Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Hip
QUOTE (Voyager @ Nov 5 2017, 13:54 ) *
Καλά αφου βαπτίσαμε βιασύνη την ανικανότητα το έχουμε πάει σε άλλο level.
Αλλά προφανώς στο ΝΒΑ δε ξέρουν που χρησιμοποιούν χρονοδιαγράμματα για ενημέρωση του κόσμου αν θέλεις να τον έχεις δίπλα σου και όχι απέναντι σου. Λες και θα πιάσουμε απροετοίμαστες τις ομάδες στην Ευρολίγκα αν τους αιφνιδιάσουμε και δουν τον Σπανούλη 12άδα.

Δεν ξερω που παει το περι ανικανοτητας. Θελω να πιστευω πως εννοεις για το επικοινωνιακο της ομαδας εκ των συμφραζομενων. Σιγουρα ανικανος παιχτης με 5 σεζον φουλ στο ΝΒΑ δεν πιστευω πως υπαρχει. Τωρα για το ποτε θα παιξει ο Σπανουλης ειναι θεμα του σταφ της ομαδας. Δεν μπορω να ξερω και ουτε εχω αποψη γι αυτο. Αυτο που μπορω να εκφρασω σαν αποψη για το θεμα Σπανουλη ειναι πως ειναι ο παιχτης που αλλαξε την συγχρονη ιστορια του μπασκετ του Ολυμπιακου. Οι ομαδες δεν χτιζονται με την λογικη της μιας σεζον ή των δυο, αλλα σε βαθος χρονου. Καταλαβαινω πως ο τροπος που παιζει ο Ολυμπιακος ειναι χτισμενος πανω στις δυνατοτητες και τις αδυναμιες του Σπανουλη και ζει και πεθαινει μ αυτο. Βεβαια δεν πιστευω πως συνολικα εχει χασει η ομαδα απ αυτο, μαλλον εχει κερδισει αν λαβουμε υποψη την πορεια της τα τελευταια χρονια. Ο Σπανουλης ο Διαμαντιδης και ολοι αυτου του μεγεθους παιχτες θα πρεπει να αντιμετωπιζονται με τον σεβασμο που εχουν κερδισει. Θα παιζουν μεχρι εκει που αντεχουν τα ποδια τους και η ομαδα θα προσπαθει να χτισει μ αυτους μεσα το μελλον της. Ο Παναθηναικος δεν το εκανε και το πληρωνει. Ο Ολυμπιακος εχτισε με τον Σπανουλη μεσα μια βαση ελληνων παιχτων που προσφερει μια σχετικη ασφαλεια για την συνεχεια της. Ακομα και να χασει εναν τιτλο ή να εχει καποια κακη πορεια στην Ευρωπη, αυτο δεν σημεινει τιποτα. Το ζητημα ειναι να χτιζει για το μελλον της και ο Ολυμπιακος δειχνει πως σ αυτη την κατευθυνση κινειται. Τωρα αν θα το πετυχει ή οχι θα το δειξει το μελλον. Προσωπικα πιστευω πως το φετινο ροστερ του Ολυμπιακου ειναι το πληρεστερο τα τελευταια χρονια και αν δεν ειχε χτυπησει ο Γαλλος θα ηταν ακομα καλυτερο. Ατυχειες υπαρχουν και ειναι ευθυνη των αρμοδιων να τις αντιμετωπιζουν. Ολοι θα κριθουν στο τελος της χρονια και οχι στον πρωτο μηνα. Και μην ξεχναμε πως οι ελληνικες ομαδες κινουνται σε συγκεκριμενα οικονομικα πλαισια και μαλλον καλα το παλευουν.

QUOTE (RipCity @ Nov 5 2017, 14:50 ) *
Δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές εποχές, καταστάσεις, παίκτες σε εντελώς διαφορετική ηλικία κτλ (Roberts-Law). Άλλωστε τον έναν τον πήραμε στο πικ και τον άλλο κοντά στο τέλος του, 32χρονος guard με τέτοιο σώμα και χωρίς τοπ δημιουργία πάνω από 2 χρόνια δε τα έχει σε τοπ επίπεδο-ίσως ήδη έχει τελειώσει κιόλας. Όσο άκυρη είναι αυτή η βιασύνη που λες άλλο τόσο είναι κι η σύγκρισή σου. Για τον Green συμφωνώ και γενικά ότι και να κάνει φέτος δε με πολυνοιάζει γιατί τον είδαμε ένα φουλ χρόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι είναι κακός αμυντικός και έχει μηδενική δημιουργία. Τέτοιοι σπεσιαλίστες δε φτουράνε για πάνω από 15-20 λεπτά στο τοπ επίπεδο και από ότι φαίνεται ούτε ο ίδιος ήθελε τέτοιο ρόλο. Τώρα εντάξει έχει βγει σάπιος ο Roberts, αλλά ΚΑΛΩΣ έφυγε ο Green.

Η συγκριση που κανω δεν ειναι για να βγαλω καλυτερο τον Roberts, αλλα για να δειξω την βιασυνη στο θεμα απαξιωσης του. Και φυσικα οι αριθμοι απο μονοι τους δεν λενε πολλα, αλλα λενε κατι.Εχει μα ορθολογιστικη βαση, πως να το πω. Το να βγαζει καποιος εναν παιχτη κακο ή τελειωμενο μετα απο ενα μηνα σε μια καινουργια ομαδα για μενα ειναι εντελως αναρθολογιστικο. Μπορει να ειναι και ανικανος και σαπιος και τελειωμενος και οτι αλλο θελει κανεις να του φορτωσει. Αλλα πρεπει να περασει ενα ικανο διαστημα για να το κρινει καποιος και σε κανονικες συνθηκες. Μην ξεχναμε πως ο αμερικανος δεν υπεγραψε για να παιζει χωρις Σπανουλη, αλλα μ αυτον μαζι. Οταν η ομαδα ειναι πληρης τοτε θα μπορουν ολοι να τον κρινουν ασφαλεστερα. Για την ωρα ειναι πρωιμο καθε συμπερασμα. Τι να κανουμε, εγω ειμαι υπερ του ορθου λογου. Δεν εχω κανενα προβλημα με τους θρησκευομενους, αλλα εχω υποχρεωση στον εαυτο μου να αναπτυσω και την δικη μου οπτικη. Απο κει και περα, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
Zephyr
Για μένα φταίει ο recruiter όχι οι παίχτες. Ποιος τους έφερε? Ο Σφαιρό. Γιατί? Προφανώς ήθελε να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Το πέτυχε? Όχι προς το παρόν αν και δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει μέσα σε 2 μήνες.
Αν ο Σφαιρο ήθελε πολυβολα που δεν πασαρουν αλλά παίζουν φουλ iso ας κρατούσε Green και ας έπαιρνε και μια φτηνοτερη version του δεγκανερ. Ένα καρό κοντά 1-2 που σκοραρουν μπορείς να βρεις.
Αλλά δεν γίνεται να ξέχασαν το μπάσκετ οι Ρόμπερτς και Στρελνιεξ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου τους.
Hip
Εγω παντως αν ερχομουν φετος στην Ελλαδα θα ελεγα για διωξιμο Μαντζαρη, Ρομπερτς, Αγραβανη, Μακλιν και Παπαπετρου. Αλλα ετσι δεν θα μεινει και κανεις. Καλα μην πιασω Παναθηναικο, εκει θελουν να διωξουν 5-6 μετα την ηττα σημερα. Σκεψου να βλεπεις πρωτη φορα τον Λοτζεσκι πχ και να νομιζεις πως ειναι αυτος που βλεπουμε φετος. Που σαι ρε Αλεφαντε!!!

ΥΓ και τον Σπανουλη να διωξουν που ειναι σακατης smiley.gif Ο Λετονος στο τσακ την γλυτωσε επειδη εβαλε τα τριποντα.
Sence Of Defence
Έρχεται και η ώρα του Μάκη λιν... Ενοια σου
Πιο καλά να βάζει τολιοπουλο μέσα
Hip
QUOTE (Sence Of Defence @ Nov 5 2017, 20:45 ) *
Έρχεται και η ώρα του Μάκη λιν... Ενοια σου
Πιο καλά να βάζει τολιοπουλο μέσα

Να τον κανουν ανταλλαγη. Αλλαγη Ρομπερτς με Ντετμον, Βουγιουκα με Μπογρη, Μητογλου με Αγραβανη, Μακλιν με Ογκουστ, Γκαμπριελ με Γουιλτζερ και Λοτζεσκι με Τομπσον. Να γουσταρουν κοκκινοι και πρασινοι και να χουμε και υλικο για κουτσομπολια.
smiley.gif smiley.gif
Παντως αλλαγη Τολιοπουλου με Μποχωριδη δεν το κοβω.
value basket
Οπως εχω ξαναγραψει, οι μαυροι Αμερικανοί του οσφπ ειναι μετριοι ,δεν μπορεις δε να τους εμπιστευτεις οταν η μπαλα καιει γιατι τους πιανει τρικυμια. Καλυτερος νομιζω ειναι ο τομσον, που εχει περιθωρια βελτιωσης κ προσαρμογης. Ο μακλιν επιπολαιος με πολλα λαθη. Ο ρομπερτς δεν βλεπεται. Κακιστος χειριστης, αστοχος,πολλα λαθη αβιαστα κ επιπολαιος. Νομιζω οτι πρεπει να ψαχνουν απο χθες για τον αντικαταστατη του, γιατι δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει ο μπιλαρος(εγω λεω τη παρασκευη με παο) κ σε τι κατασταση θα ειναι.
Manu7
Ευθύνη Σφαιρόπουλου ξεκάθαρα η εικόνα φέτος του Ολυμπιακού. Τους μετριότατους μέχρι στιγμής ξένους τους διάλεξε ο ίδιος και την πλήρωσαν οι προηγούμενοι ως ανεπαρκείς και αδιάφοροι.

