Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
akratacity
QUOTE (RidersOnTheStorm @ May 17 2018, 17:39 ) *
Προφανως και ολοι θελουμε να ανεωθει και δεν νομιζω οτι υπαρχει Ολυμπιακος που δεν θελει να ανανεωθει ο Σπανουλης( κ ας ακουστηκα ετσι).Απλα ηθελα να δωσω και το σεναριο που δεν ανανεωνεται,γιατι ζηταει γη και υδωρ ας πουμε η ο Μισκο πιεζει.Εκει τι κανουμε?Αυτος ηταν και ο σκοπος του σχολιου.Ισως να ειναι πολυ νωρις για κουβεντα για τη μετα-Σπανουλη εποχη.

Γη και υδωρ δεν προκειται να ζητησει απο τη στιγμη που πριν δυο χρονια δεχθηκε μειωση πανω απο μισο εκατομμυριο ετησιως για να ανανεωσει.

Επιπλεον πριν δυο χρονια ειχε παει μονος στο ραντεβου με τους Αγγελοπουλους παραμεριζοντας τον μανατζερ του.

Ο Μισκο και ο καθε Μισκο κανει τη δουλεια του δεν σημαινει αυτο οτι θα πρεπει να ασχολουμαστε ολη μερα με μια δηλωση του. (αυτο δεν παει για σενα)
basket72
QUOTE (RidersOnTheStorm @ May 17 2018, 17:39 ) *
Προφανως και ολοι θελουμε να ανεωθει και δεν νομιζω οτι υπαρχει Ολυμπιακος που δεν θελει να ανανεωθει ο Σπανουλης( κ ας ακουστηκα ετσι)



Για να σε ελαφρύνω και λίγο να σου πω ότι υπάρχουν κι από αυτούς τους βλάσφημους. Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ εκτός κι αν ανανεώσει με σημαντικά πιο λίγα χρήματα και σημαντικά πιο περιορισμένο ρόλο. Κάτι που δεν το κόβω, οπότε θα προτιμούσα τα λεφτά αυτά να πηγαίναν σε καλό προπονητή με όραμα και ισχυρή προσωπικότητα, και κανά 2 αθλητικούς Αμερικάνους σε κόμπο και 5. Επίσης επιθυμώ διακαώς να πουλήθεί ο Μίλου στους Spurs.
Έχουμε και 2 -3 μικρούς που χρήζουν προσοχής και ας δοθεί ο ρόλος του ηγέτη στον Πριντέζαρο και από δίπλα του στον Παπανικολάου.

*Προφανώς και σέβομαι πάρα πολύ τον Σπανούλη- μη λέμε τα αυτονόητα- άλλα έχω ένα πρόβλημα με την άρνηση παραδοχήςς εκ μέρους του, του πανδαμάτορος. Αν έκανε και λίγο πίσω στον ρόλο του, τότε όντως θα ήταν ξεφτίλα από μέρους μας να καθόμαστε να συζητάμε αν πρόκειται να ανανεώσουμε τον πιο σημαντικό αθλητή του τμήματος. Τώρα τον βλέπω ως τροχοπέδη εκτός και αν έρθει κάποιος προπονητής με τόσο ισχυρή προσωπικότητα και άστρο, που θα αναγκάσει τον Σπανούλη να κάνει πίσω.
basket72
Κι επειδή όλοι ξέρουμε πόσο γάτα είναι ο ψιλο-αντιπαθητικός αντζέντης του δεν νομίζω ότι οι σημερινές του δηλώσεις είναι εντελώς ξέμπαρκες.
Και ο Σπανούλης εξίσου γάτα είναι κι έχει οσμιστεί ότι δεν γίνεται δουλειά πια στον Ολυμπιακό έτσι, οπότε γιατί να μην αποτραβηχτεί καβάλα στο άλογο μετά την φετινή του χρονιά που τον έφερε στη β΄πεντάδα της λίγκας;
Κι ας πάει για 2 χρόνια σε καμιά ομάδα στο εξωτερικό να μαζέψει κανά 3αρι εκ. και να μεταλαμπαδεύσει ολίγη από τη στόφα του νικητή και μετά να αράξει με τη φαμίλια.
Coach Periklis
ο Σπανούλης και ο Ραζνατοβιτς μυρίστηκαν την έντονη δυσαρέσκεια και απλώς θέλουν να σιγουρέψουν ότι δεν θα ρίξουν τις απολαβές στα τάρταρα . Λίγο πάνω από 1Μ λογικά θέλει και θα τα πάρει εννοείται
qspock
Η αποδοση της ομαδας φετος μεχρι τα Χριστουγεννα ΧΩΡΙΣ στον Σπανουλη ηταν κορυφαια. Η ομαδα ηταν πρωτη και μαλιστα επαιζε το καλυτερο μπασκετ στην Ευρωλιγκα.
Δε νομιζω οτι ηταν τυχαιο. Και φυσικα ο κοουτς Σφαιροπουλος ηταν ο πρωτομαστωρας της επιτυχιας εκεινης.
Μετα ομως ο ιδιος κοουτς πηρε μια αποφαση που ουσιαστικα ή τον χαντακωνει, ή του δινει τη δυνατοτητα συνεχίσει το εργο του με διαφορετικη ομως προσεγγιση στο παιχνιδι της ομαδας: Χωρις τον Σπανουλη πρωτο βιολι.

Δε λεω πως ο Σπανουλης πρεπει να φυγει, το μονο σιγουρο ειναι παντως οτι η ομαδα με αυτον μεσα φετος ΑΠΕΤΥΧΕ.
Και το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει φυσικα ο προπονητης. Προτιμησε να το παιξει safe αλλα δε του βγηκε.

Το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που δε συγχωρει. Οταν μια ομαδα εχει βρει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ χημεια, και αποδιδει τοσο καλα, το να της αλλαζει τελειως το παιχνιδι επειδη επεστρεψε ενας παιχτης ειναι εκγλημα ακομα κι αν αυτος ειναι ο Σπανουλης.

Φετος ο Ολυμπιακος επαθε το εξης: Ολοι βαζανε την ομαδα πανω απο τους εαυτους τους μεχρι τα Χριστουγεννα, μετα ομως εγινε το αντιστροφο.

Ετσι ηλθε η αποτυχια. Τα δειγματα ηταν εμφανη απο το πως επαιζε η ομαδα σε αμυνα κι επιθεση, τα λεγαμε εδω μεσα αλλα καποιοι μιλουσαν για ιεροσυλιες και τα λοιπα.

Δυστυχως ή ευτυχως, δικαιωθηκαν αυτοι που ελεγαν πως η ομαδα πρεπει να μεινει ομαδα και να μη γυρισει το παιχνιδι της σε one man show με τον Σπαουλη να ειναι η αρχη η μεση και το τελος της ομαδας...

