άλλος της ΚΕΔ και λέει η ΚΕΔ κρίνει ποιοι διαιτητές είναι καλύτεροι. Δηλαδή επειδή αυτοί κρίνουν πρέπει να πιστέψουμε ότι όλως τυχαίως οι 4 διεθνείς της Euroleague είναι ξαφνικά χειρότεροι από 20 άλλους. Δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα, απλά μια αντικειμενική αξιολόγηση έγινε ας πούμε και πρέπει να το χάψουμε.
john wick
@ripcity
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι σε θεωρώ πολύ σεβαστό μέλος εδώ μέσα (Ο καλύτερος είναι ο jazz thrylos rolleyes.gif ).
Πιστεύεις ότι τα τελευταία ,να πω 5 χρόνια ,ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Παναθηναϊκό έχει αδικηθεί και σε ποια παιχνίδια?
Γενικά βλέπεις έναν πόλεμο σε βάρος της ομάδας σου?
Zoys
QUOTE(john wick @ Jun 2 2018, 18:12 ) *
@ripcity
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι σε θεωρώ πολύ σεβαστό μέλος εδώ μέσα (Ο καλύτερος είναι ο jazz thrylos rolleyes.gif ).
Πιστεύεις ότι τα τελευταία ,να πω 5 χρόνια ,ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Παναθηναϊκό έχει αδικηθεί και σε ποια παιχνίδια?
Γενικά βλέπεις έναν πόλεμο σε βάρος της ομάδας σου?

Δεν θα γίνει κουβέντα στη βάση τέτοιων ερωτημάτων.
nikolas_asteri
Ρε παιδιά κράζουμε όλοι (σχεδόν) τον ΔΠΓ ότι είναι γραφικός και έχει άδικο να ξεσπαθώνει κατά της Ευρωλίγκας και να θεωρεί ότι αδικείται αλλά αυτή η μίρλα των Αγγελοπουλων είναι οκ; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το κριτήριο σας.

Πάντα γίνονται μπασκετικές και (όσο γίνεται αντικειμενικές) κουβέντες εδώ και πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις πως κάποια παιδιά προσεγγίζουν το παιχνίδι μακριά από οπαδικές τακτικές και τώρα υπάρχει μια υποβόσκουσα ατμόσφαιρα «Έλα μωρέ τους καιμένους τους Αγγελοππυλους κανεις δεν καταλαβαίνει τι δραμα ζουν»
rankin
QUOTE(nikolas_asteri @ Jun 2 2018, 18:53 ) *
Ρε παιδιά κράζουμε όλοι (σχεδόν) τον ΔΠΓ ότι είναι γραφικός και έχει άδικο να ξεσπαθώνει κατά της Ευρωλίγκας και να θεωρεί ότι αδικείται αλλά αυτή η μίρλα των Αγγελοπουλων είναι οκ; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το κριτήριο σας.

οταν περασει νυχτα στο αυτόφωρο ο Μπερτομέου, η ιστορία θα σας δικαιώσει...
Μεχρι τότε, η εξίσωση των δυο περιπτώσεων είναι εκ του πονηρού ανακριβής

QUOTE(Zoys @ Jun 2 2018, 18:13 ) *
Δεν θα γίνει κουβέντα στη βάση τέτοιων ερωτημάτων.

Συμφωνώ

Οχι άλλες εκτος θέματος ερωτήσεις/ απαντήσεις
Κουβεντα να γινει για τη ταμπακιερα και μονο

Μίλησε κανεις για αδικία;
Μιλαμε για οργανισμους που λαμβάνουν παράνομες και καταχρηστικες αποφάσεις
Να συνεχίσουν να το κάνουν ή όχι;
Αυτη ειναι η ερώτηση και καμία άλλη
nikolas_asteri
QUOTE (rankin @ Jun 2 2018, 19:35 ) *
οταν περασει νυχτα στο αυτόφωρο ο Μπερτομέου, η ιστορία θα σας δικαιώσει...
Μεχρι τότε, η εξίσωση των δυο περιπτώσεων είναι εκ του πονηρού ανακριβής


Μα δεν θέλω να με δικαιώσει καμία ιστορία. Θεωρώ γελοία αυτή τη γκρίνια από όπου και αν προέρχεται. Ειδικά με την έκταση που λαμβάνει.

Δεν είναι καθόλου εκ του πονηρού διότι στο γήπεδο και οι 2 ομάδες παίρνουν αυτό που αξίζουν (με κάποια ε-προσέγγιση προφανώς). Όποτε για μένα η γκρίνια είναι δείγμα έλλειψης αθλητικής παιδείας και για δημιουργία εντυπώσεων. Και από τις 2 μεριές φυσικά, το κριτήριο μου δεν αλλάζει ανάλογα την ομάδα.
papp7
QUOTE (john wick @ Jun 2 2018, 18:12 ) *
@ripcity
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι σε θεωρώ πολύ σεβαστό μέλος εδώ μέσα (Ο καλύτερος είναι ο jazz thrylos rolleyes.gif ).
Πιστεύεις ότι τα τελευταία ,να πω 5 χρόνια ,ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Παναθηναϊκό έχει αδικηθεί και σε ποια παιχνίδια?
Γενικά βλέπεις έναν πόλεμο σε βάρος της ομάδας σου?



Δεν θελω να απαντησω πανω σε αυτο.

Θελω ομως να πω πως ο βασιλακοπουλος δεν με εκφραζει καθολου σαν προεδρος και με ρεζιλευει σαν ελλαδα παντου με τις εμετικες του δηλωσεις οπως αυτη για τον Γκασολ.Ακομη χειροτερες ειναι δηλωσεις κωλοτουμπας μετα το κραξιμο που τρωει θελωντας να πεισει οτι αλλο ηθελε να πει και αλλο κατλαβαμε. Τα τελευταια χρονια μονο αμφιβολιες δημιουργει οπως πχ για το θεμα της ασφαλισης παικτων στην εθνικη. Σε αυτη την θεση χρειαζομαστε τον γκαλη ή παρομοιο αντικαταστατη.Πρωτιστως θα μιλησω σαν Ελληνας γιατι αυτος υποτιθεται οτι μας εκπροσωπει και σαν ελληνας θεωρω οτι ειναι ο,τι χειροτερο για το αθλημα και θα ειμασταν πολυ καλυτερα χωρις αυτον.
Conan1982
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο Ο Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένος από αυτήν την κατάσταση, ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι δηλαδή είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδιά, στην ΚΕΔ και όπου αλλού;
RipCity
QUOTE (Conan1982 @ Jun 3 2018, 08:04 ) *
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο Ο Ολυμπιακός είναι δυσαρεστημένος από αυτήν την κατάσταση, ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι δηλαδή είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδιά, στην ΚΕΔ και όπου αλλού;