Με εξαίρεση το πυροτέχνημα ματς όπως αποδεικνύεται με τη Χίμκι που κάθε χρόνο 1-2 τέτοια κάνουμε επι Σφαιρόπουλο η ομάδα έχει τραγική επιθετική λειτουργία ακόμα και στις νίκες. Εκμεταλλευόμαστε το πειθαρχημένο σύνολο μας και τον κορμό των Ελλήνων μας για να πάρουμε τα ματς κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα μας στην αρχή της χρονιάς. Αυτό ναι το έχει χτίσει ο κόουτς.

Αν θες να κάνεις τη διαφορά όμως πρέπει η μπάλα να γυρνάει και να μπαίνει στο καλάθι. Διώξαμε όλους τους ξένους για να φέρουμε ΠΑΛΙ ρολίστες.

Απαιτώ το βασικό γκαρντ μου πέρα από Σπανούλη να είναι παιχταράς. Απλά κι ωραία. Αν θέλεις κούπες φέρνεις παιχταρά. Δεν δίνεις λεφτά από εδω κι απο κει για Μπόγρηδες και δεν δίνεις 300 χιλιάρικα παραπάνω σε κάποιον τύπου Λάρκιν ή ακόμη και Σλούκα σε πιο φθηνό για να φέρεις μετριότατους.

Τώρα να στρωθούν στη δουλειά ως και Δεκέμβρη για να βελτιώσουν την εικόνα. Χρόνος υπάρχει. Δεν θα αλλάξουμε την ομάδα εν μια νυκτί. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Ας γίνει η αυτοκριτική μας επιτέλους και τα κεφάλια μέσα. Από Σφαιρόπουλο, προέδρους και παίχτες. Δεν θα τα ρίχνουμε μονο στους παίχτες όπως συνηθίσαμε. Πρέπει η ομάδα να παίζει ποιοτικό μπάσκετ. Δεν γίνεται να φτάνουμε με το ζόρι τους 50 πόντους.
T.W.Is.M.
Πολυ βιαζεστε παντως. Οχι μονο για το Ρομπερτς, αλλα για ολη την ομαδα. Θεαματικο μπασκετ με Σφαιροπουλο δε θα δουμε. Χωρις ομως να δουμε πως ειναι ο Ολυμπιακος με το Σπανουλη μεσα(και μαλιστα με το Σπανουλη σε καλη κατασταση) δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα.
Αν ο Σπανουλης δεν παιξει καθολου ολοκληρη τη σεζον, τοτε ναι, να αλλαξουμε το Ρομπερτς(και οχι μονο) τωρα. Αλλιως υπομονη, που θα λεγε κι ο σημερινος αντιπαλος κοουτς.
Και μετανοειτε, που λεω κι εγω!
Crash95
ρε παιδια πολλα αρνητικα βλεπω, μετανοειτεεεεεεεεεε. περα απτο 2016 που πηγαν ολα στραβα, πειτε μου ποια ομαδα απεκλεισε τον Οσφπ στην ευρωλιγκα σε ουδετερο γηπεδο ή στο σεφ απο το 2012 και μετα, ΚΑΜΙΑ, Φετος γινεται στο Βελιγραδι οχι εκτος. Αν δεν εχουμε τραυματισμους σοβαρους δεν μας φοβαμαι θα κανουμε καλη σεζον, αν παλι σου βγαινουν νοκ αουτ ολη τη σεζον παικτες οπως περσι χακετ λοτζο εε φυσικο να λυγισεις. Φετος εγινε νωρις τουλαχιστον με τιλι και υπηρχαν παικτες στην αγορα. Παμεεεεεεεεεε μην φοβαστεεεεε
xaris1986
Μην περιμενετε να δουμε θεαματικο μπασκετ φετος.
Ειναι τετοια η επιλογη των παιχτων που εκανε ο Σφαιρο που απαγορευει κατι τετοιο.
Πηραμε παιχτες ομαδας,ρολιστες και καλα παιδια που ομως δεν εχουν την αθλητικοτητα ουτε την ποιοτητα που χαν οι περσινοι αντιστιχοι.
Πασες και σκρινακια μεχρι να βρεθει ο ελευθερος να το μπουμπουνισει.Ποστ απ Πριντεζη και πικ Σπανουλη.That's it.End of story.
Sence Of Defence
QUOTE (T.W.Is.M. @ Nov 5 2017, 23:36 ) *
Πολυ βιαζεστε παντως. Οχι μονο για το Ρομπερτς, αλλα για ολη την ομαδα. Θεαματικο μπασκετ με Σφαιροπουλο δε θα δουμε. Χωρις ομως να δουμε πως ειναι ο Ολυμπιακος με το Σπανουλη μεσα(και μαλιστα με το Σπανουλη σε καλη κατασταση) δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα.
Αν ο Σπανουλης δεν παιξει καθολου ολοκληρη τη σεζον, τοτε ναι, να αλλαξουμε το Ρομπερτς(και οχι μονο) τωρα. Αλλιως υπομονη, που θα λεγε κι ο σημερινος αντιπαλος κοουτς.
Και μετανοειτε, που λεω κι εγω!



Εγώ φέτος δεν μετανοω. Κάνουν μπαμ κάποια πράγματα. Μιλούσα χθες με ένα φίλο κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ ΠΑΟ και του λέω λες να τους κρεμασει ο λοτζεσκι όπως εμάς; Μου πε όχι διότι ο ΠΑΟ έχει καλύτερο ιατρικό και γυμναστικο τιμ. Με έβαλε σε σκέψεις...
Τεσπα ο Ρόμπερτς δεν μπορεί να δημιουργήσει ούτε για την ομάδα ούτε για τον ίδιο. Τραγικό σουτ τραγική επαφή με το καλάθι και πολύ σοφτ. Ο στρελνιεκς είναι πάνω κάτω ίδιος με καλύτερο σουτ αλλά χωρίς συστήματα για να βγουν ελεύθεροι σκοπευτες καληνύχτα. Ο Τομσον προσπαθεί, ο Μακ λιν μόνο με σπανουλη ίσως φανεί κάπως στο πικ εν ρολ. Αυτό που είδαν τα εμπειρα μου μάτια χθες είναι ότι δεν έχει γρήγορο άλμα.

Επίσης χθες στο Facebook έγραψε ένας από κάποια πληροφορία που έχει ότι ο σπανουλης είναι καλά αλλά έχει θέμα με τον χρόνο που θα παίζει. Μήπως ο σφαιροπουλος θέλει να τον παρκάρει σιγά σιγά λόγω κοπωσης ..; (μη εξακριβομενη πληροφορία)

QUOTE (xaris1986 @ Nov 6 2017, 06:49 ) *
Μην περιμενετε να δουμε θεαματικο μπασκετ φετος.
Ειναι τετοια η επιλογη των παιχτων που εκανε ο Σφαιρο που απαγορευει κατι τετοιο.
Πηραμε παιχτες ομαδας,ρολιστες και καλα παιδια που ομως δεν εχουν την αθλητικοτητα ουτε την ποιοτητα που χαν οι περσινοι αντιστιχοι.
Πασες και σκρινακια μεχρι να βρεθει ο ελευθερος να το μπουμπουνισει.Ποστ απ Πριντεζη και πικ Σπανουλη.That's it.End of story.


Τραγικό δεν θέλω να δω τέτοιο μπάσκετ 🏀.
rahxephon13
QUOTE (Sence Of Defence @ Nov 6 2017, 08:23 ) *
Εγώ φέτος δεν μετανοω. Κάνουν μπαμ κάποια πράγματα. Μιλούσα χθες με ένα φίλο κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ ΠΑΟ και του λέω λες να τους κρεμασει ο λοτζεσκι όπως εμάς; Μου πε όχι διότι ο ΠΑΟ έχει καλύτερο ιατρικό και γυμναστικο τιμ. Με έβαλε σε σκέψεις...
Τεσπα ο Ρόμπερτς δεν μπορεί να δημιουργήσει ούτε για την ομάδα ούτε για τον ίδιο. Τραγικό σουτ τραγική επαφή με το καλάθι και πολύ σοφτ. Ο στρελνιεκς είναι πάνω κάτω ίδιος με καλύτερο σουτ αλλά χωρίς συστήματα για να βγουν ελεύθεροι σκοπευτες καληνύχτα. Ο Τομσον προσπαθεί, ο Μακ λιν μόνο με σπανουλη ίσως φανεί κάπως στο πικ εν ρολ. Αυτό που είδαν τα εμπειρα μου μάτια χθες είναι ότι δεν έχει γρήγορο άλμα.

Επίσης χθες στο Facebook έγραψε ένας από κάποια πληροφορία που έχει ότι ο σπανουλης είναι καλά αλλά έχει θέμα με τον χρόνο που θα παίζει. Μήπως ο σφαιροπουλος θέλει να τον παρκάρει σιγά σιγά λόγω κοπωσης ..; (μη εξακριβομενη πληροφορία)



Τραγικό δεν θέλω να δω τέτοιο μπάσκετ 🏀.

blink.gif huh.gif laugh.gif 24.gif

Να σε καλά με κάνες και γέλασα πρωί πρωί thumbsup.gif

Α επίσης αν γινόταν αυτό σφαιροπουλος θα είχε φύγει πιο γρήγορα κι απ την σκιά του.
rankin
QUOTE(rahxephon13 @ Nov 6 2017, 09:15 ) *
blink.gif huh.gif laugh.gif 24.gif

Να σε καλά με κάνες και γέλασα πρωί πρωί thumbsup.gif

Α επίσης αν γινόταν αυτό σφαιροπουλος θα είχε φύγει πιο γρήγορα κι απ την σκιά του.

