Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Conan1982
QUOTE (Joda @ Feb 9 2018, 18:47 ) *
Δηλαδη αν βγουμε 1οι στην ευρωπη και 2οι στην Ελλαδα θα εισαι ευχαριστημενος με αυτο? Γιατι εγω δεν θα ειμαι...Θα ειναι λες και μου ακυρωνεις το ευρωπαικο οπως ειχε συμβει με τον Μπαρτζωκα. Πρεπει να ειμαστε πρωτοι παντου και τιποτα λιγοτερο...


Προσωπικά ναι, θα είμαι 100% ευχαριστημένος. Και έτσι όπως είναι απαξιωμένη η Α1 πραγματικά λίγη αίσθηση μου κάνει το πρωτάθλημα, εντάξει παρακολουθώ προφανώς τους τελικούς γιατί υπάρχει η κόντρα με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Ευρώπη.
Όπως μου είναι αδιάφορο αν θα πάρουμε το κύπελλο αφού αυτός ο θεσμός και αν είναι απαξιωμένος.
shtarkws
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 18:47 ) *
Δηλαδη αν βγουμε 1οι στην ευρωπη και 2οι στην Ελλαδα θα εισαι ευχαριστημενος με αυτο? Γιατι εγω δεν θα ειμαι...Θα ειναι λες και μου ακυρωνεις το ευρωπαικο οπως ειχε συμβει με τον Μπαρτζωκα. Πρεπει να ειμαστε πρωτοι παντου και τιποτα λιγοτερο...
Οσο για τον σχεδιασμο ο Σφαιροπουλος δεν εκανε και κανενα σχεδιασμο της προκοπης.Την μια χρονια εβγαινε και ελεγε ο Ολυμπιακος οτι θα στηριζεται στην αμυνα του και πηγαινε και επαιρνε παιχτες που να παιζουν αμυνα. Ειδε οτι απετυχε και παει στην αλλη ακρη και κανει την ομαδα φουλ επιθετικη..Εμενα αυτο μου δειχνει κινησεις πανικου και οχι πλανο..
Και πηγε και στην Αμερικη για να σου φερει τελικα Ρομπερτς και Τομπσον..
Αν καποιος ευθυνεται για αυτο το χαλι ειναι ο Σφαιροπουλος.Αυτος εκανε τις επιλογες..


Αυτο ποιος νομος το λεει? Και παιρνοντας αφορμη απο εσενα το γενικευω και για τον Παναθηναικο και την Ρεαλ και τους Γουοριορς

Χαλαρωστε παιδια, υπαρχει και η ηττα. Οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε θα ωριμασουμε
Dreamerpanos
QUOTE (Conan1982 @ Feb 9 2018, 18:52 ) *
Προσωπικά ναι, θα είμαι 100% ευχαριστημένος. Και έτσι όπως είναι απαξιωμένη η Α1 πραγματικά λίγη αίσθηση μου κάνει το πρωτάθλημα, εντάξει παρακολουθώ προφανώς τους τελικούς γιατί υπάρχει η κόντρα με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Ευρώπη.
Όπως μου είναι αδιάφορο αν θα πάρουμε το κύπελλο αφού αυτός ο θεσμός και αν είναι απαξιωμένος.



Έτσι ακριβώς.

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ φίλο του Ολυμπιακού σκασμένο με την ομάδα του πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια Ελλάδας. Μιλάμε για παράνοια!

Απόλυτα σωστό ποστ,απλά να πω πως καλά τα λες για το κύπελλο αλλά υπάρχει πάντα το γόητρο. Δεν θα σε πείραζε να το χάσεις από την ΑΕΚ που προσπαθεί να πλησιάσει μεν ποιοτικά αλλά ακόμα είναι πολύ πίσω από τους αιώνιους?

Όχι ότι αν το έχανες από την ΑΕΚ,έπαιρνες Ευρωλίγκα και έβγαινες δεύτερος θα ήταν αποτυχία! Ίσα ίσα θα χαρακτηριζόταν επιτυχημένη η χρονιά.
Conan1982
Με το κύπελλο είμαι απίστευτα ξενερωμένος, αγώνες χωρίς φιλάθλους, σκηνικά τρόμου και ευτυχώς φέτος δεν παίζουν οι 2 αιώνιοι μπροστά. Αγωνιστικά τώρα πραγματικά θα χαρώ αν μια ομάδα είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε η ΑΕΚ, είτε ο ΑΡΗΣ, είτε ο ΑΓΟΡ είτε οποιαδήποτε άλλη κατάφερνε να σηκώσει το κύπελλο, είτε ακόμα και να αποκλείσει ένα από τους 2 μας στα πλέυ οφ και να σπάσει το δίπολο μας.
Ilias7
Με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες ώρες στο τόπικ θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος.

Από πότε οι Αγγελόπουλοι σταμάτησαν να αγαπάνε την ομάδα;

Οι ίδιοι δεν είναι που έχουν πάει τον Ολυμπιακό σε 6 Final Four με 2 κατακτήσεις;Αυτοί δεν είναι που έχουν ξοδέψει ένα καράβι λεφτά εδώ και 12 χρόνια για να φέρουν παιχταράδες;

Αυτοί δεν είναι που έχουν κάνει τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια να είναι σταθερά στο top3 των Ευρωπαϊκών κλαμπ στην Ευρώπη;

Και τώρα θα τους κατηγορήσουν κάποιοι επειδή θέλουν να λειτουργούν στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων;Που δείχνουν εμπιστοσύνη σε προπονητή και παίχτες, που δεν επεμβαίνουν στη δουλειά τους και τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ηθικά και οικονομικά;Που έχουν φτιάξει ένα σταθερό Ελληνικό κορμό που θα ζήλευαν οι μισές Ευρωπαϊκες ομάδες;Μάλιστα!!

Και ξαφνικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αγαπάει περισσότερο την ομάδα του;Όλα αυτά τα 6 χρονιά που έχει αναλάβει τι έχει κάνει η ομάδα του στην Ευρώπη;;Σας αρέσουν οι τακτικές των πούλμαν και όλα αυτά τα τεχνήματα τα οποία φέρνουν αποτελέσματα μόνο εντός των συνόρων και μόνο κάτω από κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες;

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι τραγικός ενώ του Παναθηναϊκού ξαφνικά σωστός;Που αυτή τη στιγμή έχει 9 ξένους χωρίς να είναι κάποιος σοβαρά τραυματισμένος και αναγκάζεται να κάνει 2 προσθήκες στη μέση της χρονιάς με κίνδυνο να χαλάσει όλη η χημεία της ομάδας;

Και το κορυφαίο όλων ότι επειδή δε πήραμε το Πρωτάθλημα το 2013 είναι σαν να μας ακύρωσαν το Ευρωπαϊκό του Λονδίνου.Άρα με μια πρόχειρη σκέψη του Παναθηναϊκού το 1996 δε μετράει γιατί εμείς πήραμε το πρωτάθλημα την ίδια χρονιά.

Μην είναι στο παρορμητικοί κάποιοι γιατί θα έλεγα σας κάνει να ξεχνάτε πράγματα και να μπερδεύεται καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της τελευταίας 10ετιας στην Ευρώπη γιατί δουλεύει σε σωστά επαγγελματικά πρότυπα και πάνω απ όλα δε πέρνονται βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις ακόμα και σε χρόνιες πλήρως αποτυχημένες.

Και κάτι τελευταίο που είναι σημαντικό για μένα προσωπικά, τα 5 από τα 6 Final 4 με Έλληνες προπονητές (2 Γιαννάκης, 1 Μπάρτζώκας, 2 Σφαιρόπουλος) κάτι που δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξη στις γνώσεις των Ελλήνων προπονητών.
Firnen
QUOTE (akratacity @ Feb 9 2018, 14:03 ) *
Ηττα με 74-66 για τους μικρους σημερα στο Μοναχο με αντιπαλο την Μπαγερν. Αρσενοπουλος 17 ποντους αν και αρκετα αστοχος, με καλες και κακες στιγμες ο Σερβος. Ανωτερη η Μπαγερν σε σωματικο/αθλητικο επιπεδο.