Οι περισσότεροι δε νοιάζονται γιατί γι' αυτούς δεν αλλάζει κάτι. Ίσα ίσα δε θέλει η οποιαδήποτε Κύμη να μπει στο μάτι του Βασιλακόπουλου. Ο Παναθηναικός μάλλον είναι FIBA-κολλητάρι στην ψυχή και κυρίως βλέπει την κίνηση του Ολυμπιακού εκ του πονηρού. Γιατί βέβαια ο Bertomeu είναι μαφία, αλλά στην Ελλάδα όλοι αθώοι οπότε και αχρείαστο να τους σχολιάσει ελπίζω να μας το πει κάποια στιγμή στο μέλλον ο κύριος Δημήτρης.
djibriliant
Εγώ έχω να θέσω ενα αλλο θέμα, πες για οικονομία χρόνου οτι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, με την φωτια που έβαλε ειναι σε θέση να διαχειριστεί ήττα στο σεφ? Δεν λέω οτι θα χάσει αλλά αν χάσει θα κυλήσει ομαλά το παιχνίδι ή θα ξαμολυθούν τα γνωστά μπουμπουκια που το βασικο προβλημα της ζωης του είναι η τυροπιτα που ειναι στρογγυλη και δεν ξέρουν απο που να αρχισουν?
RipCity
QUOTE (djibriliant @ Jun 3 2018, 08:29 ) *
Εγώ έχω να θέσω ενα αλλο θέμα, πες για οικονομία χρόνου οτι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, με την φωτια που έβαλε ειναι σε θέση να διαχειριστεί ήττα στο σεφ? Δεν λέω οτι θα χάσει αλλά αν χάσει θα κυλήσει ομαλά το παιχνίδι ή θα ξαμολυθούν τα γνωστά μπουμπουκια που το βασικο προβλημα της ζωης του είναι η τυροπιτα που ειναι στρογγυλη και δεν ξέρουν απο που να αρχισουν?


Αυτά τα μπουμπούκια που λες ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει ικανός να τα διαχειριστεί ούτως ή άλλως, οπότε δε νομίζω να αλλάξει κάτι τώρα. Εδώ τα έσπαγαν με την ομάδα να χει πάρει Ευρωλίγκα.
basketalcoholic
QUOTE (RipCity @ Jun 3 2018, 09:25 ) *
Οι περισσότεροι δε νοιάζονται γιατί γι' αυτούς δεν αλλάζει κάτι. Ίσα ίσα δε θέλει η οποιαδήποτε Κύμη να μπει στο μάτι του Βασιλακόπουλου. Ο Παναθηναικός μάλλον είναι FIBA-κολλητάρι στην ψυχή και κυρίως βλέπει την κίνηση του Ολυμπιακού εκ του πονηρού. Γιατί βέβαια ο Bertomeu είναι μαφία, αλλά στην Ελλάδα όλοι αθώοι οπότε και αχρείαστο να τους σχολιάσει ελπίζω να μας το πει κάποια στιγμή στο μέλλον ο κύριος Δημήτρης.



Πολύ σωστά όσα γράφονται για ΕΟΚ και ΚΕΔ και για τα υπόλοιπα! Μόνο μία επισήμανση για το παράδειγμα και την αναφορα για την Κυμη. Από τα ελάχιστα σωματεία που έχουν διαφορές σχέσεις με την ΕΟΚ και τον Βασιλακοπουλο ιδιαίτερα!!! Σε όλα τα επίπεδα...
Έτσι για ενημέρωση και πληροφόρηση σε όσους δεν το γνωρίζουν! smiley.gif
rankin
QUOTE(djibriliant @ Jun 3 2018, 09:29 ) *
Εγώ έχω να θέσω ενα αλλο θέμα, πες για οικονομία χρόνου οτι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, με την φωτια που έβαλε ειναι σε θέση να διαχειριστεί ήττα στο σεφ? Δεν λέω οτι θα χάσει αλλά αν χάσει θα κυλήσει ομαλά το παιχνίδι ή θα ξαμολυθούν τα γνωστά μπουμπουκια που το βασικο προβλημα της ζωης του είναι η τυροπιτα που ειναι στρογγυλη και δεν ξέρουν απο που να αρχισουν?

Ο Ολυμπιακός εχει υποχρέωση να διαχειρίζεται τα μπουμπούκια του σε καθε περίπτωση, οπως εχει υποχρέωση να ζητά να τηρούνται οι νόμοι σε καθε περίπτωση
Γιατι πρεπει το ενα να αναιρεί το άλλο;
Zephyr
O Ολυμπιακός φέτος δεν παίρνει παιχνίδι τελικού που να χτυπιέται. Και μιλάω καθαρά αγωνιστικά.
Από κει και πέρα win win situation για τους Αφους η εξέλιξη με την ΚΕΔ, από την μια έχουν ευκαιρία να πλήξουν τον Βασιλακόπουλο με τον οποίο δεν τα έχουν καλά και από την άλλη έχουν το άλλοθι της ήττας έτοιμο για τον κόσμο.
Αλλά και στην απρόσμενη περίπτωση νίκης, τα προβλήματα δεν πρέπει να μπουν κάτω από το χαλάκι, όπως το 2016.

ΥΓ. Κατά τα άλλα δεν έχουν λόγο να σταματήσουν τις ενέργειες τους, ο Βασιλακόπουλος αρκετά παρασίτησε στο ελληνικό μπάσκετ, αρκετά χρόνια δεν το αφήνει να προχωρήσει. Και μόνο τα χάλια τα μαύρα της Εθνικής θα έπρεπε να είναι αρκετά για να μην τον θέλει κανείς. Έλα όμως που κάποιοι τον θέλουν rolleyes.gif
rankin
QUOTE(Zephyr @ Jun 3 2018, 16:32 ) *
O Ολυμπιακός φέτος δεν παίρνει παιχνίδι τελικού που να χτυπιέται. Και μιλάω καθαρά αγωνιστικά.
Από κει και πέρα win win situation για τους Αφους η εξέλιξη με την ΚΕΔ, από την μια έχουν ευκαιρία να πλήξουν τον Βασιλακόπουλο με τον οποίο δεν τα έχουν καλά και από την άλλη έχουν το άλλοθι της ήττας έτοιμο για τον κόσμο.
Αλλά και στην απρόσμενη περίπτωση νίκης, τα προβλήματα δεν πρέπει να μπουν κάτω από το χαλάκι, όπως το 2016.