Πολλοι ηταν αυτοι που θελαν να το παιξουν safe, το κακο προερχεται και απο τον τυπο οπου ειναι διαχυτη η ΛΑΤΡΕΙΑ για τον Σπανουλη και η αναγκη να το δειξουν. Μολις προχτες διαβαζα παλι εγκωμια για τον μεγαλο αρχηγο απο εναν συμπαικτη του, λες και υπαρχει λογος να γινεται συνεχεια αυτο το πραγμα.

Ή μηπως υπαρχει?

Αν ο Σπανουλης επιθυμει να συνεχισει στο ιδιο μοτιβο, πλεον μπορει απλα να καταστρεφει την ομαδα. Δε γινεται να κανει συντηρηση στην αμυνα, πλεον δε μπορει να κυνηγαει στα τριποντα και αυτο στοιχιζει, οσο ικανος κι αν ειναι σε συγκεκριμενες προσωπικες φασεις. Κανεις δε λεει πως ο Σπανουλης δεν ξερει να παιζει αμυνα, ομως δεν ειναι ο παιχτης που θα μαρκαρει ικανοποιητικα στην περιφερεια. Αντιθετως, φετος ο Σπανουλης ηταν η αιτια που κυριολεκτικα ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ το μοντελο του Ολυμπιακου με τις πολυ πετυχημενες αλληλοκαλυψεις, την γρηγοραδα και το σχημα με τους 4 ψηλους που ΚΑΤΑΤΡΩΠΩΝΕ τον αντιπαλο.

Ολα τα παραπανω στοιχεια που εχριζαν την ομαδα φαβορι, πηγαν στον καδο των σκουπιδιων γιατι επρεπε για καποιο λογο να αλλαξει νοοτροπια η ομαδα: Να εχουμε μια τρυπα στην αμυνα, που μας κανει να χανουμε τελειως τον ρυθμο μας και εν συνεχεια και το ηθικο μας για χαρη της φρεσκαδας του ενος παιχτη στην επιθεση για να παει στο ενας εναντιον ολων.

Αυτο μονον ενας το εκανε στην χωρα τουτη πετυχημενα, κι αυτος ειχε σταματησει το μπασκετ στα 37 του. Ο λογος δε που σταματησε ηταν η κοντρα του με τον προπονητη του για παρομοιο λογο: Η χρηση του συγκεκριμενου στο γηπεδο, αφου ο κοουτς του επεβαλε να ξεκιναει απο τον παγκο...

Τοτε, κανεις δε πηρε το μερος του Γκαλη! Για χαρη μαλιστα της ομαδας, προτιμηθηκε να του κοψουν και το μπασκετ!
Τωρα ομως συσσωμος ο τυπος θα μιλαει για ιεροσυλια.
Φετος ομως ειχαμε με το διαυγεστερο δυνατο τροπο σαφη δειγματα του πως ειναι η ομαδα με και πως χωρις τον Σπανουλη.


Αν μεινει, να μεινει με τελειως διαφορετικο ρολο απο αυτον που ειχε απο τα Χριστουγεννα και μετα. Γιατι αλλιως, παλι το ιδιο εργο θα δουμε. Οι ξενοι να ξενερωνουν, οι ελληνες να τα περιμενουν ολα απο αυτον και να χαλαρωνουν.

Δε γινεται ετσι...

RipCity
O Ραζνατοβιτς καθε φορα τα ιδια λεει. Ο Σπανουλης ουτε τον υπολογιζει και κανεις μονος του διαπραγματευσεις κι απλα για old times sake του δινει το χαρτζιλικι.
Zephyr
Χωρίς να είμαι σίγουρος για κάτι, θεωρώ ότι εφόσον συνεχίσει να υπάρχει διοίκηση το καλοκαίρι και όλα συνεχίσουν όπως και τώρα (λέω εφόσον γιατί σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα) ο Σπαν θα ανανεώσει. Έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά, έχει κερδίσει σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο αυτά που ήθελε, δεν βλέπω γιατί να πάει εξωτερικό για να κάνει την ρεζέρβα κάποιου άλλου.
Κατά τα άλλα, σχετικά με αυτά που έγραψε ο qspock, δεν πιστεύω ότι ο Σπαν γύρισε στο rotation και είπε στο Σφαιρό "εγώ θα παίζω τόσο, μοίρασε στους άλλους ότι περισσέψει" και έκτοτε ο Στρέλνιεξ ξέχασε να σουτάρει, ο Ρόμπερτς και ο Μάντζαρης ξέχασαν γενικά το μπάσκετ και ο Τολιόπουλος ξέχασε την άμυνα και τον έφαγε το μαύρο το σκοτάδι.
shtarkws
Ο Σπανολης θα διαπραγματευτει με βαση τα αγωνιστικα και οχι με το οικονομικο. Αν του αρεσει και δεχεται τον ρολο του θα ανανεωσει οσα και να του δωσουν
T.W.Is.M.
Εγω παντως θυμαμαι μια ομαδα χωρις Σπανουλη που στο τελος εχανε την ψυχραιμια της και δεν τα πηγαινε το ιδιο καλα σε κλειστα ματς. Φτανει να θυμηθουμε πώς χαθηκε το ντερμπι της κανονικης περιοδου της Α1 στο ΣΕΦ, πώς πηγε στην παραταση το ματς με τη Φενερμπαχτσε και γενικα ποιο ηταν το αποτελεσμα στις τεταρτες περιοδους. Ηταν σαν να ελειπε αυτος που θα επαιρνε τις σωστες αποφασεις στο τελος. Οταν γυρισε ο Σπανουλης, το προβλημα της 4ης περιοδου παρεμεινε, αλλα τουλαχιστον ξεραμε ποιος θα παρει τη μπαλα στο τελος.
RipCity
Θα αρχισω να βαζω βιντεο των αγωνων του πρωτου μηνα μπας και καταλαβω τι ομαδαρα ειχαμε, που καταστραφηκε ξαφνικα. Φανταζομαι οι δυο ηττες απο τον Παναθηναικο κι η συντριβη απο την Μπαρτσελονα ηταν στο πρόγραμμα.
akratacity
QUOTE (RipCity @ May 17 2018, 21:59 ) *
Θα αρχισω να βαζω βιντεο των αγωνων του πρωτου μηνα μπας και καταλαβω τι ομαδαρα ειχαμε, που καταστραφηκε ξαφνικα. Φανταζομαι οι δυο ηττες απο τον Παναθηναικο κι η συντριβη απο την Μπαρτσελονα ηταν στο πρόγραμμα.

Στο βωμο της πληρους απαξιωσης της ομαδας εχουν γραφτει τεραστιες υπερβολες για την ομαδα των πρωτων 10 αγωνιστικων που επαιζε χωρις τον Σπανουλη.

Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι οτι παιζαμε λιγο καλυτερο μπασκετ (οχι μπασκεταρα οπως ισχυριζονται καποιοι) λογω της μεγαλυτερης πολυφωνιας στην επιθεση.
basket72
Προφανώς κι δεν είναι (συνειδητή) υπαιτιότητα του Σπανούλη που με την επιστροφή του έπαθε κοκομπλόκο το όποιο ομαδικό παιχνίδι υπήρχε και στις 2 πλευρές του παρκέ. Ίσα - ίσα για τον συμπαίκτη/συναθλητή Σπανούλη μιλάνε με τα καλύτερα όλοι του οι συμπαίκτες (νυν και πρώην- έχει κι αυτό τη σημασία του) μέχρι και ο Ερίκος ο Γκρίν που θα είχε κάθε λόγο να τον ....καταριέται rolleyes.gif

Το θέμα είναι ότι μέσα στο παρκέ όλα αυτά ξεχνιούνται πόσο μάλλον όταν προπονητής είναι ένας άνθρωπος που αποδεικνύεται περίτρανα ότι διάλεξε τον αυτόματο πιλότο που οδήγησε στις περασμένες επιτυχίες, εκείνον τον δρόμο που ο ίδιος θεώρησε εντελώς εσφαλμένα ως τον ασφαλέστερο για ένα ακόμη F4. Μηδέν όραμα, μηδέν μπασκετικό ρίσκο. Μηδέν εις το πηλίκο για φέτος ο κόουτς. Μάλλον δεν το περίμενε το περσινό F4 στην Κωνσταντινούπολη για να μεθύσει τόσο πολύ με το θρίαμβο της συμμετοχής στον τελικό....


Σχετικά με την εικόνα προ και μετά Μπίλη (για την τρέχουσα σαιζόν πάντα) να προσθέσω ότι πριν παίζαμε ένα πιο υγιές μπάσκετ (με τα προβλήματά του και τις εγγενείς ελλείψεις του ρόστερ) με συμμετοχή πιο πολλών παικτών (σχεδόν όλων) ο προπονητής δοκίμαζε πράγματα, υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις 2 γραμμές κι όλα αυτά χωρίς έναν πολύ κομβικό παίκτη για τον σχεδιασμό της φετινής σαιζόν, τον Τιλί- που να ξαναπώ εδώ μέσα ότι είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης που έχουμε πάρει γι' αλλαγή του Πρίντεζη κι για αυτό αρκεί ένα ψάξιμο στο τι έκανε στην σημαντικότερη λίγκα της Ευρώπης με τις 2 προηγούμενες ομάδες του.


Ξαναγυρνώντας στον Σπανούλη και τις σημερινές δηλώσεις αντζέντη με το όνομα που παραπέμπει σε ζυμαρικά..., έχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τις λέξεις που διάλεξε ο Σέρβος. "Σημαντικός" είπε. Όλοι θυμόμαστε ότι ήταν μια λέξη που πολλάκις χρησιμοποίησε ο Σπανούλης για να δικαιολογήσει τη φυγή του από τον Παναθηναικό.
Δεν την θεωρώ καθόλου τυχαία. Μπορεί και να μη φύγει τελικά ο Σπαν, αλλά σίγουρα θα είναι μια διαπραγμάτευση αλλιώτικη από την τελευταία.


Σχετικά πάντως με τον εγωισμό του Σπανούλη καλό είναι επίσης να θυμόμαστε τις εμφανίσεις του κόντρα στον Παναθηναικό τα πρώτα 3-4 χρόνια του με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μιλάμε για καραμπινάτες ¨"εγώ κι όλοι σας " εμφανίσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.
Τρίποντα από τα 8 -9 μέτρα, η τάπα να πέφτει σύννεφο, μηδέν ανάμιξη των συμπαικτών του στο παιχνίδι κι άλλα ωραία.

Να θυμίσω επίσης ότι τα θεμέλια για ότι ακολούθησε ΙΣΩΣ και να μπήκαν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης όταν ο κυρίαρχος προπονητής Ίβκοβιτς τον κράτησε στον πάγκο κι έβαλε τα πιτσιρίκια.

Για τα υπόλοιπα κατορθώματα του αξεπέραστου αυτού αθλητή και καταλυτικότατου στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, δεν χρειάζεται να μιλήσω καθότι όλοι για αυτά μιλάνε. rolleyes.gif. Και καλά κάνουνε δηλαδή γιατί όντως αυτά που έχει κάνει ο άνθρωπος θα μνημονεύονται για χρόνια.

Αλλά να υπάρχει κι ο αντίλογος. Για μπάσκετ μιλάμε. Τα ιερά κι όσια είναι για πιο σοβαρά πράγματα.
jonaldidhs
Θελω την γνωμη σας γιαυτην την δηλωση..Τρολαρει ή οχι??

https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...ma-perissotero/
akratacity
QUOTE (jonaldidhs @ May 17 2018, 22:58 ) *
Θελω την γνωμη σας γιαυτην την δηλωση..Τρολαρει ή οχι??

https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...ma-perissotero/

Αμα μπορουσες να δεις τον τραπεζικο του λογαριασμο, θα καταλαβαινες πολυ ευκολα οτι εννοει καθε του λεξη...
RipCity
QUOTE (jonaldidhs @ May 17 2018, 21:58 ) *
Θελω την γνωμη σας γιαυτην την δηλωση..Τρολαρει ή οχι??

https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-...ma-perissotero/


Για ποιο λόγο να τρολάρει? Ειδικά ο Οθέλο δηλαδή δεν έχει κανένα λόγο.

Άλλο δεν είναι ωραίος ο Σπανουλοκεντρικός τρόπος κι άλλο δεν μπορεί ο Σπανούλης να παίξει. Είναι σε άριστη κατάσταση σωματικά, καλύτερη από πολλούς άλλους τοπ παίκτες. Ο Οθέλο πχ μπορεί να πιστεύει ότι απλά δεν έχει υποστήριξη ο Σπανούλης κι όχι ότι φταίει ο ίδιος.
papp7
QUOTE (basket72 @ May 17 2018, 22:38 ) *
Προφανώς κι δεν είναι (συνειδητή) υπαιτιότητα του Σπανούλη που με την επιστροφή του έπαθε κοκομπλόκο το όποιο ομαδικό παιχνίδι υπήρχε και στις 2 πλευρές του παρκέ. Ίσα - ίσα για τον συμπαίκτη/συναθλητή Σπανούλη μιλάνε με τα καλύτερα όλοι του οι συμπαίκτες (νυν και πρώην- έχει κι αυτό τη σημασία του) μέχρι και ο Ερίκος ο Γκρίν που θα είχε κάθε λόγο να τον ....καταριέται rolleyes.gif

Το θέμα είναι ότι μέσα στο παρκέ όλα αυτά ξεχνιούνται πόσο μάλλον όταν προπονητής είναι ένας άνθρωπος που αποδεικνύεται περίτρανα ότι διάλεξε τον αυτόματο πιλότο που οδήγησε στις περασμένες επιτυχίες, εκείνον τον δρόμο που ο ίδιος θεώρησε εντελώς εσφαλμένα ως τον ασφαλέστερο για ένα ακόμη F4. Μηδέν όραμα, μηδέν μπασκετικό ρίσκο. Μηδέν εις το πηλίκο για φέτος ο κόουτς. Μάλλον δεν το περίμενε το περσινό F4 στην Κωνσταντινούπολη για να μεθύσει τόσο πολύ με το θρίαμβο της συμμετοχής στον τελικό....