Σχεδον ολες οι ομαδες νεων και εφηβων ειναι ανωτερες των ελληνικων σε σωματικο/αθλητικο επιπεδο. Μιλαμε για αθλια πραγματικα δουλεια εδω και χρονια των ελληνικων ακαδημιων σε αυτον τον τομεα.
lefpan
QUOTE(rankin @ Feb 9 2018, 17:21 ) *
στο δια ταυτα, ναι, δεν φαίνεται οτι θα γλιτώσουμε απο σκουπες και λοιπές τραγωδίες, αλλά αυτη ειναι η ομάδα μας και ως εκεί ενδεχομένως να μπορεί να φτάνει. Δεν ειναι και κάθε μέρα της αγίας υπέρβασης

Εδώ θα διαφωνήσω.
Αν εννοείς ότι θα μας σκουπίσει ο Παναθηναϊκός -και μάλλον αυτό εννοείς- νομίζω πως πέφτεις πολύ έξω. Προφανώς, παίρνεις υπόψη σου την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, όμως περίμενε γιατί από τον Μάρτιο και μετά η ομάδα θα αλλάξει ταχύτητα και επίπεδο. Εκτίμησή μου: εδώ είμαστε!
Από την άλλη, νομίζω πως υπερεκτιμάς τον Παναθηναϊκό. Εγώ πάλι, σε όλα του τα παιχνίδια έχω δει ότι έχει πολύ μεγάλα προβλήματα (μεγαλύτερα από τα δικά μας), που νομίζω πως δεν θα λυθούμε με την ομολογουμένως ενίσχυση του ρόστερ, που μάλλον θα φέρει αποσυντονισμό της ομάδας. Βλέπε, δική μας επιστροφή Σπανούλη και προβλήματα χημείας.
Νομίζω πως φέτος ειδικά η ομάδα προγραμματίστηκε και λειτουργεί με μόνο ένα στόχο: την κούπα στο Βελιγράδι, που μάλλον και θα την σηκώσει.
Joda
QUOTE (yorgos @ Feb 9 2018, 19:52 ) *
Γιατί; Το γράφει το Κοράνι; Ούτε το μεγαλύτερο μπάτζετ έχετε ούτε τη μεγαλύτερη ιστορία, ούτε καμιά τεράστια αγορά είναι ο Ολυμπιακός. Τι σόι υποχρέωση είναι αυτή που τη φορτώνετε σε όλο το τμήμα, ούτε η ποδοσφαιρική Ρεάλ δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις.


Αν μπει κανείς στο φόρουμ θα νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι στη θέση της Μπαρτσελόνα ή της Μιλάνο. Να θυμίσουμε ότι ισοβαθμεί στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ στην κορυφαία διοργάνωση που μπορεί να συμμετάσχει.


Δεν ειναι ο Ολυμπιακος απο τις πιο ιστορικες ομαδες στην Ευρώπη? Εγω παντως για αυτο τον λογο εγινα Ολυμπιακος.Γιατι θελω να βγαινω πρωτος.Αλλιως θα επελεγα την ομαδα της επαρχειας μου.
Το να εισαι πρωταθλητης αυτο σημαινει.Παντα κυνηγαω την πρωτια..Αν δεν το πετυχω δεν σημαινει οτι θα πεσει ξυλο.Αλλα θα εκνευριστω οταν χασω και θα κατσω να δουλεψω πιο σκληρα για να βγω πρωτος.Χωρις νευρο στο Μπασκετ δεν πας πουθενα.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλες οι ομαδες.Με ενδιαφερει τι κανει ο Ολυμπιακος.

Σημασια εχει στο τελος τι θα βγεις...οχι τωρα.Οταν βγαινεις δευτερος δεν παιρνεις καποιον τιτλο..Σημαινει οτι εχασες.
lefpan
QUOTE(Stavros7 @ Feb 9 2018, 17:31 ) *
Όταν ο κόμπος φθάσει στο χτένι,ο Γιαννακόπουλος θα κάνει το παν να βελτιώσει την ομάδα.Αισθάνομαι πως δεν λαμβάνω τον ίδιο από τον δικό μου πρόεδρο.Δεν λέω πως είναι κακός πρόεδρος,άλλωστε μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες.Αλλά όταν βλέπω την τρέλα του Γιαννακόπουλου,ζηλεύω γαμώ το κέρατό μου.

Θέλαμε έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο άσο.Έναν σκόρερ που θα μπορούσε να ανοίγει και κλειστές άμυνες όταν κολλάμε στην άμυνα της αντίπαλης ομάδας.Έναν παίκτη περισσότερο εγωιστή και με περισσότερη τόλμη από τον Roberts.Και ας έπαιρνε και προσπάθειες παραπάνω.Βαρέθηκα να βλέπω τον Roberts να τον παρακαλάω να σουτάρει,Σούταρε ρε μανάρι μου,ΣΟΥΤΑΡΕ! Πιο πολύ είχαμε ανάγκη εμείς έναν παίκτη τύπου James παρά ο Παναθηναικός.

Εγώ πάντως όσο και εκνευρισμό έχω αυτήν την στιγμή,του βγάζω το καπέλο.Ναι έχει όλα τα στραβά του κόσμου ο Γιαννακόπουλος,αλλά αγαπάει με την ''τρέλα του οπαδού'' την ομάδα.Και αυτό οφείλω να του το αναγνωρίσω.

*John Wick όχι εγώ.Εγώ είμαι από το 2016. Α τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Παρακαλώ τον Admin να κάνει έλεγχο των Ip's ή οτιdήποτε άλλο έλεγχο ταυτοποίησης υπάρχει γιατί ο κύριος υπονοεί πως μπαίνω με δεύτερο Nick.

** Akrata όταν οι άλλοι ενισχύονται σε τέτοιον βαθμό και εσύ ενώ ήδη ΠΡΙΝ την ενίσχυση τους φέτος έχεις χάσει σε όλα τα ματς,ναι λέγεται ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ.

Φίλε πάω πάσο.
Παίζεις μονίμως την ίδια κασέτα, οπότε δεν έχει νόημα. Εσύ θαυμάζεις τον ΔΠΓ και θα ήθελες έναν τέτοιο πρόεδρο. Είναι η άποψή σου, είναι σεβαστή, αλλά για προβληματίσου για λίγο, γιατί ο Παναθηναϊκός από το 12 και μετά που ανέλαβε ο κύριος Δημήτρης δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στην Ευρώπη;
Coach Periklis
απ ότι μαθαίνουμε εδώ μέσα , μιας και έχει ειπωθεί καμία 20ρια φορές , όχι μόνο δεν έχουμε ιστορία αλλά δεν μας βλέπουν καν αγωνιστικά .

Εδώ δεν είμαστε καν παραδοσιακός αντίπαλος
akratacity
Η επιτυχια δεν ειναι εγγυημενη για κανεναν και δεν καταλαβαινω αυτη την απαιτηση να ειναι πρωτος σε ολα ο Ολυμπιακος. Το καταλαβαινω αυτο για εναν φιλαθλο της ΤΣΣΚΑ η της Ρεαλ η ακομα και της Φενερμπαχτσε αλλα για τον Ολυμπιακο δεν το καταλαβαινω. Εγω προσωπικα και με απλη συμμετοχη στο φαιναλ φορ και χαμενο πρωταθλημα δεν θα ημουν εντελως απογοητευμενος γιατι αυτο θα σημαινε οτι η ομαδα παραμενει στον αφρο του ευρωπαϊκου μπασκετ σε σταθερη βαση. Δεν το συζητω οτι σε πιθανη κατακτηση της Ευρωλιγκας (δυσκολο αλλα οχι απιθανο) για μενα προσωπικα η χρονια παιρνει ταμπελα "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ" οτι και να γινει στους τελικους. Να πω επισης σε καποιους Ολυμπιακους που εχουν καλομαθει απο το ποδοσφαιρο οτι οι τρεις ξενες ομαδες που προανεφερα δεν εχουν να ανταγωνιστουν εναν Παναθηναικο με την ιστορια, τη φανελα και την παντοδυναμη εδρα του (η μπαρτσα ειναι για κλαματα τα τελευταια χρονια). Οποτε βρισκω παραλογη την απαιτηση "πρωτος" με καθε κοστος.
Joda
QUOTE (shtarkws @ Feb 9 2018, 19:54 ) *
Αυτο ποιος νομος το λεει? Και παιρνοντας αφορμη απο εσενα το γενικευω και για τον Παναθηναικο και την Ρεαλ και τους Γουοριορς