ΥΓ. Κατά τα άλλα δεν έχουν λόγο να σταματήσουν τις ενέργειες τους, ο Βασιλακόπουλος αρκετά παρασίτησε στο ελληνικό μπάσκετ, αρκετά χρόνια δεν το αφήνει να προχωρήσει. Και μόνο τα χάλια τα μαύρα της Εθνικής θα έπρεπε να είναι αρκετά για να μην τον θέλει κανείς. Έλα όμως που κάποιοι τον θέλουν rolleyes.gif



Συμφωνώ στα όσα λες
Θα προτιμούσα βέβαια να ηταν εντελώς ανεξάρτητοι οι τελικοί απο την υποθεση που έχει προκύψει, καθώς το μεσοπρόθεσμο συμφέρον του Ολυμπιακού δεν εξυπηρετείται απο δικαιολογίες, αλλά απο αυστηρή κριτική.

Ειδικά για το αν ο Ολυμπιακός έχει ελπίδα να πάρει παιχνίδι στους τελικους, το έχω γράψει πολλές φορές.
Ομάδα ξεφούσκωτη αγωνιστικά και ψυχολογικά, με μηδέν νέες ιδεες απο το πάγκο εδώ και 3-4 χρόνια, με πολυ περιορισμένο ροτέισον.
Δε πας πουθενά έτσι, ειδικά σε σειρά αγώνων.

Τώρα, σε μια μαγική βραδιά, οπου θα είχες Σπανουλη-Πριντεζη απο τα παλιά, Μιλουτινοφ σε ντομιναντ βραδιά, και Μάντζαρη/Ρομπερτς να γράφουν απο 3-4 τριποντα ο καθένας, έχεις ελπίδα να κερδίσεις, αλλά και πάλι μιλάμε για ενα παιχνίδι και μόνο.
Αν μπορούσαμε να το κάνουμε με συνέπεια αυτό, θα το ειχαμε δει ηδη να συμβαίνει εδώ και τόσους μήνες.
Δε φαντάζομαι να μας το κρατάνε για έκπληξη στο τέλος.

Αρα, κρατάω μια επιφύλαξη σχετικά με τη σκουπα, και λέω πως αν προκύψει μια μαγική συναστρία, μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει 1 παιχνίδι στα 4.
Ως εκεί.

Ο δεύτερος μαγικός συνδυασμός θα προκύψει αν ο Παναθηναικός για κάποιο λόγο ξαφνικά καταρρεύσει, οπως έχει καταρρεύσει εδώ και δυο μηνες ο Ολυμπιακός.
Σε αυτη τη περίπτωση η σειρά πάει στο 50-50
Για την ώρα ειναι στο 80-20, που σημαίνει οτι στα 5 παιχνίδια ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το ένα
Επειδή ομως η σειρά κρίνεται στις 3 νικες, μπορεί αυτο το 1 παιχνιδι να μην το δουμε ποτέ.





Mambula24
Καλησπέρα παιδιά ...στα αγωνιστικά θέματα ....πιστεύω πως αν κάνουμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο με πεντάδα σπαν ρομπερτς παπανικολαου γουιλτζερ Μπόγρη που είναι η βασική μας πεντάδα εδώ και κάνα μήνα τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε καθώς από την 2η πεντάδα ο λέοντος είναι ανεβασμένος όπως και ο Πρίντεζης και Παπαπετρου οπότε πιστεύω ότι αγωνιστικά μπορούμε εντός παρκέ να κλέψουν το ματς ..ο αντίπαλος(μόνο εντός παρκέ) νομίζει πως έχει ήδη στεφθεί πρωταθλητής με 3-0 κάτι το οποίο μας συμφέρει. ...τώρα βέβαια παίζει ρόλο και η κούραση αν και πιστεύω ότι ο πριντεζησ που ήταν από τους πιο κουρασμενος μαζί με τον Λετονία και τον μολουτινοφ εινσι πια ικανοί να παίξουν ένα εξαιρετικό 25 λεπτό .Τέλος ελπίζω ο Μπράουν να παίξει το επτά λεπτό τοθ σωστά όπως και στο παιχνίδι της γιουρολιγκ (ζω για να τον δω να καθαρίζει τα παπούτσια του μπροστά στον Μάικ τζειμς) και ο γουιλτζερ ας κάνει ότι έκανε μες την Μαδρίτη. ...το βασικότερο όμως είναι να δούμε καλά παιχνίδια που θα κυλήσουν ομαλά χωρίς εκτροπα
Reggie Miller #31
Απλά το 1-0 τίποτα περισσότερο,πολύ δρόμο ακόμα,2 νίκες και το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες σίγουρα το ξέρουν και δεν ενθουσιάζονται όπως εμείς,αλλά όπως και να το κάνουμε μεγάλη νίκη,χωρίς να δούμε καλό μπάσκετ(και από τους δυο)...
jazz thrilos
Το έγραψα και στο τοπικ του αγώνα. Όντως απλά το 1-0, τίποτα παραπάνω. Αλλά, ο τρόπος με τον οποίο καθήλωσε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό δίνει μια αισιοδοξία παραπάνω. Ο Σφαιρό απόψε πήρε την ταυτότητα του Πασκουάλ, ενός Πασκουαλ που μας υποτίμησε σαν πρωτάρης.

Ο Παπαπέτρου για μένα πολύ πολύ καλός απόψε. Και αρκετοί άλλοι επίσης, αλλά θα σταθώ στον Παπι γιατί τον θέλω στην ομάδα τα επόμενα χρόνια να φτάσει να γίνει το βασικό μας τεσσάρι. Ελπίζω να συνεχίσει να βγάζει την αυτοπεποίθηση που βγάζει, να βελτιώσει το σουτ όσο μπορεί και φυσικά να υπογράψει το καλοκαίρι. Μην μας κάνει κμιά στραβή και μας αφήσει biggrin.gif
Coach Periklis
Καμία αισιοδοξία, τουλαχ. μέχρι να κάνουμε το 2-0 ( αν το κάνουμε )

Συμφωνώ για Παπι . Έπαιξε για να μας τα πάρει χοντρά tongue.gif tongue.gif

T.W.Is.M.
Με οσα εχουν γραφτει ολες αυτες τις εβδομαδες περιμενω να δω τη συνεχεια. Πώς θα δικαιολογηθει το σημερινο αποτελεσμα.
RipCity
Λοιπόν θα σας κάνω τη χάρη να μη δω ούτε το δεύτερο ματς μπας και έρθει κι η Δευτέρα Παρουσία.
jazz thrilos
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 3 2018, 22:24 ) *
Με οσα εχουν γραφτει ολες αυτες τις εβδομαδες περιμενω να δω τη συνεχεια. Πώς θα δικαιολογηθει το σημερινο αποτελεσμα.