Σχετικά με την εικόνα προ και μετά Μπίλη (για την τρέχουσα σαιζόν πάντα) να προσθέσω ότι πριν παίζαμε ένα πιο υγιές μπάσκετ (με τα προβλήματά του και τις εγγενείς ελλείψεις του ρόστερ) με συμμετοχή πιο πολλών παικτών (σχεδόν όλων) ο προπονητής δοκίμαζε πράγματα, υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις 2 γραμμές κι όλα αυτά χωρίς έναν πολύ κομβικό παίκτη για τον σχεδιασμό της φετινής σαιζόν, τον Τιλί- που να ξαναπώ εδώ μέσα ότι είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης που έχουμε πάρει γι' αλλαγή του Πρίντεζη κι για αυτό αρκεί ένα ψάξιμο στο τι έκανε στην σημαντικότερη λίγκα της Ευρώπης με τις 2 προηγούμενες ομάδες του.


Ξαναγυρνώντας στον Σπανούλη και τις σημερινές δηλώσεις αντζέντη με το όνομα που παραπέμπει σε ζυμαρικά..., έχω να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τις λέξεις που διάλεξε ο Σέρβος. "Σημαντικός" είπε. Όλοι θυμόμαστε ότι ήταν μια λέξη που πολλάκις χρησιμοποίησε ο Σπανούλης για να δικαιολογήσει τη φυγή του από τον Παναθηναικό.
Δεν την θεωρώ καθόλου τυχαία. Μπορεί και να μη φύγει τελικά ο Σπαν, αλλά σίγουρα θα είναι μια διαπραγμάτευση αλλιώτικη από την τελευταία.


Σχετικά πάντως με τον εγωισμό του Σπανούλη καλό είναι επίσης να θυμόμαστε τις εμφανίσεις του κόντρα στον Παναθηναικό τα πρώτα 3-4 χρόνια του με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μιλάμε για καραμπινάτες ¨"εγώ κι όλοι σας " εμφανίσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.
Τρίποντα από τα 8 -9 μέτρα, η τάπα να πέφτει σύννεφο, μηδέν ανάμιξη των συμπαικτών του στο παιχνίδι κι άλλα ωραία.

Να θυμίσω επίσης ότι τα θεμέλια για ότι ακολούθησε ΙΣΩΣ και να μπήκαν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης όταν ο κυρίαρχος προπονητής Ίβκοβιτς τον κράτησε στον πάγκο κι έβαλε τα πιτσιρίκια.

Για τα υπόλοιπα κατορθώματα του αξεπέραστου αυτού αθλητή και καταλυτικότατου στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, δεν χρειάζεται να μιλήσω καθότι όλοι για αυτά μιλάνε. rolleyes.gif. Και καλά κάνουνε δηλαδή γιατί όντως αυτά που έχει κάνει ο άνθρωπος θα μνημονεύονται για χρόνια.

Αλλά να υπάρχει κι ο αντίλογος. Για μπάσκετ μιλάμε. Τα ιερά κι όσια είναι για πιο σοβαρά πράγματα.



Ο Σπανουλης ηρθε στον ολυμπιακο το καλοκαιρι του 2010. Αν εξαιρεσουμε την καταστροφικη χρονια του 2011, η τοποθετηση σου οτι τα πρωτα 3-4 χρονια ηταν "εγω και ολοι σας "ειναι λαθος. Η μοναδικη χρονια που ο σπανουλης εβαλε το εγω και με τον παναθηναικο τα εκανε μανταρα ηταν το 2014. Το 2013 ολη η ομαδα ηταν κακη στους τελικους συν οτι το βαρομετρο λο ειχε γαστρεντεριτιδα και ηταν ανετοιμος. Τη σεζον 2014 ο σπανουλης για αντι λο ειχε τον μαρντι κολλινς γιατι ο εισι εχασε ολη τη χρονια ο περπε ηταν ανετοιμος και ο γκιστ ειχε παρει τον αερα του πριντ και τον εσβηνε,οποτε αναγκαστηκα πηγες με hero ball γιατι οι βοηθειες ηταν ανυπαρκτες. Οποτε οχι δεν εκανε ουτε 3 ουτε 4 κακες χρονιες με τον παναθηναικο.


Η Επιστροφη του σπαν σιγουρα επηρεασε την ομαδα σε καμια των περιπτωσεων ομως δεν ειναι δικαιολογια για το πλανο του σφαιρο , για τα ρισκα που δεν πηρε και για τις ιδεες- δοκιμες που δεν εκανε.


Το προβλημα στην ομαδα ειναι ενα: Οι αγγελοπουλοι (κατα βαση) εχουν μεινει στο 2012 και στο 2013 δηλαδη ο σπανουλης και ο πριντεζης με ρολιστες ξενους και τον ελληνικο κορμο φτανουν για τιτλους.End of story.

Ο μαντζερ του κανει την δουλεια του και πεταει τυρακι , κοιταει την αγορα κοιταει τις προσφορες και καλα κανει.


Ο Σπανουλης αν ηταν σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα με σοβαρο προπονητη θα τον χρησιμοποιουσε σαν lethal weapon για ενα 15-20 λεπτο μαξ βαζοντας τον να δωσει λιγο ρυθμο ή να κρατησει στα κρισιμα την μπαλα ή να παρει τα τελευταια σημαντικα plays ειτε σε σκορ ειτε σε δημιουργια. Και με τετοια διαχειριση ενας παικτης που ριχνει πολυ δουλεια στην προπονηση και κοιταει το σωμα του θα ηταν παντα σε killer mode και ξεκουραστος.
Με διαχειριση ομως.

Οχι οπως εδω που του κανεις iron man challenge και εχεις τους υπολοιπους 4 στην 5αδα ακινητους να τον κοιτανε.

Ο παικτης ειναι ανθρωπος οχι ρομποτ και θελει διαχειριση για να παρεις το 100%. Αυτη την αποτυχια την πιστωνεται ο σφαιροπουλος οπως και τη μη αξιοποιηση του ροστερ, τα μηδενικα plays και το κακο μπασκετ και για αυτο θα επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει.