Χαλαρωστε παιδια, υπαρχει και η ηττα. Οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε θα ωριμασουμε


Μην μου συγκρινεις τον Ευρωπαιο φιλαθλο με τον Αμερικανο.Στην Αμερικη ολα για το θεαμα ειναι,δεν τους ενδιαφερει τπτ αλλο.
Εδω ειδα Αμερικανο σε βιντεακι να φοραει μπουζα των Ναγκετς και καπελακι των Μπουλς.
Το να νευριαζεις δεν σημαινει οτι πρεπει να τα φερεις ολα αναποδα.Μιλαμε για υγιες νευρο που σου δινει κινητρο για να γινεις ο καλυτερος.
Coach Periklis
Πολλές φορές στον πρωταθλητισμό , ο παράλογος οπαδός είναι που ωθεί έναν σύλλογο στην κορυφή

Συμφωνώ στην ουσία των ανωτέρω απόψεων
rankin
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 19:47 ) *
Μην μου συγκρινεις τον Ευρωπαιο φιλαθλο με τον Αμερικανο.Στην Αμερικη ολα για το θεαμα ειναι,δεν τους ενδιαφερει τπτ αλλο.
Εδω ειδα Αμερικανο σε βιντεακι να φοραει μπουζα των Ναγκετς και καπελακι των Μπουλς.
Το να νευριαζεις δεν σημαινει οτι πρεπει να τα φερεις ολα αναποδα.Μιλαμε για υγιες νευρο που σου δινει κινητρο για να γινεις ο καλυτερος.

Απο αυτη την ομάδα νομίζω οτι δε μπορούμε να έχουμε παράπονο όσον αφορά το πείσμα της!
Αν η ποιότητα ή οι ανάσες δεν επαρκούν, αλλαζει το πράγμα.
Απο νευρο, παθος και πείσμα ομως παμε καλά (thanks to Mr Sfairopoulos too)

Η δε διοίκηση κανει το καθηκον της: στηριζει το πλανο της

lefpan
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 18:47 ) *
Δηλαδη αν βγουμε 1οι στην ευρωπη και 2οι στην Ελλαδα θα εισαι ευχαριστημενος με αυτο? Γιατι εγω δεν θα ειμαι...Θα ειναι λες και μου ακυρωνεις το ευρωπαικο οπως ειχε συμβει με τον Μπαρτζωκα. Πρεπει να ειμαστε πρωτοι παντου και τιποτα λιγοτερο...

Αν δεν το έχεις καταλάβει να στο επισημάνω: από τις μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στα τελευταία 5-6 χρόνια (ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Ρεάλ, Ολυμπιακός) και βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες, είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ, και με το λιγότερο ποιοτικό ρόστερ. Το ότι έχουμε πετύχει 2 τίτλους και 2 τελικούς, δηλαδή σαφώς περισσότερα από τις άλλες τρεις, αυτό δεν είναι σίγουρα μεταφυσικό φαινόμενο. Οφείλεται αποκλειστικά στην ευτυχία του Ολυμπιακού μετά τον Ντούντα να συνεργαστεί με δύο ικανότατους προπονητές (Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο), που κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα με τέλεια οικονομία που βγάζει κι απ' τη μύγα ξύγκι. Σαφώς ομάδα του προπονητή ο Ολυμπιακός, και πολλά μπράβο σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητές από το 12 και μετά.
ΥΓ: Αν βγούμε 1οι στην Ευρώπη και 2οι στην Ελλάδα, επειδή ακόμα δουλεύει το μυαλό μου, ναι, θα είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω.

QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 19:36 ) *
Δεν ειναι ο Ολυμπιακος απο τις πιο ιστορικες ομαδες στην Ευρώπη? Εγω παντως για αυτο τον λογο εγινα Ολυμπιακος.Γιατι θελω να βγαινω πρωτος.Αλλιως θα επελεγα την ομαδα της επαρχειας μου.
Το να εισαι πρωταθλητης αυτο σημαινει.Παντα κυνηγαω την πρωτια..Αν δεν το πετυχω δεν σημαινει οτι θα πεσει ξυλο.Αλλα θα εκνευριστω οταν χασω και θα κατσω να δουλεψω πιο σκληρα για να βγω πρωτος.Χωρις νευρο στο Μπασκετ δεν πας πουθενα.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλες οι ομαδες.Με ενδιαφερει τι κανει ο Ολυμπιακος.

Σημασια εχει στο τελος τι θα βγεις...οχι τωρα.Οταν βγαινεις δευτερος δεν παιρνεις καποιον τιτλο..Σημαινει οτι εχασες.

Να σου παραγγείλω ένα πρωτάθλημα να παίζεις μόνος σου, να βγαίνεις πάντα πρώτος, μπας και ξεχαρμανιάσεις; smiley.gif
Stavros7
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 19:41 ) *
Φίλε πάω πάσο.
Παίζεις μονίμως την ίδια κασέτα, οπότε δεν έχει νόημα. Εσύ θαυμάζεις τον ΔΠΓ και θα ήθελες έναν τέτοιο πρόεδρο. Είναι η άποψή σου, είναι σεβαστή, αλλά για προβληματίσου για λίγο, γιατί ο Παναθηναϊκός από το 12 και μετά που ανέλαβε ο κύριος Δημήτρης δεν έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στην Ευρώπη;


Σοβαρά τώρα μιλάς? Το ένα τρόπαιο το πήραμε με ενίσχυση στην μέση της σεζόν.Law και Dorsey.Πράγμα που σήμερα ΔΕΝ γίνεται.Σήμερα η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της με 2 ξένους παίκτες επιπέδου Κόροιβου.Και αφού κοιτάς μόνο την Ευρώπη,θα πρέπει να βάλεις και την Ελλάδα στην εξίσωση.Σε ικανοποιούν οι τίτλοι μας στην Ελλάδα από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι?Είναι 9 χρόνια στην ηγεσία και έχουν 3 πρωταθλήματα.Είσαι ικανοποιημένος εσύ με αυτό?

Η ομάδα φωνάζει απο χιλιόμετρα πως θέλει αλλαγές και αυτοί κοιτάνε αλλού.Μετά και την ενίσχυση των απέναντι,δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με Ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος.Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη πλέον και έχει ανοίξει κι άλλο.Λογικό να ελπίζεις και να πιστεύεις σε κάτι καλύτερο,αλλά εγώ επειδή θέλω να είμαι ρεαλιστής ξέρω πως και φέτος δεύτερος θα βγω.Εμένα αυτό δεν με ικανοποιεί.Καθαρά και ξάστερα.Μην το κουράζουμε άλλο και κουράζουμε και τους συμφορουμίτες.

*Σχετικά με την κασέτα που επικαλείσαι,θα παίζω όποια κασέτα θέλω.Αυτή είναι η άποψη μου και αυτήν υποστηρίζω.Αν θέλεις μπορεί να αγνοείς τα μηνύματά μου.Δεν απευθύνθηκα άλλωστε σε σένα.
lefpan
QUOTE(akratacity @ Feb 9 2018, 19:42 ) *
Η επιτυχια δεν ειναι εγγυημενη για κανεναν και δεν καταλαβαινω αυτη την απαιτηση να ειναι πρωτος σε ολα ο Ολυμπιακος. Το καταλαβαινω αυτο για εναν φιλαθλο της ΤΣΣΚΑ η της Ρεαλ η ακομα και της Φενερμπαχτσε αλλα για τον Ολυμπιακο δεν το καταλαβαινω. Εγω προσωπικα και με απλη συμμετοχη στο φαιναλ φορ και χαμενο πρωταθλημα δεν θα ημουν εντελως απογοητευμενος γιατι αυτο θα σημαινε οτι η ομαδα παραμενει στον αφρο του ευρωπαϊκου μπασκετ σε σταθερη βαση. Δεν το συζητω οτι σε πιθανη κατακτηση της Ευρωλιγκας (δυσκολο αλλα οχι απιθανο) για μενα προσωπικα η χρονια παιρνει ταμπελα "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ" οτι και να γινει στους τελικους. Να πω επισης σε καποιους Ολυμπιακους που εχουν καλομαθει απο το ποδοσφαιρο οτι οι τρεις ξενες ομαδες που προανεφερα δεν εχουν να ανταγωνιστουν εναν Παναθηναικο με την ιστορια, τη φανελα και την παντοδυναμη εδρα του (η μπαρτσα ειναι για κλαματα τα τελευταια χρονια). Οποτε βρισκω παραλογη την απαιτηση "πρωτος" με καθε κοστος.