Θα ηταν ο Σφαι-λουκι Λουκ, οπως θα έλεγε και ο Μέγιστος Βαγγέλης Ιωάννου... biggrin.gif

Ο Σπανούλης, πιθανολογώ, οτι θα παίξει με τον Παναθηναικό.
Το θέμα ομως δεν ειναι ο Σπανούλης.. Δεν θα πρέπει να ειναι ο Σπανούλης.
Το θέμα μας ειναι το περιβόητο Plan B του Ολυμπιακού, που την τελευταία βδομάδα και μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Κιμκι μοιάζει με ανέκδοτο.
Το να λέμε οτι θα γυρίσει ο Σπανούλης και θα τους ανεβάσει ολους, ειναι κόντρα σε κάθε λογική.
Αν χρειαζόμαστε να βαράει ο Σπανούλης 35 λεπτά πάλι, τοτε δεν κάναμε τίποτα φέτος το καλοκαίρι.
Ο σκοπός, πίστευα, πως ηταν να εχουμε μια second unit ικανή να αποδίδει όμορφο μπασκετ και να αντικαθιστά επάξια τους βασικούς.
Αν οποτε λείπει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης απο το παρκέ, το πλάνο ειναι άμυνα του θανάτου για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ μέχρι να ξεκουραστούν οι βασικοί, τότε μιλάμε για ενα σατανικό πλάνο, που στην Βαρκελώνη ας πουμε, απέτυχε παταγωδώς.

Εξακολουθώ και πιστεύω ομως οτι στην ομάδα δεν ειχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους, οταν υπέγραφαν τον Ρομπερτς και συμβαίνει το προφανές, οτι ο Ρομπερτς, για την ώρα τουλάχιστον, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και δεν υποστηρίζει το πλάνο.

Ας περιμένουμε βέβαια, και ας αποφασίσουν και αυτοί που τον ζουν καθημερινά και τον βλέπουν και στην προπόνηση.
Ισως ο παίχτης απο Γενάρη και μετά να πετάει στο παρκέ και να τρίβουμε τα μάτια μας. Ποτέ δεν ξέρεις.
Zoys
QUOTE(rankin @ Nov 6 2017, 10:22 ) *
Θα ηταν ο Σφαι-λουκι Λουκ, οπως θα έλεγε και ο Μέγιστος Βαγγέλης Ιωάννου... biggrin.gif

Ο Σπανούλης, πιθανολογώ, οτι θα παίξει με τον Παναθηναικό.
Το θέμα ομως δεν ειναι ο Σπανούλης.. Δεν θα πρέπει να ειναι ο Σπανούλης.
Το θέμα μας ειναι το περιβόητο Plan B του Ολυμπιακού, που την τελευταία βδομάδα και μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Κιμκι μοιάζει με ανέκδοτο.
Το να λέμε οτι θα γυρίσει ο Σπανούλης και θα τους ανεβάσει ολους, ειναι κόντρα σε κάθε λογική.
Αν χρειαζόμαστε να βαράει ο Σπανούλης 35 λεπτά πάλι, τοτε δεν κάναμε τίποτα φέτος το καλοκαίρι.
Ο σκοπός, πίστευα, πως ηταν να εχουμε μια second unit ικανή να αποδίδει όμορφο μπασκετ και να αντικαθιστά επάξια τους βασικούς.
Αν οποτε λείπει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης απο το παρκέ, το πλάνο ειναι άμυνα του θανάτου για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ μέχρι να ξεκουραστούν οι βασικοί, τότε μιλάμε για ενα σατανικό πλάνο, που στην Βαρκελώνη ας πουμε, απέτυχε παταγωδώς.

Εξακολουθώ και πιστεύω ομως οτι στην ομάδα δεν ειχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους, οταν υπέγραφαν τον Ρομπερτς και συμβαίνει το προφανές, οτι ο Ρομπερτς, για την ώρα τουλάχιστον, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και δεν υποστηρίζει το πλάνο.

Ας περιμένουμε βέβαια, και ας αποφασίσουν και αυτοί που τον ζουν καθημερινά και τον βλέπουν και στην προπόνηση.
Ισως ο παίχτης απο Γενάρη και μετά να πετάει στο παρκέ και να τρίβουμε τα μάτια μας. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δυστυχώς φαίνεται ότι και φέτος το Σπανούλης-και-άγιος-ο-Θεός δεν δείχνει να διαφοροποιείται ιδιαίτερα σαν βασικό μας πλάνο και αυτό είναι κάτι που φάνηκε ήδη από τον καλοκαιρινό σχεδιασμό όσον αφορά τα γκαρντ καθώς από τους υποψήφιους στόχους Σλούκα, Jackson, McCallum κτλ. πήγαμε σε μια λιγότερο σπουδαία επιθετικά λύση. Η απόκτηση του Roberts - ο οποίος δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι τόσο κακός όσο δείχνει στα τελευταία ματς - δεν νομίζω ότι ρεαλιστικά υπήρξε κάτι περισσότερο από την μεταγραφή ενός ακόμα καλού ρολίστα που θα μπορούσε εύκολα να ενταχθεί στη δομή της ομάδας. Όπως και του Strelnieks. Παίκτες δηλαδή που δεν έρχονται στον Ολυμπιακό για να αναδειχθούν τόσο οι ίδιοι οπότε και δεν θα γκρινιάζουν για το χρόνο συμμετοχής και το ρόλο τους - if you know what I mean. Ακριβώς γιατί δεν είναι επιθετικά υπερόπλα, αλλά προσφέρουν συγκεκριμένα πράγματα και δεν είναι αυτό που θα βαφτίζαμε πρωταγωνιστές. Αν ο Σφαιρόπουλος και η διοίκηση είχαν τον Roberts κάτι καλύτερο από μια τίμια έμπειρη λύση σαν συμπλήρωμα στην περιφέρεια έχουν πέσει ήδη έξω.

Κι αν ο Janis αποδεικνύεται ήδη ένα χρήσιμο εργαλείο με το αξιόπιστο σουτ του και την συμπαθητική δημιουργία του, ο Roberts αντίθετα που κλήθηκε να καλύψει ίσως το κρισιμότερο κομμάτι του φετινού παζλ, μοιάζει έξω από τα νερά του. Πάντως νομίζω ότι είναι νωρίς να βγουν τα φτυάρια τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Υπήρξαν και ενθαρρυντικά στοιχεία στο σχεδιασμό στα υπόλοιπα κομμάτια όπως η προσθήκη παικτών με προσωπική φάση (Thompson) και η ενίσχυση στο 4 που πλέον μετά την απώλεια του Tillie κι αυτή τίθεται εν αμφιβόλω με το ρίσκο της απόκτησης ενός παίκτη με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία.

Η επιστροφή του Σπανούλη που καθυστέρησε πολύ περισσότερο απ' ότι θα περιμέναμε είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας, ενδεχομένως και του Roberts. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν στράφηκε σε έναν παίκτη που θα έδινε το κάτι παραπάνω επιθετικά στη θέση του Σπανούλη για το διάστημα που ο αρχηγός δεν θα παίζει, μοιραία θα πρέπει να περιμένει την επιστροφή του ηγέτη της ώστε να βρει ο καθένας τη θέση του στην ομάδα.

Συμπερασματικά, με τον Σπανούλη έξω, τον Μάντζαρη ημι-τραυματία και τον Roberts σε πλήρη αμηχανία (και δευτερευόντως την απουσία του Tillie να εκθέτει περισσότερο την άμυνα μας στο ζωγραφιστό), η ομάδα σίγουρα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει αήττητη στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι πλήρης για να το κάνει αλλά εξίσου απίθανο είναι από την άλλη μέσα σε μια εβδομάδα να μετατράπηκε ξαφνικά σε ομάδα Β' Εθνικής.
rankin
QUOTE(Zoys @ Nov 6 2017, 11:59 ) *
Παίκτες δηλαδή που δεν έρχονται στον Ολυμπιακό για να αναδειχθούν τόσο οι ίδιοι οπότε και δεν θα γκρινιάζουν για το χρόνο συμμετοχής και το ρόλο τους - if you know what I mean.

Το ειχα γράψει κάποια στιγμή. Δε θέλουμε να ερχονται οι ξένοι και να μας παίρνουν τις δουλειές... cool.gif
Το λέμε στη πλάκα, αλλά δεν απέχει και πολύ απο τη πραγματικότητα...


QUOTE(Zoys @ Nov 6 2017, 11:59 ) *
Υπήρξαν και ενθαρρυντικά στοιχεία στο σχεδιασμό στα υπόλοιπα κομμάτια όπως η προσθήκη παικτών με προσωπική φάση (Thompson)

Το οποίο, αρχικά έμοιαζε αναπάντεχο, γιατί το βιογραφικό του παίχτη άλλα χαρακτηριστικά συμπεριλάμβανε, και άλλα βλέπουμε στο παρκέ.
Περιμέναμε σουτάρα και τιποτα άλλο, και βλέπουμε πολλά άλλα εκτός απο σουτάρα....


QUOTE(Zoys @ Nov 6 2017, 11:59 ) *
Η επιστροφή του Σπανούλη που καθυστέρησε πολύ περισσότερο απ' ότι θα περιμέναμε είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας, ενδεχομένως και του Roberts.

Δέχομαι οτι ο Σπανούλης θα ανεβάσει παίχτες οπως ο Μακλίν και θα αναδείξει το σουτ του Στρελνιεκς και του Τομπσον.
Τον Ρομπερτς ομως, που χρειάζεται τη μπάλα στα χέρια του, πως θα τον αναδείξει; Σαν σποτ σουτερ;; Μπορεί...
Επίσης, η λογική οτι ο Σπανούλης θα τους φτιάξει όλους, συνεπάγεται οτι ο αρχηγός θα παίζει 30-35 λεπτά..

Και κάτι πολυ ωραίο που διάβασα στο basketballguru:"Ενας φορμαρισμένος V Span ίσως κάνει τους πάντες να φανούν αλλιώς, αλλά ένας φορμαρισμένος V Span είναι ανοιξιάτικο λουλούδι."