Αν καποιος φταιει για φετος ειναι ο κυριος "εχω μια δικαιολογια για ολα" που εχουμε στον παγκο και οι αφοι που τον αφηνουν να συνεχισει το εργο του το οποιο ειναι να μας κατεβαζει το ταβανι.


Εγω ως τελευταια κινηση αφυπνισης θα τον εδιωχνα και θα εφερνα ιβκοβιτς τωρα μεχρι τους τελικους να σωσει ο,τι σωζεται.
T.W.Is.M.
QUOTE(papp7 @ May 17 2018, 23:07 ) *
Εγω ως τελευταια κινηση αφυπνισης θα τον εδιωχνα και θα εφερνα ιβκοβιτς τωρα μεχρι τους τελικους να σωσει ο,τι σωζεται.


Εμενα παλι χτες το απογευμα μου ηρθε στο μυαλο ο Ιωαννιδης! Οχι σαν λυση αντικαταστασης βεβαια, αλλα στη λογικη οτι καποιον τετοιο χρειαζονται αυτη τη στιγμη. Ειναι ανεπιτρεπτη η χτεσινη εικονα.
basket72
QUOTE (papp7 @ May 17 2018, 23:07 ) *
Αν καποιος φταιει για φετος ειναι ο κυριος "εχω μια δικαιολογια για ολα" που εχουμε στον παγκο και οι αφοι που τον αφηνουν να συνεχισει το εργο του το οποιο ειναι να μας κατεβαζει το ταβανι.
σωζεται.


Συμφωνώ κι επαυξάνω. Δεν βγαίνει από το ποστ μου κάτι το αντίθετο. Εξ αντικειμένου ο αρμόδιος για όλα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ομάδας τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις είναι ο προπονητής, άρα αυτός είναι ο υπεύθυνος. Απλώς να προσθέσω ότι μια χαρά κάθεται στους Αφούς ο συγκεκριμένος προπονητής-διαχειριστής. Ταιριάζει γάντι με την θέση τους ότι έχουν βρει τη μαγική φόρμουλα.



Σχετικά ωστόσο με τα πρώτα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό και τη μανία του να αποδείξει ποιος είναι κόντρα στον ΠΑΟ, έχεις άδικο αλλά πραγματικά βαριέμαι και το θεωρώ και ήσσονος σημασίας στην παρούσα να κάθομαι τώρα να πιάνω μία - μία τις χρονιές, τα ρόστερ και τις απουσίες προκειμένου να σου αποδείξω το αν ήταν ή δεν ήταν έτσι. Ήταν παραπάνω από έκδηλη η προσπάθεια του Σπανούλη να αποδείξει τα δικά του απέναντι στην πρώην του ομάδα και τους αφιονισμέμους οπαδούς- ποτισμένους με φαρμάκι από τον φανατισμένο πρόεδρο τους.


Να επαναλάβω για τελευταία φορά τη θέση μου: Αν έρθει προπονητής που να είναι σε θέση να τον διαχειριστεί σωστά κι αν είναι κι λογικός στις οικονομικές του απαιτήσεις,(που αν δεν επηρεάσει τον προϋπολογισμό ας ζητήσει όσα θέλει δηλαδή, δικά μου είναι; smiley.gif ) τότε να κάτσει γιατί θα είναι πολυτιμότατος και επιπλέον γιατί του αξίζει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εφόσον ο ίδιος το θέλει.
papp7
QUOTE (basket72 @ May 17 2018, 23:46 ) *
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Δεν βγαίνει από το ποστ μου κάτι το αντίθετο. Εξ αντικειμένου ο αρμόδιος για όλα τα θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ομάδας τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις είναι ο προπονητής, άρα αυτός είναι ο υπεύθυνος. Απλώς να προσθέσω ότι μια χαρά κάθεται στους Αφούς ο συγκεκριμένος προπονητής-διαχειριστής. Ταιριάζει γάντι με την θέση τους ότι έχουν βρει τη μαγική φόρμουλα.



Σχετικά ωστόσο με τα πρώτα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό και τη μανία του να αποδείξει ποιος είναι κόντρα στον ΠΑΟ, έχεις άδικο αλλά πραγματικά βαριέμαι και το θεωρώ και ήσσονος σημασίας στην παρούσα να κάθομαι τώρα να πιάνω μία - μία τις χρονιές, τα ρόστερ και τις απουσίες προκειμένου να σου αποδείξω το αν ήταν ή δεν ήταν έτσι. Ήταν παραπάνω από έκδηλη η προσπάθεια του Σπανούλη να αποδείξει τα δικά του απέναντι στην πρώην του ομάδα και τους αφιονισμέμους οπαδούς- ποτισμένους με φαρμάκι από τον φανατισμένο πρόεδρο τους.


Να επαναλάβω για τελευταία φορά τη θέση μου: Αν έρθει προπονητής που να είναι σε θέση να τον διαχειριστεί σωστά κι αν είναι κι λογικός στις οικονομικές του απαιτήσεις,(που αν δεν επηρεάσει τον προϋπολογισμό ας ζητήσει όσα θέλει δηλαδή, δικά μου είναι; smiley.gif ) τότε να κάτσει γιατί θα είναι πολυτιμότατος και επιπλέον γιατί του αξίζει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εφόσον ο ίδιος το θέλει.



Δεκτη η καθε αποψη. Για μενα η χρονια που οντως ηταν "εγω εναντιων ολων και πρεπει να αποδειξω πραγματα"ειναι το 2014 οπου και μετα το buzzer στο τοπ 16 τελευταια αγωνιστικη με τον παο εδειχνε τα αυτια του και ελεγε δεν σας ακουω αλλα και τα στατιστικα του εναντια σε ολες τις αναμετρησεις εκεινης της χρονιας με τον παναθηναικο που μαρτυρουν αυτο που λες.
Ισως να υπηρχε και σε αλλες στιγμες ή παιχνιδια η επιθυμια του να δειξει πραγματα απεναντι στον παναθηναικο αλλα οχι σε τοση μεγαλη εκταση οσο εκεινης της χρονιας.




Οσον αφορα την τελευταια τοποθετηση, ενας καλος προπονητης ειναι και ακριβος προπονητης.Αν ψαχνουμε προπονητη με το συμβολαιο του σφαιροπουλου μαλλον θα καταληξουμε στο ιδιο μοντελο και στο ιδιο εργο θεατες.
Coach Periklis
Υπομονή γιατί η πραγματικότητα καμιά φορά μας εκπλήσσει και είναι και απρόβλεπτη. Θετικά & αρνητικά

Να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τον κοουτς και βλέπουμε. Η σεζόν έχει τελειώσει προ πολλού και άσχημα imho

Το πρωτάθλημα όλοι θα οτ θέλαμε γιατί δεν έχουμε και τόσα πολλά , αλλά η χρονιά είναι αποτυχημένη για άλλους λόγους κι ας θεωρείται σπουδαίο τρόπαιο εννοείται το πρωτάθλημα
ag97
Το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει το μπατζετ αρκετα.
Coach Periklis
μάλλον σωστή εκτίμηση κάνεις

το παράδειγμα του ΟΣΦΠ του 2012 και της Ζαλγκίρις φέτος να μας φωτίσει να κάνουμε σωστές κινήσεις γιατί λύσεις αποδεδειγμένα βρίσκεις.