Συγγνώμη, τι εννοείς "πως θα δικαιολογηθεί το σημερινό αποτέλεσμα"; Και απο ποιούς; Απο όσους έβλεπαν έναν Ολυμπιακό να παίζει απο τον Γενάρη και μετά πολύ κακό μπάσκετ, να αποκλείεται εντελώς χαλαρά απο την Ζαλγκίρις, να μην μπορεί να κερδίσει καλά καλά την Κύμη και τον Προμηθέα και να ακούν τον Σφαιρόπουλο να λέει μεταξύ άλλων το πόσο πολύ ντρέπεται για την εικόνα των παικτών μας;

Το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω οτι έχει εξηγηθεί, ίσως και δικαιολογηθεί, αρκετά στο τόπικ του αγώνα. Ένας Ολυμπιακός λίγο παραπάνω απο μέτριος βρήκε απέναντι του έναν ψηλομύτη Πασκουάλ που κατέβασε την ομάδα του για να παίξει φιλικό. Θα μου πεις τώρα οτι μάλλον είχες βαρεθείς να διαβαζεις για σκούπες κλπ. Οκ, υπερβολές ίσως γράφονταν, και θα γραφτούν και πάλι. Όμως νομίζω οτι ειχαν βάση. Δηλαδή αν ο Ολυμπιακό έχανε την σειρά 3-0 θα έπεφτε κανείς απο τα σύννεφα;
akratacity
QUOTE (jazz thrilos @ Jun 3 2018, 23:06 ) *
Συγγνώμη, τι εννοείς "πως θα δικαιολογηθεί το σημερινό αποτέλεσμα"; Και απο ποιούς; Απο όσους έβλεπαν έναν Ολυμπιακό να παίζει απο τον Γενάρη και μετά πολύ κακό μπάσκετ, να αποκλείεται εντελώς χαλαρά απο την Ζαλγκίρις, να μην μπορεί να κερδίσει καλά καλά την Κύμη και τον Προμηθέα και να ακούν τον Σφαιρόπουλο να λέει μεταξύ άλλων το πόσο πολύ ντρέπεται για την εικόνα των παικτών μας;

Το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω οτι έχει εξηγηθεί, ίσως και δικαιολογηθεί, αρκετά στο τόπικ του αγώνα. Ένας Ολυμπιακός λίγο παραπάνω απο μέτριος βρήκε απέναντι του έναν ψηλομύτη Πασκουάλ που κατέβασε την ομάδα του για να παίξει φιλικό. Θα μου πεις τώρα οτι μάλλον είχες βαρεθείς να διαβαζεις για σκούπες κλπ. Οκ, υπερβολές ίσως γράφονταν, και θα γραφτούν και πάλι. Όμως νομίζω οτι ειχαν βάση. Δηλαδή αν ο Ολυμπιακό έχανε την σειρά 3-0 θα έπεφτε κανείς απο τα σύννεφα;

Οπως δεν ειναι σωστο να βγουν οι διαφοροι υποστηριχτες του Σφαιρο σημερα και να τα χωνουν σε ολους ετσι δεν ειναι σωστο και να απαξιωνουμε το σημερινο αποτελεσμα. Δεν ειδα το ματς αλλα τετοια παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ δεν τα κερδιζεις οντας μετριος ουτε επειδη πηγε σαν σε φιλικο ο Πασκουαλ. Αν μη τι αλλο τα ποσοστα μας δειχνουν οτι ημασταν σε καλη μερα. Εγω εγραψα οτι δεν περιμενα με τιποτα το σημερινο. Θα μπορουσα πολυ ευκολα να γραφω διαφορα για οσους μιλουσαν για σκουπες κτλ αλλα προτιμαω να χαρω τη νικη μας. Δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεις σημερα. Απο αυριο παλι. Φιλικα παντα...
Zoys
Η εικόνα με Κύμη και Προμηθέα βασικά ήταν αυτό που με τίποτα δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί σε καθαρά αγωνιστικούς όρους...
basket72
QUOTE (akratacity @ Jun 3 2018, 23:16 ) *
Οπως δεν ειναι σωστο να βγουν οι διαφοροι υποστηριχτες του Σφαιρο σημερα και να τα χωνουν σε ολους ετσι δεν ειναι σωστο και να απαξιωνουμε το σημερινο αποτελεσμα. Δεν ειδα το ματς αλλα τετοια παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ δεν τα κερδιζεις οντας μετριος ουτε επειδη πηγε σαν σε φιλικο ο Πασκουαλ. Αν μη τι αλλο τα ποσοστα μας δειχνουν οτι ημασταν σε καλη μερα. Εγω εγραψα οτι δεν περιμενα με τιποτα το σημερινο. Θα μπορουσα πολυ ευκολα να γραφω διαφορα για οσους μιλουσαν για σκουπες κτλ αλλα προτιμαω να χαρω τη νικη μας. Δεν χρειαζονται αντιπαραθεσεις σημερα. Απο αυριο παλι. Φιλικα παντα...


Συμφωνώ. Ας είμαστε δίκαιοι. Μπορεί ο Πασκουάλ να έχει τις ευθύνες του, αλλά μην λέμε τώρα ότι τέτοιος προπονητής υποτίμησε τον Ολυμπιακό σε σειρά που δίνει τίτλο. Απλοϊκό κι εύκολο ακούγεται. Η νίκη πιστώνεται κατ΄αρχάς στον Ολυμπιακό κι ακολούθως είναι ήττα του Παναθηναϊκού.
Κατά τα άλλα, το αποψινό κι ότι ακολουθήσει είτε καλό- είτε κακό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει παραπλανητικά για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό.
Μπράβο στον κόουτς πάντως για απόψε.
jazz thrilos
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Με τίποτα δεν προσπαθώ να μειώσω την σημερινή νίκη. Προφανώς και ο Σφαιρό έανε αρκετά πράγματα καλά και κυρίως προετοίμασε την ομάδα πνευματικά να αντέξει στο -10 και να καταφέρει να πάρει ένα ματς που όλοι μας είχανε (είχαμε) τελειωμένους.