Ακριβώς!
Και να τονιστεί και κάτι άλλο (λίγο δικηγορίστικα) για όσους θέλουν σώνει και καλά να είμαστε πάνω από τον ΠΑΟ: όταν βγεις πρώτος στο πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, σημαίνει ότι έχεις βάλει από κάτω όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, άρα και τον Παναθηναϊκό. Επομένως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μετράει ότι περάσαμε τον Παναθηναϊκό σ' ένα πρωτάθλημα που μετέχει η αφρόκρεμα του πλανήτη (εκτός ΝΒΑ), και μετράει μόνο αν τον περάσουμε στο ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα.
Joda
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 20:58 ) *
Αν δεν το έχεις καταλάβει να στο επισημάνω: από τις μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν στα τελευταία 5-6 χρόνια (ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Ρεάλ, Ολυμπιακός) και βρίσκονται ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες, είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ, και με το λιγότερο ποιοτικό ρόστερ. Το ότι έχουμε πετύχει 2 τίτλους και 2 τελικούς, δηλαδή σαφώς περισσότερα από τις άλλες τρεις, αυτό δεν είναι σίγουρα μεταφυσικό φαινόμενο. Οφείλεται αποκλειστικά στην ευτυχία του Ολυμπιακού μετά τον Ντούντα να συνεργαστεί με δύο ικανότατους προπονητές (Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο), που κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα με τέλεια οικονομία που βγάζει κι απ' τη μύγα ξύγκι. Σαφώς ομάδα του προπονητή ο Ολυμπιακός, και πολλά μπράβο σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητές από το 12 και μετά.
ΥΓ: Αν βγούμε 1οι στην Ευρώπη και 2οι στην Ελλάδα, επειδή ακόμα δουλεύει το μυαλό μου, ναι, θα είμαι ευχαριστημένος και με το παραπάνω.


Ο λογος που σκανε τοσα λεφτα και βλεπεις αυτα τα ποσα εκτος απο υπεραξιες ειναι γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τοσα χρονια Σπανουλη και Πριντεζη.Επομενως δεν μου φαινεται περιεργο που σκανε οι ομαδες ενα σκασμο λεφτα..Αν οφειλουμε κατι απο το 12 και μετα ειναι σ αυτους τους 2 παιχτες.Αυτοι ειναι ο λογος που κηνυγαμε τους στοχους μας.Ουτε ο Σφαιροπουλος ειναι ουτε ο Μπαρτζωκας..
lefpan
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 20:10 ) *
Ο λογος που σκανε τοσα λεφτα και βλεπεις αυτα τα ποσα εκτος απο υπεραξιες ειναι γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τοσα χρονια Σπανουλη και Πριντεζη.Επομενως δεν μου φαινεται περιεργο που σκανε οι ομαδες ενα σκασμο λεφτα..Αν οφειλουμε κατι απο το 12 και μετα ειναι σ αυτους τους 2 παιχτες.Αυτοι ειναι ο λογος που κηνυγαμε τους στοχους μας.Ουτε ο Σφαιροπουλος ειναι ουτε ο Μπαρτζωκας..

Μήπως είσαι ο δίδυμος του Stavros7 ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Stavros7;
Stavros7
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 20:16 ) *
Μήπως είσαι ο δίδυμος του Stavros7 ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Stavros7;


Είδες που στον μικρόκοσμο του Forum που ζεις θεωρείς πως οποιαδήποτε άποψη διαφοροποιείται από την δική σου,ακούγεται παράλογη?Να το κοιτάξεις αυτό!

Να μη γίνει καμία μεταγραφή.Η Ομάδα να μείνει όπως είναι.Κανένας παίκτης αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να βρεθεί που να είναι καλύτερος του Roberts και του Holis.O James του Παναθηναικού είναι ανακατωσούρας και δεν θα βοηθήσει.Καλύτερα να μην πάρουμε παίκτη εμείς για να μη διαταράξουμε την χημεία!Θρύλε για πλάκα έχεις Ευρωκούπα φέτος και εννοείται θα σκουπίσουμε και τον Παναθηναικό με 0-3 στους τελικούς!Είμαι από την φύση μου αισιόδοξο αγόρι!Συμπαθάτε με!

**Βρήκα το κόλπο για να είμαι αρεστός στο Forum!Μάλιστα το καλοκαίρι που έγραφα κάτι διθυραμβικά για την καψούρα μου (Strelnieks) μου ερχόντουσαν και Pm's αβέρτα!
Zoys
Ρίξτε τους τόνους guys, δεν οφελεί σε τίποτα το εριστικό ύφος.
Joda
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 21:16 ) *
Μήπως είσαι ο δίδυμος του Stavros7 ή μήπως είσαι ο ίδιος ο Stavros7;


Οχι τιποτα απο τα δυο. Αρκει μονο να κοιταξεις τις ημερομηνιες εγγραφης και των δυο μας αν και ξερω οτι μιλας ειρωνικα.
Τωρα το οτι εισαι ικανοποιημενος με την 2η θεση και δεν σε ενοχλει που χανεις απο τον Παναθηναικο ειναι σαν να μου λες,για να το λεω και κοσμια,οτι το εχεις συνηθισει.. .
lefpan
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 21:00 ) *
Οχι τιποτα απο τα δυο. Αρκει μονο να κοιταξεις τις ημερομηνιες εγγραφης και των δυο μας αν και ξερω οτι μιλας ειρωνικα.
Τωρα το οτι εισαι ικανοποιημενος με την 2η θεση και δεν σε ενοχλει που χανεις απο τον Παναθηναικο ειναι σαν να μου λες οτι το εχεις συνηθισει.. για να το λεω και κοσμια..

Πώς χάνω από τον Παναθηναϊκό, αφού στο πρωτάθλημα της ευρωλίγκας είμαι μονίμως από πάνω του;
Joda
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 22:02 ) *
Πώς χάνω από τον Παναθηναϊκό, αφού στο πρωτάθλημα της ευρωλίγκας είμαι μονίμως από πάνω του;


Τι εισαι μονιμως απο πανω του?Που το ειδες αυτο? Δεν εχει 3 ευρωπαικα ο Ολυμπιακος και 6 ο Παο? Εκτος αν και κατα εσενα με την καταληψη της 2ης θεσης παιρνεις καποιο κυπελλο..
lefpan
QUOTE(Joda @ Feb 9 2018, 21:12 ) *
Τι εισαι μονιμως απο πανω του?Που το ειδες αυτο? Δεν εχει 3 ευρωπαικα ο Ολυμπιακος και 6 ο Παο? Εκτος αν και κατα εσενα με την καταληψη της 2ης θεσης παιρνεις καποιο κυπελλο..

Ρε φιλαράκο, μαζί δεν μιλάμε και λέμε για τα τελευταία 5-6 χρόνια;
Τι μου τσαμπουνάς τώρα;
Και τώρα, χωρίς πλάκα, θεωρώ ότι η αντίληψη που έχεις για το άθλημα είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί. Για την ακρίβεια, είναι η ίδια "οπαδική" αντίληψη που έχει καταστρέψει ολόκληρο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, και που ΕΥΤΥΧΩΣ στο χώρο του μπάσκετ είναι η μειοψηφία ανάμεσα στους φιλάθλους.
Εκτός, βέβαια, από τα μεγάλα παιχνίδια και τους τελικούς με τον ΠΑΟ, όπου εκεί κατεβαίνουν και οι ποδοσφαιρικοί (ξέρεις, αυτοί που έχουν την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και φωνάζουν συνθήματα) και τα κάνουν όλα μπάχαλο.
Το λέω και το υπογράφω: η νοοτροπία σου είναι αναπαραγωγή όλων των παραπάνω και δεν φοβάμαι να πω ότι θέλω να εξαφανιστεί από τα γήπεδα του μπάσκετ τουλάχιστον.