έχουμε φάει τέτοια πίκρα φέτος που καλό μοντέρνο μπασκετάκι να δούμε και μας φτάνει . Και κάτι θα πετύχουμε
ag97
Με τη προυποθεση οτι κρατας τα δυο τοτεμ και φερνεις εναν προπονηταρα ναι ολοι οι αλλοι ειναι αναλωσιμοι και ισως πετύχεις.Άν οχι 3ος στην Ελλαδα και μαχη να μην αποκλειστεις στην κανονική περιοδο στην Έυρωλιγκα.
Zephyr
Γενικά ακούγονται άσχημα πράγματα σε διάφορες μπασκετικές "πιάτσες" τα τελευταία 24ωρα και αφορούν τους διοικούντες του Ολυμπιακού. Και επειδή το "άσχημο" έχει διαβαθμίσεις (από "χειρότερο από την παρούσα κατάσταση" μέχρι "άνοιξε πέτρα να κλειστώ") καλό θα ήταν να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο δυνατό σενάριο (βλ. καλοκαίρι 2011). Είναι εντελώς ασαφής η κατάσταση που επικρατεί, αναπαράγονται και γεγονότα τόσο τραγικά που αν συμβαίνουν είμαστε για κλάματα. Αλλά επειδή παίζει πολλή ραδιοαρβύλα επιφυλλάσομαι αυτή την στιγμή να μεταφέρω οτιδήποτε.
john wick
Και πολυ καλα κανεις....
Πλεον με τοσα ηλεκτρονικά μεσα ,διαρρεονται τερατα μεσα σε δευτερόλεπτα...
Εγω αν ημουν ενας απο τους αφους ,θα εδιωχνα αυριο κιολας τον Σφαιρο..
Η ομαδα δειχνει να αργησβηνει κ μονο με ενα ηλεκτροσοκ δειχνει να εχει ελπιδες για να διεκδικήσει το πρωταθλημα..τα αποδυτήρια εχουν χαθει ,ο προπονητης τα βαζει με ολους δικαιως κ αδικως ...Δεν θελει κ πολυ να ζησουμε παλι στιγμες διακοπως αγωνα στο ΣΕΦ...
Διωχνεις λοιπον Σφαιρο , αφηνεις τον Τομιτς να παει στους τελικους ,μηπως κ ξυπνησουν ορισμενοι..
Πρεπει να παιξεις το τελευταίο σου χαρτι..τι μούσκεμα,τι βρεγμενος που λενε κ σε ενα χωριο του Ουζμπεκισταν...
ag97
QUOTE (john wick @ May 18 2018, 10:06 ) *
Και πολυ καλα κανεις....
Πλεον με τοσα ηλεκτρονικά μεσα ,διαρρεονται τερατα μεσα σε δευτερόλεπτα...
Εγω αν ημουν ενας απο τους αφους ,θα εδιωχνα αυριο κιολας τον Σφαιρο..
Η ομαδα δειχνει να αργησβηνει κ μονο με ενα ηλεκτροσοκ δειχνει να εχει ελπιδες για να διεκδικήσει το πρωταθλημα..τα αποδυτήρια εχουν χαθει ,ο προπονητης τα βαζει με ολους δικαιως κ αδικως ...Δεν θελει κ πολυ να ζησουμε παλι στιγμες διακοπως αγωνα στο ΣΕΦ...
Διωχνεις λοιπον Σφαιρο , αφηνεις τον Τομιτς να παει στους τελικους ,μηπως κ ξυπνησουν ορισμενοι..
Πρεπει να παιξεις το τελευταίο σου χαρτι..τι μούσκεμα,τι βρεγμενος που λενε κ σε ενα χωριο του Ουζμπεκισταν...

Νομιζω πέρα απο το αγωνιστικο εννοει και διοικητικα ο φίλος..
john wick
Διοικητικα ,ολοι γνωριζουν οτι τα αδερφια ειναι στα μαχαίρια με τον πατερα τους...
Το θεμα ειναι αν αυτο επηρεάσει την ρευστοτητα τους...
Προσωπικα δεν το νομιζω..
ag97
Οχι απλα λεγεται οτι την επηρεαζει αλλα οτι εχουν αφήσει απληρωτη την εφορια παιχτων και τους έχει γινει κατασχεση σε τραπεζικούς λογαριασμους,οτι το καλοκαιρι αποχωρουν ή μένουν με μπατζετ τυροπιτας και οτι δεν εχουν προθεση να ανανεωσουν τους ακριβούς Ελληνες και να φερουν ξενους επιπεδου Γιουροκαπ..τωρα τι ισχυει απ ολα δε ξερω ..ελπιζω τιποτα.Επίσης παει για νεα εγχειρηση ο Αγραβανης μαθαινω.
Zephyr
QUOTE(john wick @ May 18 2018, 10:06 ) *
Και πολυ καλα κανεις....
Πλεον με τοσα ηλεκτρονικά μεσα ,διαρρεονται τερατα μεσα σε δευτερόλεπτα...
Εγω αν ημουν ενας απο τους αφους ,θα εδιωχνα αυριο κιολας τον Σφαιρο..
Η ομαδα δειχνει να αργησβηνει κ μονο με ενα ηλεκτροσοκ δειχνει να εχει ελπιδες για να διεκδικήσει το πρωταθλημα..τα αποδυτήρια εχουν χαθει ,ο προπονητης τα βαζει με ολους δικαιως κ αδικως ...Δεν θελει κ πολυ να ζησουμε παλι στιγμες διακοπως αγωνα στο ΣΕΦ...
Διωχνεις λοιπον Σφαιρο , αφηνεις τον Τομιτς να παει στους τελικους ,μηπως κ ξυπνησουν ορισμενοι..
Πρεπει να παιξεις το τελευταίο σου χαρτι..τι μούσκεμα,τι βρεγμενος που λενε κ σε ενα χωριο του Ουζμπεκισταν...