Στο πρώτο ημίχρονο πάντως πραγματικά ήμασταν κακοί. Τα δίποντα μας νομίζω οτι ήταν γύρω στο 30%. Κυρίως σκοράραμε απο βολές. Και πάει ο Πασκουάλ και πετάει μέσα στο 2ο δεκάλεπτο Λεκα-Παππά-Μήτογλου και Ρίβερς και ξαφνικά τους κρατάμε στους 6 πόντους σε ολόκληρο το δεκάλεπτο ενώ εμείς δεν σκίζουμε κιόλας αφού βάζουμε 16. Θέλω να πω οτι δεν παίξαμε και μπασκετάρα. Καλή άμυνα ναι. Πνευματικά πιο έτοιμοι ναι (credit στον Σφαιρό). Πιο ξεκάθαρο το κοουτσάρισμα του Σφαιρό απο τον Πασκουαλ. Και δυο τρεις πάιχτες που είναι μέτριοι το τελευταίο μεγάλο διάστημα έκαναν μια καλή εμφάνιση.

Το είχα γράψει πριν τον αγώνα. Πάμε με κράνος, εξάρτηση, μαχαίρι στα δόντια να πάρουμε οτι μπορούμε. Η μεγάλη συζήτηση για το τι είδους μπασκετ παίξαμε φέτος, ποια είναι η φιλοσοφία μας και τι προσφέρει ο κάθε παίχτης και ο προπονητής πλέον σε αυτή την ομάδα θα γίνει μετα τους τελικούς ανεξάρτητα της τελικής έκβασης.
Coach Periklis
QUOTE (basket72 @ Jun 3 2018, 23:23 ) *
Κατά τα άλλα, το αποψινό κι ότι ακολουθήσει είτε καλό- είτε κακό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει παραπλανητικά για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό.



QUOTE (jazz thrilos @ Jun 3 2018, 23:25 ) *
Η μεγάλη συζήτηση για το τι είδους μπασκετ παίξαμε φέτος, ποια είναι η φιλοσοφία μας και τι προσφέρει ο κάθε παίχτης και ο προπονητής πλέον σε αυτή την ομάδα θα γίνει μετα τους τελικούς ανεξάρτητα της τελικής έκβασης.



εγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι αν λήξει με πρωτάθλημα η σεζόν , θα επηρεάσει αρκετά τον σχεδιασμό

Και μου φαίνεται και δύσκολο να φύγει ο προπονητής των 3 πρωταθλημάτων και 2 τελικών ευρωλίγας σε 4 χρόνια (;;; δε θυμάμαι)

Για ροστερ απ την άλλη θα δούμε
john wick
Επειδή τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να μην κρυώνουμε...
Κάνω μια κωλοτούμπα και δηλώνω θαυμαστής του Παπανικολάου..
Τον παρατηρούσα χτες .
φοβερή βελτίωση ο τυπάς. Μπορεί μέσα στο ματς ώρες ωρες οι αντιδράσεις του να ειναι τσογλανίστικες αλλά η εικόνα του ειναι θεαματική. Δεν είναι υπερβολικό αν πούμε ότι είναι ο μισός Ολυμπιακός..
καταπληκτικός στην άμυνα , έχει βρει το χέρι του στην επίθεση , ολόσωστος στις βολές , ε τι άλλο να θες από το 3άρι σου.
Χτες πολύ καλός και ο Παπαπέτρου. Με τέτοιες εμφανίσεις όντως θα τους μαδήσουν τους αφούς για να ανανεώσουν..
RipCity
QUOTE (john wick @ Jun 4 2018, 07:30 ) *
Επειδή τα παντελόνια δεν τα φοράμε για να μην κρυώνουμε...
Κάνω μια κωλοτούμπα και δηλώνω θαυμαστής του Παπανικολάου..
Τον παρατηρούσα χτες .
φοβερή βελτίωση ο τυπάς. Μπορεί μέσα στο ματς ώρες ωρες οι αντιδράσεις του να ειναι τσογλανίστικες αλλά η εικόνα του ειναι θεαματική. Δεν είναι υπερβολικό αν πούμε ότι είναι ο μισός Ολυμπιακός..
καταπληκτικός στην άμυνα , έχει βρει το χέρι του στην επίθεση , ολόσωστος στις βολές , ε τι άλλο να θες από το 3άρι σου.
Χτες πολύ καλός και ο Παπαπέτρου. Με τέτοιες εμφανίσεις όντως θα τους μαδήσουν τους αφούς για να ανανεώσουν..


Ο Παπανικολάου είναι πραγματικά απίστευτα κομβικός, ο καλύτερός μας παίκτης φέτος.
Zephyr
Παρόλο που γκρινιάζω σερί από Χριστούγεννα και μετά, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στον προπονητή. Ψυχωμένη εμφάνιση, μεγάλη νίκη που δίνει ψυχολογία σε όλους. Μακάρι να συνέχίσουμε στο ίδιο τέμπο και με την ίδια συγκέντρωση (χλωμό, αλλά λέμε τώρα tongue.gif ). Τρομερός Παπανικολάου αλλά να δώσουμε εύσημα εκτός από τον Πάπι και στους Στρέλνιεξ, Μάντζαρη, Ρόμπερτς που επίσης έκαναν πολύ καλή εμφάνιση. Μια χθεσινή ήττα μάλλον θα σήμαινε σκούπα, τώρα μπλέκεται το πράγμα, για να δούμε.
rankin
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 3 2018, 22:24 ) *
Με οσα εχουν γραφτει ολες αυτες τις εβδομαδες περιμενω να δω τη συνεχεια. Πώς θα δικαιολογηθει το σημερινο αποτελεσμα.


Πριν τον αγώνα ειχα γράψει αυτά:

QUOTE(rankin @ Jun 3 2018, 16:48 ) *
Τώρα, σε μια μαγική βραδιά, οπου θα είχες Σπανουλη-Πριντεζη απο τα παλιά, Μιλουτινοφ σε ντομιναντ βραδιά, και Μάντζαρη/Ρομπερτς να γράφουν απο 3-4 τριποντα ο καθένας, έχεις ελπίδα να κερδίσεις, αλλά και πάλι μιλάμε για ενα παιχνίδι και μόνο.
Αν μπορούσαμε να το κάνουμε με συνέπεια αυτό, θα το ειχαμε δει ηδη να συμβαίνει εδώ και τόσους μήνες.
Δε φαντάζομαι να μας το κρατάνε για έκπληξη στο τέλος.