ΥΓ1: Μιά ερώτηση: ευχαριστιέσαι όταν βλέπεις ένα παιχνίδι μπάσκετ ή σε νοιάζει μόνο η νίκη της ομάδας σου;

ΥΓ2: Αν οι mods νομίζουν πως είμαι απρεπής, ας τιμωρηθώ. Και πάλι αυτά θα πιστεύω.
Joda
QUOTE (lefpan @ Feb 9 2018, 22:33 ) *
Ρε φιλαράκο, μαζί δεν μιλάμε και λέμε για τα τελευταία 5-6 χρόνια;
Τι μου τσαμπουνάς τώρα;
Και τώρα, χωρίς πλάκα, θεωρώ ότι η αντίληψη που έχεις για το άθλημα είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί. Για την ακρίβεια, είναι η ίδια "οπαδική" αντίληψη που έχει καταστρέψει ολόκληρο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, και που ΕΥΤΥΧΩΣ στο χώρο του μπάσκετ είναι η μειοψηφία ανάμεσα στους φιλάθλους.
Εκτός, βέβαια, από τα μεγάλα παιχνίδια και τους τελικούς με τον ΠΑΟ, όπου εκεί κατεβαίνουν και οι ποδοσφαιρικοί (ξέρεις, αυτοί που έχουν την πλάτη γυρισμένη στο γήπεδο και φωνάζουν συνθήματα) και τα κάνουν όλα μπάχαλο.
Το λέω και το υπογράφω: η νοοτροπία σου είναι αναπαραγωγή όλων των παραπάνω και δεν φοβάμαι να πω ότι θέλω να εξαφανιστεί από τα γήπεδα του μπάσκετ τουλάχιστον.

ΥΓ1: Μιά ερώτηση: ευχαριστιέσαι όταν βλέπεις ένα παιχνίδι μπάσκετ ή σε νοιάζει μόνο η νίκη της ομάδας σου;

ΥΓ2: Αν οι mods νομίζουν πως είμαι απρεπής, ας τιμωρηθώ. Και πάλι αυτά θα πιστεύω.


Κανεις λαθος.. Πρωτον τα 5 με 6 τελευταια χρονια εσυ το ανεφερες για Μπαρτζωκα και Σφαιροπουλο..Και πανω σε αυτο σου απαντησα λεγοντας σου για Πρι κ Σπαν... Το εχεις συνδεσει με τα προηγουμενα που ελεγα με καποιον αλλο περι ιστορικοτητας της ομαδας.
Οσον αφορα την ιδιοσυγκρασια μου και την οπαδικη αντιληψη ,δεν με ξερεις επομενως ασε τους χαρακτηρισμους.
Το να κρινεις την ομαδα δεν ειναι κακο.Ουτε βριζω ουτε παω στο γηπεδο και πεταω φωτοβολιδες..
Οσο για το αν μου αρεσει το μπασκετ.επειδη παιζω απο μικρος μπασκετ βρες κανεναν αλλο...
aegeansheed
O lefpan θα απέχει από το forum για ένα δεκαήμερο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί η προηγούμενη προσωπική οπαδική αντιπαράθεση και ειδικότερα κάποιος λόγος να τοποθετηθεί άλλο μέλος επειδή θεωρεί ό,τι κάτι τον προσέβαλε και χρήζει υπεράσπισης μια άλλη άποψη.

Συνεχίζουμε μόνο με θέματα της επικαιρότητας του Ολυμπιακού που δεν εντάσονται σε κάποια άλλη ενότητα.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ
T.W.Is.M.
QUOTE(Stavros7 @ Feb 9 2018, 20:04 ) *
Σοβαρά τώρα μιλάς? Το ένα τρόπαιο το πήραμε με ενίσχυση στην μέση της σεζόν.Law και Dorsey.Πράγμα που σήμερα ΔΕΝ γίνεται.Σήμερα η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της με 2 ξένους παίκτες επιπέδου Κόροιβου.Και αφού κοιτάς μόνο την Ευρώπη,θα πρέπει να βάλεις και την Ελλάδα στην εξίσωση.Σε ικανοποιούν οι τίτλοι μας στην Ελλάδα από τότε που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι?Είναι 9 χρόνια στην ηγεσία και έχουν 3 πρωταθλήματα.Είσαι ικανοποιημένος εσύ με αυτό?

Η ομάδα φωνάζει απο χιλιόμετρα πως θέλει αλλαγές και αυτοί κοιτάνε αλλού.Μετά και την ενίσχυση των απέναντι,δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με Ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος.Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη πλέον και έχει ανοίξει κι άλλο.Λογικό να ελπίζεις και να πιστεύεις σε κάτι καλύτερο,αλλά εγώ επειδή θέλω να είμαι ρεαλιστής ξέρω πως και φέτος δεύτερος θα βγω.Εμένα αυτό δεν με ικανοποιεί.Καθαρά και ξάστερα.Μην το κουράζουμε άλλο και κουράζουμε και τους συμφορουμίτες.

*Σχετικά με την κασέτα που επικαλείσαι,θα παίζω όποια κασέτα θέλω.Αυτή είναι η άποψη μου και αυτήν υποστηρίζω.Αν θέλεις μπορεί να αγνοείς τα μηνύματά μου.Δεν απευθύνθηκα άλλωστε σε σένα.


Καθαρα αγωνιστικα μιλωντας...το 2012 ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, που λεει οτι δεν μπορεις στα μεσα της σεζον να διορθωσεις τις ατελειες μιας τοπ ομαδας και να φτασεις στην κορυφη. Το 2012 ο Ολυμπιακος ηταν μια ομαδα στα ορια του τοπ 16 και των προημιτελικων. Με την προσθηκη των Law και Dorsey ανεβηκε επιπεδο και εγινε ομαδα φαιναλ φορ. Οχι μονο καταφερε να φερει 2 παιχτες που ηταν αρκετα καλοι για να παιξουν σε ομαδα φαιναλ φορ, αλλα τους εκανε να αποδωσουν και να ενταχθουν στο συνολο(που εκεινη την περιοδο δημιουργουσε ο Ιβκοβιτς, δεν ηταν ενα συνολο που υπηρχε εδω και χρονια, οπως ειχε ο Παναθηναικος πχ). Αυτο ειναι κατι πολυ δυσκολο να γινει. Στο κορυφαιο επιπεδο της Ευρωλιγκα εκτος απο την αξια και την κλαση των παιχτων χρειαζεται και το δεσιμο μεταξυ τους για να γινουν ομαδα, να αποδιδουν περισσοτερο απο το αθροισμα των ατομικων δυνατοτητων. Σε ομαδες οπως ο Ολυμπιακος, η ΤΣΣΚΑ, η Ρεαλ, η Φενερμπαχτσε πια αυτο δε γινεται στη μεση της σεζον, εκτος αν φερεις κανεναν all-star του ΝΒΑ και τον πεισεις να μην κανει one man show! Ειναι πιο ευκολο να παρει 2 παιχτες στη μεση της σεζον η Μακαμπι και να παει στο Βελιγραδι να παρει το κυπελλο παρα ο Ολυμπιακος ή η Ρεαλ.
Παντως αφου εχουμε 2 ξενους επιπεδου Κοροιβου, παρε τον Καρσον και τον Ποσλει, βαλτους στον Ολυμπιακο και περιμενε να παρουμε νικες στην εδρα της Φενερμπαχτσε και της Ρεαλ!
Οσο για την ενισχυση του Παναθηναικου, γραφω και εδω οτι πιστευω πως με την προσθηκη του Τζειμς θα γινουν χειροτεροι! Πιο ασταθεις, αν και με μεγαλυτερο ταβανι σαν ομαδα, αλλα με χειροτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Για να δεις ακομα καλυτερα τι εννοω, θυμασαι καποια αλλη περιπτωση οποιασδηποτε ομαδας στην Ευρωπη που να εφτασε ψηλα χαρη σε προσθηκες στη μεση της σεζον; Θυμασαι τι εκαναν οι προσθηκες του Παναθηναικου του Ομπραντοβιτς στη μεση της σεζον; Εχεις προσεξει οτι απ οσους ηρθαν κατα τη διαρκεια της σεζον μονο ο Γκιστ βοηθησε πολυ, κι αυτος γιατι ειχε στοιχεια που δεν ειχαν αλλοι παιχτες, ταιριαξε στο συνολο και γιατι το συνολο εκεινο ηταν υπο δημιουργια;
Ο κανονας λεει οτι οι παιχτες που αποκτουνται μεσα στη σεζον ειναι μπαλωμα. Αν η ομαδα δε χτιστει σωστα απ την αρχη, δε θα πας ψηλα. Το αντιθετο θα αποτελει εξαιρεση και θα γινει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που η ομαδα βρισκει συνοχη κατα τη διαρκεια της σεζον και βελτιωνεται οσο περναει ο χρονος. Τοτε αν προσθεσεις τα στοιχεια που λειπουν, μπορεις να αλλαξεις επιπεδο.
MustGK
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 10 2018, 14:06 ) *
Οσο για την ενισχυση του Παναθηναικου, γραφω και εδω οτι πιστευω πως με την προσθηκη του Τζειμς θα γινουν χειροτεροι! Πιο ασταθεις, αν και με μεγαλυτερο ταβανι σαν ομαδα, αλλα με χειροτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Για να δεις ακομα καλυτερα τι εννοω, θυμασαι καποια αλλη περιπτωση οποιασδηποτε ομαδας στην Ευρωπη που να εφτασε ψηλα χαρη σε προσθηκες στη μεση της σεζον; Θυμασαι τι εκαναν οι προσθηκες του Παναθηναικου του Ομπραντοβιτς στη μεση της σεζον; Εχεις προσεξει οτι απ οσους ηρθαν κατα τη διαρκεια της σεζον μονο ο Γκιστ βοηθησε πολυ, κι αυτος γιατι ειχε στοιχεια που δεν ειχαν αλλοι παιχτες, ταιριαξε στο συνολο και γιατι το συνολο εκεινο ηταν υπο δημιουργια;
Ο κανονας λεει οτι οι παιχτες που αποκτουνται μεσα στη σεζον ειναι μπαλωμα. Αν η ομαδα δε χτιστει σωστα απ την αρχη, δε θα πας ψηλα. Το αντιθετο θα αποτελει εξαιρεση και θα γινει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που η ομαδα βρισκει συνοχη κατα τη διαρκεια της σεζον και βελτιωνεται οσο περναει ο χρονος. Τοτε αν προσθεσεις τα στοιχεια που λειπουν, μπορεις να αλλαξεις επιπεδο.