Καλά τον Σφαιρό θα τον είχα διώξει ένα χρόνο νωρίτερα, όχι τώρα biggrin.gif .
Αλλά και οι διοικούντες δεν είναι καθόλου άμοιροι ευθυνών, είμαι γνωστός αντι-Σφαιροπουλιακός αλλά οι ευθύνες αυτού σταματάνε εκεί που τελειώνουν οι αρμοδιότητες του. Για αρμοδιότητες των διοικούντων, το κράξιμο θα πέσει στην διοίκηση.
Αλλά επειδή όπως προείπα καλό είναι να μην αναπαράγουμε αρβυλιές, το κλείνω εδώ.
Ότι έγραψα το έγραψα για να μην ψάχνουμε προπονητή μεταξύ Μπλατ και Πλάθα ή περιφερειακούς μεταξύ Λάρκιν και Γκρέιντζερ.
Conan1982
Ακόμα και οικονομικά προβλήματα να υπάρχουν βλέποντας τον τελευταίο ισολογισμό που μπορώ να βρω ο Ολυμπιακός μπορεί σίγουρα να έχει ένα μπάτζετ για το αγωνιστικό τμήμα 5 εκατομμυρίων χωρίς να μπαίνει μέσα.
Ίσως δεν φτάνει για να διεκδικούμε προκρίσεις σε Φ4 αλλά φτάνει για να μην διαλυθεί η ομάδα.
Να έχουμε μερικούς καλούς ξένους παίκτες και να επενδύσουμε ξανά σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.
RidersOnTheStorm
Ο μονος τροπος να ελπιζουμε πως θα γινει κατι με μικροτερο μπατζετ ειναι πρωτον να μπουν οι πιο ετοιμοι πιτσιρικαδες(Τολιοπουλος πχ) και να ερθει προπονητης με καλο ματι για φτηνους παιχτες(Τρινκιερι,Μπαρτζωκας πχ),αλλιως θα το γυρισουμε στο κρικετ
Nemesakos
QUOTE (ag97 @ May 18 2018, 10:16 ) *
Οχι απλα λεγεται οτι την επηρεαζει αλλα οτι εχουν αφήσει απληρωτη την εφορια παιχτων και τους έχει γινει κατασχεση σε τραπεζικούς λογαριασμους,οτι το καλοκαιρι αποχωρουν ή μένουν με μπατζετ τυροπιτας και οτι δεν εχουν προθεση να ανανεωσουν τους ακριβούς Ελληνες και να φερουν ξενους επιπεδου Γιουροκαπ..τωρα τι ισχυει απ ολα δε ξερω ..ελπιζω τιποτα.Επίσης παει για νεα εγχειρηση ο Αγραβανης μαθαινω.


Γενικά πάνω σε αυτό που λες, επειδή ειδικά στο twitter αναπαράγονται απίστευτες «ειδήσεις» καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι. Δεν θέλει πολύ να γίνει η τρίχα τριχιά. Εδώ μάνατζερ άλλαξε ο Σίνγκλετον και βγήκε ένας πασίγνωστος «οπαδός» του ΠΑΟ να πει ότι ο μάνατζερ είναι κουμπάρος του ΖΟτς άρα ο Σίνγκλετον θα πάει Φενέρ... Και μάλιστα το αναπαράγει κόσμος σαν δεδομένο. Και επειδή κυκλοφορεί πολύ τέτοια «πληροφορία» και για τους Αγγελόπουλος στο θέμα με τον πατέρα τους, προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα. Αν παρακολουθήσεις συστηματικά συγκεκριμένους χρήστες στο twitter που βγάζουν αυτές τις ειδήσεις, τότε θα καταλάβεις ότι το ποσοστό επιτυχίας τους είναι 0.1%. Πάντως αν γράφουν 200 πράγματα σαν inside info ίσως ένα να το πετύχουν και να το διαφημίζουν.

Γενικά κάνει πολύ κακό το twitter. Και το χειρότερο είναι ότι πλέον συμμετέχουν ενεργά και πολλοί δημοσιογράφοι, που πράγματα που δεν μπορούν να τα πουν στο ράδιο ή να τα γράψουν στα site, τα γράφουν στο twitter.
shtarkws
Το οτι αυτη την στιγμη πιθανόν να εχουν ταμειακες δυσκολιες επειδη ίσως εχουν παγωσει οι λογαριασμοι τους λογω των δικαστικων δεν σημαινει οτι εχουν καταστραφει οικονομικα. Νομιζω οτι δεν ζουν με το χαρτζηλικι του πατερα τους και εχουν επιχειρηματικη οντοτητα και οι ιδιοι.

Ειναι γεγονος οτι πιθανον αυτη η εξελιξη να επηρεασει τα του Ολυμπιακου για τα επομενα 1 η 2 χρονια. Μπορει ομως και καθολου. Δεν μπορουμε να κανουμε κουμαντο στα οικογενειακα ουτε στα πορτοφολι κανενος. Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος του Ολυμπιακου πρεπει να στηριξει και να αγκαλιασει τους Αφους στην δυσκολη συγκυρια τους, τοσο για να αναγνωρισουν την συνεισφορά τους, αλλα και επειδη με την παρουσία τους ο Ολυμπιακος μονο κερδισμενος μπορει να ειναι
RidersOnTheStorm
QUOTE (Nemesakos @ May 18 2018, 10:53 ) *
Εδώ μάνατζερ άλλαξε ο Σίνγκλετον και βγήκε ένας πασίγνωστος «οπαδός» του ΠΑΟ να πει ότι ο μάνατζερ είναι κουμπάρος του ΖΟτς άρα ο Σίνγκλετον θα πάει Φενέρ...


Αυτη ειναι η λογικη τυπου "Το μπουζουκι ειναι οργανο,ο αστυνομικος ειναι οργανο,αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι"

Περα απο την πλακα τα αλλα τα απιστευτα που εχουμε ακουσει κατα καιρους.."Ο Σλουκας (περσυ) θα παει στον Παο γιατι η αδερφη του παιζει εκει",το ιδιο και με τον Ντανστον επειδη τα εχει με την καβασιλα.Και το χειροτερο ειναι οτι μερικοι το αναπαραγουν..
papp7
Τα χρήματα -μετοχες-ακινητα κτλ που διεκδικούν οι Αγγελόπουλοι είναι μέρος της περιουσίας που διαχειρίζεται ο πατέρας και από ότι φαίνεται προσπαθεί να τα πάρει η μητριά.

Τα χρηματα που έχουν οι Αφοί είναι από δικές τους ενέργειες που διαχειρίζονται οι ίδιοι .