τελευταίο σχόλιο: Ειχε γραφτεί πως ο Σφαιρόπουλος θα έχει εναν "ευχάριστο πονοκέφαλο" οταν επιστρέψει ο Σπανούλης και θα πρέπει να χωρέσει τους πάντες στο κάδρο.
Νομίζω εν τέλει οτι δεν θα εχει ιδιαίτερο πονοκέφαλο, αφου η εικόνα κάποιων απλά θα έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν πολυ λιγότερο.
Δε νομίζω δηλαδή οτι θα χάσει χρόνο ο Μάντζαρης, ο Στρέλνιεκς ή ο Τομπσον, για να περιφέρεται στο παρκέ ο Ρομπερτς.
Οταν και αν φτάσουμε σε σημειό να πετάνε ολοι φωτιές, τότε, ναι, θα υπάρχει ζήτημα διανομής του χρόνου. Μέχρι τότε, κάποιες απο τις δουλειές που περιμέναμε να κάνει ο Ρομπερτς, θα τις κάνει ο Τομπσον και κάποιες δεν θα τις κάνει κανένας.
Sence Of Defence
QUOTE (rankin @ Nov 6 2017, 10:22 ) *
Θα ηταν ο Σφαι-λουκι Λουκ, οπως θα έλεγε και ο Μέγιστος Βαγγέλης Ιωάννου... biggrin.gif

Χαχαχα θα ταν ο Σφαιροπουλος η σφαίρα του Σλουκι Λουκ.
stefkorner
για Στριελνεξ σας τα γραφα μετα το ματς με Μπαρτσα,οτι στο τελος της χρονιας το προσημο θα ειναι θετικο εως πολυ θετικο οσο αναφορα την συνεισφορα του!
ε και να που βλεπω τιτλους για τον ημιτελικο οτι χθες εκανε αποσβεση τα μισα λεφτα του συμβολαιου smiley.gif
xaris1986
Stepkorner θα κριθει στα δυσκολα ο παιχτης.
Χωρις να θελω να μειωσω τον ιστορικο Αρη που χει δωσει τοσα στο Ελληνικο μπασκετ αλλα το φετινο του υλικο ειναι για κλαματα.Eιτε τα χωνε στον Αρη τα τριποντα ειτε στον Προμηθεα Πατρας ενα και το αυτο.
rankin
QUOTE(xaris1986 @ Nov 6 2017, 15:44 ) *
Stepkorner θα κριθει στα δυσκολα ο παιχτης.
Χωρις να θελω να μειωσω τον ιστορικο Αρη που χει δωσει τοσα στο Ελληνικο μπασκετ αλλα το φετινο του υλικο ειναι για κλαματα.Eιτε τα χωνε στον Αρη τα τριποντα ειτε στον Προμηθεα Πατρας ενα και το αυτο.

Δηλαδή εμείς είμαστε οι Cleveland Cavaliers και ο Άρης ειναι οι Kent Crusaders και, νταξ να ουμε, στο ρελαντί πήγαμε.
Σέβομαι απόλυτα τον Άρη και τη δουλειά που γίνεται εκεί. Αναγνωρίζω δε οτι χθες, παίζοντας τίμιο και αντρίκιο μπασκετμπολ, πλησίασε να το κλέψει το ματσάκιον. ρισπεκτ γιατι μου άρεσε η στόχευση του Γιαννάκη και γιατι ειχε διαβάσει καλά τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και οσο μπορούσε, τις χτύπησε.

Εγω θα συμφωνήσω μόνο στο οτι τα λεφτά του δεν τα έβγαλε κανείς σηκώνοντας το κύπελλο Ελλάδος, μια διοργάνωση, κατα τη γνώμη μου, μηδενικού κύρους και υποβαθμισμένη πολλάκις, απο τους ίδιους τους διοργανωτές της.
Τα έγραφα οταν το χάναμε, το γράφω και τώρα που ειμαστε φαβορί για να το πάρουμε.

Για μένα η μοναδική διοργάνωση που έχει αξία ειναι η ευρωλίγκα.
Ο δε Στρελνιεξ, δεν αμφιβάλω οτι σαν αντι-Χακετ θα τα πάει καλύτερα απο τον (κατα τ'αλλα) λατρεμένο προκάτοχο του
nikos_11
QUOTE(rankin @ Nov 6 2017, 10:22 ) *
Ο Σπανούλης, πιθανολογώ, οτι θα παίξει με τον Παναθηναικό.
Το θέμα ομως δεν ειναι ο Σπανούλης.. Δεν θα πρέπει να ειναι ο Σπανούλης.
Το θέμα μας ειναι το περιβόητο Plan B του Ολυμπιακού, που την τελευταία βδομάδα και μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Κιμκι μοιάζει με ανέκδοτο.
Το να λέμε οτι θα γυρίσει ο Σπανούλης και θα τους ανεβάσει ολους, ειναι κόντρα σε κάθε λογική.
Αν χρειαζόμαστε να βαράει ο Σπανούλης 35 λεπτά πάλι, τοτε δεν κάναμε τίποτα φέτος το καλοκαίρι.
Ο σκοπός, πίστευα, πως ηταν να εχουμε μια second unit ικανή να αποδίδει όμορφο μπασκετ και να αντικαθιστά επάξια τους βασικούς.
Αν οποτε λείπει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης απο το παρκέ, το πλάνο ειναι άμυνα του θανάτου για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ μέχρι να ξεκουραστούν οι βασικοί, τότε μιλάμε για ενα σατανικό πλάνο, που στην Βαρκελώνη ας πουμε, απέτυχε παταγωδώς.

Εξακολουθώ και πιστεύω ομως οτι στην ομάδα δεν ειχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους, οταν υπέγραφαν τον Ρομπερτς και συμβαίνει το προφανές, οτι ο Ρομπερτς, για την ώρα τουλάχιστον, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και δεν υποστηρίζει το πλάνο.


Με ολο το σεβασμο νομιζω οτι κάνεις ένα λάθος στην παραπάνω κριτική σου, το plan B ή το 2nd unit ή οπως αλλιώς το λέμε...δεν μπορεί να κριθεί και να είναι οδηγός του μέλλοντος βάσει του μήνα που διανύσαμε και διανύουμε χωρίς τον σπανούλη...πολύ απλά γιατι σε όλους αυτούς τους αγώνες δεν είδαμε τη λογική του 2nd unit ούτε σε σχήματα, ούτε σε χρόνους, ούτε σε πίεση αρμοδιοτήτων που αναλογούν στον καθένα βάσει του σχεδιασμού που πιθανόν έχει γίνει.
Για να αξιολογηθεί η απόδοση του 2nd unit πρεπει να υπάρχει το 1ο...χωρίς σπανούλη αυτό δεν υπάρχει...όπως δεν υπάρχει απο τον αντίπαλο η αμυντική προσήλωση και τακτική που ξεκινάει απο τον Σπανούλη...γιατι όσο και αν εμείς απαξιώνουμε την δυναμική του στα 33-34-35...δε θεωρώ οτι υπάρχει προπονητής εκεί έξω που το κάνει..
Μη ξεχνάμε οτι το πλάνο του σφαιρόπουλου στο 1ο 20 λεπτο είναι μηχανικό...με την ομάδα πλήρης ο Σπανούλης θα έπαιζε τα 8-9' του α δεκαλέπτου και πιθανόν τα 4' του β', ο μαντζαρης ολο το α' και ίσως κανα 2' στο β...ενώ στρελνιεκς στη θεση του Σπανουλη στο τέλος του 1ου 10λεπτου και ρομπερτς στην αρχή του 2ου παίρνοντας ενα γεμάτο 8λεπτο με στρελνιεκς..τα 3 forward θεωρητικά θα ήταν με παπ, βασικό, τομπσον προς το τέλος του 1ου και παπαπέτρου σε κάποια διαστημα του 2ου δεκαλέπτου...Επίσης σίγουρα θα υπάρχει και ενα 4'-5' στο παιχνίδι με ρομπερτς-σπανούλη μαζί όπως πέρσι με τον γκρίν όπου εκεί οι χώροι για τον ρόμπερτς θα είναι ακόμα περισσότεροι και η πίεση λιγότερη...
Πανω κάτω αυτή θα ήταν η λογική του κοουτς και τα λέω με δεδομένο πάντα οτι στο 1ο ημιχρονο το ροτέισον που κάνει είναι στανταρ.
Χωρις τον σπανούλη...ε ναι ο ρόμπερτς είναι ξεκάθαρα ενα επίπεδο κάτω απο το τοπ level της ευρωλιγκας για να οργανώνει...να δημιουργεί, να σκοράρει και να ηγείται για 30' έχοντας άμυνες προσαρμοσμένες πάνω του...ο στρέλνιεκς είναι ξεκάθαρα εκτεθειμένος αν σε κάθε παιχνίδι τα 6-9 σουτ που του αναλογούν πρέπει να τα δημιουργήσει μόνος του ή θα πρέπει να σουτάρει και 2-3 απο το γύρω γύρω όλοι που σε κάποιες περιπτώσεις προκύπτει και ο καθένας θέλει να ξεφορτωθεί τη μπάλα αναγκάζοντας κάποιον άλλο να την σουτάρει στο 1" υπο πίεση...αυτά τα σουτ οταν είναι μέσα ο Σπανούλης τα παίρνει εκείνος και τον ψάχνουν οι άλλοι για να τα πάρει...ενας παίκτης που ούτε η ψυχολογια του θα πέσει αν χασει 2-3 τέτοια, ούτε θα ιδρώσει το αυτί του απο την μουρμούρα του κόσμου...ουτε θα χάσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του...
Ο τομπσον κρίνεται απο τα σκαουτινγκ ρεπορτ του nba με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού...με πολύ περισσότερος χώρους για ξεμαρκάριστα σουτ, εδώ το να μην έχεις ένα χέρι μπροστά σου είναι η εξαίρεση...
Οπότε δεν είναι κόντρα σε κάθε λογική οτι ο Σπανούλης μπορεί να αλλάξει την εικόνα ολων...οχι επειδή θα πρέπει να παίζει 35 λέπτα,οχι επειδή θα μοιράζει και θα βάζει και γι αυτους... αλλα επειδή οι ρόλοι και οι ευθύνες τους θα κουμπώσουν περισσότερο στα μέτρα τα δικά τους...