Ο δεύτερος μαγικός συνδυασμός θα προκύψει αν ο Παναθηναικός για κάποιο λόγο ξαφνικά καταρρεύσει, οπως έχει καταρρεύσει εδώ και δυο μηνες ο Ολυμπιακός.
Σε αυτη τη περίπτωση η σειρά πάει στο 50-50


Δες τι έγινε χθες.
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σημάδια κατάρρευσης.
Ο Ολυμπιακός είχε σε μαγική βραδιά κάποιους παίχτες που δεν μας έχουν συνηθίσει να το κάνουν πολύ συχνά αυτό.

Ο Σφαιρόπουλος πήρε κάποιες γενναίες αποφάσεις, όπως η πολύ λογική να παρκάρει τον Βασίλη για λίγο στο πάγκο.
Επίσης, κάπου και ο Βασίλης έδειξε ωριμότητα. Δεν εκβίασε καταστάσεις και έκανε στην άκρη για τους συμπαίκτες τους. Αυτόν τον Σπανούλη θέλουμε. Αυτόν που θα ειναι εκεί για να βοηθήσει οταν χρειάζεται και θα δίνει χώρο στους γύρω του οταν πρέπει να το κάνει.

Το ζητούμενο ειναι αν θα σταθεροποιηθούν σε αυτά τα επίπεδα (ή και σε υψηλότερα- γιατί δεν παίξαμε και μπασκετάρα) οι παίχτες του Ολυμπιακού και αν θα μείνει σε τόσο ρηχά νερά ο Παναθηναικός, και βασικά ο ηγέτης του, ο Καλάθης.
Βοήθησε και ο Πασκουαλ, με την επιλογή του να κόψει τον Πέιν, επιλογή που στο πρώτο παιχνίδι δεν του βγήκε.
Επίσης δεν πήγε καθόλου καλά στο ροτέισον του το οποίο και μίκρυνε πολύ για τα δεδομένα του ρόστερ του.

Στο δια ταύτα... Σημαντική νίκη που ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει τη σειρά στο ΣΕΦ.
Κρατάμε τις σαμπάνιες στο ψυγείο, γιατί έχει πολύ δρόμο η σειρά και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα δουμε πάλι την ιδια εικόνα απο τις δυο ομάδες την Πέμπτη.
Εαν ο Ολυμπιακός κάνει εκεί το 2-0 τότε έρχεται πιο κοντά στο να σώσει μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη πριν απο 24 ώρες.
akratacity
Πάντως για τη συνέχεια της σειράς όπου σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει δριμύτερος, θα χρειαστούμε τον καλό Μιλουτινοφ. Ο λόγος που με κάνει να αισιοδοξω συγκρατημένα είναι ότι χθες αυτός ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης δεν έδωσαν όσα έπρεπε. Δύσκολα όμως στα επόμενα ματς θα βρούμε τόσους πολλούς διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Για αυτό ο Σέρβος πρέπει να μειώσει την πίεση που θα έχει η περιφέρεια μας και να βοηθήσει στα ριμπάουντ ώστε να μειωθεί η υπέροχη του Παναθηναϊκού.
Ilias7
Η ομαδα χθες παρουσιαστηκε οπως σε ολα τα παιχνιδια με μεγαλους αντιπαλους που συνηθως δεν ειναι το φαβορι αναλογα και την εδρα που παιζει..(Φενερ,ΤΣΚΑ,ΠΑΟ,Ρεαλ)

Δεν παιξαμε φοβερο μπασκετ αλλα δεν ηταν και κατι που το περιμεναμε..Ακομα και αν παιζαμε πολυ καλο μπασκετ ολη τη χρονια το πιθανοτερο ειναι χθες παλι να μη παιζαμε καλο μπασκετ γιατι ειναι η φυση των παιχνιδιων τετοια..

Η ομαδα μπορει να μη δειχνει στη καλυτερη της κατασταση αλλα δεν εκανε κατι καινουργιο..Ηταν κατι που το εχει ξανακανει και ξερει να το κανει..Οταν δεν ειναι το φαβαρι νιωθει καλυτερα σε οποια εδρα και αν παιζει.

Μεινανε πιστοι στο πλανο τους σε αμυνα και επιθεση,κυκλοφορησε καλα η μπαλα και μπηκαν καποια σουτ απο παιχτες που σε αναλογα παιχνιδια παλι τα εχουν βαλει.

Με λιγα λογια χθες η ομαδα παρουσιασες το προσωπο που δειχνει στην Ευρωλιγκα οταν παιζει με δυνατους αντιπαλους..

Δε νομιζω πως πρεπει να πεφτουμε απο τα συννεφα..Η προιστορια μας εχει δειξει πως οι τελικοι απο μονοι τους ειναι μια ξεχωριστη ιστορια.

Το παιχνιδι της Πεμπτης ειναι πολυ διαφορετικο και τωρα την πιεση θα την εχουμε εμεις και ο Παναθηναικος σιγουρα θα αντιδρασει.

Χθες υπηρχε παθος απ ολους δε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου.Ακομα και οταν μπηκε ο Μπογρης ηταν συγκεντρωμενος και εκανε ακριβως αυτα που επρεπε να κανει.
golitog7
Το γεγονός ότι στο πιο κρίσιμο κομμάτι ο Σφαιρόπουλος άφησε τον Σπανούλη στον πάγκο, πιστεύετε ότι περνάει εμμέσως ένα μήνυμα για του χρόνου; Σαν να λέει με κάποιο τρόπο "κοιτάχτε μάγκες, το κατάλαβα το λάθος μου και να τα αποτελέσματα. Μην γκρινιάξετε το καλοκαίρι που θα μείνω".
basket72
QUOTE (rankin @ Jun 4 2018, 10:03 ) *
Πριν τον αγώνα ειχα γράψει αυτά:



Δες τι έγινε χθες.
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σημάδια κατάρρευσης.
Ο Ολυμπιακός είχε σε μαγική βραδιά κάποιους παίχτες που δεν μας έχουν συνηθίσει να το κάνουν πολύ συχνά αυτό.

Ο Σφαιρόπουλος πήρε κάποιες γενναίες αποφάσεις, όπως η πολύ λογική να παρκάρει τον Βασίλη για λίγο στο πάγκο.
Επίσης, κάπου και ο Βασίλης έδειξε ωριμότητα. Δεν εκβίασε καταστάσεις και έκανε στην άκρη για τους συμπαίκτες τους. Αυτόν τον Σπανούλη θέλουμε. Αυτόν που θα ειναι εκεί για να βοηθήσει οταν χρειάζεται και θα δίνει χώρο στους γύρω του οταν πρέπει να το κάνει.