Φέτος ο Παναθηναικός έχει κτιστεί με κάποιες σωστές βάσεις αλλά λείπουν κάποια στοιχεία και ίσως τα δώσουν αυτοί οι παίκτες. Από την άλλη ίσως όχι.
Joda
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 10 2018, 15:06 ) *
Καθαρα αγωνιστικα μιλωντας...το 2012 ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, που λεει οτι δεν μπορεις στα μεσα της σεζον να διορθωσεις τις ατελειες μιας τοπ ομαδας και να φτασεις στην κορυφη. Το 2012 ο Ολυμπιακος ηταν μια ομαδα στα ορια του τοπ 16 και των προημιτελικων. Με την προσθηκη των Law και Dorsey ανεβηκε επιπεδο και εγινε ομαδα φαιναλ φορ. Οχι μονο καταφερε να φερει 2 παιχτες που ηταν αρκετα καλοι για να παιξουν σε ομαδα φαιναλ φορ, αλλα τους εκανε να αποδωσουν και να ενταχθουν στο συνολο(που εκεινη την περιοδο δημιουργουσε ο Ιβκοβιτς, δεν ηταν ενα συνολο που υπηρχε εδω και χρονια, οπως ειχε ο Παναθηναικος πχ). Αυτο ειναι κατι πολυ δυσκολο να γινει. Στο κορυφαιο επιπεδο της Ευρωλιγκα εκτος απο την αξια και την κλαση των παιχτων χρειαζεται και το δεσιμο μεταξυ τους για να γινουν ομαδα, να αποδιδουν περισσοτερο απο το αθροισμα των ατομικων δυνατοτητων. Σε ομαδες οπως ο Ολυμπιακος, η ΤΣΣΚΑ, η Ρεαλ, η Φενερμπαχτσε πια αυτο δε γινεται στη μεση της σεζον, εκτος αν φερεις κανεναν all-star του ΝΒΑ και τον πεισεις να μην κανει one man show! Ειναι πιο ευκολο να παρει 2 παιχτες στη μεση της σεζον η Μακαμπι και να παει στο Βελιγραδι να παρει το κυπελλο παρα ο Ολυμπιακος ή η Ρεαλ.
Παντως αφου εχουμε 2 ξενους επιπεδου Κοροιβου, παρε τον Καρσον και τον Ποσλει, βαλτους στον Ολυμπιακο και περιμενε να παρουμε νικες στην εδρα της Φενερμπαχτσε και της Ρεαλ!
Οσο για την ενισχυση του Παναθηναικου, γραφω και εδω οτι πιστευω πως με την προσθηκη του Τζειμς θα γινουν χειροτεροι! Πιο ασταθεις, αν και με μεγαλυτερο ταβανι σαν ομαδα, αλλα με χειροτερες πιθανοτητες επιτυχιας.
Για να δεις ακομα καλυτερα τι εννοω, θυμασαι καποια αλλη περιπτωση οποιασδηποτε ομαδας στην Ευρωπη που να εφτασε ψηλα χαρη σε προσθηκες στη μεση της σεζον; Θυμασαι τι εκαναν οι προσθηκες του Παναθηναικου του Ομπραντοβιτς στη μεση της σεζον; Εχεις προσεξει οτι απ οσους ηρθαν κατα τη διαρκεια της σεζον μονο ο Γκιστ βοηθησε πολυ, κι αυτος γιατι ειχε στοιχεια που δεν ειχαν αλλοι παιχτες, ταιριαξε στο συνολο και γιατι το συνολο εκεινο ηταν υπο δημιουργια;
Ο κανονας λεει οτι οι παιχτες που αποκτουνται μεσα στη σεζον ειναι μπαλωμα. Αν η ομαδα δε χτιστει σωστα απ την αρχη, δε θα πας ψηλα. Το αντιθετο θα αποτελει εξαιρεση και θα γινει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που η ομαδα βρισκει συνοχη κατα τη διαρκεια της σεζον και βελτιωνεται οσο περναει ο χρονος. Τοτε αν προσθεσεις τα στοιχεια που λειπουν, μπορεις να αλλαξεις επιπεδο.


Για να σου πετυχουν οι μεταγραφες μεσουσης της σεζον πρεπει να χωσεις λεφτα κατι που ο Ολυμπιακος παραδοσιακα δεν το κανει για αυτο και οι πιο πολλες δεν του βγαινουν.Εξαρταται και τι θες βεβαια.Αυτη την στιγμη πας ως εχει στο Ολυμπιακο χωρις αλλαγη παιχτη και κοιτας το καλοκαιρι τι θα κανεις.
Οσον αφορα τον Παο δεν συμφωνω γιατι πρωτα ο Παο εχει πολυ καλο προπονητη και ο Τζειμς ξερει και τους συμπαιχτες του και τα συστηματα.Επομενως δεν θα χρειαστει χρονο προσαρμογης.Τον Πειν τον πηρανε για καποιες καλες ανασες.Αν τους βγει θα ειναι εξτρα κερδος.Αν δεν τους βγει,μονο κ μονο η προσθηκη του Τζειμς κανει καλυτερο τον Παναθηναικο.
yorgos
Για τον Πέιν συμφωνώ. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, πήρε ένα χρήσιμνο κορμί, να δώσει κάποια λεπτά στο Γκιστ, να κάνει κανένα φάουλ (τραμπουκίζει αυτός ή να του δώσουμε καμιά κασέτα του ΜΑρντιΚώλη; ), να πάρει ένα ριμπάουντ, την έκανε τη δουλειά του. Για το Τζέημς είναι καθαρά θέμα κόουτς, με πολύ κακά δείγματα πέρυσι, άιντε να δούμε. Αν δω πάλι τον ΚΑλάθη για μήνες να κάνει το θεατή εντός παρκέ ή να παριστάνει το σποτ σουτέρ στις γωνίες, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο. Για να μη μιλήσω για το θέμα Τζέημς ντάμπα ντούμπα και στα 4'' πριν τη λήξη των 24 δίνουμε την καυτή πατάτα στον ΚΑλάθη (που δεν έχει και προσωπική φάση το παιδί, τι περιμένουμε να κάνει fadeaway; ), μετά η στατιστική γράφει Καλάθης άστοχος και Τζέημς 0 λάθη.
T.W.Is.M.
QUOTE(MustGK @ Feb 10 2018, 14:33 ) *
Φέτος ο Παναθηναικός έχει κτιστεί με κάποιες σωστές βάσεις αλλά λείπουν κάποια στοιχεία και ίσως τα δώσουν αυτοί οι παίκτες. Από την άλλη ίσως όχι.