Να μην ξεχνάμε σε όλο αυτό το διάστημα όταν κρίνουμε κάποιον είτε θετικά είτε αρνητικά...οτι η ομάδα εχει στηθεί γύρω απο τον Σπανούλη & τον Πρίντεζη..με αυτούς βασικά γρανάζια για 25'...και οτι βάσει και παρελθόντος απο αυτούς που πήραμε κανένας δεν ειναι ηγέτης και προσωπικότητα για να βγει μπροστά και να οδηγήσει μια ομάδα σε φ4...επιλέχθηκαν για να πλαισιώσουν τον Πριντεζη και τον Σπανούλη...οχι να πάρουν την θέση τους

yorgos
Πολύ μουρμούρηδες είστε οι Ολυμπιακοί. Πολύ περισσότερο από τους Παναθηναϊκούς που όσο να έχει ξεκίνησαν χειρότερα (αποκλεισμός από το κύπελλο, μηδέν διπλά στην Ευρωλίγκα σε έδρες που άλλοι πέρασαν).
SteveNashidis


Αποκαλύφθηκε ο τρόπος που επιλέγουμε τους παίκτες μας. laugh.gif
Crash95
Καθε χρονο τα ιδια ο ενας δεν μπορει ο αλλος δεν μπορει, εγκληματα ο σφαιρο, και μετα λεμε αχ να γινοταν σε αλλο γηπεδο ο τελικος.

Ρε παιδια 5 ξενους νεους εχουμε, ενα μηνα παιζουμε με τραυματισμους πολλους τι θελετε πια να κανουμε?

Καναμε 2 κακα επιθετικα ματς, εε τι εγινε, ξεχασε να σκοραρει ο Παπανικολαου πχ ή Μιλουτινοφ?. Ειναι πολυ νωρις ακομα και αυτο ειναι το μπατζετ αυτους πηραμε. Ο Ρομπερτς ακομα νομιζω δεν εχει μπει στο κλιμα θελει χρονο, Επαιζε χρονια nba, Το μονο σιγουρο ειναι πως υπαρχουν και θετικα στους φετινους ξενους,

1)ο ΜακΛιν θα παιζει παντα με παθος, παντα θα προσπαθει και δεν θ διαλεγει ματς οπως ο Μπιρτς 2) ο Στρελνιεκς μπορει να μην ειναι τοσο φονιας οσο ο Γκριν όμως θα δινει δημιουργια απτο 2 (κατι αγνωστο για το γκριν) και θα παιζει αμυνα. 3) Ο Χολις Τομπσον λογικα δεν θαναι σακατης μονιμα σαν το Λοτζεσκι τα τελευταια 2 χρονια (σε παρακαλω θεε μου μην τον γκαντεμιασω τον ανθρωπο και παθει τιποτα και αυτος).

Αυτα λοιπον τα θετικα γιατι δεν τα λεμε. Επισης ο Γιανγκ δεν προσεφερε τιποτα και ηταν και ξενος, τωρα τουλαχιστον το πενταρι που δεν δινει τιποτα ειναι ελληνας χαχα. Και πηρες αλλαγη για Πριντεζη (τελειωσε αυτος αλλα πηρες αμεσως αλλον) . Το μονο κακο εως τωρα στο θεμα ξενων ειναι ο Ρομπερτς που παιζει ασχημα και δεν θυμιζει καθολου χακετ. Ομως εγω το παιδι το βλεπω οτι ξερει μπασκετ και καποιες φορες κοπαναει κατι απιθανα σουτ. Πιστευω ειναι θεμα να μπει στο κλιμα. Ειναι αλλιως το νβα, Δυσκολο να μπεις σε ρυθμους ευρωπης ευκολα. Και ο Λο στην αρχη δεν επαιζε καλα.
Hip
QUOTE (Crash95 @ Nov 6 2017, 21:20 ) *
Καθε χρονο τα ιδια ο ενας δεν μπορει ο αλλος δεν μπορει, εγκληματα ο σφαιρο, και μετα λεμε αχ να γινοταν σε αλλο γηπεδο ο τελικος.

Ρε παιδια 5 ξενους νεους εχουμε, ενα μηνα παιζουμε με τραυματισμους πολλους τι θελετε πια να κανουμε?

Καναμε 2 κακα επιθετικα ματς, εε τι εγινε, ξεχασε να σκοραρει ο Παπανικολαου πχ ή Μιλουτινοφ?. Ειναι πολυ νωρις ακομα και αυτο ειναι το μπατζετ αυτους πηραμε. Ο Ρομπερτς ακομα νομιζω δεν εχει μπει στο κλιμα θελει χρονο, Επαιζε χρονια nba, Το μονο σιγουρο ειναι πως υπαρχουν και θετικα στους φετινους ξενους,

1)ο ΜακΛιν θα παιζει παντα με παθος, παντα θα προσπαθει και δεν θ διαλεγει ματς οπως ο Μπιρτς 2) ο Στρελνιεκς μπορει να μην ειναι τοσο φονιας οσο ο Γκριν όμως θα δινει δημιουργια απτο 2 (κατι αγνωστο για το γκριν) και θα παιζει αμυνα. 3) Ο Χολις Τομπσον λογικα δεν θαναι σακατης μονιμα σαν το Λοτζεσκι τα τελευταια 2 χρονια (σε παρακαλω θεε μου μην τον γκαντεμιασω τον ανθρωπο και παθει τιποτα και αυτος).

Αυτα λοιπον τα θετικα γιατι δεν τα λεμε. Επισης ο Γιανγκ δεν προσεφερε τιποτα και ηταν και ξενος, τωρα τουλαχιστον το πενταρι που δεν δινει τιποτα ειναι ελληνας χαχα. Και πηρες αλλαγη για Πριντεζη (τελειωσε αυτος αλλα πηρες αμεσως αλλον) . Το μονο κακο εως τωρα στο θεμα ξενων ειναι ο Ρομπερτς που παιζει ασχημα και δεν θυμιζει καθολου χακετ. Ομως εγω το παιδι το βλεπω οτι ξερει μπασκετ και καποιες φορες κοπαναει κατι απιθανα σουτ. Πιστευω ειναι θεμα να μπει στο κλιμα. Ειναι αλλιως το νβα, Δυσκολο να μπεις σε ρυθμους ευρωπης ευκολα. Και ο Λο στην αρχη δεν επαιζε καλα.

Εδω ρε φιλε μου, δεν θυμαμε ποιος το εγραψε και δεν εχει σημασια, καποιος εγραψε για Ρομπερτς πως εχει κακο μπολ χαντλινγκ, κακο σουτ και πασα. Πως διαβολο τον πηραν αυτον τον τυπο να παιξει ΝΒΑ και βρηκε και 5 χρονια συμβολαια με 70 παχνιδια την χρονια ειναι να τρελενεται κανεις. Να πεις δεν εχει σωμα για αμυνα να το καταλαβω,δεν κολαει στην χημεια τς ομαδα οκ, ηρθε να κολησει τα ενσημα και ειναι αδιαφορος να το δουμε. Αλλα δεν εχει τα φανταμενταλς και επαιξε 5 χρονια ΝΒΑ, αυτο μονο στην Ελλαδα μπορεις να τα ακουσεις. Σαν παλιος θυμαμε το περασμα του Ντομινικ απο την Ελλαδα. Τους πρωτους 2 μηνες καναμε τον σταυρο μας μ αυτο που βλεπαμε, στο τελος πηρε το ευρωπαικο. Με τον Εντι στην αρχη λεγανε πως ειναι αργοκινητο καραβι. Μεχρι και παλιοτερα με Ραμπις και Ντανι Βρεινς ακουγαμε τα απιστευτα στην αρχη τους στην Ελλαδα. Ειναι παλια η αρρωστια και καμια φορα βγαινει και πραγματικη η γκρινια και τα λενε και σαν παραδειγματα. Πως το ελεγε ο Σαββοπουλος; Εδω ειναι βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε....ντιρεντεμ λε ντιλεμ......
Crash95
QUOTE(Hip @ Nov 6 2017, 21:37 ) *
Εδω ρε φιλε μου, δεν θυμαμε ποιος το εγραψε και δεν εχει σημασια, καποιος εγραψε για Ρομπερτς πως εχει κακο μπολ χαντλινγκ, κακο σουτ και πασα. Πως διαβολο τον πηραν αυτον τον τυπο να παιξει ΝΒΑ και βρηκε και 5 χρονια συμβολαια με 70 παχνιδια την χρονια ειναι να τρελενεται κανεις. Να πεις δεν εχει σωμα για αμυνα να το καταλαβω,δεν κολαει στην χημεια τς ομαδα οκ, ηρθε να κολησει τα ενσημα και ειναι αδιαφορος να το δουμε. Αλλα δεν εχει τα φανταμενταλς και επαιξε 5 χρονια ΝΒΑ, αυτο μονο στην Ελλαδα μπορεις να τα ακουσεις. Σαν παλιος θυμαμε το περασμα του Ντομινικ απο την Ελλαδα. Τους πρωτους 2 μηνες καναμε τον σταυρο μας μ αυτο που βλεπαμε, στο τελος πηρε το ευρωπαικο. Με τον Εντι στην αρχη λεγανε πως ειναι αργοκινητο καραβι. Μεχρι και παλιοτερα με Ραμπις και Ντανι Βρεινς ακουγαμε τα απιστευτα στην αρχη τους στην Ελλαδα. Ειναι παλια η αρρωστια και καμια φορα βγαινει και πραγματικη η γκρινια και τα λενε και σαν παραδειγματα. Πως το ελεγε ο Σαββοπουλος; Εδω ειναι βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε....ντιρεντεμ λε ντιλεμ......


ετσι ακριβως
airg
QUOTE(Hip @ Nov 6 2017, 22:37 ) *
Εδω ρε φιλε μου, δεν θυμαμε ποιος το εγραψε και δεν εχει σημασια, καποιος εγραψε για Ρομπερτς πως εχει κακο μπολ χαντλινγκ, κακο σουτ και πασα. Πως διαβολο τον πηραν αυτον τον τυπο να παιξει ΝΒΑ και βρηκε και 5 χρονια συμβολαια με 70 παχνιδια την χρονια ειναι να τρελενεται κανεις. Να πεις δεν εχει σωμα για αμυνα να το καταλαβω,δεν κολαει στην χημεια τς ομαδα οκ, ηρθε να κολησει τα ενσημα και ειναι αδιαφορος να το δουμε. Αλλα δεν εχει τα φανταμενταλς και επαιξε 5 χρονια ΝΒΑ, αυτο μονο στην Ελλαδα μπορεις να τα ακουσεις. Σαν παλιος θυμαμε το περασμα του Ντομινικ απο την Ελλαδα. Τους πρωτους 2 μηνες καναμε τον σταυρο μας μ αυτο που βλεπαμε, στο τελος πηρε το ευρωπαικο. Με τον Εντι στην αρχη λεγανε πως ειναι αργοκινητο καραβι. Μεχρι και παλιοτερα με Ραμπις και Ντανι Βρεινς ακουγαμε τα απιστευτα στην αρχη τους στην Ελλαδα. Ειναι παλια η αρρωστια και καμια φορα βγαινει και πραγματικη η γκρινια και τα λενε και σαν παραδειγματα. Πως το ελεγε ο Σαββοπουλος; Εδω ειναι βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε....ντιρεντεμ λε ντιλεμ......

Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χανω το χρονο μου, συμμετεχοντας σε αυτο το φορουμ.
Γραφουνε συνεχως τα ιδια 5-6 ατομα, μεσα στη μιρλα, που ολα τους φταινε και ολα ειναι λαθος.
Ελεος πια, αυτο δεν ειναι κριτικη.

Προπονητικη ξερουν, ιατρικη ξερουν, διατροφολογια ξερουν.
Οταν η ομαδα παει καλα, βουβα. 3 μερες χωρις ποστ το φορουμ.
rankin
QUOTE(airg @ Nov 7 2017, 07:51 ) *
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χανω το χρονο μου, συμμετεχοντας σε αυτο το φορουμ.
Γραφουνε συνεχως τα ιδια 5-6 ατομα, μεσα στη μιρλα, που ολα τους φταινε και ολα ειναι λαθος.
Ελεος πια, αυτο δεν ειναι κριτικη.

Προπονητικη ξερουν, ιατρικη ξερουν, διατροφολογια ξερουν.
Οταν η ομαδα παει καλα, βουβα. 3 μερες χωρις ποστ το φορουμ.


δε φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε εμένα που ημουν εκ των πρώτων οπαδών του +ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ+ ;

την οποία προσευχή και μετάνοια εξακολουθώ και ενστερνίζομαι, όμως, δεν μπορώ να μην αναφέρω και τον προβληματισμό μου για εναν (και μονο εναν) συγκεκριμένο παίχτη, του οποίου η εικόνα νομίζω οτι θα πρέπει να προβληματίζει του παντες
jazz thrilos
QUOTE (airg @ Nov 7 2017, 08:51 ) *
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χανω το χρονο μου, συμμετεχοντας σε αυτο το φορουμ.
Γραφουνε συνεχως τα ιδια 5-6 ατομα, μεσα στη μιρλα, που ολα τους φταινε και ολα ειναι λαθος.
Ελεος πια, αυτο δεν ειναι κριτικη.

Προπονητικη ξερουν, ιατρικη ξερουν, διατροφολογια ξερουν.
Οταν η ομαδα παει καλα, βουβα. 3 μερες χωρις ποστ το φορουμ.


Εντάξει, γι αυτό δημιουργείται η ανάγκη των φόρουμ και της ανταλλαγής απόψεων, για τον προβληματισμό μας, τις διαφορετικές οπτικές μας, για το μακρύ μας και το κοντό μας τέλοσπάντων. Αν η ομάδα έπαιζε τέλειο μπάσκετ, αν οι παίχτες μας ήταν υπερηχητικοί, αν σαρώναμε τα πάντα στο πέρασμα μας και μαζεύαμε κάθε χρόνο ότι τρόπαιο υπήρχε, ε τότε δεν θα υπήρχε και πολύ νόημα στο να μοιράζουμε συγχαρητήρια συνέχεια μέσα απο το φόρουμ.

Παλιότερα είχα γράψει (και δέχθηκα σφοδρή κριτική) οτι και η κριτική απο τη μεριά των φιλάθλων είναι κομμάτι τόσο των επιτυχιών όσο και των αποτυχιών της ομάδας. Όχι οτι παίζουμε μπάσκετ εμείς, αλλά το κλίμα γενικά μπορεί να επηρεάσει τόσο προς τη θετική όσο και προς την αρνητική κατεύθυνση πολλές φορές. Βλέπουμε τον Ρόμπερτς και δεν το πιστεύουμε οτι είναι τόσο κακός. Και τι έγινε που γίνεται κουβέντα για αυτό; Μίρλα είναι; Δεν είπαμε να αλλάξουμε όλους τους ξένους, ούτε οτι έχει έρθει η καταστροφή. Το σχολιάζουμε, μοιραζόμαστε την αγωνία μας και ευελπιστούμε σε καλύτερες εμφανίσεις. Μέχρι εκεί. Για όσα παραδείγματα αναφέρονται με παίχτες που ξεκίνησαν χάλια αλλά αποδείχθηκαν τρομερές βοήθειες στη συνέχεια, υπάρχουν άλλα τόσα με παίχτες που ξεκίνησαν χάλια και αποδείχθηκαν ακόμα πιο χάλια στη συνέχεια. Οπότε η λογική του "μη μιλάτε γιατί και τότε αυτά λέγατε και μετά έτσι, κι αλλιώς, και τα λοιπά..." δεν μπορεί να είναι ο κανόνας.

Ούτε προπονητές, ούτε γιατροί, ούτε διατροφολόγοι. Απλά φίλοι του αθλήματος και του Ολυμπιακού.
airg
QUOTE(rankin @ Nov 7 2017, 12:00 ) *
δε φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε εμένα που ημουν εκ των πρώτων οπαδών του +ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ+


Μην παρεξηγηθω, δεν στοχοποιω, ουτε αναφεροναι σε καποιον. Ουτε λεω μη μιλατε.

Εκφραζω και γω οπως καθενας στο φορουμ μια αποψη.

Σεβομαι την αποψη καθενος, χωρις να την ασπαζομαι.

Αλλα ρε παιδια πολυ γκρινια. Η τριχα γινεται τριχια. Μια γενικη αισθηση αναφερω.
Οπως για παράδειγμα μπαινεις σε μια παρεα και ακους γελια και χαρα.
Η αίσθηση μου στο φορουμ, ειναι γκρινια, γκρινια, γκρινια.
back2back
QUOTE(airg @ Nov 7 2017, 07:51 ) *
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χανω το χρονο μου, συμμετεχοντας σε αυτο το φορουμ.
Γραφουνε συνεχως τα ιδια 5-6 ατομα, μεσα στη μιρλα, που ολα τους φταινε και ολα ειναι λαθος.
Ελεος πια, αυτο δεν ειναι κριτικη.

Προπονητικη ξερουν, ιατρικη ξερουν, διατροφολογια ξερουν.
Οταν η ομαδα παει καλα, βουβα. 3 μερες χωρις ποστ το φορουμ.


Διαφωνώ, ακόμα και να κερδίσει ψάχνουν ποιος παίκτης δεν ήταν σε καλό βράδυ για να του κάνουν επίθεση, μπορεί βέβαια να έχει βοηθήσει στην άμυνα αλλά αν δεν έχει καλά στατιστικά θα τα ακούσει. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλα τα φόρουμ, αλλά διάολε αυτός είναι ο Έλληνας, ένας μικρός φωτεινός παντογνώστης

Hip
Θα πρεπει να προβληματιζει τους υπευθυνους του τεχνικου τιμ και να ψαχνουν τροπο να το αντιμετωπισουν. Αυτοι κανουν τις επιλογες και αυτοι θα κριθουν για αυτες. Εμενα η αναφορα μου δεν εχει να κανει για το αν πρεπει ο οποιοσδηποτε να εχει αποψη ή οχι, δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι η δημοκρατια. Εδω πολιτευεται ο Αδωνης και υπαρχουν και πολλοι που τον ψηφιζουν, τι να λεμε τωρα; Τα επιχειρηματα μου ειναι συγκεκριμενα και αν περιμενα απαντησεις θα ηταν πανω σ αυτα. Στο φιναλε δεν μπορω να δεχθω πως ο οποιοσδηποτε που ειναι εξω απο μια ομαδα, δεν βλεπει τις προπονησεις, δεν εχει μελετησει περα απο τα τεχνικα που ειναι μαλλον και προφανη σε ολους ( γι αυτο συνεχεια αναφερω αριθμους δεν εχω κανενα κολλημα, απλα ειναι ενας αντικειμενικος δεικτης τι να κανουμε), την συμπεριφορα και την ψυχολογια, ακομα και το επιπεδο της φυσικης του καταστασης (γυμναστες, εργοφυσιολογοι) να βγαζει τοσο "αυστηρα" συμπερασματα για εναν επαγγελματια μπασκετμπολιστα. Παραδειγματα για αυστηρη και λανθασμενη κριτικη θα μπορουσα να αναφερω πολλα. Επειδη μιλαμε εδω για ολυμπιακο να θυμησω πως τον πρωτο ευρωπαικο τιτλο του Ολυμπιακου με Ιβκοβιτς, ειχε κερδισει ο Ολυμπιακος τον τελικο κυπελλου την Πατρα με ενα καλαθι του Νακιτς στα τελευταια σεκ και ολοι λεγανε που παει στο φ4 η ομαδα με τετοια αποδοση. Σαρωσε Ιταλους και Μπαρτσα σ αυτο το φαιναλ φορ. Στο δευτερο τιτλο με Ιβκοβιτς παλι μεχρι τα μεσα τις χρονιας υπηρχε παλι τεραστια κριτικη για την ομαδα, εδικα μετα την συντριπτικη ηττα κοντα στους 30 ποντους τελευταια αγωνιστικη της ρεγκιουλαρ σιζον μεσα στην Ρωσια. Με την βοηθεια και της τυχης την ιδια υπερομαδα την κερδισε στον τελικο. Συμπερασματικα, τις επιλογες τις κανουν οι προπονητες και στο τελος της χρονιας κρινονται απ αυτες. Ειτε αλλαζουν Χαουαρντ και Λουκας με Ντορσευ και Λο ( οποιος ειχε δει τον Ντορσευ να παιζει την ιδια χρονια, νομιζω στην Ταου, ελεγε τι πηραν αυτον τον ασχετο) ή στηριζουν τον οποιον Ρομπερτς. Ο Τριτος τιτλος να θυμησω με Μπαρτζωκα, με ξενους τον τεμπελη Παουελ στην θεση του Ντορσευ και τον Γκετσεβιτσιους σαν κοινοτικο και βεβαια τον Γιωργαρο τον Σερμαντινι. Με τους ιδιους ξενους σημερα θα γινοταν επανασταση ή δεν ειναι ετσι;

Στον Ρανκιν η απαντηση περι προβληματισμου.
Crash95
ο σπανουλης δεν θα παιξει ουτε με παο. μηπως τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν το λενε για να μην επηρεαστει η ομαδα και ο κοσμος?
mixalisgate7
QUOTE(Crash95 @ Nov 7 2017, 19:33 ) *
ο σπανουλης δεν θα παιξει ουτε με παο. μηπως τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν το λενε για να μην επηρεαστει η ομαδα και ο κοσμος?