Οπότε αν χάσουν την δική και μου κατεβασουν το μπάτζετ θα κραξω και αν κερδίσουν την δική και δεν μου ανεβάσουν το μπάτζετ πάλι θα κραξω . Κλασσικός Έλληνας οπαδός δηλαδή smiley.gif smiley.gif
shtarkws
Βλέποντας τον Σπανούλη να κάνει υπερωρίες για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Κύμη, σκέφτομαι ότι αυτός που έκανε τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της ομάδας, οφείλει να απολογηθεί δημόσια πριν παραιτηθεί
reignman
και πριν παραιτηθει να μας δωσει και μια εξηγηση περι του λογου υπαρξης και τι προσφερει ο ποπι ποπερ πραουν στην ομαδα.
RidersOnTheStorm
Η μονη εξηγηση για το οτι κερδαμε με 23 ποντους την Κυμη μετα το ημιχρονο ειναι να τους εταξε ο Σφαιρο,στο ημιχρονο, οτι θα παραιτηθει αυριο smiley.gif
back2back
QUOTE(RidersOnTheStorm @ May 19 2018, 19:35 ) *
Η μονη εξηγηση για το οτι κερδαμε με 23 ποντους την Κυμη μετα το ημιχρονο ειναι να τους εταξε ο Σφαιρο,στο ημιχρονο, οτι θα παραιτηθει αυριο smiley.gif


Δεν ξέρω για Σφαιρό, ο Ιτούδης όμως τελείωσε ...από ΤΣΣΚΑ

https://www.superbasket.gr/euroleague/11208...izoun-mazi.html
Zoys
Όσκαρ γραφικότητας στους Αγγελόπουλους που έβγαλαν ανακοίνωση μετά από καιρό για να υπενθυμίσουν ότι παραμένουμε η καλύτερη ομάδα της (ν+1)ετίας , όπου ν τα χρόνια της περσινής δήλωσης....
ag97
QUOTE (Zoys @ May 21 2018, 17:21 ) *
Όσκαρ γραφικότητας στους Αγγελόπουλους που έβγαλαν ανακοίνωση μετά από καιρό για να υπενθυμίσουν ότι παραμένουμε η καλύτερη ομάδα της (ν+1)ετίας , όπου ν τα χρόνια της περσινής δήλωσης....

σαν απολογισμος πριν το αντιο μου ακουστηκε...
Zoys
QUOTE(ag97 @ May 21 2018, 17:24 ) *
σαν απολογισμος πριν το αντιο μου ακουστηκε...

Ισχύει ότι θα ήταν πιο λογικό.
akratacity
Εντελως ακυρη δηλωση σε εξαιρετικα κακο ταιμινγκ...
RipCity
Οι τύποι κάπου έχουν χάσει την μπάλα δυστυχώς.
patissiotis
Δυστυχως ακομα και οι παμπλουτοι, και αυτοι που εχουν τα περισσοτερα (αν οχι ολα τα σοβαρα) προβληματα λυμενα εχουν αναγκη επιβεβαιωσης. Βεβαια οι "Αφοι" αποσκοπουν προφανως και καπου αλλου: Μεσω του μυθου (για μενα) της πιο "επιτυχημενης" ομαδας να αποσβεσουν τους κραδασμους απο την φετινη διαγραφομενη τρανταχτη αποτυχια. Κουρασε ο Σφαιρο, κουρασαν και οι "Αφοι", κουραστηκε ο Σπαν και ο Πρι, μας κουραζει γενικα και εμας του Παναθηναϊκους ο ΔΓ με τις εμμονες του... Κουραστηκαμε να ακουμε ανοησιες και να βλεπουμε κακες ομαδες...Αυτο - τιποτα αλλο...
spysta
Εγω πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα

Οι ανθρωποι δεν ... ΔΕΝ
basket72
QUOTE (spysta @ May 21 2018, 17:43 ) *
Εγω πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα

Οι ανθρωποι δεν ... ΔΕΝ


Δυστυχώς κατά εκεί πάει το πράγμα... Δεν κατάλαβαν τίποτε.
Έχουν και την ιστορία με τον ανταγωνιστή γόνο και πρόεδρο του Παναθηναϊκού να πάει να ρίξει το καράβι στα βράχια του Τσάμπιονς Λιγκ, και το πάνε στους τυφλούς ο μονόφθαλμος- aka ο Ευρωλιγκάτος.
Theodore7
Πιθανοτατα ετοιμαζονται για ηρωικη εξοδο.Δεν μπορω να εκλαβω αλλιως μια ΤΟΣΟ αστοχη δηλωση σε ΤΟΣΟ κακο timing.Εκτος αν η αλαζονεια τους πλεον τους εχει θολωσει για τα καλα και δεν τους επιτρεπει να δουν καθαρα...
basket72
QUOTE (Theodore7 @ May 21 2018, 17:49 ) *
Πιθανοτατα ετοιμαζονται για ηρωικη εξοδο.Δεν μπορω να εκλαβω αλλιως μια ΤΟΣΟ αστοχη δηλωση σε ΤΟΣΟ κακο timing.Εκτος αν η αλαζονεια τους πλεον τους εχει θολωσει για τα καλα και δεν τους επιτρεπει να δουν καθαρα...



Και πέρσι κάτι τέτοια τραγουδάγανε από την Κωσταντινούπολη. Εκεί μπήκανε και οι βάσεις της φετινής ραψωδίας rolleyes.gif του Ολυμπιακού.
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ May 21 2018, 17:21 ) *
Όσκαρ γραφικότητας στους Αγγελόπουλους που έβγαλαν ανακοίνωση μετά από καιρό για να υπενθυμίσουν ότι παραμένουμε η καλύτερη ομάδα της (ν+1)ετίας , όπου ν τα χρόνια της περσινής δήλωσης....


Λοιπον, σημερα επειδη δεν ειχα ορεξη για δουλεια και με βοηθησε κι ο κοσμος που δεν ερχοταν στο γραφειο μου, καθισα και εφτιαξα ενα αυθαιρετο point system 10ετιας για την Ευρωλιγκα για να δω ποια ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα.
1 ποντο για καθε νικη σε ομιλο και μετα επιπλεον 5 ποντους για προκριση στα πλει οφ, 10 για την 4η θεση, 15 για την 3η, 25 για τη 2η και 40 για κατακτηση του κυπελλου. Προφανως και οι τελευταιες σεζον δινουν περισσοτερους ποντους λογω των περισσοτερων αγωνων, αλλα μεταξυ ομαδων που επαιζαν καθε χρονο αυτο δεν κανει διαφορα.
Την 1η θεση λοιπον στην καταταξη αυτη παιρνει η ΤΣΣΚΑ και λιγο πιο πισω ο Ολυμπιακος και μετα η Ρεαλ. Ακολουθουν με καποια διαφορα η Μπαρτσελονα(παρα τις πρσφατες κακες σεζον), ο Παναθηναικος και η Φενερμπαχτσε και σε αποσταση η Μακαμπι, η Μπασκονια και τη 10αδα κλεινουν ισοβαθμες(αν θυμαμαι καλα) η Εφες και η Ζαλγκιρις. Πληροφοριακα, μεσα στη 10αδα θα μπορουσαν να ειναι τοσο η Σιενα, αν δε διαλυοταν το 2014, οσο και η Χιμκι, αν επαιζε καθε χρονο, οπως οι πρωτες 10 ομαδες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.