Το ζητούμενο ειναι αν θα σταθεροποιηθούν σε αυτά τα επίπεδα (ή και σε υψηλότερα- γιατί δεν παίξαμε και μπασκετάρα) οι παίχτες του Ολυμπιακού και αν θα μείνει σε τόσο ρηχά νερά ο Παναθηναικός, και βασικά ο ηγέτης του, ο Καλάθης.
Βοήθησε και ο Πασκουαλ, με την επιλογή του να κόψει τον Πέιν, επιλογή που στο πρώτο παιχνίδι δεν του βγήκε.
Επίσης δεν πήγε καθόλου καλά στο ροτέισον του το οποίο και μίκρυνε πολύ για τα δεδομένα του ρόστερ του.

Στο δια ταύτα... Σημαντική νίκη που ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει τη σειρά στο ΣΕΦ.
Κρατάμε τις σαμπάνιες στο ψυγείο, γιατί έχει πολύ δρόμο η σειρά και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα δουμε πάλι την ιδια εικόνα απο τις δυο ομάδες την Πέμπτη.
Εαν ο Ολυμπιακός κάνει εκεί το 2-0 τότε έρχεται πιο κοντά στο να σώσει μια χρονιά που έμοιαζε χαμένη πριν απο 24 ώρες.






Για μένα ήταν καθαρά υπόθεση του Σφαιρόπουλου η χθεσινή νίκη όπως ήταν άλλωστε κι όλη η χρονιά- από την ανάποδη όμως.

Όταν ο κόουτς ένιωθε υποχρεωμένος για το αποτέλεσμα και τη νίκη πήγαινε στα "σίγουρα" που όμως φέτος όπως ήταν δομημένη η ομάδα δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν όπως πέρσι με Μπιρτς και Γκριν.
Η χθεσινή νίκη μου έφερε στο μυαλό τη νίκη στη Μαδρίτη, εκεί που πήγαμε να εισπράξουμε 10-20 πόντους και δεν θα έτρεχε και τίποτε. Εκεί που ο Σπανούλης δεν τραβούσε καθόλου και ο Σφαιρό δεν δίστασε να τον κρατήσει εκτός παιχνιδιού όπως έκανε και χθες.

Όσο για το αν μπορούμε να παίξουμε μπασκετάρα που λες, είναι λίγο χλωμό ιδίως με τον Πρίντεζη τόσο ταλαιπωρημένο, την αλλαγή του τον Τιλί εκτός και την αλλαγή του Τιλί, τον Αγραβάνη επίσης εκτός...

Για άλλη μια φορά φάνηκε ξεκάθαρα ότι το φετινό μας πρόβλημα ήταν η αδυναμία του Σφαιρό να χειριστεί ψύχραιμα και θαρραλέα την αναγκαιότητα να περάσει την ομάδα στο F4 φτάνοντας να βάζει ακόμα και τραυματισμένους παίκτες με ότι ρίσκο συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

RidersOnTheStorm
QUOTE (golitog7 @ Jun 4 2018, 10:23 ) *
Το γεγονός ότι στο πιο κρίσιμο κομμάτι ο Σφαιρόπουλος άφησε τον Σπανούλη στον πάγκο, πιστεύετε ότι περνάει εμμέσως ένα μήνυμα για του χρόνου; Σαν να λέει με κάποιο τρόπο "κοιτάχτε μάγκες, το κατάλαβα το λάθος μου και να τα αποτελέσματα. Μην γκρινιάξετε το καλοκαίρι που θα μείνω".


Πιστευω οτι ο Σφαιροπουλος θεωρει πως πλεον δεν εχει να χασει τιποτα με τετοιες κινησεις.Δηλαδη ξερει πως ειναι προς την εξοδο οποτε το να αφησει εξω τον Σπανουλη περισσοτερο,για να σπρωξει αυτους που ειναι σε καλη φορμα/μερα, ειναι το τελευταιο του χαρτι για να σωσει τη χρονια και πιθανοτατα το "τομαρι" του.Το θεμα ειναι να επαναληφθει αυτο το μοτιβο και να μην κανει ροτεισον ρολογιου.

Αν ομως δεν τραβανε ολοι και δεν τραβαει και ο Σπανουλης ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε παλι Σπανουλη hero ball κ ο Θεος βοηθος.
Zephyr
QUOTE(RidersOnTheStorm @ Jun 4 2018, 11:30 ) *
Πιστευω οτι ο Σφαιροπουλος θεωρει πως πλεον δεν εχει να χασει τιποτα με τετοιες κινησεις.Δηλαδη ξερει πως ειναι προς την εξοδο οποτε το να αφησει εξω τον Σπανουλη περισσοτερο,για να σπρωξει αυτους που ειναι σε καλη φορμα/μερα, ειναι το τελευταιο του χαρτι για να σωσει τη χρονια και πιθανοτατα το "τομαρι" του.Το θεμα ειναι να επαναληφθει αυτο το μοτιβο και να μην κανει ροτεισον ρολογιου.

Αν ομως δεν τραβανε ολοι και δεν τραβαει και ο Σπανουλης ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε παλι Σπανουλη hero ball κ ο Θεος βοηθος.


Χτες τα σουτ έμπαιναν, οι Ρόμπερτς, Μάντζαρης, Στρέλνιεξ ήταν σωστοί στο παιχνίδι τους, οπότε πολύ καλά έκανε και κράτησε τον Σπανούλη στον πάγκο. Και ο Σπαν δεν έβγαλε κάποια δυσαρέσκεια, στα τελευταία λεπτά ξαναμπήκε γιατί αυτόν ξέρουμε και αυτόν εμπιστευόμαστε.
Όταν η ομάδα τραβάει, ο Σπαν είναι ο βετεράνος που θες στο παρκέ για το κλείσιμο. Όταν η ομάδα πετάει αετό, το hero ball είναι μονόδρομος και μόνο ο Σπαν το έχει κάνει με επιτυχία.
Εύχομαι να συνεχίσουν όλοι οι περιφερειακοί μας τις καλές εμφανίσεις.
Κατά τα άλλα ο Σφαιρό μετράει μέρες και δεν είναι σε θέση να περάσει κάποιο μήνυμα. Την καριέρα του παίζει, ευχόμενος αν γίνει κανένα θαύμα και πάρουμε πρωτάθλημα, να παραμείνει και του χρόνου. Εκτός κ αν μας τον κλέψει η ΤΣΣΚΑ smiley.gif !
rankin
QUOTE(Zephyr @ Jun 4 2018, 12:19 ) *
Χτες τα σουτ έμπαιναν, οι Ρόμπερτς, Μάντζαρης, Στρέλνιεξ ήταν σωστοί στο παιχνίδι τους, οπότε πολύ καλά έκανε και κράτησε τον Σπανούλη στον πάγκο. Και ο Σπαν δεν έβγαλε κάποια δυσαρέσκεια, στα τελευταία λεπτά ξαναμπήκε γιατί αυτόν ξέρουμε και αυτόν εμπιστευόμαστε.
Όταν η ομάδα τραβάει, ο Σπαν είναι ο βετεράνος που θες στο παρκέ για το κλείσιμο. Όταν η ομάδα πετάει αετό, το hero ball είναι μονόδρομος και μόνο ο Σπαν το έχει κάνει με επιτυχία.
Εύχομαι να συνεχίσουν όλοι οι περιφερειακοί μας τις καλές εμφανίσεις.
Κατά τα άλλα ο Σφαιρό μετράει μέρες και δεν είναι σε θέση να περάσει κάποιο μήνυμα. Την καριέρα του παίζει, ευχόμενος αν γίνει κανένα θαύμα και πάρουμε πρωτάθλημα, να παραμείνει και του χρόνου. Εκτός κ αν μας τον κλέψει η ΤΣΣΚΑ smiley.gif !