Όχι απλά νοιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι και θα επιστρέψει μόλις είναι 100% έτοιμος. Πλέον ο Σπανούλης είναι 35 χρονών και μια υποτροπή θα τον αφήσει έξω μεγαλύτερο διάστημα άπο ότι πιο παλιά.
D-Wade
QUOTE(Crash95 @ Nov 7 2017, 19:33 ) *
ο σπανουλης δεν θα παιξει ουτε με παο. μηπως τελικα υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν το λενε για να μην επηρεαστει η ομαδα και ο κοσμος?

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Τι δηλ? Δεν έχουν πει στον Μάντζαρη και στον Πρίντεζη τι έχει ο Σπανούλης?
Dreamerpanos
Το οστικο οίδημα που διάβασα ότι έχει θέλει χρόνο για να γιανει.

Ο Βιγιαφανες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είχε κάτι αντίστοιχο(δεν ξέρω αν το ειχε στο ίδιο σημείο) και έκανε αρκετό καιρό να επανέλθει,κάνοντας όμως προπονήσεις σε πιο ήπια ένταση. Υπομονή θέλει.
Redoctor
Από σχόλιο στο Twitter βεβαια Αλλά μια βαση την εχει:
1.Η επίσημη διάγνωση είναι οστεοχονδριτιδα που όμως δεν ταιριάζει τόσο ηλικιακά+ εχει παρατραβηξει
2. Μια άλλη πιθανή διάγνωση είναι εκφύλιση επιγονατιδικου τενοντα που λογικά οφείλεται σε μακροχρόνια καταπόνηση, και αν είναι σημαντική Δεν μας βλέπω Καλά για φέτος. Ήδη εχει αρχίσει η πρώτη κοιλιά για φέτος Ενώ δεν υπάρχει σαφής αντισπανουλης όπως πέρυσι ο γκριν.

ΥΓ Διαμαντιδης Παπαλουκάς σταματησαν το Μπάσκετ στην αντίστοιχη τωρινή ηλικία του σπαν
golitog7
QUOTE(airg @ Nov 7 2017, 06:51 ) *
Πολλες φορες εχω σκεφτει οτι χανω το χρονο μου, συμμετεχοντας σε αυτο το φορουμ.
Γραφουνε συνεχως τα ιδια 5-6 ατομα, μεσα στη μιρλα, που ολα τους φταινε και ολα ειναι λαθος.
Ελεος πια, αυτο δεν ειναι κριτικη.

Προπονητικη ξερουν, ιατρικη ξερουν, διατροφολογια ξερουν.
Οταν η ομαδα παει καλα, βουβα. 3 μερες χωρις ποστ το φορουμ.

χαχα ισχύει
Zephyr
Οι περισσότεροι ζούμε για τις μεταγραφές. Μετά μόνο η γκρίνια μας μένει smiley.gif
jazz thrilos
Ολίγον άσχετο, αλλά βλέπω το ματς ΤΣΣΚΑ με Βαλένθια και ...απολαμβάνω τον Γκάνερ, τον Ερικ τον Γκριν ντε. Ημίχρονο με 4 πόντους, 1 στα 5 δίποντα και δύο λάθη. Δεύτερο ματς στη σειρά που ο Έρικ είναι άφαντος. ΤΣΣΚΑ και Φενέρ δεν είναι ομαδούλες κι απέναντι τους δύσκολα μπορεί κάποιος παίχτης να βασιστεί στο ένστικτο και την τρέλα του για να διακριθεί. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που λόγω κακών εμφανίσεων του Ρόμπερτς (που όντως είναι ανησυχητικό φαινόμενο) κλαίμε και αναπολούμε τον Γκάνερ.

Υ.Γ.: Εννοείται οτι ο Γκριν είναι ένας καλός παίχτης και έχει δικαίωμα σε κακές βραδιές. Αλλά απο το "καλός" στο "ηγέτης" υπάρχει μεγάλη απόσταση.
RipCity
Αλλη μια σελιδα δοξας σημερα. Επιθετικοι αυτοματισμοι αγνοουνται γιατι λειπει το συστημα Σπανουλης. Εχουμε καταντησει πελατες του Παναθηναικου χωρις κανενα λογο με το ροστερ που εχουν.
Manu7
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αλλά ναι δεν νομίζω ότι πρέπει να φύγει. Χρειάζεται σοβαρό προπονητή που δεν βλέπω να υπάρχει αυτη τη στιγμή.

Θεωρώ ότι χρειάζεται να τα πουν όλοι μεταξύ τους, να αναγνωρίσουν όλοι τα λάθη τους, να δουν τι μπορούν να διορθώσουν μεταγραφικά και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κόουτς-πρόεδροι. Είναι βαρύ το κλίμα από τους οπαδούς δυστυχώς. Πάμε ως το τέλος με επιστροφή τραυματιών και χαμηλά τη μπάλα.

Δηλαδή σκέφτομαι ότι δυστυχώς χάθηκε η χρονιά και να γίνει αλλαγή το καλοκαίρι με Σάρας βασικό στόχο. Κι ας είναι μαθητευόμενος μάγος. Να φτιαχτεί απλά μια μπασκετική ομάδα. Αφού μαρούλι για προπονητή φτασμένο δεν δίνουν.
rankin
Το έγραψα και στο τόπικ του αγώνα
Η ομάδα έχει ραφτεί κουστουμάκι για να χωρέσει τα δικά μας τα παιδιά.
Ε, αυτό το κουστουμάκι, ειναι κακοραμμένο, γιατι τα υλικά του δεν ειναι καλά.
Υπαρχει μια συνειδητή επιλογή να ρίξουμε την ποιότητα, για να παίζουν οι έλληνες χωρίς να γκρινιάζουν οι ξένοι.
Αυτή η ομάδα, με αυτούς τους παίχτες, αυτό το μπασκετ μπορεί να παίξει, δε πα να χεις προπονητή και τον Πατ Ράιλι
Zoys
Δύο πραγματάκια μόνο:

1) Ο Σφαιρόπουλος το ίδιο limited ήταν και όταν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό, δεν έγινε σήμερα μέτριος προπονητής. Αλλά σήμερα πειράχτηκαν οι επιστήμονες της κερκίδας επειδή πλέον χάνει και δεν υπάρχει ο Σπανούλης να μας ξεμπλοκάρει επιθετικά όπως συνέβη στους τελικούς του '16 για παράδειγμα.
2) Η επιλογή του Roberts, ενός παίκτη που δεν έχει δείξει να έχει καλή προσωπική φάση και επιπλέον έχει αργά πόδια αμυντικά, στοιχίζει φέτος όσο τουλάχιστον ο Σπανούλης βρίσκεται στα πιτς. Είναι το κομβικό στοιχείο του σχεδιασμού που φαίνεται να μην βγαίνει, περισσότερο κατά τη γνώμη μου και από την απουσία ενός rim protector στη ρακέτα.
rankin
QUOTE(Zoys @ Nov 10 2017, 23:37 ) *
Δύο πραγματάκια μόνο:

1) Ο Σφαιρόπουλος το ίδιο limited ήταν και όταν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό, δεν έγινε σήμερα μέτριος προπονητής. Αλλά σήμερα πειράχτηκαν οι επιστήμονες της κερκίδας επειδή πλέον χάνει και δεν υπάρχει ο Σπανούλης να μας ξεμπλοκάρει επιθετικά όπως συνέβη στους τελικούς του '16 για παράδειγμα.
2) Η επιλογή του Roberts, ενός παίκτη που δεν έχει δείξει να έχει καλή προσωπική φάση και επιπλέον έχει αργά πόδια αμυντικά, στοιχίζει φέτος όσο τουλάχιστον ο Σπανούλης βρίσκεται στα πιτς. Είναι το κομβικό στοιχείο του σχεδιασμού που φαίνεται να μην βγαίνει, περισσότερο κατά τη γνώμη μου και από την απουσία ενός rim protector στη ρακέτα.

O Ρομπερτς νομιζω οτι πρέπει να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό.
Η επιστροφή του Σπανούλη δεν θα τον βελτιώσει, απλά θα τον εξαφανίσει απο το rotation.