Συμφωνω οτι εχει χτιστει με σωστες βασεις. Αυτες τις βασεις κινδυνευει να διαταραξει ο Τζειμς που παιζει με διαφορετικο τροπο. Αν μπορει να προσαρμοστει σε 15λεπτα για instant scoring, θα βοηθησει. Αν ομως θελει να εχει τον περσινο ρολο και ακομα μεγαλυτερο γιατι πηγε και στο ΝΒΑ και απεδειξε οτι μπορει να σταθει κι εκει, τοτε μπλεκονται τα πραγματα.

QUOTE(Joda @ Feb 10 2018, 15:45 ) *
Για να σου πετυχουν οι μεταγραφες μεσουσης της σεζον πρεπει να χωσεις λεφτα κατι που ο Ολυμπιακος παραδοσιακα δεν το κανει για αυτο και οι πιο πολλες δεν του βγαινουν.Εξαρταται και τι θες βεβαια.Αυτη την στιγμη πας ως εχει στο Ολυμπιακο χωρις αλλαγη παιχτη και κοιτας το καλοκαιρι τι θα κανεις.
Οσον αφορα τον Παο δεν συμφωνω γιατι πρωτα ο Παο εχει πολυ καλο προπονητη και ο Τζειμς ξερει και τους συμπαιχτες του και τα συστηματα.Επομενως δεν θα χρειαστει χρονο προσαρμογης.Τον Πειν τον πηρανε για καποιες καλες ανασες.Αν τους βγει θα ειναι εξτρα κερδος.Αν δεν τους βγει,μονο κ μονο η προσθηκη του Τζειμς κανει καλυτερο τον Παναθηναικο.


Αλλος ο περσινος Παναθηναικος κι αλλος ο φετινος. Φετος κινειται πολυ περισσοτερο γυρω απο τον Καλαθη. Το να υποθεσουμε οτι θα μπει ο Τζειμς, θα δωσει το απροβλεπτο στοιχειο που εχει ως παιχτης και το κανει πολυ καλα και παραλληλα ο Καλαθης σε μειωμενο χρονο(και ρολο) και ο Παππας σε φανερα μειωμενο ρολο θα ειναι το ιδιο αποτελεσματικοι δε νομιζω οτι ειναι σωστο. Οπως το επαθαν ο Στρελνιεκς και ο Ρομπερτς με την εισοδο του Σπανουλη. Ο μεν Στρελνιεκς χρειαστηκε 2 μηνες για να συνελθει, ο δε Ρομπερτς ακομα ψαχνεται.
RipCity
Παραιτηθηκε η ακομα; Ο Roberts ειναι ακομα στην ομαδα;
Coach Periklis
QUOTE (RipCity @ Feb 17 2018, 19:10 ) *
Παραιτηθηκε η ακομα;


κρέμομαι απ τα χείλη του .... Για το καλό όλων μας

μας έχει αρρωστήσει κι αυτός και κάτι άλλοι ( και καλά ) παίκτες
shtarkws
QUOTE(RipCity @ Feb 17 2018, 19:10 ) *
Παραιτηθηκε η ακομα; Ο Roberts ειναι ακομα στην ομαδα;


Σε αυτήν την καμπή της σεζόν δεν αλλάζεις προπονητή. Ειδικά όταν στον κύριο στόχο σου την ευρωλιγκα πας καλά. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται μια η δύο αλλαγές στο ροστερ. Και άργησαν
Reggie Miller #31
Κοουτσάρα δυστυχώς επτωχεύσαμε...Δεν είναι η ήττα,αλλά είναι η εικόνα,είναι η διαχείριση και είναι όλα μαζί...
Παίξαμε έναν τελικό με 3 παίκτες,οι υπόλοιποι ήταν απόντες ή δεν μπόρεσες να τους βάλεις στο κλίμα και τους έκαψες,πχ Ρόμπερτς,ενώ επέμενες στον Μάντζαρη που ήταν σήμερα κακός και μπροστά και πίσω...Τόμπσον μάλλον έμεινε στο αεροδρόμιο
και ταξίδεψε μόνο το διαβατήριο του...

Τα έλεγε και ο TWISM όταν η ομάδα έκανε την μεγάλη κοιλιά της,η ομάδα έχει χτιστεί λάθος σε ένα μπάσκετ που έχει αλλάξει και θέλει παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερη ενέργεια.
Πήραμε ξένους παίκτες που δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και περιμένουμε πάλι τον Σπανούλη και πάλι τον Πριντ και πάλι πα΄με να παίξουμε άμυνα και σήμερα φάγαμε 90 από προσπάθειες ένας εναντίον ενός και με σουτάκια...

Για μένα η ομάδα θέλει αναθεώρηση,καλό το χαμηλό μπάτζετ κτλ κτλ αλλά να ξέρουμε πως δεν θα πετυχαίνει πάντα...
Να τελειώσει η χρονιά και το καλοκαίρι βλέπουμε,ια μεταγραφές τώρα δε νομίζω,αν ήταν θα είχει γίνει τώρα που είχε διακοπή και η Ευρωλίκα,να αλλάξουμε τώρα προπονητή δεν ξέρω αν οφελεί,επομένως το καλοκαίρι τα βάζουν κα΄τω οι πρόεδροι και
αποφασίζουν τι θέλουν...
value basket
Με ρομπερτς κ τομσον μηδεν ποντους που να πας; Η αεκ επαιζε στι τελευταιο 10 λεπτο με 4 αμερικανους κ ο θρυλος με 4 ελληνες. Αν δεν βαλουν το χερι στη τσεπη οι προεδροι θα τα χασουμε ολα. Νομιζω οτι ηταν το τελευταιο παιγχνιδι κ των δυο αμερικανων. Ο σφαιρο δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ,αλλα δεν αλλαζει τωρα. Παπ κ παπ μηδεν. Μαντζαρης ,γουιλτζερ,πριντεζης τιποτα. Στρελιενκς μοιραιος. Το ειχαμε προβλεψει οτι θα κινδυνευαμε απο την αεκ. Σιγουρα κερδισε δικαια, αν κ πηρε καποια κρισιμα σφυριγματα.
RipCity
QUOTE (shtarkws @ Feb 17 2018, 18:19 ) *
Σε αυτήν την καμπή της σεζόν δεν αλλάζεις προπονητή. Ειδικά όταν στον κύριο στόχο σου την ευρωλιγκα πας καλά. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται μια η δύο αλλαγές στο ροστερ. Και άργησαν


Ε τοτε οδευεις σε σιγουρη ατιτλια. Ο Λεμονης παντως ελευθερος ειναι.
το_καλύτερο_3d
Προφανως το προβλημα του ολυμπιακου δεν ειναι ο σφαιροπουλος αλλα η εμονικη μη παραδοχη του οτι κατι δεν παει καλα στο πλανο του.Ειτε αφορα παιχτες,ειτε συστηματα κλπ.
Ειναι παραγματα που του στερουν και θα του στερουν διακρισεις απο τη στιγμη που εχει αποδειξει πλεον οτι δεν αλλάζει.
shtarkws
QUOTE(RipCity @ Feb 17 2018, 19:20 ) *
Ε τοτε οδευεις σε σιγουρη ατιτλια. Ο Λεμονης παντως ελευθερος ειναι.


Αν μείνει με Ρόμπερτς και Χολιν έτσι φαίνεται. Επίσης ο Μαντζαρης είναι εδώ και καιρό ντεφορμέ. Γενικά η περιφέρεια χωλαίνει.
Joda
QUOTE (shtarkws @ Feb 17 2018, 20:19 ) *
Σε αυτήν την καμπή της σεζόν δεν αλλάζεις προπονητή. Ειδικά όταν στον κύριο στόχο σου την ευρωλιγκα πας καλά. Οπωσδήποτε όμως χρειάζεται μια η δύο αλλαγές στο ροστερ. Και άργησαν


Φευγει Σφαιροπουλος και μενεις με Τομιτς μεχρι το τελος της σεζον.Η λυση υπαρχει.. Εχει σπασει ολα τα ρεκορ..
Και οι επιλογες αυτες που λες ειναι του Σφαιροπουλου..
Και επειδη το εχω ξανακουσει για στοχους και οτι το κυπελο δεν μας πολυενδιαφερει..Λεω αν δεν μας ενδιαφερει να μην κατεβαινουμε..Απο την στιγμη που παιζουμε στο κυπελλο στοχος ειναι να το παρουμε.
Reggie Miller #31
QUOTE(shtarkws @ Feb 17 2018, 19:25 ) *
Αν μείνει με Ρόμπερτς και Χολιν έτσι φαίνεται. Επίσης ο Μαντζαρης είναι εδώ και καιρό ντεφορμέ. Γενικά η περιφέρεια χωλαίνει.