Όπως έχουμε ξαναπεί
Ας πάρει πρωτάθλημα και βλέπουμε.
Έτσι και αλλιώς, ακόμα και αν καταφέρει και διατηρήσει τη θέση του, θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις και να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην προσέγγιση του το καλοκαίρι, διαφορετικά θα φύγει στην πρώτη στραβή.

Κρατάω επίσης το οτι, οχι μόνο έκατσε το Σπανούλη στο πάγκο, αλλά και οτι ο ίδιος ο Σπανούλης ήταν διαφορετικός.
Ισως να έχουν σκεφτεί εκατέρωθεν κάποια πράγματα. Μακάρι δηλαδή να το έχουν κάνει και μακάρι να μην τα ξεχάσουν τώρα που τους βγήκαν σε καλό.

Ο Σφαιρόπουλος λειτουργεί εξ αρχής με στόχο να κρατάει τα αποδυτήρια.
Δεν βρίσκομαι εντός αυτών για να πω αν πέτυχε το στόχο του, αλλά σίγουρα δεν τα έχει παει άσχημα, με δεδομένο οτι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού τα κρατάνε οι έλληνες και ο Σφαιρόπουλος δεν έχει φύγει ακόμα....
Το θέμα ομως ειναι να κερδίζουμε και κανενα παιχνίδι και οχι μονο να ειναι χαρούμενοι οι έλληνες ωστε να κρατάει τη δουλειά του ο κοουτς.
Εαν βρεθεί η φόρμουλα αυτή κατα την οποία και τα αποδυτήρια θα ειναι υπο έλεγχο και η ομάδα θα κερδίζει, νομίζω πως ολοι θα ειμαστε ευχαριστημένοι.
Κομβικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο Σπανούλης.

Εαν ο Σπανούλης αποδεχτεί νέο αγωνιστικό ρόλο, με δεδομένο οτι έτσι και αλλιώς ειναι πατερούλης στα αποδυτήρια, η ομάδα θα μπορέσει να ρολλάρει καλύτερα στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, ας τελειώσουν οι τελικοί και τα συζητάμε αυτά.
Conan1982
Δεν είναι πάντως μόνο πως ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός κάτι κάναμε και εμείς γι' αυτό.
Τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ είναι δεδομένα.
Η ομάδα του Σφαιρόπουλου πλήρης είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Εξίσου δεδομένο είναι ότι δεν μπορεί να παίξει όμορφο μπάσκετ και είναι και το ερώτημα αν οι παίκτες εξελίσσονται.
Πάρουμε δεν πάρουμε το πρωτάθλημα αυτά δεν αλλάζουν, όπως και το μπάτζετ δεν θα αλλάξει δραματικά.
Το έχω πει και στο παρελθόν ότι δεν είναι το ζήτημα μόνο ο Σφαιρόπουλος αλλά και το υπόλοιπο τιμ. Ας δουν λίγο το θέμα με τους βοηθούς, τους γυμναστές, τους γιατρούς και αν είναι να μείνει ο Σφαιρόπουλος να τον στηρίξουν με καλύτερο τεχνικό τιμ.
rankin
QUOTE(Conan1982 @ Jun 4 2018, 13:47 ) *
Το έχω πει και στο παρελθόν ότι δεν είναι το ζήτημα μόνο ο Σφαιρόπουλος αλλά και το υπόλοιπο τιμ. Ας δουν λίγο το θέμα με τους βοηθούς, τους γυμναστές, τους γιατρούς και αν είναι να μείνει ο Σφαιρόπουλος να τον στηρίξουν με καλύτερο τεχνικό τιμ.


Βασικά να φροντίζουν να μην καίνε τους παίχτες μέσω του κακου rotation και της υπερβολικής πίεσης απο τον Οκτώβρη κι ολας, γιατί και το καλύτερο supporting staff να έχεις το κάψιμο δε το γλιτώνεις.
RidersOnTheStorm
QUOTE (Zephyr @ Jun 4 2018, 12:19 ) *
Χτες τα σουτ έμπαιναν, οι Ρόμπερτς, Μάντζαρης, Στρέλνιεξ ήταν σωστοί στο παιχνίδι τους, οπότε πολύ καλά έκανε και κράτησε τον Σπανούλη στον πάγκο. Και ο Σπαν δεν έβγαλε κάποια δυσαρέσκεια, στα τελευταία λεπτά ξαναμπήκε γιατί αυτόν ξέρουμε και αυτόν εμπιστευόμαστε.
Όταν η ομάδα τραβάει, ο Σπαν είναι ο βετεράνος που θες στο παρκέ για το κλείσιμο. Όταν η ομάδα πετάει αετό, το hero ball είναι μονόδρομος και μόνο ο Σπαν το έχει κάνει με επιτυχία.
Εύχομαι να συνεχίσουν όλοι οι περιφερειακοί μας τις καλές εμφανίσεις.
Κατά τα άλλα ο Σφαιρό μετράει μέρες και δεν είναι σε θέση να περάσει κάποιο μήνυμα. Την καριέρα του παίζει, ευχόμενος αν γίνει κανένα θαύμα και πάρουμε πρωτάθλημα, να παραμείνει και του χρόνου. Εκτός κ αν μας τον κλέψει η ΤΣΣΚΑ smiley.gif !


Θα παρει κανα πρωταθλημα φετος ο Σφαιρο και θα ζηταει μετα μισο μυριο για να μεινει smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.