Εχουμε μια περίπτωση επιπέδου Ουότερς στην οποία δεν αξίζει να επιμείνουμε.
Όταν έχεις κάνει λάθος, ειναι καλύτερα να το παραδεχθείς νωρίς, να γράψεις τη ζημιά σου και να προχωρήσεις.
SteveNashidis
Διαβάζω τη συνέντευξη του Σφαιρό και δεν υπάρχει ούτε μία μπηχτή για τους παίκτες αλλά οι τίτλοι των άρθρων ήταν του τύπου "Καρφιά του Σφαιρό προς τους παίκτες του" ... Ξεκίνησε η προπαγάνδα.
nikos_11
Κρινουμε κ καταδικαζουμε εναν προπονητη που ξεκιναει την χρονια χωρις τον καλυτερο του παικτη...με τραυματια εναν παικτη που προοριζοταν για ρολο κλειδί στο 4-5...και την επιλογη για 2ο πυλωνα δημιουργιας να εχει τραγικη αποδοση....συν 2-3 τραυματισμους αλλα οκ...αυτος λοιπον ο προπονητης κ κατεπεκταση η ομαδα θα επρεπε να κερδισει στη βαρκελωνη...στο τελ αβιβ να εχει 5/5 στην ευρωλιγκα...να εχει κερδισει και 2 φορες τον παναθηναικο...και να παιζει και πολυ καλα...και παλι θα θεωρειτο οτι κανει τα αυτονοητα...
Ο σφαιροπουλος ειναι ενας πολυ καλος προπονητης...αν κ βασικα για τον μεσο ελληνα φιλαθλο/οπαδο δεν υπάρχει καλος προπονητης...απλα υπαρχει καποιος αλλος που θεωρει οτι ειναι καλυτερος απο αυτον που εχει οταν η ομαδα χανει η δεν παιζει καλα...
Η ομαδα εκατσε στη κεντα του τραυματισμου του Σπανούλη και στην ταυτοχρονη τραγικη αποδοση του ρομπερτς....δυστυχως 3 εναλλακτικη δεν υπάρχει ωστε η εικονα να μπορει να βελτιωθει...1-2-3 ματς...ε θα σε διαβάσουν και οι αλλοι...
Οσο και να μην θελουμε καποιοι να ισοπεδώνουμε κ να κατακρίνουμε...δυστυχως το παλικαρι ο ρομπερτς δε μπορει...καλα τα 5 χρονια σαν ρολιστας σε β επιπεδου ομαδα στο νβα κτλ...αλλα για εδω δεν ειναι....και με το βαρος της μουρμουρας πλεον απο την κερκιδα ο γυρισμος ειναι ακομα πιο δυσκολος...η μονη ξεροκεφαλια του κοουτς που φοβαμαι ειναι η επιμονη στο να στηριζει τους παικτες...που μπορει να βγει εις βαρος του κ κυριως της ομαδας...ας ελπισουμε οτι θα παμε συντομα γι αλλα...ή ας προσευχομαστε να κανουμε κωλοτούμπα συντομα...
Redoctor
Alora.
Περναμε ενα πολυ κακο φεγγαρι καθως χάνουμε ευκολα απο ομάδες που είναι Επίσης σε τέτοιο.
Το βασικο προβλημα ειναι η αδυναμια που εχουμε στα γκαρντ + οι τραυματισμοί αρχηγου και 2ου 4ριου

Γινεται λογος για τις επιλογές σφαιροπουλου. Νομιζω κατα το ημισυ είναι πετυχημένες
1. Στρελνιεκς δειχνει πολυ χρησιμος παίχτης
2. Τιλι ειχε δειξει καλα Στοιχεία. Καλος αμυντικος σουτερ και ριμπαουντ. Θα εδενε και με τον μπιφτεκα αρκετα καλά καλυπτοντας την τρυπα στην αμυνα εν μέρει.
3. Τομσον. Γιαυτον που τον πηραμε φαίνεται καλος. Αλλα δεν φταιει σφαιρο που δεν σταυρωνει τριποντο
4. Μακλιν. Δυστυχως η μεγαλη θεληση του Μπερτς να παει G league δεν μας επετρεψε την ενεργοποίηση του option +1. Μετα πηγαμε και πηραμε τον καλυτερο ευρωλιγκατο σεντερ κατω του 1 εκ αντι να παμε στον πατροπαραδοτο μαπ. Με τιλι δεν θα ταν τοσο χάλια λογικα. Τωρα ειδικα χωρις τιλι και με 3ο ψηλό μπογρινιο πρέπει να παμε για λαχειο μαπ κι εμείς
5. Ρομπερτς. Κακιστος. Αλλαξτε τον. Ανταλλαγη σαν πανκο άμεσα. Παντως σαν 4ο γκαρντ δεν θα ταν τοσο χαλια! Αλλα οντως τελειως εκτος κλίματος και διστακτικος

Γενικα μεχρι να επιστρεψει ο σπανουλης αν Έχουμε θετικο ρεκορ θα είμαστε καλα. Αυτη την περιοδο εχουμε εικονα εκτος πλει οφ.

Τωρα οσον αφορά σφαιροπ. Πράγματι εχει ξεπερασει το ταβανι του.
Τελικους Ευρωλίγκας με 3/6 ξενους: λαφαγιετ,νταρντεν,πετγουει

Και περυσι παλι με 3 μόνο ενεργούς ξένους. Στους τελικους βεβαια και τις 2 φορες το παλέψαμε μονο μεχρι το 25-30' και μετα κυριάρχησαν οι αντιπαλοι αλλα δεν είναι καθε μερα του αι Γιώργη.

Για φέτος νομιζω καλυτερα να κλεισουμε την σεζόν με σφαιρο. Για την μετα Σπανούλη εποχη που θα ξεκινησει κανονικα του χρονου για τα καλα δεν νομιζω οτι ειναι ο κατάλληλος

Αλλα καθως οσφπ ειμαστε ιδου οι προτασεις μου
1. Σαρας (0 %, ομπραντοβιτσικης σχολης)
2. Τρινκιερι ( αντιτουριστικη φατσα δεν θα πιασει στο Ελλάντα)
3. Μπαγκατσκις ( προπονητης στρελνιεκς και πορζινγκοντ)
4. Σουλης (ειδικα αν φαει σουτ ο βαψομαλλιας)
5..... Αρτζι. Για να μην εχει ευκαιρο αντικαταστατη ο dpg
pan24
Ενταξει λειπει ο σπανουλης
Ποσο μακρια μπορει να σε παει το να βασιζεσαι σε εναν παικτη 35 προς 36 να σε ξελασπωνει?
Τα κακα διαστηματα θα ειναι μεγαλυτερα,οι τραυματισμοι συχνοτεροι κτλ

Το αρχικο 4-0 ηταν και καπως παραπλανητικο γιατι το μονο πραγματικα δυσκολο παιχνιδι ηταν με την μακαμπι εκτος.Στο εντος με την χιμκι που θα μπορουσε και αυτο να ειναι δυσκολο εμφανιστηκε μια μαγικη εικονα που συμβαινει σε ολες τις ομαδες καποιες φορες
rankin
QUOTE(Redoctor @ Nov 11 2017, 03:09 ) *
Αλλα καθως οσφπ ειμαστε ιδου οι προτασεις μου
1. Σαρας (0 %, ομπραντοβιτσικης σχολης)
2. Τρινκιερι ( αντιτουριστικη φατσα δεν θα πιασει στο Ελλάντα)
3. Μπαγκατσκις ( προπονητης στρελνιεκς και πορζινγκοντ)
4. Σουλης (ειδικα αν φαει σουτ ο βαψομαλλιας)
5..... Αρτζι. Για να μην εχει ευκαιρο αντικαταστατη ο dpg


Σάρας: δεν παίζει ...
Τρινκιέρι: θα ειχε ενδιαφέρον, αλλά θα τον κατάπινε η 7 στη πρώτη στραβή. Δε μας φταίει σε κάτι ο άνθρωπος
Μπαγκατσκις: Το μπάσκετ της Λετονίας ηταν ωραίο, αλλά πιο χυμα στο κύμα δεν πάει. Μπασκετ ενστίκτου και ταλέντου. Δεν ειναι τυχαίο οτι πέρασε και απο Μακάμπι. Αν θέλαμε τον Γκερσον, δεν θα τον ειχαμε διώξει ποτέ...
Σουλης: Τίμιος. Γιατί ομως να διώξεις τον Σφαιρόπουλο για να πάρεις τον Σούλη;;;; Τι παραπάνω ή διαφορετικό θα μπορούσε να σου δώσει;
Αρτζι: Περαν του όποιου χαβαλέ, εχει καλό μάτι στους ξένους. Καλύτερο του Σφαιρόπουλου τουλάχιστον. Ως εκεί βέβαια...

Επίσης, ολα αυτά τα έχουμε ξαναπεί. Η ομάδα έχει μια κουλτούρα, στο σύνολο της, σαν σωματείο.
Ο προπονητής οφείλει να ειναι μέρος αυτής της κουλτούρας.
Δηλαδη να παίρναμε πχ εναν Μπλατ, και να του λέγαμε τι; Οτι δεν θα πάρεις αμερικάνους να σκοράρουν, αλλά θα βρεις τίμιους ρολίστες, γιατί έτσι ειναι η δομή μας, και αυτός θα εκανε μετά μαγικά με τον κάθε Ρομπερτς στο ροστερ;

Με βάση τη κουλτούρα που διέπει την ομάδα, ο Αρτσι θα ηταν η καλύτερη δυνατή επιλογή... Και δε το λέω για πλάκα... Αυτό ειναι το τραγικό της υπόθεσης.... !
Για να πάψει να ειναι τραγικό, θα πρέπει κάποια στιγμή να αναλυθεί εσωτερικά και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη κουλτούρα να έχει φτάσει στο όριο της και να πρέπει να αναδιαρθρωθεί..

Εγώ εχω ξαναγράψει οτι θα ήθελα η ομάδα, αν αποφασίσει να αλλάξει κουλτούρα, να πάει σε κάτι εναλλακτικό και μοντέρνο και να δώσει την ευκαιρία στον Μαουρίτσιο Μπουσκάλια της Τρέντο.
Αλλιώς συνεχίζεις όπως έχεις με στήριξη στην ιεραρχία, με ξένους δευτερορολάδες, και με τον Σφαιρόπουλο που το μοντέλο αυτο το υπηρετεί με συνέπεια.
nikos_11
Συμφωνώντας με τον rankin στο οτι η δομη κ η κουλτουρα που έχει επιλεχθει απο την διοικηση...αλλα εχει υποστηριχθει με θερμη και απο τον κοσμο(οσο κερδιζει βεβαια η ομαδα) κ απο τους δημοσιογράφους..υπηρετειτε ιδανικα απο τον σφαιρο...ο οποιος ανεξαρτήτου αυτης της λογικης ειναι καλος προπονητης...και ανηκει πλεον στο επιπεδο που υπηρετει...απο κει κ περα οταν φτασει το πληρωμα της αλλαγής..η δικη μου εκτίμηση κ απο πλευρας ιδιοσυγκρασιας...σχολης...κτλ ειναι ο περασοβιτς..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.