Καλά σήμερα ήταν και ο Παπανικολάου χάλια,αλλά έχεις δίκιο...
Ο Ρόμπερτς και ο Τόμπσον πλέον δεν έχουν και την ψυχολογία να παίξουν...Να αποδείξουν σε ποιον και τι,αφού δεν έχει νόημα...
Ο Μάντζαρης σήμερα ήταν κακός και στην άμυνα,τον περνούσαν όλοι,χειρότερα και από Σπαν...
TAKIS7
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και νίκησε δίκαια.
Χάσαμε έναν στόχο στον οποίο θεωρούμασταν φαβορί που θα μας έβαζε με ψυχολογία στην τελική ευθεία. Τρομερά σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά που στοιχίζουν.
Λογικά πρέπει να αποτελέσει καταλύτη για αλλαγές. Ακόμα και αν δεν θέλουν να το κάνουν ας παρκάρουν τον ανύπαρκτο Ρόμπερτς και να βάλουν τον Τολιόπουλο να παίξει. Μόνο ζημιά κάνει ο Αμερικάνος. Και με τον Τόμπσον το ίδιο. Έχεις πετάξει 1.500.000$ στο δρόμο δυστυχώς.
Joda
QUOTE (το_καλύτερο_3d @ Feb 17 2018, 20:24 ) *
Προφανως το προβλημα του ολυμπιακου δεν ειναι ο σφαιροπουλος αλλα η εμονικη μη παραδοχη του οτι κατι δεν παει καλα στο πλανο του.Ειτε αφορα παιχτες,ειτε συστηματα κλπ.
Ειναι παραγματα που του στερουν και θα του στερουν διακρισεις απο τη στιγμη που εχει αποδειξει πλεον οτι δεν αλλάζει.


Ο Σφαιροπουλος ειναι απλα ενας μετριος προπονητης..Ο Ιβκοβιτς σου εχει βαλει Κατσιβελη σε τελικο ευρωλιγκας απο του πουθενα και το γυρισες..Ο Πασκουαλ τις προαλες εβαλε Μητογλου..
Ο Σφαιροπουλος βλεπει οτι Μαντζαρης και Ρομπερτς δεν τραβανε..Γιατι δεν βαζει τον Τολιοπουλο? Πως θα παρει τα πανω του?
Με 2λεπτα και 3λεπτα?
Quincy
QUOTE(Joda @ Feb 17 2018, 17:25 ) *
Φευγει Σφαιροπουλος και μενεις με Τομιτς μεχρι το τελος της σεζον.Η λυση υπαρχει.. Εχει σπασει ολα τα ρεκορ..
Και οι επιλογες αυτες που λες ειναι του Σφαιροπουλου..
Και επειδη το εχω ξανακουσει για στοχους και οτι το κυπελο δεν μας πολυενδιαφερει..Λεω αν δεν μας ενδιαφερει να μην κατεβαινουμε..Απο την στιγμη που παιζουμε στο κυπελλο στοχος ειναι να το παρουμε.


Σαν φίλαθλος εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτός ο τίτλος. Την ομάδα φαντάζομαι πως ναι, αν και το περισσότερο βάρος δίνεται στην EL και το πρωτάθλημα
Reggie Miller #31
QUOTE(TAKIS7 @ Feb 17 2018, 19:28 ) *
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και νίκησε δίκαια.
Χάσαμε έναν στόχο στον οποίο θεωρούμασταν φαβορί που θα μας έβαζε με ψυχολογία στην τελική ευθεία. Τρομερά σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά που στοιχίζουν.
Λογικά πρέπει να αποτελέσει καταλύτη για αλλαγές. Ακόμα και αν δεν θέλουν να το κάνουν ας παρκάρουν τον ανύπαρκτο Ρόμπερτς και να βάλουν τον Τολιόπουλο να παίξει. Μόνο ζημιά κάνει ο Αμερικάνος. Και με τον Τόμπσον το ίδιο. Έχεις πετάξει 1.500.000$ στο δρόμο δυστυχώς.


Το παρέλειψα,αλλά ισχύει,πολλή συγκεντρωμένη η ΑΕΚ και πολύ στοχευμένο μπάσκετ σήμερα...
shtarkws
Ο Σφαιρόπουλος είναι καλός προπονητής δεν είναι όμως "κιλερ" Ομοραντοβιτς Ιβκοβιτς θα είχαν πάρει αυτό τον τελικό με τον Μιλουτινοφ. Από κει και πέρα δεν το λέω οπαδικα, δεν πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή, αλλαγή ξένων όμως άμεσα
Quincy
QUOTE(shtarkws @ Feb 17 2018, 17:42 ) *
Ο Σφαιρόπουλος είναι καλός προπονητής δεν είναι όμως "κιλερ" Ομοραντοβιτς Ιβκοβιτς θα είχαν πάρει αυτό τον τελικό με τον Μιλουτινοφ. Από κει και πέρα δεν το λέω οπαδικα, δεν πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή, αλλαγή ξένων όμως άμεσα


Για την αλλαγή των ξένων έχει χαθεί το τρένο. Έπρεπε να είχε γίνει 1 μήνα πριν. Ο πρπονητής αν αλλάξει, θα πρέπει να αλλάξει μετά το τέλος της EL imo, ή μια μέρα πριν τον τελικό αν φτάσουμε μέχρι εκεί 69.gif
basket72
Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ, πέταξε έξω Παναθηναϊκό και νίκησε κι εμάς πολύ χαλαρά.
Τυχεροί είμαστε νομίζω που το χάσαμε έτσι σήμερα. Σκεφτείτε να είχε βάλει τις βολές ο Στρέλνιεξ κι ένα τρίποντο στο τέλος ο Σπανούλης. Τον ύπνο του δικαίου ξανά και δώστου πάλι 30αρες στα Ευρώπας και τραπεζώματα να δούμε τις πταίει.
Τώρα έχουμε κάποιες ελπίδες να τσιμπήσουμε κάνα παίκτη και να το πάρει κι αλλιώς ο κόουτς μπας και κάνουμε τίποτις. (που δεν το βλέπω αλλά λέω.)

Ειπώθηκε πάντως πριν περί μπάτζετ, ωστόσο το καλοκαίρι έπεσε φράγκο το θέμα είναι ότι δεν έπεσε στη σωστή κατεύθυνση. 800.χιλ για τον Ρόμπερτς δώκαμε. Πόσα ασσόδυα (γιατί κόμπο θέλαμε στην ουσία) καλύτερα από τον Ρόμπερτς με τα μισά και βάλε λεφτά κυκλοφορούν φέτος στην Ευρώπη; Πάνω από 10, μάνι- μάνι θα έλεγα.

Κατά τα άλλα, είναι πολύ ευχάριστο αυτό με την ΑΕΚ, άντε μπας και σπάσει και το ντουέτο των τελικών κάποια στιγμή.
Reggie Miller #31
QUOTE(shtarkws @ Feb 17 2018, 19:42 ) *
Ο Σφαιρόπουλος είναι καλός προπονητής δεν είναι όμως "κιλερ" Ομοραντοβιτς Ιβκοβιτς θα είχαν πάρει αυτό τον τελικό με τον Μιλουτινοφ. Από κει και πέρα δεν το λέω οπαδικα, δεν πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή, αλλαγή ξένων όμως άμεσα


Ούτε για εμένα είναι κακός προπονητής,αλλά αν δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγαμτα τα οποία δεν λειτουργούν,δεν μπορείς να προχωρήσεις...Να αποδεχτείς πως κάτι που έχεις επιλέξει τελικά είναι λάθος και να αναθεωρήσεις.
Νομίζω πως αυτό χρεώνουμε στον Σφαιρό οι περισσότεροι,είτε πρόκειται για επιλογές παικτών είτε για εναλλακτικό επιθετικό πλάνο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.